Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Kramel Invest

zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-21 21:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli szukasz normalnej pracy to tutaj jej nie znajdziesz poszukaj czegos innego tutaj duzo obowiazkow a kasa mala
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-22 21:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam w ostatnim czasie spora ilosx vs zlozyla wypowiedzenie pracy a firma nie nadaza zatrudniac i szkolic nowych vs a szkolenie raczej potrzebne gdyz przyjmuja tu kazdego od kelnera do fryzjera doswiadczenie nie potrzebne jak dla mnie to troche dziwne no ale coz zobaczymy jak w niedlugiej przyszlosci to sie odbije
zdjecie uzytkownika
halina - 2015-06-12 11:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mike to że firma tak dużo zatrudnia to raczej dobrze, rotacja jest bardzo pozytywnym zjawiskiem. poza tym, skoro jest dużo miejsc pracy do obsadzenia i firma się rozwija, są pieniądze duże do wzięcia.skoro przyjmują bez doświadczenia to plus, więcej osób ma szansę się rozwinąć, poza tym branża FMCG to dzisiaj dochodowy biznes bardzo
zdjecie uzytkownika
stig - 2015-06-12 21:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halinko kramel sie nie rozwija tylko nikt ci nie bedzie pracowal w takich warunkach
zdjecie uzytkownika
Stan - 2015-06-13 10:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@halina

Nie pracuję w Kramelu, ale jak czytam wasze wypociny, to się za głowę łapię. Gdzie duża rotacja jest pozytywnym zjawiskiem? Jak firma ma dobrych i wyszkolonych pracowników, to po co ich zmieniać? Nowego pracownika trzeba wyszkolić, a i to jest niewiadoma, bo może się okazać że jest słaby, lub nie przykłada się do obowiązków i ktoś za niego musi część roboty wykonywać.

Duża rotacja jest tylko w dziadowskich firemkach wykonujących proste prace, bardzo słabo opłacanych i oszukująca pracowników. Jedni trochę popracują zwalniają się jak taki "byznesmen" zaczyna ludzi oszukiwać i wyzyskiwać, potem przyjmuje nowych "frajerów", i tak w kółko.
Takie zagrania są w różnych bantustanach i innych - kartoflanych republikach, a nie w cywilizowanych państwach i poważnych firmach, gdzie pracowników się szanuje i dobrze wynagradza.
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-06-13 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tu od 7 lat na poczatku było dobrze.nawet b.dobrze ale gdzieś od 2lat zadowolenie coraz mniejsze kasy ledwo starcza od wypłaty do wypłaty plany realizuje co trzeci miesiąc gdzyz są nierealne do wykonanania
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-06-26 15:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
dostałem dziś zaproszenie na rozmowę o pracę do firmy Kramel, rzutcie podstawami jaka kasa jak sie pracuje czy warto itp?
zdjecie uzytkownika
Mathew - 2015-07-06 22:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda mi to czytac ze macie tak zle:-) ja narzekam bo jestem wybredny ale 2 tys zeby dostac nie musisz sie starac nawet;)pracuje w kramelu i nie zamoerzam zmieniac poki co pracy .kto chce sie rozwiaj moze probowac a tu nauczysz sie sporo;) targety sa ppdnoszone jak wszedzie bo chodzi o rozwijanie a nie cofanie.Raz ciezko raz ciezej ale wiesz za co pracujesz
zdjecie uzytkownika
Igorro - 2015-07-08 19:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak: nie ma co narzekać. Narobić się trzeba, ale tak jest w każdej prywatnej firmie, która nastawiona jest na zysk. Jak ktoś chce się poobijać to musi sobie załatwić pracę w urzędzie państwowym. Zarobki średnie: mało nie płacą, ale fortuny na pracy w Kramelu też nie zbijesz. Dużo zależy od organizacji pracy własnej: jak ktoś jest obrotny i potrafi sobie wszystko poukładać jak trzeba to będzie z tej pracy zadowolony.
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2015-07-12 17:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przedstawiciel hadnlowy to cośco chce robić dla kramelu. czytałem trochęte wasze opinie, jak tak czytam to te opinie są na prawdę różne. Wniosek ogolny mam pozytywny, ale dobrze w ogóle że piszecie opinie o tym jak sięwam tam pracowało jak ja teraz szukam to niektóe firmy od razu odrzucam. a tu fajna branża i produkt też dobry do psrzedaży.
zdjecie uzytkownika
Airbag - 2015-07-13 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma jest ok pracuje tutaj długo. Wypłaca i jesli tylko ty ich nie oszukujesz i grasz fair to oni tez tak graja. Ale! Za duzo nowych pomysłow i ludzi na wysokich szczeblach ktory nigdy nie pracowali w terenie i nie maja pojecia na czym polega vanselling i panowie ci nie rozumieja ze nie jestersmy jedyna hurtownia we wszechswiecie i klient nie poczeka na nas miesiac zeby kupic gume na rabacie 0% panowie z 8 lat temu tak mozna bylo grac z klientem ale nie w 2015r. Fajnie by bylo zeby ktos otworzyl oczy i przestal utrudniac prace ingerujac w trasy tworzone przez doswiafczonych vs. Wiekszosci z nas zalerzy na zamykaniu planow i braniu 100%premii nie jestesmy tutaj dla zabawy tylko dla złotowek. Wiec panie x "uzdrawiaczu systemu" przestan psuc to co hula i nie tworz nowych nie przemyslanych pomyslów zeby tylko pokazac ze twoje stanowisko jest potrzebne! Pozdrawiam człowiek ktory chce pracowac tak jak sie pracowalo przed przyjeciem pana! Jakos wtedy kazdy vs mial z 5do10% wieksze wyniki..... czyli wiecej kasy dla firmy i dla vs i po obu stronach na koniec miesiaca byl tylko uśmiech!!! ":):):)
zdjecie uzytkownika
sam - 2015-08-02 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cichy - 2015-05-17 15:52:53]:
tak - 3 tysięcy ale natto na FV - minus ZUS i podatki i wielki H.. ci zostanie :)
zdjecie uzytkownika
sam - 2015-08-02 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cichy - 2015-05-17 15:52:53]:
tak - 3 tysięcy ale netto na FV - minus ZUS i podatki i wielki H.. ci zostanie :)
zdjecie uzytkownika
muza - 2015-08-11 20:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokaldnie targety rosna no bo wiadomo firma sie rozwija wiec i potrzeby sa wieksze. to nie komuna ze sie stoi w mijscu. a ztego co widze wlasnie poszukuja osob na nowe stanowiska: Regionalny Kierownik Sprzedaży , Przedstawiciel Handlowy - Vanseller, Kierownik logistyki i transportu. ja osobiscie sie zainteresowalam ale przeraza mnei fakt ze wlasna dzialnosc musi byc. nie da sie inaczej? na umowe?
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2015-09-03 12:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jest tu jakiś Vanseler z podkarpacia? jak sprzedaż ich produktów w rejonie Dębicy- Rzeszowa? Plany do wyrobienia ?
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-09-06 13:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca. Narobić się trzeba, ale tak jest w każdej prywatnej firmie. To nie jest instytucja charytatywna. Płacą dobrze, zawsze w terminie, miałem pewne obawy związane z założeniem własnej działalności, ale w tej kwestii firma akurat spisała się na medal - bardzo pomagają. Kolegów z grupy stać żeby w czasie urlopy wylecieć na tydzień na wycieczkę zagraniczną i to nie do Turcji czy Hiszpanii, ale na drugi koniec świata, więc z zarobkami na pewno nie jest tak źle. Plany są spokojnie do wyrobienia, potrzeba trochę zaangażowania i odpowiedniego podejścia do klienta. Jak ktoś jest miły, niekonfliktowy i ugodowy to sobie poradzi. Ale jak jesteś gburem i "burakiem" to możesz mieć problemy. Kierownictwo z Piotrkowa wymagające, ale z ludzkim podejściem, choć i tak najwięcej zależy od twojego regionalnego kierownika - jak jest obrotny i zna się na rzeczy (ja akurat tak miałem) to jego vansellerzy mają komfortową sytuację. Na minus na pewno ta nerwówka pod koniec miesiąca. Wszyscy się spinają maksymalnie, żeby podopinać targety i być ze wszystkim "na czysto" żeby nie oberwać po premii. Pracowałem już w kilku tego typu firmach i Kramel oceniam najlepiej z nich wszystkich.
zdjecie uzytkownika
wedfrgv - 2015-09-11 00:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiś czas temu widziałam dosyć sporo ofert firmy Kramel, widziałam że szukali głównie przedstawicieli handlowych w Radomiu, Częstochowie i Opolu, pracownika magazynowego w Warszawie i wielu innych miastach w Polsce..ciekawe czy w najbliższym czasie będą prowadzić jeszcze rekrutację na któreś z tych stanowisk
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2015-09-12 10:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Artur a jak jest z tym podatkiem i ubezpieczeniem firma obecnie pokrywa wszystkie koszty?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-09-16 17:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto nie warto tam pracować ? Chodzi mi o stanowisko vs na Warszawę.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-10-11 13:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Domyślam się @milia, że kwota, którą podałaś to Twoje zarobki w tej firmie. Wydaje mi się, że nie jest to mała kasa jednak.. Nie wiem na jakim stanowisku pracowałaś, ale mimo wszystko, chyba nie miałaś za bardzo na co narzekać. Co innego złe traktowanie pracowników, to już nie ciekawie wygląda jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
lasvegas - 2015-10-14 10:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2015-08-02 17:33:04]:
Witam
Pracowałeś w Kramelu, możesz dać maila, chciałbym podyskutować
zdjecie uzytkownika
lasvegas - 2015-10-14 10:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Proszę podeślij maila jak pacowałaś w Kramelu, chcę przedyskutować kilka spraw
zdjecie uzytkownika
lolu2015 - 2015-10-19 18:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj kontakt do siebie
zdjecie uzytkownika
lasvegas - 2015-10-23 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszcie na maila osoby które pracowały w Kramelu. lolus2015@wp.pl
zdjecie uzytkownika
toko - 2015-11-05 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na kilka miast terz szukają na to samo stanowisko jako Przedstawiciel Handlowy-Vanseller, na pewno w Warszawie i w Kielcach. Odnośnie wymagań to chcą doswiadczenia min 2 lata i umiejętności pracy z klientem, zarzązania zespołem, a w zamia oferują prace na pełen etat z umowa o prace, opłaca się taka praca?
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-11-06 22:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W firmie kramel nie ma czegoś takiego jak umowa o pracę i etat vanseller musi mieć działalność wiem bo pracuje tu już trochę jako vs chyba że teraz coś się zmieniło o czym nie wiem
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-11-08 02:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie, że pracownicy dostają umowy o pracę, zwłaszcza dla przedstawicieli handlowych. Zdecydowanie mam dość śmieciówek.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2015-11-10 12:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2015-11-08 02:56:43]:
@lolek, a kto nie ma... nie mniej nic człowiekowi po umowie o pracę jeśli kasa mimo wszystko jest mała
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-11-12 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak powinno byc w kazdej firmie, kazdy powinien byc zatrduniony na umowie o pracy, bo nigdy do emerytury nie dozyjemy
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-12-11 17:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem po co to forum skoro negatywne komentarze sa ciagle usuwane przez PANA KOORDYNATORA,
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-12-12 18:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prawo forum,jezli wypowiadacie sie wulgarnie to nikt nie chce czytac tego,tu wchodza ludzie ktorzy pragna sie czegos dowiedziec jak wyglada praca w firmie a nie czytać obelg i wulgaryzmów!
zdjecie uzytkownika
waro - 2015-12-27 22:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialem, ze szukali teraz niedawno przedstwicieli handlwoych, zastanawialem sie nad aplikacja bo oferta byla bardzo atrakcyjna,ale dostalem inna oferte pracy,chyba jeszcze poszukuja
zdjecie uzytkownika
stig - 2015-12-31 16:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH SADOWNIKOW
zdjecie uzytkownika
wedfrgv - 2015-12-31 19:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@waro tak to prawda szukaja nadal przedstawiciela handlowego w Tarnowie, mozna sporobwac aplikowac bo oferta pracy wydaje sie byc calkiem interesujaca
zdjecie uzytkownika
takapraca - 2016-01-04 22:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co ostatnio dzieje się w Kramelu przechodzi ludzkie pojęcie. Nowy Dyrektor Pan J.W to człowiek tyran który nie dość ,że terroryzuje pracowników biura to na dodatek wprowadza swoje chore plany byleby tylko pokazać ,że jest w tej firmie potrzebny. To jest niestety nie po raz pierwszy wypowiedziany tutaj tekst. Człowiek totalnie nie zna na pracy w terenie - jeśli się mylę ,a znając życie Pan J.W śledzi takie fora popijając 4 kawę w ciągu dnia myśląc nad najnowocześniejszymi utrudnieniami jeśli chodzi o pracę Vs to bardzo prosiłbym,żeby wypowiedział się na temat ów doświadczenia w terenie.. Notoryczne zmiany systemów tras według jego widzi mi się doprowadziły do obalenia systemu systematyki wizyt o czym przekonałem się sam tuż przed Świętami. Niestety kierownicy mają bardzo mało do powiedzenia ,bo zwyczajnie się go boją na czym cierpią obroty ,a więc zyski firmy,Vs się wykruszają ,bo każdy kto ma chociaż trochę wiary we własne umiejętności po prostu odchodzi ,bo wie ,że można zarabiać jeśli nie lepiej to przynajmniej niewiele mniej ale łatwiej bez zbędnych obciążeń. Do tego praca 8 godzin w terenie plus dojazd na pierwszy sklep 1h plus powrót do domu z ostatniego sklepu 1h plus poczta prawie codziennie z cudownym systemem wpłatomatów plus przejazd przez miasto do magazynu,towarowanie to kolejne minium 2 h plus praca przy kompie 1h i w ten sposób pracuje się 13h za 2000-2500 na czysto. Ktoś powie dużo.. 13h po 21 dni to 263 godziny na własnej działalności z olbrzymią odpowiedzialnością za towar.. Daje nam to skromne niecałe 10zł/h do ręki. Kokosy.? To przeliczcie najniższą krajową netto z umową o pracę ,walnijcie trochę godzin jeśli jest możliwość i macie wszystko w poważaniu.
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-01-05 03:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie też interesuje ogłoszenie na przedstawiciela handlowego. Zapewniają zatrudnienie w dobrej atmosferze, a nawet świadczenia pozapłacowe, ale szkoda, że nie określili jakie to są konkretnie.
zdjecie uzytkownika
lolus2015 - 2016-01-07 12:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolu2015 - 2015-10-19 18:43:08]:
lolus2015@wp.pl
zdjecie uzytkownika
1234 - 2016-01-07 14:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marin jezeli jestes nadal zainteresownay ta oferta na przedstawiceila handlowego to jest ona nadal akuralna- w Tarnowie, szkoda ze nie napisali jaka umowa
zdjecie uzytkownika
masa - 2016-01-08 06:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PH pracujący w charakterze VS pracują w tej firmie od lat na własnej działalności ,może Preselling pracuje inaczej tego nie wiem.. Świadczenia poza płacowe .? O czymś takim od razu zapomnij.!
zdjecie uzytkownika
Koxik - 2016-01-09 18:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@1234 wydaje mi się, że dają umowę o pracę, jednak nie mogę tego potwierdzić. Nawet jeśli umowa miałaby inny charakter to i tak warto, bo socjal jest bardzo rozbudowany, a i słyszałem, że atmosfera w pracy nie najgorsza.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2016-01-28 18:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie rozumie jednego pracuj.pl ogloszenie pisza wyraznie wymagana wlasna dzialalnosc. Tutaj piszecie ze etat i ze rozbudowany socjal. To jak to jest? Mam kolegow co pracuja na dzialalnosci w kurierce i nie maja zadnego tzw socjalu. Jaki jest ten socjal? I jaka jest umowa bo idzie oszalec od sprzecznych informacji.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gols - 2016-01-28 21:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koxik, zwykle gro socjali firma daje ludziom na umowie o pracę. Nie słyszałem, żeby taką ticket restaurant mieli ludzie na umowie zlecenie. Potrzebują znowu przedstawicieli jakby kotś pracyzukał
Kramel Invest
Kramel Invest
"Wywiad z Adam Melon - Koordynator Ds. Jakości w firmie Kramel Invest"
Proszę opowiedzieć krótko o początkach firmy Kramel. Sięgają one końca lat osiemdziesiątych poprzedniego stulecia. Firma powstała w 1989 roku, tak więc w tym roku obchodzi 25-lecie istnienia. Siedziba mieści się w Piotrkowie Trybunalskim, ale początki działalności miały miejsce w Łodzi. Stamtąd pochodziło też dwóch założycieli firmy, czyli Dariusz Krakowiak i Dariusz Melon. Od pierwszych liter ich nazwisk powstała nazwa firmy Kramel.   W tamtym czasie był to początek gospodarki wolnorynkowej, a panowie zajmowali się stricte sprzedażą hurtową artykułów spożywczych: mąki, cukru, makaronu. Swoją działalność prowadzili na giełdzie handlowej mieszczącej się przy ul. Zjazdowej w Łodzi. Z biegiem czasu firma zmieniała profil swojej działalności i pomimo, że obecnie posiada w swoich strukturach oddział hurtowy – presselingowy, to w główniej mierze zajmuje się sprzedażą bezpośrednią – vansellingową. W tym momencie jesteśmy firmą ogólnopolską, zatrudniamy ponad 200 przedstawicieli handlowych w kilkunastu oddziałach   Zwykle proszę o opowiedzenie o siedzibie firmy, ale tutaj ze względu na specyfikę Państwa firmy z...
zdjecie uzytkownika
mike - 2016-01-28 23:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2016-01-28 18:57:09]:
jezeli chodzi o stanowisko vanseller to w firmie Kramel tylko i wylacznie wlasna dzialalnosc pracuje tu od kilku lat i szczerze mowiac to nie polecam praca ciezka za marna kase
zdjecie uzytkownika
mike - 2016-01-28 23:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2016-01-28 18:57:09]:
jezeli chodzi o stanowisko vanseller to w firmie Kramel tylko i wylacznie wlasna dzialalnosc pracuje tu od kilku lat i szczerze mowiac to nie polecam praca ciezka za marna kase
zdjecie uzytkownika
Agrest - 2016-01-31 11:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówisz o marnej kasie @mike, chętnie się dowiem co konkretnie masz na myśli, bo właśnie czytam te oferty na przedstawicieli handlowych i waham się :) Szkoda, że ta działalność potrzebna
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-02-02 11:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem w stanie założyć nawet taką działalność, bo w tej ofercie głównie przyciąga mnie to: "atrakcyjne warunki finansowe ( podstawa + premie ), szkolenia pozwalające osiągnąć wysoki poziom kompetencji warsztatowych"
zdjecie uzytkownika
WIEM - 2016-02-02 22:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tu jest manipulacja ze strony Kramela, płacą za reklamę i decydują o tym co zawierają wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fire - 2016-02-04 12:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agrest ale taką działalność zakładasz przez internet, to nie jest nic skomplikowanego a masz sporo korzyści. Przez pierwsze lata zwolniony jesteś dodatkowo z części opłat. Wychodzi dużo lepiej niź na umowie o pracę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam na rozmowie powinienem być jakieś 40min. Tak powiedział pan który ze mną przeprowadzał rozmowę .Co się okazało na rozmowę poświęciliśmy 100min. przy czyn nie żałuje . Bardzo dobra rozmowa pytanie podstawowe nie jakieś z kosmosu . Także polecam i bez nerwów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Huginn - 2016-02-04 13:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te atrakcyjne zarobki to między 2000 a 3000 na łapę jednak aby zarobić te 3000 to trzeba mieć awans na starszego vansellera a to dopiero po roku pracy robota po około 10h
A i doliczyć trzeba czas na codzienne wpłaty pieniędzy i magazyn raz w tygodniu minimum 2 godziny
zdjecie uzytkownika
rosik - 2016-02-06 15:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Huginn, to zależy jak sobie zorganizujesz czas, da się wyrobić w 7-8h, ale fakt, czasem papierkowa robota sprawia, że wychodzi 9-10. Za to jak jestes dobry to jako vanseller zarobisz ponad 4 tysiące.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kramel Invest!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert