Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Opole

Opinie o Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Robert 2016-10-05 00:50
Moim zdaniem najlepiej zatrudnić się przez agencję pracy, zapewniają bardzo dobre warunki. Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i nie było mi źle ;)
2
|Core 2016-10-05 23:25
wpadaj , wyjechalem 2 tyg temu z dziewczyną ,
koneser serów 2016-10-13 12:54
nie bój się, sery są smaczne.Nie dostaniesz biegunki.
rk 2016-10-13 14:04
Jest u nich praca jako Monter płyt karton - gips i wydaje mi się, że jest ona bardzo dobra po tym co widze tak naparwde.
rafi 2016-10-24 22:12
Też aplikuje na ofertę dla monterów czy ktoś juz pracował dla nich jako monter płyt kartonowo gipsowych na ile godzin mozna liczyc tygodniowo i jaka jest stawka godzinowa
rafi 2016-10-24 22:14
Też aplikuje na ofertę dla monterów czy ktoś juz pracował dla nich jako monter płyt kartonowo gipsowych na ile godzin mozna liczyc tygodniowo i jaka jest stawka godzinowa
parka 2016-11-01 07:53
Przyjechaliśmy tutaj z chłopakiem. Oboje pracowaliśmy w piekarni. Praca nie jest ciężka, są 3 zmiany: na rano, popołudnie i nocki. Na nockach oczywiście zarabia się najwięcej. Mieszkanie rewelacja: duży salon, 2łazienki, pokoje 2 osobowe- nie jeden Polak chciałby mieć taką chatę! Za dojazdy nie płaciliśmy, ponieważ dojeżdżaliśmy rowerem( 15 minut spokojnym tempem). Jeżeli chodzi o pieniądze: Zawsze 200 euro mieliśmy na koncie co tydzień. Przeważnie około 300 euro, te 200 to takie minimum. Odkładaliśmy wspólnie 1400 euro ZAWSZE, więc uważam, że to fajna sumka. Minus taki, że umowy są co tydzieć: jak nie ma pracy to zjeżdzasz chociaż my pracę mieliśmy zawsze. Szczerze to polecam! NA pewno tutaj wrócimy.
3
PATRIOTA 2016-11-04 00:54
ta firma jest jak reszta biur nie tak jak piszecie ze ta lepsza czy ta , kazda z nich to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do którego lecą jak muchy proste polaczki , wy nie widzicie tego ze nic nie zarabiacie nic z tego niemacie tylko tyle ze oddalacie sie od rodziny , ci co niepotrafia znalezc pracy w polsce a jest jej pod dostatkiem to uciekaja zagranice gdzie wszystkich przyjmuja jak leci bo im bez znaczenia wazne ze z niewiedzy bezmózgów mają pieniadze a w polsce mozna wiecej zarobic tyko trzeba byc zaradnym i prac sama pryjdzie a jezeli chodzi o to biuro to jedzcie zobacyc na loenen jak trzymają ludzi w zagrodach:) kon by sie usmiał bo nawet bydło ma lepsze warunku a prysznice akurat odpowiednie dla bydła :))) a uważajcie na takiego pryszczatego grubasa rafałka on jest kierwca który ma żone a wali sie z murzynami :) szkoda tylko żony i jeszcze omijajcie jedną szmate czyli mareczka tez jakas pała do obróbki kija ale uważa sie za kogoś ważnego , moim zdaniem to on jest bardzo ważny ale dla kolegi który go posuwa :))) niechce mi sie rozpisywać NAPRAWDE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ MĄDRZY LUDZIE Z TYMI WYJAZDAMI , NIE MA ZADNYCH PIENIEDZY Z TEGO POMYŚLCIE O RODZINIE WYJAZDY WAS ZNISZCZA JA PRZEZ WYJAZDY DUŻO STRACIŁEM ALE MOGLEM WIĘC JAK BYM SIE NIE OBUDZIŁ , Z NAS Z TANIEJ SIŁY ROBOCZEJ SIE TYLKO ŚMIEJĄ I "ZARABIAJĄ" GRUBE PIENIADZE , TRZEA LUDZIĄ POKAZYWAC ZE W POLSCE SIE DA A NIE ŻYWYC KRZYWE MORDY PAMIENTAJCIE JAK NIE MY TO ONI NAS
6
Ivo 2016-11-05 23:40
Ogolnie to styl i ton Twojej wypowiedzi jest na poziomie tego kibla w Leunen (tak to prawda kibel jak dla bydła) i ogólnie nędza, ale żeby tam trafić to trzeba być właśnie tą 'śmietanķą intelektualną' do ruch''nia na kase czyli coś na Twoim poziomie. Jak chce się tam zarobić i ma się odpowiednie podejście do pracy to sie da, a sfrustrowani nieudacznicy potem wylewają tu swoje żale. Koło patrioty to Ty nawet nie stałeś. Koordynatorzy maja w dupie patologie i pewnie stąd Twoje odczucia. Szału nie ma, te agencje wszystkie mało sie od siebie roznia.
2
Patriota 2016-11-09 19:24
Nieudacznik ucieka za granicę gdzie bydło przyjmują jak leci bo nie potrafi znaleźć dobrze płatnej pracy w Polsce a jest jej pod dostatkiem i to jest NIEUDACZNIK :) możesz bronić tych ludzi nikt ci nie zabroni ale wiesz że nie masz racji ale pewnie pracujesz w petersie i trzeba się przypucowac :))
1
iza 2016-11-14 11:11
Dziwna dyskusja się tu nawiązała. Chciałam się dowiedzieć jakie opinie ma ta agencja. Byłam wcześniej w Holandii przez NL Jobs i byłam bardzo zadowolna ze współpracy z tą agencją.
I to nie jest tak, że ludzie, którzy wyjeżdżają do pracy za granicę oddalają się od rodzin. Większość osób, które spotkałam, to były osoby bardzo młode, od razu po szkole średniej lub osoby przyjeżdżające na pół roku, by dorobić/ zebrać pieniądze na jakiś cel. Mało osób miało dzieci pozostawione w Polsce i kontaktowali się z nimi przez Skype, więc aż takiej tragedii nie ma.
Sama pracuję jako księgowa, ale wyjechałam do Holandii i pewnie jeszcze wyjadę, ponieważ mimo że pracuje się tam za stawkę minimalną wciąż są tą lepsze pieniądze niż tutaj. A koszty życia można podzielić, jeśli się jedzie ze znajomymi. Ja pojechałam z siostrą, więc i towarzystwo miałam.
2
Sprawdze uczciwosc 2016-11-14 14:41
Witam,

ma ktoś może nr KvK tej agencji?

więcej info i po co mi ten nr w linku:

http://zielonalinia.gov.pl/Praca-w-Holandii-33499
2
JebJebPahPah;D 2016-11-15 07:40
Witam polecam i nie polecam z jednej strony dobrze bo można zarobić ale co z tego jak pani Violetta zaraz znajdzie okazję by utrącić z wypłat -100 Euro za tzw.brud w domu haha zabawne . A tym brudem nazywa min.naczynia na suszarce które wiadomo nam wszystkim są po to by schnąć a nie stać i popielniczki nie wypróżnione . Poza tym zero organizacji ze strony tzw kordynatorem zaznacze ze to zwykły kierowca który nie wie co jest 5 a każdy do niego z problemem szuka okazji u takich (idiotów) bo ma wtedy większe skrzydła donosi do biura i wtedy osoby co nie są winne są wyrzucane :) on jest tylko od wożenia planu i nic więcej . Na przyszłość nie wchodźcie z kierowcami w żaden kontakt co się dzieje w domku tylko na cześć część na którą do pracy i tyle ;) a jeśli chcecie rozwinąć jakiś temat pogadaj o przyrodzie lub jak dziś kawa smakowała ;) Ps. jeśli dostosujesz się do tego co jest umieszczone powyżej warto jechać .. OSTRZEGAM PRZED KARAMI !!!
12
szajs 2017-01-11 13:43
JA NA TWOIM MIEJSCU SPRAWE BYM ZGLOSIL DO CBŚ, A NAJLEPIEJ TO ZGLOS TE SPRAWE DO FBI LUB CIA TO CI NAPEWNO POMOGA! :D
Bombel 2017-01-13 18:37
Mam złożyć cv na pracę w ogrodnictwie. Czy ktoś wie jak to funkcjonuje? Czy są dobre zarobki. Jak z zakwaterowaniem na miejscu? Jak długo jest się tam na miejscu?
Pik 2017-01-15 22:37
Praca w ogrodnictwie? Aktualnie nic takiego nie ma. Jedyne ogrodnictwo to w sezonie sadzenie kwiatkow lub scinanie. 9.34 e/ h . W sobote praca bez dodatków. 48 h dosc ciezkiej pracy za ok 300 e. Warunki mieszkaniowe zalezne od lokalizacji, ale nie jest to nic ciekawego jak za te pieniądze. Czasami można trafic do ladnej obory.
4
Słodziak 2017-01-23 14:15
Bardzo proszę o informację na temat pracy dla cukiernika w Belgii. Co trzeba spełnić, ile da się zarobi i jakie warunki mieszkaniowe as na miejscu? Jak długie wyjazdy?
Bom 2017-02-12 17:30
Fajna agencja, dobrze się z nimi współpracuje. Nie miałam żadnych problemów a już kilka razy wyjeżdżałam za ich pośrednictwem. Maruderzy zawsze byli i będą.
Aneta 2017-02-28 15:03
Śledzicie stronę firmy Sep Peeters Polska Sp.z o.o? Znajdziecie tam aktualne oferty pracy!
http://www.seppeeters.pl/category/oferty/
Ostatnio została dodana oferta pracy na stanowisko SPAWACZ TIG, MONTER ALUMINIUM ŁODZI I JACHTÓW. Ktoś z Was zamierza w najbliższym czasie aplikować do firmy?
mirek 2017-03-06 18:44
nie polecam tej firmy byle tylko złapać klienta podstawić mu umowę. NA miejscu wszystko jest inne nie ma nadgodzin i stawka jest 2 euro mniejsza na godzinie. samochód udostępniają ale odliczaja 100 euro z wypłaty. mieszkania syf brak wody, internet nie działa. kary za przekroczenie energi przekroczenie zuzycia wody
Aneta 2017-03-07 08:56
@mirek rozumiem, że praca w firmie nie spełniła Twoich oczekiwań. Próbowałeś kontaktować się z przedstawicielem firmy w tej sprawie?
Aneta 2017-03-10 09:46
@Bom chętnie również usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń ze współpracy z firmą. Rozumiem, że już kilkukrotnie korzystałaś z usług firmy. Co więcej możesz powiedzieć na temat?
heniek 2017-03-12 15:25
wszystko się zgadza odliczają za auto 100 euro pobierają za mieszkanie od osoby 94euro tygodniowo za klucz do drzwi 20 euro transport do pracy we własnym zakresie udostepniaja auto ale za paliwo musisz sam zatankować do pracy jest w jedna strone 65km faktyczne podczas podpisywania umowy stawki sa zanizane
1
taśma 2017-03-12 23:18
Heniek i Mirek chyba na jednej ławce pod sklepem społem siedzicie. . Co za bzdury. Za auto 100 euro. .
1
Aneta 2017-03-13 09:31
@taśma a jakie jest Twoje doświadczenie z pracy w Sep Peeters Polska? Chętnie usłyszymy co jest dla Ciebie plusem pracy w firmie.
andrzej 2017-03-13 18:19
pracuje już 3 miesiące i mam taka samą opinie jak koledzy Heniek i mirek jedna agencja sprzedaje ludzi drugiej a do 3 firmy idziesz do pracy
Aneta 2017-03-14 09:43
@andrzej a co możesz powiedzieć na temat warunków zatrudnienia, które Ci zaoferowano?
pracownik 2017-03-15 19:35
śmiać mi się chce jak czyta się te Wasze opinie,
pracuję w sep od jesieni 2016, nie zawsze było kolorowo to fakt ale dla mnie lepsze to niż praca za 2 tyś. w PL. Na początku pracowałam w piekarni i dojeżdżałam prawie 100 km w jedną stronę, traci się trochę dodatkowego czasu ale praca spoko, czasami ludzie z PL( usunięte przez administratora ), jak było mniej pracy na piekarni, przerzucili mnie do Venray na kontrolę , spoko praca, luz bluz i fajna ekipa. Jak komuś za drogo 2,75 dziennie za dojazd do pracy to niech prawko zrobi, dostanie auto firmowe i kartę do tankowania i po sprawie. Mieszkania nie są jakoś rewelacyjne w niektórych miejscach ale co niektórzy lepiej w domu nie mają a najwięcej do powiedzenia mają ale zawsze można wynająć swoje mieszkanie i swoim transportem dojechać do pracy -jak w PL . Wypłaty na czas. Rada dla tych co, co parę tygodni zmieniają firmę bo wszędzie im źle, czuję się oszukani i wykorzystani, żeby podszkolili język, zrobili prawko, zdobyli odp. wykształcenie a potem niech szukają dobrze płatnej pracy lub niech zostaną w domu. Pani Wiolka w Biurze ma cięty jęzor , wcale się nie dziwię mając na karku co najmniej 30% nieudaczników w firmie :)
1
Aneta 2017-03-16 08:58
@pracownik dziękuję za Twoją opinię. Możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia i benefitów oferowanych pracownikom?
www 2017-03-16 17:51
Witam,

Jedzie ktoś w sobotę do Leunen? Lub może już ktoś był i może coś więcej napisać?

Pozdrawiam
Gregor 2017-03-19 15:08
Chciałbym wyjechać za pośrednictwem tej agencji do pracy ale wcześniej muszę sie dowiedzieć coś wiece o nich. Słyszałem dobre opinie ale może na tym forum jeszcze coś sie dowiem? Mnie interesuje praca dla montera mebli
Albert 2017-03-20 18:56
Witam Lunen to mieszkanie w byłej owczarni podzielonej na pokoje ale da się przeżyć uwaga na gorące prysznice , wszystko zalezy od szczescia gdzie sie trafi i czy bedzie praca ,wiadomo trzeba sie wykazac na firme na która trafimy czesto godząc sie na nadgodziny i pracę w soboty a czasem niedziele i swięta ,czesto trzeba sie zgadzać z koordynatorami i przystawac na to co oni chcą żeby nie być osoba konfliktową byłem pracowałem i nie narzekałem koordynatorzy-kierowcy duży minus tej agencji ---------Stawki i zarobki uzależnione od wieku ,jaki wykonywanej pracy pozdro
listonosz 2017-03-21 14:24
Daj sobie spokój z meblami Ja miałem pracować na meblach a przez dwa tygodnie rylem w polu a później pani Wiola powiedziała że meble nie aktualne a jak mi się nie podoba to mogę wracać do polski
Aneta 2017-03-21 15:05
Aktualne oferty pracy znajdziecie również na naszym portalu. Znajdziecie je tutaj: http://www.gowork.pl/praca/sep-peeters-polska-sp.z-o.o;pr
Na jakie stanowisko zamierzacie aplikować?
Rudy Mietek 2017-03-25 15:02
firma pozal sie boże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz tam 3 miessiąc i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego mam same kary potracenia niedają szmaty zarobić
Seemann 2017-03-27 17:10
Pierwszy Będę współpracował z tą firmą jako elektryk. Ostatnio byłem we Francji za pośrednictwem agencji EcoJob. Opinie koszmarne. Wręcz obrzydliwe jak to ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie robią. Zaryzykował em. Wykazalem się umiejętnościami i zaangażowaniem. Żadnych problemów. Kasa wspaniała bo na roboty mnie zabierali. Jak jedziesz z myślą o pracowania to, w każdej agencji się odnajdziesz
Aneta 2017-03-28 08:43
@Seemann gdy zaczniesz już pracę za pośrednictwem Sep Peeters Polska chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak Ty postrzegasz współpracę z tą agencją.
Hsk 2017-03-28 10:50
Uwaga złodzieje jakich mało!!!

Kary pod byle pretekstem za wszystko od 50 do 250euro!!!

Pokoje brudne a przy kontroli ty musisz zapłacić za sprzątanie!!!

Coś nie tak i blokada przelewu!!!

Nie życzę Nikomu by tu trafił mnóstwo niejasności na które nikt nie chce ci odpowiedzieć...
3
Hsk 2017-03-28 10:53
Wyzysk i złodziejstwo Potwierdzam
Hsk 2017-03-28 10:56
Współczuje w Lunen jest obora przerobiona na pokoje syf i smród jak w oczyszczalni ścieków Nie polecam tej Agencji
2
Bodzio 2017-04-05 09:03
Słyszałem, że to dobra agencja i chciałbym pracować przy kontroli opakowań medycznych region Venray, tak jest w ofercie. Może więcej szczegółów dowiem się?
Debeściak 2017-04-07 17:35
Powinni się nazywać sęppeters ,bo jadą na sępa dziady
Aneta 2017-04-10 09:13
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
Mietek elektryk z Harelbeke 2017-04-11 08:29
najgorsza agencja nie polecam
Aneta 2017-04-11 12:49
@Mietek elektryk z Harelbeke co sprawia, że tak oceniasz agencję? Masz na myśli konkretne sytuacje?
daniel 2017-04-12 10:21
wiedzą dobrze jak postępują z ludzmi,upychają ludzi po mieszkaniach jak zwierzęta ,stawki zaniżane zaraz po przyjeżdzie i kary za sprzątanie po 75 e od osoby nawet jesli jedna osoba nabrudzi dostanie się wszystkim .a pseudo kooordynatorzy mają wszystko i wszystkich we d...e
rozczarowany 2017-04-18 10:33
uważajcie na tą firme
Rudy Mietek 2017-04-18 13:45
omijać szerokim łukiem tą agencje
Oj tam 2017-04-20 18:48
Telefon 0800-5151 Inspekcja Pracy w Holandii.
Bubu 2017-04-26 23:45
Co się stało ze takie złe opinie wystawiacie ? Czy coś się pogorszyło ? Mam za tydzień jechać i mam teraz wątpliwości
Zostaw swoją opinię o Sep Peeters Polska Sp.z o.o - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o