logo INTRUM JUSTITIA

INTRUM JUSTITIA

Warszawa

Opinie o INTRUM JUSTITIA

anonim 2011-11-20 17:14
Dokłądnie. Ja nie narzekałam. Dla mnie było bardzo dobrze.
exIJ 2012-01-06 22:00
Widzę, że przeważają głosy dzieci neostrady, które miały z IJ do czynienia tylko będąc dłużnikiem i z tego tytułu wylewają rozgoryczenie.
Firma, jak firma - działa w majestacie prawa jako zleceniobiorca zleceń windykacyjnych i niech żaden matoł nie pisze, że nie ma do tego prawa bo zarówno KC jak i w UOODO pozwala LEGALNIE działać tej firmie.

Za moich czasów (2010) najniżej stojący w hierarchii \"Konsultant ds. windykacji\" zarabiał ok. 1500zł na rękę. Szkolenia ZTCP trwały 1-1,5 tygodnia i powiem szczerze, że 70% ludzi przychodzących na szkolenia to nierozwinięte emocjonalnie dzieci z zerowym poczuciem odpowiedzialności - trudno byłoby podpisywać umowę szkoleniową i płacić jakiekolwiek pieniądze ludziom, który tak nonszalancko podchodzą do obowiązków.

Oczywiste jest, że szkolenia nie przygotowywały w 100% do pracy, ale kolejnym etapem było \"osłuchiwanie\" się przy doświadczonych pracownikach, a kolejnym prowadzenie prostych spraw. Z perspektywy czasu oceniam ustawienie procesu szkoleniowego na 4+.

Dostrzegam także, że żale wylewają tutaj ludzie który z IJ zetknęli się jako dłużnicy - a to już samo w sobie nie dodaje im wiarygodności. Jeżeli ktoś nie windykował. nie zdaje sobie sprawy z jak beznadziejnymi ludzmi prowadzone są rozmowy - nie są oni świadomi zaciągania kredytów, podpisywania umów, biorą telefony/dekodery a nie mają czego do garnka włożyć - cóż takich trzeba edukować, bo za ich nieodpowiedzialność i nie bójmy się tego słowa głupotę płaci całe społeczeństwo. Firma przeprowadzała kiedyś badania dot. odsetka długów będących wynikiem nieszczęśliwego zbiegu okoliczności (choroba/śmierć/utrata pracy) - tylko 20% obsługiwanych wierzytelności było tym spowodowanych; pozostałe 80% długów powstało przy pełnej świadomości braku płynności finansowej w danym gospodarstwie domowym (niskie dochody, uzależnienia, brak stałej pracy, odbywanie kary pozbawienia wolności) i jednoczesnym braniem na kredyt co tylko wpadnie w ręce.

Ok, starczy teraz o IJ: siłą tej firmy zawsze byli ludzie; chętni do pomocy i uprzejmi, ale niestety im wyżej tym gorzej. Wiadomo, im wyższe stanowisko tym wiecej wody sodowej uderzało do głowy, ale były też wyjątki; [usunięte przez moderatora]
qwerty 2012-01-23 19:44
Jakoś działa ta firma na polskim rynku od 1998r i prokuratury nie ma. Nie jedna była taka mądra, straszyła co się nie stanie, że podała na policję, do sądu i telewizji i jakoś nic nie widać i nic nie słychać. Firma działa zgodnie z prawem, co jest stale sprawdzane przez różne urzędy i instytucje np. UOKIK czy KNF. Gdyby to co robią było nielegalne juz dawno ich by zamknęli.
pracownik 2012-01-23 19:47
Pracuje tam ponad 5 lat i jestem zadowolona.
pracownik 2012-02-09 11:04
O oddziale w Białymstoku mogę coś powiedzieć.... moje zdanie jest takie, że faktycznie atmosfera wśród pracowników ( i tylko pracowników) jest świetna! Większość młodych, uśmiechniętych i fajnych osób. Z tego powodu na prawdę warto tam pracować.

( usunięte przez administratora ) Podsumowując jeśli liczycie na dobre kierownictwo i zarobki, to nie ta firma, jeśli na fajnych znajomych jak najbardziej ta :) tak więc decyzja w waszych rękach. Pozdrawiam.
true 2012-03-27 21:47
stanowczo odradzam...zarobki koszmar...na szarego czlowieka spychaja windykacje w stylu radz sobie sam dzwon rob co chcesz aby byl efekt. a szkolenia.....czy ktos tam wie co to sa szkolenia. to wylegarnia malych robotow do klepania tekstu od a do z. no i oczywiscie problem ze znaleznieniem pracy z taka opinia i zdobyta wiedza ze nie wspomne o reputacji nazwiska wsrod firm do ktorych trzeba dzwonic !!!
prac 2012-04-06 12:32
haha zabawne, ze usunięte zostają fragmenty, tylko te które mówią źle o firmie :D no tak... jakoś reputacje ratować trzeba. :D odradzam Białystok! kierownictwo dno, zarobki koszmarne! pozdrawiam :)
Jan 2012-04-10 23:59
Beznadziejna firma. Pomimo niezwłoczego doknania płatności, bezczelnie nie potrafią wysłać potwierdzenia załatwienia sprawy już od 2 miesący
pracownik 2012-06-14 11:55
a ja powiem tak, pracowałam krótko i całe szczęście. to nie jest praca tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . ja powiem tak ludzie którzy pracuja są naprawde świetni ale tylko ludzie (operatorzy) co do kierownictwa... wyzej sra niz dupe ma... a co do zarobków masakra... umowy podpisują jak chcą przyjmują ludzi nie mając miejsca na nowych ludzi i z tego powodu wywalają starych. nacisk niby na zarobki? heh. podobno nie tylko to sie liczy. ja mam tylko nadzieje ze nigdy sie nie spotkam z ta firma :)

ytrewq 2012-07-08 01:14
qwerty - 2012-01-23 19:44:18

Jakoś działa ta firma na polskim rynku od 1998r i prokuratury nie ma. Nie jedna była taka mądra, straszyła co się nie stanie, że podała na policję, do sądu i telewizji i jakoś nic nie widać i nic nie słychać. Firma działa zgodnie z prawem, co jest stale sprawdzane przez różne urzędy i instytucje np. UOKIK czy KNF. Gdyby to co robią było nielegalne juz dawno ich by zamknęli.
\\\"Warszawska spółka Intrum Justitia wywierała na dłużników niedopuszczalną presję, kierując do nich pisma, które wprowadzały w błąd. Działania te naruszały zbiorowe interesy konsumentów - uznała Prezes UOKiK i nałożyła na spółkę karę w wysokości ponad 220 tys. zł...\\\"
źródło: [usunięte przez moderatora]
prac 2012-07-09 18:59
Ja pracowałam w Intrum, traktują pracowników jak [usunięte przez moderatora], zarobki marne, tylko szukaja jakby obciąć premie. Jak przyjmują do pracy to złote góry obiecują , stabilizację zawodową, a potem zwalniają, bo nie chcą zatrudnić na czas nie określony i to w jaki sposób, kończysz pracę i wręczają wypowiedzenie. Czułam się jak najgorszy śmieć. Straszą na kazdym kroku, na umowy czeka się po 3 tygodnie albo dłużej i jeszcze mają pretensje jak się upomnisz. koordynatorzy wszystko donoszą dla \\\"góry\\\". Trzymajcie się z dala od tej firmy, nabierają ludzi , szkolą i zwalniają i tak w kółko, a ty człowieku robisz za murzyna.
kaatja 2012-07-12 12:18
Pracowałaś w Warszawie czy Białym ?
prac 2012-07-14 19:05
w Białymstoku.
mądra 2012-08-03 23:13
ok, dostała karę i się czegoś nauczyła. ale z tego co kojarzę to chyba jedyna? prawda? jakaś banda nierobów, zadłużonych po uszy poczuła się niekomfortowo... jaka szkoda .
pozdrawiam
1
Były pracownik 2012-08-04 14:44
Spoko spoko, niedługo będzie kolejna kara bo już się dwie instytucje na was szykują Znowu zacznie się obcinanie premii pod byle pretekstem hehehe
Ktoś 2012-08-06 16:35
qwerty - 2012-01-23 19:44:18

Jakoś działa ta firma na polskim rynku od 1998r i prokuratury nie ma. Nie jedna była taka mądra, straszyła co się nie stanie, że podała na policję, do sądu i telewizji i jakoś nic nie widać i nic nie słychać. Firma działa zgodnie z prawem, co jest stale sprawdzane przez różne urzędy i instytucje np. UOKIK czy KNF. Gdyby to co robią było nielegalne juz dawno ich by zamknęli.
Już jedną karę sąd nałożył i to nie małą. Do tego jeszcze dochodzą pozwy cywilne o [usunięte przez moderatora]. Więc jeżeli chcesz mieć problemy prawne to droga wolna.
sonia 2013-04-13 07:18
a ty sobie tak świetnie radzisz [usunięte przez moderatora] w życiu,ciekawe?
magda 2013-05-16 19:41
Witam, jetem pracownikiem IJ od 2 lat. Jak zauwazyli moi porzednicy atmosfera wśród wspolpracowników jest bardzo przyjemna. Nie zauważyłam donoszenia, obgadywania itp. Pensja jest na koncie na czas, czesto przed czasem. Zarobki od 1400zł do 2tys + premia. Premia nie jest ucinana bez powodu.Musisz sobie zasluzyc - z tego co widze zdarza sie rzadko. Na swój wynik pracujesz sam. Jeżeli starasz sie sumiennie wykonywac obowiazki to jestes za to wynagradzany i nie ma problemu z przelozonymi:) Osoba startująca do IJ musi być świadoma, że nie da się tu przyjść posiedziec, wypic kawe, poplotkowac i wyjsc. Rozmawiasz z dluznikami przez caly dzien - na tym polega ta praca. Trzeba być też dość opanowym bo z roznymi ludzmi zdarza sie nam rozmawiac. Od cwaniaków typu: "a co ty [usunięte przez moderatora] zrobisz" po starsze babcie ktora podpisuja zobowiazania zupełnie nie zwazajac na konsekwencje.
Jeżeli chodzi o legalnosc dzialan IJ, to rozne urzedy i instytucje na biezaco sprawdzaja czy nie jest lamane prawo. Gdyby tak bylo firma juz dawno przestalaby isntniec, a funcjonuje w kiklunastu krajach Europy od dawna. My egzekwujemy prawo, przepisy, regulaminy, każde dzialanie IJ ma podstawe prawna - bez tego nie da sie skutecznie prowadzic windykacji. Dluznicy nie czytaja tego co podpisuja i zawsze do innych maja pretensje, ze "im nikt nie powiedzial". Jak zrozumieja swój błąd pod naszym adresem leca wyzwiska...koniec merytorycznej rozmowy...
Po tych miesiacach przepracowanych w IJ mam kilka wnioskow na temat naszego spoleczenstwa i dlugow, Do windykacji trafiaja (oczywiscie nie w 100%) ludzie ktorza czuja sie bezkarni albo nie do konca swiadomi wlasnych czynów. Jezeli jest inaczej wsytarczy przedstawic dokumnety (uznane reklamacje, wypowiedzenia umow, pisma potw wywiazanie sie z regulaminów i ustaw) a sprawa jest zamykana.
Przyznam szczerze ze odczuwam niemała satysfakcje kiedy oddzwania do mnie taki "cwaniak" z informacja ze ma komornika na pensji albo ze nie dostal kredytu bo Ij wpisalo jego dane do krd. Dla mnie jest to potwierdzenie ze ta praca ma sens.
Jednym slowem: jezeli czujesz sie na silach, przyjdz do pracy w IJ, jak sie nie sprawdzisz zawsze mozesz odejsc!
kancel. 2013-06-17 08:22
Nie baranów tylko cwaniaków którzy w 4 literach mają przyjęte normy społeczne i do póki tzw.instytucje siłowe (Policja, Prokuratorzy, ABW oraz CBŚ) nie "uziemią" zarządu tej korporacji funduszy inwestycyjnych do póty będzie robić takie i inne brzydkie rzeczy. Szkodliwość społeczna jest olbrzymia , a ponieważ bezpieczeństwo Państwa i ład społeczny narażone jest w ten sposób na szwank więc oczekujmy na dość spektakularny finał. I jeszcze jedno. Pewnie ludzie nie zdają sobie sprawy ale każda osoba pracująca (nawet w takiej firmie) w sposób naruszający ład społeczny, prawo na terenie RP naraża się na konsekwencje nie tylko cywilne ale karne. Pozdrawiam
qwertyu 2013-06-24 16:00
Ktoś - 2012-08-06 16:35:13

qwerty - 2012-01-23 19:44:18

Jakoś działa ta firma na polskim rynku od 1998r i prokuratury nie ma. Nie jedna była taka mądra, straszyła co się nie stanie, że podała na policję, do sądu i telewizji i jakoś nic nie widać i nic nie słychać. Firma działa zgodnie z prawem, co jest stale sprawdzane przez różne urzędy i instytucje np. UOKIK czy KNF. Gdyby to co robią było nielegalne juz dawno ich by zamknęli.
Już jedną karę sąd nałożył i to nie małą. Do tego jeszcze dochodzą pozwy cywilne o [usunięte przez moderatora]. Więc jeżeli chcesz mieć problemy prawne to droga wolna.
a co ma piernik do wiatraka? to że ktos pracuje w danej firmie nie oznacza, że odpowiada za jej działanie..
wkx 2013-07-02 09:49
Pracowałem w dzile IT tej firmy, nie polecam, firma żeruje dosłownie na ludziach, karze robić nie realne rzeczy w czasie pracy.
Mała 2013-07-14 22:53

Zarobki -> Marne. Na szczęście wypłaty zawsze,,na czas". Niestety, człowiek pracujący w IJ często po przepracowanym miesiącu, gdy otrzymywał inf. o wysokości pensji - czuł sie jak frajer ?
Ludzie -> cały dział operacyjny - super ludzie i to chyba tylko dzięki nim udaje się znosić tą pracę. Koordynatorzy/manadżerowie działów w większości też ok ale nie każdy nadaje sie na swoje stanowisko, szkoda tylko, że ich przełożeni tego nie widzą..
Podsumowując: super atmosfera w dziale operacyjnym, dużo nerwowej pracy, duże ,,ciśnienie" ..nieadekwatne do otrzymywanych zarobków. Uodparniająca psychicznie praca dla bardzo młodych osób, zaczynających dopiero kariere zawodowa..aczkolwiek kariery w IJ nie zrobicie.
anonim 2013-07-24 16:17
wlx możesz powiedzieć jak długo pracowałeś w firmie INTRUM JUSTITA? na jakims stanowisku tam pracowałeś?
Anonim 2013-07-30 07:15
Co z dniami wolnyni?
nibyzadłużony 2013-09-03 16:15
Przed momentem przeczytałem wypowiedz pani pracującej w firmie intrum justitita (celowo piszę z małej litery,bo na wielką to to nie zasługuje)i owa Pani zachwycona swoim zajęciem stwierdza że dopiero tam widzi jak chamscy są ludzie zadłużeni , jak to sobie nie radzą w życiu itd.Otóż droga Pani takich [usunięte przez moderatora] jak pracownicy tej szemranej firmy to ze świecą szukać,dostaje taki czy taka marnie płatną robotę telefonistki i myśli że z każdego można zrobić śmiecia.Ale gratuluję wysokiego mniemania o sobie , które zapewne jest przykrywką jakiś kompleksów,bo w takim badziewiu może pracować tylko [usunięte przez moderatora]
wera 2013-09-12 21:13
nibyzadlużony, pracowałeś w INTRUM JUSTITA? czy miałeś bezpośredni kontakt z nimi jako "nibyzadłużony"? i co takiego powiedzieli Ci pracownicy, że poczułeś się jak śmieć?
byly praacownik 2013-11-11 16:20
W firmie IJ pracowałam około pół roku, zarobki nie należą do powalających jednakże można sobie dorobić wykonując plan- dodam iż jest realny! oraz dzięki nadgodzinom. Ludzie bardzo pomocni, jeśli trzeba pomogą, przełożeni też!:) Bardzo miło wspominam pracę w tej firmie. Umowa o pracę, dni owocowe i inne- atmosfera bardzo przyjemna- wiadomo trzeba było ciągle poszerzać swoją wiedzę, trzeba było to lubić. Tylko raz zdażyło mi się dostać gołą pensję ale to był początek, poźniej można było sobie dorobić planem- udawało mi się oraz nadgodzinami. Nie jest to praca lekka- jeśli ktoś woli niech pracuje gdzieś indziej, trzeba mieć do tego silną psychikę, ale ja wolałam to niż pracę w sklepie. Musiałam zrezygnować z pewnych powodów ale nie dlatego że była to zła atmosfera w pracy.
Nie żałuję pracy w Intrum!:) Nie twierdzę że było cudownie bo nigdzie nie jest ale było naprawdę dobrze, będę dobrze wspominać moich przełożonych i współpracowników. Pozdrawiam was:) Aha praca była w Białymstoku
Aha i krytykują Ci którzy nie pracowali albo dlużnicy najczęsciej;/
Ja Obserwator 2013-11-21 14:39
I właśnie alternatywa praca w sklepie, a praca w Intrum, jasno widać kompetencje tych ludzi. Wydzwaniają co chwila i gadają jakimś bełkotem, coś czego sami nie rozumieją. A jak ich się nie słucha to powtarzają jakieś wyuczone formułki, np: " to z czego Pan się utrzymuje?; "kiedy Pan spłaci dzisiaj, czy jutro" itd. prawdziwy bełkot. Niech lepiej pracują w sklepie.
lukas 2014-02-12 20:40
INTRUM JUSTITIA obecnie poszukuje konsultanta sekcji operacyjnej oraz specjalisty ds. prawnych, więcej info na ich stronie.
Były Pracownik 2014-04-19 10:09
Pracowałam w Intrum w Białymstoku jako konsultant sekcji operacyjnej. Nie polecam. Najgorsza praca jaką do tej pory miałam.
2
były windykator 2014-06-06 15:33
Chłopie daj se spokój bo już wielu się przekonało że zawód windykatora nie należy do bezpiecznych i dobrze wynagradzanych.Poza tym wszyscy będą znali twoje dane osobowe a świat jest mały.
Cedric 2014-06-19 02:23
Jak to wszyscy beda znali moje dane osobowe? Czy intrum justitia udostępnia gdzies np. mój adres? Czy tylko imie i nazwisko?
1
Benedykt 2014-10-01 14:59
Nie pracowałem nigdy w tej firmie ale mam z nią do czynienia od ponad dwóch lat. Dodam, że również nie jestem dłużnikiem, jednak od tego czasu wydzwaniają do mnie ludzie i pytają o kogoś innego, tłumaczyłem na początku grzecznie,że to nieporozumienie, przedstawiciel, czy jak mu tam, zawsze mówił że rozumie i że telefony nie będą się powtarzać, jednak dalej dzwonili wiec już bardziej nerwowo ale wciąż tłumaczyłem i też rozumieli i obiecali ale dalej swoje, później tłumaczyłem już jak idiotom kazałem pisać na kartce moje nazwisko i znaleźć różnice z nazwiskiem osoby z którą chce rozmawiać, dalej dzwonią aż do dziś. Przez telefon nie da się nic dowiedzieć wiec może tu... więc mam pytanie, po takim doświadczeniu w kontaktach z tym psychiatrykiem myślę że w pełni uzasadnione, więc czy firma INTRUM JUSTITIA zatrudnia osoby upośledzone umysłowo? Pomyślałem że pewnie mają dzięki temu jakieś oszczędności. Dzwonił nawet pan, z komórki, który przedstawił się jako właściciel tej firmy czy coś tego pokroju, nie pamiętam dokładnie ale przedstawiłem mu się i choć nazwisko się nie zgadzało, koleś zaczął mi czytać ile ten pan ma zadłużenia, w jakim banku i wszystkie szczegóły (szczyt niekompetencji). Dopiero jak go zje...em i powtórzyłem moją godnosc, przeprosił i obiecał że telefony nie bedą się powtarzac. Jednak dalej dzwonią, i dzwonią i dzwonią tracąc mój i swój czas, bo jakim trzeba być idiotą żeby myśleć, że nawet jeśli jestem tą osobą ale kłamię to w końcu się złamię bo oni dzwonią... może szukają przyjaciół? Czy jeśli wyśle jakieś pismo to jest możliwość że odczyta je osoba inteligentna czy nie ma szans bo tam tacy nie pracują i muszę to załatwić zakladając sprawę o nękanie? Bo naprawdę nie chce mi się ale to już dawno przestało mnie bawić... ktoś wie? Może Ty?
1
kinia 2014-10-16 11:52
@Benedykt, przyznam szczerze, że nie miałam nigdy podobnej sytuacji, może kiedyś pomylili mój numer z kimś innym, ale to się zdarza rzadziej niż raz do roku. Wystąpienie o wniosek o nękanie nie jest wcale takim złym pomysłem, ewentualnie możesz powiedzieć (jeśli jeszcze zadzwonią), że zakładasz taką sprawę i może się odczepią.
1
lol 2014-11-10 02:19
Tak jak powiedziała @kinia warto postraszyć założeniem sprawy lub wszczęciem postępowania. Takie rzeczy zazwyczaj skutkują ;) A może zagląda tutaj ktoś z pracowników i wyjaśni nam tę sprawę?
olek 2014-11-24 12:28
chyba jednak nikt nie wyjaśni nam sprawy @lol, ani pracownicy ani pracodawcy niestety moim zdaniem.. ale jeszcze zastanawiam się nad tym czy firma w ogóle działa tak naprawdę, bo nie ma żadnych nowych informacji o nich ani nawet reklam nie ma, więc zastanawiam się czy nie ma jakiegoś drugiego dna do tego.
ogórek 2014-11-24 12:29
konsultant sekcji operacyjnej - a ja właśnie dużo słyszałem dobrego o tym stanowisku więc trochę jestem zaskoczony opiniami tutaj że najgorsza praca w galaktyce i w INTRUM JUSTITIA. możecie w takim razie powiedzieć na czym polega dokładnie praca w takiej firmie i dlaczego niby jest taka najgorsza i straszna?
innitiaki. 2014-11-24 12:31
podobno szukają wpsolpracownika do dzialu administracji. mysle ze bym sier tam idealnie nadawala. powiem szczerze, ze bardzo dziekuje za cos takiego jak internet bo chociaz teraz nie trzeba nie wiadomo czego szukac i gdzie. wchodzi sie do internetu i wszystko jest proste. jak polecacie prace na takim stanowisku?
romek 2015-01-23 13:56
no jak ktoś skończył administracje to na pewno go tam przyjmą, a jak ma doświadczenie to tym bardziej moim zdaniem.. ale to wszystko zależy jednak od tego jaką oni osobę preferują tak naprawdę i kogo szukają, bo też profil może być inny niż standardowo, ale nie wiem czy na pewno tak to wszystko wygląda.. pozdrawiam!
irek 2015-02-06 18:45
no wlasnie jakie osoby preferuja w tej firmie bo z doswiadczeniem tez mozna duzo ale bez czy zatrudniaja to jest ciekawe...czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna... o co pytaja najczesciej z czego sie przygotowac jak to wyglada z waszej strony ...
tolak 2015-02-20 22:38
To mnie @romek zaskoczyłeś. Naprawdę wystarczy skończyć jakiekolwiek studia administracyjne żeby pracować w INTRUM JUSTITIA ? Rozumiem, że pracujesz w tej firmie ? Na początek kariery dla mnie nie mając doświadczenia bardzo by mi pasowała taka praca. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat samej pracy i pracodawcy ?
stano 2015-04-27 20:53
jeśli chodzi o pracę w Intrum Justitia to w chwili obecnej poszukują oni nowych osób na stanowisko Junior Financial Controller . Myślę , że warto się tym zainteresować w wawie
kisner 2015-08-10 22:48
jesli chodzi o pracę w tym miejscu to akurat nie byłbym co do tego taki pewny i przekonany. Moim zdaniem firma Instrum Justita ma jeszcze wiele pracy przed sobą ,aby móc mówić o nich jako o dobrym pracodawcy, zwłaszcza jeśli chodzi o warunki na których się współpracuje i oczywiście atmosfere w pracy
ewwrty 2016-01-07 15:34
@kisner no ja uwazam ze samemu warto spobuac i przekonac sie jak tam jest..teraz jest sznsa bo szukaja przedstawiceila handlowego i wspolpracownika zespolu administracji
ed 2016-01-09 20:55
teraz to już chyba szukają tylko współpracownika zespołu administracji, posady rozchodzą się jak ciepłe bułeczki więc czym prędzej aplikujecie tym większe szanse macie na powodzenie
eryk 2016-01-12 01:38
@ed, fakt szukają, ale mają dość specyficzne wymagania - status studenta (studia zaoczne: warunek konieczny). Mnie niestety to dyskwalifikuje, ale może kto inny będzie chętny.
mańka 2016-01-14 14:56
@eryk może dlatego właśnie napisali że szukają "współpracownika". jednak to że oczekują status studenta zaocznego to daje duże możliwości elastycznego czasu pracy
tolak 2016-01-16 18:05
no właśnie mam taką nadzieję. Oby nie było z tym problemu bo w innym przypadku ciężko będzie zarówno im znaleźć pracownika moim zdaniem, jak i mi robotę :P
gonik 2016-01-18 19:01
@mańka student zaoczny ma zajazdy co dwa tygodnie a co za tym idzie jest dostępny od poniedziałku do piątku oraz w co drugi weekend, jednak studentowi szkolenia z tej firmy się przydadzą.
michalina 2016-05-16 20:08
ja tez jestem studentką i myślałam o zatrudnieniu się w Intrum Justitia w charakterze pracownika call center @gonik. Uważasz, że nie da się pogodzić studiów z pracą w tej firmie?? Jest to przecież praca w trybie zmianowym.
Zostaw swoją opinię o INTRUM JUSTITIA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTRUM JUSTITIA