Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. MAG-ROAD

Pracowałeś w firmie P.H.U. MAG-ROAD i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
~abc - 2012-01-21 17:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma powinna zmienić nazwę na Mag(ic) Road, magicznie znikają dane przez nich obietnice, tak w sprawach kadrowych, jak i biznesowych. Dobrze się dwa razy zastanowić, zanim podejmie się współpracę.
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-09-28 19:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w firmie, od dawna jak dla mnie ok,kasa na czas, zarobki w porzadku. Auta zadbane. Dlugie trasy
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-01-27 16:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijać z daleka,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miruch - 2014-02-21 15:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'Robert" może miałeś zapis w umowie, że aby dostać tą ostatnią kasę to musiałeś przepracować np. do końca miesiąca. Czasami tak bywa
zdjecie uzytkownika
gamdaor - 2014-03-13 14:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)U nich się jeździ na wariackich papierach , tam pracownik nie ma żadnych praw, ma tylko obowiązki.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gamdaor - 2014-03-14 09:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak ,to co prawda i co nie wygodne to aut. Brawo Mag Road, tylko tak dalej, to będziecie jeździć taczkami.Wszystko do czasu, (usunięte przez administratora)Prowadzicie błędną politykę kadrową, w ten sposób ta firma nigdy dobrą nie będzie.
zdjecie uzytkownika
saito - 2014-06-14 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale Ci którzy zostali nawet zachowując się tak jak piszesz, to mogą liczyć przynajmniej dzięki temu na porządną kasę?
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-06-23 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-01-27 16:52:50]:
Bzdury piszesz, zobacz jak się firma rozwinęła, a dobrzy szoferzy zarabiają pod 7 koła do ręki, firma nie poszukuje kierowców, tylko zwiększa tabor. Takie męty co nie chce się pracować piszą bzdury na dobrą firmę, gdzie jest dobrze poukładana praca, i kasa dobra, i zawsze na czas!. Szkoda ze wsród kierowców są tacy idioci, co tylko wypisują na firmę głupoty, i potem się dziwic, a szefowie traktują was tak, jak na to zasłużyliście, bo jesteście nierobami, i tak trzeba sobie jasno powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-06-23 16:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest jak dotąd najlepsza firma w jakiej pracowałem, a to co tu wypisują, to są byli kierowcy, którzy kradli, i mysleli ze nikt sie nie zorientuje. W Magroad trzeba pracować rzetelnie, i uczciwie, wtedy wszystko jest ok, a szef nie jest głupi, wiec tacy nędzni kierowcy się nie utrzymają. Pijaczki, i nieroby odpadają szybko, i potem im zal d...e ściska. A magroad to dobra solidna firma, i złego słowa nie powiem na nią, bo tam pracuję, i dobrze zarabiam, napewno wiecej, niż na polskie realia w 90% firm. Tylko trzeba się zastanowić, czy się chce pracować czy udawać ze się robi. to tyle , bajo
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-06-24 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiacie się dobrej firmy, bo was nie chcą tam. Firma w porządeczku jest, oby tak dalej, jak widać można uczciwie robić biznes, i wszyscy są zadowoleni, moze poza tymi, co już nie pracują, i tu piszą głupoty.... (usunięte przez administratora). Pozdrawiam dobrych driverów.!
zdjecie uzytkownika
Arti - 2014-06-25 11:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję, dzialam, jest ok, że wymagają jazdy to chyba logiczne, skoro sie jeździ zgodnie z tacho, to napewno nikt nie będzie respektował siedzenia, tym bardziej ze jest dieta, i nie ma kombinacji. Wiec wiadomo ze wymagają też jazdy solidnej
zdjecie uzytkownika
Arko - 2014-06-27 11:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dla ludzi którzy lubią swoją pracę- kierowcy, a nie dla nieudaczników, którzy przypadkowo zrobili lejce, i tylko patrzą zeby się uchlać na parkingu, i kombinują, żeby siedzieć, nie jechać. Ja nie narzekam, a nawet jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
John - 2014-08-21 09:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne Dno, tak mozna określić gościa Reza. Ty Sławek, uchlałeś się we Francji, i cię złapali, i co chciałeś żeby firma za ciebie płaciła kasę :)))).. Głupi jesteś, logiczne ze ci firma obcięła za koszty które narobiłes. NIe masz co z tym zrobić i swoje smutki topisz na forum, pijaku. Zygi biorą jak widze takich draiverów jak ty na parkingu, patologie społeczne.
zdjecie uzytkownika
bunio - 2014-09-04 13:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku przeczytaj swój post i pomyśl kto w tej "konwersacji" jest tak naprawdę prostakiem. Są kierowcy , którzy pracują w Mag-Road przez długi czas i nie myślą wcale o zmianach, także da się tu pracować zarówno na spedycji krajowej jak i międzynarodowej. Nie każdy urodził się do pracy za kierownicą
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-09 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę Andrzej że z Ciebie jest niezła ciota , jak siedzisz i piszesz takie kłamstwa a jak byles w firmie jeszcze to siedzialeś jak szczur pod miotła. Ciesz się, ze cie jeszcze do sądu nie podali za te oszczerstwa ale niedlugo się doczekasz, bo szef już z tego co wiem ,zamierza zrobić z tym porządek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. MAG-ROAD
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x