brak logo

Wielkopolska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Wielkopolska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości Sp. z o.o.

były pracownik 2014-10-31 08:08:15
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Niskie płace, obiecanki cacanki na rozmowie kwalifikoacyjnej a w rzeczywistości totalny wyzysk i pomiatanie pracownikiem. Kierownictwo to jedna wielka klicha. Na początku zapier....asz jak szalona/y a później w piątek po południu dowiadujesz się, że już Cie nie chcą i dostajesz wypowiedzenie.
6
anonim 2015-04-28 10:53:27
dołączę się do ww. opinii. Nie ma co tam szukać. Proponuję omijać tą firmę z daleka. Tam nie szanuje się pracownika, tam liczy się tylko firma i jeszcze raz firma. A jak ci się nie podoba to na twoje miejsce jest kilku następnych naiwnych kandydatów. Wystarczy obserwować ich stronę, co jakiś czas poszukują nowych pracowników, bo mądrzejsi już poodchodzili. Pozdrowienia dla pieprzniętego dyrektorka z Poznania:P
4
Anonimka :) 2015-05-04 15:22:10
Łatwo Wam jest pisać jako ANONIM.... Pracowałam w tej firmie ponad 5 lat i nie mam większych zarzutów. Zgrany zespół, wspaniali ludzie i super atmosfera.

Oczywiście wszystko zależy od działu i od dyrektora ale ogólnie i jest ok. Firma prorodzinna :) Z sentymentem będę wspominać tamten okres pracy....

A maruderom polecam pracę w korporacji :) i zatęsknicie za WARP.
2
nomoreWARP 2015-09-08 15:19:11
Beznadziejny pracodawca, nie polecam tej firmy!!!!!!! a tymbardziej nieistniejącego już oddziału w kaliszu, stracony czas.
3
nomoreWARP 2015-09-08 15:23:20
a przedmówczyni anonimka sama swoją wypowiedzią pokazała poziom;D jako ANONIM pisać nie można ale juz jako ANONIMKA bardzo proszę:) Skoro było tak super i tak prorodzinnie i skoro tak to źle pisać jako ANONIM/ ANONIMKA

PODPISZ SIĘ pod swoją opinią!!!
3
Była pracownica 2015-09-21 23:12:12
Warp to slaba firemka, slabo placą, wyzysk i zero rozwoju. Nie polecam jako pracodawcy
2
Ziz 2015-10-18 08:12:37
Zgrany zespol i cudowna atmosfera?gdzie ja się pytam? Co za brednie? Moze w poznaniu w centrali? Ogolnie nie polecam firmy! Tymbardziej ze slabo stoja
Karat 2015-10-25 10:09:36
Kasa tylko fajna w Poznaniu. W oddziałach nic nadzwyczajnego. Płace standardowe
Nin 2015-11-23 00:17:48
Czyli generalnie w kolko klepiesz to samo, nudne tematy grupce znudzonych ludzi ktorzy musza to odbebnic. Nic ambitnego niestety ani rozwojowego
Ola 2015-12-11 17:33:29
Unia konczy powoli z dobrodziejstwami, szkoleniami, funduszami, dotacjami: nie warto pracowac i tracić czasu na tego typu firmy. Lepiej rozwijać się w innej branży bo praca w funduszach jest mało perspektywiczna.
Ola. B 2016-01-11 23:45:23
Chyba zle sie dzieje w warp. W Kaliszu oddzial zamkneli bo slabo prosperowal i zaraz kolejny pewnie
2
Paul 2016-01-13 23:32:05
Oddzial w Kaliszu faktycznie byl slabo zarzadzany i nie rentowny i tyle...
2
Opinia 2016-02-01 22:49:50
Nie polecam tej firmy
1
Asia 2016-02-22 19:03:58
@Bartek na jakie stanowisko aplikujesz? Na stronie http://bip.warp.org.pl/praca-w-warp.html jest tylko jedno ogłoszenie o prace ale z 2012 r. Jeśli "ot tak" zamierzasz wysłać CV to nie liczyłbym że odpiszą. Z tego co pracownicy mówią to obecnie trwa proces zwalniania na szeroką skalę. Podobno już nie pracuje tam ok 15 osób, którzy jeszcze w styczniu byli pracownikami. Czy ktoś może temu zaprzeczyć? Poza tym wielu ludzi opowiada o nepotyzmie, który dręczy firmę już od wielu lat. Podobno szczególnie jedno "piłkarskie" nazwisko przewija się często w firmie...
4
Janek 2016-02-24 21:59:43
Oj tak. Jedno jest dyrektorem, a drugie kierowniczka. Ze za takie rzeczy jeszcze sie nikt nie wzial. (Tylko kto ABW czy CBA powinno?)
Janek 2016-05-19 16:07:22
@kww - jak ktoś ich podpieprzy to się wyjaśni. A wielou jest takich, którym ta "piłkarska" para zalazła za skórę. Firma pada, także nie ma się co napalać na pracę u nich, a który kierownik zostanie do końca? No który? :)
3
xxx 2016-05-25 23:19:33
kasa może i na czas. Przelewem???? To chyba norma w dzisiejszych czasach!!! Szkoda tylko,że taka marna!!! Szkoda gadać! Ciąć koszty na pracownikach? Tnąć mogą na dyrektorkach i prezesach a nie na biednych pracownikach co ciężko pracują!!!
2
Zzz 2016-06-02 17:03:52
Wszyscy uciekaja stad ! Awansowac na kierownika nie ma sensu, wiecej nerwow i odpowiedzialnosci a kasa marniutenka jak na kierownicze stanowisko, w oddzialach szczegolnie
4
Zarobki 2016-06-17 13:53:16
Tna koszty ? To ile teraz tak mniej wiecej mozna zarobic na stanowisku doradcy czy kierownika ?pytam bo widzialem ogloszenia na oba stanowiska
2
Janek 2016-06-18 21:43:39
Nic tam nie zarobisz teraz. Firma zwija żagle. Tylko piłkarskie nazwiska jeszcze się trzymają koryta :)
2
Niestety 2016-06-21 23:31:23
Faktycznie słabo z kasa. W Poznaniu za doradce czy kierownika mozna bylo dostac w miare kase ale w oddzialach juz bez szalu bylo
3
7uj 2016-06-23 19:59:30
@Janek a skad masz takie informacje na ten temat??
Zostaw swoją opinię o Wielkopolska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wielkopolska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości Sp. z o.o.