Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Terwer Logistic

Pracowałeś w firmie Terwer Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 19:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik, co masz na myśli pisząc, że pensja jest w porządku (średnia krajowa, czy powyżej)? Pomoc na starcie, to się chyba nazywa szkolenie lub wdrażanie na stanowisko? :))
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-14 19:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak.. wypłata w terminie..ale jak powiedział kiero zarobki najniższe (usunięte przez administratora)Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-06-17 09:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma naprawde ok. dają szanse i wierzą w pracowników. płaca?? jak dla mnie super. wynajmuje mieszkanie , płace rachunki a i wystarcza mi na życie na dosc dobrym poziomie. mila atmosfera. polecam ta firme
zdjecie uzytkownika
talon - 2014-06-17 19:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-06-17 09:53:22]:
no to musisz mieć dużo niższe wymagania życiowe niż @wojtek, który akurat na te kwestie w terwerze narzekał
zdjecie uzytkownika
upiór - 2014-09-07 15:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-06-17 09:53:22]:
osobiście słyszałem na temat Terwera całkiem dobre opinie, jeśli chodzi o atmosfere pracy i wypłacalność firmy. Gorzej sprawa się miała z wysokością tych zarobków, ale gdzie w Polsce w tej chwili można zarobić tyle ile się chce. Dlatego polecam dla chcących otrzymywać regularne i pewne pieniądze na czas
zdjecie uzytkownika
flanel - 2014-10-08 17:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terwer poszukuje znowu spedytorów z doświadczeniem międzynarodowym. Oferują przede wszystkim - terminowe wypłaty wynagrodzeń - dodatkowe ubezpieczenia grupowe oraz np. - atrakcyjne warunki wynagrodzenia i zatrudnienia. Czyli w skrócie można powiedzieć , że wszystko czemu przeczycie. Trochę to chyba dziwne
zdjecie uzytkownika
ds - 2014-10-15 16:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [upiór - 2014-09-07 15:36:20]:
Nędzy nie ma ale tyłka też nie urywa. Żeby zarobić trzeba pojeździć. Jeden miesiąc lepiej się robota poukłada w drugim gorzej. Fakt że kasa na czas.
zdjecie uzytkownika
ds - 2014-10-15 16:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh, musiałeś coś ostro wykombinować "były":) Ja o takich akcjach nie słyszałem.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-29 23:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) jak wygląda sytuacja na stanowisku kierowca ? jak atmosfera między pracownikami ? jak relacje między szefem i pracownikami ? jakiego rzędu zarobki ? Jak wygląda sprawa z jakimiś szkoleniami ? jak wygląda tydzień pracy (ile dni poza domem) ? Jakie linie najczęściej obsługują? Ogólnie polecacie firmęTERWER LOGISTIC jako pracodawcę ? Dzięki za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
bYłY - 2014-11-12 13:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja na czas, zarobki zgodnie z zaangażowaniem w pracę i umiejętnościami, jak się nie chce pracować to i kasa mała, możliwość doszkalania, księgowa przystępna ale reszta ekipy spoko. Z szefem da się porozumieć jeśli się chce. Polecam
zdjecie uzytkownika
buldog - 2014-12-18 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowy od 5-ciu miesięcy i nie powiem złego słowa o płacy i warunkach. Jeśli nie odpowiada to niech idzie do pracy w Nowak Auto Poland. Tam się spełnią wszelkie marzenia. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
szuman - 2014-12-29 16:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terwer poszukuje obecnie spedytora, jeśli te warunki które oferują: Atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia - umowa o pracę - Terminowe wypłaty wynagrodzeń - Ciekawą pracę w dynamicznym, młodym zespole. - Dodatkowe ubezpieczenie grupowe - Przestrzeganie czasu pracy kierowców - Główne kierunki: Niemcy, Francja, Benelux, Skandynawia, Wielka Brytania - Co drugi weekend w domu lub częściej ...rzeczywiście są spełnione to nie ma chyba na co narzekać
zdjecie uzytkownika
orko - 2015-01-27 20:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oho, czyżby Terwer Logistic nie stac było na wykupienie tutaj ogłoszenia, że przekleili je tutaj na forum? W takim razie jak tutaj z mozliwościami zarobkowymi, także oszczedzają? Co to w ogóle za spedytor, bo mam doświadczenie, ale jako spedytor morski, drobnicówke tez robiłem. Chciałbym uniknąć drogówki, czy lotnictwa.
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-02-11 23:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spedytora poszukują czy kierowcy? Jak spedytora to nizła fucha jeżeli co drugi weekend w domu... :) Chyba ktoś tu ogłoszenia pomiksował
zdjecie uzytkownika
martin - 2015-02-17 18:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POSZUKUJĄ OSÓB NA STANOWISKO SPEDYTOR MIĘDZYNARODOWY, gdzie oferują m.in: Dodatkowe ubezpieczenie grupowe, umowa o pracę !! Poza tym ich pracownicy posiadają odpowiednie kompetencje i doświadczenie w branży transportowej, firma posiada też nowoczesny, utrzymany w doskonałym stanie park samochodowy.
zdjecie uzytkownika
zen - 2015-03-03 14:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że tu zdania są podzielone. Rozmawiałem z kierowcą z busa i chwalił sobie. Zjazdy do domu na dwa weeksy w miesiącu lub cześciej. Samochody świeże, przynajmniej ten którym jechał. Teraz mają dokupić jakieśnowe więc szukają kierowców ale wysyłaem już CV ze 3 razy i nie ma odzewu.
zdjecie uzytkownika
bili - 2015-03-04 02:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
terwer w dalszym ciągu poszukuje spedytorów międzynarodowych. Także jeśli ktoś jest chętny to polecam. Jednak mają kilka dość istotnych warunków które pewnie nie każdemu będzie łatwo spełnić. Zwłaszcza jeśli chodzi o punkt, który mówi , że trzeba być zamieszkałym do 30 km od świdnicy... to ogranicza wyraźnie pole manewru
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-10 14:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No.. to trzeba potwierdzić! (usunięte przez administratora)Pojechał załadować, rozładować, przeładować, czasami w krótką trasę jak mi się nie chciało - robota się kręciła! Coraz ciężej w tej branży...
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-18 20:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha bedziel lal w lozko to tez ktos Cie podpierdoli. Skoro tak dupsko lizesz to pewnie czatujesz na olana scanie.
zdjecie uzytkownika
ten_Przemek - 2015-03-18 21:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miło poczytać pozytywne opinie na mój temat :)
Widzę, że forum bardziej skupia się na wzajemnym obrzucaniu się błotem niż wyrażeniu opinii.
Obiektywnym okiem, po kilku latach przepracowanych na różnych stanowiskach ( tak jak wyżej ktoś to opisał :)) można stwierdzić firma jak firma... Średnie przedsiębiorstwo aspirujące do miana korporacji i nie potrzebnie...
Jeżeli chodzi o informacje zawarte w ogłoszeniu to: nie ma tam ani atrakcyjnych form zatrudnienia, ani atrakcyjnego wynagrodzenia ( jeżdże teraz w krajówce i zarabiam porównywalnie lub więcej i codziennie jestem w domu ), aczkolwiek w kalendarzu 10 każdego miesiąca zaznaczony jest na czerono i kasa ZAWSZE na czas!!!
Ekipa Terwera jest młodym prężnie rozwijającym się zespołem - kierowcy narzekają na spedycję a spedycja na kierowców ( jak wszędzie ) miałem okazję poznać obie strony medalu i wydaje mi się, że wielkich powodów do narzekania nie ma ;)
Dodatkowe ubezpieczenie jest, ale trzeba samemu opłacać polise.
Jeżeli chodzi o szefa jak każdy ma swoje za pazurami ale ogólnie idzie się dogadać.
Ogólnie firma na średnim poziomie - szoferzy po wykładach Uniwersytetu Parkingowego będą zawiedzeni bo nie będzie sióśtki z przodu; chcący pracować będą pracować, kierowcy z dużym doświadczeniem tzw starej daty mogą mieć problem z dużą ilością przeróżnych procedur.
Pozdrawiam całą ekipę, oraz byłych pracowników i czekam na hejty :D
zdjecie uzytkownika
ten_Przemek - 2015-03-19 08:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety taka jest prawda. Opinie tworzą sie na placu przy Towarowej a nie tutaj. A pisanie o wyciągniętym swetrze, dziurawych butach itp świadczy tylko o poziomie autora.
zdjecie uzytkownika
nie_pokrzywdzony - 2015-03-19 10:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie Przemo. nie ma firmy zeby nie bylo jakiś brudów. a nie uważam żeby był sens je tu wyciągać. jak jest gdzieś tylko kolorowo to poprosze o namiary!!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-20 07:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten_Przemek - 2015-03-18 21:49:45]:
Fajnie ze chociaz jeden normalny wpis sie pojawił. Jak mozesz to napisz jak zarobki na busach, jak nie są zle i na czas to wysle cv
zdjecie uzytkownika
ten_Przemek - 2015-03-22 21:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-20 07:59:19]:
Zainteresowany wiem z pewnego źródła że potrzebują teraz kierowców na busy.
Najlepiej zadzwoń albo podjedź to wszystkiego się dowiesz. Najpierw dają umowe na próbę - pojeździsz trochę zobaczysz czy Ci pasuje czy nie i sam zdecydujesz.
zdjecie uzytkownika
blondiii - 2015-04-16 13:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada praca spedytorow warto czy nie? No i wiecie moze jakie warunki?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Terwer Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Terwer Logistic?
Zadaj pytanie
alert