Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: KRAMEL Sp. z o. o. (słodycze)


Oceniono 368 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 44 osoby
zdjecie uzytkownika
jja - 2013-07-26 15:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszalem o jakis aneksach do umów ...ale nie wiem czy dotyczyły wzrostu czy spadku wynagrodzenie.Ja zarabiałem koło 2 tyś ale wszystko zależy od rejonu ,byli tacy którzy zarabiali ponad trzy tys ale to był max ,reszta to sciema.
zdjecie uzytkownika
Słodki - 2013-08-16 19:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zrob kat .C a napewno nie bedziesz pracowal 12h tylko od 15-20 bo karza Ci sie przesiasc na samochod do 3.5 t i masz dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ta sama podstawowa pensje wiec Panowie uwierzcie to nie sciema tylko szczera prawda wyzysk ,wyzysk i zamiast tych kierownikow wizjonerow pozwalniac zwalniaja tylko ludzi ktorzy tak naprawde jako jedyni pracuja!!!! jak murzyni by zarobic marne grosze dla rodziny ,niestety wszystkie osoby nie wyjada z tego kraju :( to jest smutne .Niech Pan Melon przyjrzy sie kto go naciaga na pensje bez pracy a kto tak naprawde pracuje
zdjecie uzytkownika
SnopLion - 2013-09-12 12:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zaprosili mnie an rozmowe w firmie Kramel, na własną działaność, jak myslicie czy warto spróbować? Oni daj auto słuzbowe? Cyz trzeba jezdzic własnym. I pieerszy zus ile wynosi na działanosci?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-15 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybieram sie do firmy kramel na rozmowe czy ktos moze powiedziec cos o tej firmie? przede wszystkim chcialbym wiedziec ile sei zarabia jedni pisza 5000zl inni 2000zl moze ktos szczerze powiedziec jak jest?
zdjecie uzytkownika
bobo - 2013-09-17 10:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybieram sie na rozmowe do firmy kramel.Czy moze ktos rozsadny opisac prace w tej firmie? jakie sa zarobki? atmosfera? ile godzin dziennie trzeba pracowac. z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 21:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto przejmuje Kramela?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-28 11:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora) dalej pracuje w kramelu?
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2013-12-10 15:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Proszę o jak najwięcej rzetelnych informacji o stanowisku RKS : kasa, forma zatrudnienia, koszty, narzędzia pracy itd. Czytając fora to bardzo dużo różnych, przeważnie negatywnych opinii jest na temat vanselerow, a szczatkowo o rks-ach.
W tym tygodniu jest rekrutacja na Lublin.

Z góry dziękuję !
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-12-10 21:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam kolego odnośnie rekrutacji Lublin.
Rekrutacja jest w czwartek. Ja również się wybieram (tak samo jak moich dwóch kolegów z grupy Lublin).
jesli chodzi o warunki to własna działalność,około 4 podstawy,samochód,telefon,laptop..
Z tego co wiem jest około 15 osób - 12 z zewnątrz i 3 obecnych VS ;)
zdjecie uzytkownika
pik - 2013-12-12 23:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto awansował?
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-12-13 19:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama rozmowa wcale nie była taka łatwa..
Dyrektor z kierownikiem zawiesili poprzeczkę wysoko przynajmniej jak dla mnie obecnego VS..
Pytania niby proste,ale Dyrektor zadawał je tak ,że można było się dobrze zakręcić.. Co tu dużo gadać.. Profesjonalizmem zawiało ,aczkolwiek ma to swoje zalety ,bo można coś z takiej rozmowy nowego dla siebie wynieść..
W sumie nowe doświadczenie ,a i wyzwanie usiąść przy stole z wyższą ligą..
Jeśli chodzi o wyniki to wspomniano ,że najprawdopodobniej będą około wtorku..
Moim zdaniem wszystko wskazuje na to,że będzie to osoba z zewnątrz..

zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-12-19 13:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abc i jak powiodło Ci się ? sa juz wyniki ? napisz kto sie dostał i czy firma planuje jakieś nowe przyjęcia i czy warto aplikować ;)? dzieki z góry !
zdjecie uzytkownika
Kasztanek - 2014-02-13 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś przybliżyć warunki pracy na stanowisku Merchandiser Mobilny??
zdjecie uzytkownika
sokoll - 2014-02-20 06:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kasztanek - merchendiser - auto firmowe, karta floty , na łape jakies 2000 do 2800 zalerzy od realizacji akcji itp. ogólnie dostajesz liste sklepów na których odświerzasz lub montujesz stojaki w sumie fajna praca pod warunkiem ze masz dar przekonywania bo guma najbardziej sie sprzedaje w strefie kasy i ty musisz czasami przekonać komunistyczna kobiete na sklepie ze miejsce gumy jest przy kasie a nie 4 metry dalej na pułce obok podpasek
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kasztanek - 2014-02-20 09:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sokoll - 2014-02-20 06:28:39]:
Dzięki kolego za rzeczową odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
kosa - 2014-03-09 16:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej ludzie w sklepach nie robią pracownikom Kramela wielkich problemów z takim umiejscowieniem ich produktów
zdjecie uzytkownika
max - 2014-03-10 09:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SnopLion - 2013-09-12 12:25:18]:
dla mnie jak oni naliczają wynagrodzenie to czarna magia dostajesz za 250 godzin pracy od 1800 do 2300 zależy od stażu ,żadnych dodatków typu dieta a obowiązków za dwóch jesteś magazynierem ,kierowcą ,tragarzem,księgowym
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-03-12 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kramel to złoooooooooo
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-03-17 21:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Łukasz, jeśli pracujesz w kramel to może uargumentujesz jakoś tą swoją opinię, bo taki tekst równie dobrze mogłaby napisać konkurencja.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-03-18 13:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście już nie pracuję...

Napisałem kilka wyczerpujących komentarzy ale zostały usunięte !!!
Ale dwa powody dla których nie warto tracić czasu na firme Kramel mogę podać:
(usunięte przez administratora) 2 - Brak szacunku dla pracownika.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-03-18 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać trzeciego ważnego powodu po podpisaniu umowy nie można się tak po prostu z Kramela zwolnić ,trzeba zapłacić "kare" tz. koszty szkolenia 3000zł obojetnie czy pracowałeś jeden dzień czy też 5 miesięcy.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-03-29 19:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrej - 2013-07-14 14:39:09]:
Nie Kramel na tym właśnie zarabia kasę. Wszystko bierzesz na siebie urlopy zwolnienia rozliczenia z ZUS i Skarbówką. Kramel jest czysty a ty gdy idziesz na urlop nie zarabiasz ani złotówki a za wszystko musisz zapłacić
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-15 10:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moglby bardziej opisac prace vansellera? Wlasnie bylem na rozmowie o prace i czy faktycznie jest tak milo jak obiecuja? I czy ktos z obecnych vs moze sie wypowiedziec po podobno z regionu Gorzow Wlkp pracuja po kilka lat i nie narzekaja. Wiem ze nie jest to lekka praca ale czy idzie zarobic i czy idzie sie dogadac z kierownictwem
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-04-15 11:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie czytałeś opinii wyżej kolego
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-18 06:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytalem, ale tamte posty nic mi nie daly bo nikt konkretnie nic nie napisal, tylko po jednym zdaniu. A chcialbym zeby jedna osoba sie konkretnie wypowiedziala
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAMEL Sp. z o. o. (słodycze)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x