brak logo

gallup polska

Ruda Śląska

Opinie o gallup polska

Klaudia 2016-10-04 07:56:03
Mam nadzieje ze nowy system motywacyjny nie bedzie tragiczny. Teraz wyciągamy ponad 2 tys. Ja tam swoją prace lubie na T. Chociaz kiedy bylo inaczej, czy lepiej? Nie wiem...duzo osob odeszlo. Bałam się zmian, ale staram sie wykonywac swoją prace jak najlepiej, stoje z boku, nie pyskuje. Starzy TL z malego tauronu są super. T, R i A oraz E jeszcze nigdy mnie nie pogonili, zawsze pomagają. Trzeba się skupic na pracy, na kontaktach. Ciesze sie ze to infolinia przychodząca bo na wychodzacej bym odpadla juz dawno. Współczuje mowym, taki ogrom procedur, ktore my uczymy sie latami...
wujek 2016-10-09 16:59:02
Nawet jeśli ktoś napisze o nowym systemie, to i tak niewtajemniczeni nic nie zrozumieją. Tylko pracownicy wiedzą, co to czas służbowy, skuteczność, produktywność, niegotowy itp.
Ostatnio dla odmiany pojawia się coraz więcej reklamacji związanych z leadowaniem. Dziwne, prawda? Każą nam leadować, TL każą wciskać za wszelką cenę i na wszystkie możliwe sposoby, a później...później dostajesz minusa za odsłuch (minus - czyli zabierają premię), bo coś powiedziałeś swoimi słowami, bo np.kl miał zgodę marketingową na jednym punkcie, a na innym nie, bo nie użyłeś jakiegoś słowa, bo ktoś miał takie widzimisię. Zwłaszcza niektóre panie lubują się w zabieraniu konsultantom premii, ostatnio robi się to nagminne i co chwilę widzę kogoś z niesłusznie wpisaną reklamacją u swojego TL. A TL...rozkłada ręce! Taka to praca - nie leadujesz - jadą po premii. Leadujesz - też jadą po premii za to, że leadujesz!
2
koziołek matołek 2016-10-09 17:02:07
@klaudia

Skoro wyciągasz 2tys., to znaczy że nie masz przerw, tak to wygląda na Tauronie. Korzystasz z NALEŻNEJ przerwy - nie masz premii.
1
koziołek matołek 2016-10-10 21:09:35
Niezależna przerwa? Nie ma czegoś takiego.
W tej firmie nic nie możesz robić kiedy chcesz, to raz. A dwa - skoro przerwa się należy, to nie powinno się mieć presji korzystając z niej zgodnie z prawem, bo to twoje święte prawo za wykonaną pracę. A - jak już wspomniałem - w tej firmie idąc na przerwę (o ile oczywiście dostaniesz zgodę żeby z niej skorzystać, na którą - nawiasem mówiąc - czekasz nieraz po 90minut) musisz się liczyć z pojechaniem po premii. Tyle na temat...
Swoją drogą Twoje wypowiedzi wskazują na to, że nie masz pojęcia, o co chodzi w tej robocie :) Tym bardziej że dla cb nie ma niczego dziwnego w tym, że pracujesz na infolinii PRZYCHODZĄCEJ i zatrudniałeś się DLATEGO że chociaż tu miałeś nic nikomu nie wciskać... Firma jest w krsie od 2003? Super! Szkoda tylko, że chyba nikt nie jest zatrudniony w firmie Gallup, tylko w którejś z kolei podfiremce :D I naszą robotą powinna być pomoc klientowi, a pracujemy nad kolejnymi metodami zachęcenia do produktu, który w 90% przypadków wychodzi ze stratą dla klienta.
1
Klaudia 2016-10-11 18:25:33
Dario niestety to prawda. Przerwa nie wlicza sie do produktywnosci, obniża ją, a jesli nie wyrobisz produktywnosci to masz niższą premie a nie max stawke za godzine. Podobnie jest za szkolenia, testy i coachingi...a w tym nowym syst na bank bedzie mniej za godzine niz jest teraz, no bo podstawa wyższa.
Klaudia 2016-10-11 19:23:03
Przy takich zarobkach nie korzystam z przerwy....no i walimy nadgodziny. Coś za coś....mi płacą tyle kasy ile potrzebuje, raczej wątpie by kobieta przy lekkiej robocie zarobiła ponad 2 tys gdzies indziej?
user 2016-10-11 20:09:21
owszem, wyrabiasz od czegoś innego, ale jak idziesz na przerwę, to tracisz to co wyrabiasz
1
Klaudia 2016-10-11 20:40:55
Jak jest po studiach i zna jezyki....niestety tego juz nie nadrobie. A z tego co wiem, to wiekszosc ktora odchodziła to zarabiali mniej niz dwa o odchodzili by zarobic dwa...oferty pracy przeglądam...a tam stawki jako najnizsza krajowa plus nie pewna premia...uwazam ze gdyby nie to idiotyczne lidowanie to bylo by swietnie u nas na lini. Klienci sa jacy sa, no ale czekac na wszystko po 14 dni to porazka...wcale sie tych nerwow nie dziwie. Klienci zadają tak idiotyczne pytania.
1
Klaudia 2016-10-11 22:11:21
W kazdym innym cc ale nie gallup....na wiodącym projekcie owszem masz 50 minut przerwy...z tym ze aby dostac najwyzszy dzienny dodatej premi za godzine mozesz byc na "gotowym" i na "niegotowym" razem w sumie okolo 37 minut (cos kolo tego). Na "gotowym" jestes wtedy gdy czekasz na połączenie. Na "niegotowym" wtedy gdy masz przerwe, szkolenie, spotkanie. Jakim cudem masz wykorzystac nalezna przerwe w calosci i dostac max dodatek? Nie ma takiej mozliwosci...klienci tez nie dzwonia nonstop, wiec jestes na gotowym i twoja produktywnosc spada. Nie wiem co w tym nie jasnego. Jak ktos nie wierzy to zapraszamy na rozmowe. Albo pracujesz ostro bez prawie przerwy po 9 h i masz sporo kasy, albo przychodzisz na lajciku do roboty i nie licz na kokosy...powtarzam praca nie jest zla, ale trzeba miec duzo samozaparcia i twardą psyche
1
doświadczony 2016-10-12 07:56:38
Klaudia pracowałaś w innym CC, że tak się wyrażasz?? "W kazdym innym cc ale nie gallup" ja tak i wiedz że gdzie indziej nawet nikt nie wspomni o przerwie, pójście do toalety graniczy z cudem, jak siadasz na słuchawkach to naparzasz przez najbliższe 9 godzin, bo jak nie to poleca Ci po karach zapisanych w umowie. W Gallupie jest to wszystko poukładane (mniej lub bardziej, ale system jet w miarę ludzki) i nie ma żadnych kar umownych wprowadzonych do umowy.
2
Klaudia 2016-10-17 19:06:49
Widział już ktoś system? Ja mam plotki że plusy zniknęły a zostały minusy. Lidowanie 80% prawda to? Ja pierdziele...... Teraz to im się ludzie zwalnia dopiero. Umowa zlecenie dostanie więcej niż umowa o pracę. I mając wszystkie linie żadnego dodatku a nie na wszystkich lidujemy
1
Klaudia 2016-10-17 20:48:47
Nhgj napisal ze w kazdym innym cc jest 5 minut przerwy....i ludzie maja tą przerwe i zarabiają nie zlą kase...wiec odpisalam ze w kazdym innym ale nie gallupie...jak chcesz miec niezla kase to przerwy nie masa....chociaz w wumie teraz dowiedziałam sie juz o nowym systemie. Teraz przerwe w sumie mamy, ale stawka taka ze w kaadej innej tyle samo dostaniesz...
1
Lola 2016-10-18 14:26:22
Ktoś coś pisze w sprawie systemu?
Klaudia 2016-10-18 21:24:43
Bomba....teraz tez jestem pelna optymizmu...w zwiazku z poszukiwaniem nowej, ciekawszej i pewnej pracy....
1
Jaś Buntowniczek 2016-10-19 18:43:45
W związku z nowym systemem i planami karania za UŻ, proponuje wszystkim skorzystać z prawa i wybrać UŻ 31.10.2016 :)
5
Do widzenia Tauronie :) 2016-10-19 19:49:40
Po co 31.10.2016, premii szkoda, lepiej 2 Listopada złożyć wypowiedzenie, wykorzystać dni z urlopu i szukać lepszej pracy, każdy ją znajdzie tylko nie bać się zrobić pierwszy krok :), wszędzie od nowego roku podwyżki wynagrodzeń, a u nas obniżenie wypłaty, osoba która pisała system premiowania chyba nigdy nie siedziała na linii.
5
kogucik 2016-10-19 21:18:00
wolne 31.10 po wcześniejszych zapowiedziach ruchu, że nie ma już takiej możliwości żeby wolne wziąćć może komuś da do myślenia, ja już postanowiłam :) może jak nie będzie komu odbierac to sie obudzą, tym bardzij ze duzo osob ma wolne,. to jest szansa
4
hahaha 2016-10-20 18:33:56
Zawsze możesz jeszcze wykorzystać wolne na żądanie 31.10, a łudzenie się na temat obudzenia się z powodu ruchu na linii nie ma sensu, to jak łudzenie się, że będzie lepiej, nie będzie strzelili sobie sami w kolano i wkrótce sami się o tym naocznie przekonają, bo za tą śmieszną kasę od Listopada każdy znajdzie pracę u lepszego pracodawcy :)
1
mściciel 2016-10-26 00:03:50
Widzę, że ktoś pisał, że premii już nie będzie, post miał dużo polubień i...zniknął! Jakieś tajemne konszachty z gallupową grupą trzymającą władzę?

Kierownictwo firmy (przynajmniej część) utrudnia zdziałanie czegokolwiek, blokuje walkę o lepszą premię, dba tylko o swoje interesy, lizodupstwo i tyle. Pokazuje to też ostatnia akcja, kiedy to pracownik chciał zorganizować spotkanie z kierownictwem w sprawie premii, spotkanie odbyło się niezapowiedzianie AKURAT w dniu kiedy ów organizatora nie było w pracy... Przypadek? A jego koledzy dostali ZAKAZ zadzwonienia po niego i sprowadzenia go do pracy! Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing.
4
niezadowolony z opinii 2016-10-26 07:49:47
co ty pit....olisz spotkanie było ze wszystkimi którzy chcieli!!
3
Zadowolony:) 2016-10-26 13:40:47
Przeczytaj i zrozum najpierw definicję MOBBINGU.... wystarczy w Google wpisać. P.S. pierwszy link :) I wypowiadaj się na temat o którym wiesz, bo przypuszczenia są tu zbędne.
2
wujek 2016-10-26 19:23:32
To tez slyszalem i to potwierdzone info nie mogli zadzwonic po dziewczyne ktora pisala to pismo w sprawie spotkania w sprawie premi i puscila je w swiat, kierownik zabronil, a ona wyszla tego dnia wczesniej jakos.

Moja opinia o firmie jest taka ze nie jest tragicznie, nie wszedzie w pracy mozesz miec klime w lato, cieplo w zime, wode gazowana albo nie i dofinansowanie obiadow, ale w wielu firmach mozesz zarobic wiecej, miec umowe o prace od reki i nie ma tyle falszu wsrod kierownikow.
4
jołjoł 2016-10-26 19:49:56
co wy gadacie? zaś tylko ten tauron. w firmie są inne projekty i ja osobiście byłam na paru i powiem tak co projekt to inne wymagania zadania i kasa, a co komu odpowiada jego wola, do koloru do wyboru, masz wszystko: siedzisz i odbierasz odczyty, umawiasz spotkania z agentami, sprzedajesz ubezpieczenia, czy jesteś na upc albo tauronie, ciągle nowe akcje wchodzą, chyba aż tak się nie orientuje, nie ważne, ważne żebyś na rozmowie wybrał to co chcesz robić, bo inaczej będziesz siedział i po godzinach pisał tu smęty. moim zdaniem dobra firma, trochę mały socjal, zapiekanki, czy dofinansowane obiady ok, ale reszta jest słaba, za to wypłata na czas, zaświadczenie potrzebujesz, -a proszę bardzo, jakieś konkursy, i pracownicy miesiąca, też fajnie
Bibi 2016-10-26 20:36:14
Faktycznie czesc postów nie ma bo temat miał 16 stron a ma 13. Nie byłam na spotkaniu, ale notatkę ze spotaknia przeczytałam. Moje wnioski są takie. Premi da sie wyciągnąc o wiele mniej. Mamy mozliwosc wyrobic az 7 zł brutto na godzinę dodatku. To fantastycznie....tyle ze teraz max mogło to byc 9 zl . Minusy są ale plusów zadnych. Kto leadujac zgodnie z procedurą osiągnie te 80%? NIKT i to jest fakt. Jestem ciekawa jaką zmiane tego wprowadzą. Przeciez ludzie obsługujący dodatkowe linie tj zmiane sprzedawcy, gaz i mikro nie mają szans tam, a jesli odejmiemy od tego zmarłych, zmiane umowy, BRAK GAZU czego chyba szefostwo nie rozumie to te 40% to jest max. Nie zapomnijmy ze gdy nie wyrobimy Sl to mamy minus 50%.
1
Titanic 2016-10-26 21:24:19
Pierwszym sygnałem, że będzie gorzej było zwolnienie TL którzy walczyli o dobro konsultantów, nowy system motywacyjny był stworzony w tak absurdalny sposób aby przygotować się na negocjacje które pokazały gdzie mają załogę w stylu "teraz mam czas, to się wyżalcie..."bez osoby, która napisała petycję, od Listopada każdy zrobi duży krok do tyłu, brak jakichkolwiek perspektyw na rozwój i inwestycji już od kilku lat (no chyba, że w piekarnik do zapiekanek który po włączeniu "czują" wszyscy), na szczęście Listopad się zbliża, także trzeba będzie się pożegnać po tylu latach i tylko ludzi/znajomych żal
4
paczak 2016-10-30 22:52:56
Ciekawe, że zniknęło mnóstwo komentarzy... Ktoś tu coś kombinuje.
3
ddd 2016-11-01 02:02:30
Zapiekanki, obiadki, automaty... Możesz popatrzeć, powąchać, pomarzyć, bo Cię nie stać. Ewentualnie poddusić się w smrodzie z zapiekankowego pieca :/ A i tak na to nie zarobisz...
A opinie wciąż znikają...
1
Darek3 2016-11-01 21:12:17
To zacznij w końcu pracować, a nie narzekać! Znam przynajmniej kilkadziesiąt osób z tej firmy (nie z kadry), którzy mają "3" z przodu. Leniwi zawsze będą marudzić. Jak chcesz zostawię ci jutro połowę zapiekanki za friko. Powiedz tylko kiedy i gdzie marudo! :)
2
Bibi 2016-11-02 07:15:54
Te 3 to chyba brutto? Lub chyba za wszystkie soboty? A zapiekanki pycha, zapach super. Ceny nie są straszne. Polecam :) i to chyba tyle z plusow tej pracy.
ja 2016-11-02 07:41:00
Oczywiście wszystkie wpisy są autorstwa Gallupa :))) buaaahaahahaha!!
1
zadowolona 2016-11-02 08:03:44
Nikt nie zwolnił TL, same się zwolniły. Skoro to dla kogoś ujma pracować na infolinii... no cóż.

Na spotkaniu w sprawie systemu motywacyjnego mógł być, kto chciał--skoro któryś TL nie chciał kogoś puścić lub po kogoś zadzwonić to do niego miejcie pretensje, a nie węszycie spisek.
Wymaganie premii "bo ja chcę i ch..." nie jest zbyt merytorycznym podejściem do sprawy ;)

Ogarnijcie się--jeżeli komuś za mniej niż dwa koła nie chce się wstawać z łóżka, to niech nie wstaje i tyle. Przynajmniej nie będzie komuś miejsca pracy blokował :P
A osoby narzekające na zarobki i system motywacyjny--widocznie nie zdarzyło Wam się wcześniej pracować na infolinii, albo w ogóle nigdzie... Dorośniecie, nabierzecie pokory, wtedy pogadamy :P
2
Klaudia 2016-11-02 12:36:46
Mi firma teraz zaoferowała dużo mniej niż miałam. Dla mnie to krok w tył...dali normy które mało kto wyrobi bez oszukiwania. Nie dają szansy się wybić. Bo 89% prod to mam z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robiąc, a nie o to mi chodzi. Średnia z rozmów też. A mając wszystkie linie oprócz Lini z dużego tauron (tej głównej) nie ma możliwości wyrobić lead na 74% i oferuje wszystko Co mogę. I nie bądź taka pewna że te 2 zarobisz bo ja mam wątpliwości
3
Nimowo 2016-11-02 13:03:44
Zadowolona bądź sobie dalej zadowolona I życzę Ci aby nigdy nikt w tej firmie że zburzył Ci Twojego pięknego świata. Ps. 3 z przodu na infolinii.....dobry żart
3
Klaudia 2016-11-02 13:16:29
Brutto pewnie
2
Zadowolona 2016-11-02 16:02:37
Dziękuję, taki właśnie mam zamiar ;)
Wolna 2016-11-02 17:28:45
Ja tam jestem zadowolona. Zawsze wyrabiam co trzeba. Najmniej dostałam w 2 miesiącu pracy. Było to 2990 zł.

Jak komuś nie pasuje ... niech się zwalnia. Ja polecam!
2
ddd 2016-11-02 18:36:12
A kto powiedział, że na infolinii?! Wyjrzyj nieco dalej. Życie poza Tauronem istnieje. Wykażesz się na sprzedaży - zarobisz.
Klaudia 2016-11-02 19:32:35
Pracuje na tej infolini juz trochę lat...własnie dlatego ze to NIE byla sprzedaz...taka praca mi odpowiadała i taką chce wykonywac...prawda taka ze tauron nie wie ile ludzi ma juz produkt, ile ma podłaczenie do gazu...nie uwierze ze co dzien jestescie w stanie wyrobic 75% skuteczności z odczytaniem zgody marketingowej...bez kitu nie raz miałam przekierowanie od mistrzyn skutecznosci, gdzie klient nie wiedział co dostanie i dlaczego i co to w ogole jest...ale pieknie zgoda byla zaznaczona. Sami przez ten fałszywy obraz podniesliscie parametry, których uczciwie wyrobić się nie da. Uwazam, ze zarabiałam sporo jak dla mnie, ale oczywiscie kosztem czegos, czyli brakiem przerw czy robieniem nadgodzin. Jednak to czy chce tyle zarobic zależalo ode mnie. Teraz sorry ale rur i licznika z gazu klientowi nie dam.
Darek3...ja tez miałam 3 z przodu brutto i to lekko....teraz nic z tego. Teraz progi leadowania mi to za brały...sorry to nie progi...to PRZEPAŚĆ. Bo za te 70 zł nie mam zamiaru sie zabijac i nagabywac ludzi, wyzszej skuteczności miesięcznie nie da rady uczciwie zrobic.
2
Wolność 2016-11-03 20:53:07
Nie ma co pisać i żalić się, ludzie poszli do Listopada masowo na L4, takich pustek nawet latem nie było, nie po to pracuje się klika lat na linii żeby ludziom teraz wciskać taki kit na zakończenie każdej rozmowy, zwolniłem się bo za tak śmieszne pieniądze jakie teraz nie dali wyjścia, godność ważniejsza :)
3
Klaudia 2016-11-04 08:17:01
Brutto? Albo nie na Tauronie...a po za tym nie podpisywałas tak czasem klauzuli poufnosci wynagrodzenia? Bo to że szczątkowe info są podawane o wynagrodzeniu to jedno a podac pełną kwotę to drugie...
Zszokowana 2016-11-09 21:39:30
LUDZIE!! Czytam i nie wierzę...! To jest praca! Pracodawca daje jasny komunikat co należy robić a pracownik sie do tego stosuje... Też zatrudniałam się na infolinię obsługową bo nie lubie sprzedawać, ale o jakiej sprzedaży my tutaj mówimy?? Poproszenie Klienta o wyrażenie zgody na wysyłkę dokumentów i pobranie jednej zgodny marketingowej nazywacie sprzedażą? Pracujemy w jednej firmie- jesteśmy zespołem, powinniśmy sobie pomagać!! Ile razy infolinia sprzedażowa odbierała połączenia dotyczące odczytów? A też nie takie warunki były im przedstawiane na rozmowie kwalifikacyjnej. Wstyd mi, że są na moim projekcie ludzie z takim podejściem do pracy...! Na potrzeby firmy lidowałam i lidować będę... I gwarantuję Wam, że jeśli mi korona z głowy nie spadła to Wam też nie spadnie. Pozdrawiam :)
4
Bibi 2016-11-10 07:38:37
Pani zszokowana...na potrzeby firmy lidowac kazdy moze, korona mi z głowy nie spadnie....ale jestem zszokowana podejściem firmy do konsultanta....nie dość, że dostanę mniej za TĄ samą robotę...to procenty z lidowania są kompletnie nie wiarygodne!!! Ty tego nie widzisz czy jak? Skoro pytam klienta o ten gaz, a on biedak nie ma i tak mi wpadnie 10 po kolei (nastepni rozwiązują umowę, przepisują umowę, dzwoni pani księgowa ze szkoły (tu są przetargi), dzwoni pan gdzie liczniki mają na przepompownie), to do cholery dlaczego moja skuteczność jest ZERO, chociaź miałam az 10 rozmów gdzie mój potencjał? Dlaczego wlasnie takie rozmowy obniżają skuteczność? Oczywiscie, co innego gdybym się zapomniała, nie zalidowała - moja wina...mogłam....i dla mnie to jest mocno nie sprawiedliwe...a są takie dni kiedy lecą warunki, klienci z poza rejonu, gaz, mikroinstalacja i jak ci wpadnie juz szczesliwa rozmowa to się okazuje ze nie ma gazu, albo własnie sie wyprowadza albo dzwoni daleki kuzyn z ameryki bo jego ciotka nie ma telefonu, albo na butle ma gaz, albo ostatecznie juz milion razy się o to pytali i ma cię serdecznie dość.
10
pani z Krakowa 2016-11-12 22:58:33
Pracowałam w Gallupie ponad dwa lata i powiem szczerze, że na początku było wszystko ok. Wspaniały team na projekcie "T-991" był do września... Wtedy zwolnili najlepszego TL na świecie! ;/ a wszystko po to aby uprzykrzyć życie pracownikom w późniejszym czasie. Zaczęło się od upadania Gallupa na rynku CC. Przegrany przetarg z jedną z firm energetycznych, drugi ledwo wygrany (który i tak nie zostanie już przedłużony). Obecnie zwolnili już kilka wspaniałych ludzi, kierowników, którzy pracowali kilka lat i byli odpowiednimi osobami na odpowiednim stanowisku. Wszystko po to aby zatrudnić innych i dać mniejszą stawkę oraz po to aby ułatwić wdrażanie co raz gorszych procedur, w których to pracownicy tracą najwięcej. Wcześniej była premia którą motywowała do pracy. Dzięki niej pracownik mógł zarobić 500-1000 zł na miesiąc więcej. Od wiosny tego roku najpierw wprowadzili beznadziejny program do obsługi telefonicznej klienta aby mniej płacić licencję (aby prezes mógł więcej mieć do swojej kieszeni). Latem przegrany przetarg czyli już mniej dochodów więc musieli jakoś ciąć koszty. Obecnie zabrali już nam system motywacyjny czyli nie ma motywacji do pracy czyli profesjonalna obsługa klienta UPADA!!! Konsultant ma obecnie wyrąbane na klienta i obecną panią kierownik, która jest nieodpowiedzialną osobą nie umiejącą panować nad emocjami. Nie mówię już o przekrętach i ciągłych zmianach agencji zatrudnienia celem uniknięcia podatków. Umowa o pracę nie ma zatrudnienia na stałe a umowa zlecenia nie ma możliwości przejścia na umowę o pracę (no chyba, że liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jesteś kapusiem). Po ostatnich opiniach zamieszczonych w internecie odnoście pracy w tej firmie kazano pracownikom podpisać klauzurę poufności bo uważają, że to zagraża dobru firmie. Boją się prawdy, która może wyjść na jaw. Nie ergonomiczne krzesła, klimatyzacja zagrzybiała, sale nie dostosowane do tylu ludzi na raz. Sanepid i PIP powinni już dawno się zainteresować tym co się tu dzieje.
Gallup upadł!!! HR nie zna się na prawach i przepisach. Kobiety w ciąży wywalają z pracy (te z umowy zlecenia). Dobry czas Gallupa przeminął. Brak motywacji, brak konkretnego rozwoju, brak ideologii na dalszą pracę. Za pracownika od klienta dostawali ponad 20zł na przepracowaną godzinę a pracownik otrzymywał i otrzymuje nadal poniżej 10 zł/h. Patrzcie ile oni zarabiają! A teraz stracili jednego klienta firmy energetycznej i pieniądze się skończyły. Urwała się dojarka i tyle...
NIE POLECAM !!! OMIJAĆ ŁUKIEM!!!
ZAPRASZAM PIP I SANEPID DO KONTROLI !!!
27
nikt 2016-12-01 19:09:52
taki z pamięci :)

- Halo, czy ja rozmawiam z panem Mirosławem?
- Chyba nie.
- Chyba ?
- Sprawdzę ... no niestety nie.
śmieszny 2016-12-02 07:50:29
to chyba lepsze :)))


Prezes spółki giełdowej wzywa sekretarkę:
- Pani Halinko, jedziemy na weekend do Czech. Proszę się pakować.
Sekretarka po przyjściu do domu przekazuje nowinę mężowi:
- Kryspin, jadę z szefem w delegację. Biedactwo, będziesz musiał sobie jakoś poradzić sam.
Facio dzwoni do kochanki:
- Waleria, jest dobrze. Stara wyjeżdża na weekend, zabawimy się nieco.
Kochanka, nauczycielka matematyki w gimnazjum męskim dzwoni do swego ucznia:
- Kamilek, będę zajęta w weekend. Korepetycje odwołane.
Zadowolony uczniak dzwoni do dziadka:
- Dziadziu, nie mam korków. Mogę do ciebie wpaść na weekend.
Dziadek, prezes spółki giełdowej dzwoni do sekretarki:
- Pani Halinko, wyjazd odwołany. Pojedziemy za tydzień.
Sekretarka dzwoni do męża:
- Kryspin, szef odwołał wyjazd.
Facet do kochanki:
- Waleria, lipa. Stara zostaje w chacie.
Kochanka-nauczycielka do ucznia:
- Kamil, korepetycje o 10.00 rano w sobotę.
Uczeń do dziadka:
- Dziadziu, lekcje jednak będą. Nie mogę wpaść do ciebie.
Dziadek-prezes do sekretarki:
- Pani Halinko, jednak w ten (...)
1
zapracowana 2016-12-05 12:41:44
może z innej beczki ale w piątek usłyszany na sali tau :), pozdro dla nich:

Przychodzi do domu lekko podchmielony mężczyzna. W drzwiach stoi małżonka i od progu krzyczy:
- Staszek, piłeś!!
- Nie piłem kochanie
- Piłeś!
- Ale naprawdę nie piłem
- To powiedz Gibraltar
- Piłem
1
Polecam 2016-12-05 16:45:20
Ja polecam.
1
Haus 2016-12-08 21:19:11
Pracowałem na sprzedaży, tragedia wciskanie kitu
2
zadowlony 2016-12-09 08:02:28
jasneeee i wcale nie jesteś z konkurencji? :) i wcale nie piszesz hejtów na zamówienie? :)
Lola 2016-12-09 09:30:02
Prędzej ty piszesz dobre opinie na zamówienie...wszak rekrutacja trwa
Zostaw swoją opinię o gallup polska - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gallup polska