brak logo

TERWER LOGISTIC Sp z o.o. Sp. Komandytowa

Świdnica

Opinie o TERWER LOGISTIC Sp z o.o. Sp. Komandytowa

KAROL 2011-11-07 15:21:30
POLECAM PRĘŻNIE DZIAŁAJĄCY ZESPÓŁ MŁODYCH LUDZI
obi1 2011-11-11 16:41:57
czy to prawda że w tej firmie słabo płacą ( usunięte przez administratora )! żalą się niestety Ci którzy przyszli do nas kręcić kółkiem z tej firmy.....
brat michal~ 2011-11-16 20:12:31
karol błagam i tak wszyscy wiedzą o co chodzi...
3
były pracownik 2013-05-13 18:52:03
w firmie panuje przyjazna atmosfera. szef jest "ludzki"(usunięte przez administratora) Panują jasne zasady, a pensja też jest w porządku. Pracują tam bardzo mili ludzie, z którymi da się dogadać i chętnie mi pomagali na początku mojej pracy
ja 2014-04-14 19:16:23
powiem tak.. wypłata w terminie..ale jak powiedział kiero zarobki najniższe (usunięte przez administratora)Nie polecam
Mariola 2014-06-17 09:53:22
Firma naprawde ok. dają szanse i wierzą w pracowników. płaca?? jak dla mnie super. wynajmuje mieszkanie , płace rachunki a i wystarcza mi na życie na dosc dobrym poziomie. mila atmosfera. polecam ta firme
ds 2014-10-15 16:42:52
Nędzy nie ma ale tyłka też nie urywa. Żeby zarobić trzeba pojeździć. Jeden miesiąc lepiej się robota poukłada w drugim gorzej. Fakt że kasa na czas.
1
ds 2014-10-15 16:49:12
heh, musiałeś coś ostro wykombinować "były":) Ja o takich akcjach nie słyszałem.
bYłY 2014-11-12 13:31:21
pensja na czas, zarobki zgodnie z zaangażowaniem w pracę i umiejętnościami, jak się nie chce pracować to i kasa mała, możliwość doszkalania, księgowa przystępna ale reszta ekipy spoko. Z szefem da się porozumieć jeśli się chce. Polecam
buldog 2014-12-18 14:37:33
Jestem nowy od 5-ciu miesięcy i nie powiem złego słowa o płacy i warunkach. Jeśli nie odpowiada to niech idzie do pracy w Nowak Auto Poland. Tam się spełnią wszelkie marzenia. Powodzenia.
GG 2015-02-11 23:54:53
Spedytora poszukują czy kierowcy? Jak spedytora to nizła fucha jeżeli co drugi weekend w domu... :) Chyba ktoś tu ogłoszenia pomiksował
1
zen 2015-03-03 14:26:23
Widać że tu zdania są podzielone. Rozmawiałem z kierowcą z busa i chwalił sobie. Zjazdy do domu na dwa weeksy w miesiącu lub cześciej. Samochody świeże, przynajmniej ten którym jechał. Teraz mają dokupić jakieśnowe więc szukają kierowców ale wysyłaem już CV ze 3 razy i nie ma odzewu.
kiero 2015-03-10 14:41:28
No.. to trzeba potwierdzić! (usunięte przez administratora)Pojechał załadować, rozładować, przeładować, czasami w krótką trasę jak mi się nie chciało - robota się kręciła! Coraz ciężej w tej branży...
kiero 2015-03-18 20:15:29
Haha bedziel lal w lozko to tez ktos Cie podpierdoli. Skoro tak dupsko lizesz to pewnie czatujesz na olana scanie.
ten_Przemek 2015-03-18 21:49:45
Bardzo miło poczytać pozytywne opinie na mój temat :)
Widzę, że forum bardziej skupia się na wzajemnym obrzucaniu się błotem niż wyrażeniu opinii.
Obiektywnym okiem, po kilku latach przepracowanych na różnych stanowiskach ( tak jak wyżej ktoś to opisał :)) można stwierdzić firma jak firma... Średnie przedsiębiorstwo aspirujące do miana korporacji i nie potrzebnie...
Jeżeli chodzi o informacje zawarte w ogłoszeniu to: nie ma tam ani atrakcyjnych form zatrudnienia, ani atrakcyjnego wynagrodzenia ( jeżdże teraz w krajówce i zarabiam porównywalnie lub więcej i codziennie jestem w domu ), aczkolwiek w kalendarzu 10 każdego miesiąca zaznaczony jest na czerono i kasa ZAWSZE na czas!!!
Ekipa Terwera jest młodym prężnie rozwijającym się zespołem - kierowcy narzekają na spedycję a spedycja na kierowców ( jak wszędzie ) miałem okazję poznać obie strony medalu i wydaje mi się, że wielkich powodów do narzekania nie ma ;)
Dodatkowe ubezpieczenie jest, ale trzeba samemu opłacać polise.
Jeżeli chodzi o szefa jak każdy ma swoje za pazurami ale ogólnie idzie się dogadać.
Ogólnie firma na średnim poziomie - szoferzy po wykładach Uniwersytetu Parkingowego będą zawiedzeni bo nie będzie sióśtki z przodu; chcący pracować będą pracować, kierowcy z dużym doświadczeniem tzw starej daty mogą mieć problem z dużą ilością przeróżnych procedur.
Pozdrawiam całą ekipę, oraz byłych pracowników i czekam na hejty :D
ten_Przemek 2015-03-19 08:47:34
Niestety taka jest prawda. Opinie tworzą sie na placu przy Towarowej a nie tutaj. A pisanie o wyciągniętym swetrze, dziurawych butach itp świadczy tylko o poziomie autora.
1
nie_pokrzywdzony 2015-03-19 10:12:35
Dokładnie Przemo. nie ma firmy zeby nie bylo jakiś brudów. a nie uważam żeby był sens je tu wyciągać. jak jest gdzieś tylko kolorowo to poprosze o namiary!!!
zainteresowany 2015-03-20 07:59:19
Fajnie ze chociaz jeden normalny wpis sie pojawił. Jak mozesz to napisz jak zarobki na busach, jak nie są zle i na czas to wysle cv
ten_Przemek 2015-03-22 21:31:24
Zainteresowany wiem z pewnego źródła że potrzebują teraz kierowców na busy.
Najlepiej zadzwoń albo podjedź to wszystkiego się dowiesz. Najpierw dają umowe na próbę - pojeździsz trochę zobaczysz czy Ci pasuje czy nie i sam zdecydujesz.
blondiii 2015-04-16 13:54:11
A jak wyglada praca spedytorow warto czy nie? No i wiecie moze jakie warunki?
talon 2016-05-13 16:26:10
Witam serdecznie. To co urzekło mnie w firmie i zrobiło największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera. Szukają teraz specjalistów ds spedycji jesli czegoś szukacie
Zostaw swoją opinię o TERWER LOGISTIC Sp z o.o. Sp. Komandytowa - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERWER LOGISTIC Sp z o.o. Sp. Komandytowa