brak logo

PPH Maga Elżbieta Osińska

Dawidy

Opinie o PPH Maga Elżbieta Osińska

Teodor 2015-08-30 15:25:13
(usunięte przez administratora) proszę wyraźnie posłuchać a raczej przeczytać bo to internet chodzi o temat waszego produktu "surówka Colesław z białej kapusty", od dłuższego czasu mniej więcej 2 lat kupuje tą surówkę z waszej firmy i powiem szczerze że nie jestem zadowolony bo już od dłuższego czasu zauważyłem że wasza produkcja nie jest taka jak początkiem wtedy ta surówka i inne podobne smaki były odpowiednio zrobione czyli "bardzo smaczne" a teraz każda z nich jest taka wstrętna w smaku że żygać się chce! smak takiej niby świeżej surówki na dzień dzisiejszy po otwarciu jest jak zardzewiały metal! albo nie staracie się zrobić w czystości lub świeżości i dlatego tak wychodzi. Proszę się wziąć za tą sprawę bo niektórzy ludzie albo się boją to uzasadnić, opisać jak teraz lub im się nie chce ale zauważyłem że dużo klientów w sklepach Biedronki właśnie o tym temacie mówią czyli ten sam temat i myśli. Myślę że ktoś z waszej firmy kierownik czy ktoś wyższy przeczyta to i weźmie się za tą sprawę w końcu to jest środek jadalny i z tego korzysta człowiek więc żąda coś za co płaci aby nie było problemów jadalnych z tymi surówkami tylko odpowiedni świeży smak a nie jak zardzewiały metal. Uważam że ktoś się weźmie za ten temat bo już czas na to!
10
Teodor 2015-09-03 19:34:51
Z jakiej racji usuwacie prawdziwą opinie o tej firmie!!! Jeśli tak jest jak mówie więc nie macie prawa usunąć tylko poprawić się w opiniach o towarze czyli wszystkie towary "surówki" zrobić tak jak mają być w smaku a nie dawać ludziom surówki w smakach zardzywiałego metalu, i starać się o dobrą i prawdziwą opinie inaczej dopiero opiszę po innych forumach.
9
kaja 2015-10-07 23:12:06
W dniu wczorajszym zakupiłam surówkę w Biedronce - "smakołyk". Siostra smacznie zajada i ... Nie będę puszczać w sieć zdjęcia tego co znalazła na swoim talerzu. Dla ciekawskich podpowiem,że miło kilka nóżek i nie było małe... Więc "smacznego" zjadaczom tych wspaniałych potraw.
4
kalka 2015-11-03 19:45:17
Drugi raz "skusiłam się" na surówkę z marchwi firmy Maga. I drugi raz pożałowałam swej decyzji. Czy to pech? Nie wiem, ale surówka miała nabrzmiałe opakowanie i po otwarciu okazała się skwaśniała! Nie zauważyłam wybrzuszenia wieczka w sklepie. Zresztą data przydatności z pojemnika mówiła o sześciodniowej rezerwie. Specjalisto kontroli jakości z firmy Maga: do roboty!!! To wstyd proponować ludziom takie wątpliwej jakości smakołyki.
2
Jacek 2015-11-03 22:16:47
chciałem zgłosić o waszej surówce colesław z białej kapusty i inne że robicie ją taką niesmaczną że nie chce się jeść i zgadzam się z innymi ludźmi i ich opiniami a tym bardziej kiedyś jak pisał jeden pan że smak jak metal i to cała prawda nadal nie robicie tej sałatki odpowiednio tylko na odpiepsz, proszę się wziąśc za to i poprawić a nie sprzedawac naprawdę dziadostwa
5
Ewelina 2016-03-03 23:53:58
Zastanawiam się, dlaczego Biedronka oferuje nam takie niesmaczne i często brudne coś. Cena prawie ta sama jak za Lisnera a jakość produktów firmy MAGA odbiega od normalnych standardów. Ja się już nie dam czymś takim zatruwać i omijam Biedronki.
6
Ala 2016-03-04 00:00:16
Skąd ta wiedza? Płatna reakcja?
2
JA 2016-03-13 10:30:37
JA ZUPEŁNIE NIE ROZUMIEN POWYŻSZYCH OPINII. MAGA MA BARDZO SMACZNE SAŁATKI. A TO ŻE KTOŚ TWIERDZI ŻE SĄ NIEŚWIEŻE TO NICH SIĘ ZASTANOWI CZY TO WINA PRODUCENTA CZY MOŻE SKLEPU, BO ŹLE PRZECHOWYWAŁ TOWAR NA MAGAZYNIE NP. BIEDRONKA MA TAK WYŚRUBOWANE WYMOGI WOBEC DOSTAWCÓW ŻE DO NICH TOWAR MUSI TRAFIAĆ PIERWSZEJ KLASY.
Antycypał 2016-03-20 15:48:48
Skąd ta wiedza? Płatna reakcja czy też może niedołężna próba odpowiedzi samej firmy? Znajoma ostatnio wyciągneła kawałek niebieskiej folii z sałatki powyższej firmy. Jeszcze jakieś pytania?
2
JA 2016-04-16 19:13:39
Antycypał..a Jan Kowalski z sąsiedniego bloku widział UFO. widzę , że tu HEJTERZY królują. Tu nie ma obiektywnych opinii. Jak ktoś się wypowiada pozytywnie o firmie od razu idą posty ze to płatna reakcja... Żenada.
mietek 2016-05-08 23:08:28
Witam, ja chciałem powiedzieć że te sałatki Colesław surówka z białej kapusty i inne podobne kupujące w Biedronce są do niczego, naprawdę nie dbacie o tego typu sałatki i tym bardziej o ludzi jedzących. Te sałatki mają taki smak ohydny jak coś zardzewiałego czyli metalu także nie polecam niestety tych sałatek coś się obniżyli w produkcjach tych sałatek czyli pewnie w brudach robią i nie dbają więc tyle by było z mojej strony
2
salomon 2016-05-22 17:50:10
ale chyba każdy ma inny smak i to dlatego te opinie mogą być bardzo różne. I całe szczęście że tu unifikacja jeszcze nie doszła. Mnie akurat ich wyroby smakują ale nie zamierzam nikogo przekonywać że jestem wyrocznią
1
Agata 2016-11-02 18:45:59
kupuję tylko "surówkę z buraczków" , smakuje mojej rodzinie ! Jedno tylko jest nie do przyjęcia : data przydatności do spożycia jest zupełnie nieczytelna na ciemnym tle buraków, powinna być umieszczona na białym tle etykiety zamykającej opakowanie, umieszczona na boku i na buraczkowym tle nie ma zupełnie sensu ponieważ nikt nie jest w stanie jej przeczytać w sklepie przed zakupem. Dopiero po wyłożeniu surówki w domu na pustym opakowaniu widać datę !!!!!!!
Proszę o szybką zmianę tej sytuacji !!
Zostaw swoją opinię o PPH Maga Elżbieta Osińska - Dawidy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH Maga Elżbieta Osińska