brak logo

P.W. Ekop

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o P.W. Ekop

młody 2009-05-16 21:15
witam młodych ludzi w tej firmie człowiek zarobi max 1200zł na reke na nadszybiu na zmiany chodzi sie trzy 6,14,22
2
tackiness 2009-11-03 11:46
Żeczywiście zarobki beznadziejne. Właśnie się zwalniam. Więcej zarobię jako stróż
1
Gościówa 2010-01-25 17:10
Nic dziwnego, że się zwalniasz skoro nie umiesz poprawnie pisać... Rzeczywiście pisze się przez RZ! A może firma sama Ciebie zwalnia? :/
1
nedved 2010-01-29 16:55
to jak w koncu jest z ta firma jaka atmosfera ludzie pieniadze?pozrdawiam
1
anonim 2011-01-24 19:01
to od 2002 nic sie nie zmieniło .tylok czy starczy miejsc dla rodziny,igdzie to zaprowadzi .
1
ktos 2011-03-24 16:09
Pracuje w tej firmie. Polecam bardzo,miła atmosfera w pracy,tam to się nazywa praca:)
3
vesolle steps 2011-06-23 21:06
Helo,
powoli zatrudniają rodzinkę, nieudaczników,którzy ledwo co potrafią dwa zdania poskładać.To prowadzi do nikąd....Chyba trzeba szukać innej pracy..Zarobki....dużo to pewnie mają prezesi ok 30 tys.na łapkę m-nie, reszta zbiera ochłapki...Autka z niższej półki ,a w domu, w garażach limuzynki...Rodzinka pewnie zarabia lepiej. Atmosfera ok. Nic poza tym.
1
anonim 2011-09-29 14:25
firma rodzinna - hihi. Nikt inny tam nie pracuje, tylko rodzinka i jak jakaś umie ładnie du.. ruszać.
Szkoda gadać
1
ktos 2011-12-08 21:37
Po dłuższym stażu pracy w tej firmie mam opinie...do bani,wszyscy tyle sobót i niedziel robią a zarabiają grosze;/ Lepiej iśc do firmy na dół robic;/ Jak juz ktoś wspomniał tylko prezesi zarabiają;/
1
MO 2012-10-15 11:23
a ta co jako sprzątaczka pracowała ale tak dobrze sprzątała :), że sekretarką została jeszcze tam pracuje?
ruda 2013-02-13 18:08
sprzątaczko-sekretarka nadal pracuje,wiem bo codziennie ją widuję
3
smerfojad 2013-06-24 21:36
z tego co wiem dobrze płacą, paczki na święta, bony, wszystko bardzo w porządku,wyjazdy weekendowe dla pracowników z dziećmi. Płacą bardzo rzetelnie i regularnie.
żona pracownika.
2013-10-10 22:01
Jakie wyjazdy weekendowe dla pracowników z dziećmi.Co ty [usunięte przez admina] Pracuję w EKOP 8 lat i oprócz dwóch pijackich wycieczek w roku (bez dzieci)nie ma nic. Co do zarobków, to bez pracy w sob. i niedziele zarobił bym 1200zł. Jedyna prawda jaką napisałaś to że wypłata jest na czas.
1
byly pracownik 2013-12-02 11:52
Umowa o prace? Mlodzi maja co roku przedluzana na rok,a poza tym mlodych nie wysylaja na kursy,emerytow tak(prawie 90% emeryci dolowi),zarobki marne
1
kato 2014-03-05 21:17
A ile zarabia dozór tu trzeba napisać prawdę
4
Paweł 2014-04-07 15:30
Też mnie zainteresowała ta firma, może wiecie coś na jej temat, bo na stronie, to prócz referencji za wiele dowiedziec się o warunkach nie mozna.
1
Filip 2014-11-30 22:20
Witam, czy P.W. Ekop w ogóle funkcjonuje? Bowiem ostatnie komentarze były w kwietniu zeszłego roku i od tej pory nikt nic nie napisał nowego. Nie jest to zbyt dobra informacją, chociaz z drugiej strony brak narzekania może nie jest taki zły. Jednak nie wyglada mi na to, żeby firma prowadziła czesto rekrutacje, a szkoda.
Portoryko 2015-01-31 03:26
Cała firma funkcjonuje JESZCZE, bo patrząc na całe zamieszanie na całym Górnym Śląsku to można mieć spore wątpliwości jak długo to wszystko jeszcze potrwa. Ekop świadczy usługi głównie związane z obsługą i konserwacją urządzeń i systemów w które wyposażone są kopalnie “Borynia-Zofiówka-Jastrzębie” ruch Borynia.
1
Patryk 2015-02-14 16:54
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.
1
rudi 2015-02-28 20:52
praca w ekopie nie należy do najlżejszych. Zadania pracowników w firmie to m.in. -obsługa, konserwacja oraz naprawa urządzeń i instalacji elektrycznych -obsługa, konserwacja oraz naprawa instalacji wodno-kanalizacyjnych -obsługa stacji sprężarek, stacji wentylatorów głównego przewietrzania, kotłowni gazowej,
2
jan 2015-07-14 18:11
ODRADZAM
2
Kiedyspracowalem 2015-10-12 15:29
Oni to najchetniej szukaja emerytow dolowcow,bo wiedza ze za 1200 zl beda robic,nie to co mlodzi ktorzy gora rok tam robia i uciekaja pod JSW ale teraz moze sie to zmienilo kiedy wszedl SiG. Kiedys tam pracowalem,mlodzi maja 1200 ewentualnie 1500 po przepracowaniu duzo swiatecznych dni i nie wysylaja na zadne kursy a niektorzy emeryci maja nawet po 3 tys (RG)
4
WOJO 2015-12-14 20:56
a dlaczego nie dodałeś reszty co się robi nie ładnie,zobacz na prace stolarzy,malarzy,murarzy,tam byś spróbował roboty,to dopiero byś poczuł w kościach.
edi 2016-01-30 08:23
Poważnie? w Ekopie nadal zarabia się 1200zł??
pracowałem tam 3 lata, zwolniłem się w 2007, a tam nic się nie zmieniło.
Brak mi słów.
pozdrawiam
3
gosc 2016-02-10 15:06
firma niewarta uwagi aktualny prezes ciula ile wejdzie brak pieniedzy dla pracownikow znow wyplacil polowe wyplaty a sam pieniedzy ma jak lodu zenada
7
święty 2016-02-24 11:43
Kiedyś było wporzo, odkąd przyszedł Gorol zrobił się syf
Odszedłem po 8 latach pracy zarobki na s.pr 1800zł wszystkie zmiany w ciągu tygodnia żenada
Teraz słyszałem ze wypłacił połowę wynagrodzeń powodzenia tym co wierzyli w poprawę i zostali tam hahaha
4
tackiness 2016-03-13 22:28
Wszystko to prawda. Prezes Gorol to złodziej i oszust. Doprowadził do upadku kilka dobrze prosperujących firm . Otacza się prawnikami którzy doradzają mu jak mądrze kraść. Z firmy EKOP WYPROWADZIŁ JUŻ MASĘ PIENIĘDZY. Skończy się na tym że wykończy kolejną firmę i założy następną, i dalej będzie kradł.Jest to podły człowiek którego nie interesuje pracownik tylko to jak ukraść jak najwięcej kasy.
9
kiedys-pracownik 2016-03-28 19:57
Jak dobrze,że udało mi sie wyrwać z tej niby firmy. To eldorado dla emerytów dołowych jako praca dla rozrywki a młodzi uciekali jak tylko mogli,bo ileż można robić za 1200 max 1600 ze światecznymi i bez umowy na stałe. Widze po komentarzach,że nic sie nie zmieniło nawet pogorszyło od 2010,dalej jest złodziejstwo i wyzysk ludzi a prezesi sie bawia. Powinni ta firme wywalic (razem z emerytami) a ludzi przejąc JSW.
9
alibaba 2016-06-22 22:46
Jak to już ktoś wspomniał, Eldorado dla emerytów. Naobiecują Ci około 2000 na rękę a przez pierwszy rok nie dostaniesz więcej niż 1300. Dźwigowi w ekopie zarabiają mniej niż hakowi którzy zapinają liny. Emeryci przyzwyczaili Gorola do pracy za śmieszne pieniądze a jemu nie zależy na jakiejkolwiek opinii u pracowników, boi się nawet pokazać na zakładach bo by go chyba zlinczowali. Puste magazyny, na wszystko brakuje pieniędzy, maszyny składają ze starych śmieci aż dziw że to jeszcze nikogo nie zabiło.
Atmosfera spoko ale to nie wszystko, ludzie wiedzą że zakład upada ale nikt się nawet nie wychyli bo się boją że ich Gorol zwolni a to albo emeryci którzy już nigdzie indziej nie pójdą jak do baru, albo goście przed samą emeryturą których raczej mało gdzie przyjmą.
Jedna wielka porażka i zmarnowany czas którego nikomu nie polecam.
7
święty 2016-07-02 19:59
Czy ta beznadziejna firma jeszcze istnieje bo słyszałem ze kilka firm prowadzących usługi dla JSW ma ogłosic upadłosc
1
essen 2016-08-18 18:19
Ludzie ok.Pracują bo innej alternatywy brak.Jeśli zaś chodzi o prezesa i jego lizaki to dziw bierze,że jeszcze jakieś CBA za nich się nie wzięło.Nie polecam młodym pracy tutaj.Zarobki do kitu.Jeszcze podobno w zeszłym roku zarobki do dołu.Zro perspektyw na jakąkolwiek poprawę.
6
essen 2016-08-18 18:21
Ludzie ok.Pracują bo innej alternatywy brak.Jeśli zaś chodzi o prezesa i jego lizaki to dziw bierze,że jeszcze jakieś CBA za nich się nie wzięło.Nie polecam młodym pracy tutaj.Zarobki do kitu.Jeszcze podobno w zeszłym roku zarobki do dołu.Zro perspektyw na jakąkolwiek poprawę.
4
wiki 2017-01-15 18:35
tak tylko jak ktoś nie ma żadnej pracy to lepsza taka aniżeli żadna bądźmy realistami
6
Zostaw swoją opinię o P.W. Ekop - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Ekop