Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kramel Invest


Oceniono 390 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Kramel Invest
Gliniana 6B
97-300 Piotrków Trybunalski
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
pik - 2013-12-12 23:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto awansował?
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-12-13 19:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama rozmowa wcale nie była taka łatwa..
Dyrektor z kierownikiem zawiesili poprzeczkę wysoko przynajmniej jak dla mnie obecnego VS..
Pytania niby proste,ale Dyrektor zadawał je tak ,że można było się dobrze zakręcić.. Co tu dużo gadać.. Profesjonalizmem zawiało ,aczkolwiek ma to swoje zalety ,bo można coś z takiej rozmowy nowego dla siebie wynieść..
W sumie nowe doświadczenie ,a i wyzwanie usiąść przy stole z wyższą ligą..
Jeśli chodzi o wyniki to wspomniano ,że najprawdopodobniej będą około wtorku..
Moim zdaniem wszystko wskazuje na to,że będzie to osoba z zewnątrz..

zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-12-19 13:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
abc i jak powiodło Ci się ? sa juz wyniki ? napisz kto sie dostał i czy firma planuje jakieś nowe przyjęcia i czy warto aplikować ;)? dzieki z góry !
zdjecie uzytkownika
Kasztanek - 2014-02-13 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś przybliżyć warunki pracy na stanowisku Merchandiser Mobilny??
zdjecie uzytkownika
sokoll - 2014-02-20 06:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kasztanek - merchendiser - auto firmowe, karta floty , na łape jakies 2000 do 2800 zalerzy od realizacji akcji itp. ogólnie dostajesz liste sklepów na których odświerzasz lub montujesz stojaki w sumie fajna praca pod warunkiem ze masz dar przekonywania bo guma najbardziej sie sprzedaje w strefie kasy i ty musisz czasami przekonać komunistyczna kobiete na sklepie ze miejsce gumy jest przy kasie a nie 4 metry dalej na pułce obok podpasek
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kasztanek - 2014-02-20 09:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sokoll - 2014-02-20 06:28:39]:
Dzięki kolego za rzeczową odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
kosa - 2014-03-09 16:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej ludzie w sklepach nie robią pracownikom Kramela wielkich problemów z takim umiejscowieniem ich produktów
zdjecie uzytkownika
max - 2014-03-10 09:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SnopLion - 2013-09-12 12:25:18]:
dla mnie jak oni naliczają wynagrodzenie to czarna magia dostajesz za 250 godzin pracy od 1800 do 2300 zależy od stażu ,żadnych dodatków typu dieta a obowiązków za dwóch jesteś magazynierem ,kierowcą ,tragarzem,księgowym
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-03-12 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kramel to złoooooooooo
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-03-17 21:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Łukasz, jeśli pracujesz w kramel to może uargumentujesz jakoś tą swoją opinię, bo taki tekst równie dobrze mogłaby napisać konkurencja.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-03-18 13:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście już nie pracuję...

Napisałem kilka wyczerpujących komentarzy ale zostały usunięte !!!
Ale dwa powody dla których nie warto tracić czasu na firme Kramel mogę podać:
(usunięte przez administratora) 2 - Brak szacunku dla pracownika.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-03-18 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać trzeciego ważnego powodu po podpisaniu umowy nie można się tak po prostu z Kramela zwolnić ,trzeba zapłacić "kare" tz. koszty szkolenia 3000zł obojetnie czy pracowałeś jeden dzień czy też 5 miesięcy.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-03-29 19:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrej - 2013-07-14 14:39:09]:
Nie Kramel na tym właśnie zarabia kasę. Wszystko bierzesz na siebie urlopy zwolnienia rozliczenia z ZUS i Skarbówką. Kramel jest czysty a ty gdy idziesz na urlop nie zarabiasz ani złotówki a za wszystko musisz zapłacić
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-15 10:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moglby bardziej opisac prace vansellera? Wlasnie bylem na rozmowie o prace i czy faktycznie jest tak milo jak obiecuja? I czy ktos z obecnych vs moze sie wypowiedziec po podobno z regionu Gorzow Wlkp pracuja po kilka lat i nie narzekaja. Wiem ze nie jest to lekka praca ale czy idzie zarobic i czy idzie sie dogadac z kierownictwem
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-04-15 11:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie czytałeś opinii wyżej kolego
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-18 06:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytalem, ale tamte posty nic mi nie daly bo nikt konkretnie nic nie napisal, tylko po jednym zdaniu. A chcialbym zeby jedna osoba sie konkretnie wypowiedziala
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-04-24 12:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Piszecie różne opinie jedne są prawdziwe inne napisane pod wpływem emocji.Prawda jest taka pracujesz na własnej działalności płacisz ZUS Podatki opłatę za samochód który musisz dzierżawić od firmy nie masz płatnego urlopu zwolnień lekarskich i innych świadczeń,a jeżeli jesteś na umowie t/w V1 to płacisz również za paliwo.Na chwilę obecną to wydatek:paliwo 1100 zł ZUS 1050 zł podatek różnie około 400 i dzierżawa za samochód 738 (płacisz raty leasingowe bez prawa pierwokupu) do tego trzeba doliczyć telefon który musisz mieć to jest kolejne 50 zł opłata księgowej następne 100-150 zł razem 3450 zł reszta jest wasz. Zapomniałem jeszcze dopisać o karach jakie są nakładane na vasellera za nie terminowe zebranie pieniędzy za przeterminowany towar (a zdarza się że dostajesz towar w krótkiej dacie bo masz cel do wykonania i martw się co dalej z tym robić bo magazyn tego nie przyjmie)a przy remanencie jeżeli posiadasz towar w dacie krótszej niż trzy miesiące płacisz za niego w cenie 100% ( nie odliczają ci twojego potencjalnego zarobku).Jeżeli natomiast klient nie zapłaci w ogóle zaległej faktury to vanseller zostaje obciążony połową faktury brutto w rozłożeniu na raty do 50% przez kolejne 2 miesiące(osobiście miałem takie dwa przypadki). Tak wygląda praca w tej firmie (usunięte przez administratora) nastawienie jest na duży zysk w krótkim czasie
Kramel Invest "Wywiad z Adam Melon - Koordynator Ds. Jakości w firmie Kramel Invest"
Proszę opowiedzieć krótko o początkach firmy Kramel. Sięgają one końca lat osiemdziesiątych poprzedniego stulecia. Firma powstała w 1989 roku, tak więc w tym roku obchodzi 25-lecie istnienia. Siedziba mieści się w Piotrkowie Trybunalskim, ale początki działalności miały miejsce w Łodzi. Stamtąd pochodziło też dwóch założycieli firmy, czyli Dariusz Krakowiak i Dariusz Melon. Od pierwszych liter ich nazwisk powstała nazwa firmy Kramel.   W tamtym czasie był to poc...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-04-24 21:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam kolegę wyżej bez emocji...ale teraz wszyscy dostają raczej umowę V2
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-06-20 13:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jaka jest podstawowa różnica pomiędzy umowa V1, a V2, głównie o to paliwo chodzi? V2 chyba jest lepsza tak? W ogóle po co kramel invest dwa rodzaje umowy, V1 to jakiś okres próbny?
zdjecie uzytkownika
vs2 - 2014-08-19 22:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,jestem na umowie v2 pracuję w KRAMELU 2,5 roku i jakoś nie marudzę. Jak zamykasz plany,a jest to możliwe to masz fajną kasę. Bardzo dużo zależy od RKSa jak trafisz na idiotę to długo nie wytrzymasz. Zarobki 3000-4000 na łapę po odliczeniu wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-08-26 13:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [vs2 - 2014-08-19 22:04:27]:
Jaki masz rejon że wypisujesz takie dziwne kwoty 3000-4000 na rękę po odliczeniu wszystkich wydatków. Jak mieszkasz w warszawie lub podobnej wielkości mieście to może ale jak masz słaby rejon to z trudnością dochodzisz do 2000 może 2500 nie więcej a średnia wypłata to 2200 na czysto
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2014-08-26 13:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega wyżej ma racje jak zarobisz 2500 to bedzie święto ,no i musisz zapier...do 20stej
Pozdro. ...
zdjecie uzytkownika
pomek - 2014-08-29 00:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dość, że wiele zalezy od rejonu, to druga wazna rzecz - umiejętności. Nie dziwcie sie, że komuś udaje się w Kramel Invest zarobić dobrze, bo może się stara nawet przesadnie, czy nie ma życia prywatnego i może sobie pozwolić na pracę powyżej średniej godzinowej. Trudno wystawić łączną opinię o firmie, wazne jednak, że nie spada się do minimalnej krajowej, bo w innych firma to się zdarza albo człowiek po opłatach jest na zero.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-08-29 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego a ty dyrektorem czy regionalnym jestes ? Tylko bez sciem
zdjecie uzytkownika
wpk - 2014-09-10 08:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma "schodzi na psy" ceny mają bardzo wysokie plany bardzo ambitne klienci odchodzą masowo. Dni jej są już policzone
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x