brak logo

SIC Specjalistyczna Chemia Przemysłowa

Rzeszów

Opinie o SIC Specjalistyczna Chemia Przemysłowa

Henry 2015-05-29 13:35:05
Najpierw trzeba się wykazać w pracy. Potem można żądać godziwego wynagrodzenia. Ale efekty finansowe dla firmy muszą być , z pustego i Salomon nie naleje
1
ten 2015-07-02 15:28:47
praca wymagająca, na pewno nie dla każdego, dużo obowiązków, ale bardzo wiele się w niej nauczyłem , BYŁO CIĘŻKO ALE NIE ŻAŁUJĘ, trzeba być odpornym na stres ponieważ często jest się pod presją czasu. Pewne rzeczy inaczej oceniam z perspektywy czasu - bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
1
Księgowa 2015-07-08 12:54:37
Nie zgadzam się i nie rozumiem zarzutu. Pracowałam tam jako księgowa i wiem, że właściciel zatrudnia same młode kobiety praktycznie. Młode kobiety pragną mieć dzieci i przy zatrudnianiu musi to być wzięte pod uwagę. Sprawy prywatne: jak gdzie ktoś mieszka, czy musi dojeżdżać z daleka czy bliska są fundamentalne. Oceniając w taki sposób, nie zna ktoś realiów życia i nic dziwnego, że pewnie wciąż szuka pracy. Jak najbardziej, przy planowaniu pracy i w procesie rekrutacji pod uwagę musi być wzięte wiele różnych czynników: płeć osoby, jej status, doświadczenie oraz ambicje. W CV udzielamy innych prywatnych informacji takich jak hobby czy status.
Pracowałam w firmie SIC i podoba mi się w niej konkretność właściciela, jego wysokie wymagania (owszem nie każdy im sprosta)oraz pełne zaangażowanie. Kto czuje się profesjonalistą albo chce nim zostać to polecam to miejsce pracy. Pracują tam osoby wykształcone znające po kilka języków, również z tytułem Dr.
Tematyka jest bogata i różnorodna. Na pewno wiele się można nauczyć i wynieść tylko trzeba chcieć i wytrwale pracować.
Właściciel rzetelny. Wymaga ale płaci regularnie, również premiuje zaangażowanie i wytrwałość.
3
zofia 2015-08-08 14:13:45
cała prawda. Widzę, że bardzo dużo negatywnych opinii o SIC zostało usuniętych...
5
administrator 2015-08-14 14:22:12
Komentarze naruszające dobra osobiste i szkalują dobre imię firmy są umieszczane z premedytacją - prawdopodobnie przez jedną osobę. W związku z tym zostanie zgłoszone zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa do Prokuratury.
1
ona 2015-08-27 12:21:59
Odbyłam tam staż. Było OK. Zaproponowali mi etat. Fajni ludzie. Jestem zadowolona.
2
pracownik były 2015-09-01 06:39:20
Tragiczna atmosfera, ludzie chodzą jak na szpilkach, trzęsąc się. Zadania nie są wydawane jasne, co powoduję problemy, za co później obrywa się każdemu. Jest kolorowo na początku, dużo obiecanek, ale tylko na obiecankach się kończy.
6
były 2015-10-15 13:34:38
Ehhhh...mało mnie nie skręci, żeby dodać swoją opinię - niestety bardzo podobną do powyższych (tych negatywnych). Jednak, żeby nie było łatwo - postaram się znaleźć jakiś pozytyw...Trochę trudno, ale przyznają to chyba wszyscy byli pracownicy - chociaż wypłaty na czas były i wszystkie składki odprowadzane jak należy. Premie oczywiście też były, ale to zupełnie inna historia (byli pracownicy wiedzą na pewno o co chodzi hehehe!). Też wydaje mi się, że właściciel tutaj zagląda i część wpisów jest jego autorstwa (tylko kolorów brakuje, wykrzykników i podkreśleń hehehe!).
5
kadrowa 2015-10-16 16:09:14
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych pracą w SIC. Pracuję w firmie od 10 miesięcy. W tym okresie zatrudnienie wzrosło. Nikt nie został zwolniony. W związku z tym chciałabym zaznaczyć, że osoba cyklicznie umieszczająca negatywne komentarze nie pracuje w firmie już od dłuższego czasu i nie ma wiedzy jak wygląda praca w SIC na dzień dzisiejszy. Obecna kadra to zgrany zespół młodych, wykształconych osób. Średnie wynagrodzenie w firmie kształtuje się na wysokim poziomie, a zakład pracy jest w dobrej sytuacji finansowej. Zapraszamy do wzięcia udziału w prowadzonych co jakiś czas procesach rekrutacyjnych.
zofia 2015-10-18 16:14:45
Kto się mści? Nie udana kariera? Te wszystkie osoby ( a nie jedna osoba) same odeszły i chcą po prostu przestrzec potencjalnych kandydatów, bo nie warto! Ja zrezygnowałam z innej pracy, aby tam pracować i żałuję bardzo, że nikt mi nie odradził i nie powiedział jak to naprawdę wygląda. Radzę popytać ludzi dookoła przed jakąkolwiek decyzją podjęcia pracy w SIC.
5
pjjsjjsjss 2015-11-13 22:42:50
Dorian dostałeś się do tej administracji??? Dorian !!!!!!!!!!!!!
ex 2015-12-04 11:09:34
No proszę! I znowu negatywne opinie są hurtowo usuwane z portalu! Żenada!!! Sugeruję, żeby szefostwo firmy SIC się lepiej zastanowiło nad swoim postępowaniem i nad tym jak traktuje pracowników, bo niestety znajdą się kolejni, którzy odejdą i znowu nie będą mieli nic dobrego do powiedzenia w tym temacie. Okropna opinia o firmie i tak już poszła w świat, więc to ciągłe usuwanie wpisów to tylko syzyfowa praca.
6
kimono 2015-12-07 09:30:47
Tak zatrudnią Cię bo nikt inny nie zechce tam pracować ! Nie szkoda Ci nerwów ? Szukaj gdzie indziej.
3
szynszyla 2015-12-07 09:43:42
Zgadzam się ! Prawda w oczy kole, więc po co ma kłóć i innych - trzeba pousuwać PRAWDZIWE komentarze!!! Niestety Ci inteligenci, którzy usuwają negatywne komentarze nie wiedzą, że internet pomnaża wszelkie informacje na różnych portalach. Więc i tak wszyscy się w końcu dowiedzą o warunkach tam panujących ( ODRADZAM !! )
4
ex 2015-12-15 08:33:01
Ernest, ale przynajmniej może kontrolna lampka się zapali: chyba coś tam jest nie tak, więc trzeba mieć się na baczności! Wiadomo, jak komuś zależy na robocie, bo dziś jest bardzo ciężko na rynku pracy, to i tak będzie chciał tam pracować: a co mi tam, spróbuję, może mi akurat się uda. A my póki co czekamy na kolejną wykończoną duszyczkę i jej prawdziwą opinię o firmie.
1
szukam 2015-12-15 15:30:58
Ja się jeszcze nie spotkałam, aby o byłym pracodawcy ktoś dobrze pisał - w najlepszym przypadku nie pisze wcale. Szukam pracy i zauważyłam, że negatywne komentarze o firmie są zawsze w przewadze. Jakbym tak wybrzydzała to nie będzie gdzie CV wysyłać.
1
ex 2016-10-18 01:14:10
Zarobki na wysokim poziomie??? No śmiechu warte! Przy takim zapierdolu jaki jest w tej firemce to te pożal się boże 1500-2500 zł to wysoki poziom? No litości...
A wieść niesie, że kolejne duszyczki się ewakuowały :D
1
ex 2016-10-18 01:14:32
Zarobki na wysokim poziomie??? No śmiechu warte! Przy takim zapierdolu jaki jest w tej firemce to te pożal się boże 1500-2500 zł to wysoki poziom? No litości...
A wieść niesie, że kolejne duszyczki się ewakuowały :D
2
nowy pracownik 2016-10-18 08:26:09
Zasłużeni pracownicy z pewnym stażem pracy zarabiają dwa razy więcej. Nie dziwi polityka firmy, że osoby nowo przyjęte otrzymują niższe stawki. Jeżeli ktoś oczekuje, że w pracy pozałatwia prywatne sprawy, zagra w grę i oglądnie serial to faktyczni nie ma czego szukać w SIC.
1
kaja 2016-10-18 11:43:35
Kierownik Sprzedaży produktów chemicznych jest u nich potrzebny z tego co widze, tylko musi to byćosoba z odpowiednim stażem.
Zostaw swoją opinię o SIC Specjalistyczna Chemia Przemysłowa - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIC Specjalistyczna Chemia Przemysłowa