Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sep Peeters Polska Sp.z o.o

zdjecie uzytkownika
damian20 - 2014-03-28 20:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy patrzy swoja miara ludzie...:)
zdjecie uzytkownika
mig - 2014-04-17 21:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez pracuje tu juz troche i nie narzekam. Domki - chcecie noclegu czy holetu 5*? praca, no praca jak praca od 2 lat nie siadzialam na domku bo chcialam pracowac:) zle opinie pisza ludzie ktorzy przyjechali dla zabawy picia cpania a im na to nie pozwolili:) fazy a,b,c sa wszedzie :)
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-17 21:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piki - 2014-03-06 22:08:40]:
żadne kierowniczki:) zwyczajnie te kt pracowaly przez peetersa a teraz sa na kontrakcie. Mysla ze sa lepsze a to g prawda
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-04-20 17:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest ktos tutaj kto mial jechac w poniedzialek 21.04 do papryki na szklarnie i odwolali wyjazd w piatek po poludniu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-26 18:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro jak pracownicy tegoż biura są OK! Bardzo przyjemni i pomocni zwłaszcza Pani z Raciborza. To czy masz pracę czy jest jej trochę mniej zależy od sytuacji na rynku. Wiadomo że w okresie poświątecznym pracy zawsze będzie mniej. Tym nie mniej biuro stara się przerzucać pracowników do innych zakładów tak aby jakoś przetrzymać trudny okres. Biuro zapewnia zakwaterowanie z dostępem do internetu, transport do i z pracy do dyspozycji pracowników są służbowe rowery, którymi można pojechać na zakupy. Pieniążki jakie można zarobić to każdy wie przed wyjazdem (ma na umowie). Nie ma problemów z przelewami wszystko idzie na bieżąco. Polecam firma godna zaufania
zdjecie uzytkownika
State - 2014-05-27 01:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda firma powinna mieć jakiś plan w zapasie na zimę. Wtedy dużo większą stabilność można byłoby utrzymać..
zdjecie uzytkownika
terman - 2014-05-28 11:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze jest biuro Covebo ??? Właśnie fazy a.b.c są wszędzie w Holandii. Jak widziałem zdjęcia znajomej to miała super warunki mieszkalne no i darmowy dojazd ubezpieczenie,meldunek w covebo czy otto trzeba za to płacic.
zdjecie uzytkownika
pilna rozmowa - 2014-05-28 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powinna miec zapas - w teorii. dostałem propozycje pracy w sep peters? warto sie tam starac? sprawa pilna
zdjecie uzytkownika
guz - 2014-05-29 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna rozmowa - 2014-05-28 15:13:17]:
jeśli nie masz żadnych innych propozycji to na pewno warto, jeśli masz to i dobrze przejść się dla doświadczenia na rozmowę chociażby
zdjecie uzytkownika
dept - 2014-06-16 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta deptowa jeszcze tam pracuje ?? może ktoś wie cos. albo dalej ciagnie nadgodziny heheheeh pozdro dla oirl!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
guz - 2014-06-27 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dept - 2014-06-16 18:20:57]:
hej, zalazłem ogłoszenie do pracy w Sep Peeters na stanowisku Betoniarza. Możecie polecić te firmę ?
zdjecie uzytkownika
Ania122 - 2014-07-11 13:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to (usunięte przez administratora)pracowałam tam i nie dostałam wszystkiego wypłacone uwazajcie na ta firme a szczególnie w raciborzu.
zdjecie uzytkownika
Sep Peeters Opole - 2014-07-11 15:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania122 - 2014-07-11 13:42:35]:
Pani wpis jest niezgodny z prawdą gdyż nasze biuro w Holandii zawsze wypłaca wszystkie pieniądze . Pani dobrze o tym wie iż nawet gdy jest błąd na tygodniówce to zgłasza się to w biurze i robią korektę. Jeżeli ma Pani jakiś problem to prosimy to wyjaśnić z biurem.
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-07-24 20:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże jakie wy tu głupoty piszecie !! Wylatują tylko ludzie tacy co nigdzie nie dają po prostu sobie rady przechodzą jeden drugi i następny zakład pracy i nie nadają sie .A gdzie te myszy szczury ??Jestem bardzo ciekawa?? .Firma jest normalna wypłacalna i dobrze zorganizowana.
zdjecie uzytkownika
szabo - 2014-09-05 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwiatek - 2014-07-24 20:54:01]:
zgadzam się z negatywami jeśli są one poparte rzeczywiście faktami, ale jak widać po niektórych wpisach tutaj - negatywy wystawiają jedynie osoby, które same były nie w porządku w pracy albo nie umiały zastosować się do regulaminu współpracy który jest chyba dość jasno przedstawiony przez firmę Sep Peeters Polska
zdjecie uzytkownika
zakrecony:) - 2014-09-24 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co moge powiedziec o tym biurze:) hmm napisze tak wyplacalne jest na 100% prace maja ,tylko to jest to ze czesto jest tak ze zmienia sie ta prace w sensie dla osob ktore chca pracowac praca zawsze jest. W sumie minus jaki tam jest jak dla mnie to mieszkanie na Leunen nikomu nie polecam jak to ktos powyzej napisal zadal pytanie czy ludzie oczekuja mieszkania w 5* hotelu-odpowiadam nie ale to miejsce to tragedia to jest z obory zrobione taki hotel jakby 20 osobowy gdzie sa pokopje 2 osobowe wspolny tak jakby salon gdzie sciany sie rozlatuja smierdzi no i wspolne toalety jak i prysznice gdzie smierdzi jest zimno,a tam gdzie sie kapiemy powinno byc cieplo bo jesli czlowiek przychodzi np jak ja po 12h pracy jest przeziebiony a tak zimno to sorry... mamy 2014 rok a firma jesli chodzi o mieszkanie .. poza tym no napisze tak jesli ktos jedzie do Holandii na dluzej chce tam zostac to firmy nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-25 12:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zakrecony:) - 2014-09-24 17:05:33]:
Byłam tam i wiem jak tam wygląda. Od 2002 roku mieszkajaą tam tylko Polacy to kto wam tam robi taki syf? Jak weszłam do salonu w niedzielę i widziałam jak wygląda po sobotniej imprezie to można się tylko za głowę złapać. Jak dbacie tak macie. A może wam mają jeszcze sprzątaczkę zatrudnić, żeby przyszła wasz zostawiony syf posprzątać???
zdjecie uzytkownika
zakrecony:) - 2014-09-26 14:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po pierwsze nieznajoma ja juz tam nie pracuje bo mi firma nie odpowiada a po drugie cos sadze ze jestes chyba pracownica biura...
zdjecie uzytkownika
florek - 2014-10-08 17:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli komuś niestraszne są opinie na temat Sep Peeteers Polska i jest mimo wszystko gotów podjąć pracę aby pracować a nie balować to polecam ich oferty pracy ;) obecnie poszukują dalej na szeregowe stanowiska specjalistów takich jak spawacz czy też betoniarz albo tapicer. Myślę , że warto spróbować
zdjecie uzytkownika
Ben - 2014-11-03 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [florek - 2014-10-08 17:29:57]:
Stanowczoza odradzam bardzo kiepska agencja wyzysk jaki cv malo obiecuja duzo godzi a tak na prawde rezerwa i zarabiasz tylko na ich oplaty ywazajcie na nich!!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-11-14 00:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ben - 2014-11-03 21:25:49]:
Mówisz o oplatach za mieszkanie, dobrze rozumiem? czy sa jeszcze jakies dodatkowe? Ja obecnie koniecznie potrzebuje pracy w Holandii właśnie a nocleg miałbym zalatwiony na własną ręke. Czy takie opcje przechodzą? Bo tak nie do końca wiem jak to w takich firmach wyglada. Pierwszy raz szukam pracy przez agencje
zdjecie uzytkownika
fink - 2014-11-28 12:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosiłbym o konkretne informacje ile tam sięzarabai albo jeśli to dla was tajemnica to możęcie mi coś napisać chociaż o tych warunkach fifnasowych które im trzeba zapłącić. wiem z doświadczenia że te kwoty mogą być z kosmosu i mogą się bardzo różnic. tylko ciekawe jak jest tutaj. jak na razie chyba pozostaje nie ryzykowacc i pracowac gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-12-10 18:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piki - 2014-03-06 22:08:40]:
porazka byłem tam na okres swiateczny mieszkania na bungalach do sklepu na rowerze 2,5 godziny i ta czeszka jebnieta pozdro
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mydlenie oczu w polsce powiedza wszystko zeby sciagnac do nl
Pytania: Lakonicznie przedstawiane informacje na miejscu inna umowa i malo godzin
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-12-10 18:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15 godzin dziennie 3 przerwy odliczane
zdjecie uzytkownika
olik - 2014-12-12 18:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą o sobie, że w ich biurach w Polsce pracują doświadczeni pracownicy, posiadający wiedzę i doświadczenie zarówno na holenderskim jak i na polskim rynku pracy. Jak to się ma w rzeczywistości? Czy macie jakieś doświadczenia w pracy o ktorych warto bylo by jeszcze napisac osobom, ktore szukaja tam pracy??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sep Peeters Polska Sp.z o.o?
Zadaj pytanie
x