Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. MAG-ROAD

Pracowałeś w firmie P.H.U. MAG-ROAD i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
~abc - 2012-01-21 17:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma powinna zmienić nazwę na Mag(ic) Road, magicznie znikają dane przez nich obietnice, tak w sprawach kadrowych, jak i biznesowych. Dobrze się dwa razy zastanowić, zanim podejmie się współpracę.
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-09-28 19:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w firmie, od dawna jak dla mnie ok,kasa na czas, zarobki w porzadku. Auta zadbane. Dlugie trasy
zdjecie uzytkownika
paweł Warszawa - 2014-01-23 17:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma ma Problemy z płatnościami Jeździliśmy w kilku i każdemu nie wypłaciła kasy
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-01-27 16:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijać z daleka,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-02-19 18:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja dla nich też pracowałem na poczatku było ok kasa dobra, ale jak sie zwolniłem tak juz zaległej kasy nie było i cichosza
zdjecie uzytkownika
miruch - 2014-02-21 15:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'Robert" może miałeś zapis w umowie, że aby dostać tą ostatnią kasę to musiałeś przepracować np. do końca miesiąca. Czasami tak bywa
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-03-03 16:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paweł Warszawa - 2014-01-23 17:47:28]:
Witam. Widze ze mamy taki sam problem.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mularm - 2014-03-05 16:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)obciążenia za paliwo, umowa zlecenie, jazda samymi landami, kasy nie wypłacili do dziś, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mularm - 2014-03-07 09:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie płaci zusu, mam na to dowody, dlaczego usuwacie wazne info dla kierowcow!!!!!!!!!!! moze jakis pozew zbiorowy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Witold - 2014-03-13 11:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Brak jakiejkolwiek empatii w stosunku do człowieka. Niedotrzymywanie umowy. Na początku są obiecanki, a jak już podpiszesz umowę wszystko znika.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gamdaor - 2014-03-13 14:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)U nich się jeździ na wariackich papierach , tam pracownik nie ma żadnych praw, ma tylko obowiązki.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gamdaor - 2014-03-14 09:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak ,to co prawda i co nie wygodne to aut. Brawo Mag Road, tylko tak dalej, to będziecie jeździć taczkami.Wszystko do czasu, (usunięte przez administratora)Prowadzicie błędną politykę kadrową, w ten sposób ta firma nigdy dobrą nie będzie.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-04-15 14:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam 6 miesięcy i wrogowi nie zycze tam pracować tak dupolizy tam zostali i nabijają pawlowi kase pozdrawiam wszystkich co mysla o firmie podobnie jak ja.
zdjecie uzytkownika
saito - 2014-06-14 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirek - 2014-04-15 14:36:32]:
ale Ci którzy zostali nawet zachowując się tak jak piszesz, to mogą liczyć przynajmniej dzięki temu na porządną kasę?
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-06-23 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-01-27 16:52:50]:
Bzdury piszesz, zobacz jak się firma rozwinęła, a dobrzy szoferzy zarabiają pod 7 koła do ręki, firma nie poszukuje kierowców, tylko zwiększa tabor. Takie męty co nie chce się pracować piszą bzdury na dobrą firmę, gdzie jest dobrze poukładana praca, i kasa dobra, i zawsze na czas!. Szkoda ze wsród kierowców są tacy idioci, co tylko wypisują na firmę głupoty, i potem się dziwic, a szefowie traktują was tak, jak na to zasłużyliście, bo jesteście nierobami, i tak trzeba sobie jasno powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-06-23 16:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-02-19 18:03:48]:
To jest jak dotąd najlepsza firma w jakiej pracowałem, a to co tu wypisują, to są byli kierowcy, którzy kradli, i mysleli ze nikt sie nie zorientuje. W Magroad trzeba pracować rzetelnie, i uczciwie, wtedy wszystko jest ok, a szef nie jest głupi, wiec tacy nędzni kierowcy się nie utrzymają. Pijaczki, i nieroby odpadają szybko, i potem im zal d...e ściska. A magroad to dobra solidna firma, i złego słowa nie powiem na nią, bo tam pracuję, i dobrze zarabiam, napewno wiecej, niż na polskie realia w 90% firm. Tylko trzeba się zastanowić, czy się chce pracować czy udawać ze się robi. to tyle , bajo
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-06-24 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiacie się dobrej firmy, bo was nie chcą tam. Firma w porządeczku jest, oby tak dalej, jak widać można uczciwie robić biznes, i wszyscy są zadowoleni, moze poza tymi, co już nie pracują, i tu piszą głupoty.... (usunięte przez administratora). Pozdrawiam dobrych driverów.!
zdjecie uzytkownika
Arti - 2014-06-25 11:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję, dzialam, jest ok, że wymagają jazdy to chyba logiczne, skoro sie jeździ zgodnie z tacho, to napewno nikt nie będzie respektował siedzenia, tym bardziej ze jest dieta, i nie ma kombinacji. Wiec wiadomo ze wymagają też jazdy solidnej
zdjecie uzytkownika
Arko - 2014-06-27 11:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dla ludzi którzy lubią swoją pracę- kierowcy, a nie dla nieudaczników, którzy przypadkowo zrobili lejce, i tylko patrzą zeby się uchlać na parkingu, i kombinują, żeby siedzieć, nie jechać. Ja nie narzekam, a nawet jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Reza - 2014-07-31 18:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne DNO. Nie ma gorszej firmy. Oszukani przez firmę składajcie pozwy. Podobno ( usunięte przez administratora ) A to tylko dlatego że nikt tego nie robi. To kosztuje naprawdę niewiele. A szanse macie ogromne. Jak ktoś potrzebuje pomocy w tej sprawie jakichkolwiek dowodów zapraszam pod numer tel ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
John - 2014-08-21 09:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne Dno, tak mozna określić gościa Reza. Ty Sławek, uchlałeś się we Francji, i cię złapali, i co chciałeś żeby firma za ciebie płaciła kasę :)))).. Głupi jesteś, logiczne ze ci firma obcięła za koszty które narobiłes. NIe masz co z tym zrobić i swoje smutki topisz na forum, pijaku. Zygi biorą jak widze takich draiverów jak ty na parkingu, patologie społeczne.
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2014-08-30 12:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty pseudo szefuniu po co sie ukrywasz?Myslisz ze jak bedziesz podpisywal sie za kogos tam i bronil swojej osranej dupy to Ci ludzie uwierza?Baran,menda spoleczna itp. jestes,A swoja kase ktora mi ukradles odbiore od ciebie.Bedziesz tego zalowal ze tak traktujesz normalnych ludzi.Jeszcze bedziesz plakal za takimi kierowcami ze ich w h**a zrobiles.Okradacie kierowcow obydwoje ty i twoja zona.Jeszcze bedziesz prosil o kromke chleba paja*u.Robi sie bardzo duze grono ktorym zaszkodziliscie.Powodzenia prostaki :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. MAG-ROAD
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski