brak logo

kalmet gliwice

Gliwice

Opinie o kalmet gliwice

anty glupiec 2014-09-11 21:25:16
robota lubi takich jak ty ( celowo z małej), proponuje byś sobie zapisał gdzieś ten tekst i za dziesięć lat go ponownie przeczytał...
1
wolare 2014-09-13 18:16:20
nie wysilaj sie swoje wiemy
a 2014-09-14 15:43:57
Obawiam się ze mylisz się bo właśnie mam zamiar się zwolnić zresztą z nie tylko ja nie wytrzymam z smokiem juz ani dnia dłużej ciekawe co typ zrobi za jakiś miesiąc sam będzie spawal i Mont ps co narobił rozwalił wydział w 3miesiace i nikt nie reaguje mógłbym spokojnie dalej pracować ale nie tym najemnikiem który ma wszystko w dupie bordel na wydziale a ty tylko łazisz i gadasz na innych
rr 2014-09-16 12:25:57
w czoraj byli odwas dwie osoby na próbkach tz w novarze ten z brodą jakos pospawał ale ten wysoki słabiutko i chyba się obrazil
Pan M. 2014-09-16 20:19:21
Hahaha,ale wy tu głupoty piszecie,na kalmecie nigdy nie bedzie porządku ino bajzel i sie nie zmieni.
rr 2014-09-16 20:48:17
teraz z tych dwóch wszyscy się smieją bo próbek nie zdali a tak naprawde w nowarze nikt ich nie chce a i tu mało co zdzichu by ich wyrzucił
1
daniel 2014-09-22 17:24:25
Powiem tak ogólnie spawacze ci co przyszli na próbki słabo pospawali ale to świadczy o waszej firmie i jaki tam poziom reprezentujecie a po drugie nikt z kalmetu nie ma tu wejścia
remik 2014-09-22 21:11:56
chura
1
stary wyjadacz z trimetu 2014-09-24 08:54:21
Kalmet.....zostawie bez komentarza....ci co ich uczyłem roboty zanim kalmet powstał zrobili mnie w ciu...ze stawką godzinową to raz...dwa to jak składałem wypowiedzenie nastą piła próba przekupstwa o 1zł na h żebym tylko został hahaha...dom wariatów i dodam że tam niema przyszłości jak na większości obozów pracy tego typu.....
Pan M. 2014-09-24 20:19:38
Ale wy tu bzdury piszecie,hahahha,kalmet to fajny zakład,świetnie sie tam pracuje.
@@@@@ 2014-09-25 07:45:53
Co za problem dla tych wiecznie narzekajacych i nosem krecacych znaleźć sobie LEPSZĄ prace?skoro tak zle to nie bądź jeden z drugim ( usunięte przez administratora )tylko się zwolnij. A nie siedzą i jecza po kątach i w necie. Ci co chcą i potrafią pracować pracują.( usunięte przez administratora )co najmniej robią zawsze narzekać beda.
nie lubie 2014-09-25 13:58:23
ja to nie lubie osob ktore tak jecza tylko i szczerze powiem, ze ich nie rozumiem. mi jak nie pasowala praca to ja rzucilem i teraz szukam nowej. macie moze dla mnie jakas prace albo chociaz opinie o tym jak teraz bedzie w kelmecie i czy cos moze sie w najblizszym czasei zmienic? wiem ze zawsze sie znajda tacy co narzekaja ale ... ja chce opinie
Pan M. 2014-09-28 11:11:46
Wielkie zmiany w kalmecie,wiem bo słyszałem,wszystkie łajzy co ty
Ko udawają,że coś robią,to wylecą,nawet ci na wysokoch stanowiskach,Będą wielkie pożądki Wielkie Zmiany,Nareście.
wiem 2014-09-28 11:35:12
tam są wielkie zmiany 3 razy w roku, dlatego ciagle macie taki syf
ja 2014-09-29 08:49:10
Jakie mogą być zmiany na lepsze skoro po hali tylko kolejni kierownicy chodzą juz 3 nowych a nikt nie wyleciał chyba po biurach siedzi więcej ludzi niz na hali pracowników to jak ma być dobrze wygląda to tak jakby to była panstwowa a nie prywatna firma drogi vlasenrot się robi
TW 2014-09-29 20:28:23
Dlaczego sie wzajemnie gnoicie? Wstyd Panowie!
ąndrzej 2014-10-01 19:19:29
Darek a ty jak słyszałem to ty masz nie tylko głębokie gardło.
1
Pan M. 2014-10-01 20:08:18
Dlaczego "wiem" piszesz mi ,że macie syf,Ja tam nie pracuje,więc mnie to nie dotyczy.W kalmecie jest jak w Warszawie w całym rządzie,byle sie do koryta dostac,nic nie robić,tylko kasa zbierać.
ąndrzej 2014-10-02 17:07:27
Panie M.zobacz co napisales wczesniej padalcu"świetnie sie tam pracuje" a przecież ciebie to niby nie dotyczy zakłamany dupku.
Pan M. 2014-10-02 19:39:49
Andrzej,trocha tam żech robiuł,nie obrazej mnie dobra,do sie pomyśla,ześ jest kalmetowskie ścierwo porąbane.Odymnie to niy zależy ,że musza tam w tym kalmetowskim syfie od czasu do czasu robić.
Łukasz K. 2014-10-03 13:42:14
Witam wszystkich. Mam pytanie do pracowników Kalmetu... ilu mniej więcej zatrudniają pracowników (nie biurowych)? Jestem przedstawicielem pewnej firmy i sie zastanawiam czy z nimi współpracy nie zacząc, a u nich no nie moge sie tego dowiedzic. czy ktoś z Panów moze mi udzielic takiej informacji? plus minus. z góry serdecznie dziękuję
1
mighty_god_of_welding_;p 2014-10-03 20:08:29
Kto by chciał pracować w stodole przy minusowych temperaturach zimą, na bank was tam odśnierzają na stanowiskach. Ten wasz NOVAR zwiedziłem syffff i żenada a widząc toalety stwierdziłem ze pewnie stawiacie kloca za halą bo nikt o zdrowych zmysłach by tam nie wszedł. oferujecie tyle papy co na onkologii (RACK'i) a robicie że niby "poważne spawanie" hehe. Się wszyscy nadajecie do ciągnięcia druuuta na W1 razem z drużyną pierścienia. Teraz pewnie żal poślady ściska bo my przeżyliśmy smaka a wy nie, i wcale nie trzeba było łykać walium wiadrami tylko mieć psyche odporniejszą od pięciolatka.
Milusi haha. 2014-10-04 13:01:25
Smak już nie jest dyrektorem produkcji.Wyciepli go do technologów i kontroli jakości . Teraz jest nowy dyrektor dyrektorów ( P A N I C Z )pan (usunięte przez administratora). Brawa poprosze . Teraz bedzie jazda hahahaha.
1
novar 2014-10-09 09:38:04
Masz rację może i stodoła ale ja za 168godz zarobie więcej jak ty w super hali w kalmecie za 250 godz.i chodzicie i zebracie o premie
novar 2014-10-09 09:44:03
Wszyscy od fizyki po umysłowych wala drzwiami i oknami do novaru a ze wy nie umiecie zrobić próbki to już nie wina zakładu jak się nauczycie to zapraszam bo wy tylko kadzie umiecie spawac w podobnej he he a tu przyszło zrobić pionika i leżę i płacze
1
a to lepiej gdzie 2014-10-10 14:01:38
to lepiej do kalmetu isc czy do jakiegos sklepu do pracy? tak obiektywnie patrzac bo serio nie wie mczy jest sens sie meczyc na produkcji zamiast pracowac gdzies w sklepie sobie na spokojnie tylko potrzebuje opinii kogos kto pracuje na produkcji w kalmecie i ma dobre informacje, takie sprawdzone ktore mi pomoga
nowy 2014-10-12 10:36:28
Robie krótko w tej firmie ale zauważyłem ze strasznie mało ludzi robi na produkcji a masa siedzi w biurach co drugi to kierownik albo dyrektor jak psów czemu nigdy nie materiału i wiecznie zjebana dokumentacja zawsze tak jest czy tylko teraz bo w takich warunkach nie da się robić
sralmet 2014-10-13 17:03:46
zawsze bo w biurze siedzi banda skretynialych leniwych technologow ktorzy hale widzieli tylko z okna
danio 2014-10-24 21:25:37
a jaka jest wasza opinia o kierowniku jakosci Ryśku K????
opinia 2014-10-24 21:43:08
Spoko koleś, zna się na rzeczy.Niestety w tej firmie pewnie nic to nie da.
ohajo 2014-10-27 05:08:17
No to dziwna opinia jak dla mnie o firmaie albo bardziej o czlowieku ktory zostal wlasnei (domniewam) dyrektorem i terz po przednikach zajrze sobie gdzies w starsze komentarze na temat tej pracy. jestescie mi w stanie napisac cos o tym wszystkim z gory na pewno - wiec piszcie! ok? a tak serio to mnie intersuje to megam ocno
Dany 2014-10-29 12:02:17
Brak organizacji i donosicielstwo cechuje ten chory zakład. Niektórzy ludzie sami sie awansują i myślą ze są wazni. Śmiech na sali. Ale na każdego przyjdzie pora. I komu sie wtedy poskarżycie co....
1
Wco 2014-11-13 09:55:33
@dany Nie rozumiem jak ktoś siebie może awansować. Będąc szeregowym pracownikiem raczej jest to nie do wykonania. Jeżeli w firmie nie ma dobrego zarządzania ludźmi i odpowiedniego funkcjonowania, podziału obowiązków to zastanawiam się jak kalmet tyle czasu na rynku sobie radzi. Być może jest lepiej niż w normalnie funkcjonującej spółce?
toczo 2014-11-15 10:40:21
ogólnie rzecz biorąc fajna ekipa super pracownicy fizyczni w tym super spawacze jedynym mankamentem tej firmy są idioci na stanowiskach że ten ździchu sie tak daje okłamywać no ja nie wiem czy jest moze za bogaty biorac sobie to z takim luzem nie polecałbym tego zakładu no chyba ze ktos nic nie umie to nie bedzie mu przeszkadzac fakt ze ukradną mu 40 godzin zarobki tez nie sa wielkie polecałbym raczej piekarnie tam sie nic nie zmieni
1
bobo 2014-11-24 12:54:20
Co ty chcesz od łysego ,jest Ok .Faktycznie wyglądem przypomina noedojeba ,ale on jedyny wszystko ogarnia


bobo 2014-11-24 13:08:51
Co do kota śmierdziela to by mógł się wrescie ustatkować i założyć rodzinę,całe życie nie będzie od łysego konia bił i bykom jaja bujał
1
karol 2014-11-27 14:34:21
no to firma działa normalnie jak dobrze rozumiem? nie ma tam żadnych nieprawidłowości? bo nie wiem czy na pewno jest tak, że jak jesteś nowym pracownikiem to możesz sporo zarobić? chodzi mi konkretnie o to jak wyglądają stawki i o ile one moga się zmienić w przeciągu na przykład roku stażu pracy u nich?
Marcin 2014-11-28 05:07:48
Ta firma to jedna wielka nieprawidłowość. Podwyżka w ciągu roku nie możliwe.
Karol chcesz dobrą prace to omijaj ten zakład szerokim łukiem.
co mnie sprawdzasz jak spawac nieumiesz 2014-11-29 21:48:32
pozdrawiam cie toczo .łabedziak
2
KOT 2014-12-08 18:35:56
My pracownicy onkologii wybitni fachowcy gardzimy wami amatorami ruthmanowcami.
1
mnboi 2014-12-11 19:07:48
Z tego co wiem, to wieloletnie doświadczenie pozwala zaspakajać potrzeby Klientów i radzić sobie z niestandardowymi zamówieniami.Gwarantują profesjonalną, kompleksową obsługę, indywidualne podejście do każdego zamówienia oraz dostawy w systemie” Just in time”. Dlaczego więc pracownicy mają takie zdanie jakie mają? Myślicie, że nie warto starać się o pracę w tej firmie??
Marcin 2014-12-11 21:17:47
Oczywiście że nie. Co prawda wyplaty na czas ale nie koniecznie zgodne z umową. Nadgodziny oraz weekendy platne po normalnej stawce, zdarza sie ze nie wyplacone. Bardzo zle podejscie do pracownika i nie mila atmosfera. Wiec jak można chcieć pracować w takim zakladzie???? Chyba tylko desperaci ciągle tam się męczą. I ja juz niebawem spadam z tad bo juz psychicznie nie daje rady w tym domu wariatów.
2
DomiNikt 2014-12-26 13:52:41
a normalna stawka godzinowa na rękę to ile jest obecnie w kalmet? możecie mnie nawazwać desperatem ale zaryzykuję i chętnie bym się podjął pracy w kalmet jak najszybciej, niezależnie od stawki nawet. ale najważniejsze pytanie czy obecnie są prowadzone jakiekolwiek nabory i rekrutachje w tejże firmie?
1
gerard 2015-01-09 22:57:01
Ktoś jest w stanie potwierdzić, to co napisał Marcin powyżej? Bo jednak nie brzmi to zbyt pozytywnie, niby do przezycia, ale ewidentnie pewne rzeczy mogliby poprawić. W ogóle to ile jest tej wypłaty na koncie oraz ile dodatkowo jest za te nadgodziny i prace w weekendy? W ogóle tych nadgodzin jest dużo, czy sporadycznie?
krzysztof 2015-01-12 09:30:02
nadgodzin jest dużo, cały tydzień ściema to potem pozwalają pracować w nadgodzinach
heban 2015-01-13 20:49:59
ty w kalmecie robisz czy ino opinie czytasz ? myślisz ze jak sciemniasz w tygodniu to nikt tego nie widzi i tak po prostu zaprasza cię potem na pracę w nadgodzinach? może zebys zaś posciemniał ? A reszta co pracuje będzie rypać na twoją premie czy jak ?
tacieszów 2015-01-14 10:43:59
ile miałeś godzin w grudniu? za dużo roboty czy zła organizacja?
toczo 2015-01-17 07:44:16
hehehe no niektórzy myślą że jak sie nauczyli spawać to wygrali los na loterii "wybitni fachowcy" bo umieją położyć lage dwie blachy ze sobą pospawa i już wybitny fachowiec ten kalmet to rzeczywiście szczyt marzeń życze powodzenia:)
czarny 2015-01-17 17:01:39
a o kogo chodzi???? ;)
1
ok 2015-01-19 12:41:26
Dawno mnie tu nie było, ale jak widze - żadnych zmian. Dalej nieroby wywalają swoje żale. Może lepiej do konfesjonału, albo telefon do przyjaciela, tam przynajmniej może ktoś wysłucha i pogłaszcze, a tu się nierobów sprowadza do parteru, a nie żałuje. DO ROBOTY albo do widzenia! Znajdą się inni na wasze miejsce! Wiekszość tylko sapać umie i narzekać.
1
Zostaw swoją opinię o kalmet gliwice - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice