Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kramel Invest

zdjecie uzytkownika
garry - 2014-06-20 13:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jaka jest podstawowa różnica pomiędzy umowa V1, a V2, głównie o to paliwo chodzi? V2 chyba jest lepsza tak? W ogóle po co kramel invest dwa rodzaje umowy, V1 to jakiś okres próbny?
zdjecie uzytkownika
vs2 - 2014-08-19 22:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,jestem na umowie v2 pracuję w KRAMELU 2,5 roku i jakoś nie marudzę. Jak zamykasz plany,a jest to możliwe to masz fajną kasę. Bardzo dużo zależy od RKSa jak trafisz na idiotę to długo nie wytrzymasz. Zarobki 3000-4000 na łapę po odliczeniu wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
pomek - 2014-08-29 00:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dość, że wiele zalezy od rejonu, to druga wazna rzecz - umiejętności. Nie dziwcie sie, że komuś udaje się w Kramel Invest zarobić dobrze, bo może się stara nawet przesadnie, czy nie ma życia prywatnego i może sobie pozwolić na pracę powyżej średniej godzinowej. Trudno wystawić łączną opinię o firmie, wazne jednak, że nie spada się do minimalnej krajowej, bo w innych firma to się zdarza albo człowiek po opłatach jest na zero.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-08-29 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego a ty dyrektorem czy regionalnym jestes ? Tylko bez sciem
zdjecie uzytkownika
rappe - 2014-09-28 01:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwią mnie tutejsze komentarz, spodziewałem się, że w firmie wiedzie się znacznie lepiej. Kramel Invest to przecież ogólnopolski lider branży FMCG na rynku spożywczym, holding spółek zajmujących się hurtowym handlem spożywczym oraz serwisem sprzedażowym (van-selling). Firma notowana w rankingu 500 Rzeczpospolitej, to już o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
amoniak - 2014-10-14 16:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tego, Kramel Invest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A., to lider w dystrybucji produktów firmy Wrigley (producenta gum Orbit, Airwaves itp.) oraz MARS (producenta batonów: Snikers, Mars, Twix) w związku z dynamicznym rozwojem poszukują obecnie pracowników na stanowisko Przedstawiciel Handlowy / VANSELLER.
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-10-14 22:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdjecie uzytkownika
mróz - 2014-10-17 22:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie co do firmy KRAMEL czy pracujecie jeszcze w domu ?
Chodzi mi o to że np. trzeba robić jakieś raporty wypełniać papiery itp. w domu
Czy cała praca zostaje w samochodzie
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-10-24 20:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi napisać jak przebiega te dwudniowe szkolenie w Piotrkowie.
O co tam chodzi i co może się przydać ?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-11-04 17:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, ale co tam tak naprawdę jest takim problemem? bowiem jednak kramel zatrudnia pół tysiąca pracowników i cos tych ludzi tam trzyma. Piszecie, że sprzedaż musi wynosić około 3 tyś na dzień, to zapytam czego, batoników, gum? Chyba jednak ja ma sie dobra bazę klientów, to może być to do zrobienia, być może narzekacie, bo sie do takiej pracy nie nadajecie.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-18 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś nie za duży ruch na forum, a myślałem że firma z taką ilością pracowników będzie przepełniona licznymi postami od aktualnych i byłych pracowników, które naświetlą sytuację aktualną na terenie firmy. Więc takie pytanko związane bezpośrednio z powyższym, czy warto próbować podjęcia pracy w Karmelu ?
zdjecie uzytkownika
aktywne forum - 2014-11-20 10:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Forum było by aktywne ale non stop usuwają komentarze. Jak lubisz harować za grosze to idź i pracuj tam
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-11-21 09:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak skoro chcesz pracować dla idei możesz podjąć ta prace w super rodzinnej firmie jak mówi o niej RKS dla których liczy się kasa a nie człowiek zero szacunku praca od rana do wieczora jeździsz złomami do pierwszego rok pracy
zdjecie uzytkownika
sgor - 2014-11-23 12:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasztanek - 2014-02-20 09:24:53]:
Witam,

Zostałem zaproszony na drugi etap z pracownikiem firmy. Stanowisko merchendiser mobilny. Mogę prosić o Wasze opinie o tym stanowisku? jakie wynagrodzenie (wiem, że działalność) jak wygladą naprawa samochodu (kto pokrywa koszty), czy są jakieś lojalki po podpisaniu umowy? np. zwrot kosztów a. Będę wdzięczny za każdą odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
olm - 2014-12-03 00:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kandydat do tej pracy musi byc kompetentny ? za jakie grosze trzeba tam pracowac to znaczy te grosze to tak malo wyplacaja czy jakas inna sytuacja ? dlaczego ta praca jest w rodzinnej firmie kogo tam przyjmuja bez doswiadczenia czy z doswiadczeniem jak to wyglada czy przy rekrutacji sa jakies etapy w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Ada, - 2014-12-07 23:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłem na rozmowie wymagają podpisu weksla in blanco bez to jest nie bezpieczne poczytajcie sobie .
Podziękowałem takiej firmie
zdjecie uzytkownika
Pints - 2014-12-17 08:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hah, ciekawe ile osób udało im się w ten sposób złowić i co dokładnie potem znajduje się w treści umowy, którą rzekomo pracownik podpisał. Miał ktoś może z nimi taką sytuację i udało mu się jakoś ją pozytywnie rozwiązać? Podejrzewam, że zerwanie obowiązującej umowy raczej nie wchodzi w grę, więc co można wymyślić?
Kramel Invest "Wywiad z Adam Melon - Koordynator Ds. Jakości w firmie Kramel Invest"
Proszę opowiedzieć krótko o początkach firmy Kramel. Sięgają one końca lat osiemdziesiątych poprzedniego stulecia. Firma powstała w 1989 roku, tak więc w tym roku obchodzi 25-lecie istnienia. Siedziba mieści się w Piotrkowie Trybunalskim, ale początki działalności miały miejsce w Łodzi. Stamtąd pochodziło też dwóch założycieli firmy, czyli Dariusz Krakowiak i Dariusz Melon. Od pierwszych liter ich nazwisk powstała nazwa firmy Kramel.   W tamtym czasie był to poc...
zdjecie uzytkownika
Gingle - 2014-12-31 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją drogą jak bardzo zdesperowanym trzeba być aby podpisać taki weksel! Równie dobrze może tam być napisane, że pracownik godzi się pracować za darmo przez 3 lata pod groźbą kary finansowej. W ten sposób Kramel powinien się pakować i zmywać z rynku, bo tacy śliscy ludzie są na rynku w ogóle niepotrzebni.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-01-09 17:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie każą weksel podpisać in blanco podziękowałem trzeba być totalnym debilem żeby to podpisać
zdjecie uzytkownika
ololol - 2015-01-13 11:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weksel dają żeby się zabezpieczyć gdybyś ukradł towar ale jeszcze musisz mieć żyranta który też podpisze weksel, jest możliwość żeby cię zwolnili słyszałem o gościu co jeździł samochodem jak chciał i gdzie chciał , pyskował kierownikom i po kilku miesiącach mu podziękowali ale z tego co wiem był zadowolony , że nie musiał. Kiedyś pisałem komentarze ale je usuwają. Twoja pensja zależy tylko i wyłącznie od terenu na jakim pracujesz a nie od Twoich umiejętności.Jak będziesz miał małe sklepy to wiele nie ugrasz taka jest prawda owszem garstka zarabia bardzo dobrze a reszta dobrze lub źle.
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2015-01-14 15:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest ktoś kto podpisuje weksle, oni każdemu każa tak robić? ja tez bym sie nie zdecydowal....Swoja droga wyslalem cv i czekam z nadzieja az zadzwonia....W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej, jak zazwyczaj wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa?
zdjecie uzytkownika
prc - 2015-01-16 15:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym się podpytać osób mających styczność z tą firmą jaki jest przedział wynagrodzenia na magazynie w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
As1 - 2015-01-18 19:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś przychodzi rzetelnie pracować to nie rozumiem skąd te obawy odnośnie weksla bądź jakichkolwiek kar ? Pracujesz, realizujesz targety i robisz to czego firma od Ciebie oczekuje to nie masz żadnych problemów. Najwięcej widać do powiedzenia mają osoby, które nigdy nie miały styczności z tą pracą i osoby, które nie radziły sobie z wykonywaniem obowiązków.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam na rozmowie powinienem być jakieś 40min. Tak powiedział pan który ze mną przeprowadzał rozmowę .Co się okazało na rozmowę poświęciliśmy 100min. przy czyn nie żałuje . Bardzo dobra rozmowa pytanie podstawowe nie jakieś z kosmosu . Także polecam i bez nerwów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 17:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie pracuję w Kramelu 3 rok. Praca dobrze płatna jeśli chodzi o system vansellingowy. Jak robisz dobre obroty i masz niskie rabatowanie to można naprawdę sporo zarobić.Plusem jest też często kadra kierownicza. Generalnie większość kierowników to na prawdę w porządku ludzie i powiem szczerze ,że pracując od 10 lat nigdy nie trafiłem na lepszego - fakt faktem jest kilku niezłych gigusiów. Jeśli chodzi o czas pracy to rzeczywiście bardzo często jest to ponad 8 godzin,ale jeśli zapinasz plany to na pewno pensja Ci to wynagrodzi. Ostatnio często trafiają się fajne konkursy w których można wygrać fajne nagrody..Jeśli chodzi o minusy to na pewno fakt ,że w tej pracy jesteś.. Przedstawicielem handlowym ,kierowcą,magazynierem,fakturzystą,inkasujesz gotówkę.. Minus to też na pewno ponoszenie odpowiedzialności za niezapłacone przez klientów fv.. W tej pracy nie można być też zbyt ambitnym.. Bo jak jesteś ambitny i chcesz robić ponad wyniki w przyszłym miesiącu / roku dostajesz od razu liczby z kosmosu i jesteś pozamiatany..
zdjecie uzytkownika
agnieszka pocieszka - 2015-01-28 18:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, ja myśląc o Kramel Invest bardzo się boję tych wekslów i kar o jakich pisaliście. nie chciałabym nagle w pewnej chwili wydać więcej niż zarabiam.w zasadzie to teraz nie mam nic więc nie mogę już pozwolić sobie na większe straty. a tak ogólnie ile te kary u nich obecnie wynoszą i czy sporo się ich dostaje?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kramel Invest?
Zadaj pytanie
x