Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

zdjecie uzytkownika
wół - 2014-01-28 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-01-27 11:43:06]:
Brutto
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-01-30 08:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
I znowu komus cos sie nie podobalo i alkomacik ciekawe na jak dlugo 1 tydz. 2 i wszystko wruci do normy, majstry tepia i gnebia jak ktos mu sie nie podoba i nikt nic im nie udowodni, PRACOWNICY KALMETU POWSTAŃCIE I ZBUNTUJCIE SIĘ WSZYSCY NIE POZWÓLCIE SIEBIE TAK TRAKTOWAĆ.!!!!
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-02-07 18:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to co sie teraz wyprawia w tejfirmieto juz jest nie do opisania
zdjecie uzytkownika
gnom - 2014-02-07 23:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-02-07 18:39:29]:
a co tam sie dzieje ???? jakies zmiany na lepsze wprowadzja??
zdjecie uzytkownika
Alojzy - 2014-02-10 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm , jak mamy mówic prawde to niewiem czy zmieszcze sie w poście. Gnaja do roboty - cisna z ludzmi - najlepiej to zostan 10-14h - wekkend malo ludzi robi . Ale szczerze jak masz swoja dobra ekipe to idzie pracowac , te Majstry , Mistrze , Dyrektory i inne wory to idzie pracowac . Aaaa co chwile nowi ludzie , kierownicy raban larmo durs . Kalmet Godny Polecenia ale DLA WARIATÓW . Da sie wytrzymac .
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-02-10 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kaza długo pracowac ale co niektórzy to by zostali nawet na16 godzin albo do szefa po godzinach przyrobic okna myc bo 12 godzin im mało. Taki stary Kowal to nawet jak chory jest to na kalmet leci chyba w domu nie umieja patrzec juz na niego.moze niedługo zamieszka na gaudiego.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-14 11:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jeżeli potrafisz robić i mówić to co chcą usłyszeć a nie to co jest prawdą, trafiłeś idealnie, to jest firma dla ciebie... tylko pamiętaj , że to nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem a już na pewno z biznesem...
zdjecie uzytkownika
NISKI - 2014-02-23 19:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK WYGLADA PRACA W KALMECIE
zdjecie uzytkownika
andrzej szafraniec - 2014-03-14 08:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normalnie ale co niektóre nieroby tylko nazekaja bo si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic nie chce ja pisze imieniem i nazwiskiem bo nie mam nic do ukrycia a ci co się kryja za nickami nie sa wiarygodni bo co może powiedzieć ktoś cudzy dla przyjezdnych obcy pracuje już jakiś czas i nie nazekam jeżeli chcesz się cos dowiedzieć pytaj siedze w firmie 12 h dziennie i zyje dla niektórych niemożliwe co???? CHYBA DLA NIEROBOLI czekakm na wizyte oko w oko
zdjecie uzytkownika
Rez - 2014-03-14 15:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak wyglada praca malarzy w Kalmecie? dadzą zarobić i czy opłaca sie składać podanie?
zdjecie uzytkownika
spawacz 135 - 2014-03-23 19:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy w kalmecie potrzebują spawaczy i ile placa?jak atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-12 23:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
KALMET- HM WYBIERAJA SUPER ZARAZ ZOSTANIE DZIURA PO NIM. STAREGO KOWALA ZA BRYGADZISTE DALI TERAZ TO ON WOGÓLE SIE NIE RUSZY Z GAUDIEGO A STAWKE MA WYSOKA TO POWINIEN PO 8 GODZIN PRACOWAC A NIE PO 12 NIECH DA INNYM ZAROBIC. JAK BY UMIAL TO BY SPOD SIEBIE ZJADŁ. BEZNADZIEJA,
zdjecie uzytkownika
abrakadabra - 2014-04-14 17:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego,Kowal nie pracuje on przedepta te 12 godzin,nierób.Sam na niczym się nie zna a innym przeszkadza w pracy.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-04-17 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest praca w kalmecie ale tylko dla idiotow i tych co wchodza bez mydla:) wiadomo gdzie....stawki dla spawacz max 13zł jak nie jestes czyims kolega...badziew konkretny ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-04-25 23:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda panowie jest taka że są osoby w kalmecie co zarabiają 4-5 tyś.
Ale co z tego jak mają po 260-300 godzin???????
We Vlasku mając tyle godzin spawacz z najniższą stawką zarobił by jakieś 7-9 tyś
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-28 14:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no witam tak masz racje kowal tylko chodzi byle mu kasa pasuje te12 godzin chodzi i przeszkadza innym tak jak ktos napisał ze w domu go chyba nie chca. a tata mariusz tez tylko patrzy gdzie jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chodzi a praca be. juz nie bede wspominał o młodym .
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-28 14:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOWALA chyba w domu nie chca to chodzi i zatruwa powietrze na kalmecie. nierób
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-30 15:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM O KOWALACH NIE MA CO GADAC CO JEDEN TO LEPSZY LEN. NIC NIE ROBIĄ.
zdjecie uzytkownika
Hades - 2014-04-30 18:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Żalosne to co piszecie jedna wielka dziecinada tylko narzekacie na kalmet a modlicie sie aby was nie zwolnili jak by nie kalmet bo byście dawno ulotki roznosili.A Kowalów obgadujecie za placami na firum powiedzcie to im prosto w oczy pownie by sie chcieli dowiedzieć kto od Witko ze zmiany ich obgaduje. Weście sie nie roby do pracy bo po 12 kaźdy moze pracować a nie tylko biadolić i narzekać.
zdjecie uzytkownika
szacunek - 2014-05-02 05:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakiś czas temu był tam na siatkach taki kumaty majsterek zdawalo się wszystkim ze chlopina do końca życia będzie tam pracował. ...zostawił ten syf i wyjechał. Tyle go widzieli.
zdjecie uzytkownika
koza - 2014-05-02 13:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kalmet to syf w ktorym nie przestrzega sie podstawowych praw pracownikow jak nowe ubranie robocze, wyplata nadgodzin i ilosc godzin spedzonych w pracy. wlasciciel uwaza sie za wielkodusznego pana a tak naprawde zeruje na ludziach korzy w swoich glowkach nie widza swiata poza ta pseudo firma. Spawacze ktorzy zarabiaja 5 kolek za 260 godzin mysla ze maja raj na ziemi a tak naprawde to powinni za to zgarnac 7 tysi. tak to wlasnie wyglada bialy niewolniku.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-05-02 14:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i po co takie teksty walicie...nikt was siłą do firmy nie ciągnął...Zgadzam się,wiele można by zmienić na plus, ale uwierzcie mi że są gorsze firmy od naszej.Dodam że atmosfera pracy to nic innego jak zatrudniona w niej ekipa...zacznijcie naprawę firmy od korekty własnej postawy :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Hipok - 2014-05-02 15:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego wniosek, że doświadczenie zebrane w kalmecie zawsze może gdzieś indziej zaprocentować, chociaż dziwne, że nie potrafią przytrzymać pracownika...
zdjecie uzytkownika
Werq - 2014-05-03 00:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ma rację, chociaż trzeba patrzeć szerzej. Dobry zespół potrafi razem dostrzec problem i go rozwiązać. A na zarobki zawsze się narzeka- jakie by one nie były.
zdjecie uzytkownika
brue - 2014-05-10 13:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zarabiam 5000 za 200 godz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski