brak logo

ROUTIER TRANS BIS

Kotarwice

Opinie o ROUTIER TRANS BIS

anonim 2010-12-27 14:12:52
SZEF FIRMY ROUTIER TRANS BIS NIE LICZĄ SIE DLA NIEGO PRACOWNICY KARZDUY W TEJ FIRMIE TRAKTOWANY JEST JAK MURZYN ŻEBY ZAROBIĆ 3000ZŁ TRZEBA ZROBIĆ 29000KM JEDZIESZ 24 GODZ NA DOBE A DLA SZEFA ROUTIER TRANS JEST TO MAŁO POZDROWIENIA NIEZNAJOMY.
xxxxxxxxxxxxxx 2011-01-02 18:03:18
Ogolnie nie polecam atmosfera jaka panuje w tej firmie jest bardzo ponura nikt nie traktuje kierowcow odpowiednio za dobrze wykonana prace w pracy czlowiek jest zestresowany co chwile bardzo nieprzyjemna osoba jest pewien spedytor na ktorego szkoda mi slow strzecie sie tego dziadostwa trzymajcie sie jak najdalej od tej firmy
żal.pl 2011-01-27 15:13:10
MASAKRA LUDZIE TO (usunięte przez moderatora) !!! SŁOMA Z BUTÓW WYŁAZI , CZŁOWIEKA MAJA ZA NIC , PRZYKRO MÓWIC ALE NIESTETY TAK JEST.JESTEM OSOBA PRACOWITA I NIE BOJE SIE MIEDZYNARODÓWKI ALE NIECH TO BEDZIE ZA GODZIWE WYNAGRODZENIE A NIE ZA JAŁMUZNE !!!WŁASCICIELU JESLI TO CZYTASZ LUB KTOS Z TWOJEGO OTOCZENIA TO PRZEKAZUJE CI ZYCZENIA ,,ZEBY CIEBIE (usunięte przez moderatora) TAK ZLE TRAKTOWANO JAK TRAKYUJESZ INNYCH,,
anonim 2011-05-19 11:28:23
w tej firmie są sami(usunięte przez moderatora) i nic po za tym
Dusia 2011-05-25 10:07:35
Dostałam propozycje pracy w tej firmie jako asystenka do prac biurowych, nie wiecie moze ile mozna tam zarobic na takim stanowisku? Bo narazie widze, ze wypowiadaja sie sami kierowcy. Pozdrawiam.
Zibi 2011-06-25 21:52:24
A ogólnie to jak tam jest? Jakie auta, ile w trasie i jakie zarobki?
anonim 2011-07-02 14:18:33
Właściciele tej firmy są ludżmi bez żadnych zahamowań, bez sumienia, bez ludzkich uczuć, liczy się mamona i wykorzystanie drugiego człowieka dla własnych celów. Jak najbardziej negatywnie o firmie routier coś tam....
anonim 2011-10-14 21:10:08
Nie wypłacono mężowi wynagrodzenia za miesiąc pracy....potraktowano mnie jak idiotkę gdy prosiłam o wypłacenie kwoty, którą zarobił mąż, Pani szefowa stwierdziła, że mąż narobił długów w trasie.Brak słów....
nick 2011-11-12 23:39:11
Ogolnie nie polecam w zadnej firmie do tej pory nie spotkalem sie z tak ponurymi zasadami panujacymi w firmie transportowej ludzie sa oschli opryskliwi i nie szanuja pracownikow a (usunięte przez administratora)to juz szczegolnie polecam aby udal sie na terapie do psychiatry ale temu balwanowi juz chyba nic nie pomoze(usunięte przez administratora)
anonim 2011-12-07 08:59:50
Widzę, że opinie nie najlepsze, a jak się tam pracuje na stanowisku spedytora? Też jest tak źle?
j23 2011-12-12 12:04:14
anonim - 2011-12-07 08:59:50

Widzę, że opinie nie najlepsze, a jak się tam pracuje na stanowisku spedytora? Też jest tak źle?
Nie polecam, na poczatku wszystko cukierkowo , a po 2 miesiacach bedziesz smieciem ktory nic nie potrafi, zreszta jak kazdy w tej firmie oczywiscie poza Panem głównym spedytorem (usunięte przez administratora) on jest THE BEST we wszystkim.
ja 2011-12-30 11:45:07
za cytowanie nazwiska grozi ci kara. ponieważ akurat znam człowieka (usunięte przez administratora)
hełm 2011-12-30 12:03:36
firma jest ok - znam pana(usunięte przez administratora)nie jest rzeczywiście człowiekiem najmilszym ale na swoim stanowisku wie co robi i robi to dobrze.
Darek 2012-01-15 20:15:10
Nie strasz nie strasz(usunięte przez administratora)
1
zbyszko prorok 2012-02-06 20:01:56
witam was szanowni kierowcy zanim zaczniecie prace w tej firmie zobaczcie filmik tak to sie dla was skączy.oczywiście w tej firmie nie ma nawet 20 gr.z km. (usunięte przez administratora)pozdrowienia od tych co odeszli w pore miłej pracy.
Pan25 2012-02-21 19:10:41
(usunięte przez administratora) Szefowie lapczywi na kazdy grosz. Niskie zarobki. A najgorsza jest pani szef. Ciekawe czy swoim dzieciom tez tak oszczedzaja. WIEJSKA FIRMA
zbyszko prorok 2012-03-17 23:10:50
(usunięte przez administratora) jest dlatego tam jest rotacja bo nie szanója kierowcy tylko grosz dla siebie a firma nie rządzi szef tylko spedytor (usunięte przez administratora) ci....ta hihihihihih
MASTER 2012-05-12 11:58:28
AKURAT TAK SIĘ SKŁADA ŻE PRACUJE W TEJ FIRMIE I WIEM CO NIE CO O NIEJ, WSZYSCY KTÓRZY WYPOWIADAJĄ SIĘ NA JEJ TEMAT TO ZWOLNIENI KIEROWCY, KTÓRZY DO JAZDY SIĘ NIE NADAJĄ ZROBI TAKI KATEGORIE B I MYŚLI ZE JEST KIEROWCĄ, HA HA HA! I TYLKO NA FORUM MA ODWAGĘ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ CUD ZE UMIECIE PISAĆ! KTOŚ KTO COŚ SOBĄ REPREZENTUJE JEST W TEJ FIRMIE DOCENIANY. JEST TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH FIRM NA RYNKU RADOMSKIM. MA NOWY TABOR I MOŻNA ZAROBIĆ NAPRAWDĘ DOBRA PIENIĄDZE W ZAMIAN ZA RZETELNIE WYKONYWANĄ PRACĘ! WSZYSTKIM PSEUDO BUSIARZOM KTÓRZY SIĘ WYPOWIADALI WCZEŚNIEJ RADZE NAUCZYĆ SIĘ ZAWODU I DOPIERO MÓWIĆ O SOBIE ŻE JEST SIĘ KIEROWCĄ. POLECAM TĄ FIRMĘ JAKO DOBREGO PRACODAWCE
byly routierowiec 2012-06-25 15:36:39
Pracowalem troche w tej firmie i powiem wam ze:1)Rafal zawsze dyspozycyjny,panikuje o pilne ladunki ale idzie przezyc robote umie ulozyc 2) z P. Klosem idzie sie dogadac 3)W tej firmie mozesz sie nauczyc jezdzic kiedys dawali na busy tylko mapy ale to tez plus bo uczyles sie orientacji 4)Szef wrazliwy w temacje obslugi auta ale zawsze wszystko zrobil.Pzdr dla firmy od kierowcy co na pierwszym wyjezdzie pszczola o nr rej WRA 13XR stal pod wrockiem ze zj.....nym alternatorem
Kierowcy 2012-07-03 00:14:20
byly routierowiec - 2012-06-25 15:36:39

Pracowalem troche w tej firmie i powiem wam ze:1(usunięte przez administratora) zawsze dyspozycyjny,panikuje o pilne ladunki ale idzie przezyc robote umie ulozyc 2) z P. Klosem idzie sie dogadac 3)W tej firmie mozesz sie nauczyc jezdzic kiedys dawali na busy tylko mapy ale to tez plus bo uczyles sie orientacji 4)Szef wrazliwy w temacje obslugi auta ale zawsze wszystko zrobil.Pzdr dla firmy od kierowcy co na pierwszym wyjezdzie pszczola o nr rej WRA 13XR stal pod wrockiem ze zj.....nym alternatorem
Firma to banda idiotów która nawet nie potrafi zapakować towaru rakiem gdy nie ma Pana (usunięte przez administratora) nad Spedytor szef wszystkich szefów mało co się nie zabił tym rakiem.Pan(usunięte przez administratora) .wyglądający bądź ubierający się jak szef mafii narkotykowej stara się być dobrą duszą tego zespołu kolejny Pan (usunięte przez administratora) jeżdżący super rowerem sam chyba nie wie co tam robi.Jak kierowca w tej firmie musisz być przygotowany ze twoje życie od podpisania umowy to:24h za kołkiem.24 h w zasyfiałym busie.24h traktowania jak robota a gdy wrócisz po trasie na bazę zostanie Ci powiedziane co tak wolno,czemu Pan tu nie wiechał itp.Zastawia mnie czy któryś z tych Panów dało by sobie rade gdyby tak nagle musieli jechać i jedyną prace która daje im chleb zabrano.A praca którą wykonują muszę dodać jest bardzo odpowiedzialna :
1.Przyjść rano włączyć komputer.telefon,zaparować [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę na siedzeniu.i już finito .I wyraźnie pisze szanujcie tych co u Was pracują też jesteśmy ludźmi też mamy organizmy które się meczą i nikt tu życia nie poświeci dla Pana Rafałka bo ma zły humor !!!Ta firma to nie twierdza kiedyś możemy trafić na siebie w Radomiu lub gdzie indziej i nie chciał bym wtedy mówić kto tu jest łosiem
kierowca mastera 2012-08-27 22:36:50
zarobki 140pln/24h 70pln/12h 5.83pln/1h
premia od -1000pln do +1000pln
czas pracy wyjazdy od 5 do 25dni
na jakim swiecie zyje ten kolega co twierdzi ze jest to ok!!!
jezeli czlowiek zna sie na robocie to z przelozonymi nie ma wiekszych problemow a ten slynny spedytor pan (usunięte przez administratora).to racja nie jest osobom najmilszom ale na robocie zna sie jak malo kto. tabor ok nowe auta.
ogolnie warunki pracy na minus spisz ok 10h od pon do sob jedynie na wikendzie cos wiecej a jak zaspisz to -pln miesiecznie robi sie od 17000 do 25000tys km jezeli wszystko zrobisz jak trzeba i w terminie to wcale nie jest powiedziane ze dostaniesz premie. i jak tu maja byc zadowoleni ludzie? jak sadze wiekszosc opini napisali byli kierowcy zaraz po zwolnieniu dlatego tyle w nich negatywow. i tak bedzie dalej jezeli wynagrodzenie nie ulegnie zmianie dobrzy drajwerzy beda odchodzic a ci gorsi zwalniani. pozdrawiam bylych i obecnych pracownikow firmy routier trans bis
wra 2012-08-29 23:46:37
przez takiego palanta co nazywa nas pseudo... zarabiamy 140zl za 24godz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... na miedzynarodowce
Knoppers 2012-09-04 16:49:06
To tam płacą dniówkę a nie od km? Co chwilę dają ogłoszenia w Anonsach w których podają że tylko z doświadczeniem przymują.Czyli jak mam doświadczenie w jeździe busem ale nie mam na międzynarodówce to zerowe szanse?

I tak na marginesie, jak się sprawuje w trasie nowy Masterek? Da sie w nim przeżyć 3 tygodnie?
1
Knoppers 2012-09-06 22:01:11
A na ile zjazdy do domu? Bo rozumiem, że większość wyjazdów 3 tygodniowych. I czy dużo expresów jest czy raczej normalne czasy dojazdów?
1
zbyszko prorok 2012-10-15 11:28:14
expresy to są ciągle nawet jak we frachcie jest na godzine 15 nastepnego dnia to kierowca ma powiedziane na 8 rano i odrazu nastepny ładunek jak już pisali 24godz na dobe wiec trzeba sie zabić za 140zł,wszystkie firmy płacą albo z frachtu lub z km ale km są lepsze a co to jest 70zł za 12godzin jak można w tym czasie zrobić śmiało 1200km to daje 240zł więc niech każdy sie zastanowi czy warto narażać swoje zdrowie i życie dla 70zł a flote taką mają (usunięte przez administratora) przykładzie,pozdrowienia dla pana stasia i wielki szacunek bo to jedyna porządna osoba w tej firmie. pozdrowienia ZBYSZKO PROROK
Knoppers 2012-10-15 19:59:38
Czyli nie warto tam iść. Jak tak gonią to kiedy czas na pare godz. snu? :) A bez doświadczenia na międzynarodówce biorą?
darek k 2013-02-12 11:58:03
P K powtrzam nie strasz(usunięte przez administratora)pozdrawiam.......odnosnie sprawy o te 3 000 to się poklep w główkę i tak przegrasz,,,,,,,zajmij się przepisywaniem cmr-k
darek 2013-02-12 13:02:26
a może byśmy wszyscy poszli dochodzić swoich praw....jeśli macie cmr ksero l(usunięte przez administratora),czekam,(usunięte przez administratora)
driver 2013-02-12 13:06:26
pisze się na to zaraz dzwonie. zbiorówka da rade
darek 2013-02-12 13:30:25
W skrócie...powodzenia 140 za dobę śmiech..ile panie (usunięte przez administratora) jest do holandii i ile razy spaliśmy po drodze...---spedytor-który nie zna realiów życia....do bosha w hieldeshaim jest ok 900 bez spania spedytorku nie dojedziesz........a my w dobę robimy 2000 km za 140 zl śmiech policz z km TY KTÓRY TAM IDZIESZ,,,,,ZASTANÓW SIĘ
brakksensuwbezsensieznającsens 2013-05-04 23:32:30
(usunięte przez administratora) ..nie uważałes na metematyce, bądż nie uważasz na znaki drogowe, Twoje wyliczenia to kompromitacja a zarazem kompilacja(usunięte przez administratora). 900 km busem to 14 godzin wie to każdy kto widział busa i zna cyfry arabskie (usunięte przez administratora), Zapraszam młodych gniewnych do zawodu kierowcy oraz tych którzy francuskie nacjonalki znają jak pająk swoją nić. Wtedy kasa się zgadza i czasu na sen nie brakuje. a opinie na ogól psują ..... słabe ch.........uderlaki spod cycusia mamy. Pozdro SZEROKOSCI
ajajaj to ja 2013-05-04 23:49:01
wra - 2012-08-29 23:46:37

przez takiego palanta co nazywa nas pseudo... zarabiamy 140zl za 24godz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... na miedzynarodowce
dzięki lipek
były pracownik 2013-05-16 12:37:05
z tego co wiem to teraz coraz gorzej. Jak zarobki sie nie poprawia to kierowcy odejda (usunięte przez administratora)
debeściak 2013-06-12 00:51:05
byłem, widziałem, pracowałem... z tego co widzę i wiem, to coraz gorzej się zaczyna robić, kiedyś trasy były do 10 dni, teraz widzę, że dążą do tego, żeby jeździć ok 4-5 tygodni, po prostu stwierdzili, że za jazdę po EU mają większy hajs niż na kółkach, a to, że kierowca domu nie widzi, to raczej mało ich obchodzi, chłopaki w biurze mają jakieś tam ludzkie odczucia, poza "nadspedytorem", którego nie wiem czemu wszyscy strasznie się boją... on tych ludzkich jakichkolwiek zachowań nie ma w większości przypadków.. róbcie tak dalej.. a zostaniecie sami chyba kierowcami w tej firmie.. kiedyś bym polecił.. teraz nie..
były drajwer 2014-09-24 15:37:01
Pensja nie jest stała! Jest uzależniona od ilości obciążeń,a takie będziesz miał na pewno. Kierowce obciążają za wszystko. Jeśli chcesz pracować na kogoś to powodzenia, tam prędzej dorobisz się garba na plecach niż uczciwych pieniędzy. Szczerze nie polecam
7
zyg - zak 2015-02-03 20:24:02
Firma pięknie się rozrosła przez ostatni czas, nowa flota samochodowa, nowe opcje nawiązania kontaktu z właścicielem, ale dlaczego spotkania w sprawie przyjęć do pracy odbywają się nieregularnie choć na stronie internetowej, ciągle dostępne są przyjęcia do pracy. Czy kurierzy są objęci ryzykiem związanym z wysokokwotową karalnością ze strony zleceniodawcy Pan Piotra K, oraz ostatnia najważniejsza kwestia to jak często zdaża się anulowanie, a co za tym idzie strata finansowa wychodzących z dyspozytorni zleceń??
tyu 2016-05-07 14:08:26
@dziekan a gdzie Ty widziales ta rotacje u nich ??
1
Zostaw swoją opinię o ROUTIER TRANS BIS - Kotarwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROUTIER TRANS BIS