brak logo

Herlitz

Baranowo

Opinie o Herlitz

hiob 14.11 2011-09-22 21:00
a już nie pamietacie [usunięte przez moderatora] co robiła [usunięte przez moderatora] odmówiła i wyleciała
maxs 2011-09-22 21:21
Najwieksi [usunięte przez moderatora] zostali !!!!!!!!
anonim 2011-09-25 08:45
Mysle,ze nabor bedzie duzy. Jak co roku . zwycieza najlepsi . A wszyscy wiedza ,ze z takimi zarobkami i olewczym podejsciem do porodukcji kazdy normalny pracownik ich oleje!
***** 2011-09-25 20:28
Prawdę mówiąc w waszej firmie tak źle się nie pracuje
1
anonim 2011-09-28 10:00
czytajac wszystkie wypowiedzi na temat firmy i pracownikow to rece opadaja. osobiscie, to nigdy bym nie chcial pracowac w takiej firmie chocby placili krocie!
qaz 2011-09-29 20:23
brawo wresczcie ktos podsumował niektóre osoby!!!
anonim 2011-09-30 19:49
ten kto napisal, ze w tej firmie nie jest zle to desprrat. teraz to dopiero sie zacznie [usunięte przez admina] jak w dzien pod okiem kamerek . laba sie skonczyla.
bebe 2011-09-30 20:01
oj bedzie co ogladac... te usciski i nie tylko ha ha
zaq 2011-09-30 20:04
co niektórzy beda mieli kino za darmo !!!
anonim 2011-09-30 20:16
ale bedzie widowisko. jeszcz w kompresorowni powinni zamontowac kamerki bo tam jest gniazdko kochasi.
1
zaq 2011-09-30 20:21
w kompresorowni tez ??? to ale (usunięte przez administratora) !!! pewnie jeszcze w szatniach i w warsztacie !!!
zaq 2011-09-30 20:34
bebe wypisujemy sie z tego interesu jestesmy za porządni !!!
lop 2011-10-01 16:31
może porządni ale rozumu za grosz nie macie.
1
**** 2011-10-01 20:05
Popieram :-)
anonim 2011-10-02 17:22
Banda kretynów. Widzę że naprawdę pracuje u nas banda kretynów i kretynek. A pozniej się dziwią ze ich karda kierownicza traktuje jak debili.
mongol 2011-10-02 22:22
Wszyscy jesteście teraz tacy mądrzy, bo jeszcze pracujecie, a jak wylecimy na zbite mordy to dopiero nam się oczy otworzą i czy warto było obrażać kogoś równocześnie mając coś na sumieniu. Najłatwiej zrzucić wszystko na osoby, które poleciały pierwsze. Żyjecie plotami i robicie sensację a ci których tu oczerniacie powinni co niektórym napluć w pysk. Po 8 godzinnej pracy sprawiacie wrażenie (usunięte przez administratora) jak koń po westernie a tak naprawdę (usunięte przez administratora)robicie. Amen.
kaka 2011-10-03 08:34
Bo w tej firmie nie męczy sie praca fizyczną, tylko psychicznie człowiek jest wykończony. w takie atmosferze sie pracuje ze jak ma sie iść do pracy to żygać sie chcę
anonim 2011-10-03 21:05
jak sie robi wycieczki w czasie pracy to potem jest jak jest !!!!!
1
kaka 2011-10-03 21:33
że co?
anonim 2011-10-03 22:38
Jak was firma \"psychicznie\" wykańcza to po jaką cholerę jeszcze tam siedzicie i narzekacie jak to jest źle!! Nikt nikogo tam na siłę nie trzyma. Popieram wypowiedź zamieszczoną przez mongola, zamiast się zająć własnymi sprawami siejecie plotki jeden na drugiego a później że wykończeni psychicznie. Tu coś się pod słyszy, tu się doda od siebie i tak w kółko. Ludzie ogarnijcie się a nie taką chamówę (usunięte przez administratora) !! Wstyd!!!
pat 2011-10-04 19:30
kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada!
anonim 2011-10-07 20:31
bezdenna głupota brak zajec i tyle wam powiem !!!!
1
anonim 2011-10-13 14:17
co za wstyd! ludzie czytaja opinie na temat firmy i ludzi , chwytaja sie za glowe. banda (usunięte przez administratora) . tak osmieszac pracodawce i samych siebie.
ekeke 2011-10-13 16:15
Jaka firma tacy ludzie, lub na odwórt. Same zakompleksione (usunięte przez administratora). Każdy umie narzekac a nic nie robi w kierunku zeby cos zmienić w swoim zyciu tylko twki w tym bagnie.
a 2011-10-14 13:45
Te ostatnie trzy opinnie to od kogoś komu sie oczy otworzyły , poczytał sobie i teraz zwala na innych, ze niby święty.
anonim 2011-10-22 23:07
sami doprowadziliscie do takiej sytuacji . jak ktos dostanie palec to chce cala reke. co niektorzy to dopiero maja pole do popisu jeszcze lepiej teraz beda kombinowac!
alek 2011-11-10 09:52
na układy nie ma rady !
jakis 2012-02-03 18:45
co tam ? temat sie skończył czy (usunięte przez administratora) buntowników??
thom trampek 2012-05-05 13:57
Czy ktos wie na jakim kanale moge obejrzec podglad hali naszej? Szukam na tvn itd i nie widze.
anonim 2012-08-06 12:43
może za niedługo nikt już tu nie zajrzy bo ponoć produkcja idzie pod młotek....
obcy 2012-08-08 22:56
a idzie idzie ,,,pod młotek !!!
i tak to była najdrozsza produkcja w Polsce ,(usunięte przez administratora)
2
ciekawe 2012-09-20 19:47
A czy wiadomo do kiedy będzie trwała kariera pracowników firmy Herlitz?
Jo 2012-10-05 10:58
Do 21.12.2012
Ted 2012-10-05 14:58
Ale produkcja będzie zamknięta czy po prostu będzie nowy właściciel ?
Autor 2012-10-10 20:59
Plotki,plotki,plotki dorosli ludzie a wierza w bzdury!Zreszta sprawdzcie po nickach kto najwiecej pisze tu bzdur!?Pewna Osoba ktora ma w pracy dostep do netu (usunięte przez administratora)
Bony M 2012-10-12 08:58
No to pracownicy się jeszcze na bony świąteczne załapią....no no no....imprezka firmowa....teraz bony...się żyje:)
ty... 2012-10-12 21:42
czy w przepowiedni Nostradamusa o końcu świata 21.12.2012r było też napisane o końcu produkcji Herlitz????... bo nie doczytałem ;-( he!
ryp 2012-10-18 13:34
ty... - 2012-10-12 21:43:17

czy w przepowiedni Nostradamusa o końcu świata 21.12.2012r było też napisane o końcu produkcji Herlitz????... bo nie doczytałem ;-( he!
to doczytaj , bo to interesujace !!
Krzysiek 2012-11-19 09:19
I co z tym końcem Herlica ?
aa 2013-02-07 20:57
Jakieś opinie o pracy na stanowisku PH ? Warunki, auto-GPS? targety itp. ?
donluigi 2013-02-13 20:34
Czy ktoś ma jakieś informacje nt. pracy na stanowisku Specjalista ds. Sprzedaży junior??? kasa, auto, atmosfera pracy...
Takaja 2014-03-16 12:19
Zal czytać! Takie bzdury to piszą tylko ludzie co ściemniaja w pracy albo chcą za dłubanie w nosie dostawać kase! Jeśli jest tak,źle to dlaczego pracownicy siedzą tam po5-10-20 lat? Jak dla mnie praca ok!
1
galio 2014-11-21 19:33
Dobra firma dobra płaca dobry socjal wypłata na czas co więcej trzeba !!!
2
key 2015-02-05 12:31
Minta Twóje przeczucie w ostatnim poscie sprawdziło się bowiem pojawiło się kilka dni temu a dokładnie pod koniec stycznia, w Baranowie koło Poznania miejsce pracy: operator maszyn produkcyjnych/mechanik. Sam złożyłem do nich papiery i czekam na odzew, ze wstępnych informacji wynika że praca zmianowa. Pierwszy kontakt wydał się całkiem sympatyczny, tylko narazie nic nikt nie wspomina o ewentualnym proficie, czekamy na rozwoj wydarzeń, czyba że ktoś coś podrzuci
kaska 2016-04-12 18:50
witam, powiedzcie czy na produkcji jest bardzo ciężko i czy zarobki są koło 2000
asa 2016-07-03 10:39
@hej dobrze wiedzieć, że nie jest tak ciężko tylko czy będą jakieś przyjęcia teraz? Bo nic ostatnio o tym nie słychać
ja 2017-02-17 19:22
Kiedyś była to fajna firma, którą można było polecać. Obecnie ukryte rekrutacje na różne sprzedażowe stanowiska nie wróżą nic dobrego. Pan J. próbuje robić zmiany. Wiadomo dlaczego rozstał się z poprzednią firmą?
ja 2017-02-17 19:22
Kiedyś była to fajna firma, którą można było polecać. Obecnie ukryte rekrutacje na różne sprzedażowe stanowiska nie wróżą nic dobrego. Pan J. próbuje robić zmiany. Wiadomo dlaczego rozstał się z poprzednią firmą?
Iwona 2017-03-31 15:09
@ja pracujesz w Herlitz? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Zainteresowany 2017-05-20 18:10
Witam,
Pojawiło się ogłoszenie na PH ds.Hurtu. Może ktoś powiedzieć jakie warunki pracy .....godziny pracy atmosfera no i jakie wynagrodzenie ?
Zostaw swoją opinię o Herlitz - Baranowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herlitz