Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Opole

Opinie o Sep Peeters Polska Sp.z o.o

gigi 2014-12-10 18:25:27
15 godzin dziennie 3 przerwy odliczane
Malarz 2015-01-05 11:57:24
Bardzo dobra agencja.!
Kasia 2015-01-19 14:50:30
Witam!
Wyjeżdżałam do pracy w Holandii przez biuro Sep Peeters z siedzibą w Opolu i jestem bardzo zadowolona. Pani Beata B. wykazała się ogromnym profesjonalizmem i solidnym podejściem do tematu. Wyjazd załatwiła mi w przeciągu tygodnia i monitorowała całą moją podróż do Holandii. Po drodze dzwoniła kilka razy pytając czy wszystko w porządku i jak mija mi podróż. Na miejscu trafiłam do holenderskiego biura obsługiwanego przez Polaków. Powiem jedno jeśli ktoś chce pracować to będzie miał pracę. Przez pięć miesięcy pobytu miałam może z cztery, pięć dni wolnego. Jednak byli tacy co siedzieli na hotelu przez tydzień bez pracy, ale to tylko na własne życzenie. Dlaczego? Gdyż w momencie kiedy praca im się nie podobała to się nie starali. I tak jedna praca im nie pasowała, potem druga, w trzeciej też było źle i doszło do tego że biuro nie bardzo miało gdzie ich kierować. A takich "pracowników miesiąca" była spora grupka. A potem to tylko narzekają że biuro było nie w porządku bo bez pracy siedzieli i mało zarabiali.
2
Arcz 2015-01-28 13:32:11
Jest możliwe wyjechać z tego biura nie znając języka obcego???
4
aga 2015-04-07 21:19:24
Maja tez prace na pomidorach trosy?jak tam jest
Xyz 2015-04-16 22:29:58
Wybiera sie ktos do St peteres na stanowisko pracownik produkcji w najblizszym czasie ? Na jaki czas okreslony mozna min wyjechac od ilu do ilu tygodni , orientuje sie ktos ?>>>
4
wolff 2015-05-12 11:22:32
Mam pytanie czy możemy porozmawiać prywatnie o firmie sep Peeters jak tam jest i jakie są warunki mieszkaniowe podaję mój e-mail wolff83@o2.pl chce wyjechać razem z mężem nazywany się Ala i Łukasz.
Klaudia 2015-07-16 14:41:01
Moja bardzo pozytywna opinia będzie dotyczyć głównie pracownika Agencji SEP PEETERS. Tą osoba okazała się Pani Beata B.Jestem niesamowicie zaskoczona postawą tej przemiłej Pani ,że w bardzo ekstremalnej sytuacji jaka spotkała mnie i mojego brata jakiś czas temu Pani Beata wykazała się ogromną wiedzą, profesjonalną niezbędną na jej stanowisku. Rozwiązywała problem, znajdując odpowiedni sposób, nawet w skomplikowanych sytuacjach, skutecznie oceniając ryzyko i przewidując z nim związane korzyści i straty. Niejednokrotnie wykazała się wysokimi kompetencjami komunikacyjnymi.Mogę polecić ją na każde stanowisko, które wymaga odpowiedzialności, inicjatywy, komunikatywności i doświadczenia w branży. Jest niesamowitą osobą szkoda tylko że takich ludzi jak Pani Beata jest coraz mniej). Pozdrawiam
2
nika366 2015-11-13 16:28:53
witam wszystkich. Przez tę agencję pracowałam pół roku, na piekarni..pakowanie bułek na taśmę bądż prace na produkcji. Stawka godzinowa duża jak na Holandię, co tydzień wypłata na konto, ponadto pieniądze wakacyjne..warunki mieszkalne bardzo dobre. Dobry kontakt z koordynatorami, P. Beata była bardzo miła, doradziła w razie problemu.. Polecam z czystym sumieniem prace na piekarni w Eindhoven, bardzo mili ludzie którzy tam na stałe pracują zarówno Holendrzy jak i obcokrajowcy.Za pół roku będę ponownie się starała o pracę tam.Pozdrawiam!
1
magda 2015-11-22 21:38:56
ile mniej więcej godzin tygodniowo tam jest ? pozdrawiam :)
Polak 2015-12-18 16:05:10
Firma wypłacalna, z pracą bywa różnie, części osób udaje się dostać stałą robotę a reszta robi jako tzw skoczkowie. Ci co słabo pracują albo imprezują wylatują, chociaż zdarzają się okresy, że nawet dla dobrych pracowników brakuje pracy. Ogólnie dużo zależy od szczęścia ( ktoś wypada w jego miejsce wchodzi nowa osoba). Stawki różne w zależności od pracy. Warunki mieszkaniowe w miarę okej, w jednym miejscu lepsze w drugim gorsze, ale do wytrzymania (chyba że ktoś chce mieć luksusy) Na pewno osoby które chcą pracować i są cierpliwe z czasem będą zadowolone.
2
Gru 2015-12-23 18:29:05
Witam. Prosze o info od osób które niedawno były lub sa z ta firma w Holandii. Musze podjąć decyzje czy z nimi jechać. Interesuje mnie konkretna informacja czy możliwie sa nadgodziny i jak z warunkami mieszkaniowymi? Będę wdzięczny za info od osób będących w temacie. Z góry dziękuje,
gru 2015-12-29 18:36:53
do taśma-kiedy wyjeżdżasz i czy byłeś już wcześniej w holandii?-Jakoś nikt pomóc w dezyzji nie chce. A ja muszę się zwolnić z roboty w Pl, którą mam i nie chcę wpaśc z deszczu pod rynnę...
kama 2016-02-15 12:26:54
Witam! polecam petersa i prace w piekarni Eindhiwen ekpa pracujaca tam zajebista w szczególnosci Malik Johan Hakan Costa i Erkan lepszej pracy za granicą nie miałam Peters najlepsze biuro w którym pracowałam...Koordynatorzy spoko w szczególnosci Edyta i Miroslaw :)czekam tylko aż bede mogla tam wrócić :)
xvxv 2016-02-28 14:56:53
Trzymajcie sie z daleka od tego biura, a szczególnie od kobiety z Raciborza. Wysyla ludzi do fabryki i nie wie co sie tam dzieje, bo po przyjezdzie na miejsce wogóle sie nie interesuje sytuacja na miejscu. Nie sugerujcie sie tym ze na umowie pisze ze jest 36h tyg do przepracowania. Jak sie zrobi 30 h to jest bardzo dobrze. Tygodniowo po odlczeniu wszystkiego łacznie z wyzywieniem zostaje nie całe 100 euro... Dla nich liczy sie ilosc ludzi bo z tego maja kase...
10
abc 2016-02-28 15:06:14
Ale prawda jest taka ze nadgodzin nie ma, pracuje sie tylko i wylacznie na ich oplaty bo tygodniowo ich oplaty wynosza 130 euro i na reke dostaniesz nie całe 170 i jeszcze cos trzeba jesc za te 170
6
patryk 2016-03-17 13:53:44
miałem 50 euro więcej potrącone za zaliczke,zgłosiłem w poniedziałek rano i w ten sam dzień pieniążki były na koncie,i rozważam powrót byle nie na warzywa bo mam kwas do tej roboty ale pracowałem przy norkach i pieniążki sie zgadzały,zakwaterowanie w wankum całkiem spoko,więc jak komuś nie pasowało to widocznie nic nie pasuje i nie powinien wyjeżdżać do Nl tylko zbierać dalej cebule w wyp*zdowie :D
2
Nie nabrany 2016-06-02 21:27:14
Czy tylko ja widzę, że większość z pozytywnych komentarzy na temat tego biura jest pisane przez samych jego pracowników? Jeżeli nie wszystkie.
8
technik 2016-06-07 14:37:53
Witam,
zamierzam jutro jechać do Opola w sprawie pracy właśnie w tej firmie.
Jako pracownik produkcji do pakowania ciastek.
Co jeśli chodzi o transport do pracy, zarobki i godziny pracy?
Pozdrawiam.
tasma 2016-06-08 00:56:05
Godzin jest sporo dla tych którzy przychodzą do pracy po to żeby pracować a nie ściemniać. Zarobki rizne od 200-350 E. /tydz po odjęciu za mieszkanie i ubezpieczenie. Dojazd zapewnia sep peeters. Kolorowo niw ma ale zawsze mozna gorzej trafić...
amin 2016-06-11 14:12:03
firma nie presperuje dobrze a naiwnych ludzi sciagaja 2 dni pracuja tylko hotel oplacic nie maja duzo pracy i taka to firma jest lepiej najgorsza prawde napisac nie ma co polecic tej firmy jak by ktos sie chcial tam wybrac radze inna poszukac zlodziejska firma
8
tasma 2016-06-12 01:23:08
Wiesz co amin? Przestan pieprzyc...jesli pracowales przez sep peeters 2 dni w tyg to świadczy tylko o tobie jakim jesteś pracownikiem. Bo normalne ze nie będą wysyłać do pracy nierobów. Ja znam wiele osób które maja po 50 i wiecej godzin tydzień w tydzień. Wyplaty zawsze są na czas. Nie wiem...jesli uważasz ze za nic nierobienie cos ci sie nlezy to szukaj szczęścia gdzie indziej...
paula 2016-06-20 23:49:15
Witam:)jest oferta do Petersa na pakowanie do piekarni,czy mógłby ktoś napisać z obecnie pracujących bądź byłych pracowników czy warto,jakie zarobki i zakwaterowania?i w jakim mieście?pozdrawiam :)
Minionek 2016-07-01 18:48:46
Właśnie otrzymałem salaris 2x -69€ (czy w Holandii w ogóle istnieje taki mandat)
2
Bydlaki 2016-07-25 21:26:08
Pełno fałszywych i naciqganych opinii.
Nie dajcie się zwieść tymi modnymi opiniami
3
cherry 2016-07-26 14:32:18
Witam. Jak wygląda u nich praca na piekarnii ? Jak wgl wygląda sytuacja w tej firmie ?
Popcorn 2016-07-26 22:22:12
Same mydlane opinie zostają a prawdziwe są usuwane. Go work opłacany za usuwanie opini.
3
Sep peeters 2016-07-26 22:22:45
Usuwają negatywne opinie. Uważajcie na nich bo przyjedziecie do polski z niczym. Nie ważne jakie macie ambicje i cgeci do pracy.Dobre komety piszą pracownicy peetersa.
6
Toschiba 2016-07-26 22:29:56
Tutaj niczego się nie dowiesz bo prawdziwe opinie są usuwane. Ja nie polecam.
3
Przemek 2016-08-02 10:21:10
Dla mnie ta firma to jakaś parodia. Podpisali ze mną umowę na 13 euro a pracowałem za 8. Warunki mieszkaniowe spoko ale codziennie wpada typ zobaczyć co i jak. Do tego despotyczny gbur. Jak chcesz coś powiedzieć to każe ci siedzieć cicho. Po przyjeździe czekałem 3 h aż ktoś łaskawie po nas wyszedł i burknął jak do baranów na rzeź"ty do tego busa ty do tego" kontakt z biurem jest bardzo słaby. Jak chcesz coś załatwic to ci ładnie powiedza że załatwią a tym czasem jak zadzwonisz znowu za godzinę nikt o niczym nie wie .Odniosłem wrażenie ze człowieka mają za ten swój wewnętrzny numer. Z wypłata niby spoko chociaż psie pieniądze. .Jak przepracował poniedziałek i mieszkałem tylko 2 godziny to ściągnęli za domek za cały tydzień. .Ogólnie to szczerze NIE POLECAM
6
szalony 2016-08-04 17:20:15
dziś dostałem propozycje wyjazdu do pracy przy serach. ktoś coś wie o tym ? Jak czytam komentarze to mam obawy czy jechać :)
Taśma 2016-08-18 07:57:21
Adko. Poczytaj poprzednie posty. Umowe wszyscy maja na 8,80-oczywiście na wiekowce proporcjonalnie mniej. To ze na umowie jest 8,80 nie oznacza ze tyle będziesz zarabiać-zwykle wiecej..dużo zależy od twojej pracy i jak zwykle trochę od szczęścia. Z cała pewnością sep peeters nalezy do jednej z lepszych agencji pracy w hl . Jak masz konkretne pytania to pisz na publ. Postaram sie odpowiedzieć. Pozdr.
Radca 2016-08-23 18:43:15
Panie Teo. Szanowne biuro Sep.... Kuchnia na 16 osób? Przeprowadzanie pracowników ze względów ekonomicznych? Zatrudnienie pracowników sezonowych tylko po to żeby utrzymywali mieszkania.... niezapowiedziane i nielegalne kontrolę pokoi przez "Panią" Wiolete? No nieładnie... bardzo bardzo brzydko. A mówili że dba Pan o opinię...
5
Vit 2016-08-26 14:46:53
Wybieram sie we wtorek do pracy przy sprzątaniu hoteli, rozładunek tirów z przesyłkami kurierskimi. Można powiedzieć 2w1 :) posiada ktoś informacje na ten temat?
Ewa 2016-09-24 16:18:16
Witam mam pytanie czy pracowałas w piekarni właśnie mam wyjeżdżać do pracy do pakowania pieczywa jak tam jest jak z zarobkami, i czy trzeba znać język bo tu kobieta z biura mówiła że nie trzeba, i jak z zakwaterowaniem
Lisu 2016-09-25 16:25:56
Słuchajcie jak czytam te wasze opinie to mi się rzygać chcę!!!!! Firma w porządku , praca była , lecz zależy gdzie kto trafił , ja osobiście trafiłem podobno na najbardziej specyficzną fabrykę w całym sep peters mianowicie Massover Cold Story , tam było najciężej i z drugiej strony najlepiej bo jak się sprawdziłeś to miałeś te 45h minimum w tygodniu , a szef jak cię polubił to miałeś naprawdę dobrze , praca miała iść do przodu i przerwy robiłeś sobie kiedy chciałeś . Rotacja tam była wielka bo szef wyrzucał po 2 dniach jeśli ktoś leciał w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zasada prosta jeśli właściciel pracuje jak zwykly pracownik to czemu pracownik ma leciec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zarobki za 45-50 godzin dniówki w granicach 360 euro , kokosów nie ma ale czas szybko leci a pieniądze zawsze były na koncie na czas. Najgorsze w sep peters jest Pani WIOLETA Która ma wszystko i wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i traci takich pracowników porządnych jak ja na rzecz ćpunów których się do niczego nie nadają !!!! Pozdrawiam Wszystkich z Massover !
Ewa 2016-10-01 06:02:14
Witam dawno pracowałas w piekarni ja teraz wyjeżdżam jak wyglądało to od samego przyjazdu, mi kobieta z biura powiedziała że miejsce pracy będzie w Waalwijk, jakie warunki mieszkaniowe
Robert 2016-10-05 00:50:30
Moim zdaniem najlepiej zatrudnić się przez agencję pracy, zapewniają bardzo dobre warunki. Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i nie było mi źle ;)
|Core 2016-10-05 23:25:16
wpadaj , wyjechalem 2 tyg temu z dziewczyną ,
koneser serów 2016-10-13 12:54:17
nie bój się, sery są smaczne.Nie dostaniesz biegunki.
rk 2016-10-13 14:04:17
Jest u nich praca jako Monter płyt karton - gips i wydaje mi się, że jest ona bardzo dobra po tym co widze tak naparwde.
rafi 2016-10-24 22:12:27
Też aplikuje na ofertę dla monterów czy ktoś juz pracował dla nich jako monter płyt kartonowo gipsowych na ile godzin mozna liczyc tygodniowo i jaka jest stawka godzinowa
rafi 2016-10-24 22:14:10
Też aplikuje na ofertę dla monterów czy ktoś juz pracował dla nich jako monter płyt kartonowo gipsowych na ile godzin mozna liczyc tygodniowo i jaka jest stawka godzinowa
parka 2016-11-01 07:53:35
Przyjechaliśmy tutaj z chłopakiem. Oboje pracowaliśmy w piekarni. Praca nie jest ciężka, są 3 zmiany: na rano, popołudnie i nocki. Na nockach oczywiście zarabia się najwięcej. Mieszkanie rewelacja: duży salon, 2łazienki, pokoje 2 osobowe- nie jeden Polak chciałby mieć taką chatę! Za dojazdy nie płaciliśmy, ponieważ dojeżdżaliśmy rowerem( 15 minut spokojnym tempem). Jeżeli chodzi o pieniądze: Zawsze 200 euro mieliśmy na koncie co tydzień. Przeważnie około 300 euro, te 200 to takie minimum. Odkładaliśmy wspólnie 1400 euro ZAWSZE, więc uważam, że to fajna sumka. Minus taki, że umowy są co tydzieć: jak nie ma pracy to zjeżdzasz chociaż my pracę mieliśmy zawsze. Szczerze to polecam! NA pewno tutaj wrócimy.
PATRIOTA 2016-11-04 00:54:02
ta firma jest jak reszta biur nie tak jak piszecie ze ta lepsza czy ta , kazda z nich to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do którego lecą jak muchy proste polaczki , wy nie widzicie tego ze nic nie zarabiacie nic z tego niemacie tylko tyle ze oddalacie sie od rodziny , ci co niepotrafia znalezc pracy w polsce a jest jej pod dostatkiem to uciekaja zagranice gdzie wszystkich przyjmuja jak leci bo im bez znaczenia wazne ze z niewiedzy bezmózgów mają pieniadze a w polsce mozna wiecej zarobic tyko trzeba byc zaradnym i prac sama pryjdzie a jezeli chodzi o to biuro to jedzcie zobacyc na loenen jak trzymają ludzi w zagrodach:) kon by sie usmiał bo nawet bydło ma lepsze warunku a prysznice akurat odpowiednie dla bydła :))) a uważajcie na takiego pryszczatego grubasa rafałka on jest kierwca który ma żone a wali sie z murzynami :) szkoda tylko żony i jeszcze omijajcie jedną szmate czyli mareczka tez jakas pała do obróbki kija ale uważa sie za kogoś ważnego , moim zdaniem to on jest bardzo ważny ale dla kolegi który go posuwa :))) niechce mi sie rozpisywać NAPRAWDE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ MĄDRZY LUDZIE Z TYMI WYJAZDAMI , NIE MA ZADNYCH PIENIEDZY Z TEGO POMYŚLCIE O RODZINIE WYJAZDY WAS ZNISZCZA JA PRZEZ WYJAZDY DUŻO STRACIŁEM ALE MOGLEM WIĘC JAK BYM SIE NIE OBUDZIŁ , Z NAS Z TANIEJ SIŁY ROBOCZEJ SIE TYLKO ŚMIEJĄ I "ZARABIAJĄ" GRUBE PIENIADZE , TRZEA LUDZIĄ POKAZYWAC ZE W POLSCE SIE DA A NIE ŻYWYC KRZYWE MORDY PAMIENTAJCIE JAK NIE MY TO ONI NAS
Ivo 2016-11-05 23:40:40
Ogolnie to styl i ton Twojej wypowiedzi jest na poziomie tego kibla w Leunen (tak to prawda kibel jak dla bydła) i ogólnie nędza, ale żeby tam trafić to trzeba być właśnie tą 'śmietanķą intelektualną' do ruch''nia na kase czyli coś na Twoim poziomie. Jak chce się tam zarobić i ma się odpowiednie podejście do pracy to sie da, a sfrustrowani nieudacznicy potem wylewają tu swoje żale. Koło patrioty to Ty nawet nie stałeś. Koordynatorzy maja w dupie patologie i pewnie stąd Twoje odczucia. Szału nie ma, te agencje wszystkie mało sie od siebie roznia.
1
Patriota 2016-11-09 19:24:52
Nieudacznik ucieka za granicę gdzie bydło przyjmują jak leci bo nie potrafi znaleźć dobrze płatnej pracy w Polsce a jest jej pod dostatkiem i to jest NIEUDACZNIK :) możesz bronić tych ludzi nikt ci nie zabroni ale wiesz że nie masz racji ale pewnie pracujesz w petersie i trzeba się przypucowac :))
iza 2016-11-14 11:11:18
Dziwna dyskusja się tu nawiązała. Chciałam się dowiedzieć jakie opinie ma ta agencja. Byłam wcześniej w Holandii przez NL Jobs i byłam bardzo zadowolna ze współpracy z tą agencją.
I to nie jest tak, że ludzie, którzy wyjeżdżają do pracy za granicę oddalają się od rodzin. Większość osób, które spotkałam, to były osoby bardzo młode, od razu po szkole średniej lub osoby przyjeżdżające na pół roku, by dorobić/ zebrać pieniądze na jakiś cel. Mało osób miało dzieci pozostawione w Polsce i kontaktowali się z nimi przez Skype, więc aż takiej tragedii nie ma.
Sama pracuję jako księgowa, ale wyjechałam do Holandii i pewnie jeszcze wyjadę, ponieważ mimo że pracuje się tam za stawkę minimalną wciąż są tą lepsze pieniądze niż tutaj. A koszty życia można podzielić, jeśli się jedzie ze znajomymi. Ja pojechałam z siostrą, więc i towarzystwo miałam.
Sprawdze uczciwosc 2016-11-14 14:41:49
Witam,

ma ktoś może nr KvK tej agencji?

więcej info i po co mi ten nr w linku:

http://zielonalinia.gov.pl/Praca-w-Holandii-33499
2
JebJebPahPah;D 2016-11-15 07:40:19
Witam polecam i nie polecam z jednej strony dobrze bo można zarobić ale co z tego jak pani Violetta zaraz znajdzie okazję by utrącić z wypłat -100 Euro za tzw.brud w domu haha zabawne . A tym brudem nazywa min.naczynia na suszarce które wiadomo nam wszystkim są po to by schnąć a nie stać i popielniczki nie wypróżnione . Poza tym zero organizacji ze strony tzw kordynatorem zaznacze ze to zwykły kierowca który nie wie co jest 5 a każdy do niego z problemem szuka okazji u takich (idiotów) bo ma wtedy większe skrzydła donosi do biura i wtedy osoby co nie są winne są wyrzucane :) on jest tylko od wożenia planu i nic więcej . Na przyszłość nie wchodźcie z kierowcami w żaden kontakt co się dzieje w domku tylko na cześć część na którą do pracy i tyle ;) a jeśli chcecie rozwinąć jakiś temat pogadaj o przyrodzie lub jak dziś kawa smakowała ;) Ps. jeśli dostosujesz się do tego co jest umieszczone powyżej warto jechać .. OSTRZEGAM PRZED KARAMI !!!
5
Zostaw swoją opinię o Sep Peeters Polska Sp.z o.o - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o