logo Browar Namysłów Sp. z o.o.

Browar Namysłów Sp. z o.o.

Namysłów

Opinie o Browar Namysłów Sp. z o.o.

Kufel 2017-05-04 18:26
Dzisiaj matura . Trzymajmy kciuki. Mistrz warzelni Tomi podobno podchodzi po 20 latach.
2
Weronika 2017-05-05 09:04
@Bolubie, @Kufel proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Browar Namysłów Sp. z o.o.
Obserwator 2017-05-06 16:23
Wroniko. Na 344 opinie zauwazylas te dwie niemeryroryczne. Slabo sie sprawuje pani redaktor
Benek 2017-05-08 12:05
Czy oferta pracy dla przedstawiciela handlowego - Merchandisera jest aktualna?
Weronika 2017-05-10 13:11
@Benek, wszystkie aktualne oferty pracy Browar Namysłów Sp. z o.o. możesz znaleźć na ich stronie internetowej w zakładce 'kariera': http://www.browarnamyslow.com.pl/kariera/oferty-pracy/
braniewiak 2017-06-01 19:41
Precz z czerwonym oszustem
7
Weronika 2017-06-02 09:12
@braniewiak co masz na myśli? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Browar Namysłów Sp. z o.o.? Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności? Uargumentuj swoją wypowiedź.
2
Dziki Zi 2017-06-18 12:51
( usunięte przez administratora ) stracił pracę - nie sprawdził się - nie pasował do zespołu :)
4
Tp1 2017-06-18 17:55
Autorytarnych rządów, chamstwa i arogancji.
4
Masłowy 2017-06-20 12:01
W najnowszej ofercie jest praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Koszalin, czy jest aktualna?
Szarak 2017-06-25 00:53
Brawo za przywrócenie piwowarów do Braniewa :)
Tylko co trzeba mieć w głowie żeby być głównym sponsorem imprezy a wysłać swoich pracowników do pracy w dni piwowarów..
Nawet takie obozy pracy jak Okmed czy Chemicals mieli wolne..
Dno i żenada.. Bony żywnościowe i talony na piwo, tylko po co?
Tak się chwalicie, że jesteście fenomenem na rynku piwowarskim, a ludzi Wam zaczyna brakować..
Nawet w takim Braniewie jak ludzie zaczną kalkulować to zaczną zauważać że coś jest nie tak.. Przecież Browar w Elblągu ma niższy wzrost sprzedazowy, a płaci 2x więcej..
Jeszcze raz brawo za ściągnięcie pracowników w dni Braniewa do pracy.
8
Bombardier 2017-06-25 10:04
Browar ma dobrze, nie narzeka na braki w załodze co widać po nowej ofercie pracy, czarny pijar bez efektów.
1
Papcio chmiel 2017-06-25 20:21
Od tego weekendu w browarze praca na okrąglo, co o tym myślec, ludkom wydaje sie że to wstęp do 4brygat. Jest szansa aby wynegocjowac lepsze warunki, do boju!
2
ja 2017-06-27 21:16
od dziś w Namysłowie pracuje kilka osób z Braniewa bo podobno miejscowi się zbuntowali i zapowiedzieli ze w niedziele robić nie będą...brawo panowie
3
Browar 2017-06-28 17:22
A przychodzą nowi ludzie do Browaru N ?
ja 2017-06-30 05:21
przychodzą i odchodzą.....
Maniek 2017-07-01 13:41
Myślę, że kto pracuje długo w takiej firmie z tradycjami to docenia że jest właśnie tu. Nowi pracownicy przychodzą żeby podbić swoją pensję i mieć wpis w cv. Na takich pracownikach firma nie może polegać.
1
ja 2017-07-04 05:10
podobno z produkcji trzech nastepnych odchodzi..
Haha 2017-07-04 13:52
2 w piątek odeszło , kto jeszcze?
nathan 2017-07-04 21:44
Koledzy, co tam się dzieje u was? czemu tylu ludzi się zwalnia? Widzę że są ogłoszenia, mistrza to chyba poł roku szukają, nikogo nie znaleźli czy ktoś był i się zwolnił po krótkim czasie czy też jego zwolnili?
Qwerty 2017-07-05 09:08
No tyłu ludzi odchodzi bo kasa mała .
Co do mistrza hmm..to zwolnili go sami bo palił fajki . Przecież to jest głupota żeby nie było palarni w tych czasach .
1
Józek 2017-07-05 13:43
Qwerty skoro w zakładzie produkującym art. spożywcze jest zakaz palenia to podpisując umowę każdy wie i jest uprzedzany czym grozi łamanie zasad. Albo palący nie podpisuje umowy albo liczy się z tym że jak zostanie złapany to poleci. Pretensje do siebie....dzieciaki
nathan 2017-07-05 21:51
Ok ale ten mistrz już dawno poleciał, i jeszcze nikogo nie znaleźli?
Qwerty 2017-07-06 06:54
Tak dawno .
Masłowy 2017-07-06 22:25
Browar Namysłów to dobra firma, pracuję tu już dość długo. Rotacja w firmach jest teraz rzeczą prawie normalną. Ludzie szukają lepszych zarobków czy z innych powodów. Może warto lepiej pracować niż siedzieć na forum i wypisywać jakie strasznie źle sie tu pracuje!!.
sdsadsad 2017-07-07 09:46
A jakie warunki mają mistrzowie, warto złożyć podanie? I widziałem że szukają ludzi do oczyszczalni co powstaje, wiadomo coś o warunkach tam?
sdsadsad 2017-07-07 09:47
A jakie warunki mają mistrzowie, warto złożyć podanie? I widziałem że szukają ludzi do oczyszczalni co powstaje, wiadomo coś o warunkach tam?
Samkosz 2017-07-08 16:02
Pić nie gadać!
4
Mądrala 2017-07-10 11:42
Czy wiecie coś więcej na temat tej nowej oczyszczalni? Jakich ludzi tam poszukują i ewentualnie od kiedy byłaby praca? Chciałbym się załapać i proszę o kilka info.
Mikrus 2017-07-14 09:21
Browar Namysłów jak widziałem potrzebuje kierowników sprzedaży. Czy ktoś się orientuje dlaczego tak wiele osób potrzebują? Czy to jakieś nowe projekty czy inny powód? Mam chęć aplikować ale potrzebuje info.
1
ktoś tam 2017-07-14 23:23
Na jaki teren planujesz aplikować i na jakie stanowisko ?
1
Kufel 2017-07-15 13:35
A co to za święto że piwo rozdają .
2
Wypalona 2017-07-15 13:52
Nawet mnie nie denerwuj!!!! Fakt że urlopy wstrzymano to już człowieka denerwuje ale sezon ok. Praca po 12 godzin można dać radę, piwa pić nie można to normalne. Nigdzie tego nie tolerują ale kraść też nie wolno. Ale jak tłumaczyć fakt taki że wczoraj pod laboratorium koniec zmiany do pani kierownik B.K podjeżdża mąż srebrnym audi i pakują piwo do bagażnika i nie kilka a całe zgrzewki. Skandal!!! . Nikt na portierni ich nie kontroluje. Panie prezesie to są równi i równiejsi. Są kamery niech pan sprawdzi.
11
Billy 2017-07-15 18:37
Hejka! Czy jest tu któryś z mistrzów na produkcji, który mógłby przybliżyć pracę, atmosferę i czas pracy? I mniej więcej na jakim poziomie kształtuje się płaca? Z góry dzięki.
Piwniczny 2017-07-17 07:41
Tacy kiedyś już pracowali tak samo kombinowali jak Sylwestrzaki
6
Urząd celny 2017-07-17 22:47
Takie rzeczy należy zgłosić odpowiednim organom. Wywożenie alkoholu ze składu podatkowego to normalny paragraf. Więc ktoś kto to robi musi mieć na to kwit. Aż tak głupi chyba nikt nie jest.
4
Urzad 2017-07-18 06:34
Widocznie są można sprawdzić są chyba kamery
2
Szukam 2017-07-18 06:50
Szukam pracy co z ta oczyszczlnia czy kogos szukają
Ciekawy 2017-07-18 06:58
Podbijam pytanie kiedy będą zatrudniać
X 2017-07-18 10:20
Jakie zarobki są na stanowisku mistrza wiedziałem ogloszanie na oczyszczalnie ścieków
Pln 2017-07-19 16:32
3600
Piwosz 2017-07-20 08:05
Ja tam lubię jak jest dużo roboty bo dzień szybko mija
3
Udział 2017-07-29 16:05
Pilnuj swego nosa ciekawska ty!
3
Antek 2017-07-29 16:14
To jest mafia krada piją inny udają ze nie widza
5
Olek 2017-07-31 22:01
Czy jeszcze przyjmują zgłoszenia chętnych na stanowisko operatora oczyszczalni ścieków? Może ktoś ma wiedzę? Jakie wymagania na starcie stawia firma?
2
ojciec 2017-08-04 12:53
W Browarze nie piją tylko chleją na 2 i 3 zmianie na piwnicy pracownicy obijają się o ściany . Panie Prezesie, gdzie kontrole alkomatem w czasie pracy ,może musi dojść do wypadku ???
12
Ccc 2017-08-04 17:56
Jak tam sytuacja na produkcji ?
Filipo 2017-08-11 14:06
Praca jako przedstawiciel handlowy na Pomorskie... warto czy nie warto, jakie pieniążki i atmosfera? Premie? Auto służbowe tablet/telefon? Rynek nowoczesny czy tradycyjny? Jakieś opinie? Ktoś coś?;)
Maniek 2017-08-12 13:10
Czy przedstawiciel handlowy może liczyć w firmie na godziwe zarobki? Jakie wyposażenie dostanie, myślę o laptopie, telefonie może samochód? Jak się pracuje?
1
Kola 2017-08-17 21:58
Czyżby jakieś zmiany miały miejsce w firmie? Wymiana na górze w każdej firmie jest zastanawiająca. Podzielcie sie informacjami, czy to jest z korzyścią dla pracowników?
Zostaw swoją opinię o Browar Namysłów Sp. z o.o. - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Browar Namysłów Sp. z o.o.