Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sep Peeters Polska Sp.z o.o


Oceniono 66 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Sep Peeters Polska Sp.z o.o
Reymonta 21
45-065 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2013-09-16 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda nie jest za wesolo i na dodatek kary pieniezne za nieposprzatanie w pokoju albo za niezamnkniecie drzwi na sprezyne smiechu warte to cale biuro co obiecuje gruszki na wierzbie nie zarobicie u nich
zdjecie uzytkownika
kontiki - 2013-10-08 12:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to zostanie potrącone mu 2,5 euro za dojazd? za dalekie dojazdy w Sep nie powinni Wam dopłacać pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
wajcha - 2013-11-13 07:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest zle ulozona firma. na stale ciezko prace znalezc bo ten planista ciagle gdzie indziej rzuca... jesli dobrze robisz to praca sie znajdzie .. jesli nie to siedzisz. wyplacalni sa
zdjecie uzytkownika
gustloff - 2013-12-21 23:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracownica biura Seep Peters w Raciborzu wymyśla w pracy niestworzone historie na temat byłych pracowników ujawniając dane personalne imię i nazwisko osobom postronnym. sprawę chcę zgłosić do dyrekcji i skierować do sądu. Ta pani nie powinna tam pracować.
zdjecie uzytkownika
gustloff - 2013-12-22 00:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
małe sprostowanie - ta pracownica biura to chyba nie z Raciborza, może z innej miejscowości Opole mniejsza o to tak bynajmniej ludzie gadali , ale sam fakt sypie nazwiskami osobom postronnym ma długi język a pracownik biura nie może ujawniać danych osobowych.
zdjecie uzytkownika
xxxxx1234 - 2013-12-23 13:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ludzie dajcie sobie spokoj z ta firma sep peeters warunki straszne tam gdzie mieszkalam strasznie duzo mysz w pokoju po suficie mi biegaly co nie moglam w nocy spac w kuchni jak wsatalam o 5 do pracy weszlam do kuchni full wyszy latalo na blacie byla trutka na myszy na talerzu na stole za kuchenka myszy na lapkach masakra horror tam przezylam 3 dni w lazience prysznic dzialal tylko na gwozdz takto woda nie poleciala dziury w suficie w pokoju stamtad myszy wychodzily mieszkania w stodolach!szok!malo tego obiecywali prace a praca byla 2 razy w tyg co zarabialam tylko na mieszaknie i ubezpieczenie szkoda slow!
zdjecie uzytkownika
xxx1234 - 2013-12-23 13:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jednym mieszkaniu nawet slyszalam ze szczury biegaja ale mieszkania na well nie polecam gdzie mieszkalam!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhh - 2013-12-25 16:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem z petersa 8 tyg.domki normalne ,wypłacalni,solarisy na meila,pracowalem na piekarni w dutch bakkery nie poleca,korodynatorzy niebyło zle
zdjecie uzytkownika
Bea - 2014-01-05 21:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam w piekarni DUTCH BAKERY 3 miesiace praca fajna glownie przy tasmie gdyby nie dziewczyny ktore tam pracuja na kontraktach bylo by super i to Polki -zarozumiale, wredne ,nie przystepne ,złosliw, pozatym wszystko ok kordynatorzy spoko,pokoje dwu osobowe schludne ,troche problem z zakupami bo daleko do marketów powinien byc kierowca i chociaz raz w tygodniu zawiesc chetnych no i 'ustawic' te dziewczyny kontraktowe szczegolnie te z impaku !
zdjecie uzytkownika
piki - 2014-03-06 22:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że te dziewczyny w Dutch Bakery to były jakieś kierowniczki. I jaki miałeś konkretnie z nimi problem...
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-03-17 22:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zależy od sezonu i od ludzi najzwyczajniej, innym razem w sep peeters może ułożyć się inaczej, ważne, że warunki mieszkaniowe ok.
zdjecie uzytkownika
lala88 - 2014-03-18 20:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuję przez tą agencje już 8 lat i nie narzekam.jak ktoś chce pracować to będzie pracował(usunięte przez administratora).ale ogólnie jest ok wypłaty na czas to najważniejsz
zdjecie uzytkownika
damian20 - 2014-03-28 20:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy patrzy swoja miara ludzie...:)
zdjecie uzytkownika
mig - 2014-04-17 21:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez pracuje tu juz troche i nie narzekam. Domki - chcecie noclegu czy holetu 5*? praca, no praca jak praca od 2 lat nie siadzialam na domku bo chcialam pracowac:) zle opinie pisza ludzie ktorzy przyjechali dla zabawy picia cpania a im na to nie pozwolili:) fazy a,b,c sa wszedzie :)
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-17 21:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piki - 2014-03-06 22:08:40]:
żadne kierowniczki:) zwyczajnie te kt pracowaly przez peetersa a teraz sa na kontrakcie. Mysla ze sa lepsze a to g prawda
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-04-20 17:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest ktos tutaj kto mial jechac w poniedzialek 21.04 do papryki na szklarnie i odwolali wyjazd w piatek po poludniu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-26 18:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro jak pracownicy tegoż biura są OK! Bardzo przyjemni i pomocni zwłaszcza Pani z Raciborza. To czy masz pracę czy jest jej trochę mniej zależy od sytuacji na rynku. Wiadomo że w okresie poświątecznym pracy zawsze będzie mniej. Tym nie mniej biuro stara się przerzucać pracowników do innych zakładów tak aby jakoś przetrzymać trudny okres. Biuro zapewnia zakwaterowanie z dostępem do internetu, transport do i z pracy do dyspozycji pracowników są służbowe rowery, którymi można pojechać na zakupy. Pieniążki jakie można zarobić to każdy wie przed wyjazdem (ma na umowie). Nie ma problemów z przelewami wszystko idzie na bieżąco. Polecam firma godna zaufania
zdjecie uzytkownika
State - 2014-05-27 01:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda firma powinna mieć jakiś plan w zapasie na zimę. Wtedy dużo większą stabilność można byłoby utrzymać..
zdjecie uzytkownika
terman - 2014-05-28 11:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze jest biuro Covebo ??? Właśnie fazy a.b.c są wszędzie w Holandii. Jak widziałem zdjęcia znajomej to miała super warunki mieszkalne no i darmowy dojazd ubezpieczenie,meldunek w covebo czy otto trzeba za to płacic.
zdjecie uzytkownika
pilna rozmowa - 2014-05-28 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powinna miec zapas - w teorii. dostałem propozycje pracy w sep peters? warto sie tam starac? sprawa pilna
zdjecie uzytkownika
guz - 2014-05-29 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna rozmowa - 2014-05-28 15:13:17]:
jeśli nie masz żadnych innych propozycji to na pewno warto, jeśli masz to i dobrze przejść się dla doświadczenia na rozmowę chociażby
zdjecie uzytkownika
dept - 2014-06-16 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta deptowa jeszcze tam pracuje ?? może ktoś wie cos. albo dalej ciagnie nadgodziny heheheeh pozdro dla oirl!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
guz - 2014-06-27 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dept - 2014-06-16 18:20:57]:
hej, zalazłem ogłoszenie do pracy w Sep Peeters na stanowisku Betoniarza. Możecie polecić te firmę ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: Gowork.pl
-
( )
Do pracy w Holandii poszukujemy osoby na stanowisko : Serwisant maszyn i urządzeń Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: 3 / nr. certyfikatu 1211 Obowiązki: - serwis maszyn i urządzeń na linii produkcyjnej - doświadczenie w pracach ślusarskich i montażowych - umiejętności ręcznej i mechanicznej obróbki metalu - umiejętności czytania rysunku techn
zdjecie uzytkownika
Ania122 - 2014-07-11 13:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to (usunięte przez administratora)pracowałam tam i nie dostałam wszystkiego wypłacone uwazajcie na ta firme a szczególnie w raciborzu.
zdjecie uzytkownika
Sep Peeters Opole - 2014-07-11 15:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania122 - 2014-07-11 13:42:35]:
Pani wpis jest niezgodny z prawdą gdyż nasze biuro w Holandii zawsze wypłaca wszystkie pieniądze . Pani dobrze o tym wie iż nawet gdy jest błąd na tygodniówce to zgłasza się to w biurze i robią korektę. Jeżeli ma Pani jakiś problem to prosimy to wyjaśnić z biurem.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x