Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. MAG-ROAD

Pracowałeś w firmie P.H.U. MAG-ROAD i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
~abc - 2012-01-21 17:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma powinna zmienić nazwę na Mag(ic) Road, magicznie znikają dane przez nich obietnice, tak w sprawach kadrowych, jak i biznesowych. Dobrze się dwa razy zastanowić, zanim podejmie się współpracę.
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-09-28 19:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w firmie, od dawna jak dla mnie ok,kasa na czas, zarobki w porzadku. Auta zadbane. Dlugie trasy
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-01-27 16:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
omijać z daleka,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miruch - 2014-02-21 15:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'Robert" może miałeś zapis w umowie, że aby dostać tą ostatnią kasę to musiałeś przepracować np. do końca miesiąca. Czasami tak bywa
zdjecie uzytkownika
gamdaor - 2014-03-13 14:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)U nich się jeździ na wariackich papierach , tam pracownik nie ma żadnych praw, ma tylko obowiązki.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gamdaor - 2014-03-14 09:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak ,to co prawda i co nie wygodne to aut. Brawo Mag Road, tylko tak dalej, to będziecie jeździć taczkami.Wszystko do czasu, (usunięte przez administratora)Prowadzicie błędną politykę kadrową, w ten sposób ta firma nigdy dobrą nie będzie.
zdjecie uzytkownika
saito - 2014-06-14 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale Ci którzy zostali nawet zachowując się tak jak piszesz, to mogą liczyć przynajmniej dzięki temu na porządną kasę?
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-06-23 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-01-27 16:52:50]:
Bzdury piszesz, zobacz jak się firma rozwinęła, a dobrzy szoferzy zarabiają pod 7 koła do ręki, firma nie poszukuje kierowców, tylko zwiększa tabor. Takie męty co nie chce się pracować piszą bzdury na dobrą firmę, gdzie jest dobrze poukładana praca, i kasa dobra, i zawsze na czas!. Szkoda ze wsród kierowców są tacy idioci, co tylko wypisują na firmę głupoty, i potem się dziwic, a szefowie traktują was tak, jak na to zasłużyliście, bo jesteście nierobami, i tak trzeba sobie jasno powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-06-23 16:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest jak dotąd najlepsza firma w jakiej pracowałem, a to co tu wypisują, to są byli kierowcy, którzy kradli, i mysleli ze nikt sie nie zorientuje. W Magroad trzeba pracować rzetelnie, i uczciwie, wtedy wszystko jest ok, a szef nie jest głupi, wiec tacy nędzni kierowcy się nie utrzymają. Pijaczki, i nieroby odpadają szybko, i potem im zal d...e ściska. A magroad to dobra solidna firma, i złego słowa nie powiem na nią, bo tam pracuję, i dobrze zarabiam, napewno wiecej, niż na polskie realia w 90% firm. Tylko trzeba się zastanowić, czy się chce pracować czy udawać ze się robi. to tyle , bajo
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-06-24 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiacie się dobrej firmy, bo was nie chcą tam. Firma w porządeczku jest, oby tak dalej, jak widać można uczciwie robić biznes, i wszyscy są zadowoleni, moze poza tymi, co już nie pracują, i tu piszą głupoty.... (usunięte przez administratora). Pozdrawiam dobrych driverów.!
zdjecie uzytkownika
Arti - 2014-06-25 11:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję, dzialam, jest ok, że wymagają jazdy to chyba logiczne, skoro sie jeździ zgodnie z tacho, to napewno nikt nie będzie respektował siedzenia, tym bardziej ze jest dieta, i nie ma kombinacji. Wiec wiadomo ze wymagają też jazdy solidnej
zdjecie uzytkownika
Arko - 2014-06-27 11:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dla ludzi którzy lubią swoją pracę- kierowcy, a nie dla nieudaczników, którzy przypadkowo zrobili lejce, i tylko patrzą zeby się uchlać na parkingu, i kombinują, żeby siedzieć, nie jechać. Ja nie narzekam, a nawet jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
John - 2014-08-21 09:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne Dno, tak mozna określić gościa Reza. Ty Sławek, uchlałeś się we Francji, i cię złapali, i co chciałeś żeby firma za ciebie płaciła kasę :)))).. Głupi jesteś, logiczne ze ci firma obcięła za koszty które narobiłes. NIe masz co z tym zrobić i swoje smutki topisz na forum, pijaku. Zygi biorą jak widze takich draiverów jak ty na parkingu, patologie społeczne.
zdjecie uzytkownika
bunio - 2014-09-04 13:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku przeczytaj swój post i pomyśl kto w tej "konwersacji" jest tak naprawdę prostakiem. Są kierowcy , którzy pracują w Mag-Road przez długi czas i nie myślą wcale o zmianach, także da się tu pracować zarówno na spedycji krajowej jak i międzynarodowej. Nie każdy urodził się do pracy za kierownicą
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-09 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę Andrzej że z Ciebie jest niezła ciota , jak siedzisz i piszesz takie kłamstwa a jak byles w firmie jeszcze to siedzialeś jak szczur pod miotła. Ciesz się, ze cie jeszcze do sądu nie podali za te oszczerstwa ale niedlugo się doczekasz, bo szef już z tego co wiem ,zamierza zrobić z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
kierowca bez pracy - 2014-10-31 17:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to u nich jest z wyjazdami zagranicznymi? dużo akich tras kursów miesięcznie jest i na ile się jedzie i w jakie miejsca przykładowo?zamiast się szarpać to mi pomóżcie
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2014-12-11 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, nie patrz na opinie kierowców degenaratów i alkoholikow, którzy zostali wyrzuceni z firmy, bo tylko patrzą gdzie zamoczyć dzioba
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2014-12-30 14:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd niby wiadomo kto jest degeneratem w kto alkoholikiem? i jakie to ma w tym kontekście znaczenie? mnie też jako kierowce poszukującego pracy bardzo interesuje ile się i gdzie jeździ oraz jak to się ma do systemu premiowego i płacowego. da się umowę o prace dorwać u nich obecnie? pozdrawiam i dzięx za pomoc
zdjecie uzytkownika
nie WASKI - 2015-01-30 14:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wąski. Ty chlapiesz jezorem na lewo i prawo. Piszesz oszczerstwa, bo łatwo siedzieć w kabinie i obawiać innych a. Tak za plecami można wszystko powiedzieć o każdym. Jestem wieloletnim pracownikiem i oszczerstwa jakie pisze ten waskivniexda się słuchać. Firma w pełni profesjonalnya i z nie ma się do czego przyczepić. Nie słuchajcie tych szumowin co piszą kłamstwa. Trzeba mieć swój rozum. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nie Marian - 2015-01-30 18:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Przyjdź do biura i idź do szefa i mu powiedz co za oszczerstwa tu wypisujesz. Będziesz miał sprawę sądowa za te pomówienia i kłamstwa jakie wypisujesz bezpodstawnie. Szefostwo złożyło juz papiery na policje. Ma wszystkie twoje wpisy na forach. Szef się wkurzył i ma rację. Tacy szmaciarze jak ty będą płacić, adwokat juz zaciera ręce, bo duzo jezorem machales oczerniales bezpodstawnie firmę. Psuje jej dobry wizerunek. Za to wszystko zapłacisz. Myślisz ze jesteś nieuchwytny bo nie zarejestrwales się. Jesteś w błędzie. Czekaj na wezwanie na komendę a potem na sprawę. Ustalą twój adres po IP i będzieszczęśliwego płakał. Dużo zaplacisz szef ci nie daruje. Twoje godziny są policzone. Będziesz płacił i płakał. I dobrze takich kretynów trzeba uczyć i wychowywać jak ich własna rodzina nie wychowała. W więzieniu się celuje takich. Nie słuchajcie ludzie takich głupocie co boją się zarejestrować i za plecami obraduje i smaruja na porządnych ludzi i firmy. Każdy ma swój rozum. Pozdrawiam normalnych, celów trzeba tępić.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kawka,ciasteczko i mydlenie oczu przez szefowa tak zebys do konca nie doczytal co podpisujesz
Pytania: czy mial pan juz sprawe w sadzie z jakims bylym szefem
zdjecie uzytkownika
Wnikliwy... - 2015-02-10 10:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z doświadczenia wiem, że tam gdzie smarują kierowcy na firmy, nie za ciekawie było.
A ile razy można wdeptywać w takie same g...? Wtedy lepiej dowiedzieć się wcześniej od tych doświadczonych zamiast na sobie doświadczać. Bo ile można doświadczać dziadostwa, wyzysku i oszustwa ze strony nie uczciwych pracodawców których w Polsce nie brakuje a statystyki organów kontrolnych nie kłamią o sprawach sądowych nie zapominając ( z winy pracodawców).
Jak prawdę napisali, nikt im nic nie zrobi i straszyć to sobie można. Piszcie kierowcy ale prawdę. Ja też pisałem różne rzeczy w różnych sprawach i nikt mi nic nie zrobił choć wielu straszyło.
Warunek, napisać prawdę i żeby było to dla dobra społecznego. W przeciwnym wypadku... konsekwencje mogą być dotkliwe jak i bolesne ;)
Co mogę doradzić, czytać uważnie umowy, nie godzić się na anomalie w firmach, egzekwować swoje prawa i nie poddawać się ani nie dawać się zastraszyć. Ale przede wszystkim samemu trzeba być w porządku, inaczej zawsze w każdej kwestii przegracie z pracodawcą bo zawsze mogą więcej... ale do czasu aż trafi kosa na kamień. Szkoda że rzadko bo wtedy szybciej wiele zmieniło by się w Polskich firmach transportowych. Problem w tym, że Wy sami sobie szkodzicie swoim zachowaniem, głupota i nie wiedzą. Powodzenia, dziękuję za wpisy.
zdjecie uzytkownika
Bronson - 2015-02-10 12:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze mi sie jeździ w firmie, jest w porządku. Kasa na czas, wypłata sie zgadza. Jezdzę, i czasem premia za spalanie i jazde tez jest.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. MAG-ROAD

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U. MAG-ROAD?
Zadaj pytanie
alert