brak logo

ALUPOL PACKAGING S.A.

Tychy

Opinie o ALUPOL PACKAGING S.A.

admin 2015-07-28 11:13
Podobno wiesz o firmie ALUPOL PACKAGING S.A. więcej niż inni. Zapraszmy na nasze forum, podziel się prawdą.
1
Pracownik 2016-03-10 19:03
Jeżeli ktoś ma ochotę pracowac w firmie ktora ma wieksze marzenia niż możliwości to tak ta firma jest dla niego.Wszytsko odbywa się kosztem pracownika zarobki marne jak na firmę jedną z najwiekszych w europie chociaż w sumie nie ma co się dziwić maszyny za coś trzeba kupić i gdzieś oszczędności trzeba szukać po 2 latach cięzkiej pracy mozna wyciągnąc 2k . Pozdro
15
backstage 2016-07-07 09:26
Ile zarobi operator do uszlachetniania?
lazio1 2016-07-30 08:17
Na początek dostajesz 13 zł brutto i dodatek nocny. TYLE
15
tarczyn 2016-09-09 02:20
Osobiście nie polecam, starasz sie za bardzo nie docenią cie za chiny.. stare lebry trzymają się i wykorzystują max młodych, brygadziści nie dają też najlepszego przykładu, zero organizacji na całym zakładzie, każdy każdego pogania i atmosfera bardzo dołująca, za takie pieniądze szkoda nerwów
Ludzie przychodzą i sie zwalniają, nawet pracownicy o 2 letnim stażu uciekają bo szkoda czasu
11
Kierowca 2016-09-22 07:11
Nienormalna firma. Zwłaszcza magazyn w Kętach. W biurze magazynu pracują nienormalni ludzie, którzy od dawna powinni być ubrani w kaftan. Rozładunek ciężarówki z papierem to jakiś cyrk. Najpierw dziesiątki telefonów, że towar jest pilny i MUSI być rozładowany w środę. W środę okazuje się, że nie ma miejsca na magazynie i rozładują w czwartek o 6 rano. W czwartek rano okazuje się, że awizacja jest na piątek... Ręce opadają, banda idiotów
10
de 2016-10-18 22:24
@ Kierowca - wydaje mi się że wszystko o czym tu piszesz nie jest kwestią "normalności" tylko zwyczajnie brakiem organizacji w twj firmie - niczym innym
asabs 2016-10-28 13:06
A jak wygląda praca na stanowisku koordynatora transportu? Jakie zarobki?
nero1 2017-01-31 07:18
Ci co jeszcze myślą to na pewno się zwolnią, a Ci którzy mają ochotę się przyjąć - to zdecydowanie odradzam.
2
zadowolony 2017-01-31 20:48
a ja se chwale
tobie powodzenia w nowej robocie
5
antek 2017-02-01 08:09
Ja polecam
, robiłem wcześniej w dwóch innych firmach w strefie- porażka a rok temu przyszedłem do nich
dostałem dwie podwyżki mam obiecaną trzeciom. Nadgodzin ile chcesz chodzom i proszą się. Można dobrze zarobić. Maszyny nówki. Tyle, że cały czas musisz myśleć. Jak się zagapisz to produkujesz bubel to fakt. Jak patzę na niektórych nowych to ręce opadają.
w grudniu była trzynastka . Firma nieporównywlanie lepsza od tych gdzie robiłem wcześniej
5
kasa 2017-02-04 11:32
ile dajom?
były 2017-02-04 12:25
15 na starcie 16 po 3 miesiącach i potem podnoszą na bieżąco
Robota na drukarkach nie do przerobienia. Kupili kolejne to ciągle szukają pracowników. Przygotuj się na nadgodziny i soboty wtedy zarobisz naprawdę bardzo dobrze, ale to kosztem czasu wolnego. Ja się zwolniłem bo mnie taka robota nie interesuje. Wole mieć mniej, ale 8 godzin , 5 dni w tygodniu i bez odpowiedzialności.
Twój wybór .
ps. pisze się dają a nie dajom
1
work 2017-02-06 21:41
na początek płacą minimum 15 zł na godzinę brutto
2
xxx 2017-03-10 18:26
antek, w grudniu nie było trzynastki, to wysokie bony na święta z funduszu socjalnego, ustalonego na poziomie Grupy Kęty.
1
antek 2017-03-12 16:11
co to kogo interesuje?
dostałem 3 tysiaki na konto trzynastej pensji a od ostatniego wpisu kolejnom podwyżkę i cały czas sypiom podwyżkami więc myślę, że dostane następną
maszyny nuwencje, polecam firma ok
4
lolo 2017-07-22 03:23
podwyżki dla młodych a sobota nie to zolnij sie lechowicza to zainteresuje
lolo 2017-07-22 03:46
zaraz bedzie alupol plus
Szymon 2017-08-13 16:28
Płacom 16 zlociszkow na wstempie
Mają dużo roboty
I ciagle szukajom ludzi firma jest dobra
Dużo różnych dodatków
Ubezpieczenie emerytalne, zdrowotne, 1500 na renke na wakacje, na święta koło 3000 , nadgodzin nie do przerobienia
Jak ktoś chce zarobić , ale robota Rez w soboty to nigdzie gdzie robiłem wcześniej tyle nie dało się wyciągnąć
Anty kapuś 2017-08-13 17:14
A starzy jak donosili tak donoszą
Nie ładnie koledzy
Nikt cię do sobót nie zmusza
Przychodzisz bo jak masz 30-35 zeta za godzinę podstawy to w soboty masz 50-70 zeta za godzinę
W takiej sytuacji ja tez bym poszedł
Mi za 30-40 zeta za godzinę w sobotę się nie chce i takie moje prawo
2
Młody 2017-08-13 21:13
Do młodych :
Wiem kto to jest lolo !
Robota jak robota 2017-08-14 06:51
Dajcie spokój. Roboty jest dla wszystkich. Nie tylko w sobót som nadgodziny . W tygodniu kto chce jedzie dwunastki ile tylko ma ochotę.Więc rzeczywiście zarobić można dobrze. I młodzi i starzy. Jest naprawdę dobry socjal. Dopłaty dwa razy do roku na kolonie dla dziecek, emerytalne, zdrowotne, trzynastka w grudniu, teraz znowu dali 1800 na wakacje, konkursy dla dzieci kilka razy do roku z super nagrodami dla każdego uczestnika. Podwyżki nonstop, tyleze po zlociszu. Niektórzy dostali dwie w jeden rok. Jak ktoś się nie boji roboty to firma super. Jak osiem godzin i do hałpy to iść gdzieś indziej. roboty dookoła ile bondz to nie ma się co martwić. Stawiajom nowe drukarki i laminarki i pewnie bendą przyjmować nowych. Podstawy mogłyby wyższe. Robie dwa lata na drukarce i mam 22 zeta, a robota ciężka i dupna odpowiedzialność . Może coś podniosom na jesień.?
Nie zadowolony 2017-08-14 09:27
Nie pierniczcie. Zasuwać trzeba jak nie wiem co. Dodatki są wszendzie tak wiec żadnej łaski nie robiom. Ja robie 8 godzin dziennie i tylko 5 dni w tygodniu bo tak się ze starom umówiłem . Potem tv i piwko z żonom . Jedyne tylko co jest dobre to to ze w grudniu dostałem ekstra pensje 3700 i teraz w lipcu 1800 No to to jest dobre bo to dom dwie dodatkowe pensje . No to tyle. Reszta to ciągły zapieprz . Nie polecam
Antybajarz 2017-08-14 15:58
Jak czytam te wpisy to chyba nie dotyczą tej firmy
Ciężka robota ??????
Ci co piszą chyba nigdzie indziej nie robili
Robię tu od dwóch lat i jeszcze się nie zmęczyłem hehe
Klimatyzowane hale!!!!!gdzie tak macie????
Nowiuteńkie maszyny , a że je niszczycie i o nie niedbacie to fakt.
Kie snują się po hali byle minęła dniówka i nikt ich nie zaczepił oczy w podłodze, Ludzie po kilka lat robią na bobiniarkach i nie umieją zrobić przebudowy i nic im za to nikt nie zrobi. Z tego co widzę to upierniczą się na rotach przy przebudowach.
Reszta ? Jaka ciężka robota? Bujać to my a nie nas.
Kasiora nie wnikam każdy ma ile sobie wywalczył i ile akceptuje pracy dookoła od groma a nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Nie widzieliście ciężkiej roboty.
1
Zdzichu 2017-08-14 17:47
Cześć
Czy oni przyjmują mężczyzn w wieku ok 40 lat?
Ile płacom na początku?
Dziękuję za odpowiedzi.
Henryk 2017-08-15 06:37
Przyjmą
16 zł dostaniesz na wstępie
Z 2017-08-15 08:16
Dzięki
monika 2017-08-29 19:03
Witam czy przyjmują kobiety
Kate 2017-09-06 13:20
Witam czy są przyjęcia? Umowę dostaje się pod firmą czy jest jakaś firma pośrednicząca? A jak z pierwszą umową? Na ile się dostaje? O której są przerwy i ile? Jest jakiś transport zakładowy?
Napoleon Cybulski 2017-09-21 20:19
Opinie pisane przez kadrową...
Praca ciezka lub bardzo cieżka w zależnosci od dzialu, warunki w ciaglym kontakcie z weglowodorami kierownicy spoko chyba że dostaja po uszach od prezesa a prezes bawil sie na podwórku z Macierewiczem wiec poziom obłąkania ten sam.
Po 10 latach nie na produkcji 27 na godz. ale szukam czegos innego
Anka 2017-09-22 20:27
Złożyłam papiery i mówili, że są duże szanse
Czy jak tak mówią to są szanse?
Robotnik 2017-09-22 21:07
Anka zatrudnią cię
Bo tu są tacy fajni kierownicy
Bardzo ich lubimy
Są bardzo fajni szczególnie jeden
Są spoko równe chłopaki
Kochani kierownicy
Napiszcie coś jeszcze chłopaki
Proszę ....każdy kto tu pracuje wie o nich wszystko
Ale najważniejsze ze są tacy fajni fajni i równi
Naprawdę bardzo ale to bardzo ich lubimy
Chłopaki zarządzajcie nami dalej tak fajnie jak to robicie
Firma jest beznadziejna
Ale kierownicy na medal
A szczególnie jeden
Co nam węglowodory i prezesy co się czepiają naszych kierowników naszych fajnych chłopaków
Chłopaki kochamy was za polot i ułańską fantazję której nigdy wam nie brakowało
Chwała naszym kierownikom
Jak kończę zmianę to już się martwię ze nie zobaczę naszych kierowników nie wiem nie wiem do jutra
Do jutra
Znik 2017-09-22 22:04
Czyli som kirowniki
Bo wylazły myślał że nie ma
Tylko komputery uzyski godziny
Lojalny obywatel 2017-09-22 23:25
Mam nadzieję że będzie przeprowadzone postępowanie prokuratorskie za Znieważenie publiczne funkcjonariusza publicznego w randze ministra
Kto znieważy funkcjonariusza publicznego podlega karze grzywny i pozbawieniu wolności do roku a po uprawomocnieniu wyroku przez kolejne 10 lat będzie odnotowany jako karany
1
Zdolny chemik 2017-09-23 06:51
Jednego hejtera mniej nie na produkcji
Pokonały go węglowodory
Tur 2017-09-23 09:50
Się ma
Widzę ze się jakieś prawniki powlaczaly
Jest pytanko bo miałem kiedyś sytuacje
Ze się pomyliłem i umieściłem wpis na stronie innej firmy niż chciałem i to wtedy można jakoś usunąć ze to pomyłka ?
Dzięki za odpowiedz
Mądry Polak po szkodzie 2017-09-23 10:45
:)
Nie prawniki tylko internauci tacy jak ty choć używam internetu w trochę innych celach niż ty
Jeśli tyś to jest od tych węglowodanów to żadne usuwanie ci już zbytnio nie pomoże
Są dwa warianty obrony dobrego imienia przed hejterami
Jeden to jeśli pojedziesz nie po osobie publicznej
Nie wiem żona , kumpel, itp wtedy oni muszą złożyć pozew cywilny i udowodnić że naruszyłeś ich dobra osobiste takie jak dobre imię, godność itp
Jest z tym trochę zabawy ale można iść za to siedzieć
Jednak obrażonym często nie chce się występować na drogę sądową bo jest z tym tak jak pisze trochę zachodu
I drugi który cię niestety dotyczy, że znieważonym jest funkcjonariusz publiczny bo wtedy sprawa jest bardzo prosta
Ktokolwiek kto poczuł się obrażony bo np głosował w wyborach na danego kandydata a on został znieważony , zgłasza do prokuratury podejrzenie popełnienia przestępstwa i w tym wypadku prokuratura musi ! wszcząć postępowanie z urzędu
I to na niej spoczywa ciężar dowodowy ze do zniesławienia nie doszło
Ale jako ze dotyczy ,więc wystarczy włączyć tv i zobaczyć ile tego rodzaju wyroków zapada codziennie
Nikt nie da się obrażać bezkarnie i tyle
Trzeba było myśleć wcześniej
Działa to tak ze po zgłoszeniu do prokuratury prokurator występuje do właściciela portalu o zabezpieczenie materiału dowodowego
W tym wypadku twoje IP i wpisów naruszających dobra osobiste osób trzecich Potem delikwenta namierzają odpowiednie słóżby
Twoja nadzieja w tym ze nie masz wrogów i nikt na ciebie nie doniesie ...No ale co najmniej dwóch to chyba już masz ...:(
Tak więc teraz to już polecam na sobotę i niedzielę węglowodany w płynie
1
Silni w przyjaźni 2017-09-23 14:30
Oprócz bardzo ale to bardzo fajnych i dobrych kierowników mamy jeszcze bardzo fajnego i do rany przyłóż dyrektora na produkcji
Bez nich byłoby nam bardzo ale to bardzo źle
Są super i ekstra
Pozdrawiamy ich bardzo bardzo bardzo
Poweł 2017-09-23 16:30
Czy są jeszcze przyjęcia
Dwa tygodnie temu złożyłem papiery i cisza
Odezwiom się czy nie przyjmują już?
Heniek 2017-09-23 18:19
Przyjmujom
Będą się z tobą napewno zdzwaniac
Zainteresowana 2017-09-24 13:43
Ile na początek dają? Jest transport zakładowy? A jak z umową na ile dają pierwsza ? I czy jest jakaś firma pośrednicząca czy zostaje się od razu przyjętym przez alupol???
Pomocny 2017-09-24 14:06
Przyjmują bez pośredników
Firma bardzo nowoczesna płace
Normalne
Dobry socjal
Na pewno dużo pań pracuje u nich w ich zakładzie
W oświęcimiu
W Tychach też są panie ale praca może być dla nich zbyt ciężka
Wiem ze pracowały na nożycach
Nie wiem czy jeszcze pracują
Powodzenia
Pomocny 2017-09-24 14:56
Na początek płacą 16 na godzinę
Transport zakładowy opłacają z kęt bo tam też mają zakład
Autobus jedzie chyba przez Oświęcim i po drodze zbierają pracowników
Dopisuję bo nie doczytałem pytania
Zostaw swoją opinię o ALUPOL PACKAGING S.A. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALUPOL PACKAGING S.A.