brak logo

Zakład Blacharsko Dekarsko Ciesielki Watoła Marcin

Kalety

Opinie o Zakład Blacharsko Dekarsko Ciesielki Watoła Marcin

Jaro 2010-11-29 12:08:49
Firma jest nie solidna tak jak jej właściciel.Wystarczy zapoznać się z pracami wykonanymi na Przemyskim dworcu PKP.

Jest tam jedna zasada. Szybko, szybko bo liczą sie metry a nie solidne blacharsko dekarskie wykonanie zlecenia .

Zatrudnia na czarno, oszukuje na wypłacie za przepracowane godziny.

Właściciel jest arogancki i ordynarny.

Do swych podwładnych podchodzi na zasadzie, Pan i Władca.

1
Gość 2011-02-10 19:46:15
Radzę omijać firmę pana Marcina Watoły szerokim łukiem czy to jesteś z Tarnowskich Góry,Miasteczka Śląskiego lub innych okolic!Firma nie solidna działająca na zasadzie ilość nie jakość.Pracodawca nie wypłacalny,płaci na raty pracownikom oraz zatrudnia na czarno.
1
aaaaa 2013-09-02 14:58:23
Uważajcie na Firmę Pana Watoły. Współpracowałem z wieloma firmami ale z taką firmą jeszcze nie miałem przyjemności. Mam do czynienia z oszustem i to pierwszej klasy. Podczas wykonawstwa robót non stop powołuje się na koneksje i szerokie znajomości i wg. niego nikt nie jest w stanie nic zrobić.
Podpisuje umowy wykonawstwa robót lecz nie zna się na jakichkolwiek normach. Przyjmuje do wiadomości tylko wiadomości zasłyszane uniformizację aby nie zapłacić za roboty. Zatrudnia ludzi z całej Polski aby nie płacić podatków.
Nie życzę nikomu kto da się nabrać na miłe słówka Pana Watoły. W przypadku jakiś problemów z jego strony to się tylko to wy....j z roboty.
Nawet wrogowi nie życzę takiego inwestora jako podwykonawca robót.
123 2014-03-26 10:04:53
omijaj fimę jak tylko to możliwe Firma bardzo nie solidna dziłająca jak typowy naciągacz. Zatrudnia na firmy obce na umowę i nie wywiązuję się z zobowiązań. Gdy ma zapłacić to zaczyna wymyśla niestworzone rzeczy niczym nie poparte aby tylko nie zapłacić. Jeżeli chcecie to pracujciie tylko na zasadzie przedpłaty bo póżniej nie otrzymacie pieniedzy. Nie polecam jakiejkolwiek wspołpracy.
1
Nie 2014-11-05 21:22:01
Tragedia!!!Potwierdzam wszystkie negatywne powyższe opinie OMIJAĆ Z DALEKA,NACIĄGACZ I OSZUST!!Wymyśla ,bezczelnie kłamie i robi wszystko by nie płacić.
1
Rozczarowana Klientka 2014-12-17 12:29:36
NIE RZETELNA FIRMA!!!!chwali sie znajomosciami a jak jest problem znika,nieodbiera telefonów,na telefon stacjonarny nie ma co dzwonic bo nikt nie odbierze.Omijać i nie współpracować bo Pieniędzy nie zobaczycie
poszkodowany 2015-02-06 17:43:03
Witam, PILNIE poszukuję osób współpracujących z Panem Watołą, które zostały oszukane. Pozostawiam maila i czekam na kontakt: poszkodowany07@interia.pl
qwe 2015-04-21 12:06:38
poszukuję Kierownika budowy w Chorzowie podczas remontu Hali czy ktoś zna jego nazwisko i adres lub telefon
jabol123 2015-05-06 18:47:12
Potwierdzam opinie powyżej.Pracodawca obiecuje gruszki na wierzbie w rzeczywistości jest jednak inaczej.Zmusza do pracy w dni wolne,szantażuje,wypłate uzależnia od przyjścia do pracy w wolny dzień lub od pozostania na nadgodzinach.Obcina godziny według swojego uznania.Nie zapewnia podstawowych rzeczy tj.ubrania robocze,obuwie itp.
jabol123 2015-05-06 18:52:27
na Chorzowie nie było i nie ma żadnego kierownika:-))
a czemu poszukujesz??
DACH 2015-09-13 00:39:25
Jest nie prawdą że zatrudniam na czarno -na dworcu PKP wszyscy pracowali na umowę o pracę ,można sprawdzic.Mieliśmy kontrol z PIP na budowie i żadnych uchybień kontroler nie stwierdził.Opinię napewno wystawiły te osoby które zwolniłem dyscyplinarnie za kradzież miedzi przy rozbiórce dachu. Zglosiłem sprawę na policje w Przemyślu -mieli kłopoty z policja i dlatego opisują te dyrdymały na mój temat.
DACH 2015-09-13 01:13:13
Mamy jak najlepsze referencje z roboty na dworcu PKP w Przemyślu. .A jeżeli opiniodawca [Jaro] twierdzi że jest oszukany to dlaczego do dzisiaj nie podał naszej firmy w sadzie pracy.
DACH 2015-09-13 01:28:16
Nie rozumiem co to znaczy [Znika]-dane adresowe firmy sa ogólnodostepne przyjmujemy codziennie w dni powszednie.Jakoś do dzisiaj [Rozczarowana klijętka]nie dotarła do firmy.Firma istnieje od 19 lat i cały czas pod tym samym adresem.
DACH 2015-09-13 01:47:28
Firma która świadczyła nam usługę nie dotrzymała terminu nawet w 10 % a na budowie zatrudnia [jednego pracownika ] przy zakresie prac [Piaskowanie i antykorozja]konstrukcji stalowej dachu hali.Firma naraziła nas na duże straty związane z opużnieniem prac .Naszczęście sprawa jest w sądzie.Poinformuje zainteresowanych po zakończeniu sprawy.
DACH 2015-09-13 02:02:49
[odp NIE] Mamy pracowników w firmie którzy zatrudnieni są min po 10 lat i chwalą sobie robotę i wypłatę .Na pewno dla ciebie każdy pracodawca to oszust i naciągacz.Pamiętaj jaka praca taka płaca.Założę ci sprawę o zniesławienie.
DACH 2015-09-13 02:09:24
Napisałem do ciebie maila.Mam nadzieję że stac cię na konfrontacje.Czekam.
DACH 2015-09-13 02:24:16
[jabol123 ]Co to znaczy -cytat [zmusza czy szantażuje]nie rozumiem .Nikt nie pracuje w dni wolne, w wyjątkowych przypadkach w soboty zaznaczam na żądanie pracowników i to tylko z powodu niepogody w dni powszednie które uniemożliwiają prace na dachu z powodu BHP.Mamy wszystkie dokumenty świadczące o pobraniu przez pracowników odzieży roboczej-Opinia bezpodstawna.
DACH 2015-09-13 03:00:56
[odp 123 ]cytat -[Zatrudnia na firmy obce]Skoro wiesz na kogo piszesz ten post.a umowy nie potrafisz przeczytac z kim je zawierasz i podpisujesz.????Zastanów się jesli masz na te rzeczy co opisujesz dowody. Mineło juz 18 miesięcy i nigdzie tych rzekomo spraw nie zgłaszasz .Stac ciebie tylko kogoś obsmarowac bezpodstawnie oczywiście,bez ujawniania swoich danych.Kim ty jesteś człowieku że takie brednie piszesz
DACH 2015-09-13 03:18:23
[odp nie ]Firma tego Pana pochodzi z okolic Brzeska i wykonywała nam prace podwykonawcze na kościele polegające na rozbiórce pokrycia starego z miedzi i deskowania.Wykonania nowego deskowania.Przy tej robocie notorycznie okradali z miedzi aż wpadli na gorącym uczynku .Najlepsze w tym że kościół okradał sam wlaściciel firmy podwykonawczej z synem.Tylko proboszcz powstrzymał nas od niezałożenia im sprawy za kradzież.
1
aaaa 2015-09-29 19:42:41
jeżeli chcesz to współpracuj z tą osoba twoja wola i stracone pieniądze ale gdybym te posty przeczytała wcześniej to nie pojąłbym jakiejkolwiek współpracy z Panem WM.
1
Misz 2016-05-14 10:39:09
Zakład Blacharsko Dekarsko Ciesielki Watoła Marcin zatrudnia akurat do tarnowskich gór, polecam ich.
Zostaw swoją opinię o Zakład Blacharsko Dekarsko Ciesielki Watoła Marcin - Kalety
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Blacharsko Dekarsko Ciesielki Watoła Marcin