brak logo

TRANS - MARKET Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o TRANS - MARKET Sp. z o.o.

robson 2014-05-02 09:14
Firma dno nie respektują elementarnych zasad zatrudnienia oraz wynagrodzenia wypłata po uporczywych prosbach na raty.System wynagradzania zmieniany co 2 tygodnie byleby zamieszać w głowie i nie płacić wg ustaleń.Nie polecam to totalna porażka nawet dla desperatów.
1
Tak jest 2015-08-20 21:40
Firma dla pełnych desperatów.To co napisał poprzednik zero reguł wszystko prowadzone na wariata PIP,ITD i sąd pracy tego nie ogarnie-Gwiezdne Wojny
orso 2016-01-09 22:04
witam...
ogólnie ksywka robson pojawia się na wielu forach odnośnie opini o firmach transportowych....
wiec opinia nie pomocna absolótnie!!!
koleś chyba nigdzie nie zagrzal miejsca...
Panowie juz nikt nie przymyka oka na (wiadomo)
I picie w pracy..
21 wiek nie jeździmy jelczem.. u znajomego koleszki...Robson widziałeś kiedyś taki samochód.... .?☺
masz wolgule prawo jazdy
w mojej firmie mam premie za czasowe dojazdy i spalanie. i co drugi weekend e domu..
ogólnie ok
Jeśli chodzi o TM to mój dobry koleszka tam pracuje i nie narzeka podobno ma stała trasę i weekendy w domu..
podobno kilometrów nie robi dużo i poczciwa kasa...
ja muszę zrobić 4000km więcej i zarabiam nie wiele więcej niż on.. ale ja musze..
pozdrawiam
Orso
adam 2016-04-23 17:29
Prośba o info czy można u nich zarobić jakieś ogólnie pieniądze czy nie koniecznie? Ah i jak atmosfera u nich
Bathelt 2017-03-01 09:54
Witam i informuje wszystkie holowniki wkonalismy usluge wyciagania samochodu iveco cargo w czechah w dniu6 02 2017 do dzis nie mamy zauregulowanej faktury za wykonana uslugepo rozmowie z ze nima czasu sie tym zajac wykona przelew w poniedzilek do dnia dzisiejszego nie dotarl i nibedzie zmna dyskutowal poczym sie wylaczyl.
pomoc drogowa ,,Bathelt,, Cieszyn
3
Geese 2017-04-21 15:59
Powiem krótko, pensja malutka, oszukują, ciężarówki i naczepy w złym stanie...
pracus 2017-04-21 16:13
I znowu Sikora szuka naiwnych, Nawet Ukraincy się na nim poznali i mają go w d, pie bo to oszust nad oszustami. Teraz kuma jak wywinąć się od sądów gdzie ma sprawy za niewypłacone wynagrodzenia kierowców którzy tam pracowali. Omijać tą złodziejską firmę z daleka.
1
zręczny kierowca 2017-04-22 09:31
Dzień dobry. Wszystko, co tu jest napisane i prawda i nie ma. Pracuję na firmie już rok i znam, co jest plusy i minusy, jak i w dowolnej drugiej firmie. Wszystko kto tu zostawił swoje komentarze piszą nie całą prawdę. Powiem tak:
1 plus: praca jest nie ciężka i jeździsz praktycznie zawsze po jednym kursie.
2 plus: dużo wolnego czasu, pracujesz czysto po taho.
3 plus: zawsze można porozumieć się z szefem. I to co piszą że on szachraj to nie prawda. Sikora normalny szef, nie widzieliście złych.
Z minusów i mówię, jak jestem .
1 minus: pijacy kierowcy. I na żal ich trzymają na robocie.
2 minus: za mało obsługuje się technika.
3 minus: niewielki zarobek. Mało płacą i to fakt. Więcej by płaciły, to i ceny tej firmie nie było by.
Uzupełnię: żadni Ukraińcy nikogo nie nadesłali w. d. Parę osób zwolniły się wskutek punktu - 3. Zwolni się więcej jeśli wypłaty pozostaną takie, jak jestem. Kto szuka firmę gdzie nie gnają, jak psa i życzy mieć więcej wolnego czasu - rekomenduję.
1
Zostaw swoją opinię o TRANS - MARKET Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANS - MARKET Sp. z o.o.