brak logo

TECH - ROL S.C.

Ożarów Mazowiecki

Opinie o TECH - ROL S.C.

maciek 2014-01-31 11:34
Super firma,umowa o prace ,konkurencyjne zarobki w porównaniu do inny firm ,magazynier moze naprawde duzo zarobic,swietna atmosfera,fajni ludzie,polecam (usunięte przez administratora)
kamil 2014-02-14 21:11
maciek, ale ty kiciarz jesteś
kucon 2014-02-25 13:41
Naprawdę jestem zadowolony z pracy w Techrolu i wszystkie negatywne opinie nie są zgodne z rzeczywistością. Polecam (usunięte przez administratora)
MORO 2014-03-14 08:51
OMIJAJCIE TECHROL DALEKIM ŁUKIEM ,ZERO POSZANOWANIA DLA LUDZI,NAJLEPIEJ PRACA ZA DARMO,W SOBOTY PRACUJESZ ZA DARMO,NIC CI SIE NIE NALEZY,ZERO FUNDUSZU SOCJALNEGO ,A WLASCICIELE -ZERO SZACUNKU DLA KLIJENTOW.NIE PRZYJDZIESZ W SOBOTE DO PRACY(usunięte przez administratora)Z WYPLATY POTRACI I TEKIE TAM INNE SPRAWY.NIE POLECAM TEJ FIRMY.
2
Bobrek 2014-04-08 18:24
No i co z tym faktem zrobić ???
daro 2014-04-26 13:19
nie polecam takiej firmy to jeszcze nie znalem ,w zime ani ogrzewania i cieplej wody a prezesowa wypachniona sobie smiga i w palacyku cieplutko ma,zero poszanowania dla pracownika po 14-17 latach ludzie odchodza bo juz nie wytrzymuja to cos znaczy....
Pracownik techrolu 2014-05-28 21:45
.(usunięte przez administratora) Wiadomo to świadczy o ich kulturze ale jak idzie na ciebie patrzy ci się w twarz a potem udaje że nie słyszy to aż ci ręka chodzi żeby dać po gębie. Ogólnie pracownik w firmie jest złem koniecznym nie liczą się z tobą kompletnie. Czasem mam wrażenie że ludzie tam pracują bo muszą...
2
zz 2014-05-30 21:01
nikt nie jest niewolnikiem żadnej firmy, jeżeli ludzie sami sienie nie szanują godząc się na to! to dlaczego szefowa ma szanować ludzi i ich pracę. Jak na takie sprawy reagują kadry?
kasia 2014-06-03 15:26
o co chodzi z tą firmą? w Ożarowie jest wielki budynek. i co? nie ogrzewają? niech każdy może napisze mniej więcej na jakim jest stanowisku - magazyn czy praca biurowa?
4
kasia 2014-06-03 15:29
a ile czasu tam już pracujesz?
smerfetka 2014-11-07 20:45
Kochani, głupia nie jestem i myślę logicznie. Duża firma, polska zresztą {czyli nie wyniosą się jak UE się cofnie niebawem) wszystko nowe, nowoczesne, miła atmosfera, dużo zatrudniają, dobre pensje z perspektywą, sorry- ale wchodzę w to. Info które mam powyżej wprowadza w błąd i to chyba nie pomaga nam,osobom które chcą stabilizować sobie dochody w obecnych czasach. Jak odchodziłam z poprzednich miejsc pracy to też pisałam co najgorzej--jeśli tak było. Nie znoszę opinii nad-wyrost. To ja, jak mam.
4
Friend 2015-01-03 20:26
Nie polecam tego pracodawcy. Atmosfera straszna - nie da się pracować. Idąc tam do pracy przekonacie się o tym bardzo szybko!
1
stokrotka 2015-01-15 12:31
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej na dwóch etapach.
Konkrety podczas rozmowy, żadne pitolenie o głupotach. Rozmowa o programie magazynowym i specyfikacji stanowiska. Rozmowa zapewne miała oddać wrażenie o pojęciu w programie WF Mag
I etap rozmowa z jednym z członków Zarządu i panią ( chyba kadrową ). Wg mnie rozmowy powinny tak wyglądać. Nie zmarnowałam czasu na spotkanie. Kultura rozmowy. szacunek dla kandydata.
II etap rozmowa z tym samym członkiem zarządu i właścicielką firmy. Również miło wspominam. trzeba było przypomnieć z pierwszej rozmowy czym i gdzie się zajmowałam i co wykorzystam w tej pracy.
Jeśli chodzi o wynagrodzenie w rozmowie wyrobiłam się w ich "widełkach" .
Nie zostałam wybrana z pośród 5 kandydatów.
Uważam jednak że firma predysponująca do pracy w zespole.
Moje pierwsze wrażenie po wejściu do firmy to ubiór pracowników, kulturalny biurowy strój,koszule, garnitury, spodnie w kant ( mówię o biurze/ recepcji) . Wydaje mi się że strój zobowiązuje, kultura ubioru w stosunku do pracodawcy.
3
olaboga 2015-01-17 16:06
Stokrotko - nie byłaś chyba w tym techrolu tylko innym... takim normalnym. W biurze nikt nie chodzi w garniturze, nie ubiera spodni w kant. Raczej polary i bezrękawniki bo zimno jest. Żałują na ogrzewaniu wyobraź sobie. Rozmowa sobie a rzeczywistość sobie, tak to jest w tej firmie.
1
majonezkielecki 2015-01-23 13:01
olaboga, a czym Ty się zajmujesz? Bo wiesz? Moja babcia tez mówiła że jej wiecznie zimno. może kłopoty z krążeniem ? a mój dziadek nic nie robił i narzekał że mu zimno, może po prostu trzeba się poruszać trochę ?
w jakim mieście pracujesz w tym tech-rolu ?
ktokolwiek 2015-02-13 10:09
TECHROL, qwerty, zborski2, Misiek4O. powiedzcie o którym Techrolu piszecie ? Ożarów Mazowiecki? Jędrzejów? Iława? Pasłęk? Tarnów? Sokołów Podlaski? Zamość?Hrubieszów? Łuków?
Forumowicz 2015-02-13 16:18
Podziwiam odwagę wcześniejszych wpisów (słusznych lub nie) ze względu na to, że w dużej mierze nie są konstruktywne tylko obraźliwe oraz zawierają pomówienia. A wyjaśniam dlaczego tak piszę:
POMÓWIENIA W INTERNECIE

Kodeks karny wskazuje, iż osoba pomawiająca inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Jest to przestępstwo pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczamy się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażamy się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku.
W razie skazania za przestępstwo pomówienia sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża lub inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Orzeka się ją w wysokości do 100 tysięcy złotych.

Pokrzywdzony może również wnioskować o podanie wyroku do publicznej wiadomości. Sąd określa wówczas sposób i miejsce publikacji, na koszt sprawcy przestępstwa.

Regulacja art. 488 k.p.k. umożliwia ściganie sprawy przestępstwa z prywatnego oskarżenia, również za pośrednictwem policji, która po otrzymaniu odpowiedniej skargi może dokonać zabezpieczenia dowodów przestępstwa, w tym numeru IP posiadacza komputera.

Sami widzicie co o takich wpisach mówi prawo - więc zanim kogoś oczernicie to dwa razy się nad tym zastanówcie.
Konstruktywne wypowiedzi są jak najbardziej mile widziane.
status 2015-02-18 21:08
Ile osób tyle opinii. Najciekawiej, że widzę opinie tylko osób które już w firmie nie pracują.(Mylę się?)
Skoro tak to cosik musiało być nie tak. Nieprawdaż. Najtrudniej oceniać siebie, najłatwiej innych.
Tutejszy rynek pracy jest jaki jest. Mazowieckie, dużo firm to i zapotrzebowanie na pracowników spore.
Wybierać jest w czym, to fajne. Pracowałem w życiu w kilku miejscach-zwykle magazynach.
Teraz moda jest na umowy zlecenia co trzy miechy.
Specyfika pracy zawsze się powtarzała. Tutaj (tak, pierwsza opinia pracującego w techrolu!) jest podobnie.
To co się rzuca w oczy to nowość. Magazyn, regały, sprzęt wszystko nowe. Nie byle sprzęt ale wszędzie Linde.
Lokalizacje na pułkach są zaznaczone i co ważne - stałe. Szybko opanowałem co gdzie i dlaczego leży.
Przy produktach zdjęcia by pomyłek nie popełniać. Lubię porządek i podoba mi się że nacisk jest na niego i tutaj.
Wynagrodzenie 3500-3800 brutto (sami oceńcie!). Ludzie z którymi pracuję są tu od lat.
Nie zmieniają się często co uważam za ważne. Pojawiają się czasami i nowe twarze,lepsze-gorsze.
Ja tam zadowolony jestem a że mam blisko do domu to tym bardziej.
wujek marian 2015-03-17 19:32
w naszym kraju wystarczy troche pogrozić palcem i paragrafami nic nie znaczącymi i wszyscy sie boją, nikt nie pisze w zasadzie żadnych opini. To dlaczego mamy sie nie bać Putina jak wymachuje bronia atomową.
2
Expertus multum 2015-03-22 18:57
A co to ma wspólnego z pracą w Tech-Rolu? Komuś się pomyliło forum.
Babcia 2015-03-25 23:48
Jestem brygadzistą, tak, system awansów jest tu normą. Kochani. Cieszę się! Kochani, wiem że dużo firm zmniejsza zatrudnienie na rzecz agencji bądź innych przykrych dla nas tematów. Moja firma prowadzi konkretne pobory za konkretne pieniądze. Jeżeli chcesz(chcesz!)pracować to ślij CV na praca@techrol.com
Kamil 2015-03-26 19:06
Praca w TECHROLU nie jest taka zła .Wszystko to prawda co piszą poprzednicy i o nowoczesnym sprzęcie LINDE .Dla przyjętych nie ma to znaczenia , dostajesz wózek trumienkę ,ganiasz po hali z wywieszonym językiem [tak około 35 kM dziennie] przerzucasz ciężkie rolnicze graty .Możesz mieć nawet 15 minut przerwy . Jeżeli CI to pasuje wysyłaj cv .Czemu jak tu jest nikt nie napisze
1
musztardinio 2015-04-09 22:24
nie wiem o co chodzi z tą zimną wodą, ale może jak firma się rozbudowywała to mógł być taki problem.
U przejmię informuję, że
a. ciepła woda jest w każdym kranie w Techrolu w Ożarowie Maz
b. niestety ludzie się sami tu nakręcają i mówią że wszystkiego nie wolno, owszem nie można komórki na magazynie ale z racji tego że po prostu nie da się tu wykonywać pracy z telefonem w ręku. Zadna zbrodnia pracodawcy uważam
c.odkąd są nowe dziewczyny na wysyłkach to rzadko zdarzają się nadgodziny, no i przy okazji są miłe i jest na kogo popatrzeć.
zapewne za chwilę zacznie się sezon, ale to jest taka branża.
d. przerwy w pracy są zaplanowane, i krótkie 15 minut bo tak reguluje KP. Tu nie ma zwyczaju zostawać 15 min dłużej by przerwa trwała pół godziny. A to normalne w większości firm. Panie na wysyłkach nie korzystają w ogóle z przerw tylko po to żeby szybciej zakończyć pracę. I co ? tragedia?
e. fakt z zarządem zwykły pracownik nie rozmawia, ale o czym miałby rozmawiać, jest tu około stu etatów, myślę że lepiej rozmawiać z kierownikiem jak się ma jakiś problem
f. kierownik ma niestety dużo narzucone przez zarząd wiec jest mało decyzyjny.
g. fakt, większość pracowników to słoje,
h. minus to taki że nie ma żadnego funduszu socjalnego, i sezon to okres wakacji i ciężko o urlop. ale jw pisze to taka branża.
Expertus multum 2015-04-12 21:36
Krótka odpowiedź na uprzejmą informację:
a. a czy ktoś pisał, że nie ma? Wiele osób pisało, że jest zimno w biurze
b. nie spotkałem się z jakąkolwiek inną firmą, w której pracownicy nie mogą używać telefonów komórkowych; jeśli koliduje to z codziennymi obowiązkami, wystarczyłoby wprowadzić nakaz używania słuchawek - to wymaga jedynie dobrej woli
c. jeśli argumentem jest to, że można popatrzeć na dziewczyny, to faktycznie - genialna reklama pracy w Tech-Rolu
d. to też zależy od dobrej woli pracodawcy - większość nie robi problemu, jeśli się nieco dłużej je obiad; każdy powinien sobie sam osądzić, czy taki rygor w pracy mu odpowiada
e. mógłby porozmawiać o czymkolwiek - ludzie, którzy tu piszą mają na myśli to, że zarząd w ogóle z ludźmi nie rozmawia, nawet nie mówią im "dzień dobry" - chodzi o to, że zarząd tworzy nawet nie dystans, tylko wysoką barierę w stosunku do pracowników
f. co kierownicy mają narzucone? I co ma do tego decyzyjność? Ta wypowiedź jest pozbawiona sensu
h. jedyny minus? dobre...!
Pocky 2015-11-25 17:57
Witam, mój komentarz zostanie niedługo usunięty na mój wniosek przez administratora, ponieważ nie był zbyt obiektywny i został napisany pod wpływem emocji. Przykro mi, jeśli kogoś uraził.
1
Zielony pracownik 2016-02-04 17:19
Kasting rozpoczęty i forum ożyje
Lucky 2016-02-12 19:11
Oli Jeśli pracowałeś lub pracujesz w tej firmie nie mów że nie znasz słowa Kasting, słowo to ogólnie obcuje wśród pracowników, no chyba że jesteś Panem Zarządu - to możesz nie znać :)
Czesio 2016-05-11 19:48
Czyść klimatyzację, bo ją czyścić trzeba,
Kto czyści klimę, ten idzie do nieba,

Jeśli się zalęgną bakterie i grzyby,
To gdy uruchomisz klimy twojej tryby,
To wszystko to pójdzie na twych pracowników,
Wtedy nie oczekuj zbyt dobrych wyników,

To wcale nie bajki, ani też psychoza,
Bo w klimie czai się Legionelloza,
Choroba to straszna, płuca atakuje,
Wysoką gorączką również skutkuje,

A rok był ciepły i mrozu nie było,
Na pewno więc trochę żyjątek przybyło,
Więc zapobiegawczo wyczyść klimę sobie,
Jednego problemu będzie mniej na głowie.
3
MM 2016-08-29 21:31
Trzeba być skończonym kretynem zeby obrażać publicznie na forum kogoś i podawać swoje dane, wystarczy tylko że Pan Kamil złoży doniesienie na policji, może zamiast narzekać na warunki i ludzi wziął by się Pan do pracy, a jeśli kultury i szkół nie pokończył Pan to może czas się wróci do podstawówki i nadrobić zaległości i pracę się znajdzie wtedy umysłową bo z takim podejściem i zachowaniem to do oczyszczania miasta jedynie zapraszam.
Łukasz 2016-08-29 23:46
haha nieznasz to nie oceniaj mnie baranie jestem za uczciwy i odwazny
Anonim 2016-08-30 17:46
netto ale jak to zobaczysz to zmienisz zdanie do pracy trzeba isc z usmiechem a nie z przymusu
ryc 2016-08-30 19:08
kazdy ma swoje zdanie trzeba wysłac i isc nie kazdemu bedzie zle tak
Rolnik 2016-09-04 00:02
@ joojo
Jakie benefity dają?
arturo214 2016-09-04 09:10
byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Ożarowie zaproponowano mi na początek 2,5tys.na reke po 3 miesiacach 2,6-2,8tysczy tak faktycznie jest na magazynie,czy jest ciezko,czy sa nadgodziny,i czy jest jakis socjal.bo ten kierownik który rozmawiał ze mną powiedział ze nic takiego jak nadgodziny czy też socjal w firmie nie istnieje.nnnniech ktoś napisze rzeczowo jak naprawde jest czy warto tam pracowac.
arturo214 2016-09-04 12:28
co to za odpowiedź pracowałeś w Ożarowie na magazynie wiesz jak tam jest?Oczekuję konkretnych odpowiedzi na pytania które zadałem.
arturo214 2016-09-04 12:29
co to za odpowiedź pracowałeś w Ożarowie na magazynie wiesz jak tam jest?Oczekuję konkretnych odpowiedzi na pytania które zadałem.
arturo214 2016-09-04 13:52
co za gość z ciebie szukasz pracy czy jak?Ja wiem że chcą Mnie.Ale się wacham więc zadalem kilka pytań a jeśli Ty nieznasz na nie odpowiedzi to po co piszesz?
anonim 2016-09-04 20:24
musisz czekac to jest Warszawa na jednej pracy sie nie konczy pracy jest od groma tylko finansowo tragedia
anonim 2016-09-05 17:14
finasowo w Warszawie jest tragedia małe zarobki wszedzie
3
lanko 2016-09-05 17:45
Może jednak wiecie czy dla kierowników ds. sprzedaży wypłata jest terminowa? Nie ukrywam, że takie zatrudnienie by mi odpowiadało, bo to dobra opcja teraz.
1
Nn 2016-12-15 12:26
Po co piszesz pierdoły o pracy przy komputerze skoro już dawno nie pracujesz w tej firmie?
O klimatyzacji też napisałeś wierszyk.
MM ma rację.
dawids888 2017-01-11 17:02
Arturo i zatrudniłeś się ? Zastanawiam się czy opłaca mi się iść na rozmowę.
5
Pytający 2017-01-24 15:09
Ile można zarobić w Ożarowie?
Rudy 2017-02-01 20:05
Milion pincet
1
Pupil 2017-07-08 20:00
Na rozmowie mówią co innego a wypłata inna szczerze odeadzam a tak pozytym negatywy usuwają
4
Julita 2017-07-20 15:08
@Pupil a na jakie stanowisko się rekrutowałeś? Jakie warunki Ci zaproponowano? Wiesz coś może o aktualnych ofertach pracy w TECH - ROL S.C.?
Pupiler 2017-07-26 20:11
Raczej Monika tak zwana kadrowa
Pupiler 2017-07-26 20:14
Bo negatywy usuwają
2
Julita 2017-08-23 09:49
@Pupiler - Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w zakładce regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin
hujnia 2017-08-25 18:04
Omijajcie ta firmę z daleka mówię wam kikometry walisz góra i dół nie za ta kase 2000 netto hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah i jeszcze ten mądry kamil hahahahahahahahhahahahaha
1
Zostaw swoją opinię o TECH - ROL S.C. - Ożarów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH - ROL S.C.