Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Opole

Opinie o Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Arcz 2015-01-28 13:32:11
Jest możliwe wyjechać z tego biura nie znając języka obcego???
3
aga 2015-04-07 21:19:24
Maja tez prace na pomidorach trosy?jak tam jest
0
Xyz 2015-04-16 22:29:58
Wybiera sie ktos do St peteres na stanowisko pracownik produkcji w najblizszym czasie ? Na jaki czas okreslony mozna min wyjechac od ilu do ilu tygodni , orientuje sie ktos ?>>>
2
wolff 2015-05-12 11:22:32
Mam pytanie czy możemy porozmawiać prywatnie o firmie sep Peeters jak tam jest i jakie są warunki mieszkaniowe podaję mój e-mail wolff83@o2.pl chce wyjechać razem z mężem nazywany się Ala i Łukasz.
0
sołl 2015-05-27 22:31:52
Sep Peeters ma sporo ciekawych ofert pracy w Holandii od ścinania kwiatków do pracowników budowlanych. Co tu można więcej powiedzieć. No praca typowa za granicą, łatwa nie jest ale zarobki w porównaniu do tych w Polsce są o wiele większe i warto się zainteresować nitkórymi ogłoszeniami. W tym roku też będę jechał.
0
bursa 2015-06-27 15:18:31
Z tego co słyszałem to na tą chwilę można znaleźć wiele ciekawych prac zagranicą w Holandii. Sep Peeters Polska sp.z.o.o. szuka aktualnie szuka ludzie na stanowiska : Laminatora tworzyw sztucznych; pracownika budowlanego; tokarza; spawacza TIG; malarza; kierowcy C+E; do filetowania drobiu; pracownika produkcyjnego; lakiernika; stolarza oraz do sortowania palet
0
Klaudia 2015-07-16 14:41:01
Moja bardzo pozytywna opinia będzie dotyczyć głównie pracownika Agencji SEP PEETERS. Tą osoba okazała się Pani Beata B.Jestem niesamowicie zaskoczona postawą tej przemiłej Pani ,że w bardzo ekstremalnej sytuacji jaka spotkała mnie i mojego brata jakiś czas temu Pani Beata wykazała się ogromną wiedzą, profesjonalną niezbędną na jej stanowisku. Rozwiązywała problem, znajdując odpowiedni sposób, nawet w skomplikowanych sytuacjach, skutecznie oceniając ryzyko i przewidując z nim związane korzyści i straty. Niejednokrotnie wykazała się wysokimi kompetencjami komunikacyjnymi.Mogę polecić ją na każde stanowisko, które wymaga odpowiedzialności, inicjatywy, komunikatywności i doświadczenia w branży. Jest niesamowitą osobą szkoda tylko że takich ludzi jak Pani Beata jest coraz mniej). Pozdrawiam
2
michał 2015-07-28 19:29:24
Sep peeters polska ma obecnie sporo ofert pracy. Niby tutaj komentarze sa w głównej mierze pozytywne, ale sam nie wiem, czy aplikować. Powiem tylko, że ogłoszeń jest sporo, bo znajdzie się i praca dla operatora wózka widłowego, tokarza, pracownika budowlanego, malarza, spawacza tig, kierowcy C+E ADR, lakiernika i wielu innych.
0
greg 2015-08-28 00:52:00
znalazłem dużo ogłoszeń z tej firmy ale zastanawiam się czy warto wyjeżdżam do Holandii. w końcu to obcy kraj, brak znajomości języka holenderskiego i nie mam pewności czy angielski mnie uratuje. za ofertami przemawia umowa o pracę ale nie ma słowa o zarobkach. może ktoś mógłby wypowiedzieć się jak to wygląda.
1
kombo 2015-11-04 00:07:37
witam! patrzyłem na ich oferty i najciekawsza z nich faktycznie dotyczy jednakmechanika maszyn budowlanych, bo wiaodmo, ze to już są cieższe i wieksze sprzęty niż osobówki i tutaj można się już się pobawić wiecej. Satysfakcja z pracy na pewno jest wieksza niż w zwykłym salonie a i stawki podobno adekwatne.
0
nika366 2015-11-13 16:28:53
witam wszystkich. Przez tę agencję pracowałam pół roku, na piekarni..pakowanie bułek na taśmę bądż prace na produkcji. Stawka godzinowa duża jak na Holandię, co tydzień wypłata na konto, ponadto pieniądze wakacyjne..warunki mieszkalne bardzo dobre. Dobry kontakt z koordynatorami, P. Beata była bardzo miła, doradziła w razie problemu.. Polecam z czystym sumieniem prace na piekarni w Eindhoven, bardzo mili ludzie którzy tam na stałe pracują zarówno Holendrzy jak i obcokrajowcy.Za pół roku będę ponownie się starała o pracę tam.Pozdrawiam!
1
odek 2015-11-13 19:31:14
masz racje kombo sam teraz chce aplikowac na mechanika maszyn budowlanych, bo wiem ze oferuja umowe o prace, wynagrodzenie na podstawie przepisów kodeksu CAO, dyspozycyjność i chęć do procy w godz. nadliczbowych, ale nikogo nie zdziwi ze oczekuja wykształceniq kierunkowego lub technicznego. dla mnie warto
0
rk 2015-11-16 15:31:23
pewnie, że 5 lat doświadczenia to sporo, ale na takie stanowisko to jest jak najbardziej adekwatne moim zdaniem.
0
pawcio 2015-11-18 19:55:14
Hej, z tego co widziałem to region Venray/Helmond, może ktoś juz pracuje na miejscu i napisałby co znajduje się na kwaterach jeśli chodzi o AGD i RTV i na ile osób przypada?
0
Cyk 2015-11-20 22:57:41
Wydaje mi się @pawcio, że jak ktoś decyduje się na pracę w Sep Peeters, to nie myśli o tym, czy będzie miał telewizor na kwaterze. Firma oferuje i tak ciekawe warunki, nie przesadzajmy
0
magda 2015-11-22 21:38:56
ile mniej więcej godzin tygodniowo tam jest ? pozdrawiam :)
0
zagost 2015-12-05 23:46:46
To zależy jeszcze na jakim stanowisku bo z tego co wiem to z nadgodzinami można nawet 60 godzin tygodniowo zarobić, no niby sporo ale to chyba jednak jak ktoś jest chętny.
0
Polak 2015-12-18 16:05:10
Firma wypłacalna, z pracą bywa różnie, części osób udaje się dostać stałą robotę a reszta robi jako tzw skoczkowie. Ci co słabo pracują albo imprezują wylatują, chociaż zdarzają się okresy, że nawet dla dobrych pracowników brakuje pracy. Ogólnie dużo zależy od szczęścia ( ktoś wypada w jego miejsce wchodzi nowa osoba). Stawki różne w zależności od pracy. Warunki mieszkaniowe w miarę okej, w jednym miejscu lepsze w drugim gorsze, ale do wytrzymania (chyba że ktoś chce mieć luksusy) Na pewno osoby które chcą pracować i są cierpliwe z czasem będą zadowolone.
2
dal 2015-12-18 21:04:13
Według mnie to jest chociaż dobre, że trzeba być naprawdę dobrze zorganizowanym i wówczas ci się opłaca pracować cały etat. Dorywczo pracować można w Polsce..
0
Gru 2015-12-23 18:29:05
Witam. Prosze o info od osób które niedawno były lub sa z ta firma w Holandii. Musze podjąć decyzje czy z nimi jechać. Interesuje mnie konkretna informacja czy możliwie sa nadgodziny i jak z warunkami mieszkaniowymi? Będę wdzięczny za info od osób będących w temacie. Z góry dziękuje,
0
Taśma 2015-12-28 15:50:26
Dokładam się do pytań @Gru i głównie własnie chciałbym się dowiedzieć o Holandię, bo to teren na który wyjeżdzam, najbardziej czy oni w ogóle płacą na czas?
0
gru 2015-12-29 18:36:53
do taśma-kiedy wyjeżdżasz i czy byłeś już wcześniej w holandii?-Jakoś nikt pomóc w dezyzji nie chce. A ja muszę się zwolnić z roboty w Pl, którą mam i nie chcę wpaśc z deszczu pod rynnę...
0
tpa 2015-12-31 00:58:06
Budowa i montaż maszyn przemysłowych to głowne zadania osób pracujących u nich, bo widziałem oferte teraz jeszcze nawet aktualna nawet była jak sparwdzałem.
0
ypao 2016-01-04 17:59:19
ciekawa oferta obecnie sie pojawiła, bo szukają ludzi jako Mechanik maszyn budowlanych i jest wymagana dobra komunikatywna znajomość j. angielskiego, j. niemieckiego lub j. holenderskiego.
0
ighalo 2016-01-08 00:41:08
Zastanawia mnie właśnie ta oferta pracy, ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć w jaki miejscu jest ta praca, bo wymagania są spore jak na to stanowisko.
0
malwa 2016-01-21 17:50:30
którą konkretnie ofertę masz na myśli, bo widzę, że głównie szukają w holandi na region wansum oraz walwijk i venlo, mnie właśnie tam interesuje posada pracownicy produkcyjnej
0
lubik 2016-02-07 11:47:03
Przynajmniej firma,zatrudniając nowych pracowników oferuje im umowy holenderskie na podstawie przepisów kodeksu CAO, napisali,ze nie maja nic przeciwko nadgodziną gdyz są one wyłacalne praconikom.
0
kama 2016-02-15 12:26:54
Witam! polecam petersa i prace w piekarni Eindhiwen ekpa pracujaca tam zajebista w szczególnosci Malik Johan Hakan Costa i Erkan lepszej pracy za granicą nie miałam Peters najlepsze biuro w którym pracowałam...Koordynatorzy spoko w szczególnosci Edyta i Miroslaw :)czekam tylko aż bede mogla tam wrócić :)
0
hgtre 2016-02-15 12:44:27
no a ja uwazam ze mozna sporobwac roche popracowac za granica.. szukaja na przyklad lakiernikow oferuja umowę o pracę,wynagrodzenie zgodne z kodeksem pracy (CAO)
0
guz 2016-02-28 08:45:59
jeśli płacą tak jak w Unii to będziesz miał dobrą kasę. Co do aktualnych ofert do na pewno są te dla produkcyjnych i piekarzy w Holandii w Walwijk obecnie
1
xvxv 2016-02-28 14:56:53
Trzymajcie sie z daleka od tego biura, a szczególnie od kobiety z Raciborza. Wysyla ludzi do fabryki i nie wie co sie tam dzieje, bo po przyjezdzie na miejsce wogóle sie nie interesuje sytuacja na miejscu. Nie sugerujcie sie tym ze na umowie pisze ze jest 36h tyg do przepracowania. Jak sie zrobi 30 h to jest bardzo dobrze. Tygodniowo po odlczeniu wszystkiego łacznie z wyzywieniem zostaje nie całe 100 euro... Dla nich liczy sie ilosc ludzi bo z tego maja kase...
1
abc 2016-02-28 15:06:14
Ale prawda jest taka ze nadgodzin nie ma, pracuje sie tylko i wylacznie na ich oplaty bo tygodniowo ich oplaty wynosza 130 euro i na reke dostaniesz nie całe 170 i jeszcze cos trzeba jesc za te 170
0
yes 2016-03-01 12:06:50
A mnie szczególnie zainteresowalo ogłoszenie na piekarza. Oczekują doświadczenia i motywacji do działania, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę, to na stabilne zatrudnienie można liczyć.
1
evelinkja 2016-03-13 20:03:22
zgodzę się z tobą. natomiast dziwi mnie po co piekarzowi potrzebne jest u nich prawo jazdy. do tego wynagrodzenie na podstawie kodeksu pracy CAO - to zagadka, wie ktoś coś z czym to się je?
0
patryk 2016-03-17 13:53:44
miałem 50 euro więcej potrącone za zaliczke,zgłosiłem w poniedziałek rano i w ten sam dzień pieniążki były na koncie,i rozważam powrót byle nie na warzywa bo mam kwas do tej roboty ale pracowałem przy norkach i pieniążki sie zgadzały,zakwaterowanie w wankum całkiem spoko,więc jak komuś nie pasowało to widocznie nic nie pasuje i nie powinien wyjeżdżać do Nl tylko zbierać dalej cebule w wyp*zdowie :D
0
kombo 2016-03-17 15:01:32
no ale jest teraz u ncih oferta pracy jako Monter szyb szklanych i widze, ze nie podali stawki, ale praca jest za granica, wiec na pewno i tak stawki są wieksze.
0
hgf 2016-05-05 18:29:49
@kombo nie tylko..sporo maja tych ofert na rpzyklad tez na spwacza MIG/MAG wymagane jest doświadczenie w spawaniu,znajomość rysunku technicznego certyfikat lub książeczka spawacza,komunikatywna znajomość języka niemieckiego
0
jarzembina 2016-06-02 20:51:43
na spawaca fajna robota, ale fizycznie mocna. ja polecam raczej jechać do Venlo/Walwijk na ogrodnictwo do warzyw i owoców - tak się składa że akurat szukają
0
Nie nabrany 2016-06-02 21:27:14
Czy tylko ja widzę, że większość z pozytywnych komentarzy na temat tego biura jest pisane przez samych jego pracowników? Jeżeli nie wszystkie.
0
kombo 2016-06-02 23:12:29
@ture jak dla mnie, to daleko idące wnioski. Skoro nie ma ofert, to chyba nie jest do końca pewne, że nikogo nie potrzebują. Na ich stronie jeszcze nie byłem, ale może tam znajdę jakieś informacje o zatrudnieniu :)
0
technik 2016-06-07 14:37:53
Witam,
zamierzam jutro jechać do Opola w sprawie pracy właśnie w tej firmie.
Jako pracownik produkcji do pakowania ciastek.
Co jeśli chodzi o transport do pracy, zarobki i godziny pracy?
Pozdrawiam.
0
tasma 2016-06-08 00:56:05
Godzin jest sporo dla tych którzy przychodzą do pracy po to żeby pracować a nie ściemniać. Zarobki rizne od 200-350 E. /tydz po odjęciu za mieszkanie i ubezpieczenie. Dojazd zapewnia sep peeters. Kolorowo niw ma ale zawsze mozna gorzej trafić...
0
kombo 2016-06-08 22:52:22
Panowie, ale czy w karierze najważniejsze jest to, czy masz o czym gadać z osobą siedzącą obok? Wiadomo, atmosfera jest istotna, ale nie stawiajmy tego na najwyższym wymaganiu wobec pracodawcy i jego firmy.
0
amin 2016-06-11 14:12:03
firma nie presperuje dobrze a naiwnych ludzi sciagaja 2 dni pracuja tylko hotel oplacic nie maja duzo pracy i taka to firma jest lepiej najgorsza prawde napisac nie ma co polecic tej firmy jak by ktos sie chcial tam wybrac radze inna poszukac zlodziejska firma
0
kombo 2016-06-11 14:14:00
Rozwój osobisty na pewno jest ważny, skoro tutaj dają taką możliwość, to pewnie jest ielu chętnych. Choć praca w kopalni do łatwych nie należy niestety
0
tasma 2016-06-12 01:23:08
Wiesz co amin? Przestan pieprzyc...jesli pracowales przez sep peeters 2 dni w tyg to świadczy tylko o tobie jakim jesteś pracownikiem. Bo normalne ze nie będą wysyłać do pracy nierobów. Ja znam wiele osób które maja po 50 i wiecej godzin tydzień w tydzień. Wyplaty zawsze są na czas. Nie wiem...jesli uważasz ze za nic nierobienie cos ci sie nlezy to szukaj szczęścia gdzie indziej...
0
kombo 2016-06-12 22:53:11
No pewnie, że zarobki przekraczające te 1500zł @szelg, są w porządku, ale zastanawiam się czy jest jeszcze szansa na odpowiednie premie w tym zakresie, wiecie może? Na pewno doceniają sowich pracowników na każdym kroku.
0
paula 2016-06-20 23:49:15
Witam:)jest oferta do Petersa na pakowanie do piekarni,czy mógłby ktoś napisać z obecnie pracujących bądź byłych pracowników czy warto,jakie zarobki i zakwaterowania?i w jakim mieście?pozdrawiam :)
0
luna 2016-06-21 08:38:03
Ta naprawdę @paula to dobrze jak masz jakiekolwiek doświadczenie ale jeśli nie to i tak masz szansę, żeby się dostać dodatkowo musisz znać język w stopniu komunikatywnym w zamian dostajesz umowę o pracę na pewno więc jest legalnie a poza tym to reszty musisz dowiedzieć się na rozmowie
2
artur 2016-06-26 21:28:37
mnie natmiast interesuje praca jako Serwisant drzwi przemysłowych w chłodniw regionie Heeswijk-Dinther - zastanawia mnie jednak tylko po mi prawo jazdy...
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o