Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sep Peeters Polska Sp.z o.o

zdjecie uzytkownika
State - 2014-05-27 01:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda firma powinna mieć jakiś plan w zapasie na zimę. Wtedy dużo większą stabilność można byłoby utrzymać..
zdjecie uzytkownika
terman - 2014-05-28 11:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze jest biuro Covebo ??? Właśnie fazy a.b.c są wszędzie w Holandii. Jak widziałem zdjęcia znajomej to miała super warunki mieszkalne no i darmowy dojazd ubezpieczenie,meldunek w covebo czy otto trzeba za to płacic.
zdjecie uzytkownika
pilna rozmowa - 2014-05-28 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powinna miec zapas - w teorii. dostałem propozycje pracy w sep peters? warto sie tam starac? sprawa pilna
zdjecie uzytkownika
guz - 2014-05-29 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna rozmowa - 2014-05-28 15:13:17]:
jeśli nie masz żadnych innych propozycji to na pewno warto, jeśli masz to i dobrze przejść się dla doświadczenia na rozmowę chociażby
zdjecie uzytkownika
dept - 2014-06-16 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta deptowa jeszcze tam pracuje ?? może ktoś wie cos. albo dalej ciagnie nadgodziny heheheeh pozdro dla oirl!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
guz - 2014-06-27 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dept - 2014-06-16 18:20:57]:
hej, zalazłem ogłoszenie do pracy w Sep Peeters na stanowisku Betoniarza. Możecie polecić te firmę ?
zdjecie uzytkownika
Ania122 - 2014-07-11 13:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma to (usunięte przez administratora)pracowałam tam i nie dostałam wszystkiego wypłacone uwazajcie na ta firme a szczególnie w raciborzu.
zdjecie uzytkownika
Sep Peeters Opole - 2014-07-11 15:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania122 - 2014-07-11 13:42:35]:
Pani wpis jest niezgodny z prawdą gdyż nasze biuro w Holandii zawsze wypłaca wszystkie pieniądze . Pani dobrze o tym wie iż nawet gdy jest błąd na tygodniówce to zgłasza się to w biurze i robią korektę. Jeżeli ma Pani jakiś problem to prosimy to wyjaśnić z biurem.
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-07-24 20:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże jakie wy tu głupoty piszecie !! Wylatują tylko ludzie tacy co nigdzie nie dają po prostu sobie rady przechodzą jeden drugi i następny zakład pracy i nie nadają sie .A gdzie te myszy szczury ??Jestem bardzo ciekawa?? .Firma jest normalna wypłacalna i dobrze zorganizowana.
zdjecie uzytkownika
szabo - 2014-09-05 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwiatek - 2014-07-24 20:54:01]:
zgadzam się z negatywami jeśli są one poparte rzeczywiście faktami, ale jak widać po niektórych wpisach tutaj - negatywy wystawiają jedynie osoby, które same były nie w porządku w pracy albo nie umiały zastosować się do regulaminu współpracy który jest chyba dość jasno przedstawiony przez firmę Sep Peeters Polska
zdjecie uzytkownika
zakrecony:) - 2014-09-24 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co moge powiedziec o tym biurze:) hmm napisze tak wyplacalne jest na 100% prace maja ,tylko to jest to ze czesto jest tak ze zmienia sie ta prace w sensie dla osob ktore chca pracowac praca zawsze jest. W sumie minus jaki tam jest jak dla mnie to mieszkanie na Leunen nikomu nie polecam jak to ktos powyzej napisal zadal pytanie czy ludzie oczekuja mieszkania w 5* hotelu-odpowiadam nie ale to miejsce to tragedia to jest z obory zrobione taki hotel jakby 20 osobowy gdzie sa pokopje 2 osobowe wspolny tak jakby salon gdzie sciany sie rozlatuja smierdzi no i wspolne toalety jak i prysznice gdzie smierdzi jest zimno,a tam gdzie sie kapiemy powinno byc cieplo bo jesli czlowiek przychodzi np jak ja po 12h pracy jest przeziebiony a tak zimno to sorry... mamy 2014 rok a firma jesli chodzi o mieszkanie .. poza tym no napisze tak jesli ktos jedzie do Holandii na dluzej chce tam zostac to firmy nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-25 12:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zakrecony:) - 2014-09-24 17:05:33]:
Byłam tam i wiem jak tam wygląda. Od 2002 roku mieszkajaą tam tylko Polacy to kto wam tam robi taki syf? Jak weszłam do salonu w niedzielę i widziałam jak wygląda po sobotniej imprezie to można się tylko za głowę złapać. Jak dbacie tak macie. A może wam mają jeszcze sprzątaczkę zatrudnić, żeby przyszła wasz zostawiony syf posprzątać???
zdjecie uzytkownika
zakrecony:) - 2014-09-26 14:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po pierwsze nieznajoma ja juz tam nie pracuje bo mi firma nie odpowiada a po drugie cos sadze ze jestes chyba pracownica biura...
zdjecie uzytkownika
florek - 2014-10-08 17:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli komuś niestraszne są opinie na temat Sep Peeteers Polska i jest mimo wszystko gotów podjąć pracę aby pracować a nie balować to polecam ich oferty pracy ;) obecnie poszukują dalej na szeregowe stanowiska specjalistów takich jak spawacz czy też betoniarz albo tapicer. Myślę , że warto spróbować
zdjecie uzytkownika
Ben - 2014-11-03 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [florek - 2014-10-08 17:29:57]:
Stanowczoza odradzam bardzo kiepska agencja wyzysk jaki cv malo obiecuja duzo godzi a tak na prawde rezerwa i zarabiasz tylko na ich oplaty ywazajcie na nich!!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-11-14 00:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ben - 2014-11-03 21:25:49]:
Mówisz o oplatach za mieszkanie, dobrze rozumiem? czy sa jeszcze jakies dodatkowe? Ja obecnie koniecznie potrzebuje pracy w Holandii właśnie a nocleg miałbym zalatwiony na własną ręke. Czy takie opcje przechodzą? Bo tak nie do końca wiem jak to w takich firmach wyglada. Pierwszy raz szukam pracy przez agencje
zdjecie uzytkownika
fink - 2014-11-28 12:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosiłbym o konkretne informacje ile tam sięzarabai albo jeśli to dla was tajemnica to możęcie mi coś napisać chociaż o tych warunkach fifnasowych które im trzeba zapłącić. wiem z doświadczenia że te kwoty mogą być z kosmosu i mogą się bardzo różnic. tylko ciekawe jak jest tutaj. jak na razie chyba pozostaje nie ryzykowacc i pracowac gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-12-10 18:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piki - 2014-03-06 22:08:40]:
porazka byłem tam na okres swiateczny mieszkania na bungalach do sklepu na rowerze 2,5 godziny i ta czeszka (usunięte przez administratora)pozdro
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-12-10 18:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15 godzin dziennie 3 przerwy odliczane
zdjecie uzytkownika
olik - 2014-12-12 18:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą o sobie, że w ich biurach w Polsce pracują doświadczeni pracownicy, posiadający wiedzę i doświadczenie zarówno na holenderskim jak i na polskim rynku pracy. Jak to się ma w rzeczywistości? Czy macie jakieś doświadczenia w pracy o ktorych warto bylo by jeszcze napisac osobom, ktore szukaja tam pracy??
zdjecie uzytkownika
Myciek - 2014-12-27 10:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przerwy są odliczane z godzin pracy? Cóż - wydaje mi się, że nie jest to do końca zgodne z obowiązującym kodeksem pracy. Pytanie tylko - dlaczego ludzie się na to godzą. Prędzej czy później jeżeli firma oferowałaby takie same, beznadziejne warunki i odbijała się od muru to musieliby zmienić swoje nastawienie i warunki... to chyba logiczne.
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2015-01-05 11:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra agencja.!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-19 14:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam!
Wyjeżdżałam do pracy w Holandii przez biuro Sep Peeters z siedzibą w Opolu i jestem bardzo zadowolona. Pani Beata B. wykazała się ogromnym profesjonalizmem i solidnym podejściem do tematu. Wyjazd załatwiła mi w przeciągu tygodnia i monitorowała całą moją podróż do Holandii. Po drodze dzwoniła kilka razy pytając czy wszystko w porządku i jak mija mi podróż. Na miejscu trafiłam do holenderskiego biura obsługiwanego przez Polaków. Powiem jedno jeśli ktoś chce pracować to będzie miał pracę. Przez pięć miesięcy pobytu miałam może z cztery, pięć dni wolnego. Jednak byli tacy co siedzieli na hotelu przez tydzień bez pracy, ale to tylko na własne życzenie. Dlaczego? Gdyż w momencie kiedy praca im się nie podobała to się nie starali. I tak jedna praca im nie pasowała, potem druga, w trzeciej też było źle i doszło do tego że biuro nie bardzo miało gdzie ich kierować. A takich "pracowników miesiąca" była spora grupka. A potem to tylko narzekają że biuro było nie w porządku bo bez pracy siedzieli i mało zarabiali.
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-01-28 13:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest możliwe wyjechać z tego biura nie znając języka obcego???
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-07 21:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja tez prace na pomidorach trosy?jak tam jest
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-04-16 22:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wybiera sie ktos do St peteres na stanowisko pracownik produkcji w najblizszym czasie ? Na jaki czas okreslony mozna min wyjechac od ilu do ilu tygodni , orientuje sie ktos ?>>>
zdjecie uzytkownika
wolff - 2015-05-12 11:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy możemy porozmawiać prywatnie o firmie sep Peeters jak tam jest i jakie są warunki mieszkaniowe podaję mój e-mail wolff83@o2.pl chce wyjechać razem z mężem nazywany się Ala i Łukasz.
zdjecie uzytkownika
sołl - 2015-05-27 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sep Peeters ma sporo ciekawych ofert pracy w Holandii od ścinania kwiatków do pracowników budowlanych. Co tu można więcej powiedzieć. No praca typowa za granicą, łatwa nie jest ale zarobki w porównaniu do tych w Polsce są o wiele większe i warto się zainteresować nitkórymi ogłoszeniami. W tym roku też będę jechał.
zdjecie uzytkownika
bursa - 2015-06-27 15:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałem to na tą chwilę można znaleźć wiele ciekawych prac zagranicą w Holandii. Sep Peeters Polska sp.z.o.o. szuka aktualnie szuka ludzie na stanowiska : Laminatora tworzyw sztucznych; pracownika budowlanego; tokarza; spawacza TIG; malarza; kierowcy C+E; do filetowania drobiu; pracownika produkcyjnego; lakiernika; stolarza oraz do sortowania palet
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-07-16 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moja bardzo pozytywna opinia będzie dotyczyć głównie pracownika Agencji SEP PEETERS. Tą osoba okazała się Pani Beata B.Jestem niesamowicie zaskoczona postawą tej przemiłej Pani ,że w bardzo ekstremalnej sytuacji jaka spotkała mnie i mojego brata jakiś czas temu Pani Beata wykazała się ogromną wiedzą, profesjonalną niezbędną na jej stanowisku. Rozwiązywała problem, znajdując odpowiedni sposób, nawet w skomplikowanych sytuacjach, skutecznie oceniając ryzyko i przewidując z nim związane korzyści i straty. Niejednokrotnie wykazała się wysokimi kompetencjami komunikacyjnymi.Mogę polecić ją na każde stanowisko, które wymaga odpowiedzialności, inicjatywy, komunikatywności i doświadczenia w branży. Jest niesamowitą osobą szkoda tylko że takich ludzi jak Pani Beata jest coraz mniej). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-07-28 19:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sep peeters polska ma obecnie sporo ofert pracy. Niby tutaj komentarze sa w głównej mierze pozytywne, ale sam nie wiem, czy aplikować. Powiem tylko, że ogłoszeń jest sporo, bo znajdzie się i praca dla operatora wózka widłowego, tokarza, pracownika budowlanego, malarza, spawacza tig, kierowcy C+E ADR, lakiernika i wielu innych.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-08-28 00:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem dużo ogłoszeń z tej firmy ale zastanawiam się czy warto wyjeżdżam do Holandii. w końcu to obcy kraj, brak znajomości języka holenderskiego i nie mam pewności czy angielski mnie uratuje. za ofertami przemawia umowa o pracę ale nie ma słowa o zarobkach. może ktoś mógłby wypowiedzieć się jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
kombo - 2015-11-04 00:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! patrzyłem na ich oferty i najciekawsza z nich faktycznie dotyczy jednakmechanika maszyn budowlanych, bo wiaodmo, ze to już są cieższe i wieksze sprzęty niż osobówki i tutaj można się już się pobawić wiecej. Satysfakcja z pracy na pewno jest wieksza niż w zwykłym salonie a i stawki podobno adekwatne.
zdjecie uzytkownika
nika366 - 2015-11-13 16:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich. Przez tę agencję pracowałam pół roku, na piekarni..pakowanie bułek na taśmę bądż prace na produkcji. Stawka godzinowa duża jak na Holandię, co tydzień wypłata na konto, ponadto pieniądze wakacyjne..warunki mieszkalne bardzo dobre. Dobry kontakt z koordynatorami, P. Beata była bardzo miła, doradziła w razie problemu.. Polecam z czystym sumieniem prace na piekarni w Eindhoven, bardzo mili ludzie którzy tam na stałe pracują zarówno Holendrzy jak i obcokrajowcy.Za pół roku będę ponownie się starała o pracę tam.Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
odek - 2015-11-13 19:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje kombo sam teraz chce aplikowac na mechanika maszyn budowlanych, bo wiem ze oferuja umowe o prace, wynagrodzenie na podstawie przepisów kodeksu CAO, dyspozycyjność i chęć do procy w godz. nadliczbowych, ale nikogo nie zdziwi ze oczekuja wykształceniq kierunkowego lub technicznego. dla mnie warto
zdjecie uzytkownika
rk - 2015-11-16 15:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie, że 5 lat doświadczenia to sporo, ale na takie stanowisko to jest jak najbardziej adekwatne moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
pawcio - 2015-11-18 19:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, z tego co widziałem to region Venray/Helmond, może ktoś juz pracuje na miejscu i napisałby co znajduje się na kwaterach jeśli chodzi o AGD i RTV i na ile osób przypada?
zdjecie uzytkownika
Cyk - 2015-11-20 22:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @pawcio, że jak ktoś decyduje się na pracę w Sep Peeters, to nie myśli o tym, czy będzie miał telewizor na kwaterze. Firma oferuje i tak ciekawe warunki, nie przesadzajmy
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-11-22 21:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika366 - 2015-11-13 16:28:53]:
ile mniej więcej godzin tygodniowo tam jest ? pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
zagost - 2015-12-05 23:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy jeszcze na jakim stanowisku bo z tego co wiem to z nadgodzinami można nawet 60 godzin tygodniowo zarobić, no niby sporo ale to chyba jednak jak ktoś jest chętny.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-12-18 16:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma wypłacalna, z pracą bywa różnie, części osób udaje się dostać stałą robotę a reszta robi jako tzw skoczkowie. Ci co słabo pracują albo imprezują wylatują, chociaż zdarzają się okresy, że nawet dla dobrych pracowników brakuje pracy. Ogólnie dużo zależy od szczęścia ( ktoś wypada w jego miejsce wchodzi nowa osoba). Stawki różne w zależności od pracy. Warunki mieszkaniowe w miarę okej, w jednym miejscu lepsze w drugim gorsze, ale do wytrzymania (chyba że ktoś chce mieć luksusy) Na pewno osoby które chcą pracować i są cierpliwe z czasem będą zadowolone.
zdjecie uzytkownika
dal - 2015-12-18 21:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to jest chociaż dobre, że trzeba być naprawdę dobrze zorganizowanym i wówczas ci się opłaca pracować cały etat. Dorywczo pracować można w Polsce..
zdjecie uzytkownika
Gru - 2015-12-23 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Prosze o info od osób które niedawno były lub sa z ta firma w Holandii. Musze podjąć decyzje czy z nimi jechać. Interesuje mnie konkretna informacja czy możliwie sa nadgodziny i jak z warunkami mieszkaniowymi? Będę wdzięczny za info od osób będących w temacie. Z góry dziękuje,
zdjecie uzytkownika
Taśma - 2015-12-28 15:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładam się do pytań @Gru i głównie własnie chciałbym się dowiedzieć o Holandię, bo to teren na który wyjeżdzam, najbardziej czy oni w ogóle płacą na czas?
zdjecie uzytkownika
gru - 2015-12-29 18:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do taśma-kiedy wyjeżdżasz i czy byłeś już wcześniej w holandii?-Jakoś nikt pomóc w dezyzji nie chce. A ja muszę się zwolnić z roboty w Pl, którą mam i nie chcę wpaśc z deszczu pod rynnę...
zdjecie uzytkownika
tpa - 2015-12-31 00:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Budowa i montaż maszyn przemysłowych to głowne zadania osób pracujących u nich, bo widziałem oferte teraz jeszcze nawet aktualna nawet była jak sparwdzałem.
zdjecie uzytkownika
ypao - 2016-01-04 17:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa oferta obecnie sie pojawiła, bo szukają ludzi jako Mechanik maszyn budowlanych i jest wymagana dobra komunikatywna znajomość j. angielskiego, j. niemieckiego lub j. holenderskiego.
zdjecie uzytkownika
ighalo - 2016-01-08 00:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie właśnie ta oferta pracy, ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć w jaki miejscu jest ta praca, bo wymagania są spore jak na to stanowisko.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa telefoniczna bardzo miła rozmowa....
Pytania: Co potrafię robić w Masartwie jakie mam nie więcej umiejętności w jakim gronie chciał bym pracować,czy w dużej masarni czy w małej kiedy bym był zainteresowany pracą wyjazdem rozbiór wołowy kiedy rozbierałem wołowine
zdjecie uzytkownika
malwa - 2016-01-21 17:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
którą konkretnie ofertę masz na myśli, bo widzę, że głównie szukają w holandi na region wansum oraz walwijk i venlo, mnie właśnie tam interesuje posada pracownicy produkcyjnej
zdjecie uzytkownika
lubik - 2016-02-07 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej firma,zatrudniając nowych pracowników oferuje im umowy holenderskie na podstawie przepisów kodeksu CAO, napisali,ze nie maja nic przeciwko nadgodziną gdyz są one wyłacalne praconikom.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert