brak logo

Zelmer

Rzeszów

Opinie o Zelmer

anonim 2009-04-27 18:47
Słowa kojarzące się z Zelmer solidna, profesjonalna, wyczerpująca.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... 4.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...świetni .
Najbardziej podobało mi się w Zelmer:atmosfera,zarobki,umowa o pracę
Najbardziej nie podobało mi się w Zelmer:praca na drugą zmiane i brak klimatyzacji
Robert Matyszczak 2010-04-27 21:13
Niestety ze względów rodzinnych pracowałem w Zelmerze bardzo krótko mogę potwierdzić że jest to firma z niesamowitą atmosferą . Przyjaźni i rzeczowi pracownicy wspierani przez szefostwo to potęga Zelmera .
anonim 2011-05-05 14:33
Mam pytanie.Sa moze przyjecia do pracy?
anonim 2011-07-21 18:22
Witam. Czy ktoś może napisać jak się pracuje w Zelmerze jako przedstawiciel handlowy. Interesuje mnie jaka jest atmosfera, jakie zarobki i czy asortyment ma wzięcie. Za dodatkowe informację z góry dziękuje. Pozdrawiam. Piotr
Sprzedawca 2011-12-29 22:38
Nie pracuję w Zelmer ,ale pracując w sklepie z AGD i wiem ,że Zelmer się najwięcej sprzedaje a samych reklamacji ma najmniej. Myślę ,że to o czymś świadczy.
klemensia 2012-03-18 19:32
ahahahahaha ale dobre!!!!!!!miła atmosfera ahahahahahaha
2
Anonim 2012-08-04 12:08
Nie świadczy o niczym!
Zelmer wcale nie dba o swoich pracowników. Tyrasz bo musisz a tylko pseudo-kadra managerow tapla sie we własnym sosie. Zdecydowanie nie polecam
4
karola 2013-01-11 13:13
dokładnie zgadzam się z Twoim zdaniem banda [usunięte przez moderatora]prostaków w osobach liderów
2
S.P.Q.R. 2013-03-13 10:21
karola powiec mi dokładniej chciał bym się dowiedzieć wiecej jak byś mogła;)
byly pracownik 2013-12-03 22:54
Jezeli bedziesz mial szczescie i dostaniesz sie tam przez zelmer nie przez agencje to zarobisz 1200 . Atmosfera jedna z najgorszych jakich widzialem w pracy , ludzie zakalmani , msciwi , jak ktos zobaczy ze masz lepsza prace od niego zrobi wszystko zeby cie dobic . Warunki pracy wygladaja tak ze jezeli bedziesz tam pracowc w okresie wioseno - letnim to polecam brac do pracy 2 koszuli na przebranie jest tam gorac i duchota . Szefostwo sie wywyzsza , podpadniesz albo wykarzesz checi do pracy zmieszaja cie z blotem pozdro
6
aplikant 2014-03-17 21:29
A ktos moze sie wypowiedziec na temat Menadzerstwa i Szefostwa ? Czy to sa doswiadczeni, starsi ludzie, czy mlodzi yuppies ?
Murzyn 2014-04-05 11:44
W Zelmerze jak się zaczęło pracować 20 lat temu, to można zarobić 2-3 tyś. jako zwykły pracownik. Teraz jakby ktoś się przyjmował to płaca minimalna, wysyłanie na bezpłatne urolpy itd, średnio na rękę w takim przypadku wychodzi z 1100 zł. Możliwośći awansu nie ma, a praca nudna i nierozwojowa. Odradzam, chyba że ktoś ma IQ poniżej 50 to może mu się ta robota spodobać.
4
pracownik 2014-05-17 19:30
Robią z ludźmi co chcą,degradują kierowników do zwykłych pracowników,nowo przyjęci na najniższej krajowej,lub przez agencję, zatrudnionych na stałe jest niewielka ilość ale chętnie by się ich pozbyli. Młody zarząd,nie ma pojęcia o pracy,liczą się słupki,wydajność i porządki,szukają oszczędności wdrażając materiały tańsze,gorszej jakości.Nierówne płace na tych samych stanowiskach.Gorąco w lecie,klimatyzacja włączana jest w zakładzie jak ma się pojawić ktoś ważny.Zmuszają do nadgodzin i ich odbierania kiedy im pasuje,a urlop wypoczynkowy planuje zakład,pozostawiając pracownikowi 10 z 26 dni do swojego zaplanowania.Plusem jest że zakład zawsze wypłaca wynagrodzenie ,ale kwota na dzisiejsze czasy i pracę jaką się wykonuje jest marna.(w stresie,w zakładzie zamkniętym,niepłatne nadgodziny,praca w soboty i niedziele na trzy zmiany,wyrobienie normy dziennej wyższe niż była w akordzie).
9
Helena Novická Pardubice-Czechy 2014-06-16 10:41
W Czechach również mają powodzienie wyrobki Zelmeru, moja córka kupuła sobie odkurzacz jest na sucho i na mokro i ja też postanowiłam kupić taki, dzisiaj mi go dostarczą pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
1
Murzyn 2014-06-19 21:47
Głównie degradują na podstawie relacji prywatnych pomiędzy relacjami między zwykłymi pracownikami a kierownikami itp.
5
iti 2014-08-13 11:54
Witam,
dosyć sporo tych przykrych komentarzy na temat firmy ZELMER...
Mam pytanie: orientuje się ktoś jak wyglądają tam warunki pracy na stanowisku lider logistyki???
1
kitek 2014-09-04 23:28
Witajcie
Może mi ktoś coś powiedzieć o perspektywie pracy w obszarze Jakości w Zelmer Pro
Jest szansa się załapać np. do kontroli jakości?
6
kicia 2014-12-13 17:34
Lider Robert S nie nadaje sie na lidera.Jest msciwy i bierze lapowki w postaci alkoholu.
3
bla bla 2015-02-03 13:39
jakie są w tej chwili zarobki w Zelmer ?jakie godziny pracy? jedno wiem..nie macie na co narzekać bo żadne święta nie pracujecie ;)
robertus45 2015-03-15 20:37
O czym piszesz kili..Popytaj może pracowników Zelmeru o Warunkach pracy,stres,nerwówka itp.A spadek sprzedaży?Juz drugi miesiąc produkcja idzie na pół gwizdka tylko,bo brak zamówień.
4
Rysiu 2015-04-09 09:29
Orientuje ktoś się jak z produkcją w fabryce Zelmeru? dalej na pół gwizdka czy może już normalnie idzie?
1
misiu 2015-04-19 22:39
Orientuje sie ,ze praca w ZELRZE idze na 1/8 gwizdka ale zamowien nadal nie ma,wiec szykuja sie spore zwolnienia,oraz dlugie przestoje.
2
malutki 2015-04-24 05:53
Przejęcie przez boscha jest szansą dla zelmera i pracowników, boga za nogi złapaliśmy... Sciema, sciema i do przodu.
3
mały 2015-08-03 21:20
jak temperatura na hali?
z metra cięty 2015-09-01 09:46
to nie praca to przyjemność
robol 2015-09-21 15:07
H.W.D.M.T.
1
berecik 2016-02-08 07:21
mina przeciwczołgowa nie do przejscia przez jednostke
3
Ryszard 2016-04-15 11:52
Syf!!! Kiła!! Mogiła!!!
7
beret 2016-08-17 08:06
Dział HR pisze krzepiące maile na tym forum bo coraz trudniej zbajerować potencjalnych praconików:/
1
beks 2016-08-17 09:24
@walny a kto mi może coś konkretniej powiedzieć o stażach oferowanych w firmie? interesuje mnie stawka oraz czas trwania takiego stażu w waszej firmie.
2
Dominika 2017-03-13 09:58
Czy coś nowego w firmie się wydarzyło? Brak nowych wpisów od sierpnia 2016!
Zostaw swoją opinię o Zelmer - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zelmer