Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Opinie o Kramel Invest

lolek 2015-11-08 02:56:43
Fajnie, że pracownicy dostają umowy o pracę, zwłaszcza dla przedstawicieli handlowych. Zdecydowanie mam dość śmieciówek.
1
kozi 2015-11-10 12:20:46
@lolek, a kto nie ma... nie mniej nic człowiekowi po umowie o pracę jeśli kasa mimo wszystko jest mała
wacek 2015-11-12 15:44:12
i tak powinno byc w kazdej firmie, kazdy powinien byc zatrduniony na umowie o pracy, bo nigdy do emerytury nie dozyjemy
mike 2015-12-11 17:35:51
nie rozumiem po co to forum skoro negatywne komentarze sa ciagle usuwane przez PANA KOORDYNATORA,
wacek 2015-12-12 18:41:00
to jest prawo forum,jezli wypowiadacie sie wulgarnie to nikt nie chce czytac tego,tu wchodza ludzie ktorzy pragna sie czegos dowiedziec jak wyglada praca w firmie a nie czytać obelg i wulgaryzmów!
waro 2015-12-27 22:08:57
widzialem, ze szukali teraz niedawno przedstwicieli handlwoych, zastanawialem sie nad aplikacja bo oferta byla bardzo atrakcyjna,ale dostalem inna oferte pracy,chyba jeszcze poszukuja
stig 2015-12-31 16:10:36
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH SADOWNIKOW
wedfrgv 2015-12-31 19:12:26
@waro tak to prawda szukaja nadal przedstawiciela handlowego w Tarnowie, mozna sporobwac aplikowac bo oferta pracy wydaje sie byc calkiem interesujaca
marian 2016-01-05 03:21:56
Mnie też interesuje ogłoszenie na przedstawiciela handlowego. Zapewniają zatrudnienie w dobrej atmosferze, a nawet świadczenia pozapłacowe, ale szkoda, że nie określili jakie to są konkretnie.
1
lolus2015 2016-01-07 12:29:52
lolus2015@wp.pl
1234 2016-01-07 14:50:01
@marin jezeli jestes nadal zainteresownay ta oferta na przedstawiceila handlowego to jest ona nadal akuralna- w Tarnowie, szkoda ze nie napisali jaka umowa
1
masa 2016-01-08 06:32:26
PH pracujący w charakterze VS pracują w tej firmie od lat na własnej działalności ,może Preselling pracuje inaczej tego nie wiem.. Świadczenia poza płacowe .? O czymś takim od razu zapomnij.!
Koxik 2016-01-09 18:18:47
@1234 wydaje mi się, że dają umowę o pracę, jednak nie mogę tego potwierdzić. Nawet jeśli umowa miałaby inny charakter to i tak warto, bo socjal jest bardzo rozbudowany, a i słyszałem, że atmosfera w pracy nie najgorsza.
Zainteresowany 2016-01-28 18:57:09
Witam nie rozumie jednego pracuj.pl ogloszenie pisza wyraznie wymagana wlasna dzialalnosc. Tutaj piszecie ze etat i ze rozbudowany socjal. To jak to jest? Mam kolegow co pracuja na dzialalnosci w kurierce i nie maja zadnego tzw socjalu. Jaki jest ten socjal? I jaka jest umowa bo idzie oszalec od sprzecznych informacji.Pozdrawiam
gols 2016-01-28 21:35:34
koxik, zwykle gro socjali firma daje ludziom na umowie o pracę. Nie słyszałem, żeby taką ticket restaurant mieli ludzie na umowie zlecenie. Potrzebują znowu przedstawicieli jakby kotś pracyzukał
mike 2016-01-28 23:18:12
jezeli chodzi o stanowisko vanseller to w firmie Kramel tylko i wylacznie wlasna dzialalnosc pracuje tu od kilku lat i szczerze mowiac to nie polecam praca ciezka za marna kase
Agrest 2016-01-31 11:40:16
mówisz o marnej kasie @mike, chętnie się dowiem co konkretnie masz na myśli, bo właśnie czytam te oferty na przedstawicieli handlowych i waham się :) Szkoda, że ta działalność potrzebna
grzesiek 2016-02-02 11:48:20
ja jestem w stanie założyć nawet taką działalność, bo w tej ofercie głównie przyciąga mnie to: "atrakcyjne warunki finansowe ( podstawa + premie ), szkolenia pozwalające osiągnąć wysoki poziom kompetencji warsztatowych"
fire 2016-02-04 12:55:41
@Agrest ale taką działalność zakładasz przez internet, to nie jest nic skomplikowanego a masz sporo korzyści. Przez pierwsze lata zwolniony jesteś dodatkowo z części opłat. Wychodzi dużo lepiej niź na umowie o pracę
Huginn 2016-02-04 13:15:09
Te atrakcyjne zarobki to między 2000 a 3000 na łapę jednak aby zarobić te 3000 to trzeba mieć awans na starszego vansellera a to dopiero po roku pracy robota po około 10h
A i doliczyć trzeba czas na codzienne wpłaty pieniędzy i magazyn raz w tygodniu minimum 2 godziny
rosik 2016-02-06 15:44:16
@Huginn, to zależy jak sobie zorganizujesz czas, da się wyrobić w 7-8h, ale fakt, czasem papierkowa robota sprawia, że wychodzi 9-10. Za to jak jestes dobry to jako vanseller zarobisz ponad 4 tysiące.
pakt 2016-02-09 11:47:58
Według mnie to, że czasami trzeba zostać dłużej w pracy, wcale nie świadczy o firmie źle. Wiele osób tak narzeka na nadgodziny, ale jednak obowiązki do wypełnienia są i trzeba się z nich wywiązać.
Prawda 2016-02-12 11:33:29
Jako byly pracownik powiem tyle
Plusy
kasa jest w terminie
Firma jest ogarnieta pod wzgledem ksiegowosci operatorek i formalnosci
Idzie sie dogadac choc czasami to troche trwa :)
bedac uczciwywym krzywda ci nie grozi


Minusy
Dzialalnosc i brak socjalu
Brak rozwoju po szczeblach firmy
Brak kontaktu z osobami decyzyjnymi


Ogolnie ok. Nie żaluje ale szkoda ze nie mozna awansowac .... to byl powod mojego odejscia
piksel 2016-02-12 11:44:25
Ważne, że firma za nadgodziny płaci, z tego co słyszałem. Nawet jeśli zdarza się sytuacja, że zostać trzeba, to co.. Referentka czy zaopatrzeniowiec, których teraz szukają, też czasami będą musieli nagiąć swój wolny czas.
Prawda 2016-02-12 19:53:10
Stary piszesz opinie 13min po mojej mam powiedziec siema andrz... czy siema mar... ? Pozdrawiam i dajcie szanse mlodym ktorzy was wierza tak ja ja kiedys. I szanujcie ich bardziej jak mnie i moja grupe kolegow ktorzy juz nie sa z wami. Pozdrawiam
Problem w tym calym coatchingu jest taki ze pamietajcie macie w szeregach mase ludzi ambitnych ktorzy z miesiaca na miesiac przestaja w was wierzyc. Mam sentyment do firmy kupa lat razem zlego slowa nie powiem. Ale szanujcie ludzi ambitnych dzieki ktorym wasz biznes sie kreci. Pozdrawiam
Ps rynek pracy aktualnie jest taki ze dobry vs czy ph znajdzie prace w 5 dni i to nie wazne czy wy go zwolnicie czy sam odejdzie
W dzisiejszych czasach nawet molochy wieksze od was maja problemy kadrowe zbadajcie rynek w tej dziedzinie i zadbajcie o dobrych bs ktorych pozdrawiam
sssk 2016-02-12 20:57:44
Ale Wy tu głupoty piszecie. za nadgodziny płacą? dobre sobie...Ty robisz jak wół po 10-12 godzin a oni Ci premie serwisową obcinają...
1
mike 2016-02-13 11:02:20
zgadzam sie Toba w 100% cala prawda o tej firmie tez mysle wlasnie o zwolnieniu sie z tej firmy mam juz nawet dobra oferte od konkurencji
Dox 2016-02-14 12:16:27
No to jeśli wam tak źle w Karmel to się zwolnijcie :) Droga wolna. Może wtedy będzie więcej miejsc dla innych, bo aktualnie to widzę tylko jedną ofertę na referentkę - zaopatrzeniowca. Wymagania nie są nawet jakieś duże, bo trzeba mieć prawo jazdy kat. B i znajomość obsługi komputera.
karmi 2016-02-16 18:01:05
ludzie czemu godzicie się na te nadgodziny? to jakaś plaga w dzisiejszych czasach @sssk moim zdaniem jesli człowiek nie godzi się na to od samego początku to moze coś tym ugrać
olek 2016-03-04 17:41:09
Panie prezesie moze w koncu sie obudzcie i dajcie zarobic jakies normalne pieniadze bo niedlugo sami bedziecie jezdzic w tych swoich wytluczonych vanach ,za 2tys na wlasnej dzialalnosci z taka odpowiedzialnosci za wszystko(towar kasa auto)to raczej nie za duzo
1
kozi 2016-03-04 18:55:40
Widziałem , że w Kramelu ostatnio poszukiwali zaopatrzeniowca. Od dłuższego czasu nie mogą nikogo znaleźć. Widzę , że już prawie miesiąc temu ludzie o tym pisali...ciekawe skąd brak zainteresowania
stig 2016-03-12 11:36:04
a co to kramel szuka magazynierow chyba beda jabka zrywac w sadach
agnmieszka 2016-03-12 13:07:06
tej oferty już niestety nie widzę, musiał ktoś ją zgarnąć bo chętnych nie brakuje. na ich stronce jest podane lista wymagań/cech wymaganych do aplikowania al;e niestetety nie nie jest podane konkretne stanowiska na jakie można startować
mikkadodo] 2016-03-30 22:49:21
ale za to są nowe inne opferty, spokojnie, branża FMCG nie lubi próżni, pozas tym ta firma jest jednym z lidferów rynku więc na pewno poszukiwania zaraz ruszą nowe
kk 2016-04-01 22:51:47
Szukają głownie Kierowców kat. B.C jednka z tego co piszecie faktycznie 2500zł dla mnie za 13 godzin pracy to jednka trochę mało, jednka mnie interesuje oferta Technika, tu przynajmniej normowany chyba czas pracy.
1
żegnam 2016-04-02 14:15:59
KK jeśli chodzi o kierowcę BC to 2500 masz za bycie kierowcą - dostawcą, a więc zabierasz towar z siedziby i rozwozisz po sklepach typu Aldik, Drogerie itp. To trochę inna praca już w charakterze Vs. Jako kierowca jesteś zatrudniony na umowę o pracę jako Vs tylko na działalności możesz pracować. Firma unika zbędnego zatrudniania księgowych którzy będą musieli pamiętać o Zusach, a na dodatek pracownikowi przysługiwał by urlop a tak nie jeździsz - nie zarabiasz, do tego wystawiasz fv marketingową i firma ma z Ciebie odpis Vatu i robi koszta.
kliok 2016-04-03 23:30:17
praca kierowcy nie jest łatwa, nie tylko prowadzenie pojazdu ale tez często jego rozładunek, @żegnam ale musisz zwrócić uwagę na to że każdy lubi co innego
ja 2016-04-11 21:47:21
mam probelem. Mam jutro rozmowę o prace w tej firmie jako VS i nie wiem jaką kwotę powiedzieć żeby nie przesadzić. przykładowo 2500 + koszty utrzymania działalności + premia?
yaya 2016-05-04 08:02:17
Patrząc na to jakie mają wymagania @ja czyli sporo uprawnień i doświadczenie też mile widziane. Wydaje mi się, że takie 2500 tysiąca to naprawdę jest ok, raczej nie masz się czego obawiać. Najwyżej powiedzą, że nic z tego
toko 2016-05-05 15:48:59
hej! teraz poszukują kogoś jako Pracownik ogólnobudowlany "Złota Rączka".
adi 2016-06-04 18:10:21
Wymagania nie są duże bo praca referenta zaopatrzeniowca to m.in. praca w polu, idziesz do sadu i wiążesz drzewka lub gałęzie grabisz...
toko 2016-06-09 15:15:02
ale sądzicie, że ta stawka 2500 zł na start to jest naparwde realna?
Olek 2016-06-12 23:27:27
Stawka jak najbardziej realna ale po jakimś czasie dojdziesz do wniosku że za tą pracę to zaden rarytas
toko 2016-06-13 11:04:53
ale dlaczego tam uważasz? No chyba będzie można dobrze zarobić, bo też tak mówią jeśli chodzi o prace jako Merchandiser Mobilny
Świstak 2016-07-24 17:46:13
Kochany w firmie Kramel musisz być jak świstach zawiać 3 sreberka w ciągu sekundy
Win 2016-07-24 19:45:05
Sam nie wiem, Radom wydaje się spoko pracą chyba nie?
Miłosz 2016-08-03 10:28:34
Wyzysk i krętactwa nie polecam
wacek 2016-08-03 10:31:12
No właśnie słyszałem, że fajnie się zatrudnić na start w Kramel Invest, podobno można się sporo nauczyć. Ja nie mam zbyt dużego doświadczenia zawodowego i zastanawia mnie, czy w ogóle miałbym tu szanse się załapać?
ir50 2016-08-17 09:23:47
Nie polecam tej firmy a szczególności oddziału w Warszawie. Pan T jak sam o sobie mówi przez wielkieeeeee D - DYREKTOR, to nie człowiek tylko Dyktator a nie Dyrektor. Jego ego przerasta wszystko i wszystkich. Były pracownik.
wedfrgv 2016-08-17 14:51:00
w każdej frimie tak na prawde masz szansa na zdobycie jakiego doświadczenia i sznas żeby się czegos nauczyć tylko trzeba tez dobrze tafic..mnie zainteresowlaa oferta na stanowisko przeedstawcieila handlowego podobno calkiem sporo można tutaj zarobić to prawda?
Zostaw swoją opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest