Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kramel Invest

zdjecie uzytkownika
olm - 2014-12-03 00:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy kandydat do tej pracy musi byc kompetentny ? za jakie grosze trzeba tam pracowac to znaczy te grosze to tak malo wyplacaja czy jakas inna sytuacja ? dlaczego ta praca jest w rodzinnej firmie kogo tam przyjmuja bez doswiadczenia czy z doswiadczeniem jak to wyglada czy przy rekrutacji sa jakies etapy w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Ada, - 2014-12-07 23:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam byłem na rozmowie wymagają podpisu weksla in blanco bez to jest nie bezpieczne poczytajcie sobie .
Podziękowałem takiej firmie
zdjecie uzytkownika
Pints - 2014-12-17 08:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hah, ciekawe ile osób udało im się w ten sposób złowić i co dokładnie potem znajduje się w treści umowy, którą rzekomo pracownik podpisał. Miał ktoś może z nimi taką sytuację i udało mu się jakoś ją pozytywnie rozwiązać? Podejrzewam, że zerwanie obowiązującej umowy raczej nie wchodzi w grę, więc co można wymyślić?
zdjecie uzytkownika
Gingle - 2014-12-31 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją drogą jak bardzo zdesperowanym trzeba być aby podpisać taki weksel! Równie dobrze może tam być napisane, że pracownik godzi się pracować za darmo przez 3 lata pod groźbą kary finansowej. W ten sposób Kramel powinien się pakować i zmywać z rynku, bo tacy śliscy ludzie są na rynku w ogóle niepotrzebni.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-01-09 17:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie każą weksel podpisać in blanco podziękowałem trzeba być totalnym debilem żeby to podpisać
zdjecie uzytkownika
ololol - 2015-01-13 11:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weksel dają żeby się zabezpieczyć gdybyś ukradł towar ale jeszcze musisz mieć żyranta który też podpisze weksel, jest możliwość żeby cię zwolnili słyszałem o gościu co jeździł samochodem jak chciał i gdzie chciał , pyskował kierownikom i po kilku miesiącach mu podziękowali ale z tego co wiem był zadowolony , że nie musiał. Kiedyś pisałem komentarze ale je usuwają. Twoja pensja zależy tylko i wyłącznie od terenu na jakim pracujesz a nie od Twoich umiejętności.Jak będziesz miał małe sklepy to wiele nie ugrasz taka jest prawda owszem garstka zarabia bardzo dobrze a reszta dobrze lub źle.
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2015-01-14 15:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest ktoś kto podpisuje weksle, oni każdemu każa tak robić? ja tez bym sie nie zdecydowal....Swoja droga wyslalem cv i czekam z nadzieja az zadzwonia....W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej, jak zazwyczaj wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa?
zdjecie uzytkownika
prc - 2015-01-16 15:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym się podpytać osób mających styczność z tą firmą jaki jest przedział wynagrodzenia na magazynie w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
As1 - 2015-01-18 19:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś przychodzi rzetelnie pracować to nie rozumiem skąd te obawy odnośnie weksla bądź jakichkolwiek kar ? Pracujesz, realizujesz targety i robisz to czego firma od Ciebie oczekuje to nie masz żadnych problemów. Najwięcej widać do powiedzenia mają osoby, które nigdy nie miały styczności z tą pracą i osoby, które nie radziły sobie z wykonywaniem obowiązków.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 17:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obecnie pracuję w Kramelu 3 rok. Praca dobrze płatna jeśli chodzi o system vansellingowy. Jak robisz dobre obroty i masz niskie rabatowanie to można naprawdę sporo zarobić.Plusem jest też często kadra kierownicza. Generalnie większość kierowników to na prawdę w porządku ludzie i powiem szczerze ,że pracując od 10 lat nigdy nie trafiłem na lepszego - fakt faktem jest kilku niezłych gigusiów. Jeśli chodzi o czas pracy to rzeczywiście bardzo często jest to ponad 8 godzin,ale jeśli zapinasz plany to na pewno pensja Ci to wynagrodzi. Ostatnio często trafiają się fajne konkursy w których można wygrać fajne nagrody..Jeśli chodzi o minusy to na pewno fakt ,że w tej pracy jesteś.. Przedstawicielem handlowym ,kierowcą,magazynierem,fakturzystą,inkasujesz gotówkę.. Minus to też na pewno ponoszenie odpowiedzialności za niezapłacone przez klientów fv.. W tej pracy nie można być też zbyt ambitnym.. Bo jak jesteś ambitny i chcesz robić ponad wyniki w przyszłym miesiącu / roku dostajesz od razu liczby z kosmosu i jesteś pozamiatany..
zdjecie uzytkownika
agnieszka pocieszka - 2015-01-28 18:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
no właśnie, ja myśląc o Kramel Invest bardzo się boję tych wekslów i kar o jakich pisaliście. nie chciałabym nagle w pewnej chwili wydać więcej niż zarabiam.w zasadzie to teraz nie mam nic więc nie mogę już pozwolić sobie na większe straty. a tak ogólnie ile te kary u nich obecnie wynoszą i czy sporo się ich dostaje?
zdjecie uzytkownika
man - 2015-01-30 14:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracuje 5lat i dostalem 1 kare. 30zł bo spóźnilem sie z wpłata utargu.jesli dbasz o kase auto towar. To nie bój sie! Jesli masz wszystko gdzies i rozdajesz towar jesz go to licz na potracenia
zdjecie uzytkownika
man - 2015-01-30 14:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracuje 5lat i dostalem 1 kare. 30zł bo spóźnilem sie z wpłata utargu.jesli dbasz o kase auto towar. To nie bój sie! Jesli masz wszystko gdzies i rozdajesz towar jesz go to licz na potracenia
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-30 19:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli masz pytania na temat pracy w tej firmie to zapraszam do kontaktu sms: (usunięte przez administratora), który jest czynny w godzinach mojej pracy 8:00 - 22:00. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące rekrutacji, pracy, klimatu. Jestem pracownikiem firmy Kramel i chętnie odpowiem obiektywnie na każde pytanie.
zdjecie uzytkownika
Oddany Firmie - 2015-01-31 10:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to wam się znowu Częstochowa posypie, panowie kierownicy nie tylko kasa w życiu się liczy .
zdjecie uzytkownika
Ordynary - 2015-02-11 22:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kramel Invest jest jedną z tych firm, które bardzo dobrze znają branżę FMCG. Największą ilość kontraktów mają podpisanych z firmami branży spożywczej i farmaceutycznej. Ciekawe czy planują jakąś ekspansję na dalsze branże, czy bardziej będą koncentrowali się na tych dwóch konkretnych, żeby więcej klientów wyrwać z od konkurentów.
zdjecie uzytkownika
ponan - 2015-02-26 02:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli chodzi o jakieś kompletnie anonimowe firmy zajmujące się finansami to ciężko zweryfikować w jaki sposób się jej powiedzie, bo w zasadzie ciężko wyrokować na podstawie ubiegłego roku - oczywiście dane będą przybliżone, ale nie oddadzą tego samego wyniku jaki ja oczekuję. Teraz wirtualne pieniądze są coraz bardziej okrawane.
Kramel Invest "Wywiad z Adam Melon - Koordynator Ds. Jakości w firmie Kramel Invest"
Proszę opowiedzieć krótko o początkach firmy Kramel. Sięgają one końca lat osiemdziesiątych poprzedniego stulecia. Firma powstała w 1989 roku, tak więc w tym roku obchodzi 25-lecie istnienia. Siedziba mieści się w Piotrkowie Trybunalskim, ale początki działalności miały miejsce w Łodzi. Stamtąd pochodziło też dwóch założycieli firmy, czyli Dariusz Krakowiak i Dariusz Melon. Od pierwszych liter ich nazwisk powstała nazwa firmy Kramel.   W tamtym czasie był to poc...
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-04 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miło się czyta forum moderowane przez pracownika firmy z większością wpisów dodanych przez samego siebie.
zdjecie uzytkownika
Dzidzi - 2015-03-12 08:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kryska A na podstawie czego uważasz, że są to wpisy jednej i tej samej osoby ? Ja potrzebowałbym jakiejś rzetelnej opinii na temat warunków pracy, która nie będzie jakąś piękną laurką na rzecz firmy tylko rzeczywistym faktem. Jeżeli nie zgadzasz się z tym co wypisane jest na temat kramela z Piotrkowa to podaj chociaż jakieś argumenty..
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-12 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tu obiektywnie a jak się tylko napisze coś sensownego to szanowny "Dzidzi" kasujesz lub moderujesz.
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-12 08:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tu obiektywnie a jak się tylko napisze coś sensownego to szanowny "Dzidzi" kasujesz lub moderujesz.
zdjecie uzytkownika
pantera - 2015-03-17 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam tylko 1 pytanie kiedy nastapi koniec wirtualnym nie przemyslanych targetów? Nie idzie u was zarobic w 2015
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-22 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będziesz dobrze błagał na kolanach na sklepach to zapniesz wszystkie targety. Trzeba jedynie mieć dobrze wyćwiczoną bajerę, umieć klękać jak w kościele i brać na litość z produktami do zbiórki.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam na rozmowie powinienem być jakieś 40min. Tak powiedział pan który ze mną przeprowadzał rozmowę .Co się okazało na rozmowę poświęciliśmy 100min. przy czyn nie żałuje . Bardzo dobra rozmowa pytanie podstawowe nie jakieś z kosmosu . Także polecam i bez nerwów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Kryśka - 2015-03-24 20:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ordynary - 2015-02-11 22:54:19]:
Ależ cudowna autokrytyka! Na rynku teraz z Kramelem wygrywa każdy "wolny strzelec"! I prawda ze znajomością branży ale w odwrotnej relacji :).
zdjecie uzytkownika
- 2015-03-25 13:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zarządu. Pracownicy(dołowi)są zasmuceni brakiem podwyżek w tym sektorze od dłuższego czasu. Prosimy o pochylenie się nad ich losem. Z góry dziękuję.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kramel Invest?
Zadaj pytanie