brak logo

Super Power Sp. z o.o.

Michałowice

Opinie o Super Power Sp. z o.o.

admin 2015-07-27 19:58:39
Temat przycichł, ale może ktoś ma nowe informacje na temat firmy Super Power Sp. z o.o.? Czekamy na Wasze opinie, napiszcie co sądzicie o pracodawcy.
gość 2016-02-29 11:40:14
Firma w porządku. Dobre zarobki i rodzinna atmosfera :)
margi 2016-02-29 15:05:06
U "gościu" pojechałeś...z tą rodziną...
marek 2016-03-14 13:16:28
JA nie polecam ! Rodzinna atmosfera polega na tym, że rodzinka się obija a ty pracujesz za wszystkich ! Sami sie przkonajcie.
1
zenio 2016-04-19 13:42:38
Niestety nie mogę , powiedzieć nic dobrego o tej firmie. Słabe warunki pracy, brak zorganizowania, brak konkretnej osoby decyzyjnej. Jesli ktos szuka pracy na stałe - TO NIE TAM, jęsli tylko na chwilę - to OK.
1
reksio 2016-04-20 13:42:20
"wspomnienia" dobrze napisałeś, czy sam potwierdzasz ze juz nie pracujesz....
ekek zapalka 2016-08-10 14:16:28
Nie polecam, bardzo słabe warunki pracy... stary sprzęt, komputery, telefony. Ciągła kontrola nawet wysikać się nie mozna w spokoju !
1
Margo 2016-08-26 12:52:46
Informuje wszystkich, że ekek zapalka kłamie beszczelnie wprowadzając w błąd forumowiczów, bo firma nie działa w Michałowicach w miesiącu sierpniu. Ekek zapalko - trolu więcej szczunku dla forum.
margi 2016-09-05 16:02:41
U fe nie ładnie epitety... rozumiem nerwy puszczają trudno przyjąć prawdę.
1
Margo 2016-09-29 17:03:29
Właśnie margi masz rację
Edku pracowałeś na Michałowicach w tej firmie w sierpniu, kiedy pisałeś tę opinię?
Margi 2016-09-30 10:16:22
Margo czy jak Ci tam... jak nie masz problemu z czytaniem ze zrozumieniem to zauważysz że to post niekorzystny dla Ciebie bo piszę -tłumaczę i omawiam -że nie ładnie używać epitetów a Ty nazwałaś/eś Ekeka Zapałkę TROLEM ???!!!
Margo 2016-10-03 17:03:36
Więc pracował czy nie na Michałowicach w sierpniu? Proste pytanie a odpowiedzi brak.
margi 2016-10-04 13:03:29
Nawet jeśli pracował to teraz szczerze pewnie tego żałuje...
Margo 2016-10-04 18:20:16
Margi, nie odpowiadaj za Eska, bo jeżeli pracował w sierpniu to jego opinię należy traktować poważnie, a jeżeli nie pracował, to znaczy, że kłamał na forum. Czyli jak jest?
margi 2016-10-05 07:57:45
Jeśli piszesz że to nie możliwe żeby pracował w sierpniu to już mamy odpowiedź SP zatrudnia tylko na kilka tygodni w roku...
Margo 2016-10-14 18:44:55
Nie, nie Margi. To znaczy, że Edek kłamie. Niech odpowie na pytanie.
gold finger 2016-10-24 09:48:02
a jakie to ma znaczenie ? Lidl daje Ci umowę o pracę od razu i nie na kilka tygodni, dobre wynagrodzenie, prywatną opiekę medyczną, paczki świąteczne, szkolne wyprawki dla dzieci PO CO CI SP ???!!!
Margo 2016-10-24 15:13:34
POLECAM
Margi 2016-10-24 19:53:36
A ja nie polecam
Gold finger 2016-10-25 09:47:55
A ja polecam
margi 2016-10-25 10:02:23
No Lidla zawsze i wszędzie polecam.
Zostaw swoją opinię o Super Power Sp. z o.o. - Michałowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Super Power Sp. z o.o.