brak logo

DT MAX

Łódź

Opinie o DT MAX

nn 2010-11-25 15:17:16
jak dobrze ze ja znalazlam te wasze opinie,myslalam ,ze to jakas normalna firma,ale jesli chodzi o akwizycje to szkoda marnowac kase na dojazd. Dziekuje wam i pozdrawiam powodzenia w poszukiwaniach
doniu 2010-11-25 21:15:26
szkoda pisać o tej firmie. nie idzcie na rozmowe kwalifikacyjna, a zwlaszcza na te ich "szkolenie"
:-) 2010-11-27 15:50:44
no ja właśnie dostałem sms'a z zaproszeniem na rozmowę, dzięki za podzielenie sie info bo nie mam blisko do ich siedziby zaoszczędzę czasu i kasy na bilety, pozdrawiam
gggg 2010-11-28 12:19:08
strasznie wkrecaja ludzi, zamiast podac w ogloszeniu ze chodzi o akwizycje a nie o prace na roznych stanowiskach jakie niby tam oferuja
Jakby z gory zaznaczyli ze chodzi o akwizycje to mieliby mniej rozmow kwalifikacyjnych
kicia 2010-11-28 18:29:53
poraz drugi dostalam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna:)
anonim 2010-11-29 22:47:05
Tak, też dostałem dziś SMSa z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. Dwie rzeczy dyskwalifikują tę firmę: SMS zamiast telefonu czy e-maila, oraz brak podpisu w SMS (!). Czyli nie wieadomo kto nas zaprasza na tę rozmowę. Lipa i to straszna!
DOrotaBłazka 2010-12-08 21:17:27
Kurcze ja też sie ucieszyłam że zaakceptowali moje cv , a tu tak lipa . [usunięte przez admina]!!!!! Własnie tego nie lubie ,czlowiek szuka pracy i cieszy sie że coś sie w końcu udało a tu lipa. Ja pójde na spotkanie ale taką zrobie im obore za nie profesjonale traktowanie ludzi. [usunięte przez admina]!!! Rozumiem ,że nie którzy chcą pracować w akwizycji , prosze bardzo ale w ogłoszeniu powinna być informacja o tym .[usunięte przez admina]!!!!
asia 2010-12-09 09:52:44
Ja też się dałm nabrać na te prace w biurze poszłam na rozmowę a tam w biurze dyskoteka czekałam na szkolenie a potem 10 godzin latałam po mieście jak durna nie marnujcie czasu na takie rozmowy kwalifikacyjne bo to nie jest fajne.
hehhe" 2010-12-13 20:43:16
"Chcesz dobrze zarobić, jesteś ambitny a dodatkowo chcesz przeżyć niezłą przygodę? Nie zwlekaj tylko wyślij nam swoje CV.

Zmotywowanych zatrudnimy.

Nie musisz jechać za granicę!!! U nas jest to samo." dobre żarty w tych ogłoszeniach pisze ta firma zwłaszcza z tą niezła przygodą - biegac jak głupek p[o domach i zawracac im d-u-p-e:)
chojnow23@wp.pl 2010-12-14 18:55:02
wITAM DOSTALEM SMS NA ROZMOWE NA 15.12.2010 W LEGNICY NIE IDE ALE PROSZE OSOBY KTORE TAM POJDA O MAILA chojnow23@wp.pl aplikowalem tam 2 miesiace temu ale nie poszedlem przez prace ktora mam obecnie, ale liczac na wieksze zarobki wyslalem znowu podanie i znowu automat wyslal sms ha ha ha ale firma, gdyby nie wy to bym sie nadzial, pozdrawiam
anonim 2011-05-16 15:45:11
Ta firma juz nie jest na tramwajowej przenieśli sie na okolice wifamy a firma to szkoda o niej wogóle mówić
oooooo 2011-05-16 16:30:54
Dajcie znac jak zmienia nazwę firmy i na jaka bo czesto to robią
anonim 2011-05-23 13:37:38
tosemja - 2010-10-25 22:17:08

Jeżeli to ta firma DT MAX z Łodzi z ul. Tramwajowej to od razu mówię, że chodzi tu o pracę w Cyfrze +

Już ich tam nie ma wyprowadzili się w okolice wifamy
alban 2012-02-21 21:43:02
ten pan to menadzer [usunięte przez administratora] jakos tak juz nie pamietam. Kazdemu naobiecuje zlote gory a jak przychodzi co do czego to nawet umowy o prace nie ma. Placa tylko za podpisane umowy ktore sie zamontuja. To wazne bo klient moze zrezygnowac nie wpuscic montazystow, a tak jest z chyba wiekszoscia osob ktore sie kapna albo ktos im wytlumaczy ze zostaly zrobione w bambuko i konsultant wtedy nie ma nic placone. Znam chlopaka ktory rzucil wczesniejsza normalna prace i przeniosl sie do nich do lodzi bo oczywiscie menago naklamal ze dostanie umowe o prace z pensja stala i prowizja. Zapierniczal dla nich 2 tygodnie lacznie z sobota po 10-12 godzin dziennie a nic nie zarobil nie mowiac juz o tym ze jest stratny na paliwie bo dojezdzac musial. A wogole apropo dojazdu to jak masz auto to na 100% bedziesz przyjety i Cie nie zwolnia bo potrzebny im frajer co wozic ich bedzie wlasnym autem. Na paliwo tez sie nikt nie dorzuci bo oni przeciez tylko tak po drodze sie zabieraja. Fajne mi po drodze skoro wielki wodz szkoleniowy bogdan mowi Ci gdzie masz jechac. Najdalszy wyjazd o jakim slyszalem to jakies 80km od Łodzi w jedna strone oczywiscie auto i paliwo chlopaka ktory niedawno sie zatrudnil. Wracajac do szkoleniowcow to fajnie ich gadka brzmi ze oni tu tylko na szkolenie przyjechali i jakie sa stanowiska i na jakie pojdziesz, jakie zarobki to nie wiedza skoro niektorzy to juz chyba 2 lata tu po Łodzi biegaja.
naiwna 2012-06-11 11:47:47
Firma dała ogłoszenie że przeszkolą 30 osób,praca stała itp. Wysłałam c.v,przysłali mi maila kiedy jest rozmowa kwalifikacyjna. Pojechałam, odbyłam bezsensowną rozmowę,nawet mi nie powiedzieli na jakie stanowisko rekrutują. Wracam do domu a o 18 telefon że mam się stawić na szkolenie następnego dnia w stroju biurowym. Szkolenie w tym samym budynku gdzie rozmowa, nawet nie było żadnego logo firmy,nic,oprócz dwóch pomieszczeń, w jednym biurko gdzie zasiadał \"niby\" szef w drugim biurko i sekretarka,która doskonale grała swoją rolę. Sprawdziłam w necie po adesie e-mailowym a tu czytam że szukają akwizytorów do cyfry+.Żenada,nie wspomnę o tym że \"niby\" szef ściemniał mi że firma maja kilka oddziałów w kraju . Na szkolenie nie pojechałam oczywiście,napisałam im że z neta umiem korzystać. Teraz przeglądam ogłoszenia i patrze a oni teraz poszukują ludzi do prac na Euro 2012. Bezczelni oszuści. Ostrzegam przed tą nieuczciwą firmą z Łodzi wszystkich bezrobotnych. No chyba że odpowiada wam praca akwizytora cyfry i odpowiada wam zakłamany szef,który z ludzi robi idiotów.
naiwna 2012-08-01 18:50:45
Firma otwiera kolejne biuro w Łodzi! Adres do ustalenia by ostrzec kolejnych, którzy szukają normalnie pracy i wynagrodzenia! Akwizycja w Cyfrze+ się rozwija czy....????
chocolatte 2013-01-06 14:09:27
czytam te opinie ze zgrozą... koleżanka właśnie dostała tam pracę i jakaś śmeszną niby umowę.Teraz obawia sie czy może zrezygnować z tej pracy czy czekają ją jakieś konsekwencje,kara,oddanie pieniedzy za to niby szkolenie bo tak ja poinformował pan "menager"...
Szybki 18 2013-04-09 14:13:29
Firma DT MAX to tylko i wyłącznie sprzedaż, kiedyś C+ teraz NC+ czyli akwizycja- chodzenie po domach. Umowy o pracę tzw."dyrektor" firmy może i obiecywać ale nikt takiej umowy nie dostał odkąd pamiętam i nie dostanie. Miałem okazję tam niestety pracować i wiem jak on działa. Nie wypłacał wszystkich należności tłumacząc że montaże zostały nie zamontowane, jak się okazywało po czasie były zamontowane. Gdzie te pieniądze??? Odradzam każdemu pracowania w DT MAX na Piłsudskiego141/143. Brak rozwoju a 12 godzin w terenie to....... i jak nic nie zrobisz to jesteś bez pieniędzy. Już nawet gazety nieźle opisały działania podobnej firmy też z Łodzi, wtedy "dyrektor" wyjechał do innej placówki do Katowic, bał się nagonki prasowej. Jeżeli firma by działała uczciwie to został by w Łodzi.
P.A. 2013-06-26 22:18:02
Dzisiaj byłam tam na rozmowie, na ul. Rewolucji 44 w łodzi na poziomie -1. Z ogłoszenia na gumtree wyczytałam, że firma rozwijająca się poszukuje 50 osób na różne stanowiska.
Poszłam tam, stresowałam się, ludzie przede mną wychodzili z rozmowy po minucie.. i nikt nie wiedział co to za firma.
Wkurzyłam się i zapytałam a facet na rozmowie odpowiedział "DT MAX".. nie wiedziałam co to.. rozmawiał ze mną o moim kierunku studiów, ile chciałabym zarabiać itp. a ja pytałam co to za firma i w ogóle..
a on "jestesmy firma z oddzialami w calej Polsce" ale tak naprawde nie dowiedzialam się nic...
Po 18 dziś zadzwonila do mnie sekretarka że jutro na 11.15 mam przyjsc na szkolenie...
mi chłopak radził, abym poczytala opinie o tej firmie, ktore znalazł w necie...
to jakaś masakra!!!!!!!!
Rzeczywiście nie mają swojej stałej siedziby, tylko wjakis piwnicach uczelnii..

Zapytałam sekretarki, czy szkolenie będzie na miejscu czy w terenie..
bo wiedzialam, ze jak odpowie ze w terenie, to że chodzi o akwizycje
a Ona: nie wiem, ja tylko dzwonie ze pani przeszla pomyslnie rozmowe kw.



TO JAKAŚ ŻENADA!
Ludzie nie nabierajcie się!!!!!!!
Anonim 2013-07-09 16:30:52
Jak znajdziesz osobę zadowoloną to ci pogratuluje ;) A tak serio każdy Przedstawiciel Handlowy ci powie, że jak tam sobie dasz rade i zarobisz to każda posada PH będzie dla Ciebie łatwizną, bo Akwizycja jest hardkorem w handlu ;)
micha 2013-07-30 17:12:22
tam sekretarka zarabia 1200zł, plus prezenty od szefa [usunięte przez administratora]. tak jest. pracowałem tam dwa miesiące to wiem
Szybki 18 2013-07-30 20:06:49
Kto mądry i rozsądny to niech unika tej firmy jak diabeł wody święconej, ja pytam jakie awanse jakie otwieranie swoich biur?????????? Asystentka która 2 lata temu dostała pseudo AWANS do dzisiaj nie ma swojego biura i mieć nie będzie!!!!!!!!! Mądra i myśląca kobieta a taka łatwowierna, szkoda. Rewolucji44 poziom -1 UCIEKAJCIE jak najdalej, chyba że lubicie pracować za DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
micha 2013-07-31 17:21:42
hi,hi, maxymalnie?,ja przez dwa miechy zarobiłem 300 zł,i uwierz mi zapiepszałem jak głupi kazali jezdzic po wioskach oczywiscie na własny koszt i pukac do ludzi i kłamac aby tylko umowe podpisac,to jest praca dla kogos kto ma kase ale nudzi mu sie w domu i szuka towarzystwa bo ludzie są ok,mam na mysli akwizytorów,szkolenie polego na tym że stajesz przed panem [usunięte przez administratora]-szef i pokazujesz swe zdolnosci aktorskie.......mówi ze jest klientem i masz go przekonac do podpisania umowy.....oczywiscie jest tak ze podpiszesz umowe uradowany wracasz do firmy a na drugi dzien okazuje sie ze klient zrezygnował i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały dzien robiłes za darmo...i tak w kółko...
Szybki 18 2013-07-31 19:39:29
Pytacie ile można zarobić w dtmax??? Pewnie wam opowiedzą bajeczki że niebotycznie dużo ale tak naprawdę to: 0 pomnóż przez 0 a wynik już napewno ZNASZ!!!!!!!!!!!! To nie szkolenia tylko pajacowanie przed "TRĄBĄ" tzw. właścicielem tego AKWIZYCYJNEGO cyrku he he he!!!!!
Uciekajcie z tego bałaganu można mieć normalną prace i życie prywatne też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahah 2013-08-25 19:28:52
Wiesiek - 2011-07-01 20:11:44

Złożyłem wczoraj aplikację na infopraca po czym zacząłem sprawdzać tę firmę DT MAX i trafiłem na tę stronę z niepochlebnymi opiniami. Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie kobieta z firmy o jakiejś bliżej mi nie znanej nazwie mówiąc abym przyszedł na spotkanie na godzinę 13 na Piłsudskiego 141/143, zaczęła mi coś tłumaczyć jak tam dojechać, bo ponoć trudno znaleźć itp. Jako, iż wysłałem bardzo dużo aplikacji i nie wiedziałem odnośnie której oferty do mnie dzwoniono, zapytałem co to za praca i czym mam się zajmować, na co dostałem odpowiedź, że ona nie wie, bo jedynie umawia na spotkania i abym przyszedł na to spotkanie. To ja się jej zapytałem, jak mam iść na spotkanie jeżeli nie wiem czego ono dotyczy i tutaj się zaczęły się nieprzyjemności... od razu skojarzyłem to, połączone z głośną muzyką i szumami z otoczenia w słuchawce, z tym co przeczytałem na tej stronie. Kobieta powiedziała mi, że ja jej zajmuje teraz czas który ma przeznaczony na co innego. Zapytałem się, jak to możliwe, że ona nie wie na jakie spotkania umawia, na co zareagowała ogromnym oburzeniem i wielkimi pretensjami jak to ja śmie w ogóle o to pytać. Wkurzyłem się, powiedziałem jej, że nie szanują klientów i zgłoszę to do odpowiednich służb, na co uzyskałem odpryskliwą odpowiedź "dla Pana to już tutaj pracy nie znajdziemy" i za chwilę odłożono bezczelnie słuchawkę.

Strzeżcie się tego dziadostwa, nie mogę zrozumieć, dlaczego coś takiego w ogóle istnieje i nikt jeszcze nie zrobił z tym porządku.
Heheheh przypomniales mi ...ja mialem podobnie....pisza maile na spotkanie a odpowiedziec nie umieją hhahahahah biedactwa po podstawowce....rozmowa kwalifikacyjna poprzedzona czekaniem 1h na korytarzu gdzie od drzwi slychac było dzikie okrzyki i śmiechy!!!!!!!!....a praca biurowa pisana palcem na papierze, szukaja frajerow do wciskania kitu pt. SYFRA+
2013-09-28 12:41:13
Jest tutaj ktoś kto obecnei pracuje i może opowiedzieć jaka jkasa do zarobienia jakie umowy czy można śmiało przyjść do pracy proszę o pomoc szukam na stałe czegoś tylko niech ktoś powie szczerze kto tam obecnie jest porsze o pomoc!!!!
lol 2013-12-15 12:23:59
Pracowałem w tej firmie przez 3 miesiące i doszło do tego, że przez tych wszystkich ludzi zostałem bez domu i pieniędzy ;)
Szef i cała reszta ładnie tylko potrafią mówić i nic więcej. I zgodzę się z tym, że podpisanie umowy graniczy z cudem. Jeśli ktoś ma sumienie to chce uczciwie zarobić pieniądze, ale prawda jest taka, ze uczą tam ludzi okłamywać. Wiele osób, które polubiłem gdy tam pracowałem nie dostały przez 3 miechy żadnej kasy...
Stanowczo odradzam pracy, czy ogólnie kontaktu z tą firmą. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
2
puśka 2015-01-31 01:34:37
no ja myślę, że na okres próbny to jakaś śmieciowa jest podpisywana, pewnie zlecienie, chociaż może i o dzieło. Jakąś umowę muszę podpisać na pewno @momento, bo nikt nie będzie pracował że tak powiem "na gębę". A Dt Max wydaje mi się porządną firmą więc ja myślę że podpisują, ale pewna nie jestem na 100%. Ktoś doświadczony może to zweryfikować?
kamil 2015-04-01 12:40:56
też mi się wydaje, że jak przychodzisz do pracy to pierwsze co robisz jest podpisanie normlanej umowy, a nie bawienie sie w niewiaodmo co tak naprawde.. przecież jak pracodawca nie daje od razu umowy to nie jest to jak dla mnie poważne traktowanie pracownika. Czekam na wasze komentarze odnośnie całej sytuacji, może coś się wyjaśni.
sylwia 2016-05-15 12:13:48
nawet jeśli umowa jest na rok, to wykażesz się i później Ci to przedłużą, bez obaw :) @dramo. szkoda, że nie ma ofert
Zostaw swoją opinię o DT MAX - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DT MAX