brak logo

BOMI S.A.

Olsztyn

Opinie o BOMI S.A.

dalej pracowniczka bomi 2010-02-26 20:24:35
Jeszcze chciałabym zauważyć, iż sklep na którym aktualnie pracuje za kierowników ma połowę dobrych znajomych i osoby pracujące fizycznie powiązane są z kierownictwem różnymi swoistymi relacjami (nie będę ich szczegółowo na razie opisywać bo szkoda zachodu :) ) , do których rzekomo się nie powinno dopuszczać. Bardzo mnie drażni fakt osadzania "swoich" na wyższych stanowiskach i gadanie że Polak to tylko narzekać potrafi. Tyra się większość życia w jednej firmie i zero awansu :) wynagrodzenie swoją drogą...
pracownik bomi w olsztynie 2010-02-26 20:27:40
brak słów :)
anonim 2010-03-28 15:17:23
skoro jestes wyksztalcona to po co tam pracujesz i sie meczysz z niewyksztalconymi ktorzy wiekszej wyplaty wiadomo ze nie osigna;]
jeszcze pracownik 2010-08-06 14:37:47
pracowało się dobrze do kiedy nie okazało sie ze jestem chora chciałam wrócic do pracy nie ma stanowiska czuję sie jak śmieć to powinno być karane i to chamstwo pań księgowych które w mojej obecności bezczelnie mówiły sobie że na skierowaniu do lekarza trzeba napisać że nie ma dla mnie stanowiska w tej chwili nikomu nieżycze pracy w takim [usunięte przez administratora]
adam1234 2010-08-28 20:03:58
Praca w Bomi to szalenstwo . szczegolnie na stoiskach . tam jest naprawde ciezko . a jak tylko klient odejdzie na seunde to spada z nieba ktos z kierownidztwa i " ooo to pani moze cos na sklepie powyklada miedzy klientami i taka gonitwa .. brak czasu na skupienie mysli wokol stoiska .. tego wysilku nikt nie docenia .. zadnych pozytywnych ocen od kierownidztwa .. ciagle malo i zle .. a to jeszcze za 1100 moze w porywach 1200 zl .. . ten szykan od kierownidtwa to presje nakladane z gory . zle sie pracuje w takiej atmosferze.
ucho 2010-08-28 20:05:04
Bardzo mierne wynagrodzenia za tak ciezka prace..
pracowniczka bomi niestety 2010-09-10 19:09:24
popieram i gratuluje wypowiedzenia prawdy :)
pracowniczka bomi 2010-10-13 11:32:23
pracuję w bomi od niedawna jestem osobą wykształconą w pełni sprawną fizycznie i pracowitą, obecnie jestem na okresie próbnym i uważam ze wykazalam sie w pierwszym miesiacu bardzo dobrze w godzine opanowalam kase, kody w przeciagu max dwóch dni, w wolnej chwili nie siedze na kasie tylko rozkladam towar, caly czas cos robię uslyszalam wiele pozytywnych opinii na moj temat ale dla mnie to za malo, mysle ze trzeba byc wybitnie tępym żeby nie ogarnac tego w ciagu max 3 -5 dni, praca sama w sobie bardzo prosta tylko klienci wybredni. Pracuję ze wspaniałą ekipą i nie narzekam ze po 8 godz ledwo żyje. Myślę że osoby które sie wyróżniają powinny byc zauważone i docenione tym bardziej że starają sie ponad "program". Chcialabym równiez zaznaczyc ze ludzie ktorzy pracują na kasie itd w wiekszosci sa to ludzie po studiach, z ambicjami, ale niestety na rynku pracy ciezko o dobrą pracę a żyć z czegos trzeba :( mam nadzieje ze ktos wreszcie poczyni kroki w tym aby dac szanse nam KASJERKOM I KASJEROM na dalszy rozwój i nie bedziemy traktowani z góry bo ludzie mysla ze wiekszosc z nas ukonczyla zawodówkę ;/ A inwestowanie w pracownika tak czy inaczej sie oplaci :) pozdrawiam
nieznajoma 2010-10-20 22:34:39
ja rowniez pracuje w bomi. moze i praca jest latwa ale placa tragiczna. zeby w dzisiejszych czasach nie mozna bylo zarobic 1000 to jest szok. dostalam wyplate w wysokosci 989.34 zl. ucze sie oraz utrzymuje sie sama. mieszkam na stancji i jak ja mam zakladac rodzine z taka pencja. min powinna pensja byc w wysokosci 1200 a nie taka jak ja dostalam. moze i ekipa w porzadku ale kierownictwo tylko wymaga i narzeka a sami siedza w biurze i kawki pija. moze i maja duzo pracy papierkowej ale chyba nie na 8 godz:( pracuje w malym slkepie i wszystko na naszej glowie. rowniez jest ciezko o dzien wolny na nauke. mam nadzieje ze to ktos zmieni. chociaz pensja niech bedzie godna na te warunki w jakich ja pracuje. a jak nie to niech sklep zamkna w niedzieje bo za 989.. zl nie bede sie dawac ponizac. a kierownictwo niech zmieni sposob traktowania pracownikow. bo to ze maja pupilow to widac przy pensji a ja moge tylko marzyc o 1200 zl na reke. wiec Pani [usunięte przez administratora] prosze o zmiane plac w bomi s.a. dziekuje
anonim 2010-12-02 09:47:57
powiem ze jestem czesto klientem BOMI na Orlowicza i powiem wam ze niby to tak wszystko lasnie wyglada,ale co do czego to gorszego balaganu to nie da sie wyszukac niz ktory tam panuje. sa rzeczy po terminie,non stop balagan na polkach i wogole ja zauwazyc sie da bo raz bylem swiadkiem...jak sa trakowane kasjerki... przynies ,zanies .pozamiataj! to jest normalnie nie normalne zeby tak byc szanowanym przez kogos kto sam lepszy wczesniej nie byl!!! ludzie zastanowcie sie!!!
hejhej 2010-12-19 23:47:47
Witam. Wie ktos ile zarabia sie w dziale handlowym Bomi w Olsztynie? Szukaja kogos do pracy, ale z tego co slyszalam uza tam rotacja? praca cięzka i nieplacone nadgodziny, ktore trzeba zostawac i soboty. To prawda? Ile sie zarabia?
jehjeh 2010-12-30 11:59:18
Nie jest źle ale.. O nadgodzinach zapomnij, nie wychodź pierwsza z pracy nawet po 8h. I bądź czujna bo nie znasz dnia i godziny kiedy dostaniesz wypowiedzenie i zostaniesz na "lodzie"...
daro 2011-01-01 18:31:05
basia ty nie cwaniakuj, gonilibyscie tylko do roboty!!! a kto zaplaci za te nadgodziny co pracownicy wyrabiaja? kto bedzie szanowal zwyklego pracownika? kierownictwo sie szanuje i to zapewne te ktore ma uklady z paniami z kontroli. prawda jest taka ze ludzie sa pomiotlem i robia bo nie maja wyjscia a jak ktos znajdzie inna prace to ucieka z tych waszych bomi. kiedys to sie skonczy tymbardziej jak wejdzie w to pan prokurator adieu pani basiu
hejhej 2011-01-05 12:16:38
Witam. Wie ktos ile zarabia sie w dziale handlowym Bomi w Olsztynie? Szukaja kogos do pracy, ale z tego co slyszalam uza tam rotacja? praca cięzka i nieplacone nadgodziny, ktore trzeba zostawac i soboty. To prawda? Ile sie zarabia?
jehjeh 2011-01-05 14:38:38
Nie jest źle ale.. O nadgodzinach zapomnij, nie wychodź pierwsza z pracy nawet po 8h. I bądź czujna bo nie znasz dnia i godziny kiedy dostaniesz wypowiedzenie i zostaniesz na "lodzie"...
anonim 2011-01-11 21:43:27
Jestem stałym klijentem w sklepie na Redykajnach w Olsztynie i jedna z kierowniczek [usunięte przez administratora] nie powinna zajmować takiego stanowiska bo ma brak zachowania, kulturu osobistej jest strasznie nie uprzejma aż się nie chce się robić zakupów w tym sklepie jak ta pani jest na zmianie. Ja na miejscu dyrektora zwolnił bym ją.
żuczek 2011-01-13 11:26:35
może nowy system premiowania w Bomi wpłynie korzystniej na zjawisko 'tych równych i równiejszych"
anonim 2011-01-13 22:14:02
Ja bym nie liczyła na zmiany na lepsze jeśli chodzi o premiowanie, tylko pokłonić się z szacunkiem należy Pani z solodarności ale nie tej z Olsztyna bo ta to też jakiś człowiek zarządu. [usunięte przez administratora] się szarpie i walczy a zarząd jest nie przejednany...Wszyscy macie rację, miej oczy dokoła siebie, pilnuj siebie i donoś kierownictwu to może premia się zwiększy. W Białymstoku kierowniczka też już jest znana w szerokim świecie że sobie własny folwark z Bomi robi przekupując słodkościami kontrole...Totalny haos w tym naszym świecie ale robić coś trzeba, ponarzekać czasem też...próżny cynizm
bomiczkowicz 2011-01-20 13:13:33
i urwało się dla przydupasów,nie poszaleją sobie kierownicy rejonów,choć nikt nie zyskał z nowym rokiem to pocieszające jest że będzie po równo
anonim 2011-01-21 00:09:25
Witam. Wie ktos ile zarabia sie w dziale handlowym Bomi w Olsztynie? Szukaja kogos do pracy, ale z tego co slyszalam uza tam rotacja? praca cięzka i nieplacone nadgodziny, ktore trzeba zostawac i soboty. To prawda? Ile sie zarabia?
przycisk z nokii 2011-01-24 17:22:44
Bańke milion się zarabia (usunięte przez administratora) I odwal się.
anonim 2011-02-11 15:19:12
brawo za odwagę, prosimy o jeszcze :) może ktoś posłucha i zwolni. popieram.
anonim 2011-02-14 15:52:39
to nie wiem czy dostałaś już wypłatę w lutym jak tak to nie wiem czy jesteś jeszcze taką optymistką bo ja NIE wymagania coraz większe a zarobki jak z przed 9 lat kiedy to zaczynałam mam wrażenie że zarząd chce doprowadzić nasza do zamknięcia
1
xeq 2011-02-15 16:22:51
A po polsku?
czarna 2011-02-23 00:38:27
Bomi 5 na Kanta najgorszy sklep,pani kierownika nie dba o opracowników tylko o swój tyłek,traktuja nas jak złodzieji.Zabieranie dni wolnych to norma.
1
anonim 2011-02-23 15:02:16
Chyba mnie już nic nie zdziwi, a myślałem, że ciekawa i rozwojowa firma, w której się korzenie zapuszcza.
Widzieliście:
http://biznes.trojmiasto.pl/Siec-handlowa-Bomi-zwalnia-grupowo-n45500.html

Tylko prezesostwo się bawi. Pozdrawiam Trójmiasto.
kasia 2011-03-05 23:45:04
to troche si zmienilo. za moich czasow byla super ekipa: dorotka, dwie ale i krystyny dwie. robic swoje olac malpy :) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w bomi to norma
giz 2011-04-01 00:09:21
w bomi na redykajnach w olsztynie zastepcy kieownika sa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedynymi osobamii z kierownictwa króre potrafią kierowac pracownikamii są kierownik główny magdalena m.i agnieszka d .reszta poprostu nie nadaje się do tego typu pracy taka jest moja opinia i mysle że dyrekcja powinna powaznie sie nad tym zastanowic .pracownik nie ma nic do p[owiedzenia stosowany jest mobbing na kazdym kroku.doprowadzili do ukladow ktore sa krzywdzace co do niektorych pracownikow.nie lizesz dypy nie istniejesz poprostu.tam pracownik nie ma zadnych praw .traktowany jest jak bialy murzyn w taki sposob wykorzystuja swoja wladze.i wydaje im sie ze wszystko moga .hamskie odzywki itp.poprostu test tak ze jeden pracownik który opierdala się przez 8 godzin i nic nie robi ma wspaniale relacje z panią anna z.(zastepca kierownika) a pracownik ktory [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez osiem godzin jest traktowny jak smiec.CZY KTOŚ TO ZROZUMIE!!!!!!!! LUDZIE DLACZEGO DAJECIE WŁADZĘ OSOBOM KTÓRE NIE MAJĄ POJĘCIA JAK JĄ WYKORZYSTYWAĆ!!!!!!!CZY KTOS Z DYREKCJI BOMI S. A. W KOŃCU ZAREAGUJE CZY NA ZAWSZE TEN SKLEP BĘDZE SKLEPEM TYLKO Z NAZWY
poprostu ja 2011-04-06 11:38:09
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Uważam jednak, że jakakolwiek walka okaże się zbyteczna. Pracownicy mogą sobie popisać i ponarzekać, jednak tylko taka forma podejrzewam im została. Ile było rozmów, ile było próśb i dalej nic. W jednej kwestii góra ich wysłuchała. Rozbili "szajkę" znajomych na stanowiskach kierowniczych, dali im nowego (tu się zgadzam giz) wspaniałego kierownika Głównego Panią (usunięte przez administratora). Jednak została jeszcze (usunięte przez administratora). ciężar z którym pracownicy się borykają od dłuższego czasu.Ta kobieta jest nie reformowalna. Nie ma własnych zasad.(usunięte przez administratora). Nie tylko pracowników traktuje przedmiotowo, ale klientów również (nie raz miałem problem z uzyskaniem faktury od tej Pani). Opryskliwość to jeszcze jedna cecha tej Pani.Jeżeli jest mowa o KIEROWANIU grupą, to należy nią kierować a nie rządzić. Różnica między kierowaniem a zarządzaniem jest bardziej skomplikowana. rządzić można własnym zadkiem, a kierować można ludźmi, pod warunkiem, iż taką umiejętność się posiada.
1
anonim 2011-04-08 12:00:26
Bo Bomi idzie na ilość coraz więcej sklepów a coraz gorsza jakość. A co do słów \"LUDZIE DLACZEGO DAJECIE WŁADZĘ OSOBOM KTÓRE NIE MAJĄ POJĘCIA JAK JĄ WYKORZYSTYWAĆ!!!!!!!\" To może zaczyna się od samej góry i tam maja władzę, której nie potrafią wykorzystać..
kasjerka bomi dajtki 2011-04-10 20:59:37
Istna tragedia w tych sklepach,a zwłaszcza na dajtkach tam owe kierowniczki pamiętają czasy hitlera i tak rządzą,stara wiedźma (usunięte przez administratora) co za szuja i stara wyga,jebie przy klientach zamiast zaprosić pracownika na zaplecze i powiedzieć co jej leży na sercu,wymaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie co,robi z pracownika śmiecia,pozwalniała dobre a zostawiła chłam i same cwianiary podpierdalacze które i tak ja okradają jak tylko znika ze sklepu,stara rura ufa załodze a po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ją jebią ha ha ha niejaka (usunięte przez administratora) i jesze parę innych osób.Stara ślepa kura z tej wielkiej pani kierownik,nawet ubrać i zadbać o siebie nie potrafi.Ostrzegam przed zatrudnieniem sie na dajtkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bagno,nawet kierownictwo oszukuje,mieszkam na przeciwko więc widze co tam sie wyrabia i kto co wieczorem wynosi,co podjerzdza i komu co sie do osobówki pakuje,a później ola boga manko na parenaście tysięcy,najpierw dobierzcie się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu a później wincie pracowników i zabierajcie nam premie!!!!!!!!!!!!!!Pracownik bomi na dajtkach(mam gdzieś co pomyślicie i tak już nie długo tutaj zostanę,ale jeszcze was ojebię tak jak nas robicie z wypłatami i innymi sytuacjami).Pracownik to nie niewolnik i swoje prawa ma!!!
kasjerka bomi dajtki 2011-04-10 21:05:20
owszem jest jeszcze niejaka (usunięte przez administratora)na dajtkach szuja i świnia,zero kultury i szacunku dla pracownika.Ludzie to nie jest praca to (usunięte przez administratora),a zwłaszcza na dajtkach!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik działu mięsnego a może kasjerka nie ważn 2011-04-10 21:10:55
sama sobie pracuj z tymi molochami istne kręctactwo i cwaqniactwo,a wypłata 1000zł nie wychodzi po za zera,kurwa czy wy naprawdę tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteście niż ustawa przewiduje??!!Wielka jaśnie pani kierownik jolanta w brylach ślepa jak kret a pracownicy ją dymaja bez mydła i udaje wielkąpani kierownik co to nie ma fasonu,pani (usunięte przez administratora) to była kierowniczka z sercem,ale teraz jej nie ma i pracuję z starą wydrą
23 2011-04-13 11:20:17
a ja z bomi w legionowie. tu tez mamy przesrane,zwalniaja nas albo same odchodzimy.kierowniczki tez juz nie wyrabiaja i maja dosc i wszystkie swoje złosci przelewaja na nas.kaza zostawac po godzinach albo z dnia wolnego sciagaja,nie trzymaja sie grafiku pracy a jak potrzeba wolnego to łacha wielka.pan romanowski to powinien zastanowic sie nad swoimi decyzjami w sprawie zwolnien a najlepiej to sam powinien przyjsc do pracy i porobic w sklepie tydzien to miałby pełne rozeznanie w sytuacji. co do szuj to sa byly i beda zawsze i wszedzie.
anonim 2011-04-17 18:40:52
w ogóle w bomi w olsztynie pracowników ma się za nic....były podwyżki od stycznia a wypłaty mniejsze!!!to jest normalne?niech ci na górze zmniejszą sobie zarobki a nie zabierają tym najbiedniejszym...jedni stoją i drapią się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a drudzy zapierdzielają-tak jest w tym sklepie.oczywiście kierownictwo nic nie powie bo wazelinki smarują.... szkoda słów na tych naszych kierowników...ciężko jest wyprosić weekend wolny na szkołę...nie rozumiem...jak można nie pozwalać pracownikom się kształcić?! to jest chore....pamiętajcie ..a jak będziecie na zwolnieniu to zaraz będą was straszyć żę nie przedłużą wam umowy...laski w końcu zarabiamy takie kokosy aż żal....
jolanta 2011-05-24 15:59:45
Ci specjaliści to jedna wielka porażka!!!!!!!!!! przecierz oni sobie wogóle nieradzą kto to wymyślił za nich trzeba wszystko robić
bomiczka olsztyn 2011-07-01 13:49:18
i w ten oto sposób z wielkim triumfem żegnamy Panią (usunięte przez administratora):) oby ci się franco noga powinęła i abyś trafiła na gorszą od siebie, jak prace znajdziesz :) tyle męki i (usunięte przez administratora) poszłoooo....
Ps. Dziękujemy temu kto doprowadził do wywalenia fo-pa usunięcia pani (usunięte przez administratora).Wielki człowiek. "szajek czas upłynął" .
czarna 2011-07-01 14:58:40
kanta 12 najgorszy sklep działowa wędlin (usunięte przez administratora)z niczym sobie nie radzi,nawet zamówienia nie umie zrobić liże tyłek kierowniczce.
1
anonim 2011-08-18 18:33:23
ja chce sie wypowiedziec na temat sklepu na Kanta rast ... tak jak tam traktuja ludzi to jeszcze gorzej jak w jakims obozie dni wolne sa zabierane , grafik to chodzi jak...... , nic nie mozna sobie zaplanowac bo codziennie inaczej grafik tyrac za dziesieciu ale wyplata to marny grosz pracownik zwykly to smiec ... ludzi ktorzy kabluja i liza dupy to maja i wolne i chodza tylko na rano ..... na dziale wedliny mieso tam to poracha dupolizy maja tylko pierwsza zmiane niby jedna dlatego chodzi bo ma dziecko to musi chodzic na rano a ta druga to ja nie wiem dlaczego , a my to mamy psy w domu my nie mamy dzieci my musimy przychodzic na drugie zmiany niech chociaz traktuja nas po rowno bo nikogo nie stac aby wynajmowac nianki do dzieci a o opiece na dziecko to mozna zapomniec ale dwie sa nietykalne jak to mowi jedna pani dzialowa....a co do kierownicstwa p.(usunięte przez administratora)ok ale reszta to tylko potrafi zadzic ganiac rozkazywac nogi czlowieka bola od chodzenia na dziale wedliny mieso ale one jakby mogly to sklep by zostawily otwarty nawet cala dobe a same mialy by pole do popisu.... dzieki bogu juz nie pracuje tam bo tam sie nie da pracowac moze w koncu ktos normalny zareaguje i stanie w obronie biednych pracownikow...moze ktos odpowiedni przeczyta i zareaguje nawet ktos z telewizji i naglosni to wszystko co tam sie dzieje....i za nie caly tysiac czlowiek tyra caly miesiac nawet najnizszej krajowej tam nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-09-16 22:00:53
skoro jesteś taka pokrzywdzona to trzeba było iść do Sądu Pracy albo do PIP,uczciwi pracownicy pracują a ty zapewne jesteś pierwszym złodziejem dobrze że odeszłaś ,gratuluję kultury i dobranego słownictwa.
uczaca sie 2011-09-25 22:46:13
pracuje w bomi i powiem wam ze kierownictwo jest ok. a co do wolnego to jest roznie nie narzekajmy tak az bo strasznie nie jest.... jak chcemy wolne to pod nasze potrzeby jest układany...... a tak poztym nie ma na co narzekac i tak pracy w naszy mregionie jest małó...
anonim 2011-10-13 08:43:44
chciałbym wypowiedzec sie na temat sklepu rast na kanta na jarotach jest to najgorszy sklep ze wszytskich rastów w olsztynie. ponieważ z pań kasjerek sobie robią sprzątaczki.... jak tak mozna to jest poprostu hańba. jakby zajeła sie tym wszytskim inspekcja pracy to by było inaczej..... lub nagłośniono by to było w telewizji.... współczuje tym co tam pracuja za marne grosze.....a jesli chodzi o kierownictwo to tylko jest na pokaz wyjdzie poprzekłada jakies tam towary i tyle...

anonim 2011-11-26 20:16:36
A ja w Bomi pracowałam kilka lat. Żadnych możliwości awansu, jakichkolwiek zmian na lepsze o podwyżce nie wspominając. Wręcz przeciwnie - zarabiałam mniej niż na początku po tych ciągłych zmianach warunków płacy. Opuściłam Bomi bez żalu i tęsknić nie będę. Nie rozumiem tylko tych wiecznie zestresowanych kierowników (bo znowu coś się nie podoba regionalnemu, bo znowu na zebraniu ich zgnoił prezes) pracujących 7 dni w tygodniu na dwie zmiany za 3500 brutto.
pracownik 2011-12-29 15:23:02
weż się do roboty
ble ble ble 2012-01-11 10:13:43
koszmar
janryszard53@gmail.com 2013-05-06 11:59:52
I będzie płacz. Lament i wyrywanie sobie,włosów.Każdy ma szanse równe.Ale mnie już wszystko, jedno.Leżą sobie jak kot Bazyli.Na piecu.
lisu 2015-02-19 21:23:16
no tylko że mimo tego iż Ty o tym wspomniałeś to dalej widać , że ludzie niechętnie piszą o takich rzeczach. Skoro może nie o wynagrodzeniu to jesteście w stanie powiedzieć kilka słów na temat tego jak właściwie pracuje Wam się w BOMI ? chodzi mi przede wszystkim o atmosfere i kontakt z przełożonym .
Ami 2015-03-12 00:08:20
Czy działalność firmy można sklasyfikować jako sprzedaż detaliczną w nie wyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych? Czy pomyliłem firmy, bo przyznam wam, że nie mogłem trafić na żadną stronę internetową, która chociaż w jakiś sposób byłaby powiązana z Bomi w Olsztynie.
sigrid 2015-03-26 05:57:43
No Bomi w Olsztynie to jest przecież po prostu najzwyczjaniej w świecie sklep spożywczy, nie wiem czy Cię @Ami taka odpowiedź satysfakcjonuje, ale mówie Ci co wiem. Kiedyś sklepy Rast połączyły się z Bomi, Bomi ich tak jakby przejęło i teraz w ich lokalizacjach są sklepy Bomi. Czekam aż zwolni się gdzieś miejsce dla kasjerki, np w sklepie przy ulicy Boenigka
smag 2016-05-12 13:07:01
juto, z tego co mi wiadomo to więcej takich ofert pojawi się w przyszłym miesiącu tak żeby przygotować się lipiec - sierpień. Podpowiedzcie, czy ktoś z was już z nimi współpracował i jest w stanie powiedzieć jak u nich to wszystko funkcjonuje i jakie zarobki ?
Zostaw swoją opinię o BOMI S.A. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOMI S.A.