brak logo

Euro-zoo

Jarocin

Opinie o Euro-zoo

sarto 2013-01-22 21:52:32
od kilku lat nie ma porządnej inwentaryzacji , boją sie zrobić , przepisują tylko stany, ile razy brakowało całych palet żwiru. a stary kierowniczek (usunięte przez moderatora) nawet cos tam znajdywał za siatką
mis 2013-01-22 22:29:33
komornik zrobi inwentaryzację,na pewno nic nie będzie przepisywał...
sab 2013-01-24 22:27:43
podobno sie sprzedaja niemcom
za 2013-01-24 23:47:40
sab - 2013-01-24 22:27:43

podobno sie sprzedaja niemcom
to prawda chciała to przejąć tetra
sab 2013-01-25 14:29:13
podobno sie sprzedaja niemcom
janda 2013-01-27 14:01:29
tak Niemiec Niemcom sprzedał firmę a tak na serio słyszałem że biura sprzedawszy pozamykali taka firma
Krystyna 2013-01-28 00:38:18
janda - 2013-01-27 14:01:29

tak Niemiec Niemcom sprzedał firmę a tak na serio słyszałem że biura sprzedawszy pozamykali taka firma
to Jurgen był Niemcem ???
Pek 2013-01-29 08:38:50
Czyli bedziecie harować dla niemca jak za Ii wojny
julia 2013-01-29 15:58:08
dla niemca pracują już od dobrych 5 lat jak przyszedł z tarnówka
mis 2013-01-29 20:04:36
co Wy gadacie (usunięte przez moderatora) ma tokupić
mim 2013-01-29 22:56:55
mis - 2013-01-29 20:04:36

co Wy gadacie (usunięte przez moderatora) ma tokupić
była taka gadka- nie będę zmieniał auta tylko dobiorę parę groszy z bgż i wezmę to gówno...
były 2013-01-31 15:15:59
a co się dzieje z niejakim (usunięte przez moderatora) ak przyjeżdżał do nas to był super ważny, teraz nadal jeździ i podpie......rdziela ludzi ?
kari 2013-01-31 23:15:16
były - 2013-01-31 15:15:59

a co się dzieje z niejakim (usunięte przez moderatora) jak przyjeżdżał do nas to był super ważny, teraz nadal jeździ i podpie......rdziela ludzi ?
Chłopie nie ma gdzie jeździć, wszystko pozamykane. Siedzi na tyłku i drapie się po czole
buty 2013-02-01 14:44:50
kari - 2013-01-31 23:15:16

były - 2013-01-31 15:15:59

a co się dzieje z niejakim (usunięte przez moderatora) . jak przyjeżdżał do nas to był super ważny, teraz nadal jeździ i podpie......rdziela ludzi ?
Chłopie nie ma gdzie jeździć, wszystko pozamykane. Siedzi na tyłku i drapie się po czole
dobry i jeden miesiąc jeszcze, na adidasy będzie miał lato idzie
WIELKI BRAT 2013-02-05 14:52:09
(usunięte przez moderatora) był solidnym KIEROWNIKIEM trzymał to w garści.
domis 2013-02-06 23:13:49
chyba lada moment będzie koniec
a mielismy nie robic nerwowych ruchów
wszyscy się zastanawiają kto będzie nastepny

orange 2013-02-07 18:25:30
Ostatnie zwolnienia w tej firmie świadczą tylko o tym że nie długo będzie koniec.Ile jeszcze dajecie Euro zoo miesiąc,dwa a może trzy miesiące?

Może zrobie im psikusa i sam się zwolnie :D
ciotka 2013-02-07 23:24:53
mnie nie złapią ide na L4
lysy pingwin 2013-02-09 21:59:59
nie wiedzą biedacy ze nie pójdą już do pracy, wszyscy Polacy na jednej leżą tacy. Fajnie się tam kiedyś pracowało
Kij 2013-02-10 20:36:48
Podobno Niemcy już kupili i kazali zwolnić 20 osób
prawie 2013-02-10 22:30:25
tak to prawda ,ma byc zmiana branźy
chcą szyć portfele dla kilku duźych firm
aaa 2013-02-16 13:06:15
Pewnie jeszcze nie wiecie ale [usunięte przez moderatora] kupił już 51% firmy i wynosi się z całym bałaganem do Nasielska.Chce tam zrobić centrum dystrybucyjne na wschód.Nie jest to żadna plotka tylko potwierdzona informacja.
Chociaż pewnie w firmie nikt o tym jeszcze nie mówi.Powiedzą wam dzień przed przeprowadzką.
Pozdrowienia dla pracowników magazynu.A dla biura nie!!!!!
rici 2013-02-22 16:54:57
patrząc na stronę euro zoo w zakładkach kontakt kiedyś centrala filie prawie dwie strony a teraz nawet biura sprzedaży pozamykali hehe
fan euro 2013-02-24 23:33:43
cała ta firma to jedno wielkie [usunięte przez moderatora]
bojar 2013-02-25 18:10:54
chyba wesoło jest ? Napiszcie upadają czy nie ? Pracy więcej ?
Co słychac bo jak się czyta te wpisy to masakra...
szybki 2013-02-27 12:33:30
a tak a propos jak tam frekwencja,ilu normalnych i przewidujacych pracowników jest na L4.I co nadal nie ma pracy dla innych? No to znaczy ze firma jest w rozkwicie hehehe
rico 2013-02-27 17:34:51
frekwencji nie ma fili nie ma biur sprzedaży nie ma towaru nie ma kilku akwizytorów jeździ jeszcze plus jeden były z awansu siedzi u nas w biurze (usunięte przez administratora) plaszczy(usunięte przez administratora)
BYŁA PRACOWNICA 2013-02-28 15:33:12
pracownik - 2012-08-29 09:11:02

Moja opinia, pracownika ze sporym stażem. (usunięte przez administratora)... w tej firmie nie mają znaczenia kompetencje. Absolutnie nie szanuje sie tu ludzi,przykładów jest wiele zachowanie normalnych relacji przełożony- podwładny jest dalekie od normalności na palcach jednej ręki moge policzyc osoby z którymi ta firma rozstała sie ok.Jest sporo materiału w necie na ten temat.Osoby wypowiadajace się pozytywnie, podszywajac się pod szeregowych pracowników zwyczajnie kłamią dobrze wiedzą co się dzieję.Robią to z chęci ratowania wizerunku i swoich posad no bo niby coś jest nie tak ? To że wszyscy pracownicy których znam uważają tą firmę za totalny syf jest chyba wyraznym sygnałem że cos jest nie tak

Ludzie tu siedzą z przyzwyczajenia z bliskości dojazdu z braku ambicji ze stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] że nic nie znajdą itd Co ciekawe sporo ludzi deklaruje że jakby co to zaraz odejdzie ale myśle że tylko część z nich sie na to zdobędzie.Jest tu kilka osób ( łącznie z tymi dwoma kolegami ) które są zadowolone mają spore pensje i zawsze będą popierać taką politykę firmy.

PS Nie każdy pracownik jest idiotą mogę udawać kretyna i usmiechać sie jak (usunięte przez administratora) ale swoje wiem :)
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Pracowałam kilka ładnych lat. Dodam jeszcze ZGNILIZNA na "górze" BRAK KOMPETENCJI i BRAK SZACUNKU dla pracownika. Płytkość, marność i żenada. Prostactwo i buractwo. Tak wspominam pożal się Boże Kadrę Zarządzającą w Euro Zoo...co do ludzi z którymi WTEDY pracowałam - specjalistów d/s ... i managerów - rewelacja, to oni trzymali podwaliny tej firmy i jakoś to się jeszcze kiedyś kręciło. KIEDYŚ. TERAZ nie ma już znacznej większości tych uczciwych i wspaniałych ludzi...uciekli, zostali zwolnieni bo ....??? (usunięte przez administratora)
GANDALF 2013-03-02 22:35:15
(usunięte przez administratora)Ludzie którzy już nie pracują w ez mają swoją godność i w końcu ktoś może nie wytrzymać
kolega 2013-03-03 01:02:37
w tej firmie więcej dyrekcji niż pracowników więc jak ma się to utrzymać ?? I nie ma znaczenie czy ten pracuje czy jest krewnym Proporcje są śmieszne
Ratujmy nasze miejsca pracy Niech każdy napisze list ( proponuje wersje papierową ) do Prezesa co trzeba zrobić by to zmienić
praktyk 2013-03-14 21:19:55
informatyk - 2013-03-14 18:08:00

tak ci sie myslicielu zdaje .... a chlopaki niech ida na policje bo wtedy sprawa jest z urzedu i mozna za darmoche pozwac tych wszystkich ..... batony do roboty
informatyku wszak internet kopalnia wiedzy,tym bardziej dla ciebie.To i tyle na policji zdziałają a i na poczatek powiem że musi być pomówiony z nazwiska a nie przezwiska które ktoś tam dostał od kogos itd,a wiec:

Art.216 Znieważanie osoby
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

to tyle przepisy prawa karnego
pewnik 2013-03-15 13:44:51
tyle ze tam raczej przy nazwiskach nie ma nic obrazliwego.ewentualnie wchodzą w gre pomówienia ,ale i to niestety jest do obalenia w sądzie ,bo łatwo mozna na podstawie tego wszystkiego wykazac ze to prawda.No i tez scigane z prowodztwa cywilnego.Jk ktos napisał ze go tesciowa ciagnie za uszy w góre w firmie to jest to prawda,nie pomówienie,prawda do wykazania.Ze firma słabo przedzie dzieki pewnym osobom-prawda nie pomówienie.itd itd.wiec jakby tutaj tez nic nie wskóra
pismak 2013-03-24 09:01:19
a co tu jeszcze pisać?Firma na wykonczeniu,przepaścią,skonczona jak kto woli.Wiadomo dzięki komu ,czyli (usunięte przez administratora)pluja mi w pysk,a ja mówie ze deszcz pada:,ale pomijając juz ten fakt,nie wyciagaja zadnych wniosków
Do Pana Prezesa 2013-04-10 17:59:30
Panie Prezesie bardzo prosimy o wiekszą ilośc pracy
Niechcemy ciągle sprzątac To jest jak udawanie...
nikt tego nie powie ale martwimy się
Bardzo Pana prosze o pomoc
byk 2013-04-10 21:55:54
tak to prawda pomoc jest potrzebna
jeden magazynier sklada zamówienia (ale tylko
2 - 4 godziny ) trzech jeździ do Nasielska sprzątac...
Obie panie jakie zostały siedzą po 6 godzin w szatni i
piją kawy i herbaty, pozostale dwie - sprzątanie...pozostali na urlopach
T(usunięte przez administratora)
on 2013-04-16 16:17:17
jest nieoficjalna wiadomośc 26.04 nastąpi zakonczeńie
działalnosci euro zoo
Dziekujemy wszystkim za wysiłek pot i łzy...
zbyś 2013-05-14 22:35:20
(usunięte przez administratora)Firma się kończy, lada moment sporo ludzi zerwie sie na L4
Chyba do szefa dotarła wiadomość o kłopotach bo do tej pory ściemniali mu
(usunięte przez administratora)
dsa 2013-05-15 23:39:14
Gorące pozdrowienia od firmy Vi...... jeszcze 2 lata temu euro-zoo nas niszczyło teraz my na tym korzystam :)
hehe 2013-06-08 16:09:33
(usunięte przez administratora)szkoda tylko tych normalnych co zostali bo sie męczą chlopakk.ta firma wyglada juz jak ta pani brygadzistka od ciastwk:-) (usunięte przez administratora)
Maniek 2013-10-10 23:32:15
W tej firmie było różnie,czasami trzeba było zacisnąć zęby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a czasami się wykazać żeby coś osiągnąć i to bez włażenia komuś w "(usunięte przez administratora).Trzeba było być pracownikiem i aktorem jednocześnie aby swa rolę dobrze odegrać{jeden aktor różne sceny}idlatego przepracowałem tyle lat, i nie tylko ja.Teraz po zakończeniu działalności firmy to może każdy na każdego popsioczyć a i tak to nic nie zmieni,dlaczego firma padła wiedzą to nieliczni,my pracownicy jesteśmy tylko pionkami.Nie miałem nic do nikogo i nikt do mnie też nie miał.Poznałem wielu porządnych ludzi z którymi fajnie się pracowało i to nie tylko rok pięć lat ale piętnaście,pozdrawiam ich z tego miejsca,a jak czytam historie o braciach itp.to poprawiam sobie humor.Piszę tu pierwszy i ostatni raz i nie będę się ukrywał pod jakimś pseudonimem,pozdro całe EURO-ZOO w Markach i całej Polsce. (usunięte przez administratora)
xxx 2013-10-18 15:32:29
Nie mam zdania
4
długowłosa 2013-12-12 21:51:00
itam wszystkich! Pracowałam w euro zoo 3 lata.Jak odchodziłam to miałam straszne zdanie o tej firmie ale wtedy to już tam działo się ŹLE. Po pierwsze to zgadzam się ,że "na górze" były osoby niekompetentne, niektórzy obrośli w piórka a inni nie dajac nic od siebie oczekiwali "gwiazdki z nieba". Ogólnie trzeba przyznać,że zarobki nie były najgorsze (prawda jest taka ze konkurencja płaci mniej), że z samochodu słubowego mozna było korzystać w celach prywatnych... Zresztą skoro tam pracowaliscie to tragedii nie mieliści, bo nikt nikogo nie zmuszał do tej pracy-WYSTARCZYŁO DAĆ WYPOWIEDZNIE (ja tak zrobiłam :) )
1
JOGI 2014-01-02 14:31:47
CZYNNE TO W MARKACH JESZCZE JEST?
Damian 2014-02-22 08:23:23
Pracowałem w EZ 4 lata, jak dla mnie świetna firma, ale niestety wszystko co dobre też się kiedyś kończy. Kto PRACOWAŁ nie ma co narzekać:) Szacunek dla BS Bydgoszcz, pozdrowienia dla magazynu, dz. reklamacji, MSI, pomocnych SDS i oczywiście dla AKO za świetną robotę i KNI za zaj..te przywódźtwo, ze spotkań dzięki niemu wychodziłem naładowany i wiele wyniosłem na przyszłość:) pozdrowienia dla tych, którzy z sentymentem do EZ tu zaglądają, niestety nigdy się to już nie powtórzy.
1
bambi 2014-07-04 15:44:02
Kiedy patrzę hen za siebie,W tamte lata co minęły,Czasem myślę, co przegrałem,Ile diabli wzięli,Co straciłem z własnej woli,Ile przeciw sobie.Co wyliczę, to wyliczę,Ale zawsze wtedy powiem,Że najbardziej mi żal .......... Ref: Kolorowych jarmarków,Blaszanych zegarków,Pierzastych kogucików,Baloników na drucikuMotyli drewnianych,Koników bujanych,Cukrowej waty,Z piernika chaty. Ale to już było i nie wróci wiecej....
aaaaaaaaa 2014-10-16 17:19:25
Firma Euro zoo już dawno nie istnieje.Niestety nie przemyślane inwestycje doprowadziły firmę do bankructwa.
chętny 2014-10-25 01:12:57
prezes zaprasza na rozmowy mają ruszać od nowa. Ciekawe czy wszystkie batony będą miały robotę...
2
traczu 2015-02-04 02:55:37
myslisz o jakichś bonach i dodatkach w tego typu firmie ? chyba już dawno nie byłeś w żadnej pacy i zaczyna Ci się coś mieszać. Wydaje mi się , że mała jest szansa od Euro zoo na coś więcej w pracy niż zwykła wypłata, bo i na to pewnie firma musi często długo zbierać grosz do grosza... poprawcie mnie jesli się mylę
pracownik 2015-02-04 20:41:56
To przepraszam wy taktu piszecie to Euro zoo funkcjonuje znowu?
XXX 2016-05-10 16:20:19
Atmosfera jest rewelacyjna ............ bo firmy już nie ma
Zostaw swoją opinię o Euro-zoo - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-zoo