brak logo

Netto

Bydgoszcz

Opinie o Netto

Kierownik 2016-01-01 16:19
skoro uważasz że można zostać kierownikiem sklepu Netto po szkole podstawowej to, zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną , Jeżeli przejdziesz ją pozytywnie (a sądzę że nie ) dostaniesz angaż i zarobki odpowiadające temu stanowisku.
3
Nova 2016-01-10 11:54
Witam. Mam pytanie. Czy ktoś z was wie gdzie we Wrocławiu odbywa się szkolenie i ile ono trwa? I ogólnie jak to wygląda z pokryciem kosztów tej "imprezy"? Z góry dziękuje za odpowiedź.
8
Piter 2016-01-18 15:26
W łodzi w sklepie na retkini jest z-ca kierownika która wQurwi was w pierwszy dzień. Praca za najniższą krajową, a premii nigdy nie zobaczysz. Obiecują oczywiście premię na rozmowie a jakże. Mało osób na sklepie, więc biegasz jak debi...Kierowniczki palą papierosy od tyłu sklepu ale oczywiście jako coś chcesz to czasu nie mają.
2
Gienek 2016-01-21 11:10
Ciekawe gdzie pracowałeś matole, w netto zarobki to nędza i jaka siłownia. Chyba na magazynie i wykładaniu towaru. Regionalnym chyba jesteś w netto że tak reklamujesz. co ludzi nie masz do pracy !!!!!!!!
Beata 2016-01-21 11:16
Wszyscy piszą że zarobki marne. Powiedzmy sobie szczerze 1400 na rękę a najniższa krajowa 1380. Masz odpowiedz. Premii brak. Regionalny dzieli się z kierownikami a ludzie tyrają.
2
hejhej 2016-01-22 18:46
Netto - no cóż. Pracując spotkałam się z dosyć fajną kadrą (nie każdy taką spotyka). Kadra swoją drogą, ale co się namordowałam w tym sklepie to moje. Netto to prawdziwi żydzi oszczędzający na pracownikach i jakości funkcjonowania sklepu. Po zamknięciu sklepu, gdy zostaje te pół godziny to dosłownie się biega, nawet gdy szybko wykonujesz swoją pracę to jest to za mało. Musisz zap*&^%alać. Czy już wystarczająco zap*&%alasz? To zap*&%^$alaj jeszcze szybciej!! Takie fakty. Bardzo im trudno zatrudnić kogokolwiek. Dwie dziewczyny na zmianie i hulaj dusza, piekło istnieje. Dziewczyny lat 30 chodzą na zastrzyki na kręgosłup, bo podnosi towar i łup. Po babie, siedzi jak kaleka na kasie jeszcze 10 godzin bo akurat ma dwunastkę. Takie opowieści...
7
ania 2016-02-01 11:57
W NETTO MIE MA PREMI TYLKO U KIEROWNIKA NA PAPIERKU JEST PREMIA.PRACUJE W NETTO I NIE MA NIGDY PREMI CAŁEJ BO NIGDY SIE NIE NALEZY TAK JAK ZA MIESIAC GRUDZIEN.FIRMA TA NIE SZANUJE PRACOWNIKOW I NIE MA JUZ NAWET TAJEMNICZEGO KLIENTA BO CHCA ZAOSZCZEDZIC WIELKA ŻENADA MASAKRA.......
4
ania 2016-02-02 12:14
CZEŚĆ JEZELI UWAŻASZ ŻE PREMIA 60ZL TO JEST PREMIA TO POWODZENIA ŻYCZĘ BO TAKĄ PREMIE TOBIE ODDAM.A CO DO LUDZI KWALIFIKACJI TO NETTO WSZYSTKICH ZATRUDNIA BYLE WYGLĄDASZ NA CZŁOWIEKA.
ANIA 2016-02-05 14:25
PYTANIE DO MĄDREJ GŁOWY CZY FIRMA NETTO MA ZAMIAR WPROWADZIĆ W ROKU 2016 PODWYŻKI DLA SPRZEDAWCÓW,BO ŻE PODWYŻSZYLI MINIMALNĄ KRAJOWĄ TO WSZYSCY DOSTALI CZEKAM NA ODPOWIEDZ
6
gość 2016-02-07 20:35
poproszę o adres na audyt z góry dziękuje
3
ANIA 2016-02-11 13:25
JAKA PŁACA TAKA PRACA ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ NIKT SIĘ SPUSZCZAĆ NIE BĘDZIE W FIRMIE NETTO W LUBUSKIM.DOBRA ŚCIEMA 8 GODZIN MIJA ZAMYKAMM DZWI OD SYFU I MAM WYRYPANE TROCHE NA L4 A FRAJERZY I TAK MUSZĄ ZAPŁACIĆ.NIKT NORMALNY NIE PRACUJE W NETTO
1
ktoś 2016-02-11 17:52
W jakim sklepie wymagają doświadczenia czy wielkich kwalifikacji ???-szukają jeleni,którzy będą pracować za taką wypłatę.Sam zresztą byłem takim jeleniem.Miałem jednak odwagę,zmieniłem pracę i teraz mam uśmiech od ucha do ucha.Pozdrowienia dla niezdecydowanych !!! Warto zmieniać pracę -nawet na inny sklep w innej firmie.Jeszcze jedna podpowiedz:jeżeli odpowiadacie za kasę liczycie ją w czasie pracy a jeżeli Wam nie dadzą przeliczyć w tym czasie - to mogą spadać z deferencjami Pa........:)
takaja 2016-04-21 13:28
Haha siłownia ? Ciekawe dla kogo bo chyba nie dla pracownika... no chyba że chodzi o tyranie na sklepie to ok :D trochę tam popracowalam więc wiem co mówię. Jeśli masz ambicje to wykonujesz pracę niemożliwą do wykonania. Wszystko prawda. Ludzi do pracy wiecznie brakuje zapiepsza się we 2 na cały sklep i jeszcze opiernicz. Ciężka robota pod względem psychicznym i fizycznym za marne grosze nawet dla kierowników...
1
Iwka 2016-05-23 17:19
Hejka :) Jak dla mnie kto chce pracować będzie pracować:)Jestem w Netto od roku ,jako sprzedawca ;)jest mi tu bardzo dobrze.Mam zejefajna kierowniczkę:) Wymaga,ale tez wynagradza .Mam co miesiąc premie po 250 zł jest ciężko wiadomo,roboty bardzo dużo,brakuje ludzi i rak :)To nie wina kierownika,że brakuje rąk do pracy :) radzimy sobie jak możemy,ale dajemy rade.Pozdrawiam z Zielonej Góry:)
3
nowa pracowniczka 2016-06-08 12:21
Witam. Czy znajdzie się tu osoba,która pracuje/pracowała w Netto w Toruniu? prosiłabym o opinię o pani "kierownik regionalnej"- Ewelinie Rojek. Osoba pani kierownik pozostawia w mojej opinii wiele do życzenia...zanim zgłoszę sprawę do centrali chciałabym zasięgnąć opinii innych pracowników. Z góry dziękuję.
nowa p 2016-06-08 12:33
Witam Iwka. Czy pamiętasz może nazwiska kierowników? czy była wśród nich Pani w rudawo-czerwonych włosach do ramion?
jjjj 2016-06-13 20:02
Pracowałam w netto jeszcze w poprzednim tyg choć umowę miałam jeszcze dwa lata ale cóż po przez to że wzięłam l4 a premie były ! nawet i po 300 zł oczywiście z odciągnieciem dyferencji kasowych zwolniono mnie bez podania przyczyny !! Kierowniczka jak mi się wydawało całkiem była w porządku ale niestety wprost nie mogła albo może się bała ze mną porozmawiać - bo przecież nie musi się tłumaczyć !! praca ogólnie na moim sklepie nie była najgorsza ponieważ dziewczyny sobie pomagały ! jednakże jestem zawiedziona tą sytuacją jaką nastała wychodzi na to że nie można korzystać z l4 a przepraszam padać na ryj i iśc do pracy !! zrobicie jak uważacie dla mnie ocena z 10 to 6 !
1
dzedai 2016-06-20 15:45
Heja. Ja kiedyś pracowalem w Toruniu. A co chcialabys wiedzieć już na samym początku o naszej okręgowej ?
nowa pracowniczka 2016-06-27 08:20
Jaka w twojej opinii jest Pani "okręgowa"? dla mnie to klasyczna manipulantka, bez hamulców, zarozumiała i pozbawiona szacunku w stosunku do podlegających pracowników?
1
dzedai 2016-06-28 09:45
bo ja wiem. nigdy jakos nie czulem się manipulowany...Nie wiem co masz na mysli
nowa pracowniczka 2016-06-30 10:14
ma swoich lizusów którzy przy niej skaczą. Pozostali mają siedzieć cicho i zasuwać na chwałę i premie kierownictwa bo wyniki najważniejsze.
1
Ktoś 2016-07-01 00:44
Powodzenia-gdybym znał niemiecki pewnie nie zawracał bym sobie d... tym pracodawcą.
nowa pracowniczka 2016-07-01 11:48
zgadzam się z Tobą w 100%.
borowinal 2016-07-01 20:05
Witam! Jestem z Legionowa jutro idę na rozmowę o pracę. Może ktoś mi powiedzieć jakie naprawdę są tam zarobki,ile dostaje się na rękę. A może jest ktoś z Legionowa i mógłby podzielić się opinią? Pozdrawiam
1
Niki 2016-07-05 00:08
Netto to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wykorzystują ludzi na maxa a premie są roczne i nie widoczne.Jak ktoś chce się zerwać i wpaść w depresję to gorąco polecam -kierownik !!!!!
3
Karolina 2016-07-08 11:48
Netto .. nikomu nie polecam.
Pracowalam przez 2 tyg a nastepnie zrezygnowalam.
Wynagrodzenie to kpina.
Kierowniczki okropne (najlepiej abym umiala wszystko na perfekt po 2 dniu pracy).
Na przerwe wyjsc nie mozna bo nie ma czasu.
2
gosiek 2016-08-14 20:52
gdzie ty żyjesz? najniższa krajowa to 1850. a jak chcesz zarabiać 5000 to wyjazd za granicę.
1
ktoś 2016-08-17 09:40
Myślę że się z Tobą zgodzę- bo tak jest,przepracowałem 4 lata.Naiwni myślą że obsługa klienta i znajomość języka coś im da.Obsługa klienta to kasa + wykładanie towaru w między czasie (wiadomość dla nie wtajemniczonych). Do tego wystarczy znajomość polskiego na poziomie 1 kl a na stanowisko kierownicze podstawowa znajomość komputera ,trochę myślenia oraz przydała by się podstawowa znajomość prawa pracy bo pracownicy to nie debile którym można wcisnąć kit.
7
niezadolony klient 2016-08-22 21:48
Czy kierownictwo Netto na bydgoskim Wzgórzu Wolności nie widzi tego co odwala pani z ochrony? Notoryczne chodzenie za normalnymi klientami aż się rzygać chce gdy ma się iść do tego Netto. Głupie docinki ze strony pani z ochrony do wyglądu ludzi agresywne i wulgarne zachowanie tej pani i co chwile wychodzenie na papieroska w trakcie pracy. Każdego klienta traktuje jak złodzieja. Czy to jest normalne???
pracownik netto Toruń 2016-08-29 15:36
wierzę, że jest dokładnie tak jak mówisz. Miałam przyjemność rozmawiać z kilkoma osobami zatrudnionymi w netto w Toruniu. Nikt nie wypowiadał się dobrze o tej pracy, wyzysk, pomiatanie każdym na lewo i prawo. Nawet pani kierownik okręgowa Ewelina R. warta tyle samo co całe to netto-getto. Lans podczas kontrolnych wizyt i nic poza tym. Zero zainteresowania problemami pracowników, bo co to obchodzi managera, który miesięcznie dostanie 2 razy tyle co podrzędny pracownik. Ścieżki kariery takich "pseudo" managerów też wiadomo jak często wyglądają...
2
Martyna 2016-10-04 20:21
Jakie dodatki zabieraja nawet premie jeśli taka jest za wzięcie UŻ. A zarobki żałosne zapierdzielasz jzk wół i nie doceniają cię . Na urodziny Netto za miast dać pracownikom choćby bony to dali koszulki . Dadzą marne 1380 netto i wcale się nie dziwie że nie mają pracowników i jeśli nie podwyższą pensji to pracowników nie będą mieć.....
1
aga 2016-10-20 12:59
A dojeżdza się we własnym zakresie czy organizują jakiś autobus? Szczególnie interesuje mnie szkolenie w Motańcu.
1
stały pracownik 2016-10-27 10:33
hej. Zgadzam się, ale jak to mawiają jaki kram taki Pan. W Toruniu nawet pani kierownik okręgowa prosta jak kawałek sznurka, za to w innej profesji biegła. Czegóż zatem oczekiwać po reszcie.....
2
MONIA 2017-01-04 13:42
WITAM OSOWA GÓRA BYDGOSZCZ
NOWA OSOBA SIEDZI NON STOP NA KASIE
OBGADYWANIE PO KĄTACH PRZEZ STAŁYCH PRACOWNIKÓW
PENSJA 1560 ZŁ ZA CAŁY ETAT !!
GRAFIK FATALNY - ZDARZA SIĘ 8 DNI BEZ DNIA WOLNEGO
PRZEKLEJANIE NOWYCH METEK NA STARYCH
NETTO TO NAJGORSZY DYSKONT
6
Alicja 2017-03-01 11:13
@Monia, a jesteś pracownikiem Netto?
Mirabelka 2017-03-09 09:44
a miało być tak pięknie, CV chciałam złożyć. Ale już wole syf który znam :)
Alicja 2017-03-09 09:54
@Mirabelka pamiętaj, że są naprawdę przeróżne opinie. Jedne pozytywne, inne nie. Może jednak warto spróbować i wysłać CV?
1
ktoś 2017-03-14 14:24
Jak wszędzie trzeba pracować, tu trochę więcej,siedząc na kasie w chwilach wolnych rozkładasz towar,masz odpowiedzialność za gotówkę ,więc wcześniej przed pracą przeliczasz kasetkę(prywatnie - kasetkę powinnaś liczyć w czasie pracy )Osobiście uważam,wybierz innego pracodawcę,gdzie nie odpowiadasz materialnie za pomyłki w gotówce. Robiąc dwie czynności naraz,z jednej strony wkurzasz klienta, z drugiej kierownika zmiany,śpieszysz się o pomyłkę nietrudno. Pozdrawiam,wybór należy do Ciebie.
Monna 2017-03-23 07:59
Pracowałam w Netto dość kawał czasu początki nie były łatwe ale wszystko do ogarnięcia . Moge powiedziec że dwa lata byly przepracowane z usmiechem na twarzy .Niestety po powrocie kierownika z L4 czar prysł ciągły wyzysk ,zmiany 1/1 nikt nigdy nie uslyszal prosze dziekuje przepraszam brak szacunku do drugiej osoby .
3
Alicja 2017-03-23 09:41
@Monna, co się takiego zmieniło po powrocie kierownika?
sprzedawca 2017-04-05 15:16
NETTO BRODNICA, KTOŚ & COŚ? ;)
Alicja 2017-04-05 15:23
@sprzedawca, jakie informacje Cię interesują?
1
Sprzedawca 2017-04-06 08:24
ogólnie jak wygląda praca, wypłata i jakie jest kierownictwo? Pozdrawiam.
niusia 2017-05-02 19:02
Nie polecam.Praca 9 godzin na kasie,z wielką łaską wyślą cię siusiu bo czynna jedna kasa a do niej bez przerwy tłumy,ułomne kierowniczki które mieszają ci w kasetce i twierdzą że brakuje w niej 10-50 zł a potem w cudowny sposób się znajdują jak przeliczą utarg z całego dnia.
2
aldi 2017-05-02 19:49
Możecie powiedzieć coś o Opolu bo zastanawiam się czy nie zatrudnić się na ul.Wiejskiej
Alicja 2017-05-04 09:50
@aldi, a jakie stanowisko Cię interesuje? Ogólne warunki pracy, atmosfera różnią się w zależności od docelowego stanowiska.
aldi 2017-05-10 20:39
Interesuje mnie stanowisko zastępcy ale może być też sprzedawca powiedz proszę jakie jest kierownictwo i czy w ogóle warto sobie głowę zawracać z góry dziękuję
Alicja 2017-05-16 11:09
@aldi nie współpracuję z Netto, dlatego nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytania. Kto pracuje w powyższej firmie i może podzielić się informacjami na temat ogólnych warunków pracy z użytkownikiem @aldi?
ktoś 2017-05-31 15:47
w lipnie w jednym miesiacu odeszły z pracy 3 osoby z biura,zastepczynie-powód nowa pani kierownik sklepu objeła rządy pod kierownictwem okregowej E.R. ,prywatnie siostry,wyzysk,oszczerstwa,wieczne zarzuty ze nic nie robiły,i wiele by tu było trzeba pisac,uciekły bo nie mogły juz tam wytrzymac
dlaczego nikt z regionalnych lub innych szych nie zainteresował sie tym faktem ze trzy osoby z biura odeszły w jednym czasie,ze na takie postepki tych pań pozwalano i nikt nic nie widzi,były audyty ,wizytacje,i nic
ponadto obecnie pracuje tam ,, klika,, tylko znajomi i przyjaciele P.Z. i jej partner ,na ostatniej rekrutacji również przyjęto znajomą wiec nie ma sensu tam nosić cv bo i tak nikogo nie przyjmą
1
racownik=były 2017-06-07 21:32
BYDGOSZCZ NETTO -OSOWA GÓRA
FATALNE MIEJSCE , PRACA PO 9 DNI BEZ WOLNEGO STARZY PALĄ A PRZY KASIE NON STOP NOWI ..
STARZY PRACOWNICY NAJCZĘŚCIEJ CHODZĄ I OBGADUJĄ ...NIE ZYCZLIWE KIEROWNICTWO,,
NAJNIŻSZA KRAJOWA O PREMII ZAPOMNIJ MASAKRA !!!
Zostaw swoją opinię o Netto - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netto