Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VB Beton Deutschland GmbH

Pracowałeś w firmie VB Beton Deutschland GmbH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2012-12-14 21:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem nieprzyjemność pracować w VB Beton. Początkowo na rozmowach z szefem wszystko wyglądało jak w bajce, firma międzynarodowe, dobre zarobki, dobre wszystko w teorii. W praktyce wyglądało to zupełnie inaczej. Pobyt w Niemczech to nie szkolenie tylko praca minimum 10 godzin dziennie dzwonienia do klientów jak w telemarketingu. Nie polecam! Zrezygnowałem po dwóch tygodniach i do dziś nie dostałem od nich żadnych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
dżejson - 2012-12-14 21:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i właśnie tak jest. też słyszałem że nie należą do najlepszych pracodawców. nie polecam. masakra. podobno zatrudniają na krótki czas po czym wywalają. beznadziejna firma i radziłbym się zastanowić nad aplikacją i rozmowami z przedstawicielami firmy w Polsce. jezus maria nie ogarniam, nie ogarniam nie. !
zdjecie uzytkownika
nieeee - 2012-12-14 21:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam na rozmowie. pierwsze wrażenie ok. pojechałam do niemiec i...zdecydowanie nie polecam. ludzie z którymi pracowałam byli ok, ale szef/prezes/czyjakgonazwać - jakaś masakra. wyzysk, zero szacunku dla pracownika. jeśli będziecie mieli "okazję" współpracy - radziłabym się zastanowić nie dwa a przynajmniej 5 razy.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-04-05 06:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że rozpozęto nową rekrutację do VB Beton.Panowie nie dajcie się zwieść.Nie polecam.Aż dziw,że firmą nie zainteresowała się jeszcze niemiecka inspekcja pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 20:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ były pracownik - bardzo byłbym wdzięczny jakbyś napisał coś więcej i konkretniej na temat tego co tam jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-02-07 23:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem u vanbockricków w belgii poznałem Carlo i innych pracowników, poznałem dziewczynę z polski i popracowałem ok 2 tygodnie, wszystko za free...
jak kto lubi
zdjecie uzytkownika
maybe - 2014-02-20 21:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieję, że przynajmniej przez to poznanie dziewczyny możesz uznać ten wyjazd za udany. A tak serio to może umowy nie wypełniłeś stąd brak kasy
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-05-11 12:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra firma.stawka 5 euro.moja sugestia...ucikac i nie ogladac sie za siebie
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2014-09-23 07:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra i płaci dobrze.I nie 5 erło tylko 5 i pół.Potrzeba tu ludzi co lubią pracować i są silne chłopaki.I tępe ,bo nikt normalny tu nie będzie tyrał.
zdjecie uzytkownika
bluk - 2015-09-10 21:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam że zarobki są dobre i praca nie jest aż tak ciężka, trafiały się trudniejsze prace, no a to że 5 euro, no to normalka, tylko że już w przeliczeniu na polskie to jest 20 pln, no więc kupa pieniędzy, których to się w Polsce nie zarobi, jak ktoś jest pracowity i ambitny to nie będzie miał problemów.
zdjecie uzytkownika
czacha - 2015-12-26 19:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,tak 5 euro/godz.Odlicz od tego życie,dojazd do pracy,zostanie ci 2 lub 3 euro.nie jest żle,ha,ha,ha.ta firma to pomyłka
zdjecie uzytkownika
łata - 2016-01-02 00:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro firma płaci jedyne 5 euro to się całkowicie mija z zarobkami, jakie panują tam na miejscu. Oni tam zarabiają porównywalnie do nas w złotówkach czyli 7-12 euro..
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2016-04-10 12:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łata ma rację z tymi zarobkami.. Mam wrażenie, że firma oferuje tak niskie stawki Polakom jedynie, a to nie powinno tak wyglądać. Niech Polak zarabia tam jak Niemiec, a wtedy nikt złego słowa nie powie na VB Beton Deutchland :) Chyba, że to nieaktualne stawki
zdjecie uzytkownika
garry - 2016-05-15 17:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy też o stażu oraz znajomości języka niemieckiego, ale podobno się poprawił, no i osoby sprzątające też zatrudnia się na legalne, niemieckie umowy z ubezpieczeniem itp.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie VB Beton Deutschland GmbH!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VB Beton Deutschland GmbH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert