Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Opole

Opinie o Sep Peeters Polska Sp.z o.o

kama 2016-02-15 12:26:54
Witam! polecam petersa i prace w piekarni Eindhiwen ekpa pracujaca tam zajebista w szczególnosci Malik Johan Hakan Costa i Erkan lepszej pracy za granicą nie miałam Peters najlepsze biuro w którym pracowałam...Koordynatorzy spoko w szczególnosci Edyta i Miroslaw :)czekam tylko aż bede mogla tam wrócić :)
hgtre 2016-02-15 12:44:27
no a ja uwazam ze mozna sporobwac roche popracowac za granica.. szukaja na przyklad lakiernikow oferuja umowę o pracę,wynagrodzenie zgodne z kodeksem pracy (CAO)
guz 2016-02-28 08:45:59
jeśli płacą tak jak w Unii to będziesz miał dobrą kasę. Co do aktualnych ofert do na pewno są te dla produkcyjnych i piekarzy w Holandii w Walwijk obecnie
2
xvxv 2016-02-28 14:56:53
Trzymajcie sie z daleka od tego biura, a szczególnie od kobiety z Raciborza. Wysyla ludzi do fabryki i nie wie co sie tam dzieje, bo po przyjezdzie na miejsce wogóle sie nie interesuje sytuacja na miejscu. Nie sugerujcie sie tym ze na umowie pisze ze jest 36h tyg do przepracowania. Jak sie zrobi 30 h to jest bardzo dobrze. Tygodniowo po odlczeniu wszystkiego łacznie z wyzywieniem zostaje nie całe 100 euro... Dla nich liczy sie ilosc ludzi bo z tego maja kase...
7
abc 2016-02-28 15:06:14
Ale prawda jest taka ze nadgodzin nie ma, pracuje sie tylko i wylacznie na ich oplaty bo tygodniowo ich oplaty wynosza 130 euro i na reke dostaniesz nie całe 170 i jeszcze cos trzeba jesc za te 170
5
yes 2016-03-01 12:06:50
A mnie szczególnie zainteresowalo ogłoszenie na piekarza. Oczekują doświadczenia i motywacji do działania, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę, to na stabilne zatrudnienie można liczyć.
1
evelinkja 2016-03-13 20:03:22
zgodzę się z tobą. natomiast dziwi mnie po co piekarzowi potrzebne jest u nich prawo jazdy. do tego wynagrodzenie na podstawie kodeksu pracy CAO - to zagadka, wie ktoś coś z czym to się je?
patryk 2016-03-17 13:53:44
miałem 50 euro więcej potrącone za zaliczke,zgłosiłem w poniedziałek rano i w ten sam dzień pieniążki były na koncie,i rozważam powrót byle nie na warzywa bo mam kwas do tej roboty ale pracowałem przy norkach i pieniążki sie zgadzały,zakwaterowanie w wankum całkiem spoko,więc jak komuś nie pasowało to widocznie nic nie pasuje i nie powinien wyjeżdżać do Nl tylko zbierać dalej cebule w wyp*zdowie :D
1
kombo 2016-03-17 15:01:32
no ale jest teraz u ncih oferta pracy jako Monter szyb szklanych i widze, ze nie podali stawki, ale praca jest za granica, wiec na pewno i tak stawki są wieksze.
hgf 2016-05-05 18:29:49
@kombo nie tylko..sporo maja tych ofert na rpzyklad tez na spwacza MIG/MAG wymagane jest doświadczenie w spawaniu,znajomość rysunku technicznego certyfikat lub książeczka spawacza,komunikatywna znajomość języka niemieckiego
jarzembina 2016-06-02 20:51:43
na spawaca fajna robota, ale fizycznie mocna. ja polecam raczej jechać do Venlo/Walwijk na ogrodnictwo do warzyw i owoców - tak się składa że akurat szukają
Nie nabrany 2016-06-02 21:27:14
Czy tylko ja widzę, że większość z pozytywnych komentarzy na temat tego biura jest pisane przez samych jego pracowników? Jeżeli nie wszystkie.
5
kombo 2016-06-02 23:12:29
@ture jak dla mnie, to daleko idące wnioski. Skoro nie ma ofert, to chyba nie jest do końca pewne, że nikogo nie potrzebują. Na ich stronie jeszcze nie byłem, ale może tam znajdę jakieś informacje o zatrudnieniu :)
technik 2016-06-07 14:37:53
Witam,
zamierzam jutro jechać do Opola w sprawie pracy właśnie w tej firmie.
Jako pracownik produkcji do pakowania ciastek.
Co jeśli chodzi o transport do pracy, zarobki i godziny pracy?
Pozdrawiam.
tasma 2016-06-08 00:56:05
Godzin jest sporo dla tych którzy przychodzą do pracy po to żeby pracować a nie ściemniać. Zarobki rizne od 200-350 E. /tydz po odjęciu za mieszkanie i ubezpieczenie. Dojazd zapewnia sep peeters. Kolorowo niw ma ale zawsze mozna gorzej trafić...
kombo 2016-06-08 22:52:22
Panowie, ale czy w karierze najważniejsze jest to, czy masz o czym gadać z osobą siedzącą obok? Wiadomo, atmosfera jest istotna, ale nie stawiajmy tego na najwyższym wymaganiu wobec pracodawcy i jego firmy.
amin 2016-06-11 14:12:03
firma nie presperuje dobrze a naiwnych ludzi sciagaja 2 dni pracuja tylko hotel oplacic nie maja duzo pracy i taka to firma jest lepiej najgorsza prawde napisac nie ma co polecic tej firmy jak by ktos sie chcial tam wybrac radze inna poszukac zlodziejska firma
3
kombo 2016-06-11 14:14:00
Rozwój osobisty na pewno jest ważny, skoro tutaj dają taką możliwość, to pewnie jest ielu chętnych. Choć praca w kopalni do łatwych nie należy niestety
tasma 2016-06-12 01:23:08
Wiesz co amin? Przestan pieprzyc...jesli pracowales przez sep peeters 2 dni w tyg to świadczy tylko o tobie jakim jesteś pracownikiem. Bo normalne ze nie będą wysyłać do pracy nierobów. Ja znam wiele osób które maja po 50 i wiecej godzin tydzień w tydzień. Wyplaty zawsze są na czas. Nie wiem...jesli uważasz ze za nic nierobienie cos ci sie nlezy to szukaj szczęścia gdzie indziej...
kombo 2016-06-12 22:53:11
No pewnie, że zarobki przekraczające te 1500zł @szelg, są w porządku, ale zastanawiam się czy jest jeszcze szansa na odpowiednie premie w tym zakresie, wiecie może? Na pewno doceniają sowich pracowników na każdym kroku.
paula 2016-06-20 23:49:15
Witam:)jest oferta do Petersa na pakowanie do piekarni,czy mógłby ktoś napisać z obecnie pracujących bądź byłych pracowników czy warto,jakie zarobki i zakwaterowania?i w jakim mieście?pozdrawiam :)
luna 2016-06-21 08:38:03
Ta naprawdę @paula to dobrze jak masz jakiekolwiek doświadczenie ale jeśli nie to i tak masz szansę, żeby się dostać dodatkowo musisz znać język w stopniu komunikatywnym w zamian dostajesz umowę o pracę na pewno więc jest legalnie a poza tym to reszty musisz dowiedzieć się na rozmowie
2
artur 2016-06-26 21:28:37
mnie natmiast interesuje praca jako Serwisant drzwi przemysłowych w chłodniw regionie Heeswijk-Dinther - zastanawia mnie jednak tylko po mi prawo jazdy...
Minionek 2016-07-01 18:48:46
Właśnie otrzymałem salaris 2x -69€ (czy w Holandii w ogóle istnieje taki mandat)
1
lubik 2016-07-01 18:50:50
@artur serwisant - jak sama nazwa wskazuje - serwisuje sprzęt. A do niego często trzeba dojechać :)
Piotrek 2016-07-08 18:17:03
@lubik - cenna uwaga ;) Czy ktoś może zna stawki na tym właśnie stanowisku? Byłbym wdzięczny za informacje.
deszcznabetonie 2016-07-18 10:05:18
Takie szczegółowe rzeczy @Piotrek poznasz dopiero na rozmowie o pracę a jak chcesz dowiedzieć się czegoś więcej przed nią to warto poszperać w Internecie i zorientować się jak wyglądają przepisy pracy CAO bo podobno według nich ustalana jest tutaj stawka
Walny 2016-07-25 12:53:39
Sep Peeters Polska Sp.z o.o ma się całkiem całkiem, widze ogłoszenia do różnych rejonów niemiec, Belgii, ogólnie zastanawiam się głównie jakie to są pieniądze czy dobre czy trochę bardiej dyskusyjne, ale chyba wszystko jest w porządku z tego co czytam
Bydlaki 2016-07-25 21:26:08
Pełno fałszywych i naciqganych opinii.
Nie dajcie się zwieść tymi modnymi opiniami
2
cherry 2016-07-26 14:32:18
Witam. Jak wygląda u nich praca na piekarnii ? Jak wgl wygląda sytuacja w tej firmie ?
hgtre 2016-07-26 15:46:45
wlasnie glownei to oni teraz do pracyb za granica szukaja w Belgii miedzy innymi na stanowsiko tapicera jezeli kots bylby zaitneresowany mozna pewnie sporo zarobivc wiem ze opinie zroznicowane ale mozna chyba sprobowac
Popcorn 2016-07-26 22:22:12
Same mydlane opinie zostają a prawdziwe są usuwane. Go work opłacany za usuwanie opini.
2
Sep peeters 2016-07-26 22:22:45
Usuwają negatywne opinie. Uważajcie na nich bo przyjedziecie do polski z niczym. Nie ważne jakie macie ambicje i cgeci do pracy.Dobre komety piszą pracownicy peetersa.
4
Toschiba 2016-07-26 22:29:56
Tutaj niczego się nie dowiesz bo prawdziwe opinie są usuwane. Ja nie polecam.
2
boss 2016-07-27 10:12:12
Ale jakie zarobki może mieć pracownik budowlany? Dzięki
Przemek 2016-08-02 10:21:10
Dla mnie ta firma to jakaś parodia. Podpisali ze mną umowę na 13 euro a pracowałem za 8. Warunki mieszkaniowe spoko ale codziennie wpada typ zobaczyć co i jak. Do tego despotyczny gbur. Jak chcesz coś powiedzieć to każe ci siedzieć cicho. Po przyjeździe czekałem 3 h aż ktoś łaskawie po nas wyszedł i burknął jak do baranów na rzeź"ty do tego busa ty do tego" kontakt z biurem jest bardzo słaby. Jak chcesz coś załatwic to ci ładnie powiedza że załatwią a tym czasem jak zadzwonisz znowu za godzinę nikt o niczym nie wie .Odniosłem wrażenie ze człowieka mają za ten swój wewnętrzny numer. Z wypłata niby spoko chociaż psie pieniądze. .Jak przepracował poniedziałek i mieszkałem tylko 2 godziny to ściągnęli za domek za cały tydzień. .Ogólnie to szczerze NIE POLECAM
4
lubik 2016-08-02 11:39:25
Tak logicznie @toshiba skoro usuwają negatywne komentarze to raczej te o ich pisaniu też by usuwali nie uważasz? A jakoś wszystkie twoje czytam i mogę na nie odpisać. Może napiszesz rzetelnie dlaczego nie polecasz czyli jaka była umowa, stawka itp. wtedy na pewno nie usuną
szalony 2016-08-04 17:20:15
dziś dostałem propozycje wyjazdu do pracy przy serach. ktoś coś wie o tym ? Jak czytam komentarze to mam obawy czy jechać :)
Adko 2016-08-04 18:31:08
Zastanawia mnie tylko jedno @Przemek dlaczego pracowałeś za inna stawkę skoro mowa była o innej? Ludzie sami zgotowali sobie ten los Jezus jakie to prawdziwe.... Z innej beczki napisze ktoś jak wygląda sprawa umów i ubezpieczenia? Ta kwestia najbardziej mnie interesuje
Taśma 2016-08-18 07:57:21
Adko. Poczytaj poprzednie posty. Umowe wszyscy maja na 8,80-oczywiście na wiekowce proporcjonalnie mniej. To ze na umowie jest 8,80 nie oznacza ze tyle będziesz zarabiać-zwykle wiecej..dużo zależy od twojej pracy i jak zwykle trochę od szczęścia. Z cała pewnością sep peeters nalezy do jednej z lepszych agencji pracy w hl . Jak masz konkretne pytania to pisz na publ. Postaram sie odpowiedzieć. Pozdr.
maki-o 2016-08-18 10:09:51
więcej to znaczy konkretnie ile więcej? chodzi mi konkretnie o stanowisko rzeźnika wykrawacza w Den Haag, no i ciekawi mnie jak z zakwaterowaniem jest
Radca 2016-08-23 18:43:15
Panie Teo. Szanowne biuro Sep.... Kuchnia na 16 osób? Przeprowadzanie pracowników ze względów ekonomicznych? Zatrudnienie pracowników sezonowych tylko po to żeby utrzymywali mieszkania.... niezapowiedziane i nielegalne kontrolę pokoi przez "Panią" Wiolete? No nieładnie... bardzo bardzo brzydko. A mówili że dba Pan o opinię...
3
pan schab 2016-08-24 09:32:00
maki na rzęźnika wykrawacza jak chcesz jechać to przede wszystkim oczywiście twoje obowiązki to m. in. wykrawanie tłuszcz, kości, cięcie mięsa, ale jak nie maSZ DOświadczenia to można spokojnie liczyć na przyuczenie
Vit 2016-08-26 14:46:53
Wybieram sie we wtorek do pracy przy sprzątaniu hoteli, rozładunek tirów z przesyłkami kurierskimi. Można powiedzieć 2w1 :) posiada ktoś informacje na ten temat?
jasiek 2016-08-27 14:26:37
@Vit to daj znać, jak wrażenia po pierwszych kilku dniach, Też rozważam aplikację
mibn 2016-09-22 10:01:28
a na jakie konkretnie stanowisko zamierzasz przyjacielu aplikować? przede wszystkim jednak zastanawiam się czy jako kobieta mogę u was na produkcji palet pracować
Ewa 2016-09-24 16:18:16
Witam mam pytanie czy pracowałas w piekarni właśnie mam wyjeżdżać do pracy do pakowania pieczywa jak tam jest jak z zarobkami, i czy trzeba znać język bo tu kobieta z biura mówiła że nie trzeba, i jak z zakwaterowaniem
Am 2016-09-24 16:38:47
No własnie, powiedz coś więcej to będzie trochę więcej wiadomo, ogólnie pracownicy produkcyjni tez mają dość w porządku, nie można chyba akurat na to narzekać, monterzy też
Lisu 2016-09-25 16:25:56
Słuchajcie jak czytam te wasze opinie to mi się rzygać chcę!!!!! Firma w porządku , praca była , lecz zależy gdzie kto trafił , ja osobiście trafiłem podobno na najbardziej specyficzną fabrykę w całym sep peters mianowicie Massover Cold Story , tam było najciężej i z drugiej strony najlepiej bo jak się sprawdziłeś to miałeś te 45h minimum w tygodniu , a szef jak cię polubił to miałeś naprawdę dobrze , praca miała iść do przodu i przerwy robiłeś sobie kiedy chciałeś . Rotacja tam była wielka bo szef wyrzucał po 2 dniach jeśli ktoś leciał w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zasada prosta jeśli właściciel pracuje jak zwykly pracownik to czemu pracownik ma leciec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zarobki za 45-50 godzin dniówki w granicach 360 euro , kokosów nie ma ale czas szybko leci a pieniądze zawsze były na koncie na czas. Najgorsze w sep peters jest Pani WIOLETA Która ma wszystko i wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i traci takich pracowników porządnych jak ja na rzecz ćpunów których się do niczego nie nadają !!!! Pozdrawiam Wszystkich z Massover !
bbhh 2016-09-25 18:01:46
@ Am no to skoro nie można narzekac to właściwie dobra nowina
Zostaw swoją opinię o Sep Peeters Polska Sp.z o.o - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o