Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sep Peeters Polska Sp.z o.o

zdjecie uzytkownika
Sep Peeters Opole - 2014-07-11 15:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania122 - 2014-07-11 13:42:35]:
Pani wpis jest niezgodny z prawdą gdyż nasze biuro w Holandii zawsze wypłaca wszystkie pieniądze . Pani dobrze o tym wie iż nawet gdy jest błąd na tygodniówce to zgłasza się to w biurze i robią korektę. Jeżeli ma Pani jakiś problem to prosimy to wyjaśnić z biurem.
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-07-24 20:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże jakie wy tu głupoty piszecie !! Wylatują tylko ludzie tacy co nigdzie nie dają po prostu sobie rady przechodzą jeden drugi i następny zakład pracy i nie nadają sie .A gdzie te myszy szczury ??Jestem bardzo ciekawa?? .Firma jest normalna wypłacalna i dobrze zorganizowana.
zdjecie uzytkownika
szabo - 2014-09-05 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwiatek - 2014-07-24 20:54:01]:
zgadzam się z negatywami jeśli są one poparte rzeczywiście faktami, ale jak widać po niektórych wpisach tutaj - negatywy wystawiają jedynie osoby, które same były nie w porządku w pracy albo nie umiały zastosować się do regulaminu współpracy który jest chyba dość jasno przedstawiony przez firmę Sep Peeters Polska
zdjecie uzytkownika
zakrecony:) - 2014-09-24 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co moge powiedziec o tym biurze:) hmm napisze tak wyplacalne jest na 100% prace maja ,tylko to jest to ze czesto jest tak ze zmienia sie ta prace w sensie dla osob ktore chca pracowac praca zawsze jest. W sumie minus jaki tam jest jak dla mnie to mieszkanie na Leunen nikomu nie polecam jak to ktos powyzej napisal zadal pytanie czy ludzie oczekuja mieszkania w 5* hotelu-odpowiadam nie ale to miejsce to tragedia to jest z obory zrobione taki hotel jakby 20 osobowy gdzie sa pokopje 2 osobowe wspolny tak jakby salon gdzie sciany sie rozlatuja smierdzi no i wspolne toalety jak i prysznice gdzie smierdzi jest zimno,a tam gdzie sie kapiemy powinno byc cieplo bo jesli czlowiek przychodzi np jak ja po 12h pracy jest przeziebiony a tak zimno to sorry... mamy 2014 rok a firma jesli chodzi o mieszkanie .. poza tym no napisze tak jesli ktos jedzie do Holandii na dluzej chce tam zostac to firmy nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-25 12:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zakrecony:) - 2014-09-24 17:05:33]:
Byłam tam i wiem jak tam wygląda. Od 2002 roku mieszkajaą tam tylko Polacy to kto wam tam robi taki syf? Jak weszłam do salonu w niedzielę i widziałam jak wygląda po sobotniej imprezie to można się tylko za głowę złapać. Jak dbacie tak macie. A może wam mają jeszcze sprzątaczkę zatrudnić, żeby przyszła wasz zostawiony syf posprzątać???
zdjecie uzytkownika
zakrecony:) - 2014-09-26 14:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po pierwsze nieznajoma ja juz tam nie pracuje bo mi firma nie odpowiada a po drugie cos sadze ze jestes chyba pracownica biura...
zdjecie uzytkownika
florek - 2014-10-08 17:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli komuś niestraszne są opinie na temat Sep Peeteers Polska i jest mimo wszystko gotów podjąć pracę aby pracować a nie balować to polecam ich oferty pracy ;) obecnie poszukują dalej na szeregowe stanowiska specjalistów takich jak spawacz czy też betoniarz albo tapicer. Myślę , że warto spróbować
zdjecie uzytkownika
Ben - 2014-11-03 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [florek - 2014-10-08 17:29:57]:
Stanowczoza odradzam bardzo kiepska agencja wyzysk jaki cv malo obiecuja duzo godzi a tak na prawde rezerwa i zarabiasz tylko na ich oplaty ywazajcie na nich!!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-11-14 00:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ben - 2014-11-03 21:25:49]:
Mówisz o oplatach za mieszkanie, dobrze rozumiem? czy sa jeszcze jakies dodatkowe? Ja obecnie koniecznie potrzebuje pracy w Holandii właśnie a nocleg miałbym zalatwiony na własną ręke. Czy takie opcje przechodzą? Bo tak nie do końca wiem jak to w takich firmach wyglada. Pierwszy raz szukam pracy przez agencje
zdjecie uzytkownika
fink - 2014-11-28 12:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosiłbym o konkretne informacje ile tam sięzarabai albo jeśli to dla was tajemnica to możęcie mi coś napisać chociaż o tych warunkach fifnasowych które im trzeba zapłącić. wiem z doświadczenia że te kwoty mogą być z kosmosu i mogą się bardzo różnic. tylko ciekawe jak jest tutaj. jak na razie chyba pozostaje nie ryzykowacc i pracowac gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-12-10 18:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piki - 2014-03-06 22:08:40]:
porazka byłem tam na okres swiateczny mieszkania na bungalach do sklepu na rowerze 2,5 godziny i ta czeszka (usunięte przez administratora)pozdro
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-12-10 18:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15 godzin dziennie 3 przerwy odliczane
zdjecie uzytkownika
olik - 2014-12-12 18:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą o sobie, że w ich biurach w Polsce pracują doświadczeni pracownicy, posiadający wiedzę i doświadczenie zarówno na holenderskim jak i na polskim rynku pracy. Jak to się ma w rzeczywistości? Czy macie jakieś doświadczenia w pracy o ktorych warto bylo by jeszcze napisac osobom, ktore szukaja tam pracy??
zdjecie uzytkownika
Myciek - 2014-12-27 10:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przerwy są odliczane z godzin pracy? Cóż - wydaje mi się, że nie jest to do końca zgodne z obowiązującym kodeksem pracy. Pytanie tylko - dlaczego ludzie się na to godzą. Prędzej czy później jeżeli firma oferowałaby takie same, beznadziejne warunki i odbijała się od muru to musieliby zmienić swoje nastawienie i warunki... to chyba logiczne.
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2015-01-05 11:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra agencja.!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-19 14:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam!
Wyjeżdżałam do pracy w Holandii przez biuro Sep Peeters z siedzibą w Opolu i jestem bardzo zadowolona. Pani Beata B. wykazała się ogromnym profesjonalizmem i solidnym podejściem do tematu. Wyjazd załatwiła mi w przeciągu tygodnia i monitorowała całą moją podróż do Holandii. Po drodze dzwoniła kilka razy pytając czy wszystko w porządku i jak mija mi podróż. Na miejscu trafiłam do holenderskiego biura obsługiwanego przez Polaków. Powiem jedno jeśli ktoś chce pracować to będzie miał pracę. Przez pięć miesięcy pobytu miałam może z cztery, pięć dni wolnego. Jednak byli tacy co siedzieli na hotelu przez tydzień bez pracy, ale to tylko na własne życzenie. Dlaczego? Gdyż w momencie kiedy praca im się nie podobała to się nie starali. I tak jedna praca im nie pasowała, potem druga, w trzeciej też było źle i doszło do tego że biuro nie bardzo miało gdzie ich kierować. A takich "pracowników miesiąca" była spora grupka. A potem to tylko narzekają że biuro było nie w porządku bo bez pracy siedzieli i mało zarabiali.
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-01-28 13:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest możliwe wyjechać z tego biura nie znając języka obcego???
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-07 21:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja tez prace na pomidorach trosy?jak tam jest
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-04-16 22:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera sie ktos do St peteres na stanowisko pracownik produkcji w najblizszym czasie ? Na jaki czas okreslony mozna min wyjechac od ilu do ilu tygodni , orientuje sie ktos ?>>>
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-12 11:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
wolff - 2015-05-12 11:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy możemy porozmawiać prywatnie o firmie sep Peeters jak tam jest i jakie są warunki mieszkaniowe podaję mój e-mail wolff83@o2.pl chce wyjechać razem z mężem nazywany się Ala i Łukasz.
zdjecie uzytkownika
sołl - 2015-05-27 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sep Peeters ma sporo ciekawych ofert pracy w Holandii od ścinania kwiatków do pracowników budowlanych. Co tu można więcej powiedzieć. No praca typowa za granicą, łatwa nie jest ale zarobki w porównaniu do tych w Polsce są o wiele większe i warto się zainteresować nitkórymi ogłoszeniami. W tym roku też będę jechał.
zdjecie uzytkownika
bursa - 2015-06-27 15:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałem to na tą chwilę można znaleźć wiele ciekawych prac zagranicą w Holandii. Sep Peeters Polska sp.z.o.o. szuka aktualnie szuka ludzie na stanowiska : Laminatora tworzyw sztucznych; pracownika budowlanego; tokarza; spawacza TIG; malarza; kierowcy C+E; do filetowania drobiu; pracownika produkcyjnego; lakiernika; stolarza oraz do sortowania palet
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-07-16 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja bardzo pozytywna opinia będzie dotyczyć głównie pracownika Agencji SEP PEETERS. Tą osoba okazała się Pani Beata B.Jestem niesamowicie zaskoczona postawą tej przemiłej Pani ,że w bardzo ekstremalnej sytuacji jaka spotkała mnie i mojego brata jakiś czas temu Pani Beata wykazała się ogromną wiedzą, profesjonalną niezbędną na jej stanowisku. Rozwiązywała problem, znajdując odpowiedni sposób, nawet w skomplikowanych sytuacjach, skutecznie oceniając ryzyko i przewidując z nim związane korzyści i straty. Niejednokrotnie wykazała się wysokimi kompetencjami komunikacyjnymi.Mogę polecić ją na każde stanowisko, które wymaga odpowiedzialności, inicjatywy, komunikatywności i doświadczenia w branży. Jest niesamowitą osobą szkoda tylko że takich ludzi jak Pani Beata jest coraz mniej). Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa telefoniczna bardzo miła rozmowa....
Pytania: Co potrafię robić w Masartwie jakie mam nie więcej umiejętności w jakim gronie chciał bym pracować,czy w dużej masarni czy w małej kiedy bym był zainteresowany pracą wyjazdem rozbiór wołowy kiedy rozbierałem wołowine
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 19:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-07-28 19:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sep peeters polska ma obecnie sporo ofert pracy. Niby tutaj komentarze sa w głównej mierze pozytywne, ale sam nie wiem, czy aplikować. Powiem tylko, że ogłoszeń jest sporo, bo znajdzie się i praca dla operatora wózka widłowego, tokarza, pracownika budowlanego, malarza, spawacza tig, kierowcy C+E ADR, lakiernika i wielu innych.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-08-28 00:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem dużo ogłoszeń z tej firmy ale zastanawiam się czy warto wyjeżdżam do Holandii. w końcu to obcy kraj, brak znajomości języka holenderskiego i nie mam pewności czy angielski mnie uratuje. za ofertami przemawia umowa o pracę ale nie ma słowa o zarobkach. może ktoś mógłby wypowiedzieć się jak to wygląda.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sep Peeters Polska Sp.z o.o?
Zadaj pytanie
alert