brak logo

PACEK firma ogólnobudowlana

Szczecin

Opinie o PACEK firma ogólnobudowlana

Inwestor 2012-03-27 00:39:34
Pan [usunięte przez moderatora] to facet bez żadnej wiedzy. Potwierdzam wcześniejsze opinie. Czy ktoś wie gdzie teraz pieprzy dalej roboty.
Ostatnio u [usunięte przez moderatora] ale chyba już nie długo.
Zachęcam wszystkich piszcie komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roboty bo lista jest długa pewnie, może osoby to czytające wyrobią sobie wiarygodny pogląd.
Zona głupiego pracownika 2012-03-27 00:58:16
A ja zachęcam wszystkich oszukanych pracowników inwestorów do pozwów sądowych tego gigusia. Pewnie te opinie pozytywne napisał sam [usunięte przez moderatora]. Skoro ktoś płaci tak super to dlaczego ma wszędzie długi zus skarbówka hurtownie pracownicy inwestorzy?????
Panie [usunięte przez moderatora] czas zacząć spłacac długi. Proponuję od pracowników!!!
Dlaczego ma tyle spraw sądowych???? z adam-bud czy azet-bis pewnie pominełam kilku. Przez ciebie moje dzieci przez 60 dni chodziły głodne i to nie głupie pisanie tylko prawda.
Dlaczego sam nie zakładasz spraw nieuczciwym inwestorom???
Odpowiedż jest jedna. Bo zawsze partaczy pracę i jej nie kończy.
Już wiesz kim jestem.??? Gdybyś dawał umowy pracownikom dawno podalbyśmy cię do sądu pracy!!! Zrobili to już inni
Mati 2012-03-27 10:55:11
Może i zarabiałeś 2 tys zł. tylko dlaczego nie napiszesz, że połowę z tego albo więcej wydawałeś na paliwo jak jechałeś w teren obiady codzienne przed terenem itp...?? czyli zostawało Ci ok 800 zł na miesiąc jak dobrze poszło za pracę od 10 do 22 czyli 12 godzin dziennie bez urazy ale to jakaś paranoja że ludzie tam wogóle pracują
nowy 2012-03-27 14:32:07
A ja właśnie się zastanawiam.Boję się tylko podpisania tego weksla.Co ty o tym myślisz?Jest jakaś porządna firma kurierska we Wrocławiu?
lili 2012-03-27 18:42:03
ale pieprzycie. sama tam pracowałam. jest to praca dla zdeterminowanych i pracowitych osób. pracowałam tam w wakacje, zarobiłam sporą kasę. zrezygnowałam ponieważ poszłam na studia. atmosfera rewelacyjna, ludzie zgrani - konkret. jeśli nie masz samozaparcia i nie umiesz się zmobilizować - nawet tam nie wchodź. a bonda dostałam. nie po pół roku ale po 8 m-cach. 1500 zł. moja radość była nie do opisania:)
GUCIEK31 2012-03-28 15:40:22
Pomyslcie dwa razy zanim udacie sie na Wybrzeze Gdynskie, od dwoch miesiecy nie moga znalezc ludzi na swoj REPREZENTACYJNY OBIEKT W LOMIANKACH, pracowlem tam za 5.50 na godzine i ciagle obiecywli podwyzke, a jak sie czlowiek w koncu o te podwyzke upmnial to palili glupa ze wyplaty juz poszly i ze moze w przyszlym miesiacu.No ale przeciez ktos musi robic na tego hujka Jagielinskiego i jego pieski, nie? Ubezpieczenie zdrowotne odprowadzaja od drugiej umowy na ktorej oficjalnie zarabia sie 100zl miesiecznie, ale najchetniej przyjmuja emerytow, najlepiej niepelnosprawnych bo wtedy nic nie odprowadzaja, a juz nie daj Panie [usunięte przez moderatora] jak sie bedziecie chcieli zwolnic, wtedy na bank ten szczurek Jagieliski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie wam z wyplaty od 300 do 500zl I co mu zrobisz? Jak w razie czego jego pieski beda swiadczyc ze NIEPRAWIDLOWO WYKONALISCIE ZLECENIE:) Na obiekcie w \"PRAKTIKER\" w Jankach placa 7zl netto za stanie na bacznosc przy kasach, tylko dniowki( CZYTAJ 6.50 NA GODZINE) Uwazajcie.
Gal Anonim GDA .... !!!! SDS 2012-04-01 23:16:21
No i widzisz tutaj Cie zaskoczę, ponieważ do pisania tekstów nie potrzeba robić kopiuj-wklej, każdy kto ma chociaż trochę oleju w głowie potrafi samodzielnie zredagować prosty tekst ... Nie musisz mierzyć innych swoją miarą :] .... By the way .... naprawdę cieszę się, że tak piszecie. Negatywne opinie i komentarze świadczą dobitnie o waszej zazdrości do tego rzekomego [usunięte przez moderatora] i innych. Nie wiem tylko o co dokładnie jesteś zazdrosny/śni. Tutaj możliwość odpowiedzi pozostawię tobie/wam.
Proponuję zamiast cały czas szykanować czyjąś pracę, czy [usunięte przez moderatora], czy tego jak mu tam [usunięte przez moderatora], czy kogo tam jeszcze wymieniliście w postach, abyście sami wzięli się do roboty. Im większe i mocniejsze postanowienie zmiany w waszym systemie pracy, tym większe będą wasze zarobki. Naprawdę zabawne jest, wasze oglądanie się cały czas na innych zamiast zajmowanie się własnym ogródkiem. Dla was codziennością nie jest dokładanie kolejnych klientów i budowanie sprzedaży - zarabianie pieniędzy, tylko stanie w miejscu pod ścianą i przyglądanie się innym osobom i ich zajęciom. Zastanawia mnie także przekonanie o mojej osobie. Jesteś taki odważny i rezolutny, szkoda tylko, że przez internet. Biorąc pod uwagę wszystko to co wypisałem powyżej każdemu kto to czyta powinno tylko dobitnie potwierdzić moją opinię o tym co było napisane wcześniej (2 trochę przydługie teksty i od razu kontr posty na udowodnienie zapisanych tam rzeczy). Chcesz poznać moje prawdziwe personalia...zapraszam do DH w GDA i przedstawienia się. Wtedy dowiesz się kim jestem i z wielką chęcią wymienię z Tobą opinię i zdanie, jeśli tylko Twoje IQ nie będzie za niskie i nie będę musiał wyjść z pokoju. :) A do tego czasu nie będę Cię wyprowadzał z błędu dotyczącego moich personaliów. :):)
pracownik 2 2012-04-03 23:01:54
Wiemy, bo fuszery nie odwalamy i za wizerunek naszej firmy odpowiadamy - z tego żyjemy z rodzinami.
erty 2016-05-12 14:05:21
@michał no bo niewiele informacjiw sumie w internecie jest niesteyy ja to liczylem ze cos uda mi sie dowiedziec z tego forum przeciez na pewno ktos tam pracuje
Zostaw swoją opinię o PACEK firma ogólnobudowlana - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PACEK firma ogólnobudowlana