brak logo

Impel Tech Solution Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Impel Tech Solution Sp. z o.o.

admin 2015-07-28 09:06
Masz nowe informacje o firmie Impel Tech Solution Sp. z o.o. ? Wiesz czy pracodawca chętnie zatrudnia studentów, przyznaje podwyżki? Czekamy na Wasze opinie!
kaczorek 2015-12-04 23:47
Ciekawe, że zatrudnienie na dyrektora sprzedaży produktu jest dość u nich opłacalne. Oczekują zaawansowanej znajomości angielskiego, ale zapewniają coaching i niezbędne narzędzia pracy.
Przymusowy pracownik Impela 2017-03-30 10:26
Pracuję w tym szambie Tech Solutions. Impel zawsze będzie Impelem.
1
Aaa 2017-03-30 19:51
Moglby ktos napisac jak jest na stanowisku technika obiektu w w/w firmie, zakres obowiązków, traktowanie przez przelozonych, itp.
Michał 2017-04-04 19:35
Ja akurat pracę sobie chwalę. Impel duża firma i dla mnie to jednak prestiż. Praca wg mnie ciekawa, pieniądze też dobre. Ogólnie na plus.
Berni 2017-04-08 22:11
ja tam chwalę sobie Impel. duzna, znana firma kazdy znajdzie w niej cos dla siebie. traktuja czlowieka powaznie, kasa zawsze na czas ;-)
net 2017-04-09 11:52
atmosfera w firmie ok, nie ma się do czego przyczepić, i można się też dogadać w różnych sprawach. ja polecam bo praca stabilna a firma pewna.
Artur 2017-04-09 14:00
impel dba o pracownika, dlatego jeśli się zasłuży to z podwyżkami nie ma problemu :)
adam 2017-04-11 21:47
Pracuję tu od roku i jestem bardzo zadowolony. Plotki o tej firmie pozostały plotkami i niczym więcej
tomek 2017-04-18 09:21
ja polecam impela, elastyczne godziny pracy umozliwiaja polaczenie pracy ze studiami :)
maciuś 2017-04-18 20:43
ja jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu
mikołaj 2017-04-19 15:16
pracuję tu już kilka lat i polecam - atmosfera w pracy jest w porzadku, kierownicy tez spoko - idzie sie dogadac
tomasz 2017-04-20 20:39
Wato się rekrutować do Impela. Mnie namówił kumpel i dziś nie żałuję. Firma stabilna na runku i rozpoznawalna.
mietek 2017-04-29 12:40
szybko się zaaklimatyzowałem w firmie i super czuję się w swoim teamie :)
Igor 2017-04-30 17:45
Dobra firma, fajna ekipa w zespole. Szefowie też porządku. Dobrze się pracuje.
mikołaj 2017-05-20 14:04
polecam impela, fajnie sie tu pracuje, szczególnie dla mnie dużym ułatwieniem są elastyczne godziny pracy
Olek 2017-05-21 21:27
A mi się pracuje w Impelu dobrze, na kasę też nie narzekam
Kris 2017-05-27 16:24
Mnie również super pracuje sie w ITS-ie.
Prowadziłem działalność kilka lat, później trafiłem do bilfingera(polskiego) ale była to totalna porażka.
Teraz pracuje w ITS i dopiero teraz widze w pełni w jakim bagnie wcześniej pracowałem.
Polecam
tomek 2017-06-01 18:02
oj tak, gdyby nie elastyczne godziny pracy to cięzko byłoby mi pogodzić pracę z nauką
kubox 2017-06-11 18:02
to prawda, przelożeni są w porzadku, nie ma problemu przy ustawianiu grafikow i zmienianiu ewentualnych godzin pracy
misiek 2017-06-11 22:01
cenie sobie atmosfere w pracy, otaczaja mnie sami pozytywni i sympatyczni ludzie
krzysiek 2017-06-18 20:42
wszystko jest podliczane wedle grafiku wspólnie z szefową, więc nie ma mowy o jakiejś ściemie
eryk 2017-06-18 21:11
fajnie ze godziny pracy ustalamy sobie sami, mamy w tym dosyć duża swobodę i dowolność
marek 2017-06-24 13:13
rzadko trafia sie na tak sympatycznych przelozonych jakich ja mialem okazje poznac tutaj
Ola 2017-06-25 19:01
Dobry zespół, spoko przełożony. Ja jestem zadowolony
Zostaw swoją opinię o Impel Tech Solution Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Tech Solution Sp. z o.o.