Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Opinie o Kramel Invest

żegnam 2016-04-02 14:15
KK jeśli chodzi o kierowcę BC to 2500 masz za bycie kierowcą - dostawcą, a więc zabierasz towar z siedziby i rozwozisz po sklepach typu Aldik, Drogerie itp. To trochę inna praca już w charakterze Vs. Jako kierowca jesteś zatrudniony na umowę o pracę jako Vs tylko na działalności możesz pracować. Firma unika zbędnego zatrudniania księgowych którzy będą musieli pamiętać o Zusach, a na dodatek pracownikowi przysługiwał by urlop a tak nie jeździsz - nie zarabiasz, do tego wystawiasz fv marketingową i firma ma z Ciebie odpis Vatu i robi koszta.
3
ja 2016-04-11 21:47
mam probelem. Mam jutro rozmowę o prace w tej firmie jako VS i nie wiem jaką kwotę powiedzieć żeby nie przesadzić. przykładowo 2500 + koszty utrzymania działalności + premia?
1
toko 2016-05-05 15:48
hej! teraz poszukują kogoś jako Pracownik ogólnobudowlany "Złota Rączka".
adi 2016-06-04 18:10
Wymagania nie są duże bo praca referenta zaopatrzeniowca to m.in. praca w polu, idziesz do sadu i wiążesz drzewka lub gałęzie grabisz...
4
Olek 2016-06-12 23:27
Stawka jak najbardziej realna ale po jakimś czasie dojdziesz do wniosku że za tą pracę to zaden rarytas
1
Świstak 2016-07-24 17:46
Kochany w firmie Kramel musisz być jak świstach zawiać 3 sreberka w ciągu sekundy
5
lolus2015 2016-09-12 09:22
jesli mozesz to odezwij się na 19kaka@wp.pl mam pytanie
lolus2015 2016-09-12 09:24
jesli mozesz to odezwij się na 19kaka@wp.pl mam pytanie
wedfrgv 2016-10-09 09:57
@Win ale mówisz o tej ofercie Merchandiser Mobilny może?
1
kramel warszawa opinia 2017-01-15 02:03
Zdecydowanie odradzam pracę w oddziale w Warszawie, (usunięte przez administratora)
25
Wiatr 2017-01-27 19:14
Czy oferta Merchandiser Mobilny w Gdańsku jest jeszcze aktualna? Zależy mi na pracy w tej firmie. Mam pytanko czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna o co pytają? Na jakie wynagrodzenie można liczyć na początek?
Michał 2017-02-13 12:51
Widziałem ogłoszenie w internecie, że szukają magazyniera na magazyn w Warszawie.
Warto tam iść???
Michał 2017-02-15 16:03
ile można dostać na poczatek (usunięte przez administratora) ?
1
Bombelek 2017-02-21 18:53
Coś nowego? Odeszły najpopularniejsze sklepy do realizowania więc chyba juz magazynierów nie potrzeba.
3
Wojtek 2017-02-21 21:32
Czy Kramel potrzebuje obecnie przedstawiciela handlowego? Chciałbym tu pracować, wiem że są dobrzy i myślę, że mógłbym się jeszcze rozwijać zawodowo. Może ktoś wie jakimi autami dysponują, czy dają komputer, telefon? Dobrze wiedziećwcześniej jakie są warunki
Wojciech 2017-02-27 21:07
praca na własnej działalności licząc z towarowaniem i innymi załatwieniami 10h dziennie, zarobki przez pierwsze trzy miesiące zostanie ci max 1800pln. Później zależy od wyników ale cudów nie oczekuj. Samochód peugeot expert /partner tylko do roboty. Telefon i mail musisz podać prywatny i z niego korzystasz.
5
Maja 2017-03-01 08:56
Jak wygląda proces rekrutacji?
Czy firma zatrudnia studentów?
Na te i więcej pytań odpowiedział dla nas przedstawiciel firmy Kramel Invest. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29795,wywiad-adam-melon
Która z informacji była dla Ciebie najciekawsza?
texas holdem 2017-03-04 14:01
Dramat. Za 4000podstawy plus premia ok 2000 plus koszty utrzymania firmy moze bym sie wrocil. Inaczej nie warto. Za duzo inwestujesz malo otrzymujesz. O tym ze masz miec wlasny magazyn na rozmowie nie wspomna. Socjal zerowy smieszna paczka na swieta. I co dalej? Wielkie nic..... Aha zapytajcie ksiegowej swojej ile macie odkladane na emeryture i jaka np dostaniecie z zus wyplate np po wypadku. Rezykujecie zycie na drodze nie znajac zasad jakie panuja przy waszych skladkach.
5
Maja 2017-03-06 09:08
@benio jesteś pracownikiem firmy Kramel Invest? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń z pracy w firmie.
Krzaki 2017-03-06 14:37
Ja jestem pracownikiem z Warszawy i chetnie opisze wszystko co tam sie dzieje. Prosze o meila.
2
Maja 2017-03-07 09:34
@Krzaki bardzo chętnie poznamy Twoją opinię na temat pracy w firmie. Długo jesteś z nią związany?
@stan archiwizowane są komentarze, które nie są zgodne z naszym regulaminem. Przed zamieszczeniem komentarza zachęcam do zapoznania się z nim.
Ex worker 2017-03-07 11:28
Kramel to firma prywatna nastawiona typowo na zysk. Zrobią z Ciebie robota-maszynke do zarabiania pieniędzy. Czy zgodzisz się być blaznem na sklepach zależy tylko od Ciebie sprzedając towar najdrozej w Polsce.
9
Maja 2017-03-08 09:00
@Ex worker rozumiem, że nie pracujesz już w firmie? A mógłbyś podzielić się Twoją opinią na temat oferowanych warunków pracy w Kramel Invest?
amator 2017-03-08 09:30
w shah bobie i w profitusie był ok. w kramelu wyzysk na maxa.
9
Maja 2017-03-08 13:45
@amator co wpływa na Twoją opinię o firmie?
Maja 2017-03-22 08:46
@TOMASZ A. mógłbyś powiedzieć coś więcej? Co wpłynęło na Twoją negatywną opinię?
1
Pracownik 2017-03-25 02:01
Uczciwa firma, nie płaca może rewelacyjnie ale nie jest żle.
Ważne że wszystkie przepisy sa przestrzegane a nie polowa pod stołem.
W dzisiejszych czasach to ważna kwestia.
Luidzi 2017-03-26 12:04
Ktoś wie czemu nasz kochany dyrektor Tomaszek odszedl z W-wy ?? Bedzie mi go strasznie brakowało :((((((
Maja 2017-03-27 09:57
@Pracownik długo już pracujesz w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat warunków zatrudnienia. Rozumiem, że uważasz Kramel Invest za uczciwą firmę. Co według Ciebie o niej świadczy?
Riczi 2017-03-31 07:10
Max. Spokojnie. Teraz bedzie nowy dyrektor. Moze atmosfera sie polepszy. Chociaz wstpie. Jezeli nie zacznie od wymiany kierowniczek magazynu i teansportu ktore nie mają pojecia absolutnie o niczym to niestety nic z tego nie bedzie.
8
Gregor 2017-04-05 10:57
Kramel Invest posiada w swojej ofercie pracy zapotrzebowanie na regionalnego kierownika sprzedaży we Wrocławiu i okolicach. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi coś w tym temacie? Jakie firma stawia wymagania poza tymi z oferty? W jakich widełkach mieszczą się zarobki?
kleo 2017-04-08 15:12
firma w Warszawie zaczeła płacic wiecej nowym dlatego ze wszyscy uciekaja z obozu i tak mało daja jak na te warunki
3
Maja 2017-04-10 09:08
@kleo rozumiem, że osoby nowe mogą obecnie liczyć na lepsze warunki zatrudnienia. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?
Tomasz Adamek 2017-04-15 20:20
Tak to prawda. Nowi dostają o wiele więcej niz starci pracownicy.
Weronika 2017-04-18 21:01
Czy Kramel ma zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Nigdzie nie ma ofert a zależy mi na pracy w firmie.
bylydyrektor 2017-04-18 23:45
redaktorka Maja ma chyba problemy z rozumieniem tekstu czytanego

prawda jest taka, że nikt nie poleca pracy w Kramel-u z powodu lichej pensyjki
7
ildefonsgałczyński 2017-04-21 23:23
warszawska poezja magazynowa

'Pracę w kramelu...
...Odradzam Każdemu'
8
opiekacz_do_kanapek 2017-04-22 17:54
i znowu zmiany, kolejna osoba sama odeszła z magazynu z powodu nędznych zarobków
5
lolus 2017-04-22 23:25
ta firma to porazka Polski przyjmuja na 3 miechy i goodbye bez sensu a kierowniczka na rozmowie wode leje lepiej niz z kranu
6
Julita 2017-04-23 10:57
A co dobrego można powiedzieć o firmie Kramel Invest?
irus 2017-04-23 22:09
A kto odszedl z magaxynu bo ja nie w temacie?
irus 2017-04-23 22:09
A kto odszedl z magaxynu bo ja nie w temacie?
bubus 2017-04-23 22:13
A Kędziorek to jeszcze pracuje? Co tu sie dziwic ze pierdzielnik na magazynie i ludzie uciekaja jak takie dziecko brygadzista i kierowniczka marjonetka tomaszka tez bez doswiadczenia.
1
Kramel 2017-04-23 23:51
nic
5
irus 2017-04-25 18:39
a tam nic fajna praca 3 zmianowa 1,2,3 i tak cały czas brygadzista pilnuje grafiku zeby było po kolei 1,2,3 2500 netto na start plus premia która mozna wyrobic w ciagu tygodnia na nocnych zmianach najmniej pracy składasz z 2godzinki a pozniej idziesz spac pod regał na gumach
małgosia 2017-04-25 23:14
słyszałam, że nowy król maciuś będzie wymieniał magazynierów na bardziej pracowitych
7
Terenia 2017-04-26 15:22
Ciekawe gdzie ich znajdzie. Chyba ze z piotrkowa alvo plocka by codziennie busik jezdzil z brygadą bo przeciez jak to tomaszek ciagle sie chwalil ze tam elita a tu sami zlodzieje i sciemniacze
2
biskup 2017-04-26 20:27
kazdy kto przychodzi na rozmowe to juz nie wraca lub robi dwa tygodnie i go nie ma niesamowita firma duza motywacja do szukania roboty wchodzisz normalny do pracy a wychodzisz jakbys dostał możdzierzem ,najlepsze to jest to ze magazynierom kasy firma nie daje a go workowi płaca za usuwanie ich masakra
3
siczi 2017-04-27 18:34
to juz nawet gowork jest w kramelu ?
papież franciszek 2017-04-27 19:09
święta prawda biskupie
1
Zostaw swoją opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest