brak logo

Przedsiębiorstwo Inżynieryjnych Robót Kolejowych TOR-KRAK Spółka z o.o.

Kraków

Opinie o Przedsiębiorstwo Inżynieryjnych Robót Kolejowych TOR-KRAK Spółka z o.o.

oszukany bezrobotny 2013-12-28 19:56:59
Firma TOR KRAK to jedno wielkie (usunięte przez administratora). Obiecywali prace, ach, och co to mialo nie byc i sluch po nich zaginal. Firma FAIR PLAY, ja bym dal im nagrode w kategorii " obiecanki cacanki a glupiemu bezrobotnemu radosc". PRZESTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!
nick 2014-01-12 21:41:55
Możesz napisać coś wiecej kolego? Na jakie stanowisko aplikowałeś. Ja tam się wybieram na rozmowę i trochę mnie ta opinia zbiła z tropu
1
xxxxx 2014-02-26 19:26:30
a na jakie stanowisko się starasz kolego.powiem tak,jak masz plecy w dyrekcji to możesz wypić w robocie i cie nie zwolnią.(usunięte przez administratora)....
pokrzywdzony 2015-02-12 19:58:25
firma która nie szanuje pracowników ani pod względem zapewnienia pracy ani szacunku dla pracownika kierownik pracujący obecnie na terenie łodzi pawełek to taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało wyzywa pracowników krzyczy czepia się ciągle i zwalnia jak mu się żywnie podoba
pawełek 2015-02-22 20:22:43
Panie Kozak a byłeś może zatrudniony w Tor - Kraku?? Bo jakoś nie przypominam sobie by ktokolwiek z naszych pracowników wyleciał z pracy z budowy w Łodzi. No ale nic ważne, że anonimowo. "pokrzywdzony".....
2
Ktoś 2015-08-18 20:45:06
Mógłbym tu jechać łaciną od gory do dołu ale oszczędzę wam to ludzie , napisze jedno nie warto marnować tam czasu, po przepracowaniu niecalych 2 miesiecy stwierdziłem ze czas z tej firmy uciekać skłądajac 2 tyg. wypowiedzenie zamiast dostania normalnego swiadectwa pracy dstalem dyscyplinarke hahah :) Pani Prezes mysli ze jak kogoś przyjmie jest jej hahahahhaha :) przepraszam ale Ci ktorzy sprobuja tam popracować zobacza :)
nikuś 2015-08-25 09:58:34
Jak znasz łacinę to co robiłeś na budowie jako fizyczny. Budowa to nie miejsce dla umysłowych 5latków. Jak ktoś się nadaje do pracy na budowie to niech zostanie artystą malarzem albo samozatrudnienie i składacz długopisów.
ktoś ktosia 2015-09-08 21:25:06
Adrian Brzeźniak? 15 zł/h*200h=nie 10 000 zwalniam się bo to oszuści. Jadę do Holandii na tulipany
szkoda 2016-05-17 16:39:25
Ja niestety wiem, że w tej chwili nie ma wolnych wakatów @Ala.
bezrobotny 2016-11-27 15:36:29
Firma Tor Krak to najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jakie można wdepnąć. Nie polecam nikomu chodż sam pracowałem tam chwile czasu ,obiecują gruszki na wierzbie a w rzeczywistości chcą jak najbardziej wykorzystać człowieka w zamian za śmieszne pieniądze . to tyle co moge napisać o tej śmiesznej firmie , nie polecił bym najgorszemu wrogowi!!!
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Inżynieryjnych Robót Kolejowych TOR-KRAK Spółka z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Inżynieryjnych Robót Kolejowych TOR-KRAK Spółka z o.o.