brak logo

Getin Bank

Wrocław

Opinie o Getin Bank

bnm 2017-04-30 19:16
Ja zdecydowanie też nie. Hhehe wychodzi zę wszytscy któzy w getinie pracują to męczennicy.
karina 2017-05-02 08:08
Praca w sektorze bankowym we wszystkich bankach jest porównywalna; obsługa w okienku, telefony by zdobyć klienta lub namówić go na jakąś ofertę itp; przeszłam w Getinie dośc długą drogę by teraz być szefową i wiem jak to jest ale było warto.
1
zola 2017-05-07 19:51
Przecież to jest wielki bank więc zawsze będą jakieś wakaty, Nie wiem po co ludzie taki ferment sieją.
1
monika 2017-05-08 22:01
normalna praca, jasne,że czasem jest ciężko, bo się nie chce gadać z ludźmi, czy są jakieś problemy z klientem. ale poza tym jest tak jak w innych miejscach- spoko ludzie i przełożeni,a pieniądze też całkiem dobre. gdyby mi nie pasowało to bym nie pracowała, proste.
1
Armagedon 43 2017-05-10 09:03
Chyba dla tych co najlepiej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazili [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] he,he
2
Armagedon43 2017-05-10 09:17
Jeśli chcesz tyrać za 2000 brutto i wtykać ludziom kredyty,to praca wymarzona dla Ciebie!!
Luudzie!!!Co z Wami?!95% ludzi wypisuje tu same negatywy,swoje przeżycia,ostrzega Was!A Wy jak to stado Baranów,,mam nadzieję że mnie przyjmą,,he,he.A proszę bardzo,przekonujcie się.A póżniej płaczcie.Zenada
6
irka 2017-05-14 20:19
Ja myślę że zawsze warto wyrobić sobie swoje zdanie a nie zawsze kierować się tym co inni powiedzą. Ja w getinie pracuję i nie pluję na niego tak jak niektórzy.
werka 2017-05-14 20:51
Moim zdaniem o naszą mentalność i wieczne narzekanie. Ja też w getnie pracuję, nie zamierzam zmieniać pracy co o czymś świadczy.
Nikodem 2017-05-16 08:09
Nie polecam pracy w Getin Banku. Pracowników traktuje się jak w zakładzie karnym. Nie wystarczy badanie mystery shoppera i ciągle nauki w tym temacie.. Regionalni jeżdżą po placiwkach, słuchają rozmów. Ciągła kyla w żołądku, zastraszanie, ponizanie. To praca nie na dzisiejsze czasy. Oceny roczne całkowicie niesprawiedliwe tylki dotyczą poziomu sprzedaży a przecież w formularzu sa inne zagadnienia.. Niewolnictwo XXI wieku za marne pieniądze. Dlatego ludzie masowo odchodzą. Nikt normalny z własną godnością nie będzie tam pracować.
6
Niki 2017-05-16 08:11
Całe szczęście potem byłby juz tylko niewolnictwo
2
Opinia 2017-05-16 08:21
Popracuj tam trochę jak parob to zmienisz zdanie mądralinska pani..
2
Anym 2017-05-16 08:25
Widocznie masz ciepły stolek na zapleczu..
3
cherry 2017-05-16 14:50
Hej, dziś mnie tam przyjęli na stanowisko negocjatora telefonicznego w sky towerze we Wrocławiu - czy ktoś tam pracuje i może się wypowiedzieć, czy jest tak źle jak tu czytam z komentarzy?
Jaaaa 2017-05-17 11:26
Czy hr dają odpowiedz czy kogoś przyjmą czy nie? Czekam tydz na odpowiedz i chyba z grzecznosci by wypadało chociaż maila napisać. ...
2
nata 2017-05-21 21:05
U mnie to zupełnie inaczej wyglądało, na szczęście. Nie powinno Cię coś takiego spotkać, bo teraz masz zdanie o Getinie tragiczne a szkoda...:(
mona 2017-05-28 20:10
Ja mam wrażenie że to jest specyfika obecnych czasów. Ja na szczęście nad sobą mam człowieka a nie szefa więc odpukać mam inne zdanie.
kol 2017-05-29 22:20
U mnei poszło szybko, po całość trwała tydzień.
kol 2017-05-29 22:20
U mnei poszło szybko, po całość trwała tydzień.
irka 2017-06-04 17:09
Ja na szczęście trafiłam do dziąłu, gdzie człowiek ma znaczneie.
kaja 2017-06-04 17:12
Ot polskie gadanie. My lubimy narzekać a najwięcej mają do powiedzenia ludzie, którzy swoją wiedzę czerpią z plotek. Ot smutna rzeczywistość
irma 2017-06-11 21:44
Ja we wro też pracuje, w innym o prawda dziale i mam zupełnie inne zdanie. Mega dużo zależy od ludzi z którymi się pracuje, a ja mam to szczęście, że trafiłam na naprawdę fajnych.
bnko 2017-06-12 19:51
U mnei w oddziale zbytniej rotacji nie ma i ja też nie siedzę tam charytatywnie co o czymś świadczy:)
Ann 2017-06-16 19:56
Też byłam w zeszłym tyg na rozmowie - mieli dac znac do 15 czy tak czy nie - jak widac zlekceważyli to - co sugeruje, że raczej nie są słowni. Sama rozmowa nie zrobiła na mnie szczególnie dobrego wrażenia - raczej szukali kogoś sami nie wiedząc czego oczekują. Za to widziałam, że to samo ogłoszeni o pracę zostało ponowione - mówi to za siebie.
1
Marcin 2017-06-24 23:07
O, na szczęście moja przygoda trwała 6 miesiecy. Szkolenie nabite do granic mozliwosci a ma sie nijak do rzeczywistej pracy. Praca po 10-11h, kierownik nie przygotowany do tej roli - to jakiś poganiacz i znecacz - podczas obsługi klientów wypisuje na komunikatorze "ile sprzedasz kont, ile kredytu, staraj się bardziej, ile masz numerów do klientów, kiedy obdzwonisz" , a kolejka stale na 10 osób. Nawet nie ma kiedy zjeść i się załatwić. Prace utrudniaja niewydolne systemy co wydluza obsluge. Premie niby wielkie- krążą sluchy ale zasady nie jasne, nie wiadomo czy plan wyrobiony. Zero wsparcia tylko ciągłe naciski na mystery shoppera - a jak Cię testują z innych oddziałów to potem analiza polega na wytykaniu błędów. Zero konstruktywnej oceny, bardziej skupianie się na tym że nie zaproponowałes wody w odpowiedni sposób.
I nie w każdym banku tak jest bo pracowałem rok w innym banku - bez porównania. Była tam swietna kadra zarządzająca, menadżerowie byli wsparciem no i przede wszystkim SZACUNEK do drugiego człowieka. I to w całej tej organizacji...

1
Gimi 2017-06-25 10:43
2100 netto przy dobrych wiatrach
irka 2017-06-25 17:12
I pracuje w nim wielu zadowolonych ludzi czego ja jestem przykładem. Moi koledzy też nie siedzą za biurkami z przymusu
1
lana 2017-06-27 22:23
nie wiem gdzie tak się w getinie pracuje długo, ale ja pracuję normalnie ;) oprócz pracy mam też życie, rodzinę itd. u nas kadra też ok, bez problemu się dogadujemy, z kasą nie ma problemu. ogólnie jestem zadowolona.
2
warg 2017-06-29 14:00
Ja jestem zadowolony. Przyjemnie się pracuje
foka 2017-06-30 14:30
Praca pełna wyzwań, ale ciekawa i płatna spoko. Mi się dobrze pracuje, ale jak ktoś jest leniem w pracy, to nie polecam ;)
nao 2017-07-01 16:48
Gdyby taka była reguła tylu ludzi w getinie by ie pracowało. Coś nie mam zaufania do opinii które nie przedstawiają konkretów tylko same uogólnienia,
nik 2017-07-02 20:51
Bo to takie polskie. Afera goni aferę a jak zapytasz, to się okazuje, ze te informacje są z 3 ręki. Ja tam w getinie już dwa lata pracuję i nie siedzę tam z musu.
Mixer 2017-07-07 13:27
Jak wygladal test na testera >?
mno 2017-07-07 21:29
Pewnie że się nie zmieni, bo getin to potęga, co widać od lat. Ilość pracowników mówi sama za siebie.
blanka 2017-07-09 20:09
I ja ma podobne zdanie. Jednak u nas głównie się narzeka. Mi szkolenia w zupełnośi wystarczyły a zespół...cóż tak jak wszędzie są ludzie super i tacy, których unikam.
kora 2017-07-13 20:46
U mnie w dziale na szczęście nie ma i mam nadzieję że tak zostanie, bo nie chcę zmieniać pracy. Mam nadzieję że nie będę do tego zmuszona:)
khaleesi89 2017-07-16 20:07
ja niedawno zaczelam tu prace i powiem Wam, ze jestem zadowolona. pierwsze dni byly wyczerpujace, bo wiadomo - nowe miejsce, nowe obowiazki, ale przelozna mnie we wszystko wprowadzila, a wspolpracownicy milo przyjeli. :-)
karola 2017-07-16 20:08
o nie da. I o ilości zatrudnionych ludzi miejsc pracy i pozycji też nie:)
mizo 2017-07-18 15:30
Dobra praca. Nie są to wczasy, ale jak się uczciwie pracuje, to jest git
przemo 2017-07-19 09:38
Jak to co? To typowe polskie podejście.... niestety narzekanie chyba mamy w genach a z tego o widzę jeżlei ktoś chce coś pozytywnego o getinie napisać to zaraz jest na niego najazd...
Edyta 2017-07-22 16:13
@przemo dla forumowiczów szukających pracy w Getin Bank każda opinia jest bardzo ważna - również Twoja. Jeżeli możesz to napisz nam, jak prezentują się Twoje wrażenia z pracy w tej firmie?
monia 2017-07-23 18:46
Rekrutacja jest przez cały czas. To wielki bank, zatrudnia tysiące ludzi więc ciągle potrzebują kogoś do pracy.
nadia 2017-07-26 10:25
Właśnie od ludzi bardzo dużo zależy. Ja też mam spoko ludzi w dziale dlatego pracuję już 3 lata i za nową pracą się nie rozglądam.
aga 2017-07-27 13:59
Ja nie rozumiem. Przecież w pracy nikt nikogo nie trzyma na siłę. Zawsze mogłeś się wcześniej zwolnić! Kompletnie nie czaję takiego podejścia. Ja tam w getinie pracuję 3 lata i nie zamierzam szukać niczego innego.
Lizzy 2017-07-30 12:22
W kazdej pracy sa plusy i minusy, tak i tutaj. Jednak wlasnie te plusy tu dominuja i dzieki temu dobrze mi sie tu pracuje . Kasa mnie zadowala, atmosfera jest spoko, warunki z umowy sie zgadzaja. Mnie bardzo cieszy, ze pracuje we wlasnej branzy, bo o to trudno w tych czasach.
pula 2017-08-01 21:36
Prawda jest taka, ze jak się chce uderzyć to kij się zawsze znajdzie, bo nie ma miejsc idealnych ale ja na pracę w getinie też nie narzekam, dlatego innej jak na razie nie szuam.
sabina 2017-08-08 19:35
Dokłądnie zależy na kogo trafisz i jak zawalczysz o swoje. Ja w getinie od razu postawiłam jasno swoje zasady i nie daję się zarzucić zadaniami i jest to szanowane. Jak ktoś nie potrafi o siebie zawalczyć to uż jego problem.
pola 2017-08-10 21:26
Ja dopiero zaczynam w getinie i jestem po szkoleniach. Mam nadzieję że zagdzeję tu miejsce bo całkiem mi się podobało to czego się tam uczyłam.
pola 2017-08-10 21:26
Ja dopiero zaczynam w getinie i jestem po szkoleniach. Mam nadzieję że zagdzeję tu miejsce bo całkiem mi się podobało to czego się tam uczyłam.
tor 2017-08-11 18:41
Ja już 3 banki przeszłam i getin ak na razie najbardze mi odpowiada, bo przynajmniej szkolenia przygotowują do pracy
Edyta 2017-08-13 15:14
@tor jakie szkolenia? Mówisz o szkoleniach wdrożeniowych na nowych stanowiskach? Czy może Getin Bank organizuje szkolenia rozszerzające kompetencje pracowników?
Zostaw swoją opinię o Getin Bank - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getin Bank