brak logo

Bimos Transport

Gdańsk

Opinie o Bimos Transport

Kier.man 2011-01-10 15:33:48
Pensje w terminie. Umowa o prace
anonim 2011-08-13 18:46:38
pensje w terminiee ( usunięte przez administratora ) dużo obiecuje jednak żadnej obietnicy nie spełnia
lukas 2012-01-30 15:55:36
czemu sie nie ujawnicie tylko chowacie sie pod nickami? krytykowac kazdy lubi
1
pomorze 2012-01-30 22:34:06
no dobrze kolezko ja tez szukam pracy ale do rzeczy bo placzesz a zero konkretu widze. a gdzie ci obciazenia nie wystawia za zbok z trasy ? moze podpowiesz gdzie praca na busie . mam a + b. troche doswiadczenia, pozdr
sharan 2012-02-15 11:12:56
A gdzie wogóle jeżdzicie z Gdańska ? Jakie macie trasy? Ile robicie km w miesiącu?
nick 2012-02-23 12:26:48
bo to jest forum i kazdy jest pod nickiem, widziales forum zeby ludzie byli pod imieniem i nazwiskiem?
nico 2012-09-04 09:52:45
Czy ktos poleca ta firme? Jak traktuja tam kierowcow?
zaorany 2012-09-06 20:36:34
pomylka......tak mozna wystawic opinie o tej firmie
zadowolony 2012-09-25 23:23:37
plus -samochody dobrze wyposażone. minus-...no, nie ma. super pracodawca. oczywiście jeśli jesteś urodzonym kierowcą, a trasa to twoje życie, z żoną nie możesz wytrzymać, do tego dzieci cie drażnią to ta firma jest idealna dla ciebie. odpoczniesz sobie od nich, nic nie będziesz w stanie zaplanować bo musisz być w gotowości do jazdy albo akurat jesteś w trasie( usunięte przez administratora ) .. no cóż, znaczy jesteś kiepski kierowca, twoja wina, jakoś te pieniądze z ciebie ściągną. do tego w trasie ręczne przeładunki z auta na auta... krzepę sobie wyrobisz, także luzik. coś tam ponoć z kasą się porobiło ale to niech koledzy się wypowiedzą bo ja już tam nie pracuje i to była jedna z lepszych moich decyzji. pozdro chłopaki :)
jacek krygier(driver) 2012-11-27 15:22:52
No kazde auto jest dobrze wyposazone ale zasada jedna-jak dbasz tak masz i jedziesz bez klopotu-.pracowalem u jednego to po 4 tyg zjazd i nie bylo u mnie wolne tydzien tylko poswiecalem dzien na sprawdzenie auta co do zrobienia ew.wymiany .mam lepiej niz inni bo ani dzieci i kobiety(zdziercy monety),i w firmie tylko ja mialem najsprawniejsze auto ktore dopiero po przebiegu 500 000km cos przy silniku bylo do zrobienia.kierowcy w firmach czesto sie zmieniaja bo wylatuja za walki z paliwem co jest ( usunięte przez administratora ) zle!!!!!europe zwiedzasz i jeszcze ci placa.zaznaczam ze nie mialem okazji w tej firmie pracowac.szkoda
1
Zenek 2013-05-02 04:09:25
Majowie mnie tak nie zaskoczą jak (usunięte przez administratora)
nick 2013-06-08 20:48:56
No to ma Pan opinię świetną widzę, każdy pisze negatywnie i ma racje.
I osobiście też odradzam wszystkim, którzy chcą złożyć cv u Pana (usunięte przez administratora).
Wypłaty na kilka rat i jeszcze spóznione, zero szacunku do człowieka, telefony operator zaczął blokować (usunięte przez administratora) stracisz tylko nerwy, czas i pieniądze. Mam nadzieję, że te wszystkie komentarze skutecznie zniechęcają potencjalnie przyszłych pracowników. Niech Pan (usunięte przez administratora). w końcu zrozumie, że takie traktowanie pracowników odbije się na nim bardzo szybko.
wiadomo kto 2013-06-11 00:12:03
OJ widzę że nie nadążamy z usuwaniem negatywnych opinii panie(usunięte przez administratora) , a koledzy się rozwinęli i prawdę piszą na forum . (usunięte przez administratora)
1
nick 2013-08-15 12:45:18
kolego co Ci po umowie o pracę?nawet na stałe daje i co z tego?najniższa krajowa i 120zł za dobę za granicą, za miesiąc pracy wychodziłoby około 3500zł a płaci 2500zł.(usunięte przez administratora)
wiadomo kto 2013-08-20 01:19:52
da się wyżyć???????? No bez jaj Panowie bronicie tego za.....go pracodawcę? Panowie nie pozew zbiorowy tylko każdy oddzielnie, będzie wesoło.
Anonim 2013-09-04 07:15:08
Praca czy zlecenie?
anonim 2013-11-18 11:04:24
koledzy widze ze w tej firmie klimat jest nieciekawy.a na wlascicielu nie zostawiacie suchej nitki co jest grane
2
aj 2014-11-02 19:58:26
KIEROWCO ! - Zgodnie z prawem należą Ci się: Diety Noclegowe, Diety Żywieniowe, Płatne Nadgodziny.
Czy wiesz, że pracodawca ma obowiązek zapewnić ci godne warunki noclegowe - poza ciężarówką?.
Jeżeli obecny lub były pracodawca nie stosuje się lub nie stosował do obowiązującego prawa? Masz prawo do odszkodowania!!!. Pomożemy wywalczyć najwyższe odszkodowanie wahające się od 30 000 do 100 000 PLN !!!.
NAWET DO TRZECH LAT WSTECZ !!!, NIE POBIERAMY OPŁAT WSTĘPNYCH !!!.Prowizja, tylko za wygraną sprawę !!!.
www.servitutes.pl telefon: 723 667 790
zyczliwy2 2014-11-07 18:36:52
kolego studencie ta firma duzo obiecuje a pozniej wykorzystuje o wolnym zapomnij bo zawsze trzeba jechac bo klient nalega a to g... prawda zalegaja z kasa za 3-4 kolka i zawsze pani G. mowi ze przeleje. ogolnie mowiac szukaj innej firmy bo tej nie polecam. pracowalem tam i wiem jakie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] inni co pracowali tez maja taka opinie tylko ze ich opinie zostaly usuniete.
collins 2014-11-24 20:56:17
Właśnie zamierzam zacząć , zobaczymy co czas przyniesie? dam znać co i jak !!!?????
niki 2014-11-25 22:24:17
nie wazne jak zaczynasz wazne jak konczysz.a tam czas nie goi ran
riki 2014-12-14 08:37:51
oni tam zawsze szukaja kierowcy a z tym polecam to przesada
wiadomo kto 2015-01-07 21:45:12
ale Niemcy rzucili klode pod nogi i jak tu zaplacic kierowcy 8.50eur za godzine pracy. teraz jest dylemat jaka umowe dac kierowcy. Brawo Niemcy tepic takich wyzyskiwaczy, niech sami wsiada za fajere i sobie jezdza. Nosil wilk razy kilka poniosa i wilka. A ciekawe jak jeszcze diety teraz roliczac? Oj byl bol glowy w swieta.
stasiek 2015-03-30 13:53:12
??????? ile płaca ??/
wiki 2015-04-03 18:14:01
Stasiek dawaj do nas a ile zarobisz a ile i kiedy wyplaca to zalezy od humoru szefowej.
andrzej75 2015-05-08 14:01:51
a jak jest z wypłacaniem ryczałtu za nocleg? z poprzednim pracodawcą będę musiał zacząć walkę o moje pieniądze, ryczałtu nie wypłacał ponad 3 lata, kolega polecał kancelarie z gdańska optima-odszkodowania, http://ryczalt-nocleg.pl/strona-glowna,1,pl.html , może wy macie jakieś opinie na temat kancelarii? ciągle trzeba tylko walczyć o swoje pieniądze, nie chciałbym żeby w nowej firmie było tak samo
fy 2015-05-10 21:04:21
Żaden ryczałt się nie należy, chyba że faktycznie spałeś w hotelu i masz na to rachunki, faktury itp. Mącicie tylko kierowcą w głowie a gwarancji żadnej nie dajecie, także [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] you. Jestem kierowcą i byłem pracownikiem tej firmy. O firmie nie mam dobrego zdania a o reklamach na forach pracowniczych tym bardziej.
kiti 2015-05-10 21:41:32
byles pracownikiem tej firmy, a jakie masz o niej zdanie? jak placa jaka umowa jakie warunki? zastanawiam sie nad praca tam.
riki 2015-06-30 20:27:24
a co taka cisza w temacie tej firmy? ma ktos jakies nowe fajne newsy? ekwiwalenty za urlop zaplacone?
dany 2015-09-26 17:45:37
jakie warunki w tej firmie? jaki system placy i pracy bo mam zamiar tam sie zglosic. kidys slyszalem rozne opinie a jak jest obecnie? jaki termin placy bo w takich firmach roznie bywa. czekam na konkretne opinie bo szukam roboty
martin 2015-09-27 21:27:40
Omijajcie ich szerokim lukiem.Nic się tam nie zmienilo .Jezdzisz w kolku non stop bez zadnej umowy,ubezpieczenia itd.O pieniądze musisz się prosić,oszukuja na każdym kroku.Calej rodzince G.za to zyje się bardzo dobrze dzięki wykorzystywaniu ludzi .ODRADZAM !!!!!!!
riki 2015-10-20 22:14:06
Znowu szukaja kierowcow ktorych mozna wycisnac jak cytryne-ile sie tylko da. Obiecuja gruszki na wierzbie a prawda jest taka ze masz jezdzic na okretke. I zawsze tlumaczenie ze to klient tak wymysla a prawda jest taka ze pan G. kombinuje jak oklamac kierowce zeby tylko pojechal z biegu w trase nawet bez odpoczynku. Daje 500zl i mysli ze kierowca moze tyrac non stop. Twoje wolne sie nie liczy. Szukajcie innych firm bo ta to jest DNO DNO DNO!!!!!!!
duck 2015-10-27 20:19:15
a tak powaznie czy polecacie ta firme bo wlasnie planuje tam zglosic swoje cv? jakie warunki pracy?
cichy 2015-12-05 15:21:03
chociaz dobrze ze daje dodatkowe 500 zl u innych bys [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostal jak jestes na stalej pensji
fifik 2015-12-08 17:24:33
3000zl. szalu nie ma czterech liter nie urywa. a ciekawe od jakiej kwoty zus i podatek??? za miesiac w kabinie to faktycznie bajonska suma tym bardziej ze placona na raty.
bezpracy 2016-04-08 22:06:31
a może esperal ?
3
bezpracy 2016-04-08 22:19:54
Ponoć w tej firmie nie ma juz miejcsca dla Ciebie . Czy to prawda ?
8739 2016-04-08 22:30:11
zostało jeszcze trochę do wypicia , a potem śmierć !!!
pick 2016-10-07 20:45:54
o rany dawno nie odwiedzalem tej strony i ta cisza jest zastanawiajaca. czy tak dobrze jest w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Bimos Transport - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bimos Transport