Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Opinie o Kramel Invest

KucharkaZbaruMlecznego 2017-06-20 22:35
Za nabijanie się ciągłe z pierogów zeszlowigilijnych napoleon podjął decyzję ze w tym roku na stół wigilijny wjedzie tylko zepsuta ryba i spalone ciasto. Sami chcieliscie tego. Pierozki nie pasują to nie.
2
Byly krętacz 2017-06-20 22:40
Eeee to jako byly pracownik i znajacy bardzo realia i zagrywki karła to potwierdzam ze to stary numer z nadgodzinami. Robisz i jestes happy ze zarobiles a tu niespodzianka. Jednak do odbioru godzinki i to jeszcze dowiadujesz sie jak zajedziesz na baze (czyli jestes stratny ze wstales,skasowales bilet badz spaliles benzyne). Ale kogo to interesuje. W Piotrkowie tak jest i tu tez bedzie.
17
AlejajcaNIEmoge 2017-06-20 22:52
Znowu pracownik gospodarczy poszukiwany? Czym tym razem podpadl ten co jest? Poprzedni Tomek co pracowal 2 lata pisuaru nie naprawil dobrze wiec out, Adas za to nie chcial wsiadac za kierownice i wozic towar - out.
7
zawieszony skaner z padniętą baterią 2017-06-21 07:39
przecież stasiek bombonierki po terminie pakował do auta a takie rzeczy to w piotrkowie zjadają tylko najlepsi magazynierzy, tu w Warszawie to taki inny sort magazynierów według karzełka, nie dla psa kebab.
14
Maja 2017-06-21 11:19
@moderator przekupiony pierogiem @Chędzior
Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Jeśli ktoś z Was uważa, że jego komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl
Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.
Tomi 2017-06-21 13:18
A jak tam żyję się kierowcom ? Bo pracy szukam.
Chędzior 2017-06-21 17:27
Maju. Odkad czytam wpisy to zniknelo tu setki kulturalnych i prawdziwych wpisów o tym co sie dzieje w firmie. Nie mydl oczu ze znikaja bo łamią regulamin. Wychodzi na to ze o tej akurat firmie nalezy pisac pozytywne klamstwa.
9
Bozenka z klanu 2017-06-21 17:30
Ale pozniej za czasow trzymiesiecznego dyrektora kazdy mogl brac bombonierki po terminie. Czy to oznacza ze tez kazdy z nas magazynierow jest do odstrzelenia?
Wiatr 2017-06-24 16:54
Kramel Invest jako dobry pracodawca powinien bardziej pilnować rekruterów żeby ich oceny były bardziej trafne.
1
paluszki B. 2017-06-26 17:28
co Marcinek wciąż na kacu przychodzi z rana? koledzy koledzy widze że nic w firmie nie zmieniło się ,A Staśka trzymają?
9
paluszki B. 2017-06-26 17:31
co Marcinek wciąż na kacu przychodzi z rana? koledzy koledzy widze że nic w firmie nie zmieniło się ,A Staśka trzymają?
10
Schab 2017-06-26 18:49
Czy to prawda ze stary-nowy dyrektor w W-wie będzie robił rewolucje na magazynie i wszystkich wymieniał ?
2
Zygmunt 2017-06-27 13:08
Tak ,to prawda. Już się zaczeło
2
paleta CZEP 2017-06-27 13:23
dokładnie tak, zacznie od wymiany siebie
10
Spanikowany 2017-06-27 18:34
Podobno zamykają nasz oddział do końca roku i przenosiny pod Łódź. Nikt o tym narazie głośno nie mówi ale krążą takie plotki. Czy ktoś może to potwierdzić ?
4
wróżbita Maciej 2017-06-28 06:10
Szanowni pracownicy nasza firma rozwija się w tak zawrotnym tępie że nie nadążamy z pomiataniem i zwalnianiem ludzi wobec czego zdecydowaliśmy się na zamknięcie magazynu warszawskiego. Od sierpnia nasi selerzy będą zaopatrywać się w kioskach RUCHu a magazynierzy zostaną oddelegowani do zrywania jabłek w piotrkowskich sadach. Transportowa blondi bedzie rozwozić towar UBERem w autach kierowców. Dwuosobowy departament informatyki wreszcie zainstaluje samodzielnie Windowsa95 i system ruszy z kopyta. Pani z działu rekrutacji OLX zamiast w kółko lać wodę w końcu poda się do dymisji przyznając że nie ma o magazynie pojęcia ale chciała dobrze tylko nie wyszło przecież to Kramel. Nawet Napoleon zrobi coś czego nigdy nie zrobił czyli wymyśli coś mądrego. Jedynie kolega w czapce będzie dalej w czapce i kolega wczorajszy oddech będzie dalej wczorajszy. A.... i gumy źle rozłożone.. i to i tamto...
14
Administrator 2017-06-28 16:01
Uprzejmie informujemy,że na prośbę dyrekcji firmy Kramel Invest od dnia dzisiejszego będą sprawdzane wszystkie adresy IP.
Proszę o rozwagę i przemyślane komentarze.
Administracja
1
Ferdynand Kiepski 2017-06-28 16:33
Dostałem pismo z pośredniaka,że są do was przyjęcia...w dodatku czytałem na stronie goł łork,że można przyjść do pracy na gazie :) Biere to :)
"Cycu leć po dresa,tatuś znalazł pracę swoich marzeń"
14
Administrator 2017-06-29 18:43
Uprzejmie informujemy,że na prośbę dyrekcji firmy Kramel Invest od dnia dzisiejszego będą sprawdzane wszystkie wejścia i wyjścia z toalety. Proszę o rozwagę i przemyślane używanie papieru toaletowego.
Administracja
11
sprawiedliwy 2017-06-29 20:52
Ok a dlaczego firma Kramel nie ogrzewa w zime magazynu było 7 stopni według prawa moge przy tej temperaturze wysc z pracy do domu a tu wielkie zdziwienie ze ludzie choruja???
10
Rafał W. 2017-07-04 19:30
Ciesz się, że 7 stopni. W końcu nadejdzie zima, że na magazynie będzie na minusie. Spróbuj iść na L4 to Cie krasnoludek uhonoruje 10-tego przy premii.
8
Wiatr 2017-07-05 22:06
Dobrze, że dobry humor niektórym dopisuje. Nie ma idealnej firmy ale jeśli jest to przecież można tam sie zatrudnić i niektóre osoby będą zadowolone!
Glorian 2017-07-06 04:34
No to Ładnie. A myslalem ze wszystko u nas oki
Wiatrówka 2017-07-10 09:20
Kramel Invest to firma nie wszystkich i stąd takie oskarżenia.
bibi 2017-07-10 21:35
??????
Amator 2017-07-16 10:29
Słyszałem sporo dobrego o firmie. Interesuje mnie praca ph, czy tu można godziwie zarobić? Jakie dają wyposażenie?
papa Benio 2017-07-24 00:33
Amatorze polecam magazyn Kramel Warszawa Annopol, panuje tam miła i rodzinna atmosfera, pensje nie schodzą poniżej trzech i pół koła na rękę, jako nowy spokojnie trójkę do kieszeni wyłapiesz, do pracy można przyjść na gazie lubwcale i dymu nie ma, brygadzista to twój kumpel, jak ci nie idzie to bierze skaner i jak dzik zbiera na twoim koncie albo podrzuci ci na stołówkę krakersy z zeszłego roku żebyś miał siłę normę złapać, ewentualnie wcześniejsza zmiana dla beki źle rozłoży towar i już afera rozkręcona i jest co wyjaśniać, wypalasz na luzie fajeczkę z ochroną, cud miód i na dodatek gra muzyka,
6
Monster 2017-07-24 23:04
Wszedłem na ten wątek ponieważ interesuje mnie ta firma . Nic nie można się dowiedzieć tylko jakieś niesmaczne żarty piszecie. Słyszałem o firmie dobre opinie !
Rafciu 2017-07-25 04:20
Zarty zobaczysz jak bedzie wigilia
3
Peace 2017-07-25 16:20
Banda wyzyskiwaczy I oszustow !!!
Okradli mnie na 150 000zl.
4
magazyn FRESZ 2017-07-25 16:27
Monster ale dodawaj że słyszałeś to od Tomaszka Adamka i ekipy z Piotrkowa
4
dobry duch Kacperek 2017-07-27 10:32
myślałeś ile smrodu zrobiłeś tym wpisem ?

Kto normalny pisze, że do pracy można przychodzić na gazie, że brygadzista pracuje za Ciebie i jeszcze Cię ciastkami częstuje.
BigBen 2017-07-28 04:20
Lol!!! Przecie Macius robi to w swoim interesie zeby opierdzielu nie mial od gangu blonds ze malo zrobione a nie ze jest kolezenski i chce pomoc w linijkach.
1
Ex Pracownik 2017-07-28 08:23
Witam.

Na wstępie powiem ,że pracowałem w Kramelu jakiś czas temu jako Vanseller. Na początku Pan Kierownik obiecywał nie wiadomo jakie kokosy. Prace w normalnym czasie pracy, godne pieniądze itp... Warunkiem podjęcia pracy było założenie działalności gospodarczej. Nie wiedziałem z czym to się je, więc zaryzykowałem. Pierwsze 3 miesiące było okresu próbnego. Oczywiście kiedy była rozmowa na temat wynagrodzenia w okresie próbnym całkiem inaczej to wyglądało ,aż później okazało się,że w rzeczywistości wygląda to inaczej. Kiedy zacząłem mieć obiekcje do ustaleń początkowych i faktycznej wypłaty Pan Kierownik stwierdził,że "musieliśmy się nie zrozumieć". Ale okej kończył się okres próbny i byłem motywowany ,że wchodzę już na normalny system premiowy i teraz będzie tylko lepiej. Noi powiedzmy,że było. Jeżdżąc średnio po 11 lub 12 h dziennie zarobiłem w najlepszym miesiącu jakieś 2900zł na czysto. Po odprowadzeniu Podatku dochodowego, Vatu, Księgowej . Faktury wystawiasz przy najlepszej opcji na po nad 5 tys złotych zostaje Ci z tego nie całe 3 tys. W momencie w którym pracujesz około 250h w miesiącu. Jeśli nie wyrobisz premi zostaje Ci około 2 tys. Wypłata średnio między 15 a 18 dniem każdego miesiąca. Dostajesz fakturę od firmy kilka godzin przed zatowarowaniem. (pod czas zatowarowania musisz już dać wystawioną fakture przez Ciebie na firme, jeśli chcesz otrzymać wypłate) Podejrzewam ,ze jest to spowodowane tym,że firma nie chce żebyś miał czas na jakieś obiekcje odnośnie pieniędzy jeśli coś się nie zgadza. Wszystko jest na Twojej odpowiedzialności. Firma Cię wyzyskuje na każdym możliwym kroku i czeka na Twoje podknięcie. Zero pracy zespołowej. Każdy jest zdany na siebie. Pracownik jest traktowany jak "numerek magazynu" A Kierownicy patrzą tylko na siebie. Zero pomocy z ich strony. No chyba,że potrzebują pod koniec miesiąca podciągnąć plany. Ale nie po to,żeby Cię wspomóc. Tylko po to,żeby Oni zarobili na lepszych wynikach. Podsumowując najgorsza firma w jakiej pracowałem. Zdecydowanie nie polecam nikomu. ps.na koniec współpracy potrącili mi około 1000zł .. Pamiętajcie jeśli od wielu miesięcy wisi ogłoszenie z danej firmy. To znaczy ,że jest tam tak tragicznie ,że nikt nie chce tam pracować. Jeśli ktoś z Was chce być wyzyskiwany i traktowany jako pracownik drugiej kategorii to śmiało możecie wysyłać aplikacje do Kramela.

Pozdrawiam
7
Ochotnik 2017-07-28 11:52
Interesuje mnie stanowisko przedstawiciela handlowego w Gdańsku. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka spraw? Jakie warunki stwarza firma pracownikowi, chodzi mi o wyposażenie niezbędne do pracy? Czy tu można godziwie zarobić? Słyszałem o firmie sporo dobrego!
Ania 2017-07-28 13:31
Witaj, a powiedz mi pod jakim kierownikiem regionalnym byłes? albo z jakiego obszaru polski ?
Bobek z Macka 2017-07-28 17:19
Czy mi sie wydaje czy to ten sam gostek wszędzie pisze te samo zdanie o firmie ze slyszal sporo dobrego ? Gdzie to słyszałeś synku?????
4
van v2 2017-07-30 15:52
kolego szanuję Ciebie bardzo za to że napisałeś dobitną prawdę o tym cyrku pod szyldem Kramel z klaunami w kierownictwie
5
lody na patyku 2017-08-02 08:18
Czy to prawda, że od września wchodzą nowe marki = Koral Algida i Zielona dupka? Kręcenie lodów to zdaje się specjalizacja firmy Kramel
4
Sebastian 2017-08-02 12:34
Panowie szybkie pytanie. Na magazynie w Warszawie ile można zarobic? Bez podtekstów i żartów szybkie konkretne pytanie- konkretna odpowiedz. Pozdrawiam
wypłata 2017-08-07 19:35
Sebastianie, wszystko o warszawie napisane już ale pomogę ci:
>jako vanseller dostaniesz 3 koła netto
>jako magazynier 3,5 koła netto
>jako kierowca 4 koła netto
3
hohones 2017-08-09 04:33
Magazyn 3500?? Hahaha
pytanie 2017-08-10 19:11
dlaczego firma kramel notorycznie przywozi roztopione czekolady??!!!!
2
do pytanie 2017-08-12 14:12
zjadaj póki ciepłe bo będą zimne i nie zjesz bo się rozchorujesz!!
4
Leon 2017-08-12 15:13
Fajna firma to nie można znaleźć ofert pracy, szkoda.
nowy 2017-08-12 21:02
Dlaczego nie ma ofery pracy w Kramel? Chciałbym się tam zatrudnić, słyszałem od znajomej pozytywne opinie. Czy ktoś wie gdzie można wysłać cv?
Bartek 2017-08-15 16:28
Kramel Invest to fajna firma i jak widać nie mają nowych ofert. Dobrze się tu pracuje i ludzie nie odchodzą z firmy. CV można wysłać na adres firmy podany na stronie.
kotlet schabowy (po dacie) 2017-08-15 19:27
Dokumenty możesz złożyć na annopol 3. Jak nie wiesz gdzie dokładnie jest bjuro to powiedz na portierni przy szlabanach że szukasz firmy gdzie cycu ostatnio składał papiery i mu mocnego fula i więcej obiecali to ci odradzą ale chociaż pokażą. Przyjmują wszystkich bez wyjątku bo zwolnienia w powietrzu alejki zastawione bo kilkadziesiąt palet ma rozłożyć jeden człowiek (kierowniczka ma poczucie humoru) a niedługo będzie tylko gorzej
2
majonez w sztyfcie 2017-08-15 19:29
Dokumenty możesz złożyć na annopol 3. Jak nie wiesz gdzie dokładnie jest bjuro to powiedz na portierni przy szlabanach że szukasz firmy gdzie cycu ostatnio składał papiery i mu mocnego fula i więcej obiecali to ci odradzą ale chociaż pokażą. Przyjmują wszystkich bez wyjątku bo zwolnienia w powietrzu alejki zastawione bo kilkadziesiąt palet ma rozłożyć jeden człowiek (kierowniczka ma poczucie humoru) a niedługo będzie tylko gorzej
rekrutacja 2017-08-16 10:23
Byłem w tej firemce na rozmowie jakiś czas temu i nie żałuję, bo dawno się tak nie ubawiłem. Z ciekawostek zapamiętałem laksygen w pomieszczeniu będącym chyba jadalnią i magazynierów za płotem wyższym niż w Oświęcimiu
1
Zostaw swoją opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest