brak logo

AM Kontakt Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o AM Kontakt Sp. z o.o.

liver 2015-01-07 19:59
Mój mail: john681091@interia.pl
nie 2015-01-22 21:41
ile Ci zaproponowali ?
Adam 2015-01-23 12:24
1650zł.
patinka 2015-01-30 16:49
pytanko
dostaliście pieniądze za grudzień?
dziś jest termin przelewu, ani biuro, ani koordynator telefonu nie odbierają, a kasy brak na koncie... :(
dodam, że umowy, raporty wysyłane w terminie, a do tej pory zawsze kasa była w terminie
2
Eustachy 2015-01-31 12:52
W grudniu dostałem na czas (za listopad), za grudzień jak na razie nie ma. Powinno być w teorii do dzisiaj, ale akurat jest sobota, to nie wiem czego się spodziewać. Mysłałem, że wczoraj dostanę, bo ostatni dzień roboczy no ale się przeliczyłem.
Eustachy 2015-01-31 16:28
Ja 8 netto/h
Adam 2015-01-31 16:32
aha bo mi mowili ze 7 netto , slyszalem wlasnie ze 8 i sam juz nie wiem.
dana 2015-10-22 18:51
Ja pracuje 2 lata i od początku jest ok.Jak się pilnuje dokumentów tak jak ja to mam wypłatę na czas.
Jop 2015-10-25 21:52
A jak się nazywał ten szef ?
2
dana 2015-10-29 16:50
Korsarz.Ty dostajesz umowę musisz ją wypełnić i wysłać pocztą do AM Kontakt.Co miesiąc Max do ostatniego dnia miesiąca musisz doslac karty pracy (faxem lub mailem) a my wtedy się resztą zajmujemy.Takie to dokumenty Korsarz!
kaska_x 2015-11-25 09:32
A ja nie rozumiem, po co wypisujecie takie głupoty. Skoro nie dostałeś kasy tzn że nie wywiązałeś sie z warunków umowy, które sa banalne. Wystarczy przesłać karty pracy podpisane przez kierownika do konca danego miesiąca i umowe. Wtedy nie ma problemu z wynagrodzeniem, trzeba słuchac i czytac co sie podpisuje.
Adrianna 2015-12-02 13:45
Ja w Szczecinie sobie chwalę. Koordynator czasem nie od razu odpowiada ale ogólnie jest ok . Dokumenty wysylam na czas i kase dostaje. Koleś się nie czepia tylko kulturka zalatwia sprawy. Zero problemu
e.warszawa 2016-01-08 12:16
Zajrzałam tu przed podjęciem współpracy ale jednak postanowiłam zaryzykować.Potwierdzam, że wszystko co piszecie na temat obowiązków pracownika jest prawdą... W którymś momencie moje zadania zaczęły ograniczać się do wykładaniu zwrotów z koszyków i podnoszeniu towaru z podłogi. Dodatkowo kierownictwo z marketu próbowało mnie wmanewrować w obsług klienta..( usunięte przez administratora ) , to akurat nie jest dla mnie zaskoczeniem , bo czego mogłam się spodziewać....Zgodnie z polskim prawem ...a z resztą szkoda słów...
adi 2016-01-20 17:18
Ja pracuje 3 lata w tej firmie jako Mercz tzn dorabiam sobie i nigdy mi się nie zdarzyło żebym nie dostał wypłaty. Karty pracy wysylam w terminie, umowę wyslalem.Nie rozumiem was ci co maja problem.Mam znajomego co pracuje dla AMK w innym mieście i ma tak samo jak ja.Ja nie narzekam.
Aneta 2016-01-25 17:43
Pracuje z ta firma już od czerwca 2015 roku do teraz jako serwisant. Złego słowa nie mogę powiedzieć, wynagrodzenie zawsze na czas. Wszystkie potrzebne informacje dostaje na czas.
Pablo 2016-01-29 19:07
Wypłata wpadła zgodnie z umową i przesłanymi godzinami. Co do am kontakt to pracowałbym u nich nadal, gdyby nie koordynator. Trzeba było dzwonić kilka razy do centrali aby go pogonili z wysłaniem mi umowy. Godzin mi koleś nie dał na styczeń, więc skoro nie ma to i nie poszedłem do roboty. Dzwonił do mnie i pytał czy pracuję na xxxx, a ja, że nie gdyż nie mam przydziału godzin. Do firmy mam jedynie żal o koordynatora, który dużo obiecuje, a słowa nie potrafi dotrzymać. Dobrze, że stawka godzinowa się zgadzała.
1
serwisantka 2016-01-31 16:41
ile zarobi serwisant na 1 godzinę?
Pablo 2016-02-10 18:25
Czyżby Robert R się nie sprawdził w Poznaniu. Od kiedy zakończyłem współpracę wydzwania do mnie co kilka dni i pisze. ale jak ja prosiłem o godziny to mnie olewał niejednokrotnie. Podobnie jak z umową- pełen zlew na mnie. Dlatego nie odbieram i nie odpisuję. Spuścił mnie na drzewo- ja odpowiadam tym samym.
1
Marzena 2016-03-15 12:26
Czy CV trzeba do biura ich wysyłać czy tylko na ogłoszenia czekać. Chciałabym spróbować w pracy jako koordynator.
WRO clawiak 2016-03-15 12:30
Pracuje od pół roku. Miałem dwóch koordynatorow. Obecny jest ok. Pomocny i wyrozumiały. Oprócz różnicy w stawce która wyjaśnili i doplacili w przeciągu tygodnia wszytsko póki co dobrze.
Natala 2016-04-23 15:40
Pracuję przez AmKontakt jako serwisantka w Kauflandzie od prawie 9 mies. Jestem ogólnie zadowolona. Do obowiązków należy fejsowanie, towarowanie, dbanie o wystawienie standów i robienie zwrotów. Ja mam akurat super osoby w Kauflandzie, więc żądnych problemów nie ma. Można się dużo nauczyć. Kasa na czas-zawsze ostatniego dnia miesiąca. Szkoda tylko, że 6/zł godzina. Na nocnych przebudowach jest 9 zł/h.
blabla 2016-04-23 15:43
Koordynator pan Marek bardzo fajny. Raz był pomóc przy zwrocie. Na bieżąco informuje jakie standy mają przyjechać, jaki zwrot zrobić, itd. Wcześniej, gdy był pan Damian nigdy nie było nic wiadomo. Kontakt był zerowy. Nie informował, że na dany dzień coś ma być wystawiane a później przyjeżdżały osoby z danej firmy i miały pretensje, że standu nie ma.
3
Basik2812 2016-08-08 11:14
Ma ktoś do nich nr telefonu który odbierają?
robert 2016-09-16 01:06
ja nie miałem problemów z wypłatą. koordynator mówił że 2 tygodnie po przebudowie będzie kasa i jest.
vet za vet 2016-09-19 15:16
Pomyliłeś firmę . To firma Merchandisingowa szukają Merchy, Serwisantów nie Monterów.
krys 2016-09-19 19:48
dla mnie ważne, że mogę dostosować grafik pracy do zajęć. dokumenty na czas = jest kasa, brak dokumentów = brak kasy. znam zasady stosuje sie do nich i nie musze dzwonic i prosic sie o swoje.
Serw płn 2016-09-20 20:18
Dostałem za małą wypłatę. Po złej stawce mi policzyli. zadzwoniłem i wyrównali. brak problemu.
Basia 2016-11-03 20:09
Nie rozumiem Waszych komentarzy. pracowałam u nich na przebudowie. Umowy odebrał koordynator, musiałam tylko dosłać zaświadczenie ze szkoły i nie było problemów z kasą. Stawka taka jak była umówiona i 2 tygodnie po przebudowie była kasa
Paula 2016-11-08 22:41
Pracuję jakiś czas, stawki godzinowe w miarę. Jeśli pilnujesz porządku w papierach, karty na czas, umowa też to nie ma problemu. Generalnie mi płacą a to mnie interesuje.
1
Agnieszka 2016-11-11 00:18
pracowałam w innej firmie i zakończyłam współpracę po tym jak zmienił się koordynator, a pieniędzy nie mogłam się doprosić, bo nie wysłał rzekomo mojej karty pracy.
W AM Kontakt pracuję od pół roku i jak narazie wszystko jest ok, wypłaty na czas, a stawkę godzinową mi podniesiono
Robaczek 2016-11-11 11:35
Kiedy wypłacaja pieniądze?
Adam 2016-11-17 19:54
Nie polecam. ( usunięte przez administratora )
3
Ja89 2016-12-03 17:56
Wszystko ok. Karty i umowa z zaświadczeniem wysłałem na czas i 3 mc z rzędu kasa na koncie.
1
Ania z Warszawy 2016-12-04 21:34
zdarza się, że wcale
koninianka 2016-12-14 18:42
pracowałam w sierpniu na przebudowie w Kauflandzie Konin do dnia dzisiejszego(14.12.2016 )nie otrzymałam zapłaty.argumenty były takie że zerwano współprace z koordynatorem .wysyłam co miesiąc umowy i obiecują że 10 będą pieniądze na koncie.Ja tego nie odpuszcze.
2
koninianka 2016-12-25 12:06
Odnośnie mojego wpisu (koninianka) ,przepraszam było trochę mojej winy, po uzupełnieniu dokumentów wynagrodzenie przed świętami otrzymałam . Jeszcze raz PRZEPRASZAM.
Pewu 2016-12-30 20:53
30.12.16. Piątek, na dzień przed sylwestrem nie otrzymałam wynagrodzenia, kolejny przelew bankowy dopiero w nowym roku, a ja zostałam bez środków na świętowanie... żenada
1
Asia46 2017-01-08 14:03
Witam. Rozpoczęłam pracę w AM kontakt 14 dni temu. Mam mnóstwo wątpliwości z którymi chciałabym się podzielić,mam nadzieję że ktoś bardziej doświadczony udzieli mi porady. Otóż w ogłoszeniu pisało,że poszukują osób do wykładania towaru w Kauflandzie. Umówiłam się na następny dzień i zaczęłam pracę. Pani koordynator przywiozła mi umowę do wypełnienia.ale nie było na niej stawki za godzinę pracy. Nie kazała też wpisywać daty rozpoczęcia pracy,gdyż to mieli uzupełnione w biurze . Oddałam tą umowę i zapytałam czy wynagrodzenie za te kilka dni grudnia otrzymam. Usłyszałam,że całość będzie wypłacona pod koniec stycznia. Umowy do tej pory nie dostałam,natomiast dali mi już nową do podpisania na styczeń. Ponadto dochodzą mi nowe obowiązki z wiązane z robieniem protokołów i not zwrotów,o czym nie mam zielnego pojęcia. Nie wiem o co w tym chodzi,nikt mnie nie przeszkolił. Zatrudniając się myślałam,że do moich obowiązków będzie tylko należało wykładanie towaru. W ogłoszeniu nic nie było o dodatkowych zajęciach. Czy u Was też tak jest,że musicie te zwroty robić i czy mieliście jakieś szkolenie? Bardzo proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam.
BlAbla 2017-01-08 16:39
Za kazdym razem moja opinia jest usuwana a juz 3 raz dodaje swoja opinie.Nie polecam poniewaz w umowie wpisują mniejsze zarobki niz byla mowa , za.przebudowe dostalam normalnie przelew ale z dużym opoznieniem.pozniej postanowilam ze zostane i od tej pory zaczął sie problem z wyplacaniem , dostawalam o wiele mniej niz zarobilam a jak sie upomnialam to nawet tego wyjaśnić nie chcieli. Dzwoniąc do nich tylko zbywaja i wciskają kit.
Aaa 2017-01-08 16:47
Ja pracowal tam, tez nie kazali mi wpisywać stawki ani daty . Mialam.uzgodniona stawke netto z koordynatorem i zapewnial mnie ze mniej nie dostane a po wyslaniu umowy pozniej kapnelam sie ze jako stawke wpisują o wiele mniejsza kwotę. Gdy zadzwonilam do mojego koordynatora zapytać sie ile mam na reke to powiedział mi tyle ile uzgadnialismy a jak powiedzialam mu ze w umowie jest mniejsza kwota to byl zdziwiony i obiecał ze to wyjasni. Minelo 5 miesiecy do tej pory nie wyjaśnił i sie nie odzywa . Chcialam zeby mi wszystko wyrównali ale moge tylko pomarzyc o tym.
Asia46 2017-01-08 19:33
Ciekawa jestem czy mi w ogóle cokolwiek wypłacą. A też miałaś co chwilę dokładanie nowych obowiązków o których nie miałaś pojęcia jak je wykonać?
1
Niki98 2017-01-08 19:37
Witam . Ja też pracuje jako serwisantka w Kauflandzie , również doszły mi nowe obowiązki , dpstalam nowa umowę i karte pracy , która za cholerę nie wiem jak się ją wypełnia , bo zmieniła się koordynatorka i nie raczy mi nawet tego wytłumaczyć bo nigdy nie ma czasu . Może wy pomożecie . ?
Asia46 2017-01-08 21:06
No właśnie,też jestem ciekawa. Trzeba wpisywać ile czasu na jakim dziale się spędziło a ja po niecałych 2 tygodniach jeszcze się gubię. Podobnie ze zwrotami i protokołami a koleżanki powoli się buntują bo mają swoją pracę a za mnie muszą te zwroty robić.
anna poskrobko 2017-01-09 10:51
Zgodnie z przepisami po podpisaniu każdej umowy powinnam dostac jej egzemplarz, niestety nie dostałam.

W zamian za to, podpisałam drugą umowe dostarczoną mi przez koordynatora. O.K. Zmiana przepisów, rozumiem, tymczasem najpierw okazuje się, że umowy nie zostały przez ta Pania wysłane do biura, potem jakimś cudem dotarły ( kopii znów nie otrzymałam ). Tymczasem parę dni później dowiaduję się, że zaczynają obowiązywac nowe druki umów i druków, które mam podpisać.

A gdzie kopie umów poprzednich i rozwiązanie umowy poprzedniej ?

Tak naprawdę nie mam obecnie żadnego dokumentu, potwierdzającego współpracę z firmą AM Kontakt, a tym samym brak podstaw do oczekiwania od w/w firmy czegokolwiek.

Wniosek z tego nasuwa się jeden: ja mam pracować, podpisywać co rusz nowe dokumenty,( których kopii nie dostaję ), i niczego od firmy nie oczekiwać. Czyli tak naprawdę mam same obowiązki bez żadnych praw.
1
Niki98 2017-01-09 17:02
Dokładnie u mnie podobnie . Porobiłam krzyżyki narazie się nie doczepili zobaczymy później . Najgorsze są te zwroty nie mam o nich zielonego pojęcia a koordynatora obowiązkiem jest przyjechać i mnoe przeszkolić , alle nie spieszy się jej jak narazie .
Asia46 2017-01-09 17:41
Ja zrezygnowałam,szukam czegoś innego. To nie na moje nerwy. Na razie powiedziałam że jestem chora. Umowę za grudzień mam mieć w połowie stycznia albo dopiero w lutym,a czy mi nie obetną pensji nie jestem pewna. Rozmawiałam dziś z koordynatorką i wg niej dziewczyny razem ze mną powinny robić te zwroty,ale to raczej niemożliwe . Miała tam do nich podjechać i nie wiem co im nagada,więcej się tam nie pokażę
Asia46 2017-01-25 16:27
Wszystko zostało załatwione pozytywnie. Dziękuje.
Aga 2017-02-02 16:57
Chcialam zapytac jaki jest czas oczekiwania na kade kiedy ostatniego dnia miesiaca wyslalam luste obecnosci jak to wyglada??
kate.ard 2017-02-07 16:30
Witam.Nie polecam firmy . Do tej pory nie otrzymałam pieniedzy za pracę jako serwisant w Kauflandzie za grudzień oraz styczeń . Otrzymałam jedynie błędne zaświadczenie , brak kontaktu . Jestem rozczarowana i nikomu nie polecam
2
Aga 2017-02-08 18:10
Mnie powiedziano ze za styczen otrzymam pod koniec lutego okaze sie
Zostaw swoją opinię o AM Kontakt Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AM Kontakt Sp. z o.o.