brak logo

TECH - ROL S.C.

Ożarów Mazowiecki

Opinie o TECH - ROL S.C.

Pracownik techrolu 2014-05-28 21:45
.(usunięte przez administratora) Wiadomo to świadczy o ich kulturze ale jak idzie na ciebie patrzy ci się w twarz a potem udaje że nie słyszy to aż ci ręka chodzi żeby dać po gębie. Ogólnie pracownik w firmie jest złem koniecznym nie liczą się z tobą kompletnie. Czasem mam wrażenie że ludzie tam pracują bo muszą...
2
zz 2014-05-30 21:01
nikt nie jest niewolnikiem żadnej firmy, jeżeli ludzie sami sienie nie szanują godząc się na to! to dlaczego szefowa ma szanować ludzi i ich pracę. Jak na takie sprawy reagują kadry?
kasia 2014-06-03 15:26
o co chodzi z tą firmą? w Ożarowie jest wielki budynek. i co? nie ogrzewają? niech każdy może napisze mniej więcej na jakim jest stanowisku - magazyn czy praca biurowa?
3
kasia 2014-06-03 15:29
a ile czasu tam już pracujesz?
smerfetka 2014-11-07 20:45
Kochani, głupia nie jestem i myślę logicznie. Duża firma, polska zresztą {czyli nie wyniosą się jak UE się cofnie niebawem) wszystko nowe, nowoczesne, miła atmosfera, dużo zatrudniają, dobre pensje z perspektywą, sorry- ale wchodzę w to. Info które mam powyżej wprowadza w błąd i to chyba nie pomaga nam,osobom które chcą stabilizować sobie dochody w obecnych czasach. Jak odchodziłam z poprzednich miejsc pracy to też pisałam co najgorzej--jeśli tak było. Nie znoszę opinii nad-wyrost. To ja, jak mam.
3
Friend 2015-01-03 20:26
Nie polecam tego pracodawcy. Atmosfera straszna - nie da się pracować. Idąc tam do pracy przekonacie się o tym bardzo szybko!
1
stokrotka 2015-01-15 12:31
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej na dwóch etapach.
Konkrety podczas rozmowy, żadne pitolenie o głupotach. Rozmowa o programie magazynowym i specyfikacji stanowiska. Rozmowa zapewne miała oddać wrażenie o pojęciu w programie WF Mag
I etap rozmowa z jednym z członków Zarządu i panią ( chyba kadrową ). Wg mnie rozmowy powinny tak wyglądać. Nie zmarnowałam czasu na spotkanie. Kultura rozmowy. szacunek dla kandydata.
II etap rozmowa z tym samym członkiem zarządu i właścicielką firmy. Również miło wspominam. trzeba było przypomnieć z pierwszej rozmowy czym i gdzie się zajmowałam i co wykorzystam w tej pracy.
Jeśli chodzi o wynagrodzenie w rozmowie wyrobiłam się w ich "widełkach" .
Nie zostałam wybrana z pośród 5 kandydatów.
Uważam jednak że firma predysponująca do pracy w zespole.
Moje pierwsze wrażenie po wejściu do firmy to ubiór pracowników, kulturalny biurowy strój,koszule, garnitury, spodnie w kant ( mówię o biurze/ recepcji) . Wydaje mi się że strój zobowiązuje, kultura ubioru w stosunku do pracodawcy.
3
olaboga 2015-01-17 16:06
Stokrotko - nie byłaś chyba w tym techrolu tylko innym... takim normalnym. W biurze nikt nie chodzi w garniturze, nie ubiera spodni w kant. Raczej polary i bezrękawniki bo zimno jest. Żałują na ogrzewaniu wyobraź sobie. Rozmowa sobie a rzeczywistość sobie, tak to jest w tej firmie.
1
majonezkielecki 2015-01-23 13:01
olaboga, a czym Ty się zajmujesz? Bo wiesz? Moja babcia tez mówiła że jej wiecznie zimno. może kłopoty z krążeniem ? a mój dziadek nic nie robił i narzekał że mu zimno, może po prostu trzeba się poruszać trochę ?
w jakim mieście pracujesz w tym tech-rolu ?
ktokolwiek 2015-02-13 10:09
TECHROL, qwerty, zborski2, Misiek4O. powiedzcie o którym Techrolu piszecie ? Ożarów Mazowiecki? Jędrzejów? Iława? Pasłęk? Tarnów? Sokołów Podlaski? Zamość?Hrubieszów? Łuków?
Forumowicz 2015-02-13 16:18
Podziwiam odwagę wcześniejszych wpisów (słusznych lub nie) ze względu na to, że w dużej mierze nie są konstruktywne tylko obraźliwe oraz zawierają pomówienia. A wyjaśniam dlaczego tak piszę:
POMÓWIENIA W INTERNECIE

Kodeks karny wskazuje, iż osoba pomawiająca inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Jest to przestępstwo pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczamy się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażamy się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku.
W razie skazania za przestępstwo pomówienia sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża lub inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Orzeka się ją w wysokości do 100 tysięcy złotych.

Pokrzywdzony może również wnioskować o podanie wyroku do publicznej wiadomości. Sąd określa wówczas sposób i miejsce publikacji, na koszt sprawcy przestępstwa.

Regulacja art. 488 k.p.k. umożliwia ściganie sprawy przestępstwa z prywatnego oskarżenia, również za pośrednictwem policji, która po otrzymaniu odpowiedniej skargi może dokonać zabezpieczenia dowodów przestępstwa, w tym numeru IP posiadacza komputera.

Sami widzicie co o takich wpisach mówi prawo - więc zanim kogoś oczernicie to dwa razy się nad tym zastanówcie.
Konstruktywne wypowiedzi są jak najbardziej mile widziane.
status 2015-02-18 21:08
Ile osób tyle opinii. Najciekawiej, że widzę opinie tylko osób które już w firmie nie pracują.(Mylę się?)
Skoro tak to cosik musiało być nie tak. Nieprawdaż. Najtrudniej oceniać siebie, najłatwiej innych.
Tutejszy rynek pracy jest jaki jest. Mazowieckie, dużo firm to i zapotrzebowanie na pracowników spore.
Wybierać jest w czym, to fajne. Pracowałem w życiu w kilku miejscach-zwykle magazynach.
Teraz moda jest na umowy zlecenia co trzy miechy.
Specyfika pracy zawsze się powtarzała. Tutaj (tak, pierwsza opinia pracującego w techrolu!) jest podobnie.
To co się rzuca w oczy to nowość. Magazyn, regały, sprzęt wszystko nowe. Nie byle sprzęt ale wszędzie Linde.
Lokalizacje na pułkach są zaznaczone i co ważne - stałe. Szybko opanowałem co gdzie i dlaczego leży.
Przy produktach zdjęcia by pomyłek nie popełniać. Lubię porządek i podoba mi się że nacisk jest na niego i tutaj.
Wynagrodzenie 3500-3800 brutto (sami oceńcie!). Ludzie z którymi pracuję są tu od lat.
Nie zmieniają się często co uważam za ważne. Pojawiają się czasami i nowe twarze,lepsze-gorsze.
Ja tam zadowolony jestem a że mam blisko do domu to tym bardziej.
wujek marian 2015-03-17 19:32
w naszym kraju wystarczy troche pogrozić palcem i paragrafami nic nie znaczącymi i wszyscy sie boją, nikt nie pisze w zasadzie żadnych opini. To dlaczego mamy sie nie bać Putina jak wymachuje bronia atomową.
2
Expertus multum 2015-03-22 18:57
A co to ma wspólnego z pracą w Tech-Rolu? Komuś się pomyliło forum.
Babcia 2015-03-25 23:48
Jestem brygadzistą, tak, system awansów jest tu normą. Kochani. Cieszę się! Kochani, wiem że dużo firm zmniejsza zatrudnienie na rzecz agencji bądź innych przykrych dla nas tematów. Moja firma prowadzi konkretne pobory za konkretne pieniądze. Jeżeli chcesz(chcesz!)pracować to ślij CV na praca@techrol.com
Kamil 2015-03-26 19:06
Praca w TECHROLU nie jest taka zła .Wszystko to prawda co piszą poprzednicy i o nowoczesnym sprzęcie LINDE .Dla przyjętych nie ma to znaczenia , dostajesz wózek trumienkę ,ganiasz po hali z wywieszonym językiem [tak około 35 kM dziennie] przerzucasz ciężkie rolnicze graty .Możesz mieć nawet 15 minut przerwy . Jeżeli CI to pasuje wysyłaj cv .Czemu jak tu jest nikt nie napisze
1
musztardinio 2015-04-09 22:24
nie wiem o co chodzi z tą zimną wodą, ale może jak firma się rozbudowywała to mógł być taki problem.
U przejmię informuję, że
a. ciepła woda jest w każdym kranie w Techrolu w Ożarowie Maz
b. niestety ludzie się sami tu nakręcają i mówią że wszystkiego nie wolno, owszem nie można komórki na magazynie ale z racji tego że po prostu nie da się tu wykonywać pracy z telefonem w ręku. Zadna zbrodnia pracodawcy uważam
c.odkąd są nowe dziewczyny na wysyłkach to rzadko zdarzają się nadgodziny, no i przy okazji są miłe i jest na kogo popatrzeć.
zapewne za chwilę zacznie się sezon, ale to jest taka branża.
d. przerwy w pracy są zaplanowane, i krótkie 15 minut bo tak reguluje KP. Tu nie ma zwyczaju zostawać 15 min dłużej by przerwa trwała pół godziny. A to normalne w większości firm. Panie na wysyłkach nie korzystają w ogóle z przerw tylko po to żeby szybciej zakończyć pracę. I co ? tragedia?
e. fakt z zarządem zwykły pracownik nie rozmawia, ale o czym miałby rozmawiać, jest tu około stu etatów, myślę że lepiej rozmawiać z kierownikiem jak się ma jakiś problem
f. kierownik ma niestety dużo narzucone przez zarząd wiec jest mało decyzyjny.
g. fakt, większość pracowników to słoje,
h. minus to taki że nie ma żadnego funduszu socjalnego, i sezon to okres wakacji i ciężko o urlop. ale jw pisze to taka branża.
Expertus multum 2015-04-12 21:36
Krótka odpowiedź na uprzejmą informację:
a. a czy ktoś pisał, że nie ma? Wiele osób pisało, że jest zimno w biurze
b. nie spotkałem się z jakąkolwiek inną firmą, w której pracownicy nie mogą używać telefonów komórkowych; jeśli koliduje to z codziennymi obowiązkami, wystarczyłoby wprowadzić nakaz używania słuchawek - to wymaga jedynie dobrej woli
c. jeśli argumentem jest to, że można popatrzeć na dziewczyny, to faktycznie - genialna reklama pracy w Tech-Rolu
d. to też zależy od dobrej woli pracodawcy - większość nie robi problemu, jeśli się nieco dłużej je obiad; każdy powinien sobie sam osądzić, czy taki rygor w pracy mu odpowiada
e. mógłby porozmawiać o czymkolwiek - ludzie, którzy tu piszą mają na myśli to, że zarząd w ogóle z ludźmi nie rozmawia, nawet nie mówią im "dzień dobry" - chodzi o to, że zarząd tworzy nawet nie dystans, tylko wysoką barierę w stosunku do pracowników
f. co kierownicy mają narzucone? I co ma do tego decyzyjność? Ta wypowiedź jest pozbawiona sensu
h. jedyny minus? dobre...!
Pocky 2015-11-25 17:57
Witam, mój komentarz zostanie niedługo usunięty na mój wniosek przez administratora, ponieważ nie był zbyt obiektywny i został napisany pod wpływem emocji. Przykro mi, jeśli kogoś uraził.
1
Zielony pracownik 2016-02-04 17:19
Kasting rozpoczęty i forum ożyje
Lucky 2016-02-12 19:11
Oli Jeśli pracowałeś lub pracujesz w tej firmie nie mów że nie znasz słowa Kasting, słowo to ogólnie obcuje wśród pracowników, no chyba że jesteś Panem Zarządu - to możesz nie znać :)
Czesio 2016-05-11 19:48
Czyść klimatyzację, bo ją czyścić trzeba,
Kto czyści klimę, ten idzie do nieba,

Jeśli się zalęgną bakterie i grzyby,
To gdy uruchomisz klimy twojej tryby,
To wszystko to pójdzie na twych pracowników,
Wtedy nie oczekuj zbyt dobrych wyników,

To wcale nie bajki, ani też psychoza,
Bo w klimie czai się Legionelloza,
Choroba to straszna, płuca atakuje,
Wysoką gorączką również skutkuje,

A rok był ciepły i mrozu nie było,
Na pewno więc trochę żyjątek przybyło,
Więc zapobiegawczo wyczyść klimę sobie,
Jednego problemu będzie mniej na głowie.
3
kamil 2016-08-28 18:10
nie składajcie cv jak złozycie pozałujecie pisze prawde
Adam 2016-08-28 19:57
witam,tak to prawda co pisze łukasz ten człowiek nie ma szacunku do ludzi sam wyglad jego odstrasza patrzy czy komórka sie bawisz czy robisz odradzam wogóle tej firmy 30km dziennie i jeszcze słowo Zostan dłuzej hahah lub przez mikrofon kobieta mówi totalna porazka
MM 2016-08-29 21:31
Trzeba być skończonym kretynem zeby obrażać publicznie na forum kogoś i podawać swoje dane, wystarczy tylko że Pan Kamil złoży doniesienie na policji, może zamiast narzekać na warunki i ludzi wziął by się Pan do pracy, a jeśli kultury i szkół nie pokończył Pan to może czas się wróci do podstawówki i nadrobić zaległości i pracę się znajdzie wtedy umysłową bo z takim podejściem i zachowaniem to do oczyszczania miasta jedynie zapraszam.
Łukasz 2016-08-29 23:46
haha nieznasz to nie oceniaj mnie baranie jestem za uczciwy i odwazny
Anonim 2016-08-30 15:19
wypłata to około 2000 moze lekko wiecej ale atmosfera jest niemiła ludzie ze soba nie gadaja nie mozna komórki uzywac masz tylko robic i siedziec cicho,ci co musza robic to siedza ,ale sami sa zli na siebie takie jest moje odzczucie.Nie oszukujmy sie ale w Warszawie jest roboty od groma ale te stawki sa po prostu smieszne i jak tu miec rodzine ?kredyt na mieszkanie?mało tego to jeszcze trzeba wszedzie zostawac po godzinach i w soboty przychodzic a kto zgarnia kase?Góra sama smietanka.Praca magazyniera jest ciezka dlatego powinna byc wiecej płatna a jest odwrotnie,ludzi do pracy nie ma bo nie szanuja poprostu człowieka jezeli jest mi gdzies dobrze i dobrze zarabiam to dlaczego mam sie zwolnic ,a czemu ludzie uciekaja z zakładów bo jest niewolnictwo dziekuje i pozdrawiam.
1
Anonim 2016-08-30 17:46
netto ale jak to zobaczysz to zmienisz zdanie do pracy trzeba isc z usmiechem a nie z przymusu
ryc 2016-08-30 19:08
kazdy ma swoje zdanie trzeba wysłac i isc nie kazdemu bedzie zle tak
Chuck Norris 2016-08-30 19:55
Odważny przez internet lub w grupie. Szkoda że magazynie nie byleś odważny w zasięgu reki i nikomu nie powiedziałeś w oczy. Prawdziwy prostak i słoma z butów ci wystaje.
1
Rolnik 2016-09-04 00:02
@ joojo
Jakie benefity dają?
arturo214 2016-09-04 09:10
byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Ożarowie zaproponowano mi na początek 2,5tys.na reke po 3 miesiacach 2,6-2,8tysczy tak faktycznie jest na magazynie,czy jest ciezko,czy sa nadgodziny,i czy jest jakis socjal.bo ten kierownik który rozmawiał ze mną powiedział ze nic takiego jak nadgodziny czy też socjal w firmie nie istnieje.nnnniech ktoś napisze rzeczowo jak naprawde jest czy warto tam pracowac.
arturo214 2016-09-04 12:28
co to za odpowiedź pracowałeś w Ożarowie na magazynie wiesz jak tam jest?Oczekuję konkretnych odpowiedzi na pytania które zadałem.
arturo214 2016-09-04 12:29
co to za odpowiedź pracowałeś w Ożarowie na magazynie wiesz jak tam jest?Oczekuję konkretnych odpowiedzi na pytania które zadałem.
arturo214 2016-09-04 13:52
co za gość z ciebie szukasz pracy czy jak?Ja wiem że chcą Mnie.Ale się wacham więc zadalem kilka pytań a jeśli Ty nieznasz na nie odpowiedzi to po co piszesz?
anonim 2016-09-04 20:24
musisz czekac to jest Warszawa na jednej pracy sie nie konczy pracy jest od groma tylko finansowo tragedia
anonim 2016-09-05 17:14
finasowo w Warszawie jest tragedia małe zarobki wszedzie
3
lanko 2016-09-05 17:45
Może jednak wiecie czy dla kierowników ds. sprzedaży wypłata jest terminowa? Nie ukrywam, że takie zatrudnienie by mi odpowiadało, bo to dobra opcja teraz.
mm 2016-11-07 16:26
ale przerwa nie polega na odpoczynku tylko zajęciu się innymi sprawami np kserowaniu lub segregowaniu dokumentów itp
1
Nn 2016-12-15 12:26
Po co piszesz pierdoły o pracy przy komputerze skoro już dawno nie pracujesz w tej firmie?
O klimatyzacji też napisałeś wierszyk.
MM ma rację.
ten który pracował 2016-12-21 04:08
nigdy nie składajcie cv do tej firmy oszukają was jak innych potrzebują tylko pracowników na sezon po sezonie zwalniają , zostawiają tylko garstkę zaufanych co udają że pracują
2
dawids888 2017-01-11 17:02
Arturo i zatrudniłeś się ? Zastanawiam się czy opłaca mi się iść na rozmowę.
4
Pytający 2017-01-24 15:09
Ile można zarobić w Ożarowie?
Zniesmaczony 2017-01-31 16:55
nie polecam. Rynsztok starych ludzi bez perspektyw, kierownictwo buraczane, zero szacunku i empatii.
Po kilku dniach zap..... podziekowali mi wspolprace. Czemu ? Nie wiadomo.
Konszachty, ludzie zwracaja sie do sobie nawet do kierownictwa zaczynajac od wulgaryzmow.
Nie polecam, zlote gory obiecuja, 0 socialu, pracownik niczym smiec.
2
Rudy 2017-02-01 20:05
Milion pincet
Ten który pracował 2017-02-23 13:01
Ostrzegam pracowałem w tej firmie obiecali umowę podwyżkę po okresie próbnym nawet nie doczekałem ostatniego dnia umowy próbnej zwolnili . Oszukali mnie przyszedłem z innej firmy gdzie miałem umowę na stałe . Jedno wielkie oszustwo na rozmowie , teraz zaczyna się sezon będą obiecywali góry złota ale uważajcie narobicie się tylko a po sezonie bay będzie bez słowa . Co do stawek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą teraz jest minimalna stawka to zarobisz nawet jako cieć wiecej niż u nich ,
6
fgh 2017-02-26 01:40
szczerze pracowałem tam nie radze nikomu tam isc duzy magazyn który ma jeszcze schody do góry kilometry walisz codziennie naprawde duzo chodzenia nie adekwatna praca do tej pensji na poczatek 1800 -2000 wszystko co bierzesz ciezkie czyli opony,szyby,felgi przekładnie wszystko do traktorów na magazynie nie wolno tel wyciagac bo kamilek pilnuje w kamerkach i ma sapy ale to tylko olac go nie wolno jesc na magazynie bo masz za duzo czasu tak mysla masz tylko zasuwac magazyn to widoczny z marsa gołym okiem taki duzy masakra minimum 4 netto powinno byc i taka prawda sezon sie juz zaczyna a potem sio,smutno tam jest na magazynie
7
diabloRR 2017-03-01 10:24
pan Kamilek, Rafałek i Danielek pojęcia ni majo bladego o handlu i częściach a w gadce to jakie profesorki i cwaniaki. Zwijać się z Jowa bo szkoda tych ludzi co tam chodzą kupować bo nima nic. Dam przykłady: klient pyta o olej luzem z beczki- odpowiedź brzmi nie prowadzimy olejów luzem. To następna próba zakupu śrub na wagę- nie prowadzimy śrub. Opony po 1 sztuce na magazynie, a jak jest komplet to cena że czopka chłopu zlatuje z glacy. Werbują ludzi, obiecują długoletnią współpracę a później mówią że dokładają do tego już 2 rok i to jest dla nich kula u nogi. O niczym nie wiedzą, każdy z tych panów, o wysokości pobieranych pensji, o umowie jaką ma pracownik, o tym czy jest się w pracy w danym dniu, a siedzą w jednym pomieszczeniu i robią big brothera przyglądając się czy czasem pracownik nie był za długo w kiblu, i czy nie siedzi jak nie ma klientów, a co ma robić jak na magazynie zimą temperatura osiąga 10 st C że nie wiadomo jak wyjąć ręce z kieszeni. Podsumowując firmę TECH-ROL - nie zajmują się konkretnie sprzedażą tylko inwigilują pracownika i robią wszystko żeby mu przeszkodzić i w sprzedaży i w zamawianiu jakiegokolwiek towaru bo stanęli na poziomie-Uwaga!!! to ich specjalizacja C-360,C-330 i C-385, pług polski, kosiarka polska, kosiarka osa z lat 70-tych i to wszystko jeszcze nie w komplecie. Do kombajnu Bizon to mają może 100 pozycji w tym lichym sklepie w Jędrzejowie, prowadzą również kombajn do ziemniaków Anna których w powiecie jędrzejowskim jest może 2-3szt. Nic im się nie opłaci, oleju luzem-NIE, śrub na wagę-NIE, do maszyn uprawowych zachodnich-NIE bo tylko mają kultywator polski i agregat. Porażka i pomyłka w powołaniu do biznesu.
7
Zenek&Heniek 2017-03-01 10:37
Ceny w TECH-ROL uwaga!!! Najwyższe spośród sklepów w mieście. Szok!!! Marża ok 80%. Narzut ok 40-100%. Po prostu to sklepy dla głupich i bogatych.
5
Łukasz 2017-03-08 22:11
MM oczyszczanie miasta chyba z takich łachów jak ty buraku jeden i kutafajtłapo!!!
Jakiś tam Kamil odyniec jeden to warchoł z wawy i wymancepowany synuś mamusi i obrzyn!!!
Zostaw swoją opinię o TECH - ROL S.C. - Ożarów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH - ROL S.C.