brak logo

Nutricia Polska Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Nutricia Polska Sp. z o.o.

supply chain 2016-06-09 15:30
Nie będę pisał o warunkach pracy bo już wszystko napisano, ale wspomnę o ważnym fakcie. Jeżeli zależy wam na zdrowiu, to firmę mijajcie szerokim łukiem... Ukrywanie wypadków to codzienność...a jak chcesz nagłośnić sprawę to na 2 dzień wypowiedzenie, a wypadek z Twojej winy, bo łamiesz zasady... które są tak skonstruowane, żeby każdą czynność można było podpiąć pod nie... PIP nie reaguje.. pewnie mają tam plecy... przyniesiesz L4 to dają Ci do zrozumienie, że działasz na szkodę firmy.. nawet opiekę na dziecko, czy macierzyński jest dla nich problemem. Pracownicy sami sobie szkodzą, bo zezwalają na taki traktowania, które jest w ocenie prawa, przestępstwem. Promyk nadziei jest, braki kadrowe sięgają już kilkunastu procent. Może ktoś z góry zauważy, że coś w firmie jest nie tak. Jak macie pytania to piszcie, odpowiem tutaj. Pozdrawiam
19
? 2016-06-09 21:18
A o co chodzi z tymi numerami??
Były 2016-06-11 15:24
Dobrze piszesz o ukrywaniu wypadków,o L4 też.jedno z czym się nie zgadzam to kwestia tego że ktoś z "góry"zauważy braki kadrowe i coś z tym zrobi....najpierw trzeba byłoby cała górę na nowych ludzi,bo ci dzisiejszy rządzący głęboko w du**e mają zwykłych pracowników.liczą się ilości i zyski,a co z tego ze zamiast np.20 osób tę samą pracę wykonuje 13...ważne jest efektowne wykorzystanie ludzi na maxa za jak najmniejsze pieniądze.W nutricii opanowali to do perfekcji.
6
Mały 2016-06-11 21:20
Ważna jest ilość dni bez wypadku na tej zakłamanej tablicy przy wejściu.Dlaczego nic nie zrobiono z wypadkiem kilkanaście dni przed 1500 dniem bez wypadku?Czeski film,na CZYJEŚ polecenie nagle wszyscy zapomnieli ze coś groźnego się wtedy wydarzyło...Dlatego potrzeba wymiany kierownictwa żeby minęło to chore zakłamanie.
4
Mały 2016-06-14 14:31
Mak w którym biurze pracujesz?? pracownicy nadużywają L4.... Za to ich pracodawca nie zauważa wypadków przy pracy,a L4 każe zamieniać na urlop....Żeby wykresy ładnie wyglądały i buźki były zielone i uśmiechnięte...
2
lolo 2016-06-14 19:41
Ja jestem ciekawy czy gdy by prawo Polskie pozwalało postawić w tym zakładzie baraki i pracować 24 godz.czy by tego nie wykorzystali? Myślę że tak.
Tam liczy się tylko zysk a nie człowiek.
3
pipi 2016-06-15 18:10
Kolego co ty wypisujesz albo tam nigdy nie pracowałeś albo jesteś dobrze opłacany, najgorsza w tym zakładzie jest zakłamanie które tam panuje, któryś z dyrektorów miał wizje i ją wprowadza traktując ludzi jak małpy w zoo, ale ludzie w odróżnieniu od zwierząt widzą co się dzieje. Kolega pisał o zero wypadków co oczywiście jest fikcją, a wciska się ludzią że tak jest DPS to kolejne fikcja 90 a nawet 97% pracowników zadowolonych,to jedynie w KOREI jest lepszy wynik, wystarczy poczytać opinie powyżej. JUŻ całe Opole się z tego śmieje. A ta propaganda, już brakuje ścian na te plakaty i hasła mało tego to powiesili monitor na zewnątrz aby pracownicy oglądali wykłady poszczególnych dyrektorów jak to u nas jest pięknie i wspaniale. Mam pytania ty w to wszystko wierzysz? Jeśli tak to jak długo będziesz żył w tym zakłamaniu.
9
pipi 2016-06-15 20:00
Zwolnij się - jestem w trakcie, a po drugie to ta firma głównie bazuje na bezrobociu które panuje, niektórzy po prostu nie mają wyjścia i godzą się na takie traktowanie w innych państwach jak Francja Niemcy gdzie też mają swoje oddziały już nie są tacy mądrzy i muszą się liczyć z ludzmi. I w Polsce powoli zaczyna brakować dobrych pracowników, w tedy zobaczymy co zrobią.
3
operator 2016-06-21 11:14
Witam,
Pracuję w tej firmie od 1,5roku. Wyzysk, rotacja stanowisk bo tak się mądrym liderom podoba, idiotyczne zasady główne i jeszcze głupsze zasady kardynalne tylko po to, by w ciągu jednego dnia znaleźć powód by zwolnić robola. Masz plecy to masz względny spokój - ale do czasu, bo liderka ma swój dziwny "okres" i możesz za 2dni już nie pracować :) stres, stres i jeszcze raz stres... Nie stabilna praca...
Jest to dziwna firma! To nie jest ta sama firma co kiedyś.
Szczerze mówiąc to NIE POLECAM tego g...!!!
Szkoda zdrowia!
15
Zainteresowana 2016-06-29 19:51
Hej. A zdradzicie jakiego rzędu zarobki dla przewidziane dla osób pracujących w laboratorium? W jakim systemie jest praca w Opolu?
Zadowolony ze juz tam nie pracuję 2016-07-09 09:57
Kghv atmosfera w tej firmie to tragedia, jeden drugiemu rzuca kłody pod nogi,a kierownictwo się cieszy,bo skłócona załoga nie jest w stanie nikomu się przeciwstawić. Dlatego tez zarobki tak marne,bo za taką wypłatę kawalerów ciężko przeżyć od wypłaty do wypłaty oczywiście żyjąc bez luksusów,chylę czoła przed osobami mającymi rodziny i utrzymującymi je za wypłatę z nutricia.Tak bynajmniej jest w logistyce wewnętrznej,dziale zarządzanym przez małego osobnika zadumanego w sobie który chodzi z podniesioną głową i w dup*** ma pracowników.Zwalniają za byle pierdołę, możesz w każdej chwili wylecieć.Zdecydowanie nie polecam tego syfu.W Opolu jest dużo firm w których można dobrze zarobić bez idiotycznej cztero brygadówki i pracy w nocy.
7
Nieznajomy 2016-07-13 12:31
Firma jest taka dobra ze już nawet ukrainców zatrudnia w dziale przepakowan,NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU!!!!!
5
Falco 2016-07-13 12:37
Tak w tej firmie potrzeba aż 10 dyrektorów żeby zajmować ciepłe i dobrze płatne posadki,ciekawe która fabryka w Polsce ma aż tylu dyrektorów? dlatego w tej firmie nigdy nie będzie dobrze dopóki się to nie zmieni.
4
Nieznajomy 2016-07-15 10:42
Nie to jest poprostu tania siła robocza ze wschodu i wyzysk człowieka przez człowieka.
7
Nieznajomy 2016-07-15 10:56
Niedługo firma zacznie zatrudniać pracowników z zakładu karnego,bo to jeszcze tańsza siła robocza od ludzi ze wschodu.
7
Zadowolony ze juz tam nie pracuję 2016-07-17 08:02
Słusznie napisane,zastanawia mnie jedno-skoro w firmie jest taka otwartość i reszta propagandy,to dlaczego płace dyrekcji,kierownictwa liderów są taką tajemnicą.Dla robotników mają "widełki" a płace wyższych swer tajne...Może boją się reakcji ludzi gdyby zobaczyli wielokrotność swojej pensji na którą osoby fizycznie pracujące ciężko muszą pracować.
5
ryfka 2016-08-10 22:28
Nutricia to jedno z tych doświadczeń zawodowych, które naprawdę warto sobie darować. Atmosfera specyficzna, zasady jeszcze specyficzniejsze, a ludzie najspecyficzniejsi. Korpo jak z dowcipów o korpo i Mordorze :P A obgadywanie jak w 'Gossip Girl'. Plusy: łatwy dojazd do zakładu, dobrze działające ekspresy na kawę i mile osoby na stróżówce. PS. nie pracowałam na produkcji, jak tam jest to nie wiem.
5
Były 2016-08-27 18:03
Swego czasu miałem możliwość pracować w tej firmie, czego miło nie wspominam.Musisz robić to co przełożony sobie ubzdura,choćby nie miało to sensu,jednak ty masz się nie odzywać i pracować.Kiepski kierownik lw,bez uśmiechu zadufany w sobie, na każdego patrzący z góry,olewając pracowników... Wypłaty marne jak na tą pracę,w świątki, piątki i niedziele. Do tego również nocki.Przychodzisz do firmy i na dzień dobry wciskają ci kit ze nutricia jest najlepsza a bezpieczeństwo to priorytet... Szkoda ze są wypadki przy pracy które kierownictwo zamiata pod dywan,byle na tablicy było super. A l4 zamieniane jest na urlop,bo ludzie są zastraszani że zostaną zwolnieni.O zwolnienie zresztą nie trudno nie spodobasz się liderowi-wylatujesz.
11
mike 2016-09-17 04:22
Jak 10 czeka to niech iz sobie bierze
1
MatM 2016-09-29 18:48
Trochę nieprofesjonalne podejście do kandydatów. Jedna, druga rozmowa, testy, odezwiemy się w ciągu 2 tygodni. Odzywają się po 5 tygodniach, że za 3 dni zaczynamy współpracę, ale nie mają mojego zaświadczenia od lekarza medycyny pracy. Ja na to, że od pewnego czasu ani widu ani słychu. Pani z HR na to, że się jeszcze odezwie. Od 15. czerwca cisza.
2
alan 2016-10-12 09:12
Nie wiem jakie sa standardy @BV ale to rzeczywiście nie fajnie z ich strony a mieli jakiś konkretny powód?
1
Jasnowidz 2016-11-21 22:36
Standardy są takie na BV że już wkrótce czterobrygadówka zastąpiona zostanie trzy i będą zwolnienia tych, którzy - choć pracowali ciężko, z poświęceniem- jednak nie lizali dupska Maniegierą, Kierowniczkom i Derektorce :)))
5
Karakan 2016-12-26 00:42
Nie polecam tej firmy nikomu,kierownictwo zmusza Nas pracownikow do pracy w swieto trzech kroli 06.01.2017 r,ustalajac wczesniej grafik,w systemie dzien za dzien,to nadaje sie jedynie do PIP.
8
Przemek 2017-01-20 12:21
Niestety ale ta Nutricia to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prazy i okropny wyzysk na pracownikach z agencji ..na szkoleniu okłamują fakt że praca jest typowo fizyczna ale mówią że lekka a prawda taka jest że ludzie prawie na kolanach robią bo tak ciężko jest jeśli podbijasz książeczke sanepidowska u nich to biorą dla siebie tak samo z wynikami gdzie badania na swój koszt sie robiło to i tak wezmą chociaz na szkoleniu mówią że wyniki oddaja ..także nie polecam ludzie masowo rezygnują szkoda czasu dla takiej smiesznej firmy bo ludzie z agencji mają 1600zl miesiecznie a ci co są przez nutricie to mają 2500zl plus dodatki premie i obiady za darmo śmiechu warte :)
6
mizeria 2017-02-08 11:25
niech się nutricia obudzi, bo już ludzie odchodzą do IFM, pastafood itd. a volvo też się zaczyna budować na północnej. Za niedługo w nutricji będą tylko Ukraińcy i Rumuni pracować... ciekawe jak utrzymają jakość i wydajność :)
6
fajsuwka 2017-02-09 20:17
@Przemek kto je obiady za darmo? a po drugie śmieszna jest agencja przez którą pracowałeś czy nutricia?
1
50-latek 2017-03-14 17:40
Rekrutacja w Nutricia Opole to jedna wielka porażka,firma ogłasza sie jako przyjazna pracownikowi,rozmowy ,testy i jak sie spodobasz pani z HR to jestes przyjęty ale cos jest chyba nie tak jeżeli od kilku lat non stop prowadzone są nabory ,jezeli firma jest dobra przyjmuje i ludzie pracują a tu wciaż brak ludzi do pracy.Przyjmowani są tylko ludzie młodzi a co z tymi po 40-50 z dużyn doswiadczeniem -zero przyjęć,niech sprawdzą w statystykach ile osob przyjeli po 40 -50 ? 0!
4
mizeria 2017-03-21 16:50
Takich przed i po 50tce zwłaszcza zwalnia się z nutricji a zwłaszcza takich, którzy mają staż i doświadczenie w tej firmie ponad 20 lat... i razem z nią przechodzili reformację po 94tym i wdrażali te wszystkie nowe oprogramowania i nowe systemy jakości etc - wtedy byli cacy. Pracownik się zużył, wystarczy plotka lub inna wymówka i won z zakładu - takich jest wielu... Jeszcze nutricjia musi się bardzo dużo nauczyć - szanowania jak skarbu pilnowania takich pracowników. Panie dyrektorze, niech Pan zadzwoni do BMW i zapyta jak tam szanuje się pracowników z tak dużym doświadczeniem...
2
Realnie myślący 2017-03-23 13:33
Myślisz że dyrektor lub inni rządzący przejmują się losem pracowników...ważne że kasą im się na koncie zgadza i ze "układ zamknięty" -(liderzy,kierownicy,dyrektorzy)ma się dobrze,oni sobie krzywdy zrobić nie dadzą.A los pracowników im obojętny,za to propaganda działa w najlepsze same ahhh i ohhh.Tylko rotacja pracowników mówi wszystko o tej firmie.
4
Chrum 2017-04-23 09:25
Lider jest w tej firmie nikim, tak samo jak ty
1
lotos 2017-05-09 17:43
A jak wygląda praca laboranta mikrobiologicznego? Lab też pracuje w 4-brygadówce? Roboty dużo czy bardzo dużo?
1
i.love.nutricia 2017-07-10 11:53
Ja pracuje juz czas w tej firmie i aktualnie szukam innej pracy firma nie ma szacunku dla swoich podwładnych poza kierownikami i pewnymi osobami reszta pracownikow fizycznych traktuje sie jak przedmioty . brak stalego grafiku pracy nie mozna poukladac zycia z praca dysponuja twoim urlopem kiedy ci powiedza to go masz nie ma szans zeby polubownie zalatwic sobie urlopu wyplaty przeciagane na ostatni dzien i ostatnia chwile z dala omijac nutricie opole szczegolnie wydzial C1 C2 i jego dwulicowych liderow karierowiczow ktorzy zajmuja stanowiska nie przez wiedze i doswiadczenie a podlizywanie sie kierownikom.
3
Lidia 2017-07-19 08:50
Ktoś z Was pracuje w Nutricia jako przedstawiciel medyczny? Nadal trwa rekrutacja na to stanowisko. Co możecie doradzić osobom zainteresowanym tą ofertą pracy? Na jakie benefity można liczyć?
Brzydki szczery i zły 2017-07-26 08:38
Cześć, nie mam dobrego zdania na temat tej firmy. Musze wręcz powiedzieć, że straszna patologia. Dopuszczalne jest zachowanie "chamowate" , "aroganckie" , "przeklństwa" oraz "poniżanie" innych pracowników przez pewnego kierownika, który stwierdził że taka osoba może to robić bo potrafi dobrze "pracować". Mało tego, nie dość że 4 brygadówka to 2600 brutto. Praca w pocie czoła. Ciągłe zamieszanie, nowy system który uniemożliwia normalną przejrzystą prace, mało kto sobie z nim radzi - praca jako magazynier/zamawianie towaru/dostarczanie do produkcjii. Ciągłe zmiany produkcjii przez planistów oraz wieczny brak surowca, ponieważ nie widać w systemie ile jest fizycznie. Czasem nawet nie można zamówić surowca dlatego że jest "zablokowany" i trzeba czekać "x" czasu, aż go ktoś odblokuje.
Również w życiu nie podam własnemu dziecku takiego jedzenia jakie sie tam produkuje, dlatego że "przyszedłem z informacją" że jest zgnita marchewka lub ziemniak uzyskałem odpowiedź cytuje " nie takie, rzeczy tutaj przechodziły" koniec cytatu. Mydlą oczy "bezpieczeństwem" , "brakiem wypadków" a nie widzą jakie gówno jest wewnatrz zakładu pracy. Ciągłe skargi jednego pracownika na drugiego, a przeciez przed chwilą ze sobą rozmawiali.. !! Zbierają punkty ? Nie wiadomo. Widziałem bardzo wiele osób zniszczonych psychicznie przez tą prace, mają tiki nerwowe, krzyczą i nie potrafią normalnie rozmawiać. Tak właśnie działa presja i szybkość pracy, ilość pomyłek i masa rzeczy na głowie. Jeżeli masz wyobraźnię i nie masz kredytu na 30 lat to nie wchodź do tego kamieniołomu bo nawet jak sie dorobisz garba i będą cie bolały plecy od dźwigania worków po 25kg , pójdziesz do lekarza przyzakładowego który stwierdzi że nic ci nie jest a kilka godzin później umrzesz i nikt nie poniesie żadnych konsekwencjii - bo nawet w obliczu śmierci - ręka ręke w firmie myje. PS. Dyrektorzy kupili sobie dwa firmowe samochody za 1 mln~ zł. Pozdrawiam i nie polecam.
5
pozdro 2017-07-28 17:22
Danka nie mydl oczu bo wylizałaś już chyba wszystkie tyłki, plecy zrobiłaś każdemu kto nie jest ze wsi... więc się zwolnij, nie siej fermentu wreszcie i zabierz ze sobą swojego męża czereśniaka!!!
6
Minister Sprawiedliwości 2017-08-01 09:04
Cześć. Jeżeli nie chcesz mieć czasu dla rodziny, nie chcesz mieć znajomych i chcesz być tak zwanym "no life", to idealna praca dla ciebie! :) 4 brygadówka z pewnością ci to zapewni. Moge dodac 2600 brutto - nie ważne jaki masz staż pracy czy dopiero zacząłeś czy ktoś pracuje tam kilka lat. Ma tyle samo. Więc, możesz dymać 10 lat a przyjdzie ktoś nowy i będzie zarabiał tyle samo lub więcej. Śmiech.
Kierownik Dariusz Sz. potrafi zadzwonić nawet jak jesteś na zwolnieniu lekarskim - a jak ty masz jakąś sprawe nie odbiera telefonu. Potrafi dodać że coś się w głowie pomieszało, żeby do niego nie dzwonić. Oh oh oh... Czuje się bardzo ważny, źle traktuje swoich pracowników. Niczego nie potrafi załatwić jak należy. Przez niego ciągła rotacja pracowników, nie ma komu pracować. Trzeba robić za trzech.
Mam nadzieję że ktoś wyegzekwuje jego postawe wobec "starych i nowych" pracowników. Jak on sie w ogóle odnosi? Bez szacunku, jak odarte dzieci z godności. Matka cię nie wychowała chamie ? Nikt wyżej z kierowników nie potrafi cie wychować ? Rośniesz na chwasta... Nikt tam przez takich jak ty nie chce pracować. Powinni cofnąć decyzje z robieniem ciebie kierownika. Większy pożytek był z ciebie jako Lider, na produkcjii. Tam byś nie miał czasu na chodzenie i nic nie robienie, ciągle wisisz na telefonie "piszesz sms ze swoja dziewczyna". A od kilku tygodni twoi pracownicy na dole na produckjii mają ogień. Ty na górze sobie leniuchujesz a na dole w pocie czoła robią.
Nie polecam - Jak w przedszkolu. Jak w Somalii bałagan.
4
Anka 2017-08-02 22:49
To się zwolnij i przestań się mazać!!!
1
Nowa 2017-08-03 09:46
Witam panstwa ja rowniez mam przykre doswiadczenie jezeli chodzi o prace w Nutricii.
Na cale szczescie juz tam nie pracuje.
Słabo płaca. Noc jest od spania.
2
Jadźka 2017-08-04 10:59
my też się cieszymy twoim szczęściem a teraz idź już spać :)
senisas 2017-08-08 08:26
Pracowałem w nutricii długie lata, zaczynałem w latach 80tych. To były inne czasy... w latach 90 tych weszło nowe - nutricia. Wszystko nowe, - systemy, podejście, zarobki (relatywnie raz więcej niż teraz na stanowisku fiz.), pracowało się wtedy naprawdę z jajami pod brodą, aż z chęcią człowiek przychodził do pracy. Syf zaczął się jak fabrykę przeją danone... eksploatacja ludzi na granicy wytrzymałości, kultury, zachowania człowieczeństwa stałą się nie do zniesienia. Traktowanie jak zwierzęta w kieracie, bezmyślne decyzje doprowadzające do chaosu, stresu i nerwów. brak wiedzy nadzoru to już dawno nie dla mnie. Cieszę się że już tam nie pracuję, choć po tylu latach ciężko było się rozstać (zasiedzenie). Ci co lobbują nutricie i jej bronią powyżej, jeszcze muszą się w życiu dużo nauczyć i ochłonąć, bo na razie mają wyprane i zryte mózgi przez korpo... obudzą się kiedyś i przyznają wielu osobom racje w tym i podobnych miejscach...
(Jadźka, Anka - lepiej już nic nie komentujcie bo się błaźnicie)
3
kolega Jadźki i Anki 2017-08-08 22:00
pewnie masz rację. jednak rzecz jest w podejściu: masz kwasa w pracy, źle się czujesz w niej, zarobki nie są adekwatne do pracy, szefostwo to grupa gówniarzy z brązowym językiem, nie dogadujesz się z współpracownikami, w nocy chcesz spać lub drapać się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zasady panujące w firmie są niezrozumiałe lub po prostu służą jedynie szefostwu aby w razie "w" sprzedać ci szpica to... zacznij szukać nowej pracy i się zwolnij - nie płacz, nie marz się, nie rób wspominek typu a kiedyś... bo tak naprawdę: KOGO TO OBCHODZI??!
1
senisas 2017-08-09 08:26
Przecież napisałem, że tam nie pracuje i nie muszę zacząć szukać. Od paru lat mam inną dużo lepszą pracę. Mimo lat przepracowanych w nutricii i mimo zasiedzenia się tam, zdecydowałem się na odejście. Każdy ma wybór... ja wybrałem, a nie piszę aby się użalać, wspominać, mazać się - daleko mi do tego... tylko piszę aby ostrzec, tych, którzy chcą się zmierzyć z pracą w chorym korpo co ich może czekać... jeżeli ktoś chce pracować w takim miejscu, to niech pracuje i nie narzeka...
4
niko 2017-08-09 10:01
Kolego z biurowca ta strona właśnie temu służy aby pisać swoje opinie o pracy w danej firmie. Niestety NUTRICIA wyrobiła sobie bardzo złą opinie, kiedyś było bardzo ciężko się tam dostać bo pracownik był szanowany, teraz pracownicy są traktowani przedmiotowo, dlatego jest taka rotacja. Osoby po wykształceniu można było by wymagać kulturalnego zachowania, a odzywają się do ludzi gorzej niż do zwierząt. Aty kolego sprzedawczyku nisko się cenisz, jak można się tak sprzedać.
2
bobo 2017-08-09 11:18
A ja mam pytanie do liderów i operatorów systemu, czy po otrzymaniu takiego stanowiska naprawdę wykręca wam ręce w lewą stronę, dlaczego pytam, ponieważ nie dawno jeden z drugim pracowali jako fizyczni a teraz nawet bez wykształcenia otrzymali stanowiska umysłowe i stoją w trzech nad jednym pracownikiem fizycznym który [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na trzech stanowiskach ale ani jeden z nich nie ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by mu pomóc. Czy naprawdę jest wstyd jesli jest taka sytuacja trochę się schylić i pomóc temu pracownikowi? Jak to jest z wami ?
Kiedyś lider musiał sobie zapracować na szacunek dlatego pracownik go cenił i szanował.
4
Lidia 2017-08-10 11:49
Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z pracy w Nutricia Polska. Jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to również miejsce na obrażanie i komentowanie poszczególnych pracowników firmy. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu.
senisas 2017-08-10 16:19
Naprawdę rynek pracy powoli staje się rynkiem pracownika, koniunktura się odwraca... nie ma co siedzieć w toksycznym miejscu. Naprawdę pracy jest coraz więcej... i nie trzeba bać się zmian. Zmiany, to jedna z pewnych rzeczy jakie nas ludzi spotyka w życiu. I uwierzcie, że można zmienić pracę po wielu, wielu latach a co dopiero jak Wy, po 1, 2 5 latach... A oni? niech zatrudnią Ukraińców (nie mam nic do Ukraińców oczywiście), albo zatrudnią za takie pieniądze, że to co napisane powyżej po prostu będzie opłacalne - coś za coś...
3
Kolega z pracy 2017-08-10 18:47
Już nawet tutaj działa cenzura,wiem wiem tak jak w Nutricii wszystko musi być poprawne...A niedozwolone jest napisać prawdę,bo od razu komentarz znika.widać że artuuurek ma długie macki.
3
Pracownik 2017-08-13 08:09
Cześć, jeżeli jakieś dwie baby nie mają aspiracjii i nic innego nie potrafią robić w swoim życiu tylko zaparzać kawe nawet nie potrafią trzymać miotły no to przepraszam. Milczcie jak sie wypowiadacie waszym jadowitym językiem.
Jak mam być szczery to straszne chamstwo i prostactwo. Ludzie z wyższym wykształceniem zachowują sie gorzej niż buraki ze wsi. Zero szacunku do pracownika. Ciągła rotacja. Brak stabilizacjii w firmie. Dzisiaj jest tak jutro może być inaczej, bo ktoś ma taką wizje - która może tylko utrudnić pracę - ale przecież muszą sie pokazać że po coś tam są i nie tylko piją kawe czy piszą smsy ze znajomymi. Mówię o kierowniku w okularach. Taki młody arogancki, obrósł w piórka.
Tyle.
2
gorszy sort 2017-08-13 17:43
drogi @Pracowniku: nie "baby" a kobiety, po co nam "miotła" skoro żyjemy w XXI w. i jest choćby odkurzacz, dlaczego mamy milczeć skoro "ta strona właśnie temu służy aby pisać swoje opinie", jadowita to może być np. żmija, jeśli zaś mowa o chamstwie i prostactwie to nic prostszego jak przejrzeć się w lustrze. także serdeczne pozdrowionka dla Dariusza: najprzystojniejszego Kierownika w Grupie Danone!!!
1
youry 2017-08-14 09:43
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Zostaw swoją opinię o Nutricia Polska Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nutricia Polska Sp. z o.o.