logo Browar Namysłów Sp. z o.o.

Browar Namysłów Sp. z o.o.

Namysłów

Opinie o Browar Namysłów Sp. z o.o.

Weronika 2017-03-07 10:18
@Wesoły Romek tak uważasz?
specjalista 2017-03-07 19:19
ktoś wie jakie warunki jako zmianowy mistrz produkcji? szukają na butelkownię czy na piwnicę?
Weronika 2017-03-08 09:24
@specjalista będziesz aplikował?
Pracownik 2017-03-08 13:04
Bardziej na butelkownie. Na piwnicy z tego co wiem mają komplet.
Weronika 2017-03-08 13:11
@Pracownik dziękujemy za informację. Jakie masz zdanie na temat pracy w Browar Namysłów Sp. z o.o.?
Pracownik 2017-03-08 16:16
Czy ja mam jakieś zdanie? Nie. Praca jest bo jest. Są dobre dni ale są też złe dni. Specjalnie nie udzielam się na tym forum, tylko śledzę. Ale jak widzę co nie które osoby piszą na temat Browaru to boki zrywać. Dlatego staram się nie brać udziału w tych dyskusjach. Pozdrawiam
2
Weronika 2017-03-08 16:26
@Pracownik dzięki za komentarz. W każdej pracy są jakieś plusy i minusy :)
Produkcja 2017-03-08 21:08


Trafiłam tu przez przypadek, albo na szczeście.

Proszę o opinie o waszym byłym dr A.W.

Pracuje u nas w firmie od 2 tyg.

Czego możemy sie spodziewać.

Na pierwszy rzut oka wydaje się dość dziwny.

Proszę o info.
4
Weronika 2017-03-09 09:48
@Produkcja dlaczego uważasz, że dziwny? Co jest nie tak?
1
Wesoły Romek 2017-03-09 10:35
Też uważam że co niektórzy bzdury piszą. Narzekają głównie młodzi pracownicy. Jak Wam się praca nie podoba to idźcie innej. Starzy pracownicy raczej nie narzekają wiadomo pieniądze są jakie są i mogłoby być lepiej bo widać ze browar ma pieniądze ale zarobki kształtuje rynek pracy. Pracuję tu kilka lat i raczej jestem zadowolony. Wymagania są jak wszędzie, a jeśli przełożony zwróci komuś uwagę albo opie.rzy to na pewno nie za nic. Z mobbingiem na produkcji się jeszcze nie spotkałem. Według mnie dyscyplina luźna a jak ktoś przecina to wiadomo że po to jest przełożony żeby reagować.
Weronika 2017-03-09 10:59
@Wesoły Romek to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Podsumowując polecasz prace w Browar Namysłów Sp. z o.o.?
Qwerty 2017-03-09 12:26
Wynagrodzenie od 2000 wzwyż do tego jakaś sobota.
Kto robi to robi , ale każdy młody człowiek dąży do tego żeby było więcej tej kasy, nie problem takiemu znaleźć robotę .
Mobbing - produkcja ....Jest jedna osoba która za dużo se pozwala....Każdy wie o kogo chodzi .

A ta koleżanka lub kolega prowadzący wywiad to pewnie jakiś mistrz .

Gdzie macie ludzi do roboty ?
Weronika 2017-03-09 13:01
Wiedzieliście, że w 2016 roku Piwo z Browaru Namysłów zostało po raz kolejny docenione w prestiżowym konkursie piwnym? ;) W ubiegłym roku ruszyła nawet kampania radiowa. Więcej informacji znajdziecie tutaj - http://www.browarnamyslow.com.pl/aktualnosci/a2016/raz-zdobytego-zlota-latwo-nie-oddamy,6.html
1
Sam 2017-03-09 16:17
@Wesoły Romek odpisuje żeby Ci tylko wyjaśnić, że nie pracowałem, nie pracuje i nie mam zamiaru pracować w Browarze!!! Koniec
CIEKAWSKI 2017-03-10 09:23
CZY KTOŚ MOŻE NAPISAĆ GDZIE PRACUJE A.W.
CZY KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT
2
Weronika 2017-03-10 09:45
Dla ciekawych - Browar Namysłów Sp. z o.o. zamieścił oferty pracy. Poszukują między innymi Regionalny Kierownik Sprzedaży ds. Detalu, Przedstawiciel Handlowy - Merchandiser, Magazynier. Oferty znajdziecie na portalach ogłoszeniowych.
ciekawy 2017-03-10 11:23
czyli co wrócił na przedstawiciela
zmartwiony 2017-03-10 11:26
A gdzie to nasz wspaniały kolega pracuje,jeżeli można zapytać.
Mars 2017-03-10 16:49
Nie tylko na pierwszy rzut oka :)
3
Technik rolnik 2017-03-10 16:56
A gdzie pracuje teraz?
2
rtykop 2017-03-10 18:33
Radzę wam abyście zaczęli sobie szukać nowej pracy. Nie znacie dnia ani godziny.
2
Top 2017-03-12 00:41
Człowiek nie mający zielonego pojęcia o zarządzaniu. Zarządzanie autorytarne przez zastrszanie i wykorzystywanie stanowiska. Zero kompetencji. Zero partnerstwa. Zero. Zarządzenie przez zastrszanie. A do jakiej firmy trafił ten Pan?
4
specjalista 2017-03-12 08:34
Widzę, że ogłoszenie już zniknęło z pracuj, nieaktualne?
Weronika 2017-03-14 10:58
@specjalista ogłoszenie, na które stanowisko?
zainteresowany 2017-03-16 14:04
@Weronika co ty za jeden lub jedna.
1
Weronika 2017-03-16 14:13
@zainteresowany, jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w Browar Namysłów Sp. z o.o.
Zainteresowanyy 2017-03-17 17:19
To jest chyba jedna z Pan odpowiedzialna za porządek opinii o browarze Namysłów ;). Momentami sie gorąco robiło wiec kogoś tu przysłali. Posty Pani Weroniki możemy rownież spotkać na fanpage Browaru Namysłów
5
Weronika 2017-03-20 09:52
@Zainteresowanyy, nie udzielam się na fanpagu Browar Namysłów Sp. z o.o., ponieważ w żaden sposób nie współpracuję z powyższą firmą.
... 2017-03-21 20:07
Pani Weroniko nie oszukujmy sie. Jezeli ktoś obserwuje co sie tutaj dzieje i obserwuje fanpejdż browaru Namysłów ,oraz czasami czyta posty rożnych użytkowników, a zarazem odpowiedzi ze strony osób odpowiedzialnych za prowadzenie fanpejdzu to gołym okiem widac ten styl odpowiedzi. Może i w browarze nie każdy jest inteligentem z wyższym wykształceniem, ale nie w tym rzecz Pani kochana. Jesteśmy ludźmi niższego szczebla ,ale nie jesteśmy głupi. Chcecie odpowiedzi na nurtujące was pytania? Zacznijmy od tego ze musimy być wobec siebie fair. Bo jezeli wy nie będziecie fair wobec nas to my nie będziemy fair wobec was. Także opcja z redaktorem gowork wam nie przejdzie. Próbujcie szczęścia w bardziej honorowy sposób. Pozdrawiam
1
Weronika 2017-03-22 09:23
@..., tak jak wspominałam nie współpracuję z Browar Namysłów Sp. z o.o. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl O moim zadaniu możesz dowiedzieć się więcej klikając w obrazek mikrofonu, przy moim nicku. Jest tam podany również adres mailowy GoWork, gdzie pracownik Browar Namysłów Sp. z o.o. nie miałby możliwości dostępu. Zdarza się oczywiście, że styl pisania może być podobny, ale zapewniam, że nie są to wpisy (tutaj na wątku oraz na fanpagu) jednej osoby. Jako, że nie współpracuję z Browar Namysłów Sp. z o.o. - nie mam dostępu do ich strony na facebook'u. Może przedstawisz swoje doświadczenia z firmą?
ja 2017-04-03 11:24
LUDZIE Z MAGAZYNU nadal odchodzą...w tym roku najpierw mulin teraz rambo i słuchy chodzą ze to nie koniec..a chętnych z jajami brak...a tłumaczenie ze jak się jedna zmiana nie wyrobi zrobi to kolejna to bzdura..jakoś --w dalszej perspektywie czasu-- nie widzi mi się by kierowcy byli zadowoleni ze załadunek mają po północy...a sezon się dopiero na dobre zaczyna.browar zaczyna kolejne inwestycje,wybudował magazyn,dokupił sprzęt.....CZAS ZACZĄĆ INWESTOWAĆ W ZAŁOGĘ By przynajmniej przestali juz odchodzić
5
Jjjj 2017-04-06 01:12
Weronika to pracownik browaru. Robi ankiety i donosi innym
5
Weronika 2017-04-06 09:10
Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?
1
123 2017-04-08 15:34
jakie benefity zapomnij
2
Były 2017-04-09 18:46
Browar Namysłów wymienia dyrektorów i powstają jakieś nowe filie? Co nowego słychać w firmie? Byłem pracownikiem ale musiałem wyjechać i zmienić pracę chociaż sentyment pozostał. Jak tam atmosfera w browarze? Czy macie jakieś bonusy, premie albo jeszcze coś innego?
123 2017-04-10 19:39
nawet piwa niedali na swieta wstyd panie prezesie
4
Ktos 2017-04-13 21:44
Co to za nowa laborantka sie pojawila? Nie zbyt mila
3
Bubu 2017-04-14 18:46
I wiemy gdzie alek teraz przebywa?
3
Pracownik 2017-04-16 03:15
Inwestycje inwestycjami. Od 3 lat pracuję w browarze i nie było żadnej imprezy integracyjnej. Gdzie VELUX i Diehl takie imprezy mają co roku. W sumie przez też musi mieć za czyjeś pieniądze jeździć. Ale mimo wszystko, to wstyd aby taka firma nie zorganizowała dla swoich pracowników imprezy integracyjnej. No, poza wigilią hahaha. Szkoda o tym głównie gadać. Cześć
2
Co że co 2017-04-17 18:33
Wstyd panie prezesie .
2
123 2017-04-18 07:25
a karta multisport panie prezesie ludzie ciezko pracuja .chce pan miec inwalidow
Weronika 2017-04-19 10:30
@Pracownik wspominasz, że firma nie organizuje imprez integracyjnych. Może w takim razie warto byłoby zgłosić takie zapotrzebowanie do swojego przełożonego?
Stachu 2017-04-20 07:02
Słyszałem że wypowiedzenia jakieś znów wpadly ? Prawda ?
Piwnica .
ojojojoj 2017-04-20 09:30
Możecie kasować opinię a i tak wszyszcy wiedzą że czerwony to wielki oszust.
4
Ciekawy 2017-04-22 17:51
A co to taka rotacja w tym laboratorium każdy ucieka co tam biją
Lojalny 2017-04-23 23:25
Browar Namysłów rozwija się , inwestują w rozwój ale pracownicy są bardzo niezadowoleni. Pracuję tu bardzo długo i widzę ten brak szacunku dla firmy a przecież to jest miejsce gdzie zarabiamy na życie.
1
Weronika 2017-04-24 11:21
@Lojalny w swoim komentarzu wspominasz, że Browar Namysłów Sp. z o.o. rozwija się oraz inwestuje w rozwój. To bardzo dobrze świadczy o firmie. A możesz powiedzieć kilka słów więcej na ten temat? Co masz konkretnie na myśli, jak to się przejawia?
1
ja 2017-04-25 10:58
Lojalny trzeba też inwestować w pracowników..bo co browarowi po nowym magazynie,oczyszczalni, wózkach widłowych,wpompowanym worku pieniędzy w reklamę widoczną na każdym programie jak nie będzie komu pracować.Z wiecznie nie zadowoloną i i nie docenioną załogą nie da się osiągnąć zamierzonego celu..
1
123 2017-04-26 19:04
froneri-nestle zabiera pracownikow na lyked do niemiec abrowar nawet nie zafunduje swojej zalodze karnety multisport wstyd
1
Weronika 2017-04-27 08:54
@123, co w takim razie zmieniłbyś w Browar Namysłów Sp. z o.o.? Jakie zmiany byś wprowadził?
Zostaw swoją opinię o Browar Namysłów Sp. z o.o. - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Browar Namysłów Sp. z o.o.