brak logo

gallup polska

Ruda Śląska

Opinie o gallup polska

t=yoyo 2017-05-29 08:06
chodzi o królika z "Alicji w Krainie Czarów" :)
1
Sosnowiczanka 2017-05-29 19:32
Wiadomo kto to pisał
2
He 2017-05-30 17:38
Widzę, że notorycznie jest wzmianka o panu szanownym TL T.H i jego mądrościach. Na Dworcowej jest kilka innych osób, które mogłyby spokojnie go zastąpić. Podejście do konsultanta, patrzenie z góry. A tak w ogóle fajnego kierownika ma jego żona. Cóż za przypadek. Bez komentarza. Gdzie był konkurs na maile? Na jakiej podstawie utworzono tę konkretną grupę? Losowanie? Kpina.
3
O.N.A. 2017-05-30 20:47
Pan T.H. został TL tylko ze względu na powiązania rodzinne, jako pomoc merytoryczna jest beznadziejny, zwolniłam się i to było najpiękniejsze, za niedługo już nikt nie będzie się wypowiadał na forum, bo rotacja jest bardzo duża i nikogo już tam nic nie trzyma ze "starej gwardii"...pozdrowienia dla tych którzy jeszcze muszą się tam męczyć, oby już niedługo :)
6
tereferekuku 2017-05-31 22:04
Na maile poszły głównie osoby z jego grupy, pewnie te, które potrafiły w miarę pisać itp., do tego osoby, które były wyznaczone przez innych TL... Nie było żadnego losowania ani konkursu... Tylko dyktando dla tych wybranych.
Starej gwardii coraz mniej, racja... Teraz 'starzy' pracownicy, to tacy, którzy pracują pół roku albo mniej :( Coraz mniej znanych nazwisk się pojawia... Smutne.
A jakie on ma powiązania rodzinne i z kim? Bo to, że jest nietykalny, to widać, tylko chyba mało kto wie dlaczego...
6
Rusz owski 2017-06-01 20:29
No zakolegowal się dawno dawno temu jak siedzeli koło siebie-Hodyjas i Jedrusiewicz... Stara wiara to pamięta... Nowi już niekoniecznie.A że Jedrusiewicz ma wtyki to i jego Hodyjasek też jest chroniony i baluje na całego życiem konsultantów...
4
jbb 2017-06-01 21:15
Przykry jest fakt, że wzrost kompetencji i obsługiwanych kolejek równa się spadkowi premii. Dlatego osoby, które maja tylko windykacje i rozliczenia, które nie mają nie wiadomo jak dużej wiedzy do ogarnięcia i jak trudnych tematów osiągają większe premie niż osoby mające wszystkie 4 kolejki z kompleksowej umowy, do tego jeszcze 4 z dystrybucji.. Nie wspominając już o osobach mających mikroinstalacje czy gaz. Dlatego rada do obecnych "świeżaków". Brońcie się rękami i nogami, żeby nie iść na szkolenia inne niż rozliczenie i windykacje, bo zyskacie większą ilość wiedzy do ogarnięcia oraz większą ilość trudnych spraw i klientów w zamian za mniejsze wynagrodzenie.
8
Gogo 2017-06-01 21:45
Żona taka bystra, że na potwierdzeniu, wydruku z kasy fiskalnej z żabki wymaga pieczątki.... To się uśmiałem
6
Chorzowianin 2017-06-02 15:22
INO WIDZEW!!!
1
See ba86 2017-06-03 01:26
Ja pierd*** ludzie ogarnijcie się!
Narzekacie ciągle zamiast powiedzieć co wam na wątrobie leży..
Jak wam się firma nie podoba to sądzę że nikt tu nikogo siła nie trzyma☺ rynek pracy jest wolny. Zresztą teraz nie ważne jakie masz wykształcenie "my"bierzemy wszystkich to znaczy nasza koleżanka Annetka.
Mi osobiście się podoba ☺ Ale ciągle mówię głośno że PIENIĄDZE I PREMIE mnie motywują! Po to tu przychodzę.
I tego będę się trzymał.
1
Buba 2017-06-03 16:47
Wyraziłam swoją opinię jako były pracownik :) od tego ta stronka jest.
1
Hehaho 2017-06-03 17:01
hahaha a kto jej każe? ksiądz? JA Cię proszę. W tej firmie w dużej ilości ( nie mówię ze wszyscy ) pracują niedoszkoleni ludzie. Tak jak wyżej pisano, blankiety wysyłane GUDkom, pani Kaaaachhhaaaa H. wymagająca pieczątki na potwierdzeniu z Żabki ( teraz oczywiście na mailach, no ale to wiadomo dlaczego też wyżej napisano ), wstrzymywanie windykacji chociaż dodanych jest milion notatek żeby tego przypadkiem nie robić. Nie rozumiem tez samej firmy Tauron. Potężna firma energetyczna posiadająca potężny kapitał pieniężny. Zamiast zlecać prowadzenie infolinii dennej firmie zewnętrznej trzeba pod siebie zatrudnić na prawdę dobrych i rzetelnych konsultantów w oparciu o umowę o pracę tak jak to robią banki ( większe banki oczywiście). Niech to ktoś przeczyta z zewnątrz i mam nadzieję ze jakimś cudem duża doza klientów trafi na tą stronke i przeczyta ze nie dzwonią po pomoc tylko. TRZEBA ZAROBIC NA LEADACH i podnieść SL :) ( bo co się działo ostatnie trzy dni miesiąca? czy tylko szanowni klienci dzwonili?) pozdrawiam.
3
Z Sosnowca 2017-06-03 20:57
Nie no po prostu masakra jak czytam te wszystkie wypowiedzi. Pracuje już ponad 2 lata . Powtarzam kolejny raz wcale nie jest tak źle jak opisujecie . Pracować trzeba i tyle . Jak się komuś nie podoba to do widzenia . Jak tak jest Wam tak źle to przecież kto Was trzyma . Szkodzicie tylko nam swoimi opiniami (bzdurnymi) . Mam na myśli osoby które uczciwie pracują i chcą pracować . Wkurza mnie to totalnie jak tak chamsko piszecie .
Niedurny 2017-06-03 22:07
Opinie w 99% wyraża Niedurnego, wiem bo tu siedzę. A niestety większość opinii, które mają konsultanci pochodzi od samych TL, którzy nie przebierają w słowach i komentują na środku WR, AM, TJ, TH, AP i MK... Generalnie to komentują też swoje towarzystwo, zwłaszcza tych których akurat nie ma w pracy. Przodownikien matactwa jest szanowny AB w spółce z RS, którzy poza usuwaniem reklamacji swoim pupilkom, zajmuja się obrabianiem dupska innym TL zwłaszcza z Sosnowca.
8
Z Sosnowca 2017-06-03 22:43
Właśnie to pomyślałam , że "Ruda " tak miesza . Tylko to jest najdziwniejsze , że właśnie my z Sosnowca staramy się jak możemy i TL -owie są OK a wyczuwamy , że jesteśmy tym "gorszym oddziałem" . U nas naprawdę atmosfera jest spoko . Magda , ( usunięte przez administratora ) ( jak tylko są u nas ) pomagają i starają się nas motywować. Wiadomo , różnie to bywa z lidowaniem ale przynajmniej uczciwie staramy się je zdobywać . Mam nadzieję , nas szefowie zaczną doceniać tzn Sosnowiec. Ale póki co pracujemy i chcemy pracować i powtórzę kolejny raz ogólnie w firmie wcale nie jest źle
Abc 2017-06-03 22:50
O czym tu mówić.... TLowie biorą przykład od tego, który na forum sprzedaje różne info konsultantom, choć od wszystkich wymaga dyskrecji. Nie raz tak bywa, że o nowościach TL dowiaduje się od świetnie poinformowanych konsultantów. Mało kto potrafi teraz trzymać język za zębami, bo w sumie w imię czego??? W imię firmy, która ma amatorską strukturę a polityka z góry pokazuje nieudolność przez duże N??
3
Chochlik 2017-06-04 11:04
A swoją drogą ciekawe, czy ktokolwiek z TL albo "władzy" czyta to forum, czy ktokolwiek cokolwiek zmienił po przeczytaniu tego, co się tu dzieje. Ciekawe czy szanowna żonka TL zdaje sobie sprawę z tego, jak po niej jadą. Czy jej szanowny małżonek przejmie się tym, jaką oboje mają tu opinię. Ja akurat nie jestem z Niedurnego, ale popieram większość negatywnych opinii tutaj. W Sosnowcu też wcale nie jest różowo, przynajmniej dla tych, co trochę stażu mają i widzą co się święci. A tak a propos, to ktoś wie o czym było spotkanie sprzed paru dni w Sosnowcu właśnie? I jak się kadra bawiła na wyjeździe? Czyżby próbowali wynagrodzić TLom brak premii? Chyba wycieczka wyszła taniej dla zarządu... Z tymi składkami to potwierdzone info niestety, przekażcie swoim kolegom zleceniowcom żeby sobie sprawdzili czy wszystko ok, można wziąć RMUA z kadr albo sprawdzić w ZUS.
4
Maluczki 2017-06-04 20:23
Oj tak, jeden z tych 2 'przodownikow' matactwa jest akurat królem fałszu, knowania, obrabiania nieobecnym tylka, darcia sie i udawania ze cos robi. Nie mam na mysli AB, bo akurat u niego nie udalo mi sie zauwazyc niczego takiego, ale co ja tam wiem, jestem za maluczki. Tak samo jak zabronił dzwonic do laski, ktora miala najwiecej do powiedzenia na pewnym zebraniu i ktora zorganizowała cale pismo, ktore poszlo wyzej w tej sprawie...
5
Abi 2017-06-06 19:47
Przesadzasz i to mocno....w ogole co tu się wypisuje to jakaś farsa. Wiem, że nie jest najlepiej ale mimo wszystko odnioslam wrażenie że dzieki m.in tej stronie coś sie ruszyło.
Uważam że akurat osoba o ktorej mowisz jest najlepszym tl pod względem "dogadania sie", a czy czasem na tej stronie nie jest jedno wielkie obgadywanie??
Była 2017-06-06 22:38
Firma dno dno i jeszcze raz dno. Mobbing na każdym kroku. Kadra nie posiada żadnych szkoleń z zarządzania. Połowa kierowników nie ma wykształcenia wyższego a obejmuje stanowiska kierownicze. Jak firma ma dobrze prosperować? Najwyższy czas się ogarnąć
3
Byla2 2017-06-07 07:18
Akurat wykształcenie wyższe nie ma nic do rzeczy, ważniejsza jest umiejętność zarządzania ludźmi..... po co kierownikowi licencjat np. z socjologii??? Patrząc na konsultantów, to znam też takich którzy mają wyższe i nie potrafią pracować z procedurami, a z kolei ci ze średnim szybko się odnajdują w newsach.
Ale z pozostałymi uwagami się zgadzam.organizacja szwankuje bo większość kadry jest źle dobrana....
4
Babiszcze 2017-06-07 10:37
Czyli bylo zebranie-widmo w tym Sosnowcu, nikt nic nie wie... Ktos pisal o koneksjach rodzinnych jednego z TL, a potem ktos odpowiedzial o kumplowaniu sie, to rodzina czy kumpelstwo? Co do wykształcenia, to mysle, ze to akurat nie ma wiekszego znaczenia, uwazam ze niektóre osoby z wyższego szczebla są bardzo inteligentne i niepotrzebne im do tej pracy wyzsze. Tu bardziej chodzi o polityke firmy, parcie na kase, wymagania najwyższego szczebla i zwyczajna, ludzka chciwość, chamstwo i fałsz.
4
Jaja 2017-06-07 16:11
Teraz jest oficjalna rekrutacja na BO i brak chętnych, gdzie ci wszyscy zbulwersowani mailami?
6
jakzwykle 2017-06-08 00:00
Norma. $rać, marudzić, narzekać, ale jak przychodzi co do czego to nikt nie wysyła zgłoszeń.
1
jbb 2017-06-08 00:05
Mysle ze jest to spowodowane wymaganiami-> osoby mające umowy i wysoką skutecznosc w leadowaniu. Jedno wyklucza drugie.( Nie licze osób, które leadują na zakazach, a potem sie chwalą, że mają umowy i wyrabiają 30-50%, bo takimi oszustami to gardzę.) Poza tym nie podali nawet z czym to by sie wiązało, jeżeli tylko produktywność to i tak lipna zachęta w porównaniu z leadami i zbieraniem erz na wozk ( 2zl per sztuka), także zostanie na linii opłaca się finansowo dużo bardziej. :)
2
Mimi 2017-06-08 08:00
List motywacyjny : nie umiem pisać listów motywacyjnych ale już nie chce mi się siedzieć na Lini :) myślicie że może być?
kanarek1666 2017-06-08 10:13
Nie.
1
Ortozbok 2017-06-08 19:17
Masz szansę na posadę firmowej sprzątaczki pisząc 'linii' przez jedno 'i'.
13
Gallupowiec 2017-06-09 20:31
Sorry, ale gdzie gallup stawia te wielkie wymagania? Bo chyba nie zauważyłam...
trochenarzekajacygallupowiec 2017-06-09 22:00
Zgadzam się z opiniami, że niektórzy TL to są na swoim stanowisku z przypadku – i nie mam tu tylko na myśli „osławionego” T.H. ale i pewne osoby z Niedurnego. „Losowanie” do grupy mailowej również jedna wielka ściema. Jak zwykle konsultanci nie mają nic do gadania – człowiek nie ma żadnego pola wyboru czy najmniejszej decyzji co do swoich losów, wszystko podejmowane po cichu, a sam zainteresowany dowiaduje się ostatni.
Teraz wymyślili nowy system motywacyjny wraz z konkursami żeby trochę uciszyć negatywne głosy, ale żeby nie było aż tak kolorowo to oczywiście znowu wyśrubowali różne limity (np. czas służbowy czy chociażby ilość leadów na miesiąc).
No i to co w maju odwalał ruch to już całkowita porażka – nie wiem czy oni ostatnio się w główkę uderzyli czy to góra tak na nich naciska ale widać że leadowanie najważniejsze - 100 i więcej osób w kolejce czekających po 10 i więcej minut, ale leadować trzeba. Parametry kulejące przez prawie cały miesiąc i nagle wielka pobudka w ostatnim tygodniu, że trzeba to odrobić. No i telefony „duchy” by odrobić parametry w ostatnie dni to żenada po całości.
Ktoś z góry powinien poważnie się zastanowić nad tym co ludzie tu piszą i co się wśród "maluczkich", dzięki którym mają kasę dzieje i coś zmienić.
Także szczęśliwi ci co już tam nie muszą być i pracować. Ja jeszcze muszę, ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni i wszystkim innym życzę tego samego.
6
Lupka 2017-06-12 08:27
Gallup polska to silna firma, trzeba jedynie lubić taki rodzaj pracy.
4
Ambitny 2017-06-12 08:59
Raczej trzeba nie być za bardzo ambitnym, wyznaczać sobotę niską poprzeczkę, nie mieć odwagi powiedzieć co się myśli i przyjmować wszystko jak dają..... Nawet jeśli dają coraz mniej. Jeśli ktoś w taki sposób podchodzi do pracy/ życia to praca tutaj jest w porządku ????
Ambitny 2017-06-12 09:00
Raczej trzeba być mało ambitnym, wyznaczać sobotę niską poprzeczkę, nie mieć odwagi powiedzieć co się myśli i przyjmować wszystko jak dają..... Nawet jeśli dają coraz mniej. Jeśli ktoś w taki sposób podchodzi do pracy/ życia to praca tutaj jest w porządku ????
1
ja! 2017-06-12 09:44
Ej "Ambitny" nie obrażaj mnie, skoro tu pracuję 5 lat to znaczy że jestem "gorszy" co ty o mnie wiesz żeby takie "morały" prawić???
2
Prowokator 2017-06-18 19:51
O, nikt nic jeszcze nie powiedział o środowej akcji w Sosnowcu? Aż nie do wiary...
4
Z Sosnowca 2017-06-18 21:37
Lepiej , zajmij się czymś innym a nie prowokuj . Powtarzam kolejny raz , dajcie spokój wcale nie jest tak źle . Kiedy w końcu zrozumiecie .
2
Lupka 2017-06-19 12:49
Jestem zadowolonym pracownikiem w firmie i nie robię czego nie oczekują.
1
niegallupowiec 2017-06-19 20:23
A co się stało?
1
jojo 2017-06-19 21:56
PIP :)

Do "Z Sosnowca" - od kiedy robi się spację przed kropką?
9
Lupka 2017-06-22 21:30
Niestety osoby które nie potrafią podporządkować się zwierzchnikom mają problemy w firmie. Najgorsze jest to, że próbują w to wciągać innych i nastawiać ich negatywnie do firmy. Jeśli ktoś nie lubi tej pracy to........
3
:) 2017-06-27 21:31
A Ty co nie masz większych problemów, tylko czepiać się takich bzdur? Zajmij się lepiej pracą a nie sianiem sensacji kto był i po co.
2
GP 2017-06-29 17:31
Co za afera była tydzień temu w środę w Sosnowcu? Chyba mnie coś ominęło...
1
jojo 2017-07-02 00:14
Po godzinie 19, kiedy został opublikowany mój komentarz, mogę akurat zajmować się czym tylko zechcę :)

No ominęło Cię GP... Mnie niestety poniekąd też, a dowiedzenie się czegoś graniczy z cudem.
3
PytanieMam 2017-07-04 17:47
Pani na szkoleniu powiedziała że ona ma umowę o pracę i nie ma tak trudno jej dostać. Czy to jest prawda? Projekt Tauron infolinia przychodząca. Dziękuję za odpowiedź.
Lodzia 2017-07-04 17:56
Świetna firma chociaż nie wszyscy pracownicy wiedza , że tak jest!!!
2
Obserwator 2017-07-07 14:31
Jedyna zaleta pracy w Gallupie jest rotacja fajnych dupeczek. Przychodza takie karyny bo gimbazie, wiedzy zero, umiejetnosci zero, wyksztalcenia zero ale jest za to postawa roszczeniowa. Skonczylam gimbaze na miernych wiec mi sie nalezy. Jest przynajmniej na co popatrzec bo wybor jest jak na wiejskiej dyskotece.
2
Obserwator 2017-07-07 14:31
Jedyna zaleta pracy w Gallupie jest rotacja fajnych dupeczek. Przychodza takie karyny bo gimbazie, wiedzy zero, umiejetnosci zero, wyksztalcenia zero ale jest za to postawa roszczeniowa. Skonczylam gimbaze na miernych wiec mi sie nalezy. Jest przynajmniej na co popatrzec bo wybor jest jak na wiejskiej dyskotece.
6
GP 2017-07-11 06:58
Nieprawda. Trzeba wyrobić dobrą produktywność i skuteczność z leadowania. Większość osób ma zlecenie. Są osoby które pracują ponad rok, dalej na śmieciówce.
1
Lupka 2017-07-13 22:04
Gallup Polska to dobra firma, może niektórzy lubią sobie mało smacznie żartować ale pewnie tego nie zmienimy. Najważniejsze, że firma jest nowoczesna i dobra.
4
Rusz owski 2017-07-18 00:15
Hahaha!!!! NOWOCZESNE NIEWOLNICTWO chyba....
4
Zostaw swoją opinię o gallup polska - Ruda Śląska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gallup polska