Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Kramel Invest

zdjecie uzytkownika
lasvegas - 2015-10-14 10:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2015-08-02 17:33:04]:
Witam
Pracowałeś w Kramelu, możesz dać maila, chciałbym podyskutować
zdjecie uzytkownika
lasvegas - 2015-10-14 10:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Proszę podeślij maila jak pacowałaś w Kramelu, chcę przedyskutować kilka spraw
zdjecie uzytkownika
lolu2015 - 2015-10-19 18:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj kontakt do siebie
zdjecie uzytkownika
lasvegas - 2015-10-23 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszcie na maila osoby które pracowały w Kramelu. lolus2015@wp.pl
zdjecie uzytkownika
toko - 2015-11-05 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na kilka miast terz szukają na to samo stanowisko jako Przedstawiciel Handlowy-Vanseller, na pewno w Warszawie i w Kielcach. Odnośnie wymagań to chcą doswiadczenia min 2 lata i umiejętności pracy z klientem, zarzązania zespołem, a w zamia oferują prace na pełen etat z umowa o prace, opłaca się taka praca?
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-11-06 22:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W firmie kramel nie ma czegoś takiego jak umowa o pracę i etat vanseller musi mieć działalność wiem bo pracuje tu już trochę jako vs chyba że teraz coś się zmieniło o czym nie wiem
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-11-08 02:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie, że pracownicy dostają umowy o pracę, zwłaszcza dla przedstawicieli handlowych. Zdecydowanie mam dość śmieciówek.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2015-11-10 12:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2015-11-08 02:56:43]:
@lolek, a kto nie ma... nie mniej nic człowiekowi po umowie o pracę jeśli kasa mimo wszystko jest mała
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-11-12 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak powinno byc w kazdej firmie, kazdy powinien byc zatrduniony na umowie o pracy, bo nigdy do emerytury nie dozyjemy
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-12-11 17:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem po co to forum skoro negatywne komentarze sa ciagle usuwane przez PANA KOORDYNATORA,
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-12-12 18:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prawo forum,jezli wypowiadacie sie wulgarnie to nikt nie chce czytac tego,tu wchodza ludzie ktorzy pragna sie czegos dowiedziec jak wyglada praca w firmie a nie czytać obelg i wulgaryzmów!
zdjecie uzytkownika
waro - 2015-12-27 22:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialem, ze szukali teraz niedawno przedstwicieli handlwoych, zastanawialem sie nad aplikacja bo oferta byla bardzo atrakcyjna,ale dostalem inna oferte pracy,chyba jeszcze poszukuja
zdjecie uzytkownika
stig - 2015-12-31 16:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH SADOWNIKOW
zdjecie uzytkownika
wedfrgv - 2015-12-31 19:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@waro tak to prawda szukaja nadal przedstawiciela handlowego w Tarnowie, mozna sporobwac aplikowac bo oferta pracy wydaje sie byc calkiem interesujaca
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-01-05 03:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie też interesuje ogłoszenie na przedstawiciela handlowego. Zapewniają zatrudnienie w dobrej atmosferze, a nawet świadczenia pozapłacowe, ale szkoda, że nie określili jakie to są konkretnie.
zdjecie uzytkownika
lolus2015 - 2016-01-07 12:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolu2015 - 2015-10-19 18:43:08]:
lolus2015@wp.pl
zdjecie uzytkownika
1234 - 2016-01-07 14:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@marin jezeli jestes nadal zainteresownay ta oferta na przedstawiceila handlowego to jest ona nadal akuralna- w Tarnowie, szkoda ze nie napisali jaka umowa
zdjecie uzytkownika
masa - 2016-01-08 06:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PH pracujący w charakterze VS pracują w tej firmie od lat na własnej działalności ,może Preselling pracuje inaczej tego nie wiem.. Świadczenia poza płacowe .? O czymś takim od razu zapomnij.!
zdjecie uzytkownika
Koxik - 2016-01-09 18:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@1234 wydaje mi się, że dają umowę o pracę, jednak nie mogę tego potwierdzić. Nawet jeśli umowa miałaby inny charakter to i tak warto, bo socjal jest bardzo rozbudowany, a i słyszałem, że atmosfera w pracy nie najgorsza.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2016-01-28 18:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie rozumie jednego pracuj.pl ogloszenie pisza wyraznie wymagana wlasna dzialalnosc. Tutaj piszecie ze etat i ze rozbudowany socjal. To jak to jest? Mam kolegow co pracuja na dzialalnosci w kurierce i nie maja zadnego tzw socjalu. Jaki jest ten socjal? I jaka jest umowa bo idzie oszalec od sprzecznych informacji.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gols - 2016-01-28 21:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koxik, zwykle gro socjali firma daje ludziom na umowie o pracę. Nie słyszałem, żeby taką ticket restaurant mieli ludzie na umowie zlecenie. Potrzebują znowu przedstawicieli jakby kotś pracyzukał
zdjecie uzytkownika
mike - 2016-01-28 23:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2016-01-28 18:57:09]:
jezeli chodzi o stanowisko vanseller to w firmie Kramel tylko i wylacznie wlasna dzialalnosc pracuje tu od kilku lat i szczerze mowiac to nie polecam praca ciezka za marna kase
zdjecie uzytkownika
Agrest - 2016-01-31 11:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówisz o marnej kasie @mike, chętnie się dowiem co konkretnie masz na myśli, bo właśnie czytam te oferty na przedstawicieli handlowych i waham się :) Szkoda, że ta działalność potrzebna
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-02-02 11:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem w stanie założyć nawet taką działalność, bo w tej ofercie głównie przyciąga mnie to: "atrakcyjne warunki finansowe ( podstawa + premie ), szkolenia pozwalające osiągnąć wysoki poziom kompetencji warsztatowych"
zdjecie uzytkownika
fire - 2016-02-04 12:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agrest ale taką działalność zakładasz przez internet, to nie jest nic skomplikowanego a masz sporo korzyści. Przez pierwsze lata zwolniony jesteś dodatkowo z części opłat. Wychodzi dużo lepiej niź na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
Huginn - 2016-02-04 13:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te atrakcyjne zarobki to między 2000 a 3000 na łapę jednak aby zarobić te 3000 to trzeba mieć awans na starszego vansellera a to dopiero po roku pracy robota po około 10h
A i doliczyć trzeba czas na codzienne wpłaty pieniędzy i magazyn raz w tygodniu minimum 2 godziny
zdjecie uzytkownika
rosik - 2016-02-06 15:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Huginn, to zależy jak sobie zorganizujesz czas, da się wyrobić w 7-8h, ale fakt, czasem papierkowa robota sprawia, że wychodzi 9-10. Za to jak jestes dobry to jako vanseller zarobisz ponad 4 tysiące.
zdjecie uzytkownika
pakt - 2016-02-09 11:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to, że czasami trzeba zostać dłużej w pracy, wcale nie świadczy o firmie źle. Wiele osób tak narzeka na nadgodziny, ale jednak obowiązki do wypełnienia są i trzeba się z nich wywiązać.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2016-02-12 11:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako byly pracownik powiem tyle
Plusy
kasa jest w terminie
Firma jest ogarnieta pod wzgledem ksiegowosci operatorek i formalnosci
Idzie sie dogadac choc czasami to troche trwa :)
bedac uczciwywym krzywda ci nie grozi


Minusy
Dzialalnosc i brak socjalu
Brak rozwoju po szczeblach firmy
Brak kontaktu z osobami decyzyjnymi


Ogolnie ok. Nie żaluje ale szkoda ze nie mozna awansowac .... to byl powod mojego odejscia
zdjecie uzytkownika
piksel - 2016-02-12 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne, że firma za nadgodziny płaci, z tego co słyszałem. Nawet jeśli zdarza się sytuacja, że zostać trzeba, to co.. Referentka czy zaopatrzeniowiec, których teraz szukają, też czasami będą musieli nagiąć swój wolny czas.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2016-02-12 19:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary piszesz opinie 13min po mojej mam powiedziec siema andrz... czy siema mar... ? Pozdrawiam i dajcie szanse mlodym ktorzy was wierza tak ja ja kiedys. I szanujcie ich bardziej jak mnie i moja grupe kolegow ktorzy juz nie sa z wami. Pozdrawiam
Problem w tym calym coatchingu jest taki ze pamietajcie macie w szeregach mase ludzi ambitnych ktorzy z miesiaca na miesiac przestaja w was wierzyc. Mam sentyment do firmy kupa lat razem zlego slowa nie powiem. Ale szanujcie ludzi ambitnych dzieki ktorym wasz biznes sie kreci. Pozdrawiam
Ps rynek pracy aktualnie jest taki ze dobry vs czy ph znajdzie prace w 5 dni i to nie wazne czy wy go zwolnicie czy sam odejdzie
W dzisiejszych czasach nawet molochy wieksze od was maja problemy kadrowe zbadajcie rynek w tej dziedzinie i zadbajcie o dobrych bs ktorych pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sssk - 2016-02-12 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale Wy tu głupoty piszecie. za nadgodziny płacą? dobre sobie...Ty robisz jak wół po 10-12 godzin a oni Ci premie serwisową obcinają...
zdjecie uzytkownika
mike - 2016-02-13 11:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawda - 2016-02-12 19:53:10]:
zgadzam sie Toba w 100% cala prawda o tej firmie tez mysle wlasnie o zwolnieniu sie z tej firmy mam juz nawet dobra oferte od konkurencji
zdjecie uzytkownika
Dox - 2016-02-14 12:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jeśli wam tak źle w Karmel to się zwolnijcie :) Droga wolna. Może wtedy będzie więcej miejsc dla innych, bo aktualnie to widzę tylko jedną ofertę na referentkę - zaopatrzeniowca. Wymagania nie są nawet jakieś duże, bo trzeba mieć prawo jazdy kat. B i znajomość obsługi komputera.
zdjecie uzytkownika
karmi - 2016-02-16 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie czemu godzicie się na te nadgodziny? to jakaś plaga w dzisiejszych czasach @sssk moim zdaniem jesli człowiek nie godzi się na to od samego początku to moze coś tym ugrać
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-03-04 17:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie prezesie moze w koncu sie obudzcie i dajcie zarobic jakies normalne pieniadze bo niedlugo sami bedziecie jezdzic w tych swoich wytluczonych vanach ,za 2tys na wlasnej dzialalnosci z taka odpowiedzialnosci za wszystko(towar kasa auto)to raczej nie za duzo
zdjecie uzytkownika
kozi - 2016-03-04 18:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karmi - 2016-02-16 18:01:05]:
Widziałem , że w Kramelu ostatnio poszukiwali zaopatrzeniowca. Od dłuższego czasu nie mogą nikogo znaleźć. Widzę , że już prawie miesiąc temu ludzie o tym pisali...ciekawe skąd brak zainteresowania
zdjecie uzytkownika
stig - 2016-03-12 11:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to kramel szuka magazynierow chyba beda jabka zrywac w sadach
zdjecie uzytkownika
agnmieszka - 2016-03-12 13:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej oferty już niestety nie widzę, musiał ktoś ją zgarnąć bo chętnych nie brakuje. na ich stronce jest podane lista wymagań/cech wymaganych do aplikowania al;e niestetety nie nie jest podane konkretne stanowiska na jakie można startować
zdjecie uzytkownika
mikkadodo] - 2016-03-30 22:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale za to są nowe inne opferty, spokojnie, branża FMCG nie lubi próżni, pozas tym ta firma jest jednym z lidferów rynku więc na pewno poszukiwania zaraz ruszą nowe
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-04-01 22:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają głownie Kierowców kat. B.C jednka z tego co piszecie faktycznie 2500zł dla mnie za 13 godzin pracy to jednka trochę mało, jednka mnie interesuje oferta Technika, tu przynajmniej normowany chyba czas pracy.
zdjecie uzytkownika
żegnam - 2016-04-02 14:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KK jeśli chodzi o kierowcę BC to 2500 masz za bycie kierowcą - dostawcą, a więc zabierasz towar z siedziby i rozwozisz po sklepach typu Aldik, Drogerie itp. To trochę inna praca już w charakterze Vs. Jako kierowca jesteś zatrudniony na umowę o pracę jako Vs tylko na działalności możesz pracować. Firma unika zbędnego zatrudniania księgowych którzy będą musieli pamiętać o Zusach, a na dodatek pracownikowi przysługiwał by urlop a tak nie jeździsz - nie zarabiasz, do tego wystawiasz fv marketingową i firma ma z Ciebie odpis Vatu i robi koszta.
Kramel Invest
Kramel Invest
"Wywiad z Adam Melon - Koordynator Ds. Jakości w firmie Kramel Invest"
Proszę opowiedzieć krótko o początkach firmy Kramel. Sięgają one końca lat osiemdziesiątych poprzedniego stulecia. Firma powstała w 1989 roku, tak więc w tym roku obchodzi 25-lecie istnienia. Siedziba mieści się w Piotrkowie Trybunalskim, ale początki działalności miały miejsce w Łodzi. Stamtąd pochodziło też dwóch założycieli firmy, czyli Dariusz Krakowiak i Dariusz Melon. Od pierwszych liter ich nazwisk powstała nazwa firmy Kramel.   W tamtym czasie był to początek gospodarki wolnorynkowej, a panowie zajmowali się stricte sprzedażą hurtową artykułów spożywczych: mąki, cukru, makaronu. Swoją działalność prowadzili na giełdzie handlowej mieszczącej się przy ul. Zjazdowej w Łodzi. Z biegiem czasu firma zmieniała profil swojej działalności i pomimo, że obecnie posiada w swoich strukturach oddział hurtowy – presselingowy, to w główniej mierze zajmuje się sprzedażą bezpośrednią – vansellingową. W tym momencie jesteśmy firmą ogólnopolską, zatrudniamy ponad 200 przedstawicieli handlowych w kilkunastu oddziałach   Zwykle proszę o opowiedzenie o siedzibie firmy, ale tutaj ze względu na specyfikę Państwa firmy z...
zdjecie uzytkownika
kliok - 2016-04-03 23:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca kierowcy nie jest łatwa, nie tylko prowadzenie pojazdu ale tez często jego rozładunek, @żegnam ale musisz zwrócić uwagę na to że każdy lubi co innego
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-11 21:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam probelem. Mam jutro rozmowę o prace w tej firmie jako VS i nie wiem jaką kwotę powiedzieć żeby nie przesadzić. przykładowo 2500 + koszty utrzymania działalności + premia?
zdjecie uzytkownika
yaya - 2016-05-04 08:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc na to jakie mają wymagania @ja czyli sporo uprawnień i doświadczenie też mile widziane. Wydaje mi się, że takie 2500 tysiąca to naprawdę jest ok, raczej nie masz się czego obawiać. Najwyżej powiedzą, że nic z tego
zdjecie uzytkownika
toko - 2016-05-05 15:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! teraz poszukują kogoś jako Pracownik ogólnobudowlany "Złota Rączka".
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-06-04 18:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dox - 2016-02-14 12:16:27]:
Wymagania nie są duże bo praca referenta zaopatrzeniowca to m.in. praca w polu, idziesz do sadu i wiążesz drzewka lub gałęzie grabisz...
zdjecie uzytkownika
toko - 2016-06-09 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale sądzicie, że ta stawka 2500 zł na start to jest naparwde realna?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam na rozmowie powinienem być jakieś 40min. Tak powiedział pan który ze mną przeprowadzał rozmowę .Co się okazało na rozmowę poświęciliśmy 100min. przy czyn nie żałuje . Bardzo dobra rozmowa pytanie podstawowe nie jakieś z kosmosu . Także polecam i bez nerwów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-06-12 23:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka jak najbardziej realna ale po jakimś czasie dojdziesz do wniosku że za tą pracę to zaden rarytas
zdjecie uzytkownika
toko - 2016-06-13 11:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego tam uważasz? No chyba będzie można dobrze zarobić, bo też tak mówią jeśli chodzi o prace jako Merchandiser Mobilny

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kramel Invest!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert