logo Browar Namysłów Sp. z o.o.

Browar Namysłów Sp. z o.o.

Namysłów

Opinie o Browar Namysłów Sp. z o.o.

Rdza Pils 2016-10-04 22:48:37
No na Majdanek biorą i koncentrują tam ludzi :)
Mimi 2016-10-06 21:51:00
Nie polecam pracy w browarze. Wyzysk i tania sila robocza.
2
Xxxx 2016-10-07 06:49:15
Pochwalcie się swoimi stawkami po podwyżce
ja 2016-10-07 08:06:53
17.20
2
Atm 2016-10-08 23:10:32
Jaki dział ?
Hans 2016-10-09 18:28:34
PRZEPRASZAM 12 Euro to dobra stawka ?
Widze 2016-10-11 23:30:16
Jak dla niektorych 15 to zdecydowanie za duzo
north 2016-10-17 11:27:54
Potwierdzam, były Dyrektor Operacyjny odwiedził obecnego Dyrektora Browaru w Braniewie.
Tym spotkaniem Panowie Dyrektorzy dali dowód swojej bezgranicznej głupoty i Pan Prezes na pewno wyciągnie z tego wnioski.
Widać, że były Dyrektor Operacyjny jeszcze się nie otrząsnął po tym jak Pan Prezes wyrwał go niczym chwasta, a wystraszony i nieudolny Dyrektor Browaru w Braniewie chce pójść w ślady byłego Dyrektora Operacyjnego.
Panie Prezesie proszę kontynuować wyrywanie chwastów.
10
Hans 2016-10-18 20:07:02
Witam,Na chwile obecną taką stawkę Mam a jestem tylko Stolarzem pozdrawiam.
BRRRRRRR 2016-10-19 16:31:22
Panie Prezesie kiedy Pan rozliczy Dyrektora Browaru W Braniewie za nieudolne kierowanie naszym zakładem produkcyjnym. Potajemne spotykanie się z byłym dyrektorem operacyjnym. Przyjeżdza do Braniewa i to on za Pańskimi plecami dalej pomaga w zarządzaniu browarem. Czy ma Pan zaufanie do dyrektora dowiadując się o takich krętactwach???!!!
13
Namysłowski Full 2016-10-21 11:32:52
Firma organizacyjnie zaczyna pikować, decyzyjni błądzą we mgle. Zaczyna brakować A.W., podzielono jego dole i co z tego!. Panie Ryanie niech Pan szybko dzwoni do Alka może, nie ma jeszcze wiążącego zajęcia.
3
BB 2016-10-21 12:46:35
Zakład organizuje kartoflankę za piątaka. Czyżby to miała być rekompensata za podwyżki.? Może lepiej jakieś karnety do operetki?
11
słomiany 2016-10-24 12:46:25
A Pan Prezes to niech zpyta czy coś ładowano do bagażnika służbowego samochodu dyrektora co piątek jak jechał do domu.
12
DO PREZESA 2016-10-26 21:22:32
Pracownicy BB wiedzą że jak Dyrektor kłamie to robi się czerwony. Prezesie tylko że on jest czły czas czerwony więc chyba morał jest prosty.
8
xxx 2016-11-01 16:23:01
Czy ktoś może się wypowiedzieć jak pracuje się w laboratorium?
RyszardPetru 2016-11-02 18:16:34
Tak ze jak będziesz miał większe aspiracje od pewnej Pani to nie popracujesz długo :)
9
xxx 2016-11-04 12:42:02
Czyli nie polecacie?
2
sokół 2016-11-04 22:09:00
Powiedzcie, czyżby ptaszek już nie pracował.Co się stało
xxl 2016-11-08 11:04:58
Ilu jeszcze wartośiowych ludzi musi zwolnić się z BB. To jak to w końcu jest Prezesie? Albo ci wszyscy ludzie nieudolnie wykonują swoją pracę albo jeden pan jest nieudacznikiem i nie potrafi zarządzać ani zakładem pracy ani jego pracownikami. Stanowcze nie dla oszusta
9
ja 2016-11-08 11:16:41
zauwazyliście jakieś duże zmiany po podwyżkach??bo ja niewielkie....dołożono do podstawy a obcieli na premii..prawie na jedno wyszło..
3
była pracownica 2016-11-13 20:56:56
Jestem byłą pracownicą w Laboratorium.
Nikomu nie życzę, z obecną Panią Kierownik nie da się wytrzymać, mobbing na całego. Jest to kobieta, która nie posiada kompletnie kompetencji bycia Kierownikiem.
Dziwię się tylko Pani Dyrektor, że pozwala na takie rzeczy, które obecnie wyrabiają się w tym dziale.
Albo ludzie zdążą się zwolnić albo ona sama zwalnia nie wiadomo za co .... brak motywacji w pracy, brak szacunku do pracownika, jest to nie do opisania co tam się wyrabia.
Może w końcu jak zaczną wszyscy uciekać z tego działu ktoś przejrzy na oczy co tam się wyrabia.
W innych firmach w powiecie w Namysłowie nie ma z takim czymś do czynienia, szanują i doceniają każdego pracownika. Tak to jest jak postawi się osobę, która ma zielone pojęcia na czym polega praca na stanowisku Kierowniczym. Niech dalej kryje męża ich wspólne machloje.

Nie życzę nikomu z tą Kobietą pracować ...



5
Zz 2016-11-14 08:03:27
Chyba to obecna pracownica bo za dużo żalu co się teraz dzieje.☺☺☺
2
Praca 2016-11-15 06:36:45
Szanowni pracownicy laboratorium
Nikt nikogo nie trzyma odchodzcie jak wszędzie jest lepiej. Weźcie się za robotę !!!!!
1
Ja, a może my wszyscy 2016-11-16 22:40:17
Femme fatale - Beato W. - odejdź z Browaru - nie pasujesz już do tego miejsca !!!
Nie ma Alka W. - nie masz do kogo donosić.
Wszyscy widzą, że się miotasz i nie wiesz jak znaleźć nowy punkt zaczepienia.
3
zainteresowany 2016-11-17 11:23:55
czy ktoś może bliżej napisać za co wyleciał ptaszek.
Łowca głów 2016-11-17 12:24:50
Potrzebuje obecnego miejsca pracy byłego dyr.
znajomy 2016-11-17 12:29:21
Ja też chciałbym się z nim skontaktować może ktoś wie gdzie pracuje lub ma jego numer tel.
były prac. 2016-11-17 13:04:48
Femme fatale w każdym szczególe.
3
Www 2016-11-18 06:51:02
Ta beatka to tempa jest jak ujjj
2
jeszcze pracownica :-) 2016-11-19 01:20:15
...nie wiesz jak to jest?! jeśli zajmujesz wysokie stanowisko (pani Beatka) i jesteś zadumaną w sobie, bezwzględną i pustą s..ką to zatrudnisz sobie jako swoją prawą rękę jeszcze bardziej głupszą osobę od siebie samej, żeby zrobiła wszystko co jej rozkażesz i żeby pozbywała się osób chodź trochę mądrzejszych od nich. I tak właśnie w laboratorium jest!!! i niema co apelować do pana prezesa aby w końcu zrobił z tym porządek bo to niema najmniejszego sensu, jego nie obchodzi co dzieje się na browarze i nie obchodzi go jakiś tam zwykły robol bo ma ładną kaskę procentowo z produkcji i tyle!!! kiedyś na spotkaniu z nami w sprawie podwyżek powiedział że browar niema pieniędzy na podwyżki bo kupę kasy wydał na reklamę w telewizji a za nie długi czas pojechali sobie biurowi na wycieczkę do USA i wtedy jakoś kasa na to była!!! to jest największy ściemniacz i kłamca na całym browarze!!!! Musimy chyba się wszyscy zwolnić wtedy zamkną browar Ryan-y sprzedadzą komuś innemu i wtedy może nowy właściciel będzie w końcu doceniał pracownika!!!!!
a w sprawie pani kierownik laboratorium i jej męża to już tomy powieści można pisać pt. "jak ręka rękę myje" itp. to są prywatne kukiełki pani Beatki, po prostu obydwoje są siebie warci czyli niezbyt dużo!!!!!!
a ile niewinnych osób przez nich zwolniono to już szkoda gadać !!!!!!!!!!!!
.......na taczkę i za bramę z tymi dziadami wszystkimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
ptak 2016-11-19 14:14:18
wszędzie gdzie pracowała,każdy miał takie samo zdanie jak wyżej.
Pokutnica cwana i tylko ona była najważnieszja nigdzie nie była lubiana.
Po prostu nie dalo się jej lubić.
1
Technik rolnik 2016-11-19 14:14:57
Straszne to co piszecie. A obecny dyrektor tego nie widzi?
przyszły pracownik 2016-11-21 11:05:32
Gratuluje wszystkim, którzy anonimowo potrafią obrzucac blotem innych pracowników, zwłaszcza swoich przełozonych. Jedna zasada- jak Ci źle to znajdz inne miejsce, nikt na siłe nie trzyma. Tylko może CV i co w nim jest zawarte jest za słabe. Ludzie chcecie kogoś oskarżać to zróbcie to oficjalnie z pełnymi dla siebie i innych konsekwencjami. Jak brak odwagi to zachowajcie to dla siebie.
jeszcze pracownica :-) 2016-11-21 21:56:16
... o kurcze komuś najwyraźniej nie podoba się moje cv !!! ja w browarze pracuję już ładnych parę lat, a w tamtych czasach było bardzo trudno dostać się do browaru więc moje cv chyba nie jest takie aż słabe !!!
Może twoje cv jest słabe skoro jesteś "może" przyszłym pracownikiem?! no chyba że w swoim cv masz wpisane że jesteś dobrym kapusiem i dobrze liżesz d..pę przełożonemu i że tolerujesz mobbing w pracy to w takim razie robotę masz pewną bo teraz tylko takich zatrudniają !!!!!
7
Karma 2016-11-22 10:17:11
Ktoś kto tu nie pracuje albo nie pracował nie ma zielonego pojęcia jak jest na prawdę. Ile Ci ludzie zniszczyli innym nerwów karier i perspektyw. Nie mówię o ewidentnych zwolnieniach za picie. Ale o zwolnieniach pod wpływem chwili bo tak chciał Pan Alek. Masakra. Jak oni mogą żyć z takim bagażem. Ale pamiętajcie karma wraca. Do Alka już wróciła. I faktycznie tak jak ktoś wcześniej napisał ja również poznam chętnie nowe miejsce pracy Pana dyrektora i z radością opowiem o narzędziach stosowanych przez Pana Dyrka.
5
Ktos5 2016-11-23 09:22:33
Dyrektor RW poleciał?
ja 2016-11-23 12:13:01
teraz jest polowanie na magazynierów....dwóch odstrzelonych..i mistrzowi produkcji tez podziękowali..
DO ja 2016-11-23 14:24:20
W BB czy BN
Yy 2016-11-23 16:14:35
Chyba raczej polowanie na palących pracowników , nie polecam pracy osobom które palą ....nie ma palarni trzeba wchodzić do kontenera i palić ... kierownik gania jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet chyba sam popala zielsko...
1
ja 2016-11-23 22:39:18
w BN
ciekawy 2016-11-24 10:25:37
J też chcę poznać to mijsce napiszcie może ktoś już wie.
Podwyżki niesprawiedliwe 2016-11-24 12:33:40
Teraz lata kiero...za palaczami :) bo sezon się kończy....
A jak był sezon to ludzi brakowało to nie było tematu...cwaniaczek taki....
3 fajki na zmianę spalić to tak dużo ? Ale nie lepiej omijać temat palarni...a jak się wkońcu podpali jakieś tam coś....to wtedy będzie szukanie winnego, i wtedy wyleci kierownik ( na 1 miejscu).

Podwyżki były ok , Kierowniku ale czy to sprawiedliwe żeby parę osób miało większą stawkę ? ok niech mają ale podwyżka powinna być równa a nie jedna grupa 14,50 a pare osób ma więcej.
Czyli jesteśmy traktowani jakbyśmy byli gorsi , umieli mniej , robili coś źle ...czyli mamy mieć wyjeba-ne...

Bye-bye_


2
ja.@ 2016-11-24 13:57:04
i co gdzie Alek W. PRACUJE czy już ktoś wyczaił ,dajcie znać czy szuka tam jeszcze jednego miejsca.
tomek 2016-11-25 21:02:48
Wypadek w Namysłowie na piwnicy rozsadziło tank z piwem. pracownik w szpitalu w ciężkim stanie , polecą głowy kierownicze . Prokurator bierze sprawę w ręce. Który kierownik tym razem???
2
OpSSS 2016-11-26 22:52:37
Co nie zmienia tego że w browarze są łamane zasady bhp .....
Xyz 2016-11-27 00:53:58
Zgadzam się z tym ale bzdur też pisać nie ma co bo później opinia na temat Browaru jest jaka jest.
2
ja 2016-11-27 19:54:16
witajcie.pochwalcie się prosze jakie konsekwencje ponosicie na swoich działach gdy musicie isc na zwolnienie lekarskie?czy na kazdym dziale kara jest taka sama czyli utrata premii??
Bubu 2016-12-05 16:53:10
A kto tam teraz jest mistrzem na rozlewie? Kiedyś było ich trzech, ale to była ekipa aż się chodzić do pracy chciało:)
5
BB 2016-12-05 21:37:56
Dyrektor BB musi odejść - to szkodnik
8
bran 2016-12-07 14:19:24
Znowu wykasowali komentarz o czerwonym oszuscie. Na taczkę i za bramę
3
Zostaw swoją opinię o Browar Namysłów Sp. z o.o. - Namysłów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Browar Namysłów Sp. z o.o.