logo Browar Namysłów Sp. z o.o.

Browar Namysłów Sp. z o.o.

Namysłów

Opinie o Browar Namysłów Sp. z o.o.

Masłowy 2017-01-06 13:17
Nie byłbym taki pewny. Pamiętaj, że dobra firma znajdzie ludzi do pracy. Jeśli browar ma kłopoty( w co wątpię) to miedzy innymi przez takich pracowników jak TY.
3
nbr 2017-01-06 16:55
Andriej dawaj do Braniewa. Wygryziesz czerwonego jego oszustwami i bedziesz dyrektorem. Nu nie bedziesz musial robic
5
ja 2017-01-07 15:45
Panowie zarządzający browarem,panowie dyrektorzy,kierownicy..
Trzeba poważnie przemyśleć strategię na przyszłość....bez podwyżek satysfakcjonujących pracowników nie będzie przyszłości tak na dłuższą metę.Wartościowych pracowników coraz mniej a wypełnianie na siłę wakatów tymi którzy przychodzą i którzy po prostu są to w dalszej perspektywie czasu jest krokiem w tył..a przy tak ambitnych planach to nie tędy droga...Zapotrzebowanie w okolicznych zakładach na ludzi pracowitych zdolnych jest coraz większe więc WALCZCIE O NICH....
4
Zapracowany 2017-01-07 19:05
Nie badz taki cwany kupe kasy masz to blyszczysz postaw sie w role zwyklych ludzi i smiesznej wyplaty juz te czasy minely gdzie zarabialo sie grosze. Browar niech sie wstydzi za tak niskie wyplaty jeszcze jak na faceta.
5
Happy 2017-01-08 00:22
Pracujcie a bedzie wam dane. Narzekanie nic nie da.
8
Be happy 2017-01-09 23:33
Krotko Na temat
4
Boluś 2017-01-11 15:05
Ja też tak uważam jak Ty HAPPY. Kto dobrze pracuje zawsze doczeka się nagrody. Praca w takiej firmie to prawie zaszczyt. Maruderom już dziękujemy!!!!
4
ja 2017-01-12 08:27
KOLEDZY Z Braniewa..plotki głoszą że wstrzymujecie rozlew..czy to prawda??
2
... 2017-01-12 17:27
Nieprawda. Skad te wnioski?
1
Bron.pl 2017-01-12 17:30
Nie wierz plotkom
1
Żulik 2017-01-16 10:56
Szkoda że nie mogę znaleźć żadnej nowej oferty a tak bardzo chciałbym tu pracować. Może ktoś wie o wolnym etacie?
LECH 2017-01-16 19:37
Ktoś chyba za mocno poleciał na temat Pań z biurowca,
Wiecie jak działa taki portal, w momencie gdy się pałka przegnie Firma taka jak np BN żąda zamknięcia serwisu za niemałe oczywiście pieniążki, jednak to nie wszystko, za troszkę więcej hajcu Browar odkupuje sobie dane w postaci IP, lokalizację telefonów komórkowych itp. osób które szmaciły firmę. Zastanówcie się zdegenerowani frustraci o niespełnionych ambicjach co wypisujecie. FIRMA JAK NAJBARDZIEJ OK, POLECAM.
2
CAsk 2017-01-17 11:06
Polecasz bo zarabiasz ? Lech... Zastanów się co ty piszesz? Dlaczego nie ma ludzi do roboty bo źle płacą i taka prawda.... Pozdrawiam....
4
Spejalista 2017-01-17 18:41
Od kiedy browar ma prawo odkupienia ip. Ty chyba jesteś kierownik idiota bez szkoly a w BN jest tylko jeden
3
Go Work opinie 2017-01-17 20:24
Co najwyżej to jakby ktoś obrażał dyrektora z imienia i nazwiska to tak....Policja mogła by wystąpić do admina o jakieś dane , te urwy z biura to określenie ogólne ...Jak się niektóre osoby zachowują.....
Browar ma zepsutą opinie od jakiegoś czasu..
Trzeba było myśleć odrazu o podwyżkach....A nie omijać temat.
Teraz ciężko o pracownika.
Pozdrawiam !
1
Lesiu 2017-01-17 20:57
Mysl jak chcez, ciezko to ty myslisz, problemem sa oczywiscie pieniadze bo specjalistow takich jak ty to raczej nie brakuje.
1
...nie ważne kto?! 2017-01-18 00:34
Witam wszystkich przydupasów z browaru namysłów!!!!!!
Widzę że ktoś (lech) tutaj troszkę przesadził z tym tekstem o płaceniu (łapówce) za zamknięcie serwisu, udostępnieniem nr. IP czy lokalizację komórek!!!! Browar nie jest odpowiednią instytucją która ma możliwość żądania (jeszcze za pieniądze) udostępnienia jakichkolwiek danych osobowych, nr IP itp.
Ale skoro (lech) twierdzi że browar ma kasę i że może wszystko to pozostaje tylko zgłosić sprawę do CBA i oni już zrobią z browarkiem porządek!!!!
P.S. nawet (mąż prokurator) pani B. nic tutaj nie pomorze !!!!!!!
4
Rdza 2017-01-18 09:33
To gdzie masz dupku ludzi do roboty? Co za kretyn ...
4
BB 2017-01-20 18:59
Szanowny Rayanie drodzy czlonkowie zarządu, w zwuązky z faktem, iż Szanowny Pan Prezez nie widzi bądź udaje ślepego na to co dzieje się w braniewskim browarze zwracam się do was z prośbą o zainteresowanie się osobą dyrektora. W namyslowskim browarze zostal zatrudniowy przez bylego dyrektora operacyjnego po znajomości. Odkąd przyszedl do Braniewa niepasuje mu nikt. 6 kierownik magazynu,3 kierownik rozkewu, 3 kierownik warzelni, 3 kierownik utrzymania ruchu, 3 bhpowiec. Proszę się zastanowić czy oni wdzyscy byli nieodpowiedni czy może z tym panem jest coś nie tak. Klamie , kręci, oszukuje. Nikt z nim nie chce wspólpracować. Zero kompetencji, totalne dno. Prosimy bardzo zweryfikujcię to co napisane wśród pracowników bylych i obecnych może ktoś w końcu pójdzie po rozum do glowy.
17
Nie dla obibokow 2017-01-22 16:12
Nie pomyslales/as o tym ze wypowiadasz sie w imieniu wszystkich pracownikow. A co jesli nie wszyscy podzielaja twoje zdanie. Moze wyleciales/as za lenistwo lub niekompetencje i oczerniasz ludzi ktorzy wcale nie musza byc winni. Pomysl o tym. Na ponad setke pracownikow mozna policzyc na palcach jednej reki niezadowolonych z pracy w BB. Oczywiscie mowa o tych ktorzy sie tu udzielaja. Wiec moze warto przemyslec ze to moze nie jest wina gory tylko was samych za to ze jest jak jest.
5
Browarnik 2017-01-23 14:30
Taka firma zawsze będzie miała przyszłość a malkontenci mogą pracować w innej firmie.
2
to ty jesteś obibok 2017-01-23 17:06
Tak. Anonimowa ankieta otworzy oczy włazikom. Pewnie to same czerwoniaki piszą jak tu dobrze
2
dobry obserwator 2017-01-25 01:13
Kiedyś kadra zarządzająca była odpowiednio przygotowana do zarządzania kapitałem ludzkim (przecież nie każdy ma predyspozycje)
dziś wystarczy być świnią....i mieć"plecy".
Wymiana kadry niższego szczebla (osób podległych) to nic innego jak nieudolność zarządzania pracownikami ich przełożonego
(Dyrektor,kierownik itp.)
Kij w pracy to nic dobrego na dłuższą metę, potrzebny jest szacunek do człowieka. Najważniejsza w pracy jest atmoswera by się chciało do niej przychodzoć, by przełożony miał szacunek do swojej załogi, nie straszył zwolnieniami, nie obrażał słownie itp.
Kodeks pracy powinien nam to wszystko zagwarantować!!!! a jest jak jest.
Alek też bluzgał i nic sobie z tego nie robił, widać tak ta firma ma. Wiem, wiem nie wszystkich to dotyczy, ale zawsze ktoś wpadnie w "oko" przełożonemu.
Sam zastanawiam się nad złożeniem wypowiedzenia, pracowałem tu długo przed komarem ale co ten gościu wyczynia to ręce opadają. Kierownik ze średnim wykształceniem :)
17
Rdza 2017-01-26 23:21
Tylko najważniejszego brakuje
2
ola 2017-01-27 12:26
witam powiedz prosze ile zmian jest w browarze i czy sa pracujcy soboty bardzo wazne
1
Sarnia baba 2017-01-28 11:51
Za Alka zmiany były codziń teraz z raz na dwa tygłodnie. W soboty nie zmieniajo.
3
Chemik 2017-02-01 11:13
Czy w Browarze potrzebują pracownika na stanowisko laboranta, mam doświadczenie ? Widziałem kiedyś ofertę.
1
Kolega po fachu 2017-02-02 11:51
Nie polecam, chyba że nie zależy Ci na zdrowiu "psychicznym". Tyle w temacie.
Praca jak każda inna lecz atmoswera tu jest "wyjątkowa"
8
Zdezorientowany 2017-02-03 02:21
Dali podwyżkę ale premi 5% ucieli oby tak dalej !
10
Filtry 2017-02-09 11:27
Przyszłość jest , ale coś ludzi do roboty nie widać , bo jak ktoś przychodzi , robi 2-3 dni i odchodzi....Bo od rana robil na kegowni na mrozie , aż rąk nie czuł .... Co tu dużo pisać .

PS:
Browar zwalnia kogoś bo się wydarł do majstra , a jak majster wydziera pyska na niego i do tego za plecami go obraża ..wyzywa, śmieje się z niego itd . To już nic nie robią, wielokrotnie słyszałem takie wyzywanie....Oni sami siebie nie szanują , to tym bardziej nie będą szanowali pracowników.


3
ja 2017-02-09 12:59
coś słychać ze od lutego będą nowe zasady naliczania premii.....niby zależne od sprzedaży.a jaki wpływ na to ma zwykły szary pracownik???coś wiecie więcej na temat tych zmian??
2
Qwerty 2017-02-09 22:04
Słyszałem że to narazie labo tylko ma .
1
nnnn 2017-02-10 17:16
a co ma laboratorium do sprzedazy? :D
3
ja 2017-02-10 22:10
a jaki wpływ ma zwykły szary pracownik??decyduje komu i na jakich zasadach sprzedać piwko??
2
Qwerty 2017-02-10 23:45
Mieli spotkanie , tak pewna osoba z labo mi mówiła. I to jest potwierdzone info .
1
ja 2017-02-13 15:09
25% premii BEDZIE uzależnione OD sprzedazy a 75 % od frekwencji...takie są przymiarki.ale na razie to nic pewnego
Dziecka 2017-02-14 11:31
Przecież o samo napisali kilka postów wcześniej. Co to za manipulacje matematyczne kolego?
Piwosz 2017-02-18 10:04
Pracuję tu już kupę lat i jestem z pracy i firmy zadowolony. Takie wałkowanie każdego ruchu w firmie to dziecinada! Trzeba pracować z zaangażowaniem a każdy przekona sie że to procentuje w zarobkach. Przecież nikt nie bedzie płacił za udawanie pracy!!!
4
:aefgyu 2017-02-20 21:13
Pracujesz kupe lat! No tak sam wiesz dla czego. Twój poziom jest tak niski że musiał bym na podłodze usiąść aby do niego się zniżyć. Po prostu niektórzy tam robią bo muszą ale jak tylko będzie okazja napewno ich nie zatrzymacie. Rozwijać myśli nie mam co ponieważ inteligętni ludzie wiedzą o czym pisze.
2
Mareczek 2017-02-21 16:01
Każdy oczekuje szacunku dla siebie. Firma jest dobra jak pracownicy dobrze pracują, jeśli coś idzie nie tak to zwierzchnicy muszą reagować. Praca to nie zabawa.
sfggsfjjf 2017-02-21 20:55
Możesz sobie żyły podcinać dawać z siebie wszystko a właśnie tacy jak wy czują wtedy zagrożenie i zaczynacie swoje robić aby właśnie dobry pracownik poleciał tylko psełdo zostają a najgorsze jest to że kierownictwo dobrze o wszystkim wie i pozwala danej komurce na takie działanie
1
Bandasz 2017-02-21 23:12
Powiedz to mistrzowi z najdłuższym stażem na rozlewie cwaniaczku :)
Ricky 2017-02-22 17:06
A Bartek mistrzu jest tam jeszcze? To był gość z klasą.
1
GoodJob 2017-02-22 17:21
Bartosz mistrzu jest dyrektorem czy tam z-ca dyrektora. Złego słowa o nim sie nie słyszało
Wesoły 2017-02-24 11:38
Czy to prawda że Dział Sprzedaży w Namysłowie jest w stanie agonalnym?Podobno "Łupież" już wie że są to jego ostatnie chwile i nie wychodzi ze swojej kanciapy.
2
Malar 2017-02-24 19:45
Jestem pracownikiem tej firmy i mogę powiedzieć jedno, ta firma jest naprawdę dobra. Niestety są ludzie często już nie pracujący, którzy w odwecie za stratę pracy piszą te zjadliwe wpisy. Takie są realia
Malar :) 2017-02-24 20:15
Tak zgadza się ta firma jest naprawdę dobra tylko ludzie będący-jeszcze na "gorących krzesłach " są bardzo ale to bardzo słabi i dla przetrwania choćby jednego miesiąca lub dwóch poświęcą wszystko i wszystkich
1
Wierzący 2017-02-24 20:52
Malar my także jesteśmy pracownikami tego zakładu i nie możemy już patrzeć na to co tutaj się dzieje.Ale trwa audyt i mocno wszyscy wierzymy że nasz Wódz przejrzy na oczy i pogoni te całe towarzystwo z "Łupieżem" na czele :)
2
piwko 2017-02-24 21:04
Pozdrawiamy czerwonego oszusta bez kompetencji
2
Weronika 2017-02-27 13:54
Jak przebiega rekrutacja do Browar Namysłów Sp. z o.o.? Czy warto zwrócić na jakieś zagadnienie szczególnie uwagę?
Zostaw swoją opinię o Browar Namysłów Sp. z o.o. - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Browar Namysłów Sp. z o.o.