logo Browar Namysłów Sp. z o.o.

Browar Namysłów Sp. z o.o.

Namysłów

Opinie o Browar Namysłów Sp. z o.o.

ciekawy 2017-03-10 11:23
czyli co wrócił na przedstawiciela
zmartwiony 2017-03-10 11:26
A gdzie to nasz wspaniały kolega pracuje,jeżeli można zapytać.
Mars 2017-03-10 16:49
Nie tylko na pierwszy rzut oka :)
4
Technik rolnik 2017-03-10 16:56
A gdzie pracuje teraz?
2
rtykop 2017-03-10 18:33
Radzę wam abyście zaczęli sobie szukać nowej pracy. Nie znacie dnia ani godziny.
3
Top 2017-03-12 00:41
Człowiek nie mający zielonego pojęcia o zarządzaniu. Zarządzanie autorytarne przez zastrszanie i wykorzystywanie stanowiska. Zero kompetencji. Zero partnerstwa. Zero. Zarządzenie przez zastrszanie. A do jakiej firmy trafił ten Pan?
5
specjalista 2017-03-12 08:34
Widzę, że ogłoszenie już zniknęło z pracuj, nieaktualne?
Weronika 2017-03-14 10:58
@specjalista ogłoszenie, na które stanowisko?
zainteresowany 2017-03-16 14:04
@Weronika co ty za jeden lub jedna.
1
Weronika 2017-03-16 14:13
@zainteresowany, jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w Browar Namysłów Sp. z o.o.
Zainteresowanyy 2017-03-17 17:19
To jest chyba jedna z Pan odpowiedzialna za porządek opinii o browarze Namysłów ;). Momentami sie gorąco robiło wiec kogoś tu przysłali. Posty Pani Weroniki możemy rownież spotkać na fanpage Browaru Namysłów
5
Weronika 2017-03-20 09:52
@Zainteresowanyy, nie udzielam się na fanpagu Browar Namysłów Sp. z o.o., ponieważ w żaden sposób nie współpracuję z powyższą firmą.
... 2017-03-21 20:07
Pani Weroniko nie oszukujmy sie. Jezeli ktoś obserwuje co sie tutaj dzieje i obserwuje fanpejdż browaru Namysłów ,oraz czasami czyta posty rożnych użytkowników, a zarazem odpowiedzi ze strony osób odpowiedzialnych za prowadzenie fanpejdzu to gołym okiem widac ten styl odpowiedzi. Może i w browarze nie każdy jest inteligentem z wyższym wykształceniem, ale nie w tym rzecz Pani kochana. Jesteśmy ludźmi niższego szczebla ,ale nie jesteśmy głupi. Chcecie odpowiedzi na nurtujące was pytania? Zacznijmy od tego ze musimy być wobec siebie fair. Bo jezeli wy nie będziecie fair wobec nas to my nie będziemy fair wobec was. Także opcja z redaktorem gowork wam nie przejdzie. Próbujcie szczęścia w bardziej honorowy sposób. Pozdrawiam
1
Weronika 2017-03-22 09:23
@..., tak jak wspominałam nie współpracuję z Browar Namysłów Sp. z o.o. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl O moim zadaniu możesz dowiedzieć się więcej klikając w obrazek mikrofonu, przy moim nicku. Jest tam podany również adres mailowy GoWork, gdzie pracownik Browar Namysłów Sp. z o.o. nie miałby możliwości dostępu. Zdarza się oczywiście, że styl pisania może być podobny, ale zapewniam, że nie są to wpisy (tutaj na wątku oraz na fanpagu) jednej osoby. Jako, że nie współpracuję z Browar Namysłów Sp. z o.o. - nie mam dostępu do ich strony na facebook'u. Może przedstawisz swoje doświadczenia z firmą?
ja 2017-04-03 11:24
LUDZIE Z MAGAZYNU nadal odchodzą...w tym roku najpierw mulin teraz rambo i słuchy chodzą ze to nie koniec..a chętnych z jajami brak...a tłumaczenie ze jak się jedna zmiana nie wyrobi zrobi to kolejna to bzdura..jakoś --w dalszej perspektywie czasu-- nie widzi mi się by kierowcy byli zadowoleni ze załadunek mają po północy...a sezon się dopiero na dobre zaczyna.browar zaczyna kolejne inwestycje,wybudował magazyn,dokupił sprzęt.....CZAS ZACZĄĆ INWESTOWAĆ W ZAŁOGĘ By przynajmniej przestali juz odchodzić
5
Jjjj 2017-04-06 01:12
Weronika to pracownik browaru. Robi ankiety i donosi innym
5
Weronika 2017-04-06 09:10
Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?
1
123 2017-04-08 15:34
jakie benefity zapomnij
2
Były 2017-04-09 18:46
Browar Namysłów wymienia dyrektorów i powstają jakieś nowe filie? Co nowego słychać w firmie? Byłem pracownikiem ale musiałem wyjechać i zmienić pracę chociaż sentyment pozostał. Jak tam atmosfera w browarze? Czy macie jakieś bonusy, premie albo jeszcze coś innego?
123 2017-04-10 19:39
nawet piwa niedali na swieta wstyd panie prezesie
4
Ktos 2017-04-13 21:44
Co to za nowa laborantka sie pojawila? Nie zbyt mila
3
Bubu 2017-04-14 18:46
I wiemy gdzie alek teraz przebywa?
4
Pracownik 2017-04-16 03:15
Inwestycje inwestycjami. Od 3 lat pracuję w browarze i nie było żadnej imprezy integracyjnej. Gdzie VELUX i Diehl takie imprezy mają co roku. W sumie przez też musi mieć za czyjeś pieniądze jeździć. Ale mimo wszystko, to wstyd aby taka firma nie zorganizowała dla swoich pracowników imprezy integracyjnej. No, poza wigilią hahaha. Szkoda o tym głównie gadać. Cześć
2
Co że co 2017-04-17 18:33
Wstyd panie prezesie .
3
123 2017-04-18 07:25
a karta multisport panie prezesie ludzie ciezko pracuja .chce pan miec inwalidow
Weronika 2017-04-19 10:30
@Pracownik wspominasz, że firma nie organizuje imprez integracyjnych. Może w takim razie warto byłoby zgłosić takie zapotrzebowanie do swojego przełożonego?
Stachu 2017-04-20 07:02
Słyszałem że wypowiedzenia jakieś znów wpadly ? Prawda ?
Piwnica .
ojojojoj 2017-04-20 09:30
Możecie kasować opinię a i tak wszyszcy wiedzą że czerwony to wielki oszust.
5
Ciekawy 2017-04-22 17:51
A co to taka rotacja w tym laboratorium każdy ucieka co tam biją
Lojalny 2017-04-23 23:25
Browar Namysłów rozwija się , inwestują w rozwój ale pracownicy są bardzo niezadowoleni. Pracuję tu bardzo długo i widzę ten brak szacunku dla firmy a przecież to jest miejsce gdzie zarabiamy na życie.
1
Weronika 2017-04-24 11:21
@Lojalny w swoim komentarzu wspominasz, że Browar Namysłów Sp. z o.o. rozwija się oraz inwestuje w rozwój. To bardzo dobrze świadczy o firmie. A możesz powiedzieć kilka słów więcej na ten temat? Co masz konkretnie na myśli, jak to się przejawia?
1
ja 2017-04-25 10:58
Lojalny trzeba też inwestować w pracowników..bo co browarowi po nowym magazynie,oczyszczalni, wózkach widłowych,wpompowanym worku pieniędzy w reklamę widoczną na każdym programie jak nie będzie komu pracować.Z wiecznie nie zadowoloną i i nie docenioną załogą nie da się osiągnąć zamierzonego celu..
1
123 2017-04-26 19:04
froneri-nestle zabiera pracownikow na lyked do niemiec abrowar nawet nie zafunduje swojej zalodze karnety multisport wstyd
1
Weronika 2017-04-27 08:54
@123, co w takim razie zmieniłbyś w Browar Namysłów Sp. z o.o.? Jakie zmiany byś wprowadził?
Kufel 2017-05-04 18:26
Dzisiaj matura . Trzymajmy kciuki. Mistrz warzelni Tomi podobno podchodzi po 20 latach.
1
Weronika 2017-05-05 09:04
@Bolubie, @Kufel proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Browar Namysłów Sp. z o.o.
Obserwator 2017-05-06 16:23
Wroniko. Na 344 opinie zauwazylas te dwie niemeryroryczne. Slabo sie sprawuje pani redaktor
Benek 2017-05-08 12:05
Czy oferta pracy dla przedstawiciela handlowego - Merchandisera jest aktualna?
Weronika 2017-05-10 13:11
@Benek, wszystkie aktualne oferty pracy Browar Namysłów Sp. z o.o. możesz znaleźć na ich stronie internetowej w zakładce 'kariera': http://www.browarnamyslow.com.pl/kariera/oferty-pracy/
braniewiak 2017-06-01 19:41
Precz z czerwonym oszustem
6
Weronika 2017-06-02 09:12
@braniewiak co masz na myśli? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Browar Namysłów Sp. z o.o.? Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności? Uargumentuj swoją wypowiedź.
2
Dziki Zi 2017-06-18 12:51
( usunięte przez administratora ) stracił pracę - nie sprawdził się - nie pasował do zespołu :)
3
Tp1 2017-06-18 17:55
Autorytarnych rządów, chamstwa i arogancji.
4
Masłowy 2017-06-20 12:01
W najnowszej ofercie jest praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Koszalin, czy jest aktualna?
Szarak 2017-06-25 00:53
Brawo za przywrócenie piwowarów do Braniewa :)
Tylko co trzeba mieć w głowie żeby być głównym sponsorem imprezy a wysłać swoich pracowników do pracy w dni piwowarów..
Nawet takie obozy pracy jak Okmed czy Chemicals mieli wolne..
Dno i żenada.. Bony żywnościowe i talony na piwo, tylko po co?
Tak się chwalicie, że jesteście fenomenem na rynku piwowarskim, a ludzi Wam zaczyna brakować..
Nawet w takim Braniewie jak ludzie zaczną kalkulować to zaczną zauważać że coś jest nie tak.. Przecież Browar w Elblągu ma niższy wzrost sprzedazowy, a płaci 2x więcej..
Jeszcze raz brawo za ściągnięcie pracowników w dni Braniewa do pracy.
4
Bombardier 2017-06-25 10:04
Browar ma dobrze, nie narzeka na braki w załodze co widać po nowej ofercie pracy, czarny pijar bez efektów.
1
Papcio chmiel 2017-06-25 20:21
Od tego weekendu w browarze praca na okrąglo, co o tym myślec, ludkom wydaje sie że to wstęp do 4brygat. Jest szansa aby wynegocjowac lepsze warunki, do boju!
2
ja 2017-06-27 21:16
od dziś w Namysłowie pracuje kilka osób z Braniewa bo podobno miejscowi się zbuntowali i zapowiedzieli ze w niedziele robić nie będą...brawo panowie
2
Monia 2017-06-28 10:06
Dobre piwka,pije szczególnie jak jestem nad morzem.,nie podoba mi się tylko ten wasz PH co jeździ po Ostrowie Wlkp,ściemnia ostro,a jego opowieści jak to podrywa kobiety są żałosne,tzw.erotoman-gawędziarz.Pozdrawiam Monia
Browar 2017-06-28 17:22
A przychodzą nowi ludzie do Browaru N ?
Zostaw swoją opinię o Browar Namysłów Sp. z o.o. - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Browar Namysłów Sp. z o.o.