brak logo

tktex

Częstochowa

Opinie o tktex

franko 2010-05-17 22:39:43
to totalna klapa
kojot 2010-06-09 22:21:12
jak dla mnie extra,pracowałem tam 1,5 roku i w ogóle nie narzekam,atmosfera super,zarobki niezłe, i wcale nie trzeba było harowac jak wół !
Semir 2010-07-21 22:11:53
owszem kiedyś były dobre zarobki,fajna atmosfera,jednak przysłowie dobrze mówi,nie wchodz 2 razy do tej samej rzeki... hmmm dobre czasy się skończyły,(usunięte przez moderatora) Ludzią sie w głowach poprzewracało! Kamer więcej niż w big brotherze,montarz nowych kamer,zamiast pomyślec o jakieś klimie...Zastraszanie pracowników zwolnieniem,jak nie przyjdzie się do pracy w weekend,albo nie zostanie paru godzin.aaa i zajebiści nowi pracownicy Kubusia,dosc że nieroby to gumowe uszy,dobrze że paru starych zostało i dla nich pozdro.Odnoście stawek i umów,nowy-stary pracownik pracuje za marną kase,bdb marną,aaa o podwyżce nie ma co marzyc.Podsumowując : Syf Syf Syf ,szkoda że era Stadlera się skończyła,on to jeszcze trzymał,a wyżej wymienieni Państwo żal
jacket 2010-08-10 19:28:21
Ja pracuje w tktex i bez problemu osoby, o których jest napisane dali mi podwyzke. Jak potrzebowalem zaliczki tak samo wyciagneli do mnie reke. Jestem jak najberdziej za cala ekipa zarzadzajaca firma tktex.
Masters 2010-08-10 21:48:20
Rozumiem wolność słowa. Ale to lekka przesada. Firma tktex jest spox. Nie jest prawdą żę przyjęli nierobów,każdy pracuje jak może. I co z tego że są kamery. Praca jak każda inna. Jest napisane w piśmie "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień." W trw też są kamery i ludzie tam pracują. Aniech który z przedmówców idzie gdzie indziej i zobaczy jak się robi. Wtedy niech gadają... Pozdro dla Jacketa, kadry tktex-u i wszystkich pracowników.
anonim 2011-01-05 14:48:53
a jak tam przyjmuja jeszcze wogole do pracy w tym tktexie?
mlody 2011-01-25 14:45:20
pucus a gdzie teraz robisz?
kwaśniewska 2012-04-12 13:12:57
jeśli chodzi o mnie to pracę w tktex wspominam miło.co prawda trzeba się było narobić ale w dobrych czasach można było i dobrze zarobić.pozdrawiam wszystkich którzy się utrzymali
anomim 2012-04-18 18:22:43
Zgadzam, sie z moimi przedmówcami, którzy negatywnie wyrażali sie o TKTEX-ie, wszystko to prawda, nietety jest tam straszny syf, a ludzie, którzy są na kierowniczych stanowiskach nie mają pojęcia o rządzeniu. Pozytywne opinie napewno są napisane przez ludzi z tzw. góry, nie przez pracownikow! Był taki okres, kiedy Pani (usunięte przez moderatora)była na urlopie wychowawczym, wtedy było lepiej, nie miał kto mieszac, a teraz kiedy wróciła zaczęła z powrotem mieszac, donosic do GIUSEPPE, bo ona tylko tyle potrafi, a Łysy- jej mąz stał sie też Wielkim Panem. Atmosfera panująca w firmie jest nie do zniesienia, a ludzie są strasznie wyzyskiwani, muszą pracować na okrągło za marne grosze
3
ringo 2015-02-17 03:29:30
widziałem , że jeszcze przed 3 laty tktex swoich pracowników rekrutował poprzez urzędy pracy w częstochowowie co moim zdaniem już wtedy było wiadome że za dobrze dla firmy to skończyć się nie może. Tacy pracownicy raczej niespecjalnie wkładają wiele starań , aby pokazać się z dobrej strony w nowej pracy
Ron 2016-05-14 20:38:32
Pensje z tego co słyszałem mają się podnosić, jestem zadowolony bardzo z tego, może się też załapię.
Zostaw swoją opinię o tktex - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tktex