Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kramel Invest

zdjecie uzytkownika
Oddany Firmie - 2015-01-31 10:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to wam się znowu Częstochowa posypie, panowie kierownicy nie tylko kasa w życiu się liczy .
zdjecie uzytkownika
Ordynary - 2015-02-11 22:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kramel Invest jest jedną z tych firm, które bardzo dobrze znają branżę FMCG. Największą ilość kontraktów mają podpisanych z firmami branży spożywczej i farmaceutycznej. Ciekawe czy planują jakąś ekspansję na dalsze branże, czy bardziej będą koncentrowali się na tych dwóch konkretnych, żeby więcej klientów wyrwać z od konkurentów.
zdjecie uzytkownika
ponan - 2015-02-26 02:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli chodzi o jakieś kompletnie anonimowe firmy zajmujące się finansami to ciężko zweryfikować w jaki sposób się jej powiedzie, bo w zasadzie ciężko wyrokować na podstawie ubiegłego roku - oczywiście dane będą przybliżone, ale nie oddadzą tego samego wyniku jaki ja oczekuję. Teraz wirtualne pieniądze są coraz bardziej okrawane.
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-04 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Miło się czyta forum moderowane przez pracownika firmy z większością wpisów dodanych przez samego siebie.
zdjecie uzytkownika
Dzidzi - 2015-03-12 08:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kryska A na podstawie czego uważasz, że są to wpisy jednej i tej samej osoby ? Ja potrzebowałbym jakiejś rzetelnej opinii na temat warunków pracy, która nie będzie jakąś piękną laurką na rzecz firmy tylko rzeczywistym faktem. Jeżeli nie zgadzasz się z tym co wypisane jest na temat kramela z Piotrkowa to podaj chociaż jakieś argumenty..
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-12 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tu obiektywnie a jak się tylko napisze coś sensownego to szanowny "Dzidzi" kasujesz lub moderujesz.
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-12 08:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tu obiektywnie a jak się tylko napisze coś sensownego to szanowny "Dzidzi" kasujesz lub moderujesz.
zdjecie uzytkownika
pantera - 2015-03-17 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam tylko 1 pytanie kiedy nastapi koniec wirtualnym nie przemyslanych targetów? Nie idzie u was zarobic w 2015
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-22 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będziesz dobrze błagał na kolanach na sklepach to zapniesz wszystkie targety. Trzeba jedynie mieć dobrze wyćwiczoną bajerę, umieć klękać jak w kościele i brać na litość z produktami do zbiórki.
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-24 20:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ordynary - 2015-02-11 22:54:19]:
Ależ cudowna autokrytyka! Na rynku teraz z Kramelem wygrywa każdy "wolny strzelec"! I prawda ze znajomością branży ale w odwrotnej relacji :).
zdjecie uzytkownika
- 2015-03-25 13:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Do zarządu. Pracownicy(dołowi)są zasmuceni brakiem podwyżek w tym sektorze od dłuższego czasu. Prosimy o pochylenie się nad ich losem. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
gowork - 2015-04-04 14:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wesołych świat!!! Dla każdego - 20maili od firmy dziennie a na swieta ani jednego z życzeniami ........
zdjecie uzytkownika
Wrozek - 2015-04-12 01:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że trochę przeszadzacie. A jeśli chodzi o życzenia świąteczne no to może oni też chcą mieć chwilę spokoju od pracy raz na kilka miesięcy ?
zdjecie uzytkownika
Rokko - 2015-04-14 15:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, szukają RKS na Zachodniopomorskie - ktoś może podpowiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku. Mam lekkie obawy odnośnie własnej działalności.

proszę o konkretne odpowiedzi, zależy mi na rzetelnej odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-04-16 07:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osoba która chce się tutaj ztrudnić musi wiedzieć że, nawet jeśli będziesz osobą kreatywną i ambitną to po kilku miesiącach Ci się odechce, ciągłe podnoszenie planów, potrącenia i tysiące email z opiniami na temat pracowników (niekiedy dość ostro pojechani). Praca miniumum 9-10 godzin w terenie + praca w domu, odpowiadanie na email, liczenie utargów, pilowanie dokumentów itd plusem jest to że jesli jesteś pupilem kierownika to bedziesz miał łatwiej :) ale czy o to chodzi? czy o to by zrobić swoje i mieć za to zapłacone ?...
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-04-21 15:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mały - 2015-04-16 07:54:32]:
Trzeba powiedzieć szczerze! ODRADZAMY!
zdjecie uzytkownika
Arturo - 2015-04-28 09:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rokko - 2015-04-14 15:36:10]:
Zakładasz działalność. Dostajesz targety, które Twoja grupa musi wykonać. Jeżeli jesteś uczciwym człowiekiem to nim pozostań i znajdź normalną pracę. Tutaj staniesz się po pewnym czasie takim dziadem, że Twojej małżonce będzie wstyd wychodzić do lokalnych sklepów.
Kramel Invest "Wywiad z Adam Melon - Koordynator Ds. Jakości w firmie Kramel Invest"
Proszę opowiedzieć krótko o początkach firmy Kramel. Sięgają one końca lat osiemdziesiątych poprzedniego stulecia. Firma powstała w 1989 roku, tak więc w tym roku obchodzi 25-lecie istnienia. Siedziba mieści się w Piotrkowie Trybunalskim, ale początki działalności miały miejsce w Łodzi. Stamtąd pochodziło też dwóch założycieli firmy, czyli Dariusz Krakowiak i Dariusz Melon. Od pierwszych liter ich nazwisk powstała nazwa firmy Kramel.   W tamtym czasie był to początek gospodarki wolnorynkowej, a panowie zajmowali się stricte sprzedażą hurtową artykułów spożywczych: mąki, cukru, makaronu. Swoją działalność prowadzili na giełdzie handlowej mieszczącej się przy ul. Zjazdowej w Łodzi. Z biegiem czasu firma zmieniała profil swojej działalności i pomimo, że obecnie posiada w swoich strukturach oddział hurtowy – presselingowy, to w główniej mierze zajmuje się sprzedażą bezpośrednią – vansellingową. W tym momencie jesteśmy firmą ogólnopolską, zatrudniamy ponad 200 przedstawicieli handlowych w kilkunastu oddziałach   Zwykle proszę o opowiedzenie o siedzibie firmy, ale tutaj ze względu na specyfikę Państwa firmy z...
zdjecie uzytkownika
Oto-moto u uuu - 2015-05-02 09:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, ze po trzech latach główny filtr trochę opini na temat swojego chlebo dawcy przepuszcza.
Prawda jest taka, ze aby zarobić to trzeba sie dostosować do warunków pracy w tej firmie czyli: wczesne wstawanie, długie godziny pracy, lizodupstwo, znoszenie obelg i kar finansowych, pilnowanie towaru, dokumentów, pieniędzy. Cała "góra" to jacyś ludzie, których usta wypaczone sa od ciągłych szyderczych, zakłamanych i zawistnych uśmieszków. Weksel i umowa to cyrograf. Masz prawo zapitalać i zamknąć "ryj". Praca ma rozwijać a nie upadlać. Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-09 14:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jak w przypadku napraw samochodu w pracy PH. Badania techniczne? Firma rozlicza ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-09 14:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w przypadku napraw samochodu, badań technicznych w pracy PH?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-12 14:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy to już chyba trzeab indywidualnie ustalać z pracodawcą, może sa jakieś zniżki, może firma w całości pokrywa, nie wiem do końca jak to jest, może ktoś obecnych pracowników się wypowie. Wiem za to, że całkiem dobrze płacą u nich, bo patrzyłem po ofertach pracy i kwoty zczynają się już od 3 tysiecy.
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-05-17 15:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak żyć panie prezesie za 2 tysiące ,jak zyc ma biedny robaczek.
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-19 21:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od pewnego czasu coraz gorzej targety co miesiac wieksze a kasa coraz mniejsza ogolnie dla starych pracownikow nie za dobrze nie polecam pracy tutaj
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam na rozmowie powinienem być jakieś 40min. Tak powiedział pan który ze mną przeprowadzał rozmowę .Co się okazało na rozmowę poświęciliśmy 100min. przy czyn nie żałuje . Bardzo dobra rozmowa pytanie podstawowe nie jakieś z kosmosu . Także polecam i bez nerwów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-21 21:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli szukasz normalnej pracy to tutaj jej nie znajdziesz poszukaj czegos innego tutaj duzo obowiazkow a kasa mala
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-22 21:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam w ostatnim czasie spora ilosx vs zlozyla wypowiedzenie pracy a firma nie nadaza zatrudniac i szkolic nowych vs a szkolenie raczej potrzebne gdyz przyjmuja tu kazdego od kelnera do fryzjera doswiadczenie nie potrzebne jak dla mnie to troche dziwne no ale coz zobaczymy jak w niedlugiej przyszlosci to sie odbije
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kramel Invest?
Zadaj pytanie
alert