Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-26 10:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
pracowałem w tej firmie i nie polecam jak byłem na pierwszej rozmowie to obiecywali stawkę a jak juz zwolniłem się z poprzedniej firmy i przyszedłem do kalmetu to nadle stawka była o 2 zł mniejsza NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2013-10-31 20:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam ekipa z vlasenrota dalej u was rządzi czy już ich przepędzili z powrotem?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2013-11-11 18:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
juz nie rządzi zostali wyrzuceni bo nic nie zrobili tylko obiecywali i kupe bałaganu to nich zostało
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-11-25 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
teraz znowu przyszedł nowy dyrekyor i znowu będą zmiany ale ludziemają już tego dość i posypią się wypowiedzenia a roboty maja od groma.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktoś z szalupy - 2013-11-26 17:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
okręt tonie...
zdjecie uzytkownika
opanowany - 2013-11-29 23:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieprzyjazna dla ludzi firma nie dawno sie przyjolem ale juz musimy sie rozstac:)
zdjecie uzytkownika
sandokan - 2013-12-01 19:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam nowa ekipa i co(usunięte przez administratora)tylko co zabiorą? bo niema co,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
fakir - 2013-12-01 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
że czywiście organizacja pracy masakra a kasa śmieszna i ciągłe bo musimy śię wziąć do roboty żenada to zwolnić tych (usunięte przez administratora)z biura i kasa będzie do przodu
zdjecie uzytkownika
dymek - 2013-12-02 12:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tutaj nigdy nie będzie dobrze za chwile znowu przyjdą jacyś nowi z nowymi pomysłami i tak w kółko trzeba szukac innej roboty tu zeby zarobić to trzeba z 230 godzin zrobić albo lepiej
zdjecie uzytkownika
kierat - 2013-12-02 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie trzeba uciekać z tad bo za 12zł to nie polecam tej pracy tyrac trzeba jak wół a staremu ciagle malo znowu wydajnosc chce zwiekszyc poprzez zalożenie licznikow na spawarki
zdjecie uzytkownika
pablo - 2013-12-02 17:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ewakuacjaaaaa
zdjecie uzytkownika
uciekinier - 2013-12-03 13:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie pracują tylko ci kórych nikt nie chce gdzie indziej (albo mają tak niską samoocenę że tak im się wydaje), albo po prostu jeszcze nie znaleźli nic innego - i tylko kwestia czasu jak odejdą...
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-12-08 08:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak wynika z badania, respondenci oceniając firmę, doceniają przede wszystkim: wielkość i prestiż przedsiębiorstwa (42 proc. wskazań), oferowane wynagrodzenia (37 proc.), a także gwarancję stabilności zatrudnienia (35 proc.). Co trzeci respondent jako silną stronę pracodawcy wskazywał styl zarządzania i kulturę organizacyjną firmy oraz innowacyjność (33 proc.).
Badanie Najbardziej pożądani pracodawcy przeprowadziła firma Antal International specjalizująca się w rekrutacji specjalistów i menedżerów oraz doradztwa HR.
Źródło: PAP, Antal International
zdjecie uzytkownika
pablo - 2013-12-16 19:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bez żadnych ambicji na przyszłość dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blok C, wiadomo nie podoba się możesz się zwolnić, są tylko obietnice podwyżek i tak abyś przyszedł w sobotę albo został parę godzin bo wysyłka i terminy gonią, a ja to dupca za normalne godziny przychodzić w weekendy a gdzie 50- 100ki za dodatkowe godziny? ludzie opamiętajcie się i nie dajcie robić z siebie niewolników bo premii i tak nie będzie :]
zdjecie uzytkownika
nerwus - 2013-12-16 19:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mydlenie oczu to specjalność tzw. szczebla kierowniczego w Kalmecie. Obiecanki premii i podwyżek hehe ja juz w to nie wierze i podobnie jak ( usunięte przez administratora )Gdzie są 50 i 100ki za nadgodziny? Napewno nie w kieszeni robotnika.
zdjecie uzytkownika
trap - 2014-01-02 12:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2013-12-08 08:10:22]:
Jacek nie zaczynaj.....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-01-24 17:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trap - 2014-01-02 12:16:42]:
Witam. Czy są u was przyjęcia bo szukam obecnie pracy , i jak u was sie pracuje ?
zdjecie uzytkownika
wół - 2014-01-26 20:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są a pracuje sie jak wółza 12-13zł na godz.przyjdz to zobaczysz
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-27 11:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta stawka jest na reke???To mozna niezle u was zarobic
zdjecie uzytkownika
wół - 2014-01-28 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-01-27 11:43:06]:
Brutto
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-01-30 08:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
I znowu komus cos sie nie podobalo i alkomacik ciekawe na jak dlugo 1 tydz. 2 i wszystko wruci do normy, majstry tepia i gnebia jak ktos mu sie nie podoba i nikt nic im nie udowodni, PRACOWNICY KALMETU POWSTAŃCIE I ZBUNTUJCIE SIĘ WSZYSCY NIE POZWÓLCIE SIEBIE TAK TRAKTOWAĆ.!!!!
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-02-07 18:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to co sie teraz wyprawia w tejfirmieto juz jest nie do opisania
zdjecie uzytkownika
gnom - 2014-02-07 23:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-02-07 18:39:29]:
a co tam sie dzieje ???? jakies zmiany na lepsze wprowadzja??
zdjecie uzytkownika
Alojzy - 2014-02-10 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm , jak mamy mówic prawde to niewiem czy zmieszcze sie w poście. Gnaja do roboty - cisna z ludzmi - najlepiej to zostan 10-14h - wekkend malo ludzi robi . Ale szczerze jak masz swoja dobra ekipe to idzie pracowac , te Majstry , Mistrze , Dyrektory i inne wory to idzie pracowac . Aaaa co chwile nowi ludzie , kierownicy raban larmo durs . Kalmet Godny Polecenia ale DLA WARIATÓW . Da sie wytrzymac .
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-02-10 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kaza długo pracowac ale co niektórzy to by zostali nawet na16 godzin albo do szefa po godzinach przyrobic okna myc bo 12 godzin im mało. Taki stary Kowal to nawet jak chory jest to na kalmet leci chyba w domu nie umieja patrzec juz na niego.moze niedługo zamieszka na gaudiego.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x