brak logo

P.H.U. MAG-ROAD

Żyrardów

Opinie o P.H.U. MAG-ROAD

~abc 2012-01-21 17:02:11
Firma powinna zmienić nazwę na Mag(ic) Road, magicznie znikają dane przez nich obietnice, tak w sprawach kadrowych, jak i biznesowych. Dobrze się dwa razy zastanowić, zanim podejmie się współpracę.
2
mario 2012-09-28 19:19:31
Pracuje w firmie, od dawna jak dla mnie ok,kasa na czas, zarobki w porzadku. Auta zadbane. Dlugie trasy
2
Adam 2014-01-27 16:52:50
omijać z daleka,(usunięte przez administratora)
3
gamdaor 2014-03-13 14:28:03
(usunięte przez administratora)U nich się jeździ na wariackich papierach , tam pracownik nie ma żadnych praw, ma tylko obowiązki.(usunięte przez administratora)
2
gamdaor 2014-03-14 09:42:52
No tak ,to co prawda i co nie wygodne to aut. Brawo Mag Road, tylko tak dalej, to będziecie jeździć taczkami.Wszystko do czasu, (usunięte przez administratora)Prowadzicie błędną politykę kadrową, w ten sposób ta firma nigdy dobrą nie będzie.
1
Jacek 2014-06-23 16:24:03
Bzdury piszesz, zobacz jak się firma rozwinęła, a dobrzy szoferzy zarabiają pod 7 koła do ręki, firma nie poszukuje kierowców, tylko zwiększa tabor. Takie męty co nie chce się pracować piszą bzdury na dobrą firmę, gdzie jest dobrze poukładana praca, i kasa dobra, i zawsze na czas!. Szkoda ze wsród kierowców są tacy idioci, co tylko wypisują na firmę głupoty, i potem się dziwic, a szefowie traktują was tak, jak na to zasłużyliście, bo jesteście nierobami, i tak trzeba sobie jasno powiedzieć
1
Mario 2014-06-23 16:29:56
To jest jak dotąd najlepsza firma w jakiej pracowałem, a to co tu wypisują, to są byli kierowcy, którzy kradli, i mysleli ze nikt sie nie zorientuje. W Magroad trzeba pracować rzetelnie, i uczciwie, wtedy wszystko jest ok, a szef nie jest głupi, wiec tacy nędzni kierowcy się nie utrzymają. Pijaczki, i nieroby odpadają szybko, i potem im zal d...e ściska. A magroad to dobra solidna firma, i złego słowa nie powiem na nią, bo tam pracuję, i dobrze zarabiam, napewno wiecej, niż na polskie realia w 90% firm. Tylko trzeba się zastanowić, czy się chce pracować czy udawać ze się robi. to tyle , bajo
3
Mariusz 2014-06-24 16:33:40
Czepiacie się dobrej firmy, bo was nie chcą tam. Firma w porządeczku jest, oby tak dalej, jak widać można uczciwie robić biznes, i wszyscy są zadowoleni, moze poza tymi, co już nie pracują, i tu piszą głupoty.... (usunięte przez administratora). Pozdrawiam dobrych driverów.!
1
Arti 2014-06-25 11:45:29
Pracuję, dzialam, jest ok, że wymagają jazdy to chyba logiczne, skoro sie jeździ zgodnie z tacho, to napewno nikt nie będzie respektował siedzenia, tym bardziej ze jest dieta, i nie ma kombinacji. Wiec wiadomo ze wymagają też jazdy solidnej
1
Arko 2014-06-27 11:44:16
Firma dla ludzi którzy lubią swoją pracę- kierowcy, a nie dla nieudaczników, którzy przypadkowo zrobili lejce, i tylko patrzą zeby się uchlać na parkingu, i kombinują, żeby siedzieć, nie jechać. Ja nie narzekam, a nawet jestem bardzo zadowolony.
1
John 2014-08-21 09:38:45
Totalne Dno, tak mozna określić gościa Reza. Ty Sławek, uchlałeś się we Francji, i cię złapali, i co chciałeś żeby firma za ciebie płaciła kasę :)))).. Głupi jesteś, logiczne ze ci firma obcięła za koszty które narobiłes. NIe masz co z tym zrobić i swoje smutki topisz na forum, pijaku. Zygi biorą jak widze takich draiverów jak ty na parkingu, patologie społeczne.
1
janek 2014-10-09 14:26:26
Myślę Andrzej że z Ciebie jest niezła ciota , jak siedzisz i piszesz takie kłamstwa a jak byles w firmie jeszcze to siedzialeś jak szczur pod miotła. Ciesz się, ze cie jeszcze do sądu nie podali za te oszczerstwa ale niedlugo się doczekasz, bo szef już z tego co wiem ,zamierza zrobić z tym porządek.
Dziadek 2014-12-11 17:16:28
Dobra firma, nie patrz na opinie kierowców degenaratów i alkoholikow, którzy zostali wyrzuceni z firmy, bo tylko patrzą gdzie zamoczyć dzioba
nie WASKI 2015-01-30 14:50:23
Wąski. Ty chlapiesz jezorem na lewo i prawo. Piszesz oszczerstwa, bo łatwo siedzieć w kabinie i obawiać innych a. Tak za plecami można wszystko powiedzieć o każdym. Jestem wieloletnim pracownikiem i oszczerstwa jakie pisze ten waskivniexda się słuchać. Firma w pełni profesjonalnya i z nie ma się do czego przyczepić. Nie słuchajcie tych szumowin co piszą kłamstwa. Trzeba mieć swój rozum. Pozdrawiam
1
Nie Marian 2015-01-30 18:19:32
(usunięte przez administratora)Przyjdź do biura i idź do szefa i mu powiedz co za oszczerstwa tu wypisujesz. Będziesz miał sprawę sądowa za te pomówienia i kłamstwa jakie wypisujesz bezpodstawnie. Szefostwo złożyło juz papiery na policje. Ma wszystkie twoje wpisy na forach. Szef się wkurzył i ma rację. Tacy szmaciarze jak ty będą płacić, adwokat juz zaciera ręce, bo duzo jezorem machales oczerniales bezpodstawnie firmę. Psuje jej dobry wizerunek. Za to wszystko zapłacisz. Myślisz ze jesteś nieuchwytny bo nie zarejestrwales się. Jesteś w błędzie. Czekaj na wezwanie na komendę a potem na sprawę. Ustalą twój adres po IP i będzieszczęśliwego płakał. Dużo zaplacisz szef ci nie daruje. Twoje godziny są policzone. Będziesz płacił i płakał. I dobrze takich kretynów trzeba uczyć i wychowywać jak ich własna rodzina nie wychowała. W więzieniu się celuje takich. Nie słuchajcie ludzie takich głupocie co boją się zarejestrować i za plecami obraduje i smaruja na porządnych ludzi i firmy. Każdy ma swój rozum. Pozdrawiam normalnych, celów trzeba tępić.
Wnikliwy... 2015-02-10 10:32:51
Z doświadczenia wiem, że tam gdzie smarują kierowcy na firmy, nie za ciekawie było.
A ile razy można wdeptywać w takie same g...? Wtedy lepiej dowiedzieć się wcześniej od tych doświadczonych zamiast na sobie doświadczać. Bo ile można doświadczać dziadostwa, wyzysku i oszustwa ze strony nie uczciwych pracodawców których w Polsce nie brakuje a statystyki organów kontrolnych nie kłamią o sprawach sądowych nie zapominając ( z winy pracodawców).
Jak prawdę napisali, nikt im nic nie zrobi i straszyć to sobie można. Piszcie kierowcy ale prawdę. Ja też pisałem różne rzeczy w różnych sprawach i nikt mi nic nie zrobił choć wielu straszyło.
Warunek, napisać prawdę i żeby było to dla dobra społecznego. W przeciwnym wypadku... konsekwencje mogą być dotkliwe jak i bolesne ;)
Co mogę doradzić, czytać uważnie umowy, nie godzić się na anomalie w firmach, egzekwować swoje prawa i nie poddawać się ani nie dawać się zastraszyć. Ale przede wszystkim samemu trzeba być w porządku, inaczej zawsze w każdej kwestii przegracie z pracodawcą bo zawsze mogą więcej... ale do czasu aż trafi kosa na kamień. Szkoda że rzadko bo wtedy szybciej wiele zmieniło by się w Polskich firmach transportowych. Problem w tym, że Wy sami sobie szkodzicie swoim zachowaniem, głupota i nie wiedzą. Powodzenia, dziękuję za wpisy.
Bronson 2015-02-10 12:04:30
Dobrze mi sie jeździ w firmie, jest w porządku. Kasa na czas, wypłata sie zgadza. Jezdzę, i czasem premia za spalanie i jazde tez jest.
1
Sef 2015-06-01 18:56:41
Nie gadaj głupot. Zadnych premii nie płacę. Jak sie nie podoba to wypad. Niedługo beda u mnie sami ukraińcy i polaczków odpulam.
ostatni sprawiedliwy 2015-06-03 16:20:40
robota jak robota 4-5-6 tygodni w trasie przesiadka cz d w busa i do domu czasem premia wpadnie za paliwo a tak po za tym dieta + podstawa jazda na maxa jak nie kilometry to godziny do oporu
1
wujek dobra rada 2015-06-23 15:19:42
omijać z daleka- wyzysk, chamstwo i oszustwo. niszczą ludzi i nie liczą sie z niczym.
1
ostatni sprawiedliwy 2015-07-08 17:23:23
Jagoda dawaj magICZNEJ firmy napewno cie przyjmą bo bioro Prawie jak leci ja kwitne od pól roku jedyne co mnie trzyma to kasa na czas ale mozna lepsza firme trafic
kia 2015-08-09 23:25:20
Nie ma co pisać trzeba przyjść pojeździć i zobaczyć co tu jest grane.
Danys 2015-09-09 13:56:56
Oszuści. Kasa nie na czas. Jeździłem to wiem. Pan Artur niby fachowiec nie ma pojęcia o jeździe a gania jak młodych. Nie polecam. Auta nie które nowe ale większość to tragedia ponieważ nikt nie dba o nie.
Jacek 2015-09-09 17:28:55
Kasa na czas, płatności też, firma jest zdrowa, zobacz ile tam się dzieje, rozwija się z roku na rok, jest coraz więcej samochodów i kierowców. Wejdź na facebooka, firma dotuje różne wydarzenia, i biedne dzieci, itd. Jeżeli jest tak źle, to zobacz po ile lat ludzie pracują w firmie, i dlaczego kierowcy wracają do firmy skoro taka za ????. A skoro oszuści to czemu sponsorują wydarzenia i dają na biedne i chore dzieci ?. Ludzie zastanówcie się co za brednie piszecie. Te komentarze to są żałosne komentarze pseudo kierowców którzy zostali zwolnieni ,bo źle pracowali, tj, kradli albo siedzieli bo im się nie chciało jeździć. Pięniądze bardzo dobre się tu zarabia jako kierowca, ale firma wymagania ma swoje, nic nie ma za darmo, pieniądze nie spadają z nieba, choc niektórzy tak myślą.
Jan 2015-09-09 17:38:50
Wyzysk- dla ciebie to jest jazda 9h za dużo ,bo jak stać chciales po 15h, to myślisz ze tu nikt nie widział twojej marnej jazdy. Wiec idz taczkami jeździć jak nie dajesz rady, Chamem jesteś sam i prostakiem, bo piszesz sam takie bzdury a jak byles w biurze to siedziales i nie miałeś co powiedzieć, na swoje występki. Jesteś sam oszustem, kolejne bzdury jakie piszesz swiadcza o Tobie. Każdy może smarować na każdego
Były kierowca 2015-09-11 16:29:06
wypowiedziałem się ale ktoś moją wypowiedź skasował narazie
Jacek 2015-10-22 12:31:12
Zarobki są świetne, nie zarabiałem takich pieniędzy jak w magroad i nie powiem złego słowa na firmę, tylko trzeba uczciwie jeździć i nie rzeźbić
1
Były kierowca 2016-01-29 19:01:21
Jak chcesz to zatrudniaj Ukraińców i niech siedzą w budzie po 2 lub 3 miesiące. W ogóle podczas rozmowy z twoją żoną było mówione co innego do zarobków a wyszło inaczej.Teraz masz szansę zatrudniać Ukraińców Litwinów i innych bo Polacy wiedzą co to za firma.Pozdrowienia dla dyspozytorów co nie potrafią esemesa na pisać tylko robią to na zasadzie kopiuj i wklej.
ArtekS 2016-02-17 23:10:52
MAG-ROAD to porządna firma i każdy kto na tym forum napisał na nią źle to z pewnością osoba, która została zwolniona za jakieś przewinienia albo osoba, która powiela bzdurne kłamstwa takich osób. Polecam firmę każdemu kto chce dobrze zarabiać i przede wszystkim pracować!! Pozdrawiam Szefostwo oraz kolegów i koleżanki z biura.
1
max 2016-02-23 21:33:40
Funkcja kopiuj i wklej pozwala zaoszczedzic czas idioto, ktory nie potrafi odczytac smsa, oraz uniknac bledow w pisowni.
pracownik 2016-04-08 19:04:33
UWAGA LUDZIE!!!! Pracowalem w firmie mag road 3 miesiace. Nie przedluzylem umowy z firma tylko dlatego, ze trafila mi sie fajna robota na miejscu. Rozstalem sie z firma w mojej ocenie w przyjemnej atmosferze bez palenia mostów. Poprstu cos lepszego mi sie trafilo. Nie dostalem pieniedzy za ostani kurs. Otrzymalem tylko podsatwe ale bez diet. Oszukali mnie na ponad 3 tys zł.
1
pracownik 2016-04-08 19:16:07
Przepraszam wszystkich. nie chodzilo mi o firme mag road z zyrardowa. na temat tej firmy nie mam informacji. pozdrawiam.
pracownik 2016-04-08 20:33:21
Jeszcze raz wszystkich przepraszam. Opisałem sytuacje z innej firmy. Nigdy nie byłem związany z firmą Mag Road z Żyrardowa ponieważ nie jestem kierowcą tira. Wyjaśniam aby nikogo nie wprowadzać w błąd. Pozdrawiam :D
Pracownik biurowy 2016-10-21 08:42:00
Nie polecam, nie szanują ludzi.
5
Zostaw swoją opinię o P.H.U. MAG-ROAD - Żyrardów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. MAG-ROAD