Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o.

Rzeszów

Opinie o Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o.

Beata 2015-04-28 14:08:24
Jestem klientką firmy CODEX (sprawa moja jest już na ukończeniu) i w głowę zachodzę jak czytam co tutaj niektórzy wypisują. To jakiś absudr. Dwa lata współpracy z Codex - dla mnie pełen profesjonalizm, biuro ładne, pracownicy uczynni, zawsze gotowi wszystko wyjaśnić, widać u nich ogromną wiedzę. Miałam wiele telefonów z konkurencji, nie przeszłam do innej firmy i naprawdę NIE żałuję. Dziękuję Codexowi. Dla mnie jesteście super. Podziękowania dla p. Rafała.
1
Adam 2015-04-28 22:33:31
Ja korzystałem z usług CODEX - wszystko przebiegło poprawnie, rzetelnie, bardzo dobry kontakt z osobą prowadzącą moją sprawę. Jestem naprawdę zadowolony.
2
Zbyszek z Sanoka 2015-04-29 09:16:50
Bardzo dobra i porządna firma. Duże zaangażowanie pracowników w prowadzenie sprawy. Polecam.
1
xxx 2015-04-30 10:49:00
Maja starsza miała prowadzoną sprawę przez codex i dostała pieniądze tak jak mówili
1
Magda 2015-04-30 11:38:12
Przeszłam wiele profesjonalnych szkoleń w CODEX - nigdy za te szkolenia nie płaciłam, to nie wiem o jakich Pan mówisz, chyba raczej nie o szkoleniach w Codex...Codex ma dobre szkolenia i nie bierze kasy za nie.
3
Dagmara 2015-04-30 11:47:48
Codex prowadzi moją sprawę, jesteśmy na ukończeniu - ja jestem zadowolona i osobiście polecam Firmę. Bardzo mili i pomocni pracownicy, z dużą wiedzą w zakresie odszkodowań.
2
Joanna z Poznania 2015-05-12 17:49:54
Dziękuję firmie Codex za prowadzenie mojej sprawy. Bez Was byłoby to niemożliwe. Będę Was wszystkim polecać. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników.
1
Adam z Olsztyna 2015-05-12 20:03:23
Firma w porządku, polecam.
1
Władysław z Wrocławia 2015-05-18 11:29:10
Bardzo dobra i profesjonalna firma. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Wszystko dobrze wytłumaczone, zrobione zgodnie z ustaleniami. Bardzo dobry kontakt z pracownikami Codex. Dziękuję.
2
jacek rzeszów 2015-05-20 00:27:16
Nie polecam bardzo słaba kancelaria niestety miałem okazję się o tym przekonać.
6
Karolina 2015-05-21 09:58:44
Jestem ciekawa co Pan Jacek ma dokładnie na myśli, jakieś konkrety, bo ja korzystałam z usług tej firmy i uważam, ze wszystko przebiegło bardzo fajnie i profesjonalnie. Bywałam w siedzibie firmy, zawsze zostałam dobrze obsłużona, miałam dobry kontakt ze strony pracowników, byłam o wszystkim informowana, na każde pytanie dostałam odpowiedź, poświęcali mi tyle czasu ile potrzebowałam. Dla mnie super obsługa. Ja osobiście bardzo polecam CODEX.
1
rodzina R. 2015-05-27 19:45:06
Codex był jedyną Kancelarią, które doprowadziły moją sprawę do finiszu..Od poprzednich 5 otrzymałem odmowę i usłyszałem: nie ma szans, nie uzyskamy nic dla Pana i rodziny (w sumie 4 osoby)...a tu proszę, Codex znalazł sposób i UFG wypłaciło nam naprawdę niezłe pieniądze, i to bez procesów sądowych. Wielki ukłon w stronę firmy i pani Lucyny. Oni naprawdę pracują z sercem. Polecam wszystkim!
1
Patrycja 2015-05-28 13:01:27
Przestańcie na tym forum cały czas reklamować tą kancelarię. Niestety bardzo kiepsko wspominam współpracę z tą firmą.
4
Jadwiga 2015-05-29 15:26:26
Słabo to wygląda jak pracownicy codexu opisują swoją firmę i wychwalają a nie ma miejsca na obiektywne opinie o tej firmie. Ale widzę że jest tu burzliwa dyskusja na temat tej kancelarii.
9
Anna z Krakowa 2015-06-01 18:32:16
Bardzo dobra kancelaria. Wcześniej moją sprawę prowadziła inna "duża" firma, która była nierzetelna i niekompetentna. Zerwałam współpracę i podpisałam umowę z Codex- mili i pomocni pracownicy o dużej wiedzy. Zaraz się wszystkim zajęli. Mocno polecam :)
1
Jarek 2015-06-08 19:18:24
Jeśli chodzi o moją sprawę prowadzoną przez Codex to jestem zadowolony.
1
Magdalena 2015-06-12 08:17:19
Codex poleciła mi znajoma. Nigdy nie korzystałam z pomocy żadnej Kancelarii. Wiem, że taka pomoc jest zawsze bardzo kosztowna. Codex poprowadził mi sprawę, prowizja sensowna. Jestem zadowolona i też polecę Codex jeśli będzie taka okazja.
3
Piotrek ze Szczecina 2015-06-18 10:22:24
Dla mnie nic dodać nic ująć. Tak jak tłumaczyli tak wszystko zrobili. O wszystkim byłem informowany na bieżąco. Jestem zadowolony.
2
Marek lublin 2015-07-14 07:24:03
mi prowadził sprawe Pan Rafał jestem zadowolony
3
Krystyna ze Szczecina 2015-07-22 20:09:56
Bardzo polecam firmę Codex z Rzeszowa. Miałam wypadek i firma w bardzo profesjonalny sposób zajęła się moją sprawą. Firma w sposób profesjonalny i szybki załatwiła mi odszkodowanie, za które bardzo dziękuje. Szczególne podziękowania dla pana Rafała.
1
Irena 2015-08-04 13:55:08
Długo się zastanawiałam nad wyborem firmy - było ich wiele u mnie. Codex wzbudził u mnie największe zaufanie. I nie zawiodłam się,kompetentni ludzie tam pracują. Polecam tą firmę z czystym sumieniem. Irena
Natalia 2015-08-20 14:13:36
Witam,

zastanawiałam się czy napisać opinię, gdyż czekałam do końca sprawy, żeby być rzetelnym. Codex prowadziło moją sprawę za obrażenia ciała, wcześniej podpisałam umowę z Lex, która nic nie robiła, a męczyli się ze zgłoszeniem sprawy do ZU chyba z miesiąc. Jak Codex wzięło sprawę to w ciągu tygodnia dostałam potwierdzenie, że sprawę zgłosili, a po dwóch tyg. miałam zaliczkę. Po 2 miesiącach ( bo miałam kontynuowaną rehabilitację) sprawa była zakończona w całości i dostałam dośc fajne pieniądze, więc polecam :)
Rodzina Z. 2015-08-20 14:31:08
Polecamy, bardzo dobra kancelaria, mieliśmy okazję się o tym przekonać.
2
Marzena 2015-08-24 15:04:15
Ja jestem klientką Codexu - i mogę powiedzieć, że bardzo fajne i kompetentne osoby tam pracują, przynajmniej z tymi co miałam kontakt. Niech Pan, Panie "Kitos" wyśle CV do firmy albo zadzwoni i zapyta czy kogoś potrzebują. Ja z usług tej firmy jestem zadowolona.
Włodek 2015-09-11 21:35:50
Korzystałem z usług tej firmy. Jestem zadowolony. Bardzo miła i fachowa obsługa. Ja polecam tą firmę.
Olaf 2015-11-13 23:58:36
Na 3 lata temu na wakacjach mieliśmy niemiłą przygodę pod Rzeszowem, przez znajomego trafiliśmy do Cedexa, do Pana Wieśka (Wiesława ?). W związku z naszym wyjazdem do UK wszystko chwilę trwało ale udało się uzyskać odszkodowanie. W tym roku mieliśmy podobna sytuację, ten Pan już tam nie pracował i przez przypadek trafiliśmy do Mentora na Bernardyńskiej i też wszystko udało się załatwić bardzo szybko. Ogólnie polecam
tutek 2015-11-25 17:34:08
Fajnie, że klienci sa zadowoleni i załatwiają odszkodowania bardzo szybko. (usunięte przez administratora) To forum pracy to powrócę do tematu, czy prawda to, ze proponują tu tylko umowy zlecenie, bo mi jednak zalezy na umowie o pracę z racji starań o kredyt.
Piotr z Lublina 2015-11-26 12:07:54
Dziękuję za pomoc i fachową opiekę Pani Ewie.
1
Kama 2015-11-26 13:24:20
Firma zatrudnia na różnego rodzaju umowy: o pracę, zlecenia, agencyjne - jest to uzależnione od pełnionej funkcji w firmie.
cosik 2016-01-22 21:51:42
a po jakim czasie mieliście pieniązki z odszkodowania za śmierć tragiczną bliskiej osoby>>??? czy to długo trwa???
Karolina 2016-01-30 21:32:31
Korzystałam z usług Kancelarii Codex - jestem zadowolona z obsługi, byłam kilka razy w biurze, bardzo fachowe podejście mają pracownicy, wszystko obyło się jak zostało mi przedstawione, kontakt miałam z firmą cały czas. Ja polecam tą Kancelarię.
Doda 2016-03-11 21:37:47
Pewnie że solidna firma wiem bo pracuję tu kilka lat
1
romek 2016-04-12 14:29:47
widziałem ogłoszenie na portalu info cały czas rekrutują - chyba stawiają na rozwój bo rekrutacja jest w całej Polsce to dobry sygnał
finn 2016-05-05 13:18:30
potwierdzam słowa @romek sam natknąłem się na ogłoszenia, budują mocna grupę, będą się pewnie intensywnie rozwijać więc praca byłaby pewna na dłuższy czas
finn 2016-05-05 13:25:48
potwierdzam słowa @romek sam widziałem ogłoszenia, pewnie planują się intensywnie rozwijać co dobrze wróży na przyszłą pracę i zarobki
Jacek (Pomorze) 2016-05-12 11:55:37
Solidna firma. Dba o klienta. Dobry kontakt i podejście. Polecam.
Grosz 2016-05-13 23:52:42
Szkoda tylko, że oferują grosze...
2
Marek z Krakowa 2016-06-02 19:15:52
A ja słyszałem, że bardzo dobrze płacą. Mam kumpla, który pracuje dla nich już ponad 3 lata i zadowolony jest i nie szuka innej pracy.
emerytmundurowy 2016-07-14 11:44:48
Witam napisz na prv odpowiem
burza 2016-07-14 15:20:14
Ciekawe, że konsultant/doradca ds. odszkodowań ma niezłe stawki. Wynagrodzenie oparte jest na wysokich prowizjach (do 43%) i nawet z dodatkową prowizją z przychodu zespołu, ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa.
Ania 2016-07-27 14:39:15
Witam. Jaka prowizje pobiera firma od wynegocjowanego odszkodowania?
emerytmundurowy 2016-07-27 15:50:29
Witam prowizje każda firma ustala indywidualnie, proszę o kontakt Pozdrawiam
bgfv 2016-07-27 17:07:53
@Bardzo ale co masz konkretnie na mysli? ze co sie dobrze dzieje..? bo ja to czekam na jakies oferty pracy od nich a z tego co widze to od dawna niestety nic ne ma
Agata 2016-07-28 17:59:31
Witam, ja i moja rodzina polecamy Firmę Codex. Prowizja rozsądna, bardzo dobra współpraca. Bardzo fachowi i mili ludzie tam pracują. Z odszkodowania jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystkim niezdecydowanym polecam, nie zawiedziecie się. Agata z rodziną
Pracownik 2016-07-29 17:47:01
Pracuję w Codex 4 lata. Zawsze wypłata na czas, nigdy się nie spóźnili. Dla chcących pracować to super firma, a jak ktoś szuka łatwego zarobku nic nie robiąc, to niech idzie gdzie indziej. No i atmosfera jest bardzo dobra, a to jest również ważne. Ja jestem zadowolony i nie szukam innej pracy.
były pracownik 2016-07-29 17:52:12
A ja rok temu przestałem pracować w Codex ponieważ wyjechałem za granice z żoną. I jestem bardzo mile zaskoczony, bo firma do dziś regularnie płaci mi moje prowizje. Super i szacunek dla firmy:-)
były pracownik 2016-07-30 12:11:19
(LECH) - pracowałem w systemie prowizyjnym, kasę dostawałem po zakończeniu prowadzenia sprawy klienta przez firmę a to trwa. Jak rozstałem się z Codexem to miałem jeszcze wiele spraw, które nie zdążyły mi się rozliczyć i dlatego te prowizje dostaję teraz mimo, ze już nie pracuję. I to jest w porządku z ich strony, bo w innych firmach jak odchodzisz to nie zawsze chcą wypłacać. Wiem, że teraz mają też inne systemy rozliczeń i kasę dostaje się szybciej.
Ewelina 2016-08-31 21:00:29
Jak to czytam to mi się chce płakać piszą sami agenci którzy namawiają do współpracy. Chcesz pracować to ić na pewno Cię przyjmą i nie sciemniajcie na tym forum żenada
Ewelina 2016-08-31 21:01:24
Jak to czytam to mi się chce płakać piszą sami agenci którzy namawiają do współpracy. Chcesz pracować to ić na pewno Cię przyjmą i nie sciemniajcie na tym forum żenada
bgfv 2016-08-31 21:25:33
@alek no nie wiem czy cos na to wskazuje bo przecież od dawna nie było od nich zandych ofert pracy ale jezlei Ci jakos bardzo zależy to w sumie można będzie jakos bezpośrednio się z nimi skontkaotwac i zapytać i będziesz od razu wiedział przecież ,,
Zostaw swoją opinię o Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o.