brak logo

ALINOX SP. Z O.O.

Mysłowice

Opinie o ALINOX SP. Z O.O.

janka 2014-07-17 00:22:48
Magda i jak tam po rozmowie? Również chcę aplikować na to stanowisko. A jak jest z czasem pracy bo w obecnej firmie mam kilka a czasem więcej godzin w tygodniu a nikt mi za to nie ma zamiaru zapłacić. Z łaską mogę sobie je wybrać tylko nie ma kiedy bo wciąż mnóstwo pracy.
Magda 2014-07-17 13:45:50
janka no cóż nie dane mi było zaczepić się tam wiec niestety nie mogę Ci pomóc, przykro mi.
Kasia 2014-07-21 09:51:02
A czy ktoś z was był na rozmowie do pracy w księgowości? Jak wygladała, o co pytali itp?
2
gość 2014-08-27 15:41:33
A był ktoś w sprawie pracy na przedstawiciela handlowego? Jakie zarobki na początek? Samochód? Komputer? Telefon? Prosze o odpowiedź.
1
kan 2014-09-05 14:30:03
jeśli chodzi o prace na magazynie to praca jest tam na trzy zmiany.
1
kierowca 2014-10-01 11:21:42
Mają dostawców gdzieś rozładunki tylko w nocy ale informacji o tym brak
xxx 2014-10-16 14:29:19
Wszyscy spedytorzy są poinformowani o rozładunkach w nocy, a że tego nie przekazują kierowcą to juz inna sprawa
. 2014-11-26 19:43:20
Uwaga na sprzątaczkę! Wie o firmie i jej pracownikach tak wiele, że z łatwością mogłaby zastąpić każdego na jego stanowisku. Czas zacząć obawiać się o swoją posadę, nim się obejrzysz to cię "wygryzie". Nie dajcie się zwieźć! Jej drugie imię to Szpieg
7
jtj 2014-12-01 13:54:06
To prawda :) niestety zamiast sprzątaniem to zajmuje wszystkim innym ,tylko nie tym .
Skrabnica wiedzy ha ha
5
jtj 2014-12-18 15:48:56
Jesli chodzi o zarobki wszystko zależy od tego jakie stanowisko zajmujesz .
Najlepiej mają się osoby pracujące w dziale handlowym .
.,! 2015-01-23 17:39:18
Sprzataczka jakies interesy robi bo co chwile jakies obce osoby przychodza na magazyn a raczej do sekretariatu i wychodza z czyms w reku
2
Bolek 2015-01-24 16:04:22
A może nie przedłużyli tobie umowy i teraz taka zemsta z twojej strony? Zachowanie godne podziwu. Ta strona jest poświęcona o opinii o pracodawcach a nie o pracownikach.
Bolek 2015-01-24 16:16:44
Jeszcze jedno dla ciebie "JTJ" zamiast szpiegowaniem innych zajmij sie swoją PRACA, bo po twojej wypowiedzi wnioskuje że to ty szpiegujesz i to jest teraz zabawne haha. Podstawowa zasada w każdej pracy. "MASZ COŚ DO MNIE TO POWIEDZ MI TO PROSTO W OCZY". takie komentarze w dzisiejszych czasach piszą poważni ludzie. W jakim kierunku zmierzają dzisiaj ludzie? Praca tam nie jest lekka ale ludzie i kasa jest ok.
zawiedziona 2015-03-07 17:40:13
Ludzie zajmijcie cię robotą , a nie pierdołami .Nie znacie kogoś a oceniacie go po okładce.
Xyz 2015-05-08 09:40:00
Odradzam prace w firmie Alinox za te pieniądze jest ciężko ,brudno i ogólna atmosfera w firmie niezbyt ciekawa.
1
Miko 2015-09-01 09:10:18
Jak wygląda praca na stanowisku PH w tej firmie, warto aplikować ?
Pozdrawiam
tor 2015-10-17 04:29:50
Hej, tak, atmosfera pracy w firmie ALINOX jest naprawdę w porządku, ludzie o dziwo są dla siebie mili, zazwyczaj nie ma żadnych zatargów miedzy pracownikami, a jak już sa to tylko chwilowe, tak normalnie. Firma też płaci na czas pracownikom, nie ma opóźnień, wiec dla mnie są naprawdę wiarygodnym pracodawcą.
pris 2015-10-23 16:51:02
Ogolnie to kasa zawsze jest 10 na kacie . jezeli chodzi o zarobki to moze nie bede zdradzal szczegułow ale moge powiedziec ze na reke dostaniesz na pewno wiecj niz u innego pracodawcy nie najnizsza krajawa jak zazwyczaj sie dostaje na poczatku atmosfera jak najbardziej wporzadku praca jak praca wiadomo nikt geniuszem sie rodzi ale pamiec trzeba miec dobra zeby spamietac co gdzie lezy ;) ale potem to juz plaza . (Mysłowice, magazyn, piła) Pozdrawiam ;)
judek 2015-11-06 10:27:29
no atmosfera taka że wszyscy patrzą na siebie wilkiem
@pilarek 2015-11-29 18:08:38
firma o ustabilizowanej sytuacji na rynku, wypłaty zawsze są o czasie a przede wszystkim ludzkie traktowanie przez kierownictwo. Ze współpracownikiem zawsze można się jakoś dogadać - wystarczy tylko trochę chęci co nie znaczy że wszędzie musicie mieć kolegów i koleżanki. A wyjazdy integracyjne to dobry sposób na wyjaśnianie wszelkich niedomówień. Ja sobie chwalę
4
xyz 2015-12-20 10:05:09
Hej,a znasz się na materiałach lotniczych?
xyz 2015-12-20 11:32:51
Jak ktoś chce być w Big Brother to zapraszamy do firmy ALINOX a Pan kierownik zainteresuje każdym pracownikiem.
1
Jtj 2016-01-07 14:17:42
Zgadzam sie w 100%, zero kultury u jednego z przelozonych i szacunku do pracownikow. Niewazne kto ma racje , on i tak postawi na swoim i bedzie po jego mysli.
Tylko ludzie sa w porzadku i platnosci na czas.
1
Julia; 2016-01-08 00:14:56
to fakt pracownicy magazynu są bardzo fajni i czasem zabawni, a szczególnie jedna osoba nie będę wymieniała z imienia ale ma napis SID. żartowniś i nastawienie do pracy typowego wesołka. pomoże jak przyjdzie potrzeba, reszta chłopaków również. Ludzie nie powinni przychodzić do pracy jak na pogrzeb tylko z humorem. Miło z takimi ludźmi pracować.
Dr Oetker 2016-02-03 19:14:06
No i co z tego że przegląda te kamery, ja jakoś nie czuję się z tego powodu jakoś skrępowany. Jeżeli robisz swoją robotę to czym się przejmujesz? Chyba że jesteś słabą jednostką i boisz się o swoje stanowisko. Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do kierownictwa
3
śmieszek 2016-02-04 23:06:44
"Podobno normalnie można auta do swoich celów używać" hehe - podobno można też do nocnego jeżdzić i fakture na firmę wystawić hehehe

Doktorek to w przychodni pracuje, na produkcji to oprócz starych złośliwych magazynierów to same lewe statyści bo tania siła robocza.

Ale ja i tak sobie cenie prace w tej firmie gdyż mam stałą pracę o którą nie muszę się obawiać jak i wypłaty są na czas oraz ludzie bardzo mili na szczeblu handlowo-magazynowym.

PS jak wszędzie zdażają się jednostki niedostosowane co wyżej srają aniżeli dupe mają
kuli 2016-02-06 00:21:26
czasami moze przesada z tymi kamerami i ciągłym dawaniem do zrozumienia "j am watching you" czyt. telefony itd. on tym stosuje gre psychologiczna ale to tez nie wzieło z nikąd ci co pracuja dłuzej wiedza co mam na mysli. a pozatym kierownik jest po to zeby ludzi wku..ać i tyle ja tam robie swoje i wyjee...ane mam . Pozdro dla całej piły i magazynu(z paroma wyjatkami), aha i oczywiscie dla pan z logistyki i naszych kochanych przedsawicieli ;)
2
magik 2016-02-09 22:40:53
Wypłata była na czas. I tyle w tym temacie. Co do reszty nie ma sensu się wypowiadać bo to co jest niewygodną prawdą zostaje usunięte.
Firmy NIE polecam!!!
noway 2016-02-14 21:33:36
Kłamstwa i obłuda ze strony zarządzających jest na porządku dziennym.
zainteresowany 2016-02-22 11:35:19
Witam. Pojawiło sie ogłoszenie na Pomocnik operatora maszyn CNC - czy ktoś moze rzucić kwotami ile można wyciągnać? Póżnniej już jako Operator.
I jak atmosfera? Bo czytam tutaj opinie i odstraszają ludzi. A jaka prawda?
JJA 2016-03-03 22:57:12
A ty co xyz nie ogarniasz tak prostej roboty ze sie czepiasz innych?
1
śfierzynka 2016-03-04 09:22:43
robota nie jest ciężka fizycznie, jeśli potrafi się wykorzystywać dostępne narzędzia. wymaga ona jednak MYŚLENIA, a z tym już jest różnie u niektórych pracowników. I chciałbym podziękować chłopakom na magazynie którzy pracują już dobrych kilka lat za naukę, trud pracy i rzetelność w tym co robią. Dzięki nim jest jak jest...
Jtj 2016-03-04 14:26:29
Jako pomocik na poczatku nie dostaniesz kokosow ale pozniej po 3 miesiacach jest podwyzka i mozliwosc awansu na operatora jak bedziesz kumaty.
Jesli robisz swoje to jest ok i ludzie na pile w porzo - a ci co narzekaja mieli za dobrze poczatku i teraz szukaja dziury w calym, bo chca cos za nic.
śfierzynka 2016-03-20 19:56:57
Hahahahaha Ciebie Lubie szczególnie moja maskotki
xyz 2016-03-25 15:29:07
PRAWDA BOLI KIEROWNICZKA :)hahaahhaahahhahhahaahah :) Skasowane wpisy Tylko świadczą o prawdzie!!! A ludzie znają prawdę.MY znamy prawdę!
granat 2016-03-29 14:19:13
Mam dziwne wrażenie że usuwanie wpisów (zapewne tych NIEWYGODNYCH) jest na porządku dziennym.
Nie daje to pełnego obrazu o firmie dla osób zainteresowanych.
ewidentnie firma ma wiele do ukrycia. Czy był tam ktoś na rozmowie ostatnio?
Jaki zarobki na magazynie? Premie? Atmosfera??
prawda w oczy kole 2016-05-05 20:41:24
Praca na magazynie BARDZO CIĘŻKA wielu chłopaków ma kłopoty z kręgosłupem, kierownik tylko z nazwy , Kierownictwo MA ZAWSZE RACJE nawet jak jej nie ma
janek 2016-05-11 19:17:32
Ciężka praca,Arek przestań pisać takie głupoty
miro 2016-05-21 18:09:00
bolo - coś się chłopcze z choinki urwał? wszędzie tak jest że jak się nie pucujesz to nic nie masz. A myślisz że dlaczego ostatnio kolegę przenieśli na inny oddział. Może był zbyt dobry?!

A widzisz - łysiną świeci a się umie ustawić, a TY dalej za ledwie 2tys będziesz robił jak murzyn :D:D:D
bolo 2016-05-26 14:25:37
miro ktorego kolege? bo o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio 2 przeniesli a pozatym chyba trza zrobic strajk i tyle ;p wszyscy uz w pon brac ;)
1
xyz 2016-06-09 13:22:39
Domena naszego pseudo kierownika JEST PAJACOWANIE PO MAGAZYNIE(konferencyjna-magazyn,magazyn-konferencyjna).A zaletą naszego kierownika??? LESERSTWO!!! I oczywiście usuwanie niewygodnych prawdziwych z prawdą wpisów.
1
womi 2016-06-14 20:27:36
Wszystkie dziewczyny w firmie są zadowolone z kierownika Piotra ,zawsze uczynny służy pomocą ,uśmiechnięty i oczywiście świetnie bawiący się z nami na wszystkich imprezach integracyjnych a zwłaszcza w Ustroniu i Wiśle gdzie dziewczyny tańczyły Kankana.
3
xyz 2016-06-16 20:57:43
Panna lola jeszcze nie zaczęła pracy a już myśli o imprezach?!
kawał chuja 2016-10-01 10:53:24
Firma kogucik,sherif magazynu jest odpowiednią osobą na stanowisko kierownika ale niestety nie w tej firmie,ponieważ ma spore braki w znajomości materiałów które ma na magazynie,ale spokojnie słyszałem ze Żabki robia nabór na kierowników niektórych dyscontow i nie trzeba mieć doswiadczenia,ja na szczęście już tam nie pracuje ale doszły mnie słuchy że owa firma zamierza pozbyć się obecnych pracowników i zastąpić ich tanią siłą roboczą z Ukrainy. A obecny sherif magazynu będzie musiał się pouczyć troche innego jezyka bo polski jąkany to może być za mało na dogadanie się z nową brygadą
9
cccccccccccc 2016-10-11 00:30:15
lepiej omijać z daleka.
2
KJ 2016-10-11 14:44:19
Widzę, że łatwo powiedzieć coś takiego, że się nie podoba, żeby lepiej omijać, że cokolwiek, a jakoś nigdy nikt nie powie dlaczego i po co, ja to np. nie rozumiem co w firmie może być nie tak, potrzebuję więcej informacji i to wiarygodnych też, proszę
fagas 2016-10-30 22:06:40
Firma jest daremna i ma za nic starych pracowników ...
2
koniec 2016-10-30 22:29:32
Firma ogólnie ma za nic starą ekipę, mają robić i się nie odzywać. zastąpienie nas tanią ekipą nie wiąże się z kompetencją i wykonaniem. Kierownictwo ma za nic naszą pracę. Logistyka i magazyn to jedność ale to przeszkadza bo małpy mogą to robić, żenada.....brak szacunku,zaufania a ludzi jest bardzo mało. Żadnych podwyżek, dodatków, zabieranie nawet kasy za pranie bo taniej, w dodatku cięcia kosztów ale tylko magazyn, kpina jakaś. Kim my jesteśmy???? Bydłem? Jak się nie podoba to co? Zwolnij się? Nie tędy droga, trochę szacunku chamy........W życiu nie widziałem takiej obłudy, gnojenia człowieka i brak szczerości, tylko obgadywanie za plecami traktowanie jak śmieci...Ale trafi kosa na kamień......
12
nnnn 2016-11-02 13:01:09
albo na ukraińca
1
do KJ 2016-11-02 13:10:19
No to w takim razie ktoś już ci odpowiedział w kilku postach wyżej i poniżej.
2
Zostaw swoją opinię o ALINOX SP. Z O.O. - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALINOX SP. Z O.O.