logo Spokey Sp. z o.o.

Spokey Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Spokey Sp. z o.o.

spokey 2011-05-20 20:45:08
rewelacja :-) super atmosfera :-)
him 2011-10-14 22:45:53
Firma godna polecenia fajna atmosfera i zgrana ekipa.
Placa jak w zegarku i maja zapedy na firmy ktora normalnie traktuje ludzi i kobiety w ciazy. Ja polecam.!
pracownik 2011-10-22 19:42:25
Super firma, świetna atmosfera, zarząd rewelacyjny, aż miło sie pracuje. Dbają o pracowników, a na zewnątrz naprawde mają dobry wizerunek (patrz np. targi w Kielcach). Nie zatrudniają byle kogo i to da mnie ogromny plus. To nie miejsce dla przeciętniaków!
1
xxl 2012-04-03 09:50:59
dość trudno się dostać do tej firmy, zatrudniają tylko najlepszych z branży, ale chyba o to chodzi żeby pracowac u najlepszych i najlepszymi :-)
szukam pracy 2013-06-19 12:45:15
a są jakieś aktualne wolne stanowiska? wie ktoś o rekrutacji?
1
anonim 2013-08-16 08:28:49
Masakra !!!!!
BYŁY PRACOWNIK 2013-08-24 19:25:14
BEZNADZIEJNA FIRMA NIE POLECAM
Marcin 2013-08-30 15:53:34
Pracuję w tej firmie 7 lat. Mogę powiedzieć,że nie jest to firma dla kombinatorów,leniów,nieudaczników życiowych.Tutaj pracują najlepsi z najlepszych.Nie ma miejsca dla ludzi którzy szukają pracy lżejszej od leżenia.Wszystkie negatywne opinie,są od tych,którzy zostali zwolnieni z własnej winy.Cóż mogę powiedzieć..Dla mnie super.Przede wszystkim duża niezależność i "wolna ręka" w decyzjach związanych z moją pracą.Zarząd bardzo wyrozumiały w sprawach zawodowych,oraz życiowych.Sam ustalam sobie harmonogram pracy.Nikt mi nie zarzuca np.dlaczego wyjechałem z domu o 9.00 a wróciłem o 15.00 :)Brak GPS w samochodach (zaufanie Zarządu do pracowników).Lużna,bardzo fajna i przyjemna atmosfera.Dodatkowe nagrody dla najlepszych (kina domowe,laptopy itd.).Praca tutaj to przyjemność.Swietna zgrana ekipa super ludzi.Plany realne.Oczywiście jak to w handlu są miesiące gorsze i lepsze.Reasumując:Jeżeli chcesz pracować u najlepszych i z najlepszymi to firma dla Ciebie.Jeśli jesteś leniem,kombinatorem brak Ci ambicji,szukaj pracy gdzie indziej.
4
nm 2013-09-01 13:52:35
a jak w easy
spokey 2014-01-08 09:34:59
Coraz to gorzej....
1
spokey 2014-01-08 09:36:38
Zgadzam się
zainteresowany 2014-01-13 18:10:20
Witam, będę wdzięczny za konkretne informacje odnośnie:
- atmosfera
- godziny pracy
- obowiązki na stanowisku Koordynatora
- przełożeni
- narzędzia pracy

Bardzo dziękuje za konkretne informacje i pozdrawiam
kujawiak 2014-02-09 15:02:31
Mam pytanie jak a jak w Easy dyrektor na kujawsko-pomorskie? slyszalem ze ostry ale jest bardzo w porzadku..
astec 2014-03-07 15:58:44
Spokey szuka obecnie na stanowisko PRODUCT MANAGER, nie wygląda to źle, ogłoszenie jest oczywiście na ich stronie internetowej.
2
wojtek 2014-03-12 10:50:42
Właśnie taka praca, jaką oferuje w obecnej chwili spokey by mnie interesowała, jakby ktoś mógł opisac aktualne warunki byłbym bardzo wdzięczny.
1
pracownik Spokey 2014-04-06 17:18:34
do kujawiak-a popytaj w firmie ile osob od super dyrektora sie zwolnilo i popytaj na targach jak go lubia moze przejrzysz na oczy
4
Przestroga 2014-09-22 03:33:14
Pracowałem w różnych firmach i na targi przyjeżdżałem handlować a tutaj sam nosisz wszystko nawet na 3 piętro- jak nie ma windy i to w godzinach 18-22-ga po 400-600km trasie po poprzednich targach, bo oszczędza się na pracowniku. .Pracujesz jako handlowiec a robisz wszystko .Ok targi wyjątkowa sytuacja, ale masz budżet na hotel i okazuje się że nocuje w trójkę(usunięte przez administratora) w pokoju bo ktoś chce wypić piwko za darmo i spisz w trzy osobowym pokoju a faktura za kwotę jak każda osoba śpi osobno, zero intymności i wieczorem musisz dotrzymywać towarzystwa przy kolegach bo tak wypada jak nie to nie nadajesz się do zespołu-wiadomość dla szefa firmy. To da się wytrzymać, ale jak zmienia się przedstawiciela co kilka miesięcy, bo wypowie się za głośno, że takie warunki mu nie odpowiadają i opinia jest taka, że nie nadaje się ? to daje do myślenia. (usunięte przez administratora) Tak dzieje się od początku 2014 r-wiadomość dla Prezesa firmy jak działa świadomie dział sprzedaży Easy . Nie polecam bo szkoda czasu i trudu, bo ludzie pracujący tam od lat i tak postawią na swoim i na tak małym stanowisku PH zmienią każdego nie pasującego do nich (usunięte przez administratora) Przydał by się audyt niezależnej osoby która oceniła by całą sytuację (usunięte przez administratora) Pozdrawiam i nie polecam dla chętnych zmienić pracę.I pytanie dlaczego nikt z konkurencji nie zdecydował się na pracę? I jeszcze jedno pytanie- jak smakowała premia za kwartał? (usunięte przez administratora)
Elizka 2014-09-29 13:09:39
Ojej, ale biadolicie. Pracowałam przez kilka lat jako rms ( od 2007 do 2011). odeszłam po urodzeniu córki i do dzis żałuje. No cóz chciało sie miec więcej czasu dla rodziny. Praca na prawde niezle platna, z premiami spokojnie srednia krajowa, atmosfera ogólnie spoko ( wiadomo, nikt w handlu po głowie nie głaszcze), ale mało jest firm wrazliwych na sytuacje prywatne pracownika, a ta jest. Super pakiet szkolen, fajni pracownicy. Wczesniej pracowałam w korporacji na stanowisku kierowniczym i tu odzyłam.Fakt, trzeba miec tzw. samodyscypline, ale to chyba dobrze. Ja polecam, dobrze wspominam.
1
dlugopisik 2014-10-12 13:21:24
chodzi o MN?
plastelinka 2014-10-13 20:10:30
Michal chodzi o EASY!
Yeti 2014-10-16 19:49:18
masz racje bylo fajnie jak był prezesem Pan Stopa..wlasnie był... czlowiek na poziomie po prostu ludzki!a teraz ........bez komantarzy
Przestroga 2014-10-19 06:11:30
Jakie prywatne sprawy na wyjezdzie służbowym ? Elizka nie mydl oczu innym
i doczytaj do końca. Z drugiej strony kto interesuje się jeszcze firmą w której pracował trzy lata temu - pomyślcie ludzie.
Elizka 2014-11-24 14:10:49
Nie wiem o co ci chodzi, a niby dlaczego mam sie nie interesowac?
klikacz 2014-12-13 14:31:39
ten controlling o którym wspominaliście wydaje się jakimś ciekaszym stanowiskiem od innych, na czym ta praca dokładnie polega? no i przede wszystkim czy ogłoszenie jest nadal aktualne... a ogólnie to ile tam płacą netto w Spokey? jeśli ktoś z sentymentu sprawdza wpisy o dawnej firmie na forum to znaczy że dobra musi być skoro takie więzy
Pracownik.. 2014-12-24 15:18:17
Wspaniała firma.Świetne zarobki,wysoka kultura pracy,oraz to co najważniejsze mega szacunek zarządu do pracowników.Pracuję w tej firma kilka dobrych lat i nie zamieniłbym Spokey-a na żadną inną.Jesteśmy jedna wielką "rodziną".To nie jest firma jak każda która wyciśnie Cię jak cytrynę i kopnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma która w trudnych sytuacjach czy to życiowych czy zawodowych,zawsze poda Ci rękę.Pakiet szkoleń podnoszących kwalifikację,dofinansowania jeżeli ktoś chce się dokształcać.Super nagrody dla najlepszych.Najnowsze Fordy Focusy.Czego chcieć więcej..
7
dj 2014-12-27 14:31:27
Pracownik...a jak w Easy tez tak super
TTM 2015-02-09 17:20:42
Chciałbym aplikowac do Easy podajcie adres i ewentualnie do kogo?
KS 2016-03-09 16:50:33
Witam chce zlozyc aplikacje na stanowisko rms na slaskie,opolskie,dolnoslaskie podajcie konkret do kogo?i jak oceniacie easy stationery?konkrety napiszcie co i jak?
zgorszony 2016-03-24 17:47:14
jaka atmosfera ????? na magazynie ???? obódz sie zrubcie sobie porzadek z niekturymi pracownikami
Zgorszona 2016-03-24 18:33:43
Czlowieku, skonczyles chociaz podstawowke. ja rozumie, ze mozna sadzic byki, ale Ty chyba nie miales polskiego w podstawowce. Zalamka
Byly pracownik 2016-04-27 14:42:41
Pozadek to by byl jak by zasada spychologi znikla
hahah 2016-05-17 09:52:27
wrazylwosc na sprwy prywatne pracownika - mam rozumiec ze pytanie "nie mozesz tego przelozyc" to wrazliwosc
rs 2016-05-17 10:00:45
rozgladaj sie za republika sportu w internecie bo to od nich jest sprzedaz internetowa albo szukaj kontaktu z RMS badz korydanacja spokey
Tia 2016-05-19 15:15:47
Dawid, przyznaje. ze nie dalalam rady przejsc Twojej tyrady. Nie wiem tez o co Ci chodzi, czlowieku.Rada: zacznij pisac streszczenia,bo w tym przypadku opinie wystawiasz tylko sobie. Kogo obchodzi jakis Bolo itp itd.
Prawda boli 2016-05-19 17:31:47
Dlaczego opinia napisana przez Dawida zostala usunieta. Moze usuncie z firmy osobe ktora nie dokonca stosuje sie do ustawy o danych osobowych i udzila osoba trzecim informacji na temat bylych pracownikow.
1
Dawid S. "Dziki" 2016-05-19 17:50:43
Nie mam zamiaru pisac streszczenia pisze cala prawde o tym jak jest i nic nie ukrywam
2
Daaan 2016-06-17 21:03:28
Praca w Katowicach wydaje się naprawdę ciekawa, jestem mocno zainteresowany, jaki mają email oni w Spokey?
Zostaw swoją opinię o Spokey Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spokey Sp. z o.o.