Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Terwer Logistic

Pracowałeś w firmie Terwer Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KAROL - 2011-11-07 15:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM PRĘŻNIE DZIAŁAJĄCY ZESPÓŁ MŁODYCH LUDZI
zdjecie uzytkownika
obi1 - 2011-11-11 16:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w tej firmie słabo płacą ( usunięte przez administratora )! żalą się niestety Ci którzy przyszli do nas kręcić kółkiem z tej firmy.....
zdjecie uzytkownika
brat michal~ - 2011-11-16 20:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
karol błagam i tak wszyscy wiedzą o co chodzi...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-05-13 18:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie panuje przyjazna atmosfera. szef jest "ludzki"(usunięte przez administratora) Panują jasne zasady, a pensja też jest w porządku. Pracują tam bardzo mili ludzie, z którymi da się dogadać i chętnie mi pomagali na początku mojej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 19:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik, co masz na myśli pisząc, że pensja jest w porządku (średnia krajowa, czy powyżej)? Pomoc na starcie, to się chyba nazywa szkolenie lub wdrażanie na stanowisko? :))
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-14 19:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak.. wypłata w terminie..ale jak powiedział kiero zarobki najniższe (usunięte przez administratora)Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-06-17 09:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma naprawde ok. dają szanse i wierzą w pracowników. płaca?? jak dla mnie super. wynajmuje mieszkanie , płace rachunki a i wystarcza mi na życie na dosc dobrym poziomie. mila atmosfera. polecam ta firme
zdjecie uzytkownika
talon - 2014-06-17 19:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-06-17 09:53:22]:
no to musisz mieć dużo niższe wymagania życiowe niż @wojtek, który akurat na te kwestie w terwerze narzekał
zdjecie uzytkownika
upiór - 2014-09-07 15:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-06-17 09:53:22]:
osobiście słyszałem na temat Terwera całkiem dobre opinie, jeśli chodzi o atmosfere pracy i wypłacalność firmy. Gorzej sprawa się miała z wysokością tych zarobków, ale gdzie w Polsce w tej chwili można zarobić tyle ile się chce. Dlatego polecam dla chcących otrzymywać regularne i pewne pieniądze na czas
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-02 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze za pracę trzeba wyciągać przez sąd.
Nie polecam, szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
flanel - 2014-10-08 17:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terwer poszukuje znowu spedytorów z doświadczeniem międzynarodowym. Oferują przede wszystkim - terminowe wypłaty wynagrodzeń - dodatkowe ubezpieczenia grupowe oraz np. - atrakcyjne warunki wynagrodzenia i zatrudnienia. Czyli w skrócie można powiedzieć , że wszystko czemu przeczycie. Trochę to chyba dziwne
zdjecie uzytkownika
ds - 2014-10-15 16:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [upiór - 2014-09-07 15:36:20]:
Nędzy nie ma ale tyłka też nie urywa. Żeby zarobić trzeba pojeździć. Jeden miesiąc lepiej się robota poukłada w drugim gorzej. Fakt że kasa na czas.
zdjecie uzytkownika
ds - 2014-10-15 16:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-10-02 17:25:42]:
heh, musiałeś coś ostro wykombinować "były":) Ja o takich akcjach nie słyszałem.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-29 23:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) jak wygląda sytuacja na stanowisku kierowca ? jak atmosfera między pracownikami ? jak relacje między szefem i pracownikami ? jakiego rzędu zarobki ? Jak wygląda sprawa z jakimiś szkoleniami ? jak wygląda tydzień pracy (ile dni poza domem) ? Jakie linie najczęściej obsługują? Ogólnie polecacie firmęTERWER LOGISTIC jako pracodawcę ? Dzięki za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
bYłY - 2014-11-12 13:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja na czas, zarobki zgodnie z zaangażowaniem w pracę i umiejętnościami, jak się nie chce pracować to i kasa mała, możliwość doszkalania, księgowa przystępna ale reszta ekipy spoko. Z szefem da się porozumieć jeśli się chce. Polecam
zdjecie uzytkownika
buldog - 2014-12-18 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowy od 5-ciu miesięcy i nie powiem złego słowa o płacy i warunkach. Jeśli nie odpowiada to niech idzie do pracy w Nowak Auto Poland. Tam się spełnią wszelkie marzenia. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
szuman - 2014-12-29 16:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terwer poszukuje obecnie spedytora, jeśli te warunki które oferują: Atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia - umowa o pracę - Terminowe wypłaty wynagrodzeń - Ciekawą pracę w dynamicznym, młodym zespole. - Dodatkowe ubezpieczenie grupowe - Przestrzeganie czasu pracy kierowców - Główne kierunki: Niemcy, Francja, Benelux, Skandynawia, Wielka Brytania - Co drugi weekend w domu lub częściej ...rzeczywiście są spełnione to nie ma chyba na co narzekać
zdjecie uzytkownika
orko - 2015-01-27 20:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oho, czyżby Terwer Logistic nie stac było na wykupienie tutaj ogłoszenia, że przekleili je tutaj na forum? W takim razie jak tutaj z mozliwościami zarobkowymi, także oszczedzają? Co to w ogóle za spedytor, bo mam doświadczenie, ale jako spedytor morski, drobnicówke tez robiłem. Chciałbym uniknąć drogówki, czy lotnictwa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Terwer Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Terwer Logistic?
Zadaj pytanie
x