Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o.

Rzeszów

Opinie o Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o.

Karolina 2015-05-21 09:58
Jestem ciekawa co Pan Jacek ma dokładnie na myśli, jakieś konkrety, bo ja korzystałam z usług tej firmy i uważam, ze wszystko przebiegło bardzo fajnie i profesjonalnie. Bywałam w siedzibie firmy, zawsze zostałam dobrze obsłużona, miałam dobry kontakt ze strony pracowników, byłam o wszystkim informowana, na każde pytanie dostałam odpowiedź, poświęcali mi tyle czasu ile potrzebowałam. Dla mnie super obsługa. Ja osobiście bardzo polecam CODEX.
1
rodzina R. 2015-05-27 19:45
Codex był jedyną Kancelarią, które doprowadziły moją sprawę do finiszu..Od poprzednich 5 otrzymałem odmowę i usłyszałem: nie ma szans, nie uzyskamy nic dla Pana i rodziny (w sumie 4 osoby)...a tu proszę, Codex znalazł sposób i UFG wypłaciło nam naprawdę niezłe pieniądze, i to bez procesów sądowych. Wielki ukłon w stronę firmy i pani Lucyny. Oni naprawdę pracują z sercem. Polecam wszystkim!
1
Patrycja 2015-05-28 13:01
Przestańcie na tym forum cały czas reklamować tą kancelarię. Niestety bardzo kiepsko wspominam współpracę z tą firmą.
9
Jadwiga 2015-05-29 15:26
Słabo to wygląda jak pracownicy codexu opisują swoją firmę i wychwalają a nie ma miejsca na obiektywne opinie o tej firmie. Ale widzę że jest tu burzliwa dyskusja na temat tej kancelarii.
11
Anna z Krakowa 2015-06-01 18:32
Bardzo dobra kancelaria. Wcześniej moją sprawę prowadziła inna "duża" firma, która była nierzetelna i niekompetentna. Zerwałam współpracę i podpisałam umowę z Codex- mili i pomocni pracownicy o dużej wiedzy. Zaraz się wszystkim zajęli. Mocno polecam :)
2
Jarek 2015-06-08 19:18
Jeśli chodzi o moją sprawę prowadzoną przez Codex to jestem zadowolony.
1
Magdalena 2015-06-12 08:17
Codex poleciła mi znajoma. Nigdy nie korzystałam z pomocy żadnej Kancelarii. Wiem, że taka pomoc jest zawsze bardzo kosztowna. Codex poprowadził mi sprawę, prowizja sensowna. Jestem zadowolona i też polecę Codex jeśli będzie taka okazja.
3
Piotrek ze Szczecina 2015-06-18 10:22
Dla mnie nic dodać nic ująć. Tak jak tłumaczyli tak wszystko zrobili. O wszystkim byłem informowany na bieżąco. Jestem zadowolony.
2
Marek lublin 2015-07-14 07:24
mi prowadził sprawe Pan Rafał jestem zadowolony
3
Krystyna ze Szczecina 2015-07-22 20:09
Bardzo polecam firmę Codex z Rzeszowa. Miałam wypadek i firma w bardzo profesjonalny sposób zajęła się moją sprawą. Firma w sposób profesjonalny i szybki załatwiła mi odszkodowanie, za które bardzo dziękuje. Szczególne podziękowania dla pana Rafała.
1
Irena 2015-08-04 13:55
Długo się zastanawiałam nad wyborem firmy - było ich wiele u mnie. Codex wzbudził u mnie największe zaufanie. I nie zawiodłam się,kompetentni ludzie tam pracują. Polecam tą firmę z czystym sumieniem. Irena
Natalia 2015-08-20 14:13
Witam,

zastanawiałam się czy napisać opinię, gdyż czekałam do końca sprawy, żeby być rzetelnym. Codex prowadziło moją sprawę za obrażenia ciała, wcześniej podpisałam umowę z Lex, która nic nie robiła, a męczyli się ze zgłoszeniem sprawy do ZU chyba z miesiąc. Jak Codex wzięło sprawę to w ciągu tygodnia dostałam potwierdzenie, że sprawę zgłosili, a po dwóch tyg. miałam zaliczkę. Po 2 miesiącach ( bo miałam kontynuowaną rehabilitację) sprawa była zakończona w całości i dostałam dośc fajne pieniądze, więc polecam :)
Rodzina Z. 2015-08-20 14:31
Polecamy, bardzo dobra kancelaria, mieliśmy okazję się o tym przekonać.
2
Marzena 2015-08-24 15:04
Ja jestem klientką Codexu - i mogę powiedzieć, że bardzo fajne i kompetentne osoby tam pracują, przynajmniej z tymi co miałam kontakt. Niech Pan, Panie "Kitos" wyśle CV do firmy albo zadzwoni i zapyta czy kogoś potrzebują. Ja z usług tej firmy jestem zadowolona.
Włodek 2015-09-11 21:35
Korzystałem z usług tej firmy. Jestem zadowolony. Bardzo miła i fachowa obsługa. Ja polecam tą firmę.
Lilipop 2015-10-15 11:18
Pracownicy Codexu mogliby się bardziej postarać pisząc te laurki na swój temat ....
Olaf 2015-11-13 23:58
Na 3 lata temu na wakacjach mieliśmy niemiłą przygodę pod Rzeszowem, przez znajomego trafiliśmy do Cedexa, do Pana Wieśka (Wiesława ?). W związku z naszym wyjazdem do UK wszystko chwilę trwało ale udało się uzyskać odszkodowanie. W tym roku mieliśmy podobna sytuację, ten Pan już tam nie pracował i przez przypadek trafiliśmy do Mentora na Bernardyńskiej i też wszystko udało się załatwić bardzo szybko. Ogólnie polecam
tutek 2015-11-25 17:34
Fajnie, że klienci sa zadowoleni i załatwiają odszkodowania bardzo szybko. (usunięte przez administratora) To forum pracy to powrócę do tematu, czy prawda to, ze proponują tu tylko umowy zlecenie, bo mi jednak zalezy na umowie o pracę z racji starań o kredyt.
Piotr z Lublina 2015-11-26 12:07
Dziękuję za pomoc i fachową opiekę Pani Ewie.
1
Kama 2015-11-26 13:24
Firma zatrudnia na różnego rodzaju umowy: o pracę, zlecenia, agencyjne - jest to uzależnione od pełnionej funkcji w firmie.
cosik 2016-01-22 21:51
a po jakim czasie mieliście pieniązki z odszkodowania za śmierć tragiczną bliskiej osoby>>??? czy to długo trwa???
Karolina 2016-01-30 21:32
Korzystałam z usług Kancelarii Codex - jestem zadowolona z obsługi, byłam kilka razy w biurze, bardzo fachowe podejście mają pracownicy, wszystko obyło się jak zostało mi przedstawione, kontakt miałam z firmą cały czas. Ja polecam tą Kancelarię.
Doda 2016-03-11 21:37
Pewnie że solidna firma wiem bo pracuję tu kilka lat
1
romek 2016-04-12 14:29
widziałem ogłoszenie na portalu info cały czas rekrutują - chyba stawiają na rozwój bo rekrutacja jest w całej Polsce to dobry sygnał
Jeleń 2016-04-12 23:30
Rekrutacja jest w całej Polsce, bo szukają świeżych(usunięte przez administratora)
finn 2016-05-05 13:18
potwierdzam słowa @romek sam natknąłem się na ogłoszenia, budują mocna grupę, będą się pewnie intensywnie rozwijać więc praca byłaby pewna na dłuższy czas
finn 2016-05-05 13:25
potwierdzam słowa @romek sam widziałem ogłoszenia, pewnie planują się intensywnie rozwijać co dobrze wróży na przyszłą pracę i zarobki
Jacek (Pomorze) 2016-05-12 11:55
Solidna firma. Dba o klienta. Dobry kontakt i podejście. Polecam.
Grosz 2016-05-13 23:52
Szkoda tylko, że oferują grosze...
3
Marek z Krakowa 2016-06-02 19:15
A ja słyszałem, że bardzo dobrze płacą. Mam kumpla, który pracuje dla nich już ponad 3 lata i zadowolony jest i nie szuka innej pracy.
emerytmundurowy 2016-07-14 11:44
Witam napisz na prv odpowiem
burza 2016-07-14 15:20
Ciekawe, że konsultant/doradca ds. odszkodowań ma niezłe stawki. Wynagrodzenie oparte jest na wysokich prowizjach (do 43%) i nawet z dodatkową prowizją z przychodu zespołu, ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa.
Ania 2016-07-27 14:39
Witam. Jaka prowizje pobiera firma od wynegocjowanego odszkodowania?
emerytmundurowy 2016-07-27 15:50
Witam prowizje każda firma ustala indywidualnie, proszę o kontakt Pozdrawiam
bgfv 2016-07-27 17:07
@Bardzo ale co masz konkretnie na mysli? ze co sie dobrze dzieje..? bo ja to czekam na jakies oferty pracy od nich a z tego co widze to od dawna niestety nic ne ma
fdfd 2016-07-28 17:07
tak to prawda ostatnia oferta byla na stanowsiko konsultanta/doradcy do spraw odszkodowań ale to było jakos bardzo dawno temu z tego co kojarze chyba..
Agata 2016-07-28 17:59
Witam, ja i moja rodzina polecamy Firmę Codex. Prowizja rozsądna, bardzo dobra współpraca. Bardzo fachowi i mili ludzie tam pracują. Z odszkodowania jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystkim niezdecydowanym polecam, nie zawiedziecie się. Agata z rodziną
Y66 2016-07-29 11:13
warto popytać o historię tych co podjeli decyzję o zrezygnowania z pracy w Codexie i przejściu do konkurencji, i co się wtedy dzieje z ich sprawami i prowizjami ? :-(
Pracownik 2016-07-29 17:47
Pracuję w Codex 4 lata. Zawsze wypłata na czas, nigdy się nie spóźnili. Dla chcących pracować to super firma, a jak ktoś szuka łatwego zarobku nic nie robiąc, to niech idzie gdzie indziej. No i atmosfera jest bardzo dobra, a to jest również ważne. Ja jestem zadowolony i nie szukam innej pracy.
były pracownik 2016-07-29 17:52
A ja rok temu przestałem pracować w Codex ponieważ wyjechałem za granice z żoną. I jestem bardzo mile zaskoczony, bo firma do dziś regularnie płaci mi moje prowizje. Super i szacunek dla firmy:-)
były pracownik 2016-07-30 12:11
(LECH) - pracowałem w systemie prowizyjnym, kasę dostawałem po zakończeniu prowadzenia sprawy klienta przez firmę a to trwa. Jak rozstałem się z Codexem to miałem jeszcze wiele spraw, które nie zdążyły mi się rozliczyć i dlatego te prowizje dostaję teraz mimo, ze już nie pracuję. I to jest w porządku z ich strony, bo w innych firmach jak odchodzisz to nie zawsze chcą wypłacać. Wiem, że teraz mają też inne systemy rozliczeń i kasę dostaje się szybciej.
emerytmundurowy 2016-07-30 14:34
Witam
Moja firma również wypłaca należne kwoty po rozwiązaniu umowy, mamy to zagwarantowane w umowie.Chcesz więcej wiedzieć napisz, nadmieniam ,że nie mamy żadnych lojalek można oddawać tam gdzie sie chce, w przeciwieństwie do firmy z " jasnego miasta".Pozdrawiam
1
Ewelina 2016-08-31 21:00
Jak to czytam to mi się chce płakać piszą sami agenci którzy namawiają do współpracy. Chcesz pracować to ić na pewno Cię przyjmą i nie sciemniajcie na tym forum żenada
1
Ewelina 2016-08-31 21:01
Jak to czytam to mi się chce płakać piszą sami agenci którzy namawiają do współpracy. Chcesz pracować to ić na pewno Cię przyjmą i nie sciemniajcie na tym forum żenada
3
bgfv 2016-08-31 21:25
@alek no nie wiem czy cos na to wskazuje bo przecież od dawna nie było od nich zandych ofert pracy ale jezlei Ci jakos bardzo zależy to w sumie można będzie jakos bezpośrednio się z nimi skontkaotwac i zapytać i będziesz od razu wiedział przecież ,,
Rycerz 2017-01-06 19:00
Firma na bardzo specyficzny charakter działalności. Żeby nie było zastrzeżeń do pracy załogi muszą być surowe reguły. Wiadomą rzeczą jest, że sprawy odszkodowań są korupcjogenne i szefowie nie mogą odstępować od ustalonych procedur.
Cerber 2017-01-18 17:57
Lubię taką pracę i szukam ofert w firmie ale nie moge ich namierzyć. Dajcie info jak ktos wie o nowej ofercie.
emerytmundurowy 2017-01-18 19:20
Hej wejdz na www.czestochowa998.pl zakladka pomoc Pozdrawiam
Erka77 2017-01-18 19:22
Panie jak Pan lubisz taka robotę to wystarczy wejsc na ich stronę i podobnie jak na innych stronach firm z tej branzy ofert pracy jest maaaaasa ! Szkoda tutaj pajacowac i podpuszczac innych ze to niby w codexie tak trudno pracę znaleźc
Linek 2017-01-30 19:42
Mam doswiadczenie w takiej pracy i chętnie złożę u nich swoje CV. Zależy mi na rejonie lubelskim czy ktoś orientuje się? Jak przedstawiaj się tak z grubsza zarobki?
Zostaw swoją opinię o Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Obsługi Powypadkowej Codex Sp. zo.o.