Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Opinie o Kramel Invest

Bronek 2015-09-03 12:10
Witam jest tu jakiś Vanseler z podkarpacia? jak sprzedaż ich produktów w rejonie Dębicy- Rzeszowa? Plany do wyrobienia ?
Artur 2015-09-06 13:32
Praca jak praca. Narobić się trzeba, ale tak jest w każdej prywatnej firmie. To nie jest instytucja charytatywna. Płacą dobrze, zawsze w terminie, miałem pewne obawy związane z założeniem własnej działalności, ale w tej kwestii firma akurat spisała się na medal - bardzo pomagają. Kolegów z grupy stać żeby w czasie urlopy wylecieć na tydzień na wycieczkę zagraniczną i to nie do Turcji czy Hiszpanii, ale na drugi koniec świata, więc z zarobkami na pewno nie jest tak źle. Plany są spokojnie do wyrobienia, potrzeba trochę zaangażowania i odpowiedniego podejścia do klienta. Jak ktoś jest miły, niekonfliktowy i ugodowy to sobie poradzi. Ale jak jesteś gburem i "burakiem" to możesz mieć problemy. Kierownictwo z Piotrkowa wymagające, ale z ludzkim podejściem, choć i tak najwięcej zależy od twojego regionalnego kierownika - jak jest obrotny i zna się na rzeczy (ja akurat tak miałem) to jego vansellerzy mają komfortową sytuację. Na minus na pewno ta nerwówka pod koniec miesiąca. Wszyscy się spinają maksymalnie, żeby podopinać targety i być ze wszystkim "na czysto" żeby nie oberwać po premii. Pracowałem już w kilku tego typu firmach i Kramel oceniam najlepiej z nich wszystkich.
Bronek 2015-09-12 10:35
Artur a jak jest z tym podatkiem i ubezpieczeniem firma obecnie pokrywa wszystkie koszty?
Mateusz 2015-09-16 17:06
Warto nie warto tam pracować ? Chodzi mi o stanowisko vs na Warszawę.
lasvegas 2015-10-14 10:34
Witam
Pracowałeś w Kramelu, możesz dać maila, chciałbym podyskutować
lasvegas 2015-10-14 10:38
Witam
Proszę podeślij maila jak pacowałaś w Kramelu, chcę przedyskutować kilka spraw
lolu2015 2015-10-19 18:43
Daj kontakt do siebie
lasvegas 2015-10-23 20:42
Piszcie na maila osoby które pracowały w Kramelu. lolus2015@wp.pl
1
mike 2015-11-06 22:15
W firmie kramel nie ma czegoś takiego jak umowa o pracę i etat vanseller musi mieć działalność wiem bo pracuje tu już trochę jako vs chyba że teraz coś się zmieniło o czym nie wiem
9
mike 2015-12-11 17:35
nie rozumiem po co to forum skoro negatywne komentarze sa ciagle usuwane przez PANA KOORDYNATORA,
2
stig 2015-12-31 16:10
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH SADOWNIKOW
lolus2015 2016-01-07 12:29
lolus2015@wp.pl
masa 2016-01-08 06:32
PH pracujący w charakterze VS pracują w tej firmie od lat na własnej działalności ,może Preselling pracuje inaczej tego nie wiem.. Świadczenia poza płacowe .? O czymś takim od razu zapomnij.!
Zainteresowany 2016-01-28 18:57
Witam nie rozumie jednego pracuj.pl ogloszenie pisza wyraznie wymagana wlasna dzialalnosc. Tutaj piszecie ze etat i ze rozbudowany socjal. To jak to jest? Mam kolegow co pracuja na dzialalnosci w kurierce i nie maja zadnego tzw socjalu. Jaki jest ten socjal? I jaka jest umowa bo idzie oszalec od sprzecznych informacji.Pozdrawiam
mike 2016-01-28 23:18
jezeli chodzi o stanowisko vanseller to w firmie Kramel tylko i wylacznie wlasna dzialalnosc pracuje tu od kilku lat i szczerze mowiac to nie polecam praca ciezka za marna kase
4
Huginn 2016-02-04 13:15
Te atrakcyjne zarobki to między 2000 a 3000 na łapę jednak aby zarobić te 3000 to trzeba mieć awans na starszego vansellera a to dopiero po roku pracy robota po około 10h
A i doliczyć trzeba czas na codzienne wpłaty pieniędzy i magazyn raz w tygodniu minimum 2 godziny
1
Prawda 2016-02-12 11:33
Jako byly pracownik powiem tyle
Plusy
kasa jest w terminie
Firma jest ogarnieta pod wzgledem ksiegowosci operatorek i formalnosci
Idzie sie dogadac choc czasami to troche trwa :)
bedac uczciwywym krzywda ci nie grozi


Minusy
Dzialalnosc i brak socjalu
Brak rozwoju po szczeblach firmy
Brak kontaktu z osobami decyzyjnymi


Ogolnie ok. Nie żaluje ale szkoda ze nie mozna awansowac .... to byl powod mojego odejscia
Prawda 2016-02-12 19:53
Stary piszesz opinie 13min po mojej mam powiedziec siema andrz... czy siema mar... ? Pozdrawiam i dajcie szanse mlodym ktorzy was wierza tak ja ja kiedys. I szanujcie ich bardziej jak mnie i moja grupe kolegow ktorzy juz nie sa z wami. Pozdrawiam
Problem w tym calym coatchingu jest taki ze pamietajcie macie w szeregach mase ludzi ambitnych ktorzy z miesiaca na miesiac przestaja w was wierzyc. Mam sentyment do firmy kupa lat razem zlego slowa nie powiem. Ale szanujcie ludzi ambitnych dzieki ktorym wasz biznes sie kreci. Pozdrawiam
Ps rynek pracy aktualnie jest taki ze dobry vs czy ph znajdzie prace w 5 dni i to nie wazne czy wy go zwolnicie czy sam odejdzie
W dzisiejszych czasach nawet molochy wieksze od was maja problemy kadrowe zbadajcie rynek w tej dziedzinie i zadbajcie o dobrych bs ktorych pozdrawiam
2
sssk 2016-02-12 20:57
Ale Wy tu głupoty piszecie. za nadgodziny płacą? dobre sobie...Ty robisz jak wół po 10-12 godzin a oni Ci premie serwisową obcinają...
3
mike 2016-02-13 11:02
zgadzam sie Toba w 100% cala prawda o tej firmie tez mysle wlasnie o zwolnieniu sie z tej firmy mam juz nawet dobra oferte od konkurencji
1
olek 2016-03-04 17:41
Panie prezesie moze w koncu sie obudzcie i dajcie zarobic jakies normalne pieniadze bo niedlugo sami bedziecie jezdzic w tych swoich wytluczonych vanach ,za 2tys na wlasnej dzialalnosci z taka odpowiedzialnosci za wszystko(towar kasa auto)to raczej nie za duzo
8
stig 2016-03-12 11:36
a co to kramel szuka magazynierow chyba beda jabka zrywac w sadach
2
żegnam 2016-04-02 14:15
KK jeśli chodzi o kierowcę BC to 2500 masz za bycie kierowcą - dostawcą, a więc zabierasz towar z siedziby i rozwozisz po sklepach typu Aldik, Drogerie itp. To trochę inna praca już w charakterze Vs. Jako kierowca jesteś zatrudniony na umowę o pracę jako Vs tylko na działalności możesz pracować. Firma unika zbędnego zatrudniania księgowych którzy będą musieli pamiętać o Zusach, a na dodatek pracownikowi przysługiwał by urlop a tak nie jeździsz - nie zarabiasz, do tego wystawiasz fv marketingową i firma ma z Ciebie odpis Vatu i robi koszta.
3
ja 2016-04-11 21:47
mam probelem. Mam jutro rozmowę o prace w tej firmie jako VS i nie wiem jaką kwotę powiedzieć żeby nie przesadzić. przykładowo 2500 + koszty utrzymania działalności + premia?
1
toko 2016-05-05 15:48
hej! teraz poszukują kogoś jako Pracownik ogólnobudowlany "Złota Rączka".
adi 2016-06-04 18:10
Wymagania nie są duże bo praca referenta zaopatrzeniowca to m.in. praca w polu, idziesz do sadu i wiążesz drzewka lub gałęzie grabisz...
3
Olek 2016-06-12 23:27
Stawka jak najbardziej realna ale po jakimś czasie dojdziesz do wniosku że za tą pracę to zaden rarytas
Świstak 2016-07-24 17:46
Kochany w firmie Kramel musisz być jak świstach zawiać 3 sreberka w ciągu sekundy
4
lolus2015 2016-09-12 09:22
jesli mozesz to odezwij się na 19kaka@wp.pl mam pytanie
lolus2015 2016-09-12 09:24
jesli mozesz to odezwij się na 19kaka@wp.pl mam pytanie
wedfrgv 2016-10-09 09:57
@Win ale mówisz o tej ofercie Merchandiser Mobilny może?
1
kramel warszawa opinia 2017-01-15 02:03
Zdecydowanie odradzam pracę w oddziale w Warszawie, (usunięte przez administratora)
17
Wiatr 2017-01-27 19:14
Czy oferta Merchandiser Mobilny w Gdańsku jest jeszcze aktualna? Zależy mi na pracy w tej firmie. Mam pytanko czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna o co pytają? Na jakie wynagrodzenie można liczyć na początek?
Michał 2017-02-13 12:51
Widziałem ogłoszenie w internecie, że szukają magazyniera na magazyn w Warszawie.
Warto tam iść???
Michał 2017-02-15 16:03
ile można dostać na poczatek (usunięte przez administratora) ?
1
Bombelek 2017-02-21 18:53
Coś nowego? Odeszły najpopularniejsze sklepy do realizowania więc chyba juz magazynierów nie potrzeba.
3
Wojtek 2017-02-21 21:32
Czy Kramel potrzebuje obecnie przedstawiciela handlowego? Chciałbym tu pracować, wiem że są dobrzy i myślę, że mógłbym się jeszcze rozwijać zawodowo. Może ktoś wie jakimi autami dysponują, czy dają komputer, telefon? Dobrze wiedziećwcześniej jakie są warunki
Wojciech 2017-02-27 21:07
praca na własnej działalności licząc z towarowaniem i innymi załatwieniami 10h dziennie, zarobki przez pierwsze trzy miesiące zostanie ci max 1800pln. Później zależy od wyników ale cudów nie oczekuj. Samochód peugeot expert /partner tylko do roboty. Telefon i mail musisz podać prywatny i z niego korzystasz.
2
Maja 2017-03-01 08:56
Jak wygląda proces rekrutacji?
Czy firma zatrudnia studentów?
Na te i więcej pytań odpowiedział dla nas przedstawiciel firmy Kramel Invest. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29795,wywiad-adam-melon
Która z informacji była dla Ciebie najciekawsza?
benio 2017-03-02 17:55
Ostatnia odpowiedz o integracji jest najlepsza. Grille i zawody w. Szczegolnie w Warszawie gdzie nawet wigilii dyrcio krasnal nie chce normalnie zorganizowac tylko zaprasza do restauracji ala mleczny bal i jeszcze zbulwersowany ze nikt nie chcial przyjsc i sie z nim podzielic oplatkiem .
7
texas holdem 2017-03-04 14:01
Dramat. Za 4000podstawy plus premia ok 2000 plus koszty utrzymania firmy moze bym sie wrocil. Inaczej nie warto. Za duzo inwestujesz malo otrzymujesz. O tym ze masz miec wlasny magazyn na rozmowie nie wspomna. Socjal zerowy smieszna paczka na swieta. I co dalej? Wielkie nic..... Aha zapytajcie ksiegowej swojej ile macie odkladane na emeryture i jaka np dostaniecie z zus wyplate np po wypadku. Rezykujecie zycie na drodze nie znajac zasad jakie panuja przy waszych skladkach.
3
Maja 2017-03-06 09:08
@benio jesteś pracownikiem firmy Kramel Invest? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń z pracy w firmie.
Krzaki 2017-03-06 14:37
Ja jestem pracownikiem z Warszawy i chetnie opisze wszystko co tam sie dzieje. Prosze o meila.
2
Maja 2017-03-07 09:34
@Krzaki bardzo chętnie poznamy Twoją opinię na temat pracy w firmie. Długo jesteś z nią związany?
@stan archiwizowane są komentarze, które nie są zgodne z naszym regulaminem. Przed zamieszczeniem komentarza zachęcam do zapoznania się z nim.
Ex worker 2017-03-07 11:28
Kramel to firma prywatna nastawiona typowo na zysk. Zrobią z Ciebie robota-maszynke do zarabiania pieniędzy. Czy zgodzisz się być blaznem na sklepach zależy tylko od Ciebie sprzedając towar najdrozej w Polsce.
2
Maja 2017-03-08 09:00
@Ex worker rozumiem, że nie pracujesz już w firmie? A mógłbyś podzielić się Twoją opinią na temat oferowanych warunków pracy w Kramel Invest?
amator 2017-03-08 09:30
w shah bobie i w profitusie był ok. w kramelu wyzysk na maxa.
4
Maja 2017-03-08 13:45
@amator co wpływa na Twoją opinię o firmie?
TOMASZ A. 2017-03-21 18:55
Drodzy Państwo, zdecydowanie odradzam pracę w moim oddziale warszawskim.
Z wyrazami szacunku,
Tomasz A.
Maja 2017-03-22 08:46
@TOMASZ A. mógłbyś powiedzieć coś więcej? Co wpłynęło na Twoją negatywną opinię?
Zostaw swoją opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest