brak logo

PJ Posadzki

Lubin

Opinie o PJ Posadzki

ccczy 2011-04-03 20:18
prosze o dokladne informacje....
Anonim 2011-04-04 22:49
A co chcesz wiedzieć to ci napiszę...
Ort 2011-04-16 15:55
Nie uczciwy pracodawca i wykonawca.
oszukany 2011-05-16 13:09
( usunięte przez administratora ) nawet jesli zatrudni to nie płaci pensji,
Anonim 2011-05-23 21:28
Właściciel firmy ( usunięte przez administratora )Oszukuje firmy, z którymi współpracuje !!!!!!!!!!! NIE POLECAM. Pracowników również!! Zakłada różne firmy, ( usunięte przez administratora ) firmy zamyka. A to pozostałości po firmie w Krzeczynie: ( usunięte przez administratora )
Ed 2011-06-01 13:56
prosze o wiecej info
anonim 2011-06-02 15:50
Właściciel firmy( usunięte przez administratora ) firmy, z którymi współpracuje !!!!!!!!!!! NIE POLECAM. Pracowników również!! Zakłada różne firmy,( usunięte przez administratora )
Adam 2011-06-04 01:21
To prawda nie płaci( usunięte przez administratora )
Łukasz 2011-06-09 11:34
Witam pracowałem ponad rok czasu w tej firmie i moge wiele powiedzec o tym panu. jesli ktos ma jakies pytania prosze pisac na l( usunięte przez administratora ) Nie polecam wspułpracy z tym panem jest nie wiarygodna firma ktora nie potrafi wykonywac swojej pracy nalezycie tylko wszysko na( usunięte przez administratora ) swoich klientow,( usunięte przez administratora ) ich nie wiedze i wciska im kity ze tak ma byc itp itd. Zmojego punkto widzenia najgorszy pracodawca z ktorym miałem do czycienia firmy ktore wchodza wspołprace uwazajcie niedajcie sie( usunięte przez administratora ) czepiajcie sie kazdego szczegołu robi na starych zdezelowanych maszynach lub przeterminowanym materiale a puzniej sciamia ze to cos nie tak wszelkie info na adres e-mail pozdrawiam
Robert 2011-06-12 01:05
Obiecuje złote góry dopóki ktoś jest mu potrzebny.
By na końcu go okantować
.Ciekawe komu wcisną ten przeterminowany materiał z Krzeczyna.
Robert 2011-07-01 22:54
Chyba się zaczęły reklamacje bo znowu zmiana nazwy firmy hahahaha
anonim 2011-07-28 19:23
właśnie się dowiedziałam de facto coś na temat materiału z KRZECZYNA jest to pozostałośćpo firmie p&k która splajtowała chyba 2 lata temu a to, że materiał był u pana [usunięte przez moderatora] to była jego naiwność w stosunku do głównego szefa ww.firmy i dlatego wszystko spadło na niego.włącznie z kosztami utylizacji tego materiału.Moim zdaniem wszyscy piszący a przynajmniej większość która na niego pluje to frustraci i nieudacznicy, którzy chcieli, chcą żeby mu się w życiu nie powiodło ani w sensie zawodowym ani w sensie prywatnym.
darek 2011-11-08 17:27
jerzeli jeszcze możesz to daj mi info na jego temat
Anonim 2013-01-07 12:18
to co opisuja ludzie na tym forum DOKŁADNIE WSZYSTKO POTWIERDZA SIE. jedno wielkie oszustwo i zakłamanie, widac poznali sie na firmie i włascicielu skoro z dolnoslaskiego przeprowadzil sie teraz na mazowsze, niestety tu tez zaczynaja go poznawac, mysle ze zacznie sie coraz wiecej takich opini i zakonczy swoja - zreszta NIEUCZCIWA.
oszukany 2013-01-22 20:06
FAKTUR ZA TRANSPORT TEŻ NIE PŁACI SCIEMNIA ŻĘ MU NIE ZAPŁACILI
adam 2013-02-13 22:25
Ale to normalne to samo był w Chocianowie w Krzeczynie Lubinie
I co miejscowość to zmiana nazwy firmy.
Też ludzie zostali bez wypłaty .
MMM 2013-11-19 17:14
Zapomnijcie
Adam 2014-04-04 08:27
Wykonywali posadzkę przemysłową u mnie. Tragedia !!! Naprawdę nie polecam. Najpierw przyjeżdza ten Niemiec i nawija makaron na uszy. Potem zaliczka na materiał bo jest podobno drogi. Potem przez kilka miesięcy nie odbierają telefonu. Następnie chcą resztę pieniędzy, w trakcie rozpoczęcia robót bo firma jest na granicy bankructwa, i obawiają się, że zdenerwowany przedsiębiorca nie zapłaci za pracę z uwagi na termin rozpoczętych prac. Potem odjeżdzają, a posadzka pęka. (usunięte przez administratora)Znam osoby, które również w ten sposób oszukali. Z tego co wiem na materiał tak długo czekają bo musi on się najpierw przeterminować w Niemczech. W tedy zamiast do utylizacji jedzie do Góry Kalwarii i np. na moją posadzkę. (usunięte przez administratora)
baranek lolek 2015-01-28 15:09
widze motor że jesteśmy w tej samej życiowej sytuacji, i nawet na tym samym życiowym zakręcie. chcę się uczyć zawodu ale nigdzie nie chcą młodego padawana pzyjąć. a jak sytuacja wygląda w PJ Posadzki? uważam się za zdolnego parkieciarza ale musze gdzieś się doszlifować i zdobyć doświadczenie, czy tutaj dadzą mi szansę?
kordian michalski 2015-03-30 17:28
ja również poszukują pracodawcy w parkieciarstwie bo jako samotny kowboj niestety mam za mały rozmach, nie umiem sobie ogarnąć większej ilości zleceń niestety. licze że pod skrzydłami korporacji się odnajdę i jak dobry menadżer się firma zaopiekuję moją karierą, tylko napiszcie proszę też ile by firma od zlecenia brała dla siebie
mateo 2016-05-11 09:54
Adam' a dawno zlecałeś im prace, bo ja jestem w podobnej sytuacji, chciałem zlecic im wykonanie pracy na duzej powierzchni, jednka zastawniam sie czy dobrze robie biorac ich bo przeczytalem twoj wpis i w sumie pokrywa mi sie z innymi opiniami, teraz jestem w kropce
Agnieszka 2017-05-24 10:16
A co możecie napisać na temat PJ Posadzki jako pracodawcy? Jak oceniacie pracę w tej firmie? Jakie znaleźliście plusy, a co według Was wymaga zmiany? Czekamy na Wasze komentarze.
wojak 2017-07-07 16:47
Trafiłem na gościa w niemczech tragedia zero kasy kontaktu z gościem masakra nie polecam jako pracownika i odradzam tez jako współpracy z nim innych firm
wojak 2017-07-07 16:54
Jeśli ktoś potrzebuje go namierzyć mogę pomoc teraz urzeduje w miejscowości strausberg w niemczech prowadzi firmę zarejestrowana na żonę ukrainka olge liebentritt
Agnieszka 2017-08-09 07:00
Czy pracodawca zatrudnia jeszcze nowych pracowników? Jakich? Jak oceniacie pracodawcę? Wszelkie konkretne informacje bab temat możliwości pracy i jej warunków to wielka pomoc dla osób, które tej pracy poszukują.
Zostaw swoją opinię o PJ Posadzki - Lubin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PJ Posadzki