brak logo

Mylan Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Mylan Sp. z o.o.

mariolka 2014-02-26 11:52
Cześć, a na jaką kasę może liczyć PM w Mylanie?Z 2-letnim doświadczeniem?Jaka podstawa,jaka premia,jakie benefity i auto?Plissss napiszcie
były pracownik 2014-02-28 09:36
Jaka wynegocjujesz. Im więcej wynegocjujesz tym wiecej bedziesz miała. Pamietaj potem juz Ci nikt nie podniesie pensji w Mylanie. Rozbierznosci są bardzo duże od prawie 9000 do 4000 brutto. Ale jesli masz doświadczenie to szukaj w innych firmach, gdzie Cie docenia i bedziesz miec jasne zasady pracy. A tu nikt nie jest pewny jutra. Mylan szuka ludzi wybitnie uzdolnionych(usunięte przez administratora)
tyty 2014-03-04 16:15
napiszcie jakie sa auta dla pm i czy jest gps.
huhu 2014-03-08 15:26
Może ktoś napisać jak tam jest jacy przełozeni jakie auta i jaka kasa i czy gps waucie jest na stanowisku spec.ds.kluczowych klientów,
4
ukdubl 2014-04-08 11:45
Fantastyczni bez gps a tak wogóle . Seeng is beliving
1
trochedziekciu 2014-04-09 21:46
Znajoma była na rozmowie na Spec.ds.Kluczowych.Okazało sie na rozmowie, ze to umowa na zastepstwo,czego podobno nie pisali w ofercie.Skoro sciemniaja juz podczas procesu rekrutacji,to co byłoby potem w pracy...???Strach do nich iść
koko 2014-04-15 17:18
Hej, na jaki teren byla ta rekrutacja? (usunięte przez administratora)
X 2014-05-05 11:52
Widzę ze wiadomosci sie pokrywają ja również byłem na rozmowie i co sie okazuje zostałem postawiony przed faktem ze jest to umowa na zastępstwo myśle ze powinno byc to jasno określone w ogłoszeniu. Za dużo informacji nie ma o tej firmie na forum...
1
koko 2014-05-05 15:11
Umowa na zastępstwo mysle ze szkoda czasu. Wystarczy sprawdzić siedzibę firmy która miesci się w bloku mieszkalnym nad pizzeria.(wystarczy wjesc na gogle street viev ul KEN 95 Warszawa) Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu i obłudy... Odradzam jako REP z 10 letnim stażem w branży farmaceutycznej...
1
mario puzo 2014-05-07 00:37
Ja zostałem zaproszony na 2- gą finalną rozmowę na KAS-a do Wawy,ale odpuściłem,dostałem robotę gdzie indziej. Etat był na woj.lubuskie,wielkopolskie i zdaję się część dolnośl.lub zachodniopom.
1
On 2014-05-07 13:25
Czytam te opinie i sie zastanawiam byłem niedawno na Rozmowie i faktycznie umowa na zastępstwo czego nie pisali w ogłoszeniu rozmowa była ok(usunięte przez administratora)
Johhny 2014-05-08 18:02
Ogólnie firma OK , maja swój świat i wizje - trzymją się (usunięte przez administratora)
mick 2014-05-08 23:45
Też pracowałem w Mylanie. Nie polecam. Nakręceni na wynik na maksa. Robota 24h na dobę, człowiek nie ma czasu zastanowić się w jakim bagnie siedzi.(usunięte przez administratora)
Rep 2014-06-06 00:32
Jakie auta w Maylan dla Rep? Czy jest GPS?
nick 2014-07-15 18:14
Jak się u was pracuje ? Pytam bo jestem z Abbott, a wiadomo, że teraz będzie połączenie. Jacy są wasi manadżerowie ? Jak wygląda praca w biurze, w finansach, dziale wsparcia, marketingu ? Dużo macie etatów w siedzibie ? Boje się że po połąćzeniu będzie restrukturyzacja na całego - u nas 300 ludzi czeka i nie wie co będzie.
3
Rep 2014-07-16 21:16
Brachu skąd się urwałeś ? Teraz to będzie redukcja 50% stanu jak nic
ure 2014-07-18 22:44
Wiadomość o połączeniu także otrzymaliśmy kilka dni temu. Jak się pracuje w Mylan ? Ja pracuję od 2,5 roku i mogę mówić o Mylan i ludziach tu pracujących tylko pozytywnie. Mylan Polska zatrudnia w terenie około 40-50 osób, portfolio to przede wszystkim leki psychiatryczne oraz CNS, a także leki internistyczne, zresztą łatwo znajdziesz więcej informacji w necie. Najbliższe miesiące pokażą jak w praktyce przebiegnie połączenia firm. Uzbrojmy się w cierpliwość i róbmy swoje ;)
pozdrawiam
nick 2014-07-21 17:32
Hej.no to wygląda na to że praktycznie wszystko się pokrywa = redukcje. Pytanie ile u was osób w biurze pracuje. Bo jak do firmy generycznej wpadnie nagle kilkaset osób z innej - to ja tego nie widze. Oby wasi okazali się mocni w stołkach - bo w Abbott to najgorszy możliwy sort. Jeżeli u was pozwolą sobie narzucić kontrolę przez manadżerów Abbott to będzie najgorsze miejsce do pracy jakie który kolwiek wasz przedstawiciel widział. Uwierz mi. Przerabialiśmy już 2x.

pozdro i trzymam kciuki, żeby obyło się bez drastycznych cięć w polu
ojtamojtam 2014-08-15 22:50
jasnowidz się znalazł.
ojtamojtam 2014-08-29 17:05
Ludzie nie panikujcie. Będzie fajnie, nowi koledzy, nowe koleżanki. Przy okazji takich połączeń jest zawsze szansa "w białych rękawiczkach" odsiać nierobów ciągnących innych z zespołu w dół. Poza tym - gadanie o zwolnieniach, frustracje, domysły, powodują, że zamiast pracować traci się czas na te "bzdety".
2
ojtamojtam 2014-11-12 21:29
z ostatniej chwili... GPSy w autach klepnięte... hehehehehehehehehehehehehehehe
abc 2014-11-21 18:54
Ludzie z Abbott dostali info takiej treści
"Państwa wynagrodzenie i świadczenia pozostaną takie same, a Państwa okres wypowiedzenia będzie zależeć od Państwa stażu pracy w Abbott."
Czyli redukcja na całego, plus info, że nikt z Abbott nie ma kompletnie wpływu na to co się będzie dziać, bo Mylan podaje tylko oficjalne stanowisko. To pokazuje, że Mylan będzie totalnie rządzić w nowej firmie i wytnie wszystkie zbędne etaty biurowe z Abbott (prawe 400 ludzi)
abcdefg 2014-11-27 20:02
No tak, ten Abbott to nie wiadomo po co. Oby (usunięte przez administratora)zrobił porządek,zanim jego wyniosą
1
stanowisk chcecie? 2015-02-27 04:54
kurczaczki, każdyo d razu jak tylko zaczyna pracoacnastawia się na awanse lepszą kasę i w ogóle możę to coś dacie rady jak komuś początkowujacemu pomóc na samym początku treningów. Nie jest teraz za łątwo z pracą ale trzeba robisz to zaraz sie konczy i szukac trzeba od nowa. nie lubie zmian wiec wolalbym pracoac dlugo w jednym meisjcu.
Ktoś 2015-03-07 09:09
Na Daniszewskiej 10 bez zmian. Była hinduska Agila, jest amerykański Mylan a porównania do obozu pracy jak najbardziej uzasadnione - czyste polskie zarządzanie. Ciekawe co obecni właściciele powiedzieliby na wizytę PIPu?
1
Stella 2015-03-15 20:25
HeLLo! Zostałąm zaproszona na rozmowę na stanowisko PM Kardiologia KUJ-POP. Możecie mi coś napisać o kierowniku na ty terenie? i jak wygląda rekrutacja, miła atmosfera czy gnębienie? ile etapów? Z góry dziękuję!!!
X 2015-03-17 09:09
Hej moze ktos powiedzieć na temat 2 etapu rozmowy jak wyglada Asesment w Wawie na st.Specjalista ds. Kluczowych Klientów jakie wynagrodzenie mozna oczekiwać jakie narzędzia pracy ...dzięki bardzo..
3
On 2015-03-18 10:36
Cześć wie moze ktos coś na temat ciągłych rekrutacji na stanowisko przedst.ds. Kluczo.klien. na Szczecin / zielona g. Średnio co rok kogoś poszukują czy rynek zaniedbany i nikt nie moze tgo dźwignąć czy osoba zarządzająca ? Macie informacje co sie dzieje ?
2
Rep 2015-04-12 21:29
Witam,
Chciałbym tam pracować ale ponoć kierownicy z Południa to psychopaci. Pytanie czy to prawda?
lisa 2015-07-25 01:38
Nie są tacy źli, ale oddani firmie i pracusie- znam - pracowałam z nimi...
Zoll 2015-07-27 17:38
Ludzie nie podposujcie tych umów o poufności.one są bezprawne a chodzi o to żebyście nie dostali odpraw na odejście. Te umowy mają tylko zakazy bez żadnych praw dla was. Nie bądźcie naiwni idźcie do prawnika
2
wiem 2015-07-28 19:36
e takie umowy, rzeczywiście nic nie znaczą i nie mają mocy prawnej więc czy podpiszecie czy nie nie ma znaczenia.
Jeśli umowa o poufności jest na podstawie umowy o pracę - po rozwiązaniu umowy pracodawca musi płacić umowny okres kasę za poufność. podpiszcie nic nie tracicie a w ogóle to kto to wyegzekwuje? stać ich na wiele rozpraw? moim zdaniem nie stać i to tylko po to aby zobaczyć kto jest opornikiem.
1
Pawel 2015-07-31 22:22
Rekomenduje nie podpisywanie tej umowy. Bylem u prawnika
Emil 2015-08-03 18:18
Jest tu może ktoś kto pracuje jako pracownik pakowni na Daniszewskiej ??
prośba o informacje na temat warunków pracy i płacy na tym stanowisku ???
Ferdek 2015-08-21 00:12
Pamiętajcie, nie podpisujcie nic co podsunie HR na NSM!!! To jest tylko ze szkodą dla was. Nie musicie sie na to zgadzać. Jak wiecie szczury z biura już powoli zaczeły ucieczkę...
Allan 2015-09-07 17:29
Prawda. I nie tylko kierownicy terenowi.
Repp 2015-09-17 16:10
Super ze uzywamy tablety. Od teraz raportujcie skrupulatnie caly czas ktory poswiecacie na prace. To bardzo dobrze i nareszcie beda jasne dowody sdla Sadu Pracy w sprawie nieprzestrzegania prawa i zmuszania pracownikow do pracy za darmo ponad 40h tygodniowo. Naprawde marescie macie bata na pracodawce za to ze mie wyplaca nadgodzin. Przypominam ze zgodnie z wyrokami przedstawicielom czas dojazdu do pracy wliczacsie w czas pracy!
1
anonim 2015-09-28 18:50
Mylan
anonim 2015-09-28 18:57
Mylan polecacie czy nie ?
9
ono 2016-02-11 14:51
witam moze ktos napisac jaka flota i jaki social?
w 2016-02-16 12:34
Jakie zarobki są na stanowisku operator urządzeń produkcyjnych.
Smutny 2016-06-12 07:53
W handlu przynajmniej firmie idzie. Produkcja to koszmar. Bardzo złe warunki dla załogi.
Smutny 2016-06-19 08:23
Złe warunki w większości działów. 4 dostaniesz na pierwszą umowę, a po 6 miesiącach obniżka. I praca bez przerw po 14 dni!
tomek 2016-06-19 08:31
Jak to bez przerw @Smutny, przecież to jest niezgodne z kodeksem pracy. Pracownik musi mieć dzień, dwa odpoczynku. No chyba, że jesteś na zleceniu czy umowie o dzieło no to inna gadka ale tutaj słyszałem, że umowa o pracę jednak jest więc trochę nie rozumie..
Smutny 2016-10-26 21:41
Tomku. A kto się przejmuje kodeksem pracy?
Ilość się liczy, bo na pewno już nie jakość.
1
Banan miastowy 2016-12-02 14:51
To było niezłe . Nic nie robić żeby zarobić
Trybus 2017-01-27 18:42
Ogólnie najwyższa kadra zarządzająca jest "mierna" nie posiadają wiedzy i nie potrafią zarządzać ludźmi.
Ich decyzje są zagrożeniem dla ludzi .
plusy to kasa , nadgodziny
Trybus 2017-02-01 13:48
Jak firma może funkcjonować jeśli kierowniczka produkcji przyszła by się uczyć a dyrektor by bawić się w zmiany. Pomylili miejsca ,powinni udać się na piaskownicę wtedy nie byliby zagrożeniem dla 7B ludzi
Tylko czekam jak ich wywiozą .
Ciekawie z czego może być dumny dyrektor?
- z zmniejszenia produkcji ....
- mimo dużych środków pieniężnych i czasowych jakość się nie poprawiła
- z zatrudniania "poklaskiwaczy" i po znajomości
- najgorsze jest brak świadomości zarządu co się tak naprawdę dzieje
-ogólnie organizacja produkcji jest fatalna , ustępuje nawet producentom kanapek
finansista 2017-02-06 17:52
Ryglowski wkrótce firmę położy
Paulina 2017-03-01 13:28
Skąd te negatywne opinie? Możecie powiedzieć coś więcej?
Zostaw swoją opinię o Mylan Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mylan Sp. z o.o.