brak logo

Nestle Polska

Namysłów

Opinie o Nestle Polska

anonim 2009-03-25 13:23:35
Rozwijająca, przyjemna, ciekawa.
1
anonim 2010-02-23 19:13:35
Czy ktos moze powiedziec ile zarabia sie w nestle?
pracownik 2010-04-09 21:46:27
nie za wiele jakieś 1300 zł na rękę :D śmieszne ale prawdziwe
2
JJK 2012-02-03 00:47:16
Ta jasne, ja tam na sezonie zarabiałem jakieś 1800zł netto. Być może coś się zmieniło na gorsze, ale nie sądzę żeby tak zarobki pospadały.
Jacek 2013-01-09 15:33:44
JJK - 2012-02-03 00:47:16

Ta jasne, ja tam na sezonie zarabiałem jakieś 1800zł netto. Być może coś się zmieniło na gorsze, ale nie sądzę żeby tak zarobki pospadały.
to chyba byłeś kierownikiem.
Praca w przeważnie miłej atmosferze jak to zawsze bywa. 1600 brutto
1
Mirek 2013-03-22 11:08:35
Ja w 1994 roku jak zaczęli budować fabrykę w Namysłowie miałem przyjemność pracować w tej firmie .Byłem jednym z pierwszych pracowników zatrudnionych przez Schollera w Polsce .
Zarobki były niesamowite.
Produkty sprzedawały się w ciągu kilku godzin - nie nazdążyliśmy towarować lodówek .
Były premie , konkursy - a przede wszystkim atmosfera i ludzie .
(usunięte przez administratora)
anonimka 2013-05-09 14:16:41
Ta "miła" atmosfera polega na włażeniu w (usunięte przez administratora) kierownikowi produkcji ktury kokietuje swoich ludzi-weekendy w pracy za friko-nie przyjdziesz to na nastempny sezon cie nie zatrudniom,stare pracownice co majom stale umowy majom lepiej wieksze pensje i jeszcze lody wynoszom na kawki sobie chodzom a my musimy (usunięte przez administratora)na lini najgorzej chyba na zmianie b
3
malenka 2014-02-05 23:56:00
było dobrze za scholera-teraz coraz gorzej ci co mają stałą umowe mają wszystko gdzieś kawki itd. a my na lini nawet do toalety nie mamy czasu wyjść nie wspominajac o tym jak niekture okradaja ten zakład dno i wstyd
4
Pracownik Nestle 2014-05-18 23:29:51
Większość tych komentarzy to stek bzdur wyssanych z palca. Praca jest przyjemna i nie jest ciężka. Na innych pracownikach można polegać i to w szczególności właśnie na tych starszych za względu na ich doświadczenie. Btw. Wasza znajomość ortografii jest powalająca a mimo to każdy z was widział by się najlepiej na stanowisku kierownika. Jak nie pasuje to na przeciwko jest VELUX.
3
pracownik pan nikt 2014-05-22 00:39:42
Pracuje w tej firmie już któryś sezon z rzędu i z moich obserwacji mogę śmiało powiedzieć że nowi pracownicy nie są dobrze przygotowywani do wykonywanej pracy.
Jeśli chodzi o pieniądze to pracownik produkcji zarabia na obecną chwilę ok. 1600 zł netto oczywiście z premią z której kierownictwo chętnie ucina 3% za brak pisania obserwacji susa. Praca nie należy do najcięższych, choć trzeba przyznać, że kobiety podczas pakowania mają najgorzej z racji tempa wychodzenia lodów z maszyn. Dla facetów praca zwykle jest lekka lecz monotonna w postaci wkładania koszy z lodami do tuneli chłodniczych, staniu na kole rollo i wyciąganie nie wyciągniętych lodów z form lub przerzucanie kartonów z potrzebnymi produktami do produkcji lodów. Co do kierowników to wszystko zależy jak się z nimi żyje i od ich humoru. Oczywiście jak w każdym zakładzie znajdą się tzw. "czarne owce" z którymi nikt nie chciał by mieć do czynienia z racji na ich charakter, ale to naprawdę wyjątki.
KTOŚ 2014-08-06 19:48:36
Żeby dostać podwyżkę trzeba wykazać się jakimiś umiejętnościami i predyspozycjami. Szansa zawsze jest. Dawana każdemu kto zatrudnia się w firmie. Jak się chce i ma się coś w głowie to awans i podwyżka jest jak najbardziej możliwa. Dla leniwych i mało kompetentnych osób pozostaje dożywotnie stanowiska pomocnika produkcji opisane powyżej przez: "pracownik pan nikt" :)
1
KTOŚ 2014-08-06 19:57:44
Jeżeli ktoś ma pytania odnoście firmy Nestle Polska SA oddział w Namysłowie to chętnie odpowiem.

Odpowiedzi będą oddawać rzeczywistość oraz postaram się być obiektywny(punkt widzenia Kierownika oraz Pracownika).
2
Miśka 2014-09-17 09:32:08
Potrzebuje nr.tel do kadr Pozdrawiam
KTOŚ 2014-09-17 14:22:19
Zadzwoń pod numer:
(usunięte przez administratora)
Przekierują Cię do odpowiedniej osoby.
Zainteresowany 2014-11-24 17:34:44
WITAM ILE WYCIĄGA NA CZYSTO MECHANIK W NESTLE???
Elka 2014-11-24 17:38:07
Pracowałam tam przez 4 miesiące w 2014 roku jako pomocnik produkcji na trzy zmiany i dostawałam wypłatę w wysokości 1360,00. Praca nudna i monotonna ale nie należy się niczego innego spodziewać po pracy na produkcji. Atmosfera w porządku. Nie ma na co narzekać - oprócz zarobków.
Pracownik 2015-01-15 20:06:31
W Nestle jak nie jestes mloda i atrakcyjna bladynka nnajlepiej o lekkich obyczajach luub nie masz meza Technika szanse na awans sa marne. lepiej maja chlopcy sa w cenie oczywiscie musi byc kumaty , bo glupkow tam jest juz sporo. jeszcze dobrze miec siostre Laborantke wtedy jest roczna umowa i mozliwosc nauki no a potem stala umowa.
1
pracownica 2015-01-26 13:43:42
No dokładnie zgadzam się z poprzedniczką. My zapierdzielamy a kto ma siostrę laborantkę chodzi sobie na kawę i szwęda się po kątach. A prawdziwe pracownice które pracowały uczciwie, nie ściemniały, na koniec sezonu zostały z niczym. Tylko kto ma rodzinkę u kierownika zmiany, lub cały sezon donosi zostaje na rok. Ale całe szczęście świat na nestle sie nie kończy!!!
4
rar 2015-02-03 21:33:26
Ja idę do Nestle jako pracownik produkcji i przyznam,że jestem przerażona waszymi opiniami :)
Furmi 2015-02-17 11:44:54
Jak dla mnie Nestle jest bardzo dobrym zakladem ;) aktualnie tam pracuje i zlego slowa nie powiem ;) wiadomo ze bywaja spiecia z kierownikami ale atmosfera na plus i jak najbardziej polecam prace w tym zakladzie ;) oczywiscie kobiety maja gorzej :D ale da sie zniesc skoro wracaja na kolejne sezony ;)
pracownik 2015-02-18 23:49:27
Pracuje drugi sezon zarobki przecietne praca nienajgorsza.Najwieksza masakra jest z pracownicami które robia juz po kilkanaście sezonów wszystkich krytykują a same do roboty sie nie rwa.Stale pracownice przerwe sniadaniowa ktora trwa 15 min przedłużą nawet do 40 min a jak nie pracuja na lini nie robia nic (z malymi wyjątkami)
1
gosc 2015-02-19 00:10:39
Na koniec sezonu?a wcześniej opierdzielanko bylo? To mi sie podoba skladam cv moze sie uda dostac
velux don dno 2015-03-28 08:36:27
Velux to dno nie ma po co tam iść na bramie minie cie tłum ludzi uciekających z tego kołchozu
obiektywny 2015-06-13 09:03:45
Może masz problem z tym że z atrakcyjnością u ciebie kiepsko?? pracowałem w różnych firmach ale takiej idiotki nie czytałem...nauczyłaś się pisać bo z językiem naszym problem ewidentny? Pasztet jakiś jedzie komuś a pewnie jest nierobem i konspirantem i tyle....
pracownik pan nikt 2015-08-07 05:14:59
popieram wypowiedź odnośnie awansu. Jeśli jest się osobą, która się wykazuje to szanse na rozwój są i nie mam tu na myśli wchodzenia komuś w tyłek bo na tym to nie polega. Zachęcam również do rozmów z technikami liniowymi w przypadku gdy opanujemy jakieś stanowisko i staje się ono dla nas monotonne aby technik nauczył nas czegoś nowego. Pewnie po tym zdaniu spotkam się z falą krytyki ale uwierzcie, że tak się da i po dłuższym okresie (2-3 lata) to procentuje na naszą korzyść.
wiki 2015-08-30 21:05:31
Stek bzdur.Jak nowy pracownik przyjdzie i chce się nauczyć ,to rzadko trafi się na osobę ,która chętnie ci pokaże ,pomoże(chociaż są takie,ale policzyć je można na palcach jednej dłoni).Obgadują ,dogryzają,straszą np.kierownikiem.Panie pomiędzy sobą są słodkie jak te lody,ale jak tylko któraś odejdzie,to tak ma tyłek obrobiony,że szok.Kilka starszych pracownic czuje się szefową,ważniejszą od kierownika zmiany.Qgólnie atmosfera w pracy jest tragiczna.
2
Ja 2015-11-25 14:35:23
A w tym Nestle są związki zawodowe ??broniące pracowników ??czy są związki ,które wszystko podpisują co im Dyrekcja podstawi do podpisania.
To wstyd mieć w tak dużej firmie tak słabe związki które NIC nic nie mogą zdziałać !!!
2
Ja 2015-11-26 15:56:25
Te szczególnie związki zawodowe z Kargowej są związkami Dyrekcji,to co Oni wyrabiają to woła o "pomste" do nieba.W takiej firmie jak NESTLE powinny być SILNE związki,toż to firma z wieloletnią tradycją.Nowi pracownicy gdy widzą co się w firmie dzieje,jakie zarobki to momentalnie odchodzą.Firma spożywczo cukiernicza a paczki,co "kot napłakał" Aż wstyd takie paczki dawać pracownikom
2
Moto 2016-10-20 21:25:11
Jakie są zarobki na stanowisku mechanika utrzymania ruchu?
Zostaw swoją opinię o Nestle Polska - Namysłów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nestle Polska