brak logo

Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o.o.

Nakło

Opinie o Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o.o.

admin 2015-07-27 21:56:57
Każdy chciałby znać prawdziwą opinię o firmie, pomóż nowym użytkownikom i napisz kilka słów co sądzisz o firmie Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o.o., produktach i atmosferze. Twoja opinia jest cenna!
1
Ja 2015-11-18 13:54:10
W tym laboratorium nigdy nie będzie dobrze, dopóki będzie się tam panoszyła Jowitka.
5
ja 2016-01-10 17:06:15
Według ciebie wszystko jest w porządku? Poniżanie przez nią ludzi, traktowanie ich jak śmieci, podjudzanie i podkładanie świń jest w porządku? Jeśli tak uważasz to jesteś tak samo chora jak ona. Poza tym jak jesteś tak dobra w liczbach to napisz ilu klientów i pracowników dzięki niej odeszło i o czym świadczą TE liczby?
3
kspin 2016-04-27 13:29:57
Podobno? Podobno te dobre opinie to kierownictwo tego laboratorium wystawia. A dlaczego? Bo przez warunki pracy ludzie się masowo zwalniają. I jakoś nie ma wielu, nowych chętnych do pracy za to co jest oferowane.
3
work 2016-04-28 14:40:35
Xmiak ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Według ciebie umowa-zlecenie za najniższą krajową to takie wspaniałe warunki jakie oferują? Dodatkowo masz wymuszanie przychodzenia w niektóre soboty - oczywiście z zakazem podpisywania się na liście obecności. Zresztą łamanie kodeksu pracy to codzienność.
4
aula 2016-05-03 17:54:06
Byłam tam na stażu kilka lat temu. Płace nie należały do najwyższych, raczej dolna półka, roboty dość dużo, do tego system zmianowy. Wiem, że teraz szukają bo dzwoniła do mnie kumpela,wiedząc, że tam kiedyś pracowałam. Odradziłam jej, bo wiem, że planuje dziecko, a to nie jest firma dla młodych mam...
1
A 2016-06-10 13:33:36
Czyta sławna Jowita jeszcze pracuje, czy już wreszcie się na niej poznali i ją wywalili? Tak podłej osoby to ze świecą szukać.
2
5 2016-10-13 21:17:24
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
3
mk234156 2016-12-09 03:07:46
Rozwazalam te firme jako jedna z mozliwosci startu ale po przeczytaniu komentarzy podziekuje ;)
Zostaw swoją opinię o Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o.o. - Nakło
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o.o.