Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Opinie o Kramel Invest

Wojtek 2017-02-21 21:32
Czy Kramel potrzebuje obecnie przedstawiciela handlowego? Chciałbym tu pracować, wiem że są dobrzy i myślę, że mógłbym się jeszcze rozwijać zawodowo. Może ktoś wie jakimi autami dysponują, czy dają komputer, telefon? Dobrze wiedziećwcześniej jakie są warunki
1
Wojciech 2017-02-27 21:07
praca na własnej działalności licząc z towarowaniem i innymi załatwieniami 10h dziennie, zarobki przez pierwsze trzy miesiące zostanie ci max 1800pln. Później zależy od wyników ale cudów nie oczekuj. Samochód peugeot expert /partner tylko do roboty. Telefon i mail musisz podać prywatny i z niego korzystasz.
7
Maja 2017-03-01 08:56
Jak wygląda proces rekrutacji?
Czy firma zatrudnia studentów?
Na te i więcej pytań odpowiedział dla nas przedstawiciel firmy Kramel Invest. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29795,wywiad-adam-melon
Która z informacji była dla Ciebie najciekawsza?
1
texas holdem 2017-03-04 14:01
Dramat. Za 4000podstawy plus premia ok 2000 plus koszty utrzymania firmy moze bym sie wrocil. Inaczej nie warto. Za duzo inwestujesz malo otrzymujesz. O tym ze masz miec wlasny magazyn na rozmowie nie wspomna. Socjal zerowy smieszna paczka na swieta. I co dalej? Wielkie nic..... Aha zapytajcie ksiegowej swojej ile macie odkladane na emeryture i jaka np dostaniecie z zus wyplate np po wypadku. Rezykujecie zycie na drodze nie znajac zasad jakie panuja przy waszych skladkach.
8
Krzaki 2017-03-06 14:37
Ja jestem pracownikiem z Warszawy i chetnie opisze wszystko co tam sie dzieje. Prosze o meila.
8
Maja 2017-03-07 09:34
@Krzaki bardzo chętnie poznamy Twoją opinię na temat pracy w firmie. Długo jesteś z nią związany?
@stan archiwizowane są komentarze, które nie są zgodne z naszym regulaminem. Przed zamieszczeniem komentarza zachęcam do zapoznania się z nim.
1
Ex worker 2017-03-07 11:28
Kramel to firma prywatna nastawiona typowo na zysk. Zrobią z Ciebie robota-maszynke do zarabiania pieniędzy. Czy zgodzisz się być blaznem na sklepach zależy tylko od Ciebie sprzedając towar najdrozej w Polsce.
23
Maja 2017-03-08 09:00
@Ex worker rozumiem, że nie pracujesz już w firmie? A mógłbyś podzielić się Twoją opinią na temat oferowanych warunków pracy w Kramel Invest?
1
amator 2017-03-08 09:30
w shah bobie i w profitusie był ok. w kramelu wyzysk na maxa.
24
Maja 2017-03-08 13:45
@amator co wpływa na Twoją opinię o firmie?
1
Pracownik 2017-03-25 02:01
Uczciwa firma, nie płaca może rewelacyjnie ale nie jest żle.
Ważne że wszystkie przepisy sa przestrzegane a nie polowa pod stołem.
W dzisiejszych czasach to ważna kwestia.
1
Luidzi 2017-03-26 12:04
Ktoś wie czemu nasz kochany dyrektor Tomaszek odszedl z W-wy ?? Bedzie mi go strasznie brakowało :((((((
1
Maja 2017-03-27 09:57
@Pracownik długo już pracujesz w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat warunków zatrudnienia. Rozumiem, że uważasz Kramel Invest za uczciwą firmę. Co według Ciebie o niej świadczy?
2
Riczi 2017-03-31 07:10
Max. Spokojnie. Teraz bedzie nowy dyrektor. Moze atmosfera sie polepszy. Chociaz wstpie. Jezeli nie zacznie od wymiany kierowniczek magazynu i teansportu ktore nie mają pojecia absolutnie o niczym to niestety nic z tego nie bedzie.
9
Gregor 2017-04-05 10:57
Kramel Invest posiada w swojej ofercie pracy zapotrzebowanie na regionalnego kierownika sprzedaży we Wrocławiu i okolicach. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi coś w tym temacie? Jakie firma stawia wymagania poza tymi z oferty? W jakich widełkach mieszczą się zarobki?
1
kleo 2017-04-08 15:12
firma w Warszawie zaczeła płacic wiecej nowym dlatego ze wszyscy uciekaja z obozu i tak mało daja jak na te warunki
4
Maja 2017-04-10 09:08
@kleo rozumiem, że osoby nowe mogą obecnie liczyć na lepsze warunki zatrudnienia. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?
1
Tomasz Adamek 2017-04-15 20:20
Tak to prawda. Nowi dostają o wiele więcej niz starci pracownicy.
1
Weronika 2017-04-18 21:01
Czy Kramel ma zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Nigdzie nie ma ofert a zależy mi na pracy w firmie.
1
ildefonsgałczyński 2017-04-21 23:23
warszawska poezja magazynowa

'Pracę w kramelu...
...Odradzam Każdemu'
28
Julita 2017-04-23 10:57
A co dobrego można powiedzieć o firmie Kramel Invest?
1
irus 2017-04-23 22:09
A kto odszedl z magaxynu bo ja nie w temacie?
1
irus 2017-04-23 22:09
A kto odszedl z magaxynu bo ja nie w temacie?
1
Kramel 2017-04-23 23:51
nic
27
Witek 2017-05-08 12:12
Czy jesteście pewni, że nie da się o firmie powiedzieć coś normalnego,coś z bieżących działań? Niektórzy piszą o znikających wpisach, jeśli to mają być takie bzdury to nie dziwię się.
Piotrek 2017-05-09 06:53
Ja myślę, że postąpiła słusznie. Może to był dobry kierowca, ale kompletnie oderwany od rzeczywistości i nie pasujący do reszty zespołu i firmy. Fakt takie decyzje są zawsze drastyczne dla reszty i przyjmowane z wielkim komentarzem. "Blondyna" zrobiła wiele już dobrego dla tej firmy i tylko z korzyścią dla ludzi. A stwierdzenie, że został zwolniony bo nie zwracał na nią uwagi.... żal..!!! - nie ta liga, więc o czym mowa?! Kategorii C też nie musi robić, bo chętnych do pracy nie brakuje i z pewnością sobie z tym poradzi jak to już udowodniła od kiedy zaczęła tu pracować. A podszywanie się pod nią lub Teresę na goworku i wypisywanie bzdur, próbując je skłócić to już kompletny szczyt ludzkiej głupoty i zawiści. No cóż "taki w Polsce klimat" .
3
Kandydat 2017-05-09 14:26
A może ktoś coś powiedzieć na temat Pracy jako Przedstawiciel Handlowy? jak zarobki? jakie warunki? jutro mam rozmowę i ciekawi mnie ten temat :D
Robot 2017-05-15 10:49
Jak to dobrze,że Ty pasujesz do tego zespołu hahahahahhaha...
1
Wiaterek 2017-05-16 19:54
Kramel Invest słyszałam o firmie wiele pozytywnych słów.
2
Waldi 2017-05-21 20:14
Spółka Kramel istnieje od 1989 r i na ugruntowaną pozycję na rynku. To jedna z największych firm z branży FMCG. Uruchomili pierwszego Vansellera w 2001r i konsekwentny rozwijają dystrybucję vansellingową. Myślę, że firma nie zasługuje na tyle hejtu.
3
Duch 2017-05-22 21:27
Połowa tych wpisów to dzieło byłych brygadzistów, więc już się nie męczą.
Ale żal faktycznie musi sciskać...
2
pytanie 2017-05-23 18:50
Witam, czy Kramel Invest oferuje szkolenia swoim pracownikom? Czy dba o nich? Jaka jest atmosfera?
kramel warszawa 2017-05-24 14:33
Przeszkolą tu porządnie na tle nerwowym a atmosfera jest taka, że ciągle słychać bluzgi pracowników na wszystko. Trudno się dziwić jak wszystko leży i kwiczy.
16
odp 2017-05-24 18:14
zero, wcale, niedobra.
13
Wiatr 2017-05-25 22:50
Jak sami piszecie to własnie część pracowników zaniża opinię firmie [poprzez swoje zachowanie. Firma stara się stwarzać pracownikom dobre warunki i szkolenia ale to i tak jest za mało dla niektórych. Część osób jest bardzo roszczeniowych i trudno ich zrozumieć o co chodzi?
1
polecam HAVI Logistics 2017-06-08 00:23
po co strajkować, lepiej od razu przenieść się do HAVI, tam jest ok. 200-300 brutto więcej i posiłki w gratisie a tu nawet jak towar uszkodzisz to nie możesz odkupić za półceny
8
kiki 2017-06-10 16:07
Halo bracia i siostry. Podobno w hurtowni W-wa grzmi od najnowszych wiesci???
Waldi 2017-06-19 12:36
Czy Kramel Invest potrzebuje jeszcze do pracy przedstawiciela handlowego? Taka widziałem ofertę? Może ktoś podpowiedzieć?
Nick 2017-06-20 17:01
Uczciwych pracowników mają za nic, za to tych co na gazie do pracy przychodzą tolerują, a oni sami z tym się nawet nie kryją. Przychodzisz na 8 do pracy, a 8.30 dowiadujesz się, że masz iść do domy bo masz za dużo nadgodzin... A żeby tego było mało to usuwają wszystkie niewygodne komentarze na tej stronie.
5
maciek z klanu 2017-06-20 18:36
Waldi -nie musze chyba dodawać, że wszystko to co widzisz jako "oferujemy" w tych ogłoszeniach to bujda, atrakcyjne zarobki i stabilność zatrudnienia? haha dobre dobre!!!! w żadnej firmie nie widziałem ani nie słyszałem o takiej skali zwalniania ludzi za nie wiadomo co... jak widać poszukują do każdego działu ale to nie w związku z rozwojem (jak to ładnie na spotkaniach kit wciskają) a w związku z tym że rynek już zna prawdę o kramelu i coraz ciężej im o jelenia. nawet już kobiety chcą zatrudniać bo jak wiadomo je łatwiej wykorzystać i pomiatać. Jak chcesz być traktowany jak podnóżek dla tomka dyrektorka lub jego pupilki transportowej blondi, to zapraszamy zapraszamy!! zapach rozkładających się ciasteczek czeka
4
KucharkaZbaruMlecznego 2017-06-20 22:35
Za nabijanie się ciągłe z pierogów zeszlowigilijnych napoleon podjął decyzję ze w tym roku na stół wigilijny wjedzie tylko zepsuta ryba i spalone ciasto. Sami chcieliscie tego. Pierozki nie pasują to nie.
1
Byly krętacz 2017-06-20 22:40
Eeee to jako byly pracownik i znajacy bardzo realia i zagrywki karła to potwierdzam ze to stary numer z nadgodzinami. Robisz i jestes happy ze zarobiles a tu niespodzianka. Jednak do odbioru godzinki i to jeszcze dowiadujesz sie jak zajedziesz na baze (czyli jestes stratny ze wstales,skasowales bilet badz spaliles benzyne). Ale kogo to interesuje. W Piotrkowie tak jest i tu tez bedzie.
5
AlejajcaNIEmoge 2017-06-20 22:52
Znowu pracownik gospodarczy poszukiwany? Czym tym razem podpadl ten co jest? Poprzedni Tomek co pracowal 2 lata pisuaru nie naprawil dobrze wiec out, Adas za to nie chcial wsiadac za kierownice i wozic towar - out.
3
zawieszony skaner z padniętą baterią 2017-06-21 07:39
przecież stasiek bombonierki po terminie pakował do auta a takie rzeczy to w piotrkowie zjadają tylko najlepsi magazynierzy, tu w Warszawie to taki inny sort magazynierów według karzełka, nie dla psa kebab.
3
Maja 2017-06-21 11:19
@moderator przekupiony pierogiem @Chędzior
Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Jeśli ktoś z Was uważa, że jego komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl
Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.
Tomi 2017-06-21 13:18
A jak tam żyję się kierowcom ? Bo pracy szukam.
Chędzior 2017-06-21 17:27
Maju. Odkad czytam wpisy to zniknelo tu setki kulturalnych i prawdziwych wpisów o tym co sie dzieje w firmie. Nie mydl oczu ze znikaja bo łamią regulamin. Wychodzi na to ze o tej akurat firmie nalezy pisac pozytywne klamstwa.
3
Bozenka z klanu 2017-06-21 17:30
Ale pozniej za czasow trzymiesiecznego dyrektora kazdy mogl brac bombonierki po terminie. Czy to oznacza ze tez kazdy z nas magazynierow jest do odstrzelenia?
dupa 2017-06-24 01:57
na annopolu to tylko kupy brak na magazynie,bo wszystko juz jest
Wiatr 2017-06-24 16:54
Kramel Invest jako dobry pracodawca powinien bardziej pilnować rekruterów żeby ich oceny były bardziej trafne.
Zostaw swoją opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest