brak logo

Cementownia Warta

Trębaczew

Opinie o Cementownia Warta

anonim 2009-03-26 01:14:18
Cementownia Warta to solidna,rozwojowa firma.Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobrą.Atmosfera i ludzie tam pracujący są mili i koleżeńscy.Pensje są różne w zależności od zajmowanego stanowiska.
1
anonim 2009-06-24 18:39:34
bzdura cementownia to jedno wielkie populistyczne i nepotyczne bagno ludzie sa wilkami a trzezwo myslacy owieczkami trzeba pisac prawde a nie bzdety nie ma tam nic oprocz syfu
2
anonim 2009-06-24 19:08:14
anonim - 2009-06-24 18:39:34

bzdura cementownia to jedno wielkie populistyczne i nepotyczne bagno ludzie sa wilkami a trzezwo myslacy owieczkami trzeba pisac prawde a nie bzdety nie ma tam nic oprocz syfu

pewnie zatrudniaja kierujacych po podstawowce a gnoja wyksztalconych licza sie plecy i lapowy brygadzista nie umie dobrze sie wyslowic ale donosic umie a w (usunięte przez administratora) sa mistrzami kierownicy nic im nie mowia bo premia sie liczy
2
anonim 2009-06-24 19:12:01
dyrektorze wydajnosc wzrosnie jak dol uporzadkujesz bo kazdy leje na ta twoja cementownie z robotnikow na te dolna kadre
1
anonim 2009-07-29 22:44:34
anonim - 2009-03-26 01:14:18

Cementownia Warta to solidna,rozwojowa firma.Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobrą.Atmosfera i ludzie tam pracujący są mili i koleżeńscy.Pensje są różne w zależności od zajmowanego stanowiska.

co ty piszesz za glupoty
1
K 2013-12-12 22:43:38
Żałosne opinie, nie wiem czy wiecie ale cementownia ma obecnie najwyższy wskaźnik sprzedaży od bardzo wielu lat, lokalne społeczeństwo chwali firmę za profesjonalizm, doskonałe dbanie o pracowników i socjal i bhp. Narzekają głównie miernoty bez papierów z worka, którzy są źli na cały świat, że Cementownia ich nie zatrudni bez uprawnień...
pracownik1 2014-07-31 12:55:33
Funkcjonuje dobrze tylko ze gdzie indziej ludzie chca obok swojego miasta spalarnie smieci albo spalarnie opon my mamy 2 w 1... !!!?? zamknac tych wszystkich co za łapóki podopuszczali do takich umów z zerową korzyścią dla pobliskim miast jedyne co to ścieki mogą wypuszczac do rzeki. Niemcy do nas zwożą całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od siebie opłacają dobrze naszego prezesa i robią z nas 3 świat
AN NA 2015-03-29 14:51:19
fatem jest, że Cementownia funkcjonuje bardzo dobrze, jednakże kolejnym faktem jest to, że stanowiska (szczególnie biurowe) są obsadzane po znajomości w większości i osoba, która nie ma tam - mamy, taty, wujka, cioci, znajomego, który szepnie dobre słówko - zatrudnienia nie znajdzie. Z resztą jak wszędzie teraz....Tyle w temacie.
2
ka365 2015-07-20 21:24:34
Prawdą z pewnością jest że jeśli ma się znajomości łatwiej się dostać ale nie prawdą jest to że "brygadzista nie umie się wysłowić" bo skoro brygadzista kończy studia np. na zarządzaniu i inżynierii produkcji to raczej musi potrafić się odezwać a zwłaszcza jeśli ma ludzi pod sobą.
lol 2015-08-10 16:03:17
Co do pracy, to bez pleców niestety i wykształcenie nie pomoże u nas w Cementowni. Poza tym od paru lat można wejść na stronę tego "muzeum" i ofert pracy zero:) nawet dla zwykłych "roboli" bez szkoły. Ludzie zarabiają tam dobrze, lecz to tylko w większości zmęczeni pracą "dziadki", dlatego nie ma wydajności. Natomiast młodzi ludzie stoją jako bezrobotni pod blokami, bo nigdzie nie ma pracy. I na koniec tak jak czytałem w jakimś artykule, średnia pracy 60-cio latków to 6300zł, a 25-cio latków to 2300zł. Paranoja.
1
Nikodem 2016-07-05 01:22:20
Wiem wiele na temat pracy w cementowni Warta
Pierwsza sprawa to Ci którzy tak pięknie starają się załagodzić niektóre wypowiedzi to pracownicy biurowca bo przypadkiem weszli na te wypowiedzi, a i tak są mało aktywni bo jest ich prawie 400 a dla porównania fizoli podobna ilosć w systemie 3 zmiany (biurowiec przeciętnie od 8 do max 16)
Następnym faktem jest to, że liczą się tylko plecy czyli jesli je masz to robisz jako tzw fizol a jesli masz wykształcenie odpowiednie oraz tzw plecy to trafisz na myslącego nikomu niepotrzebnego do budynku zwanego biurowcem a w moim postrzeganiu spędem ludzi, którzy powinni się wstydzić tego co pokazują bo większosci słoma z butów wystaje. Jednoczesnie powiem, że nie wszystkich się to dotyczy (najgorsi są na niskich stanowiskach) bo człowiek, który jest najważniejszy prawdopodobnie mysli podobnie, ale nie widzi sensu walki skoro jakos się to toczy.
No i co do rozwoju kariery to niestety tu nikt na to nie liczy i nic takiego nie ma miejsca.
Zarobki dobre oraz składki od wynagrodzenia
Ludzie wredni i ciężko tu o kumpla z pracy
Ogólnie cementownia Warta żyje swoim tempem oraz systemem więc lepiej przestańcie snić o pracy w tym miejscu bo jesl jakims cudem tam traficie to do emerytury wyssie z was całą energię. POZDRAWIAM
2
axsxs 2016-07-14 19:33:10
SUper, że zarobki mają na na prawdę wysokim poziomie @lol. Ja to bym się załapał na specjalistę ds. sprzedaży produktów chemicznych, ale chyba nie pokazało się ostatnio takie ogłoszenie. Widocznie relacje opierają się na pozytywnych stosunkach i atmosfera na tym korzysta.
1
Zostaw swoją opinię o Cementownia Warta - Trębaczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cementownia Warta