brak logo

kreisel

Będzin

Opinie o kreisel

były 2011-02-26 05:04:33
praca jak praca woreczek do rąk i rzut na palete i tak 42 razy a palet jest 60 i to wszystko za 1100 zł . i nic nie wolno się oddzywać bo jak poprosisz o podwyżkę to prezes zabiera wszystkim premie a (usunięte przez administratora) się na to zgadzają . bo się boją .
anonim 2011-03-05 22:40:32
Mają ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślą tylko o SOBIE
anonim 2011-11-02 21:48:25
Szkoda gadac firma zmierzająca ku upadkowi tną koszty na wszystkim co się da pracownika mają za nic tak samo jak produkty które produkują liczy się tylko kasa kasa i kasa.. Nie wspomne juz o ludziach zarządzających tą firmą brk kompetencji itd liczy sie tylko kumoterstwo i włażenie prezesowi w (usunięte przez administratora)
1
Wiewiurki 2013-06-25 21:49:01
Super firma. Praca od pon. Do pt. Po 8h. Zarobki na początek ok. 2200 netto. Niewiele trza robić a kasa wpada na czas. Dają na święta talony, na dzień kobiet winno dla zonki albo dla męża koniaczek. Na dzień dziecka , dzieciaki dostają jakieś ciekawe Giertych w zależności od wieku. Są pikniku raz w roku oraz wigilia dla wszystkich pracownikow. Były nagrody jubileuszowe co rok, ale z uwagi na niby kryzys zrobiono co piec lat (ok 80 %pensji). A i na wigili kilka wybranych pracownikow dostaje nagrody w formie czeku do zrealizowania. Najważniejsze to ze są tam związki zawodowe co stanowi najważniejszy atut pracy w tej firmie. Po prostu nie można pracownika zwolnić bo sie chce, chyba ze pracownik będzie pił przez tydzień w pracy i ktoś sie zorientuje. Cieżko tam sie dostać bo jest dużo chętnych. Trzymam kciuki.
anonim 2013-08-10 13:25:19
Wszystko w tej firmie to nieporozumienie, zarobki 1250 zl i wieczne wachanie pylu, nie ma czasu podrapac sie po tylku
gal anonim 2014-02-20 22:12:51
Takiego (usunięte przez administratora) jeszcze nie widzialem, katorga
pracownik .... 2014-05-27 22:17:25
Raz już opinie o tej firmie dalem ,ale usuneli jednym słowem powinni ten obóz zamknąć i te pseudo zarobki na zbierabiu truskawek więcej zarobic się da.
anonim 2014-06-05 19:41:07
Praca jak to w cementowni (usunięte przez administratora)pył unoszący się wszędzie a niby nie ma warunków szczególnych w umowie, pod agencję zatrudniają ludzi za najniższą krajową jako zapchaj dziurę(na umowy na jak najkrótszy czas tydzień albo krócej) jak pracować to elastycznie nie wiesz kiedy cie zwolnią. Pracownicy pod firmą psioczą na warunki pracy i kierownictwo jak ich traktuje a i tak się nie zwalniają bo na jedna osobę jest 20 kolejnych.
wit 2014-11-20 19:19:50
Chłopie w którym oddziale ty pracujesz że takie banialuki piszesz?
miki 2014-11-30 12:04:00
LUDZIE SZKODA ZDROWIA ZA TE MARNE 1200 ZŁ BO TO WYKORZYSTYWACZE SAME ZARABIAJĄ PO 12000 TYS A CHCĄ WYKORZYSTAĆ NA MAXA CZŁOWIEKA!!!
1
on. 2014-12-04 10:01:58
Wit... Myślisz że ktoś się przyzna w którym odziale pracuje :) Każdy się boi ze go zaraz zwolnią i gdzie on prace potem biedaczek znajdzie..... Każdy psioczy jak to ma żle ale nikt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie rusza tylko biadoli.....
perzio 2015-02-22 04:55:43
Według mnie to te informacje na temat kto ile zarabia to są bardzo naciągane. No i jeżeli nie pasuje Ci pensja no to człowieku droga przecież otwarta, nikt na siłę nie trzyma. Jeżeli posiadasz umiejętności i wykształcenie żeby pracować na innym bardziej renomowanym stanowisko to idź po swoje i zacznij coś robić w tym kierunku
xxx 2015-05-23 08:45:18
To znaczy, że masz odbywać niekończące się wycieczki po klientach pokazując im jak się trzyma szpachelkę w ręku i tłumaczeniu dlaczego zjeżdżają tynki ze ściany i czemu jest to wina wykonawcy i żadna gwarancja tego nie uzna. Jednocześnie będziesz zmagać się z głupkowatymi pretensjami o niewyrobienie targetu, bo niby kiedy masz go zrobić jak trzeba jeździć od prezentacji do reklamacji (jak to techniczny)i tak w kółko.
Olek 2015-06-09 20:14:43
Zgodzę się że trzeba odbywać ,,niekończące się wycieczki po klientach'', ale na tym własnie polega ta praca (są firmy gdzie handlowycy siedzą w domu i biorą za to kase?), reklamacji w Kreislu jest mało jak na tak dużą sprzedaż, a jak jesteś dobrym handlowcem to target bez problemu wyrobisz, trzeba tylko zaangazowania i ambicji dlatego ludzie trzymają się tej firmy, bo jest w niej na prawdę w dobrze
1
imagine 2015-07-24 18:43:59
Pracowałem w oddziele Będzińskim około 10 lat początkowo było ok ,choc praca ciężka i ciągły pył.....
Ale swego czasu pieniądze nawet ok ,a teraz 1500 zł z 10 letnim stażem ,kamery wszędzie ,wyliczają co do minuty,wszechobecny pył,kierownictwo mające ludzi za szmaty.O urlopie 2 tygodniowym można zapomniec w wakacje liczą się tylko tony ,wydajnośc ! Latem na hali po 40 stopni a zimą jak na dworze . Ale wszystko da sie znieśc tylko nie to że kierownictwo tak ludzmi pomiata ....
bilabong 2016-05-13 21:22:10
bilbo, a czy przypadkiem przedstawiciele nie działają na działalności?
Zostaw swoją opinię o kreisel - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kreisel