brak logo

Getin Bank

Wrocław

Opinie o Getin Bank

aaaa 2015-12-14 14:13:37
Bo to co napisał lala jest prawdą tylko te kwoty podziel na 2 a jak zaczynasz pracę przez 3. Te kozaki z 10-tką mają teraz sprawy sądowe o polisolokaty więc pracuj w Getinie, pracuj
Pamiętaj że tu zawsze wygrywa Leszek
3
Wołek Katarzyna 2015-12-23 18:09:53
Konto Optymalne.Otwiera się niby za darmo . Potem jest wiele cichych aneksów do umowy .Wszystkie niekorzystne dla klienta . Aneksy zamieszczane po kryjomu . Potem ten tzw. bank do tego konta przypisuje kartę Master Kard . Złodzieje podobno wysyłają kartę zwykłym listem . List nie dochodzi bo ginie na poczcie !!!! To mało ważne bo naliczają opłaty za kartę , której de facto nie wysłali , w kwocie 6.99 zł miesięcznie . Zdecydowana większość klientów o tym nie wie . Bank co miesiąc taką sumę nalicza dodając odsetki karne 10 procent . Rośnie zadłużenie spreparowane przez złodziei . Krajowy Nadzór Finansowy o tym wie .I nic nie robi . Może tez ma coś z tego do kieszeni . Bezprawie bankowe dzieje się w państwie europejskim .Członku Unii .
1
pierwsza_praca 2015-12-26 17:37:31
Nie raz spotykałem się z opinią że młodzi programiści świeżo po studiach mają ogromne oczekiwania finansowe niadekwatne do wiedzy i doświadczenia.

Warto jednak zauważyć, że:
- programista, tak jak lekarz czy prawnik musi się non-stop dokształcać
- książki/ebooki dla programistów to koszt ok 80-120zł/egzemplarz, szkolenia: od 1000-1500 zł wzwyż, egzaminy certyfikacyjne- podobnie.

Jeśli zatem programista ma być dobry i faktycznie chce się rozwijać, to pensja rzędu 3 tys zł netto niestety ale na to nie pozwala. Chyba, że firma dopłaca do szkoleń/certyfikatów lub wysyła pracownika na własny koszt- to co innego.

Niestety Getin Bank jednocześnie i słabo płaci i nie zapewnia żadnych szkoleń. Socjal na minimalnym poziomie, forma zatrudnienia- "elastyczna".

Dlatego nic dziwnego, że zatrudniają głównie świeżaków, którzy na dodatek zwykle po roku odchodzą- tam, gdzie zaproponują im lepsze warunki.
paweł 2016-01-04 21:21:41
Getin to optymalnie dobry bank zważywszy na fakt posiadania polskich aktywów i nie ma tu żadnej ściemy z udziałem jakiegoś obcego kapitału, który zwinie się po jakimś czsie na egzotyczne wyspy tupu-tupu
VVV 2016-01-26 20:32:58
PRACA INFOLINIA - nie.
zarobki nieadekwatne do ilosci wykonywanych obowiazkow i coraz szerszy ich zakres. Premie coraz czesniej ucinane do zera. Czesto brak wsparcia przelozonych. Wymagania z dnia na dzien z kosmosu
5
Ciekawa 2016-02-03 07:57:27
Hej, ile się zarabia na starcie jako negocjator telefoniczny? Bo słyszałam, że ok 4500 zł na rękę...Prawda to? Nie wiem czy aplikować :)
3
Senar 2016-02-15 08:22:21
Jeden z najlepszych banków w Polsce , praca w windykacji naprawdę bez stresu ze strony przełożonych , jasny system premiowania ,co miesiąc na koncie kasa sie zgadza. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do aplikowania.
ewakuacja 2016-02-15 20:00:56
Ludzie zwalniają się z Getinu a na GoWork widzę że sielanka.
Dział HR Getinu mocno tutaj działa z tego co widzę.

Nie polecam nikomu pracy w Getinie. Pracowałem przez ponad rok na przedziwnie skonstruowanej umowie, tj. 1/16 etatu + 2. umowa- umowa o dzieło !!!
Na rękę nieco ponad 2000zł także nędznie jak na tak wielką firmę.

W Getinie szykują się masowe zwolnienia bo każdy wie że Getin ma najwięcej kredytów we frankach. A jak prezydent Duda każe przewalutować te kredyty to niestety ale Getin upadnie raz dwa.
3
placek 2016-02-24 23:41:33
jacek, umowa o dzieło lub B2B jest naturalnym wyborem dla osoby zarabiającej w modelu prowizyjnym.

Ja jednak szukam pracy na stanowisku technicznym i nie jestem studentem.
Czy mam szansę na pełny etap na Umowie o prace?
placek 2016-02-24 23:43:11
*tzn czy jest szansa aby zaczynając pracę podpisać normalną Umowę o pracę?

Natalia 2016-02-25 09:57:18
Nie prawda!!! Na 1/16 etatu zatrudniał kiedyś Alior Bank a nie Getin! Pracuje już tam 3 lata i od samego początku jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, na pełen etat, szybko umowa na czas nieokreślony. Podstawa może nie ogromna w porównaniu do innych banków jednak realizując plany samej premii można mieć 4000/5000 miesięcznie. Bardzo częste szkolenia + szkolenie wstępne trwające 3tygodnie
nostradamus 2016-02-25 14:37:42
W koncu zwolnili 3 dyrektorow makroregionu w windykacji ternowej. Nic nie robili tylko przerzucali maile i robili ferment. Wiec to sie stalo niedawno i zupelnie z nienacka.
aaa 2016-02-25 21:20:12
w samym Getinie źle się dzieje, ktoś już wyżej pisał o możliwej utracie finansowej spółki, pracownicy wiedzą o o biega...
2
były pracownik 2016-02-25 22:42:46
Zdecydowanie odradzam pracę w Getin. Nie liczą się z ludźmi. Gdy przychodzi faza zwolnień z pracy, to nie liczą się umiejętności, ani staż pracy; zwalniają nawet ludzi z umowami na stałe i z doświadczeniem 10-letnim. wstyd!
2
luzak 2016-02-26 11:32:12
To sa niestety skutki nałozonego podatku bankowego.GNB jest zobowiazany do odprowadzenia prawie 80% zysku do budzetu państwa. Takze zwolnienia pracowników pójdą wielką parą, bez względu na doświadczenie, umowy o prace i staz pracy.
1
anonimus 2016-02-26 19:00:50
Raczej efekt wciskania kiepskich produktow klientom. Rynek wysycha to i akwizytorów mniej trzeba. Do pośredniaka biegiem marsz
getinowiec 2016-02-27 15:08:06
W Getinie panuje nerwowa atmosfera i pracownicy drżą w obawie o utratę pracy.

Akcje Getinu na giełdzie straciły 50% wartości to musi się niestety przełożyć na kolejne zwolnienia. Pytanie tylko ile głów poleci i kto....

Oferty Pracy
2016-02-29
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA: - pozyskiwanie i profesjonalną obsługę klientów w placówce banku, - obsługę kasowo - dysponencką, - przestrzeganie procedur i standardów banku, - podnoszenie wiedzy poprzez uczestnictwo w licznych szkoleniach realizowanych przez bank, - aktywną sprzedaż produktów bankowych w obszarze klientów detalicznych, w tym z wykorzystaniem telemarketingu i sprze
aaa 2016-03-03 09:09:09
Doradca klienta Getin Noble Bank Partner 2016-02-29 Żródło: Gowork.pl Łódź (łódzkie) OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA: - pozyskiwanie i profesjonalną obsługę klientów w placówce banku, - obsług[...]">@Oferty Pracy - 2016-03-03 09:09:07
podatek bankowy nie ma tu znaczenia
lukasz543 2016-03-03 21:47:27
Coś musi być na rzeczy skoro Wyborcza poświęciła im osobny artykuł.
Bardzo żałuję bo chciałem do nich aplikować ale skoro firma zwalnia ludzi to nie mam tu czego szukać :(
fetyszysta 2016-03-04 14:06:12
To poczatek konca tego banku. Nie wytrzyma konkurencji wiekszych bankow.
Bebe 2016-03-06 16:39:24
Hr owiec pracujący w niedzielę? Napisz w jaki sposób zwalniacie ludzi to jest dopiero ciekawe...
byly pracownik 2016-03-07 14:29:51
Masz rację w @Bebe.Pracowałem w tej firmie 5 lat. Zwolnienia poszły wielka para, zarowno pracowników, kierowników jak i ostatnio dyrektorów makroregionów. Ponadto bank zapowiedział zwolnienie 720 pracowników w tym roku.To o jakim mozna mówić obecnie zatrudnieniu w tym banku ?
1
drhtv 2016-03-08 18:48:13
niech zwalniają.....i tak zatrudniają ludzi na +/- minimalną krajową...
więc tragedii nie ma...
programista 2016-03-22 15:20:34
Pracowałem 3 lata jako programista w Getin Banku. Umowa o dzieło + 1/16 umowy o pracę w innej spółce z Getin Noble Holding. Warunki pracy żenujące, wynagrodzenie jeszcze bardziej - dostałem propozycję pracy na umowę o pracę na pełny etat za kwotę netto dużo wyższą, niż kwota brutto na śmieciówce w Getinie.

Szczerze odradzam dział IT w Getin Banku.
1
windykator 2016-03-25 11:21:29
GNB złożył wniosek do KNF o 3 letni program naprawczy. Wcześniej programy naprawcze dostawali pracownicy w zwiazku brakiem realizacji planów i ich póżniej zwalniano. Prym w tym wiódł były juz Dyrektor Makroregionu w Poznaniu ds windykacji terenowej. Teraz idą już zwolnienia grupowe. Sami sie powiesili.
1
java-developer 2016-04-08 22:24:55
szczawik są takie grupy zawodowe które o pracę i dobre zarobki nie muszą się obawiać.

Dobry programista który w ciągu 2 lat pracy dostaje symboliczną podwyżkę, nie zastanawia się długo.
Po prostu odchodzi tam gdzie płacą o niebo lepiej nawet na niższym stanowisku.
Znam swoją wartość- to co - mam czekać jak reszta aż zaczną zwalniać w moim dziale?

Programistów się nie zwalnia. Oni sami odchodzą tam gdzie są większe pieniądze.
1
Leszek Cz. 2016-04-27 16:31:49
Pracuje 2 lata jako doradca klienta na własnej działalności. Najpierw super zarobki 10 -20 tys mc. Potem przyszedł nowy wiceprezes Klimczak i zmniejszył o 1/4 zarobki. Zapłać ZUS, podatek dochodowy i zostają grosze. Ludzie masowo się zwalniają. Miał na tym getin zyskać a sprzedaż coraz mniejsza. Zamykają placówki bo niema kto pracować. Co parę mc zmieniają zapisy w umowie, oczywiście na gorsze dla pracownika. Juz niema zapisów o pełnieniu dyżurów a i tak każą ci przychodzić! Kodeks pracy na umowie o współpracy nie dotyczy wiec jak komuś się nie podoba to jedyne co może zrobić to przejechać pol polski do warszawy i założyć sprawę cywilna. Przychodzą ludzie na rozmowę, dowiadują się że muszą założyć działalność i ile będą zarabiać to rezygnują. Kadra robi dobra minę do zlej gry i przekupuje pracowników klientami by nie odchodzili. Siedzę bo dorabiam na lewo. Jak ktoś miałby się utrzymać tylko z tego to odradzam. I jakie zwolnienia na działalności ? Jak getin niema z tego tytułu żadnych kosztów.
3
getinka 2016-06-22 18:33:31
Pracowałam prze 3 mce w Getinie i nadal mam traumę po tym co tam się działo. Szkolenia to czysta teoria a w oddziale nikt nie pomaga. Klienci wyzywają od niekompetentnych, ale co masz zrobić jak nikt nic nie wie. Nawet na Helpie nie potrafią pomóc. Codziennie trzeba zostawać ok.1,5-2 godziny dłużej, żeby ogarnąć dokumenty. Plany nie do zrealizowania, atmosfera stresująca. Nie polecam.
3
walbrzych 2016-07-05 23:41:26
Pracowałem w wrocławiu w sky tower na stanowisku negocjator w dziale windykacji. nie polecam. wytrawalem tydzien. niezrozumialy system premiowania, tzw monitoring platnosci przy 14 dniach opoznienia na zasadzie krzyczenia i obrazania klientów (bez wulgaryzmow). naprawde nigdy sie z czyms takim nie spotkalem a doczynienia mialem nawet z firmami windykacyjnymi co normalne jest ze inaczej bardziej stanowczo traktuja dluznika. dodatkowo uszkodzona klimatyzacja co przy 40 osobach na sali i 30st na zewnatrz jest chyba jakąs kpiną. aha na koniec nie chca cie puscic na porozumienie stron tylko musisz odpracowac caly okres wypowiedzenia. ewidentnie robia na zlosc. nie spotkalem sie z czyms takim w zadnej firmie. a zaliczylem ich kilka. odradzam z calego serca.
5
Witek 2016-07-06 14:42:23
marianek - idz na rozmowę przeanalizuj załącznik o wynagrodzeniu do umowy i zobaczysz czego ludzie się zwalniają.
SalesManager 2016-07-06 22:27:28
Getin Fleet - czy ktoś się orientuje na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku Key Account Managera ?
była 2016-07-20 06:54:35
szczerze odradzam pracę w placówkach franczyzowych, zarobki żałosne, moja znajoma w biedronce zarabia więcej ode mnie, a wymagania ogromne co do wiedzy, zachowania, duży nacisk na sprzedaż, na każdym kroku inwigilacja , kamery, komentowanie zachowania itd. Może jest umowa o pracę, ale z taką pensją daleko się nie zajdzie. Poza tym trzeba zostawać po godzinach np. ułożyć dokumenty itd. Płaca niegodna poświęcenia żadnego.
2
Kaja 2016-08-10 17:09:33
Hej Natalia,jak wygladaja te szkolenia wstępne ?
Kaja
Kaja 2016-08-10 17:10:18
Hej Natalia,jak wygladaja te szkolenia wstępne ?
Kaja
walbrzych 2016-08-16 11:01:36
czytaj moja opinie
2
Tomek 2016-08-19 19:53:03
Zastanawiam się jak mają być takie wielkie zwolnienia to czemu do mnie dziś dzwonili w Gliwicach na rozmowę doradca klienta to chyba by wakatow nie było ?
1
Jula 2016-08-26 22:12:20
Jasny system premiowania? Hahahhaa dobre sobie. Brak szkolen, ludzie obawiaja się przeniesien/awansow bo im dalej to mniejsza kasa. Dla negocjatora na początek 2000zl brutto na Monitoringu 2300-2500 na Windykacji
krecior 2016-09-15 18:15:06
Getin Bank to totalna paranoja praca po 4 latach w centrali zarabiam 2400 brutto... premia niby uznaniowa raz 200 a raz 300 zł brutto jak uda się wyciągnąć 2000 netto to maxxxx. Pracodawca kontroluje Cie na każdym kroku, system wylicza Ci ile razy dziennie idziesz do toalety, jak się z kimś konsultujesz to musisz wszystko opisać, na każdą czynność jest nałożona norma czasowa jak się nie wyrobisz z czasem to ucinają 100% premii bo nie wyrabiasz czasów, odradzam!!!!
4
zm 2016-09-16 10:48:17
witam,nie polecam banku getin bank gdyz zlozylam wnisek o wczesniejsza splate na ktory maja czas rozpatrzenia 5 dni roboczych,a gdy 5 dni minelo okazalo sie ze wniosku oni nadal nie widza a pieniazki sa,a co za tym idze dzwoniac codziennie na infolonie nie potrafili rozwiazac problemu,nie znajdujac dalej wniosku sprawe przekazali do dzialu administracji ktora ma na rozpatrzenie kolejne 3 dni robocze a juz czekam przeszlo tydzien i nadal mam czekac,gdzie rozmawiajac z wieloma konsultantami jeden widzial wniosek a drugi nie!!! totalny chaos a raczej gra na zwloke.najgorszy bank nie polecam!!! kazdy konsultant mowi co innego nie potrafia rozwizac problemu!!!!
1
zenek 2016-10-05 23:07:48
Czy warto w ogóle zaczynać pracę w Getin Banku skoro tak wiele złych informacji o jego stanie?
Nikt 2016-10-11 21:29:10
NIE POLECAM PRACY W GETIN NOBLE BANK. W Warszawie w regionie w którym pracowałam panuje tragiczna atmosfera. Koordynator tego regionu rozsiewa jakies chore plotki i osobom za którymi nie przepada rzuca kłody pod nogi. Mało tego osoby które mu podpadły to w większości ładne młode dziewczyny z osiągnięciami. Po 1,5 roku pracy jestem wykończona psychicznie i fizycznie. W momentach w których ludzie sie zwalniali potrafiłam pracować po 13 godzin dziennie, oczywiście nadgodziny nie są płatne. Awansować w tej firmie może każdy, nawet sklonowana owca pod warunkiem ze odpowiednio wchodzi komuś w d. lub ma dobrze postawionego członka rodziny. Pieniądze za wykonywana prace to wstyd i obciach. Nierówne traktowanie pracownikow pod każdym względem również finansowym. Premia jest uznaniowa i zależna od całego zespołu wiec możesz wyzionąć ducha i zrobić swój plan ale jeżeli cała placówka go nie zrobi na poziomie 70% możesz sobie pomarzyć o premi. Radzę sie porządnie zastanowić zanim rozpoczniesz prace w tej śmiesznej instytucji
2
pao 2016-10-12 13:03:20
O rany takie zarobki na poziomie 4 tysięcy złotych @plussss, są dosć dobre jak na takie stanowisko, ale może wiecie czy wypłata jest terminowa? W końcu dbanie o takie szczególne warunki pracy sprawia, że jeszcze lepiej się wypełnia zadania, zwłaszcza teraz.
Mika 2016-10-26 15:12:24
Zadzwoniła do mnie pani z działu rekrutacji , która mnie "przesłuchiwała"jak na komendzie i zadawała pytania : dlaczego ? jaki powód? co było przyczyną??? ŻENADA, JESZCZE RAZ ŻENADA!
Tak nie powinna wyglądać rekrutacja telefoniczna bo to było ewidentne przesłuchanie jakbym popełniła jakąś zbrodnie!
STRASZNIE SIĘ ZRAZIŁAM I NIGDY WIĘCEJ , NAWET TELEFONICZNIE NIE CHCE MIEĆ KONTAKTU Z TYM NIBY BANKIEM!!!!
WSTYD I KPINA!!!!!!!!!!!!!
1
pola 2016-10-28 20:23:41
Ja tam na 1/16 nie jestem zatrudniona i kilka szkoleń mam na koncie wiec nie wiem o co chodzi.
runo 2016-10-29 11:35:23
dziwne to co piszesz. też przechodziłam taką rozmowę i odbyła się w fajnych warunkach ;) na tyle fajnych, że zdecydowałam się na pracę w getinie :)
KRAK 2016-10-30 21:24:49
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Krakowie .(Franczyza, ale miałabym blisko do domu) Mam duże doświadczenie, w bankowości ponad 15 lat oraz sukcesy w sprzedaży. Zaproponowali mi najniższą krajową. Nie wyraziłam zainteresowania i powiedziałam moją minimalną stawkę. Po tygodniu Pan z Hr zadzwonił i zapytał jakie są moje wrażenia po rozmowie, bo chciałby mnie zaprosić na drugi etap rekrutacji. Przypomniałam mu, iż jeśli oferta nadal dotyczy najniższego wynagrodzenia to nie ma sensu dalsza rozmowa. Oj był zdziwiony! Powinien zapisać tak ważną rzecz. Brak profesjonalizmu. Co oni myślą, że każdy jest tak głupi żeby na nich tyrać za grosze. To ciężka i wyczerpująca praca. Ludzie nie dajcie się zwieść i miejcie szacunek do siebie.
1
MIKA 2016-10-31 18:46:37
DO
runo 2016-10-29 11:35:23 :

SAM JESTEŚ DZIWNY/A BO NIE WIESZ JAK BYŁO A PODWAŻASZ MOJE SŁOWA!
TO CO NAPISAŁAM TO CAŁA PRAWDA, A TOBIE JAK NIE PASI TO WYPAD Z TEGO FORUM , PO CO W OGÓLE TU JESTEŚ ??!!! ŻEBY ICH BRONIĆ ??
NAPISAŁAM CAŁĄ PRAWDĄ I ODRADZAM CHOCIAŻBY SAMĄ ROZMOWĘ PRZEZ TELEFON!
POPRAWKA NIE ROZMOWĘ TYLKO PRZESŁUCHANIE !!!!
2
frustrat 2016-11-02 14:32:56
Dzisiejsza moja sytuacja z tym pracodawcą i mail wysłany do kadr:

Dzień dobry

Z przykrością musze zrezygnować z pracy w Państwa banku. Na rozmowie kwalifikacyjnej jak i rozmowie z działem rekrutacji powiedziałem że chciałbym i moje oczekiwania finansowe to 2000 netto. Pani R. K.nie przedstawiła mi warunków płacowych w państwa firmie co jest obowiązkiem przy przeprowadzaniu rozmów kwalifikacyjnych. Po dostaniu pozytywnej oferty myślałem, że Państwo wyrazili zgodę na kwotę 2000 netto jako podstawowej mojej pensji. Co się okazało przez Państwa niedbalstwo musiałem zrezygnować z korzystniejszych ofert pracy, które między czasie dostawałem i czekałem 2 tygodnie na rozpoczęcie kariery w Państwach strukturach. Naraziliście Państwo mnie na następne dni bez pracy i koszta, gdzie takie rzeczy w poważnej firmie nie powinny mieć miejsca. Nie omieszkam przedstawić mojej na forum publicznym, jak i w internecie co może spowodować trudności z pozyskaniem osób do pracy
2
alop 2016-12-03 10:45:06
Aplikowałem na stanowisko młodszego specjalisty ds. poszukiwania kontaktu. Zadzwoniła do mnie pani z zaproszeniem na rozmowę. Zostałem przez nią przemaglowany na każdy możliwy temat. Większość właściwych rozmów kwalifikacyjnych, na których byłem, była mniej wyczerpująca niż to. Pani oczywiście spytała jakie są moje oczekiwania finansowe. Odpowiedziałem, że 2 tys. na rękę. Stwierdziła, że to jest u nich najbardziej podstawowe stanowisko i tyle nie mogą dać i ich widełki oscylują w o wiele mniejszej kwocie, ale jakiej dokładnie miałem się dowiedzieć na właściwej rozmowie. No i ostatecznie zostałem zaproszony na spotkanie. Przyszedłem o umówionej godzinie, zameldowałem się u pani na recepcji i co? I nic. Nie ma człowieka, który miał ze mną prowadzić rozmowę i nikt nie wie gdzie jest. Po dłuższym czasie oczekiwania okazało się, że go nie ma w pracy. W końcu przyszło dwóch liderów z działu, w którym miałbym pracować i zabrali mnie na rozmowę. Sama atmosfera rozmowy była tragiczna. Chcieli chyba grać dobrego glinę i złego glinę, ale wyszło im zły glina i jeszcze gorszy glina. Musiałem spowiadać się z każdej pozycji w moim CV(przypominam - najbardziej podstawowe stanowisko). Byłem kilkukrotnie z rzędu pytany o tą samą rzecz, tonem jakbym był przesłuchiwany przez policję. Ogólnie nie czułem się tam dobrze. Na rozmowie padło pytanie jak wyobrażam sobie pracę na tym stanowisku. Dali mi do zrozumienia, że moje wyobrażenia są błędne, ale jak ta praca ma faktycznie wyglądać już mi przedstawione nie zostało. Padło też jedno z moich "ulubionych" pytań, czyli z jakich funkcji najczęściej korzystam w excelu. Zgodnie z prawdą odpowiedziałem, że z funkcji tworzenia tabelek. Logiczne, prawda? Jednak ten pan chyba nie miał świadomości, że tworzenie tabeli, to też jest pewnego rodzaju funkcja, bo powtórzył pytanie. No to wymieniłem parę używanych przeze mnie funkcji. Odpowiedziało mi, nieudolnie zamaskowane, pogardliwe prychnięcie. Pan chyba nie ogarnął, że pytał o to jakich funkcji używam, a nie jakich potrafię użyć. Zostałem również zapytany, w jaki sposób uzyskałbym numer telefonu do samego siebie, jeśli bym go nie znał. Tu również każda moja odpowiedź była kwitowana prychnięciami. Rozmowa w końcu dobiegała końca i wreszcie mogłem zadać pytanie. Zapytałem ile miałbym zarabiać, bo w końcu chciałbym wiedzieć. Nie dowiedziałem się, bo "zostanie mi to przekazane, jeśli zdecydują się mnie przyjąć". Dowiedziałem się również, że odpowiedź otrzymam w ciągu 2 tygodni(!).
Czyli nie wiem co miałbym dokładnie robić, nie wiem ile miałbym zarabiać i spodziewają się, że będę czekał 2 tygodnie na odpowiedź i nie przyjmę innej oferty pracy. Jeśli ktoś się zastanawia czy w ogóle iść na rozmowę, to stanowczo odradzam. Nie warto sobie humoru psuć na resztę dnia.
Zostaw swoją opinię o Getin Bank - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getin Bank