LUX MED Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o LUX MED Sp. z o.o.

janusz 2016-10-26 11:11:00
Pracowałem w Lux Med w dziale IT i pamiętam że wszyscy w moim zespole pracowali na umowie-zleceniu- z kierownikiem włącznie. Co było bardzo słabe, zwłaszcza że stawka godzinowa nie zachwycała.

Skończyło się to tym, że w ciągu 2 lat uciekło z LX ponad 70% zespołu- pozostali głównie Ci którzy w LX mają rodziny( niezorientowanym wyjaśnię od razu że w LuxMedzie nadal najłatwiej znaleźć pracę po znajomości, w sektorach innych niż recepcja/Call Center częstym zjawiskiem jest że pracuje jednocześnie całe rodzeństwo (2-4 osoby), mąż z żoną itp.).
10
bajoro 2016-10-26 16:33:49
Ludzie Luxmed to najgorsza,przymuszająca do wypełniania ankiet i zaznaczania 100% placówka-Tabita
7
Michael0182 2016-10-27 10:58:06
Zgodzę się z wypowiedzią powyżej - w LX pracuje się na wyższych stanowiskach po znajomości. Jest to wkurzające, gdy po 3 latach czeka się na awans, który ostatecznie dostaje osoba z rodziny szefa (de facto pracująca pół roku). Pracownicy Infolinii obdzwaniają pacjentów z propozycjami odpłatnego leczenia, konsultacji, żeby zostawiać tylko kasę w LX - osobiście miałem taki telefon, bo ktoś chyba nie zorientował się, że również jestem pracownikiem. Kierownicy już nie wiedzą, jak pozyskać etycznie pacjenta.
8
Pracownikzpowołaniem 2016-10-28 15:16:54
Obecnie źle się dzieje w LUX MEDzie. Odchodzą najlepsi... przyczyną z pewnością jest kiepska polityka zarządzania, duże i niespełnione obietnice. Też aktywnie szukam pracy i przyznam szczerze, że cieszę się, że mogłem nabyć doświadczenie w tak wielkiej firmie. Będzie mi łatwiej w zmianie.
11
Armagedddon 2016-10-29 21:07:16
Szanowni Państwo, ja również odradzam pracę w Grupie LX. Pracowałem niespełna rok - uważam, że i tak za długo, a było to spowodowane stałym obiecywaniem szefostwa. Zaufałem... dziś bardzo żałuję, bo straciłem czas sensownej pracy, nerwy i pozwoliłem sobie na pracę na marnej podstawie ze stale obiecywanymi atrakcyjnymi premiami. Od pół roku generowałem przychody dla firmy - zajmowałem się sprzedażą. Realizowałem targety i nie otrzymywałem nic w zamian od pracodawcy, jedynie komentarze że na razie nie ma budżetu (PRACODAWCO - to po co oferować pracę w systemie prowizyjnym skoro on de facto nie istnieje?!!) i w przyszłym miesiącu na pewno będzie atrakcyjna premia itd. Przebrnąłem przez niemal rok takiej nieuczciwej pracy i ostatecznie wypowiedziałem umowę, bo niestety ale pracodawca jawnie oszukuje, wyzyskuje itd. Plus za bardzo fajny zespół, z którym miałem okazję pracować... choć niestety on za mnie rachunków nie płacił. Nie polecam pracy w LX i mam wrażenie, że pracodawca w swoim mniemaniu jest niesamowitą, bezkonkurencyjną korporacją, która może sobie na wiele pozwolić względem pracownika... a tak niestety NIE JEST.
20
kkkkk 2016-11-04 09:43:05
Praca w lx to porażka, użerać się z chorymi ludźmi , vipami z pakietami za 40 zł którzy myślą ze są panami świata za tak marne pieniądze to paranoja. O awansie nie ma mowy a o umowie o prace to zapomnijmy . Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie warto tracić czas na tą firmę bo i tak tu niczego się nie osiągnie.
18
Bupa 2016-11-06 09:32:13
Tam nie ma polityki zarzadzania.
Licza sie emocje pani prezes I jej swity.
Jak sie nie podobasz, masz swoje zdanie, jestes inny to fora ze dwora.
14
Chudzik 2016-11-07 07:24:36
Luxmed cały czas oferuje miejsca pracy, gdyż Luxmed nie szanuje ludzi. Nie szanuje pracowników callcenter i recepcji, nie szanuje lekarzy i pielęgniarek, a od jakiegoś czasu nie szanuje nawet pacjentów, z których żyje.
27
Były mobbingowany pracownik 2016-11-09 15:43:29
Luxmed to niech lepiej uważa, bo z tym swoim rozpasanym bizancjum i jednoczesnym poganianiem biczem niewolników (jak mądrym głowom na Postępu się jeszcze wydaje) skończy za kilka lat jak ALMA.
17
Postęp z Postępu 2016-11-09 16:53:08
Usuwajcie sobie wpisy. Prawda boli czy powoli nie macie już kim orać?
Spokojnie, niedługo wystarczające będzie tylko wpisanie do wyszukiwarki frazy "luxmed mobbing" i znajdą się w formie print screena wszystkie niewygodne wpisy, które tak skrupulatnie usuwacie. Indeksowanie wyszukiwarek zrobi swoje.
16
Agnieszka 2016-11-10 14:30:20
LUX MEDzie - ja też nie rozumiem po co usuwacie niewygodne dla Was komentarze, pisałam tu chyba z 5 razy i wszystko zostało usunięte. Prawda w oczy kole, więc najlepiej zamieść pod dywan... Odradzam wszystkim tak nieetycznego pracodawcę, który jest kłamcą nad kłamców... no ale, jakby nie było "wielką korpo" tj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
15
paula 2016-11-10 17:07:58
firma luxmed ma coraz gorsza opinie wśród pacjentow.

Pacjenci skarza sie ze coraz częsciej są obsługiwani jak klienci na kasie w Biedronce, tj wizyty u lekarzy coraz cześciej trwają maksymalnie 4-5 minut z zegarkiem w ręku i nie ma żadnej interakcji z lekarzem.
Jak można wypisać pacjentowi receptę zadając mu 2-3 pytania? Tak to wygląda w korporacji medycznej gdzie licza się tylko słupki sprzedażowe a nie pacjent.

A jeśli chodzi o warunki pracy na recepcji- to jest fatalnie. Ogromna rotacja, wiecej na ten temat nie bede pisac, bo już chyba wszystko zostało napisane powyżej.
15
heheszki 2016-11-14 19:32:33
W zarządzie zaczynają już powoli robić w gacie, bo widzą, że na poważnie brakuje im lekarzy i pielęgniarek. Natomiast w kwestii szeregowych pracowników recepcji i callcenter beton zatrzymał się w czasie i dalej uważa, że na jedno miejsce jest ponad setka ludzi do wyboru.
13
postęp 2016-11-14 21:14:22
dno i 5 metrów mułu.

10
HQ_wawa 2016-11-14 21:28:44
- brak szkoleń,
- mobbing,
- często ludzie 'na dole' są bardziej kompetentni od kierownictwa,
- często nie widać sensu tego co robisz,
- krótkowzroczność biznesu,
- co chwila zmiana koncepcji w projektach,
- rotacja pracowników,
- niechęć w przekazywaniu wiedzy,
- brak bonów, paczek świątecznych

+ zdrowe piątki
+ darmowa kawa i herbata oraz stół z taboretem co umożliwia zjedzenie ciepłego posiłku
+ elastyczny czas pracy - można go wydłużać w nieskończoność
24
Pracownica 2016-11-16 22:32:56
Rozpoczęłam pracę nie dawno Ale
Wszystko pięknie i cudownie jak przyszłam pierwszy raz. Na szkoleniach też wspaniale i cudownie. Ile to premii można dostać , jak bardzo miło jest w pracy i jak wszyscy służą pomocą.
Jednak po kilku dniach już mam serdecznie dość. Niestety nie ma na kim polegać jeśli na się problem. Grafiki są układane chyba przez jakichś nieodpowiedzialnych ludzi !
Koordynatorzy są mili tylko wtedy jak przeprowadzają Z Tobą rozmowę. A potem ? Zwykle chamstwo z nich wypływa.
Szczerze ? Szukam dość intenstywnie nowej pracy. Nie mam zamiaru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na słuchawce i słyszeć w kółko co robię złe. Dziękuję bardzo.
11
pracownik.jeszcze 2016-11-18 23:08:15
chyba nie do końca, nie żebym chwalił ale każdy pracownik po 3 miesiącach otrzymuje pakiet Comfort za darmo, jest tylko złoży wniosek więc nie wypisuj nieprawdy ;)
pracownik_realista 2016-11-20 12:55:47
@ pracownik.jeszcze - może tak jest teraz ale gdy twoi poprzednicy tam pracowali zadnych pakietow dla pracownika nie bylo.

Weź takze pod uwage to, ze obecnie większość dużych firm w największych miastach:
1) oferuje swoim pracownikom mozliwość zatrudnienia takze na Umowę o pracę- w Luxmedzie to nadal rarytas dla nielicznych
2) oferuje swoim pracownikom zatrudnionym na UoP pakiet medyczny już od momentu zatrudnienia ( a nie po x miesiecy/lat jak Luxmed)
3) duze firmy zapewniaja swoim pracownikom za darmo przeważnie pakiet Comfort Plus- znacznie rozszerzony względem bardzo okrojonego pakietu ktory oferuje swoim pracownikom Luxmed

Wniosek jest prosty: Luxmed nadal oszczedza na pracownikach, umowach o prace, wynagrodzeniach i benefitach.

Może kiedys się to zmieni na lepsze ale poki co jak na rynek warszawski- w opinii mojej i ponad 90% pozostałych pracownikow na stanowiskach nie-menedżerskich- LuxMed jest bardzo słabym pracodawcą.
Bardzo słabym. A wymagania wzgledem pracownikow maja naprawde ogromne.
16
Bolek 2016-11-20 16:50:56
Piekne slowa. Ja tez mam mobbingowa historie w luxmed.
Uciekac z tej firmy jak najdalej. Hipokryzja.
Kolko wzajemnej adoracji.
11
Kkkk 2016-11-21 18:56:18
Ja tez pracuje w luxmed. Ale premi nigdy nie widział, wypłata taka ze starcza tylko na wynajem mieszkania. Wynagrodzenie to jest dobre dla mlodych osob ktore mieszkaja z rodzicami . W sklepie spożywczym zarabia się więcej jako kasjer.
Tak ogólnie to praca w miarę spoko.
8
KandydatkaNiedoszła 2016-11-25 11:52:16
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej na Postępu w Warszawie. Zgodnie z ogłoszeniem, na które odpowiedziałam miało być "atrakcyjne warunki finansowe" - KPINA, marna podstawa i obiecywana prowizja. Jeśli chodzi o opiekę zdrowotną to dają możliwość 2 pakietów do wyboru - oba płatne extra ze swojej kieszeni... atrakcyjność pakietu żenująca. Okazuje się, że jednocześnie proponowane stanowisko nie ma do końca przejrzystej ścieżki, nie jest zorganizowane - yy.. to po co rekrutacja? Chyba usłyszałam jedynie szereg zapewnień i obietnic - manager nie był wiarygodny, a zapraszając na rozmowę osobę z doświadczeniem w branży jedynie się kompromitował. W moim odczuciu to LUXMED szuka jeleni!
11
8ball 2016-11-25 18:31:04
Od siebie dodam jeszcze jedną informację dotyczącą pracowników niedoszłych, jak i już zatrudnionych. Jeśli koordynator zaczyna mamić Cię awansem i jeszcze przed nim próbuje "wdrożyć" do tematu przez zrzucanie z siebie jakiegoś obowiązku, lub wmanewrowuje w przygotowanie jakiejś durnoty obiecując extra kasę to nigdy, przenigdy nie godzimy się na taką propozycję bez papieru. Będą bajeczki, że dyrekcja już wie, że zaraz się dowie i że na pewno pieniądze przyjdą przy kolejnej wypłacie. Taki stan rzeczy potrafi czasem trwać w tej firmie i kilka miesięcy, po czym pieniądze zaczynają być naliczane od momentu podpisania nowego aneksu do umowy, jeśli w ogóle coś się oficjalnie zmieni w ścieżce kariery. W innym przypadku pozostają gruszki na wierzbie, a góra udaje, że nic nie wie. Ten myk na pracowników niekiedy czasem wprost potrafią zasugerować koordynatorom niektórzy dyrektorzy.
9
luxmedowyszaleniec 2016-11-30 14:43:45
Praca na początek tj. fajnie można sobie dorobić na studiach lub po prostu postawić pierwsze kroki w pracy zawodowej. Dla osób z doświadczeniem, chcących się rozwijać, pracować w warunkach dających poczucie stabilności i bezpieczeństwa - ODRADZAM .
5
.. 2016-11-30 18:12:25
A ja mam pytanie . dlaczego umowy są dawane pracownikom dopiero po odbytym szkoleniu jak już każdy sam pracuje ?? Czy to jest zgodne z prawem ?
Jak by przecież każdy pracownik podpisał umowę przed rozpoczęciem szkolenia ( ewentualnie po 2 dniach szkolenia) wiedział by na czym stoi .
A tak to po szkoleniu czyli po zmarnowanym czasie dopiero się dowiadujesz ze musisz przepracować 3 miesiące , żeby nie obarczono Cię kosztem tego szkolenia !!! Szok!!
To nie jest w porządku.
7
8ball 2016-12-01 11:52:53
Jeśli jest tak jak mówisz to znaczy, że w ostatnim czasie polityka tej firmy zmieniła się na "lepsze", bo takich praktyk nie było tam jeszcze kilka miesięcy temu. A mówiąc wprost wychodzi na to, że chyba za dużo świeżych owieczek uciekało przed strzyżeniem jak się zorientowali co je czeka i luxmeta zabezpiecza się teraz cyrografem na 3 miesiące. To kolejny przykład na to, żeby nawet nie myśleć o zaczynaniu tam pracy bo zamiast marchewki dostaniecie baty kijem.
12
Katrin 2016-12-06 18:10:18
Najlepsza decyzja, jaką podjęłam to wypowiedzenie umowy z LX. Obiecują wiele, a nie dają nic... w dodatku nieetyczne podejście wobec innych pracowników, jak i samych pacjentów. Polityka firmy mnie przeraża, ale cieszę się, że mogłam dzięki tej firmie zdobyć swoje pierwsze doświadczenie zawodowe. Pozdrawiam.
9
Korposzczur 2016-12-09 17:24:40
Witam,
pracuje w LX przeszło rok na UoP i jestem zażenowana co się dzieje na Postępu. Jestem mobingowana od pół roku przez panią Koordynator, której słoma z butów wystaje. Pomimo zgłaszanych nieprawidłowości do Kierownika, który okazuje się taką samą szują jak Koordynator. W oczy mówi co innego a za twoimi plecami obrabia Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wieczny nacisk na jakieś popieprzone raporty, które robi osoba po to by je robić bo ma takie stanowisko...masz rzucać swoją robotę i robić co Ci karzą, bo nie proszą a KARZĄ - moobing non stop! Chyba powinna się PUBA o tym dowiedzieć bo nigdy sie to nie zmieni!
8
Niktszczególny 2016-12-13 11:08:36
BUPA powinna wyrzucić ze swojego kręgu LUX MED! gdyby tylko wiedziała jakie cyrki robią Polaczki próbując zarządzać, tworzyć i rozwijać. Niektórzy managerzy i kierownicy są chyba z przypadku, z całym szacunkiem, ale taka jest prawda. Szukam innej pracy, bo to co się tu dzieje to tylko do opisania w gazecie...
10
Zdegustowana 2016-12-13 19:26:38
Od tego roku oszczędzają na paczkach, (de facto nie za 50 zł, tylko max 30) dla matek na urlopach macierzyńskich i wychowawczych ... Żal PL. Naprawdę ...
5
Zaciekawiona 2016-12-13 23:18:30
Czy pracownicy innych firm też płacą kary za nie odwolanie wizyty?
2
MadejMadej 2016-12-14 12:34:25
Pracownicy innych firm - mający wykupione abonamenty nie płacą kary za nieodwołane wizyty. Kary dotyczą tylko pracowników LX, co jest kpiną, jak sam fakt że firma dla której pracuje się nie daje bezpłatnej opieki tylko trzeba za nią płacić.
8
Antares 2016-12-16 14:15:24
Nie jesteś jedyna. Mobbing w Diagnostyce na Postępu - kilkanaście osób informowało na piśmie przełożonych i nic. Pełna zlewka. W końcu sami zrezygnowali. To samo w Carolinie na Pory. A w całej Polsce o wiele, wiele więcej. Polityka firmy to nabrać wody w usta, zamieść sprawę pod dywan i udawać, że wszystko jest cacy.
6
Hello Kitty 2016-12-19 17:07:39

Moim zdaniem na wyrost mówicie o tym mobbingu. Pracuje w centrali i nikt słowem nie wspomniał, że jestem mobingowany. Ludzie mówią o wielu obowiązkach, terminach itp. Nikt się nie skarży, że jest terroryzowany psychicznie. Poza tym mówiąc o mobbingiu powinno się mieć twarde dowody a nie jakieś półgębkiem rzucone ogólniki. Dziwie się, że tego typu kwestie są poruszane na forum.Frustracja? W firmie jest specjalny adres emial do tego typu zgłoszeń, który trafia chyba do BUP-y. A tam na pewno nie zamiatają spraw pod dywan.
1
wIT 2016-12-19 22:56:08
Dla mnie szokujące było już samo to, że na rozmowie rekrutacyjnej zaproponowano mi "umowę śmieciową".
Mam rozumieć że w dziale IT Luxmedu umowa-zlecenie to norma???

Jeśli tak- to szczerze dziękuję i pozdrawiam z daleka tę żałosną firmę,
6
Antares 2016-12-20 10:09:23
Wiesz co nie chce mi się rozwijać Twojego wywodu ale jeśli pracujesz w centrali i nie widzisz co się dookoła dzieje to albo kłamiesz i głęboko w tym siedzisz, albo żyjesz w innej rzeczywistości i nie wiesz co się dzieje dosłownie na Twojej ulicy. Nie będę rzucał personaliami kto na Postępu olewał takie sprawy przedstawione w trybie PISEMNYM, ale jego nazwisko już tu wisi. Trzeba tylko pomyśleć. To nie jest wylewanie frustracji. To przestroga od wszystkich, którzy już mieli do czynienia z tym pracodawcą aby inni nie popełniali ich błędów. Sorry - taka branża, że wieści w niej szybko się roznoszą, a marka Lux-med znaczy dziś coś tylko w umysłach zwykłych ludzi, którzy nigdy nie mieli z nią do czynienia nawet w charakterze pacjentów. Dla całej reszty tak gdzieś od 2-3 lat to równia pochyła. Wiesz dlaczego? Przez brak poszanowania drugiego człowieka wdrukowany między wierszami w politykę firmy.
9
SebastianM 2016-12-21 21:49:18
Naprawdę musicie za to płacić?

Zdarzyło mi się raz że zapomniałem odwołać wizyty w Luxmedzie. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy, żebym miał za tę pomyłkę dodatkowo płacić :P

Niby dlaczego- w końcu usługę mam w pakiecie- za który moja firma płaci Luxmedowi co miesiąc określoną kwotę bez względu na to czy z nich skorzystam czy też nie.

Nie spodziewałem się że Luxmed tak bardzo oszczędza na pracownikach- to jest przygnębiające i świadczy o niezwykłej pazerności tej korporacji.
8
9873222 2017-01-02 15:53:37
A co z nieetycznym obdzwanianiem pacjentów w celach marketingowych? Ja pracując z LX musiałem wykonywać takie telefony do pacjentów, którzy de facto nie podpisywali żadnych zgód na kontakt z naszej strony (łamanie prawa). Trzeba było wciskać kit, żeby zrealizować plan miesięczny, a kierownicy podchodzili do pacjentów w stylu: "nie skapnie się, że nic nie podpisywał, a jeśli zacznie dopytywać to mów, że od lekarza kierującego masz kontakt lub zakończ rozmowę". To jest szanująca firma, nie?
5
Medyk 2017-01-05 09:58:51
Znana marka, mająca długoletnią działalność i dobrą opinie. Nieszczęśliwcy powinni szukać pracy w innym miejscu. Po co psują coś dobrego? Słowiański naród musi mieć nad sobą kontrolę i wówczas jest dobrym pracownikiem.
AnnaAnna 2017-01-06 12:48:49
Coś dobrego? Polityki w LX nie ma żadnej - co z obiecywaniem premii, nieetyczne metody pozyskiwania pacjentów przez call centre, umowy śmieciowe i brak organizacji stanowisk pracy (i to w centrali na Postępu !). Pracowałam tam kilka lat - przez te lata nic się nie zmieniło i to skłoniło mnie do zmiany miejsca zatrudnienia. Nie polecam PRACODAWCY.
8
MadejMadej 2017-01-06 12:51:37
Owszem, Lux med to zmiana marka i tylko na tym buduje swój "prestiż". Nie oferuje nic swoim pracownikom, a przynajmniej w działach niemedycznych szuka jeleni.
8
Jola 2017-01-08 21:54:49
Podpisuje się "rękami i nogami" pod wszystkimi opiniami. LUX MED zupełnie nie szanuje pracowników. Wymagania są bardzo duże, a zarobki niskie. Najlepiej nie wyrażać swojego zdania, dostosować się do wszystkiego i siedzieć cicho. Myślę, że tak duża rotacja personelu mówi sama za siebie. Szkoda, że tylko pracodawca nie zastanawia się czym jest ona spowodowana..
12
MagdalenaEM 2017-01-10 12:12:30
Uchwycone sedno. Amen.
5
Genesis232 2017-01-14 09:29:51
Firma o największej rotacji pracowniczej, ciekawe dlaczego...
5
edyta 2017-01-16 20:35:28
Puste slowa..rzeczywistosc w Panstwa firmie wyglada zupelnie inaczej. Licza sie tylko lekarze i "gora". Pozostali pracownicy sa traktowani przedmiotowo. W rzeczywistosci to oni robia najwiecej dla firmy. Jednak nikt tego nie docenia,zwlaszcza finansowo. Pomimo ostatnich podwyzek i tak zarobki w Panstwa firmie sa niskie, a wymagania bardzo duze. Kladziecie Panstwo nacisk na podnoszenie kwalifikacji,jednak najlepiej zeby kazdy pracownik zrobil to za wlasne pieniadze. A potem i tak nie dostanie nawet najmniejszej podwyzki, pomimo ze zakres obowiazkow i odpowiedzialnosci pracownika sie zwiekszyl. Lepiej zaczac dzialac i zmienic podejscie do pracownikow, niz mamic ich tylko"korpo wznioslymi haslami"..
6
Nemo 2017-01-18 18:39:52
Mam pytanie czy oferta pracy dla asystentki utrzymania klienta jest aktualna? Bardzo zależy mi na tej pracy i na tej firmie. Może niektórym się nie podoba ale ja wiem, że nieszczęśliwych osób jest dużo .
niegdyś uwikłany pracownik, dziś uwolniony człowie 2017-01-19 22:50:19
Trzymajcie się od tej firmy z daleka, bo jedyne co ma ona do zaoferowania swoim pracownikom to marny pakiet medyczny, z którego korzystanie przez nadmiar obowiązków zawodowych i brak wolnego czasu zaczyna się dla każdego pracownika Lux Med w momencie, gdy zniszczony mobbingiem zaczyna poszukiwać opieki psychiatrycznej. Większość ludzi poprzedza swoje odejście dłuższym zwolnieniem lekarskim- nie przez kombinowanie, a przez wykończenie psychiczne. Pracownicy oddają firmie życie, bowiem wierzą że ich misją jest ochrona zdrowia pacjenta i często są w stanie zrobić dla pacjenta naprawdę wiele, wypracowując nadgodziny, za które nie dostają ani złotówki (!!!), a tracą życie i zdrowie. W momencie gdy pracownik wręcza wypowiedzenie- często papierek jest od niego odbierany, a w zamian wręcza mu się wypełniony druczek o "rozwiązaniu umowy o pracę za porozumieniem stron", by statystyki się zgadzały i by na Postępu nikt nie przyczepił się do tego, że kolejny pracownik odchodzi (tak, Zarządzie, może ktoś od Was to czyta- wystarczy prosta analiza- nie każdy pracownik zna ten chwyt, stosowany przez Waszych kierowników czy koordynatorów i większość pracowników podpisuje druczek bo nie widzi różnicy, a tym samym Wasi koordynatorzy sprytnie zamiatają sytuację występującą w danym Dziale pod dywan i potem na spotkaniach z Wami jeden czy drugi Dyrektor mami Was drogi Zarządzie tym, że to niby pracownik się nie sprawdził i go zwolniliście za porozumieniem, podczas gdy sytuacja jest odwrotna). Proponuję przeanalizować ilość wypowiedzeń, które napłynęły i BĘDĄ napływały z DSI- kluczowego dla firmy działu, zajmującego się pozyskiwaniem, obsługą i utrzymaniem pacjenta- nie biorą się one znikąd, a są bezpośrednim następstwem skandalicznego "cichego" zarządzania działem na przestrzeni ostatnich 1-2 lat przez pewną osobę/osoby. Od 2 lat Dział systematycznie rozpada się, odchodzą bardzo dobrzy i kompetentni pracownicy. Kierownictwo następnie robi im czarny PR, by zamieść sytuację pod dywan, podczas gdy prawda jest dla większości znana. Na potwierdzenie moich słów proszę mieć na uwadze fakt, że z kluczowego Działu firmy po mnie, po znajomych którzy już odeszli- w najbliższych 1-3 miesiącach ręczę swoim honorem, że odejdzie jeszcze min. 1/4 czy nawet 1/3 pracowników- bardzo kluczowych dla firmy i cennych pracowników. Powód? Nawet naiwność ma swoje granice, a każdy zasługuje na szacunek, a nie na mobbing i poniżanie czy pogardę, nieustanną bezpodstawną kontrolę czy śmianie się prosto w twarz. Podpisane: na szczęście! były już pracownik, który poprzez znalezienie nowej, lepszej pracy będzie uświadamiał mniej odważnym kolegom i koleżankom, że MOŻNA, bo z takim brakiem szacunku i wyzyskiem jak w LUX MED ciężko spotkać się w jakimkolwiek innym miejscu (nawet w Biedronce zarabia się więcej, naprawdę!- mam brata pracującego w Biedronce). Niewątpliwym plusem pracy w Lux Med są ludzie- często wartościowi, z zasadami. Szeregowi pracownicy, bo absolutnie nie mam na myśli zatrudnianych na podstawie koneksji pracowników "kadry zarządzającej". Wartość człowieka i zasady moralne mają to do siebie, że niekiedy taki człowiek próbuje wyprzeć to co się dzieje, nie widzieć tego czy usprawiedliwiać to- stąd i współpraca z Wami często trwa 1-4 lata, a nie 1-4 miesiące. Na każdego jednak przyjdzie pora. Ta pora w tym Dziale nadeszła ponad rok temu i trwa do dziś, ze wzmożoną siłą.
6
LUX MED Sp. z o.o. 2017-01-20 15:38:56
Dziękujemy za zainteresowanie nasza firmą. Pragniemy poinformować, że nadal prowadzimy rekrutacje na stanowisko: Asystent/-ka ds. Utrzymania Klienta. Wszystkie zainteresowane osoby podjęciem współpracy z nasza firmą zapraszamy do składania aplikacji za pośrednictwem naszej strony internetowej www.luxmed.pl. Oferta pracy umieszczone jest w zakładce kariera.
1
Tęcza 2017-01-21 21:29:40
Luxmedzie czy Ty gadasz już sam ze sobą? Naprawdę uważasz, że ktoś łyknie tę bajeczkę o zabłąkanej duszyczce, która na forum opinii o danym pracodawcy będzie pytać sie samego pracodawcę o aktualność oferty pracy? Dobre ;)
2
Medykament 2017-01-23 11:57:29
Lux Med jest dobrą firmą ale nie dla każdego. Mnie praca tu odpowiada i będę ja zachwalała. Nie chcę aby na forum były tylko złe wpisy bo nie jest prawdą co piszecie.
Pacjent zaznajomiony ze struktura firmy. 2017-01-23 18:50:33
Luxmed jest dobra firma dla calej ferajny wyzszego szebla, ktora wzajemnie sobie tyly wylizuje, a posadki ma dzieki nepotyzmowi. Zreszta juz dawno twoja wspaniala firma olewa opinie zwyklych pracownikow, a za to skrupulatnie usuwa wszelkie negatywne opinie... pacjentow szczerze niezadowolonych z jakosci obslugi. Ponad 35 tysiecy (!) reklamacji od zeszlego roku jest wynikiem naprawde imponujacym . Sorry za brak polskich znakow.
Zostaw swoją opinię o LUX MED Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUX MED Sp. z o.o.