logo Browar Namysłów Sp. z o.o.

Browar Namysłów Sp. z o.o.

Namysłów

Opinie o Browar Namysłów Sp. z o.o.

Mikrus 2017-07-14 09:21
Browar Namysłów jak widziałem potrzebuje kierowników sprzedaży. Czy ktoś się orientuje dlaczego tak wiele osób potrzebują? Czy to jakieś nowe projekty czy inny powód? Mam chęć aplikować ale potrzebuje info.
1
ktoś tam 2017-07-14 23:23
Na jaki teren planujesz aplikować i na jakie stanowisko ?
1
Kufel 2017-07-15 13:35
A co to za święto że piwo rozdają .
3
Wypalona 2017-07-15 13:52
Nawet mnie nie denerwuj!!!! Fakt że urlopy wstrzymano to już człowieka denerwuje ale sezon ok. Praca po 12 godzin można dać radę, piwa pić nie można to normalne. Nigdzie tego nie tolerują ale kraść też nie wolno. Ale jak tłumaczyć fakt taki że wczoraj pod laboratorium koniec zmiany do pani kierownik B.K podjeżdża mąż srebrnym audi i pakują piwo do bagażnika i nie kilka a całe zgrzewki. Skandal!!! . Nikt na portierni ich nie kontroluje. Panie prezesie to są równi i równiejsi. Są kamery niech pan sprawdzi.
14
Billy 2017-07-15 18:37
Hejka! Czy jest tu któryś z mistrzów na produkcji, który mógłby przybliżyć pracę, atmosferę i czas pracy? I mniej więcej na jakim poziomie kształtuje się płaca? Z góry dzięki.
Piwniczny 2017-07-17 07:41
Tacy kiedyś już pracowali tak samo kombinowali jak Sylwestrzaki
6
Urząd celny 2017-07-17 22:47
Takie rzeczy należy zgłosić odpowiednim organom. Wywożenie alkoholu ze składu podatkowego to normalny paragraf. Więc ktoś kto to robi musi mieć na to kwit. Aż tak głupi chyba nikt nie jest.
5
Urzad 2017-07-18 06:34
Widocznie są można sprawdzić są chyba kamery
3
Szukam 2017-07-18 06:50
Szukam pracy co z ta oczyszczlnia czy kogos szukają
Ciekawy 2017-07-18 06:58
Podbijam pytanie kiedy będą zatrudniać
X 2017-07-18 10:20
Jakie zarobki są na stanowisku mistrza wiedziałem ogloszanie na oczyszczalnie ścieków
Pln 2017-07-19 16:32
3600
Piwosz 2017-07-20 08:05
Ja tam lubię jak jest dużo roboty bo dzień szybko mija
3
Udział 2017-07-29 16:05
Pilnuj swego nosa ciekawska ty!
6
Antek 2017-07-29 16:14
To jest mafia krada piją inny udają ze nie widza
8
Olek 2017-07-31 22:01
Czy jeszcze przyjmują zgłoszenia chętnych na stanowisko operatora oczyszczalni ścieków? Może ktoś ma wiedzę? Jakie wymagania na starcie stawia firma?
2
ojciec 2017-08-04 12:53
W Browarze nie piją tylko chleją na 2 i 3 zmianie na piwnicy pracownicy obijają się o ściany . Panie Prezesie, gdzie kontrole alkomatem w czasie pracy ,może musi dojść do wypadku ???
17
Ccc 2017-08-04 17:56
Jak tam sytuacja na produkcji ?
1
Filipo 2017-08-11 14:06
Praca jako przedstawiciel handlowy na Pomorskie... warto czy nie warto, jakie pieniążki i atmosfera? Premie? Auto służbowe tablet/telefon? Rynek nowoczesny czy tradycyjny? Jakieś opinie? Ktoś coś?;)
2
Maniek 2017-08-12 13:10
Czy przedstawiciel handlowy może liczyć w firmie na godziwe zarobki? Jakie wyposażenie dostanie, myślę o laptopie, telefonie może samochód? Jak się pracuje?
4
Kola 2017-08-17 21:58
Czyżby jakieś zmiany miały miejsce w firmie? Wymiana na górze w każdej firmie jest zastanawiająca. Podzielcie sie informacjami, czy to jest z korzyścią dla pracowników?
1
Ff 2017-08-18 20:58
Jakie zmiany?
1
Mariusz 2017-08-21 09:42
Czy już macie spokój z piciem na nocnych zmianach? Słyszałem, że zrobiono porządek, no i bardzo dobrze bo do czego to jest podobne? Wszyscy pracujemy na wynik!
1
Kierownik 2017-08-22 22:05
Za ujj, nie kasę. K.R
1
Waldi 2017-08-24 09:50
Browar nie ma specjalnie potrzeb na przedstawicieli handlowych przynajmniej tak wynika z aktualnej oferty.
1
Magda 2017-08-26 14:35
Mistrze nic nie robia przez 8 godzin. Siedza pod murem i graja na telefonach. Glowy nosza w niebie obgadują wszystkie zmiany i donoszą do kierownika
8
Wybitny 2017-08-26 14:40
Laborantka siedziala na krześle i malowała paznokcie u nóg a kolejna depilowala nogi plastrami ! Ludzie kto nad nimi siedzi? Zeby takie jaja? A pozniej kłaczki w piwie
9
Pracownik 2017-08-26 15:06
Hehehe jakies wiesniary; D
6
Odyseusz 2017-08-26 15:57
Panowie czeka was delegacja do Braniewa a Braniewo przyjedzie tu. Taki test umiejętności
5
Mądrala 2017-08-29 15:02
Jak widzę po wpisach na tym wątku to nie macie nic mądrego do powiedzenia. Zupełnie jak w maglu a przecież to jest forum dla ludzi, którzy szukają pracy i opinii o firmie. Może lepiej napisać co się teraz dzieje w firmie?
1
Jasiu 2017-08-29 18:45
Brutto? Czy netto? :-)
Krzysiek 2017-09-02 14:26
Browar Namysłów to najgorsza firma w jakiej miałem okazję pracować. Praca w cale nie łatwa, a wypłata żenada. Nawet karty sportowej nie ma nic. Tylko zarząd się wzbogaca.
10
Maniek 2017-09-04 10:35
Każdy doskonale zdaje sobie sprawę, że nie ma idealnych firm. O tym, że ten kto płaci to wymaga też wszyscy wiemy więc nie rozumiem dlaczego ciągle się skarżycie. Przecież idziemy na rozmowę , ustalamy warunki , podpisujemy się pod tym a później larum?
1
Krzysiek 2017-09-04 11:58
Pracowałem dwa miesiące i podziękowałem. Współczuję tylko tym, którzy za te grosze dalej się męczą, ponieważ mają na utrzymaniu rodziny i boją się stracić roboty. Obecnie w miarę dobrze płatnej pracy jest teraz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie bądzcie frajerami i sługusami za tą jałmużnę.
5
KEG 2017-09-05 23:37
Chłoptaś Karolek się odezwał :)
Gość 2017-09-06 22:19
Hm.widzialy galy co brały i podpisywały. Po dwóch miesiącach to prędzej oni ci podziękowali niż ty im jak zorientowali się że nie spełniasz wymagań. Bajeczki to w domu dzieciom opowiadaj
1
Maniek 2017-09-07 21:17
Jesteście przekonani, że tu nie można pracować? Jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Kilka osób próbuje zdyskredytować firmę!!!
A 2017-09-08 17:14
Marwit sp zoo
2
Były 2017-09-09 11:27
Najlepsze świadectwo tej firmie i pracy w niej daje czerwony oszust z Braniewa.
Wystarczy chwila rozmowy z nim i wiecie z jaką firmą macie do czynienia.
Pozdrawiam
4
Klubowicz 2017-09-10 21:49
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś w temacie pracy dla mistrza w oczyszczalni ścieków? jaka jest atmosfera w firmie, czy do zasadniczej macie jakieś dodatki?
Mobil 2017-09-16 19:38
Czyżby Wielki Ptak rozwijał swoją karierę? Trochę daleko od gniazda.
1
Pracownik 2017-09-27 21:57
Co ty pierd ...... Jaki wynik !!!!! Wyniki coraz lepsze a wypłata marna !!!!
4
SNAJPER 2017-10-03 00:39
Już mówią o nim, że jest dziwny :)
Niedługo idzie do odstrzału :)
2
Platin 2017-10-03 10:26
Witam.
Chce aplikowac na stanowisko PH. Czy dowiem
sie cos wiecej na temat tego stanowiska.
Jaki jest poziom wynagrodzen , jakie narzedzia pracy, czy aktualni PH sa zadowoleni?
Pozdrawiam
Masłowy 2017-10-03 17:03
Fajna firma a opinie nie na podstawie oceny pracy jednego człowieka!!
Tomi 2017-10-03 19:29
Aktualnie ph jeżdżą z tego co widzę Fordem Courier
Adam 2017-10-03 21:38
Fajna firma, chyba dla tych co pracują w biurze, ewentualnie w piwnicach. Reszta ma zapierdol za marne grosze. Nawet firmy nie stać na multisporta. WSTYD i żenada
2
ŁUK 2017-10-04 14:29
Witam.
CZY ktoś napisze jakie sa warunki placowe dla PH.
Chcem składac podanie i nie wiem czy warto?
Maniek 2017-10-06 18:26
Spoko firma i zastanawiam się dlaczego jest tyle jadu w tych wpisach?
Branżowiec 2017-10-08 15:25
Była oferta na pracuj.pl i nawet nie została otworzona a rekrutacja została zakończona, HR wykazał się całym profesjonalizmem. Dobrze, że pracuje gdzie indziej bo jak tak profesjonalizm wygląda na całej górze to wpadlbym po uszy w g....
Zostaw swoją opinię o Browar Namysłów Sp. z o.o. - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Browar Namysłów Sp. z o.o.