brak logo

F.P.H.KAMA

Chorzów

Opinie o F.P.H.KAMA

anonim 2011-05-07 20:51:53
LUDZIE UWAŻAJCIE NA FIRME F.P.H KAMA Z CHORZOWA NIE POTRAFIĄ NIC ZROBIĆ DOKŁADNIE Z NIERDZEWKI NIE DOTRZYMUJĄ TERMINÓW [usunięte przez moderatora] A WYKONANIE JEST TRAGICZNE [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-19 18:55:53
Nie ma to jak negatywna opinia .. pewnie od konkurencji :) Albo od klienta który nie chce zapłacić za towar .. :) Moim Zdaniem F.P.H.KAMA to bardzo dobra Firma , miła obsługa i przede wszystkim rzetelnie wykonują projekty na zamówienie . w zeszłym roku kupowałem u nich okap i kilka stołów i do dzisiaj mi służą bez żadnych problemów
tomek 2011-07-23 18:02:24
Firma 'Kama' pomimo, że szczyci sie certyfikatami, robi bardzo tandetne i niebezpieczne dla zdrowia produkty. Zamówiliśmy u nich łapacze tłuszczu, które to były całe powiginane i z ostro zakończonymi brzegami. Firma Kama nie chciała nam zwrócić za nie pieniędzy pomimo tego, że mamy prawo zwrócić towar zakupiony przez internet, tym bardziej, że jest wadliwy i zupełnie nieużyteczny.
W zasadzie na allegro firma ma również dużo złych opinii, co świadczy o jakości wykonywanych przez nich usług.
Serdecznie NIEPOLECAM.
Michał 2011-09-19 20:51:55
Witam nazwijmy to że jestem stałym klientem firmy FPH kama! robiłem już u nich okapy i stoły robocze jestem w 100% procentach zadowolony! Szybka miła obsługa.
anonim 2011-10-26 15:29:56
wszystkie negatywne opinie wystawione na temat firmy f.p.h.kama sa jak najbardziej prawdziwe firma jest poprostu daremna (usunięte przez administratora)pieniadze!nie polecam prosze uwazac!!!
1
aaa 2012-08-24 14:04:47
TERAZ F.P.H. KAMA To F.P.H WACIK . wszystkie te same zdjęcia itd uważajcie !!
Łukasz 2012-08-30 11:42:05
W zeszłym roku zamówiłem okap z firmy KAMA. Wykonanie tragiczne, pełno ostrych niebezpiecznych krawędzi, okap hałasuje jak kombajn, wszystko lata i ...no właśnie , reklamacji nie uznano. Szkoda , straciłem 2000zł. Nie polecam tej firmy.
dobry 2012-11-19 12:54:12
Zgadzam się z tym !!!! Najpierw była fph kama a teraz fph wacik , firma nie zarejestrowana tylko na lewo okapy wysyłaja dhlem bez prawidłowej faktury ! do tego okapy w tragicznym stanie jakby ktoś je kopał przed wysyłką !!!!!!!(usunięte przez administratora)
ja 2012-12-06 21:37:10
Tak te wszystkie opinie negatywne to prawda (usunięte przez administratora)trzeba zrobic z tym porzadek
ja 2012-12-06 21:41:04
Bardzo wszystkich prosze by nie zamawiali nic w tej firmie(usunięte przez administratora)
ja 2012-12-08 00:32:06
tak to prawda
(usunięte przez administratora)
M 2012-12-13 16:04:46
proszę sobie sprawdzić(usunięte przez administratora) wpisać wszystkie te dane które są tutaj podane że nie ma w ogole takiej działaności gospodarczej .
ANONIM 2013-03-27 20:30:31
anonim - 2011-05-07 20:50:47

LUDZIE UWAŻAJCIE NA FIRME F.P.H KAMA Z CHORZOWA NIE POTRAFIĄ NIC ZROBIĆ DOKŁADNIE Z NIERDZEWKI NIE DOTRZYMUJĄ TERMINÓW (usunięte przez administratora) A WYKONANIE JEST TRAGICZNE I NIE SPEŁNIA ŻADNYCH DOPUSZCZALNYCH NORM,(usunięte przez administratora)TERMIN PRZEKŁADANY JAK DOSZŁO DO ODBIORU TRAGEDIA W WYKONANIU ZLEW CIEKNIE ŁAPACZE TŁUSZCZU POKRZYWIONE OKAP UMĘCZONY ALE TAKĄ MAJĄ TECHNOLOGIE TAK POWIEDZIAŁ PAN WACIK .DOBRE OPINIE KTÓRE SĄ TO WPISANE PRZEZ KOLEGÓW .JESZCZE RAZ OSZUŚCI NIE POLECAM NIE KUPUJCIE U NICH LEPIEJ TROCHĘ DOŁOŻYĆ A MIEĆ TO W PIERWSZYM GATUNKU A NIE POZA GAT.
anonim 2013-07-03 15:46:31
(usunięte przez administratora)Zdjęcia na stronie firmy nijak się mają do rzeczywistości.Ja dałem się oszukać,Wy na to nie pozwólcie !!!
anonim 2013-07-04 17:27:17
Oni nikogo nie zatrudniają.Jakieś przypadkowe osoby z łapanki.Teraz to jest firma Wacik.
anonim 2013-07-24 14:04:14
Firma Kama już nie istnieje.Zmienili nazwę na Wacik i zarejestrowali na męża.
bubu 2013-08-28 15:03:34
Popierwsze firma fphuwacik to nie firma kama jej mąż prowadzi firme wacik sam więc zastanówcie się co piszecie te małżeństwo nawet ze sobą nieżyje od półtorej roku a co do firmy fphwacik to faktycznie pieniądze zgarnia wydaje je na swoje potrzeby a towaru brak ,brak atestu pzh do sprawdzenia w siedzibie pzh. Unika kontaktu z klientami jak towaru brak jak towar jest to odbierze telefon.
anonim 2013-08-31 18:12:45
W takim razie, gdzie firma kama ma swoją siedzibę ?
anonim 2013-08-31 18:35:28
Ja widzę, że mają wspólną stronę internetową.Więc jak jest naprawdę ?
2013-08-31 19:43:13
firma Z.H.U Kama nigdy nie istniała.
Istniała F.P.H Kama od stycznia 2010 do października 2012 nigdy nie było to samo co F.P.H.U Wacik firma ta istnieje od grudnia 2012 co można sprawdzić CEIDG prócz paru byłych pracowników z F.P.H Kama pracujących w F.P.H.U Wacik nic nigdy nie miała wspólnego z F.P.H Kama normalnie realizują zamówienia.
anonim 2013-09-01 14:48:57
To prawda.Są tu mylone dwie firmy o tych samych nazwach.F.P.H. KAMA
z Chorzowa produkująca okapy,to teraz firma Wacik,której właścicielem jest mąż właścicielki byłej firmy F.P.H. KAMA
anonim 2013-09-01 14:59:42
To F.P.H.Kama istnieje,czy nie istnieje? Pisze,że zlikwidowana w październiku 2012,a poniżej,że normalnie działa,to jak to jest naprawdę?
anonim 2013-09-10 15:05:38
Jeśli chodzi o firmę F.P.H.U Wacik,to(usunięte przez administratora).Nie polecam
pavulon26 2013-11-03 16:24:20
kto jest w stanie potwierdzic ze Pan tak zwany (usunięte przez administratora) byl szefem tej firmy??
marcin 2014-03-23 15:10:07
firma F.P.H.U. WACIK NIC NIE MA WSPÓLNEGO Z FPH KAMA. JESTEM ZADOWOLONY Z ICH PRODUKTÓW. POZDRAWIAM
plama 2014-08-26 13:14:30
Proszę nic nie zamawiać w tej firmie WACIK - OSZUŚCI . Pobierają zaliczkę , nic nie wysyłają i nie odbierają telefonów kiedy już towar zamówiony.
Sylwester Bożęcki PitStop 2014-12-01 18:52:37
Witam,

Czytam i jestem w szoku bo dziś całkiem przypadkiem trafiłem na tą stronę, firma Kama mnie także oszukała w 2010r,mam dowody w postaci maili w sprawie reklamacji, w końcu odpuściłem temat bo nie miałem czasu i sił z nimi walczyć, może jakiś grupowy proces? Jeżeli ktoś miał podobny podobny problem proszę o kontrakt na maila: sylwester.bozecki@gmail.com
Bożok 2015-01-25 03:32:23
Najłatwiej byłoby chyba się bezpośrednio z nimi skontaktować i zapytać. http://www.zhukama.com.pl/kontakt.html Mam jednak wrażenie, że nie są na tyle dużą firmą aby co chwila kogoś przyjmować do pracy. Może oferują na tyle dobre warunki, że nikt nie chce zmieniać pracy? Jeżeli tak jest to trzeba przyznać, że warto byłoby czaić się na pracę u nich.
welon 2015-01-31 20:54:50
firma kama dawno zamknieta a firma wacik korzysta ze stron ktore sworzono w kamie , tworzyl je maz wlascicielki zdjecia rowniez mial z tej firmy . ale obie firmy nie maja nic wspolnego ze soba zwlaszcza ze te malzenstwo sie rozwodzi wiec niewplatujcie w firme wacik firme kama bo to nierozsadne a sprawa o wplacane zaliczki na poczet towaru w firmie wacik toczy sie w chorzowie w sadzie rejonowym wydzial karny
pozdrawiam
aha i firma wacik nie miesci sie w chorzowie tylko w rudzie slaskiej
kolbi 2016-05-11 18:55:34
atmosfera to już coś moim zdaniem bo od czego właśnie trzeba wyjść. Teraz tylko dołożyć do tego kasę....
Zostaw swoją opinię o F.P.H.KAMA - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.P.H.KAMA