brak logo

PBiOT FRONTON Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o PBiOT FRONTON Sp. z o.o.

Wieloletni oszukany pracownik! 2013-08-31 20:35
Uwaga, nie daj się zwieść miłemu Dziadkowi na rozmowie rekrutacyjnej, pod podszewką życzliwego staruszka kryje się pazerny, skąpy [usunięte przez moderatora] z czasów PRLu. Wszystko z nim na piśmie bo potem oszukuje na każdym kroku.
9
byczy 2015-02-23 23:22
masakra z makabra
8
Marta 2017-03-22 11:38
Co Wy w ogóle wypisujecie za bzdury?? Pracuję w Frontonie siedem lat i nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu, aby oczerniać firmę, która jest bardzo w porządku dla wszystkich swoich pracowników. Szczerze powiedziawszy nie spotkałam się do tej pory ze złymi opiniami...
Burżuj 2017-04-07 21:43
Doskonały deweloper, który "zjadł zęby" na tym co robi....i robi to świetnie, o czym świadczą setki albo i tysiące sprzedanych mieszkań i zadowolonych klientów. www.fronton.pl to bezpieczna i rzetelna firma.
wkrotce byly pracownik 2017-05-18 11:11
Burżuj zapomniales, ze to forum dla pracownikow a nie klientow ;) przejdz sie zatem pietro nizej i zacznij pracowac a nie podlizuj sie gienkowi, bo cham z niego jakich malo.
1
Tomasz 2017-06-02 17:26
Nie polecam, wręcz ostrzegam! Prezes firmy Fronton to po prostu człowiek bez znajomości podstawowych zasad kultury, bazuje na wychowaniu z PRLu kiedy to prezes spółdzielni mieszkaniowej był panem i władcą i wszyscy mogli mu skoczyć... Mieszkania budowane przez tego dewelopera pozostawiają wiele do życzenia. Akustyka fatalna - na 1-szym piętrze słyszę jak na 4-tym jakiś studencina puszcza muzykę, przez kratki wentylacyjne słyszę rozmowy sąsiadów. Hałas słychać zewsząd, z każdej strony, gorzej niż w starych blokach z wielkiej płyty. Okna co prawda drewniane ale nieszczelne, przez nie też słychać hałas a w zimie nieźle wieje. Co najgorsze firma Fronton mianowała się samozwańczym zarządcą naszego osiedla, utrudniają nam wjazd na posesję bo naprzeciwko stoi ich biurowiec i przed naszym blokiem wynajmują miejsca parkingowe. Ostatnio zaczęli zakłócać nam spokój jakimś urządzeniem emitującym piskliwe dźwięki zamontowanym na elewacji budynku, w którym mają siedzibę obok naszego bloku. W administracji nic nie można załatwić i o nic się doprosić, mieszkańców mają w głębokim poważaniu... Uprzejmi są tylko do momentu sprzedaży mieszkania.
3
Bombik 2017-06-09 20:20
Nie zgodze się z Twoim zdaniem! Mieszkania nie są kiepskiej jakości. Moje okna są szczelne, nie wieje przez nie. W dzisiejszych czasach nie ma okien przez które wieje. Moja babcia kupiła najtańsze okno za niespełna 500zł i też jest szczelne, więc nie pisz bzdur.
Zdzisław 2017-08-08 11:02
Zgadzam się z Pana opinią w 100%. Należałoby się pofatygować w kilku kwestiach po pierwsze czy wjazd na posesję może być ograniczony dla mieszkańców nie posiadających miejsc w podziemnym garażu, podjeżdżając pod drzwi muszę się sprężać z wyładowaniem zakupów ( kiedy kilka cudownych miejsc jest zajętych) bo zaraz ochroniarz w białych skarpetkach i klapkach się czepia, muszę mu okazać kwitek dzięki któremu łaskawie otworzy mi rampę. Odnośnie budynku to pękają ściany, pojawiają dziwne usterki Pani prezes przychodzi z fachowcami, którzy mają pokornie opuszczone głowy gdyż doskonale zdają sobie sprawę że wskazane usterki przez właściciela są trafne. Ponadto samozwańczy zarząd wymyśla kosztowne przebudowy nawadniania a nie umieją poradzić sobie z usterkami wind. W swoich działaniach administracja jest mega opieszała.
Bitek 2017-08-15 18:31
Tym wszystkim, którzy tak narzekają, jaki to Fronton jest beznadziejny proponuje kupić działkę i wybudować na niej dom swoich marzeń. Jeżeli Was na to nie stać, to po prostu nauczcie się żyć w społeczności, kupcie garaż podziemny bo wtedy nikt nie będzie się czepiać Waszego samochodu.
Ten deweloper jest akurat jednym z lepszych w Krakowie. Poczytajcie opinie o innych firmach, to dopiero przekonacie się, jakie ludzie mają problemy!
1
Zostaw swoją opinię o PBiOT FRONTON Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBiOT FRONTON Sp. z o.o.