Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

zdjecie uzytkownika
dymek - 2013-12-02 12:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tutaj nigdy nie będzie dobrze za chwile znowu przyjdą jacyś nowi z nowymi pomysłami i tak w kółko trzeba szukac innej roboty tu zeby zarobić to trzeba z 230 godzin zrobić albo lepiej
zdjecie uzytkownika
kierat - 2013-12-02 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie trzeba uciekać z tad bo za 12zł to nie polecam tej pracy tyrac trzeba jak wół a staremu ciagle malo znowu wydajnosc chce zwiekszyc poprzez zalożenie licznikow na spawarki
zdjecie uzytkownika
pablo - 2013-12-02 17:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ewakuacjaaaaa
zdjecie uzytkownika
uciekinier - 2013-12-03 13:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie pracują tylko ci kórych nikt nie chce gdzie indziej (albo mają tak niską samoocenę że tak im się wydaje), albo po prostu jeszcze nie znaleźli nic innego - i tylko kwestia czasu jak odejdą...
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-12-08 08:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak wynika z badania, respondenci oceniając firmę, doceniają przede wszystkim: wielkość i prestiż przedsiębiorstwa (42 proc. wskazań), oferowane wynagrodzenia (37 proc.), a także gwarancję stabilności zatrudnienia (35 proc.). Co trzeci respondent jako silną stronę pracodawcy wskazywał styl zarządzania i kulturę organizacyjną firmy oraz innowacyjność (33 proc.).
Badanie Najbardziej pożądani pracodawcy przeprowadziła firma Antal International specjalizująca się w rekrutacji specjalistów i menedżerów oraz doradztwa HR.
Źródło: PAP, Antal International
zdjecie uzytkownika
pablo - 2013-12-16 19:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bez żadnych ambicji na przyszłość dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blok C, wiadomo nie podoba się możesz się zwolnić, są tylko obietnice podwyżek i tak abyś przyszedł w sobotę albo został parę godzin bo wysyłka i terminy gonią, a ja to dupca za normalne godziny przychodzić w weekendy a gdzie 50- 100ki za dodatkowe godziny? ludzie opamiętajcie się i nie dajcie robić z siebie niewolników bo premii i tak nie będzie :]
zdjecie uzytkownika
nerwus - 2013-12-16 19:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mydlenie oczu to specjalność tzw. szczebla kierowniczego w Kalmecie. Obiecanki premii i podwyżek hehe ja juz w to nie wierze i podobnie jak ( usunięte przez administratora )Gdzie są 50 i 100ki za nadgodziny? Napewno nie w kieszeni robotnika.
zdjecie uzytkownika
trap - 2014-01-02 12:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2013-12-08 08:10:22]:
Jacek nie zaczynaj.....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-01-24 17:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trap - 2014-01-02 12:16:42]:
Witam. Czy są u was przyjęcia bo szukam obecnie pracy , i jak u was sie pracuje ?
zdjecie uzytkownika
wół - 2014-01-26 20:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są a pracuje sie jak wółza 12-13zł na godz.przyjdz to zobaczysz
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-27 11:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta stawka jest na reke???To mozna niezle u was zarobic
zdjecie uzytkownika
wół - 2014-01-28 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-01-27 11:43:06]:
Brutto
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-01-30 08:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
I znowu komus cos sie nie podobalo i alkomacik ciekawe na jak dlugo 1 tydz. 2 i wszystko wruci do normy, majstry tepia i gnebia jak ktos mu sie nie podoba i nikt nic im nie udowodni, PRACOWNICY KALMETU POWSTAŃCIE I ZBUNTUJCIE SIĘ WSZYSCY NIE POZWÓLCIE SIEBIE TAK TRAKTOWAĆ.!!!!
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-02-07 18:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to co sie teraz wyprawia w tejfirmieto juz jest nie do opisania
zdjecie uzytkownika
gnom - 2014-02-07 23:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-02-07 18:39:29]:
a co tam sie dzieje ???? jakies zmiany na lepsze wprowadzja??
zdjecie uzytkownika
Alojzy - 2014-02-10 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm , jak mamy mówic prawde to niewiem czy zmieszcze sie w poście. Gnaja do roboty - cisna z ludzmi - najlepiej to zostan 10-14h - wekkend malo ludzi robi . Ale szczerze jak masz swoja dobra ekipe to idzie pracowac , te Majstry , Mistrze , Dyrektory i inne wory to idzie pracowac . Aaaa co chwile nowi ludzie , kierownicy raban larmo durs . Kalmet Godny Polecenia ale DLA WARIATÓW . Da sie wytrzymac .
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-02-10 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kaza długo pracowac ale co niektórzy to by zostali nawet na16 godzin albo do szefa po godzinach przyrobic okna myc bo 12 godzin im mało. Taki stary Kowal to nawet jak chory jest to na kalmet leci chyba w domu nie umieja patrzec juz na niego.moze niedługo zamieszka na gaudiego.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-14 11:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jeżeli potrafisz robić i mówić to co chcą usłyszeć a nie to co jest prawdą, trafiłeś idealnie, to jest firma dla ciebie... tylko pamiętaj , że to nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem a już na pewno z biznesem...
zdjecie uzytkownika
NISKI - 2014-02-23 19:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK WYGLADA PRACA W KALMECIE
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-03-14 08:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
andrzej szafraniec - 2014-03-14 08:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normalnie ale co niektóre nieroby tylko nazekaja bo si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic nie chce ja pisze imieniem i nazwiskiem bo nie mam nic do ukrycia a ci co się kryja za nickami nie sa wiarygodni bo co może powiedzieć ktoś cudzy dla przyjezdnych obcy pracuje już jakiś czas i nie nazekam jeżeli chcesz się cos dowiedzieć pytaj siedze w firmie 12 h dziennie i zyje dla niektórych niemożliwe co???? CHYBA DLA NIEROBOLI czekakm na wizyte oko w oko
zdjecie uzytkownika
Rez - 2014-03-14 15:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak wyglada praca malarzy w Kalmecie? dadzą zarobić i czy opłaca sie składać podanie?
zdjecie uzytkownika
spawacz 135 - 2014-03-23 19:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy w kalmecie potrzebują spawaczy i ile placa?jak atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-12 23:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
KALMET- HM WYBIERAJA SUPER ZARAZ ZOSTANIE DZIURA PO NIM. STAREGO KOWALA ZA BRYGADZISTE DALI TERAZ TO ON WOGÓLE SIE NIE RUSZY Z GAUDIEGO A STAWKE MA WYSOKA TO POWINIEN PO 8 GODZIN PRACOWAC A NIE PO 12 NIECH DA INNYM ZAROBIC. JAK BY UMIAL TO BY SPOD SIEBIE ZJADŁ. BEZNADZIEJA,
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-04-14 17:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
abrakadabra - 2014-04-14 17:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego,Kowal nie pracuje on przedepta te 12 godzin,nierób.Sam na niczym się nie zna a innym przeszkadza w pracy.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-04-17 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest praca w kalmecie ale tylko dla idiotow i tych co wchodza bez mydla:) wiadomo gdzie....stawki dla spawacz max 13zł jak nie jestes czyims kolega...badziew konkretny ODRADZAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie
alert