brak logo

LEMARTO

Kraków

Opinie o LEMARTO

Ania 2011-07-24 01:52:47
Szczerze mówiąc w obozach pracy było lepiej niż w lemarto , szefostwo to jedna wielka familia , zalegają z wypłatami , ludzie po zawodówkach(zaczynając od spawaczy a kończąc na kucharzach) robiących z siebie wielkich bossów wszech mistrzów biznesu , jedna wielka patologia,NAJDROŻSZA HURTOWNIA W KRK !!!!!, zaczynając od personelu po kierowców wszystko trzeba tam zmienić (najlepiej wyburzyć i postawić od nowa!), a jakie tam są przekręty (marzy mi się żeby inspektor pracy tam się pojawił) powtórzę się ponownie SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!
Kaktus 2011-08-30 22:56:33
może nie jako pracodawca , ale jako klient pozwolę wtrącić swoje trzy grosze . Zaczynając od dostaw:
-Brak wielu towarów mimo zapewniana że towar jet na magazynie;
-Towary zazwyczaj przychodzą zgniecione;
-Strasznie nie mili kierowcy;
-Towar wysyłany z JAK NAJGORSZĄ DATĄ
Przedstawiciele;
-Kłamcy
-BRAK WYMIAN TOWARÓW " Po Dacie" ;
Jako Firma:
-Brak żadnych gratisów ani upustów dla stałych klientów nawet po 4 latach współpracy

Ludzie ODRADZAM pozyskiwanie towarów z tej jakże prze wyśmienitej wręcz wybornej hurtowni!
Pozdrawiam K.
opinia 2012-05-23 14:41:55
Moja opinia jest wręcz przeciwna czyli pozytywna. Spotykam w wielu sytuacjach we współpracy i układa się rewelacyjnie. Są to ludzie o-dobrego serca, mili, uczynni.
Elen 2013-02-03 03:00:00
skąd ty się dziewczyno "Aniu" urwałaś, pracuję już tam kupę lat i jakoś nigdy nie było obsuwu z wypłatą, max jeden dzień bo przelew na konto
życzę takiej terminowości w innych firmach
za to jedna Ania tam pracowała i ostro "wybierała jaja" swoim brakiem kompetencji, lenistwem i psuciem atmosfery w pracy (była arogancka), odetchnęliśmy z ulgą gdy odeszła.
aha i NIGDY się nie przepracowywała, równe 8h i do domku
pracownik 2013-02-23 10:47:23
jedyny plus to można dorobić na lewo,szczególnie na nockę,wywożą i sprzedają towar,drugą wypłatę można mieć......
nocka 2013-03-19 16:19:28
@up : nie pracujesz tam, wiec nie wiesz jak jest, a co z tym idzie nie opowiadaj bzdur na takie tematy, bo tylko nie potrzebnie problemy uczciwym ludziom zrobisz.
xxx 2013-03-20 00:44:51
Drogi pracowniku przyjdz i powiedz to nocnej zmianie w twarz...a moze brakuje Ci odwagi?
piorab 2013-05-17 09:52:57
Co ty chrzanisz? Jakich kucharzy i spawaczy? Pomyliłaś firmy. :)
Paweł 2014-06-06 11:15:17
Pracowałem troche w tej firmie, i napisze moje odczucia jako kierowca tam pracujący,dużo drobnicy wozisz po sklepach,pracujesz za kółkiem do 8 godzin,+ nadgodziny na magazynie,reasumując pracujesz jako magazynier kierowca za 1600 zł miesięcznie po dużo więcej niz za 8 godzin dziennie...
Owin 2015-02-25 03:08:11
Jeżeli chodzi o firmę to jest to hurtownia słodyczy Lemarto. Nazwa dla przeciętnego Polaka słabo znana i rozpoznawalna, dlatego w pierwszej kolejności zadbałbym na ich podstawie w ten sposób naprawdę moż]\e zatracić. Linia zawsze jest cienka, a niektórzy nie mogą sobie pozwolić na żadne z usług. Ale powinni dążyć żeby każdy mIał szansĘ
Radek 2016-03-22 13:27:44
Lemarto polecam serdecznie, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby były problemy i opóźnienia w wypłatach. Polecam, nadgodziny płatne dodatkowo.
rabot 2016-05-13 16:42:37
Wszystko w tej firmie @Radek jest tak jak być powinno. Człowiek nie musi się martwić o to, że nie dostanie pieniędzy czy też będzie pracował nadgodziny za darmo. Jest umowa o pacę i trzymają się ich zapisów
Zostaw swoją opinię o LEMARTO - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEMARTO