brak logo

HABAS Studio Reklamy

Warszawa

Opinie o HABAS Studio Reklamy

Piotr 2012-02-03 09:29:21
Osoba wyrażająca takie opinie powinna mieć odwagę podpisać się pod nią. W firmie pracują osoby od wielu lat - niestety nie ma miejsca dla krętaczy i osoby nie uczciwe. Warto zasięgnąc opinii o firmie wśród np. Dostawców, którzy współpracują z Agencją. Opinie profesjonalistów są na ogół bardziej wiarygodne od opinii zfrustrowanych - byłych - pracowników
1
idiom 2012-02-14 11:02:18
Popieram w pełni opinię która ktoś napisał powyżej w 100 procentach. Szambo i jeszcze raz szambo.
ja 2012-08-29 10:54:04
pracuję w tej firmie od kilkunastu lat i nigdy nie spóźniono się z wypłatą. Nawet w trudnych, kryzysowych latach.
1
bagno 2013-02-12 12:38:47
Pan Przestroga czy Pani Przestroga

W 100% ma rację podpisuje się pod wszystkim co napisał. W ogóle nie szanuje ludzi, jest chamski.
Omijajcie tę firmę z daleka stracicie tylko czas i nerwy
Piotr 2013-05-22 09:34:14
od ponad roku nie był przeprowadzany nabór do pracy. [usunięte przez moderatora]
xx 2013-05-22 09:41:10
a ja cieszę się, że już tyle lat pracuję w tej firmie. Nawet w okresach kiedy nie robiłam wyniku nikt się nade mną nie pastwił i nie groził zwolnieniem, Wytrzymaliśmy trudny okres i dzissiaj są kolejne sukcesy. Nie obrzucajcie nas błotem nieudacznicy bo z firmy wylatywali tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kombinatorzy i osoby, które całkowicie nie dawały sobie rady.
piotr 2013-06-11 13:47:42
to zależy od Twojej osobowości. W tej firmie większość zaczynała od zera i bardzo daleko zaszła. [usunięte przez moderatora]
jest możliwośc zatrudnienia.
Anonim 2013-07-02 16:39:20
Pewnie śmieciowa. Znam gościa kilka lat i wiem, że nie ma co liczyć na lepszą umowę.Gadkę ma dobrą, zaczęliśmy kiedyś współpracę i to tyle co dobrego. Jeszcze jedna dobra rzecz. W 2010 skończyliśmy współpracę. Na całe szczęście.
HAHAHA 2013-09-26 11:32:58
W teorii tak. Gość Ci złote góry obieca, potem Cię oskubie na kasę, wyprze się swoich słów, obietnic, ustaleń i powie że masz wielkie szczęście pracując w jednej z najlepszych (tylko jego zdaniem) agencji reklamowych świata. I że tylu ludzi nie potrzebuje zatrudniać, ale z czego by te ofiary losu żyły gdyby nie łaskawca właściciel.
ona 2014-02-09 12:55:25
PRL, prawdziwy PRL ;-)
(usunięte przez administratora) szczerze odradzam, (usunięte przez administratora)Szuka (usunięte przez administratora), która za 1800 zł. na zlecenie bez prawa do płatnego urlopu będzie robiła mu wszystko.
dziękuję za propozycję, nie skorzystam.
anonimowa 2014-02-09 22:22:42
dziękuję za opinię, też byłam na rozmowie pod koniec stycznia 2014, coś wydawało mi się, że dużo obiecuje a mało może. Widać to po otoczeniu, biuro tak jak pisałaś, bardzo niski standard, w jego pokoju też jakoś brzydko, brudne ściany, jakiś stary zyrandol, kraty w oknach, brudne szyby, bardzo zniszczona podłoga i z zewnątrz wyglądało jak stara zaniedbana willa. Spodziewałam się, że agencja reklamowa będzie reprezentowała zdecydowanie więcej. Pan (usunięte przez administratora)jak dobrze pamiętam, też wyglądał mało schludnie. Ty masz zaproponować ile chcesz zarobić, ale daje do zrozumienia że nie mozna liczyć na więcej niż 2000 zł na początek umowa zlecenie, czyli bez żadnych urlopow, zwolnień, żadnego zabezpieczenia pracowanika.
Też podziękowałam. Nie odbierałam telefonu :-) nie chciałam mu robić przykrości.
2
okropna 2014-02-13 18:43:15
Podpisuje się pod poprzedniczkami.
W tej agencji są naprawdę okropne warunki.
Korzystałam z WC, to co zobaczyłam w wannie przeraziło mnie, oni zrobili w WC jakiś skład starych rzeczy.
Nie mają piwnicy? Za przeproszeniem załatwiając się oglądałam stare rupiecie w wannie - uwierzycie? Brak papieru toaletowego.
2
już nie w Habasie ;-) 2014-02-16 17:16:10
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)5. Ciągłe wypełnianie głupich tabelek
6. Rozliczanie sie z czasu pracy, piszesz @
7. Zamyka firmę na 2 tyg. w lato, musisz mieć wtedy obowiązkowy urlop
8. Zamyka firmę od 24.12-6.01 musisz mieć wtedy obowiązkowy urlop
9. Żółta woda w kranie
10.Oszczędza na ogrzewaniu - w zimie marzniesz
11.Masz GPS w telefonie - jesteś ciągle pod kontrolą
12.Nie ma ręczników papierowych, musisz uzywać wielokrotnego uzytku, rzadko zmieniany
13. Raz w tygodniu sam sprzątasz biuro, mopem na mokro (a nie tylko swoje stanowisko)
14.Ma straszne humory
15.W firmie pracuje cała rodzin:,mama, tata i dwóch synów - geniuszy.
Podsłuchują pod drzwiami co się mówi, więc uważaj na podsłuch na 8 uszu -)
16.W wigile pracowniczą 23.12, musisz szanownie zaprosić TY cała rodzinę i przynieść SWOJE JEDZENIE JAKO WKŁAD, to co zostaje, zabierają do domu, właściciele oczywiście.
17. Z 26 dni urlopu - 21 szef ci z góry sam zorganizuje, 5 możesz sobie pobrać kiedy chcesz, ale musisz wcześniej wyprosić, jak by ci się nie należało.
18.Samochody słuzbowe w opłakanym stanie, bez częściowej podłogi w aucie, lusterko przyczepione na taśmę klejącą, zegary w aucie nie sprawne i gasną ci w czaśie jazdy (naprawdę)
19.Więcej nie piszę bo paradosków jst na 100 punktów, chcesz wiedzeić więcej, napisz.
JEST ŚMIESZNIE I STRASZNIE.
cała prawda 2014-02-16 20:13:12
W 100% zgadzam się z komentarzami powyżej.Znam (usunięte przez administratora)osobiście i wiem jak postępuje z ludźmi. Zamiast dbać i doceniać zespół jaki zbudował przez wiele lat, poniża i upokarza ludzi doprowadzając do rozpadu załogi. Nie jest problemem zatrudnić nowych, zdesperowanych ludzi , ale doceniać to co się udało stworzyć przez wiele lat.

Szanowny przyszły pracowniku !!! jeśli zastanawiasz się nad pracą w firmie HABAS, przeczytaj powyższe opinie . Jeśli nadal się wahasz przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz aż zrozumiesz, że nie warto sobie marnować życia w firmie HABAS.
omijajcie 2014-02-20 20:05:06
Ten ktoś co napisał już nie w habasie ma 100% racji , szkoda że właściciel profilu usunoł wpis o nicku przestroga ta osoba napisała całą prawde.(ciekawe czy habas celowo piszę z małej litery z braku szacunku do tego pana)Jeżeli chodzi o warunki są sraszne, brudno , zimno i dramayczna atmosfera.Gdyby ten człowiek szanował ludzi to miałby naprawde fajną agencje, ale wystarczy tylko popatrzeć na niego Leśny Dziadek który wyszedł z biedy i dzięki pracy swojej żony w stanach (fizycznej oczywiście ) zarobił jakieś pieniądze i czuje się bogiem.Smuny widok smunej rodziny w której tatuś jes Panem kórego boi się żiona i synowie (średnio rozgarnięci) . Amosfera jak w rodzinie ale patologicznej.

Omijajcie to miejsce z daleka ci którzy tam pracują tak długo to chyba ze srachu , nie jestem w stanie tego zozumieć. Ciekawe kiedy usuną mój wpis.:)
1
tom 2014-03-10 20:51:01
a jak sie tam pracuje ?
1
marysia 2014-03-15 13:56:26
mają siedzibę? szumnie nazwane ;-)
to ciemna norka ;-)
Naprawdę polecam tam pracę dla przeprowadzenia eksperymentu, takich jaj nie będziecie mieli nigdzie.

stokrotka 2014-04-01 19:14:05
Szkoda słów. Zatrudnia cię na początku obiecuje że po 3 miesiącach da ci podwyżkę i nic, przedłuża umowę i dalej masz 1800. Ale jak nie masz pracy, możesz się zaczepić żeby mieć cokolwiek.
pracownik 2014-04-13 08:00:03
czy ktoś przekaze mi obiektywne informacje o tej firmie, bo nie wiem czy skladac papiery jest ich ogloszzenie o prace
można ale po co 2014-04-14 20:18:52
Lepiej nie, jak chcesz mieć spokój, godziwa pensję i nie chcesz być narażony/-a na nieuczciwe traktowanie. Wszędzie będzie ci lepiej niz w tej szumnie nazwanej agencja agencyjce :-) mysle, ze warto szukac czegos innego. A obiektywne opinie masz powyzej, cala prawda a to co najcenniejsze usunieto, zapewne na prośbę właściciela. To akurat w jego stylu. Jesli nie chcesz pracowac za grosze dając z siebie 200% normy, bo inaczej nie masz tam czego szukać. Na początek niczego nie naucza, bo na pewno nie ten młody synek, który raczej nic nie wie o branży, a będzie wymagał i na pewno donosił na ciebie do tatusia..chyba ze strachu. Rzucą cie biedaku na głęboką wodę i jeszcze będą podtapiać ucząc w ten sposób hartu ducha i pokory wobec pana i władcy, trochę cie zastraszą, trochę ci dokopią, pokażą ci miejsce w szeregu. A jak juz przepracujesz miesiac i przyjdzie dzieñ wypłaty to nie zdziw sie, ze będzie inna, tzn. niższa od tej umówionej (na gębę oczywiście, bo zawsze można sie wyprzeć swoich słów). Tak się pracuje w Habasie. Choc w slowach tego pana wszystko wyglada pieknie, agencja najwieksza, osiagniecia najlepsze, pensje? Najwyzsze, nikt takich nie oferuje, tak bo czasy sie zmienily i rzadko kto juz chce się rozliczać pod stołem. tymy recamy do wszystkiego doszedl :-) ja odradzam, byłem na rozmowie, później krótko pracowałem i tego czego dowiedziałem sie od pracowników, pozwolilo mi na podjęcie decyzji o odejsciu. Podobno strasznie duzo ludzi tam pracowalo i odchodzili glownie przez nieuczciwe rozliczanie, pewnie coś w tym musi być. Ja osobiscie nie polecam, a wręcz odradzam.
Czy jest na tym portalu druga taka firma, z tyloma opiniami i każdą niepochlebną? Chyba nie ma, więc raz jeszcze się zastanów, ale ja szukałbym normalnego pracodawcy, bo tacy też są.
3
Kama 2014-04-15 21:14:35
Do "pracownik" : Człowieku, trzymaj się z daleka od tej firmy !!!! znam osobę, która tam pracowała ok 8 lat i naprawdę mówiła o niej sama okropne rzeczy !! Pracowała tam bo nie miała innych perspektyw, ale w końcu się uwolniła. Szef i jego synowie traktują pracowników jak (usunięte przez administratora)Szef nie daje podwyżek , umowa śmieciowa, bezpodstawne pretensje. NIE SKŁADAJ TAM PAPIERÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!
normalny 2014-04-16 10:14:28
Czytając te wpisy mam wrażenie że znalazło się kilka osób pałających nienawiścią za to, że są słabe. Ja już w tej firmie nie pracuję ale spędziłam wiele wspaniałych lat. Nigdy nie byłam oszukana a w czasach trudnych zawsze otrzymałam wsparcie. Prowadziłam też swoją firmę i wiem również z drugiej strony jak wygląda współpraca z handlowcami i nigdy nie chcę więcej mieć z nimi do czynienia. Panie (usunięte przez administratora)- niech się Pan trzyma i nie spuszcza z tonu.. Nie wszyscy plują nienawiścią. Spotykamy się nieraz z byłymi pracownikami i wspominamy "dawne, dobre czasy". Trzyma kciuki za dalsze sukcesy
psycholog 2014-04-16 10:39:23
Jesli jest się choćby w niewielkim stopniu psychologiem, łatwo można wywnioskować, ze poprzedni wpis jest wlasciciela agencji, w odpowiedzi na wpis 'mozna, ale po co', ktory to mówi o normalnych pracodawcach, wlasciciel występuje tu pod nickiem 'normalny', jakby chciał się do tej grupy zaliczyć. Myślę panie wlaścicielu, ze nie tak łatwo, nie po tym ile osób udało się zwyczajnie zrobić w konia.
normalny 2014-04-16 11:08:55
Na świecie są różni ludzie. Największy problem jest z tymi, którzy w niczym nie widzą piękna i każde dobre słowo traktują jako kłamstwo. Życzę Ci abyś znalazł na swojej drodze uczciwych ludzi. Ja nie chcę żyć w świecie, gdzie można wszystko opluć i wyśmiać. Współczuję Ci. Nie będę więcej prowadziła z Tobą polemiki.
psycholog 2014-04-16 12:06:43
Trudno widziec piekno w nieuczciwych gierkach, w oszukiwaniu ludzi dla własnych korzyści materialnych. Gdyby to byla jedna opinia negatywna, możnaby mówić o frustracji pracownika, ale zauwaz ile osõb sie wypowiedziało i w jakim tonie, to nie jest zmowa, wiem co mowie, bo tez doswiadczylem pracy w tej firmie. Nie polecam!!!!
voila 2014-07-04 16:20:24
Nooo...dziwię się, że jeszcze wszyscy pracownicy nie uciekli, ale gosciu ma młody, nowy, naiwny narybek, więc na razie jest jako tako....
Krzysztof 2014-09-02 13:40:55
Wszyscy jeszcze nie uciekli, ale jak tak dalej Piotrek będzie zarządzał, przy aktywnym udziale absolwenta Koźmińskiego, to świąt w pracy nie będzie. Chyba że w Runowie.
Co tam Piotrek u Ciebie? Coś mało aktywny jesteś ostatnio. Nie cenzurujesz, nie kasujesz wpisów. Dajesz tak po sobie jeździć? Starzejesz się :)
Teraz czekam na ruch cenzury. W razie czegoś, dzwoń. Numer masz zapisany :D
1
komiwojażer Chińszczyzny 2014-09-02 13:45:24
To czemu odeszłaś, skoro tak tam cudownie? Tak ciepło (w lato), czysto (jak pracownicy posprzątają) i taka fajna atmosfera (Jak starego ze starą i lotnymi jak siarkowodór synkami nie ma w norze)
Nie polecam 2014-10-26 08:13:20
Do Mirka : portal jest stworzony po to aby dodawać opinie o pracodawcy. To wszystko o czym piszesz, usłyszysz już przy pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej, plus wiele obietnic, które nie mają się nijak na koniec miesiąca. ( załóż firmę a większość dużych importerów przybiegnie do ciebie abyś został jego przedstawicielem , nagrodę możesz sobie " kupić "(widzę na stronie jedyną z 2010 r i 1 aktualny certyfikat) reszta mocno przeterminowana wisi na obleśnej ścianie. Nie polecam tego pracodawcy, pięknie obiecuje i za tym nic nie idzie. Nerwowa atmosfera pracy. Duża rotacja. Gość dobrze gra , wydaje się na początku, że trafiasz do super rodzinnej firmy. A tu wielka porażka. Jak lubisz wchodzić w d... to się do nich wpiszesz. Jest tam tak słodko, że rzygać się chce. Na wszystkim oszczędzają. I ten nieszczery uśmiech. Nigdy nie spotkałem się z takimi pracodawcami. To był zmarnowany czas. Choć jest się z czego do samego siebie pośmiać....bo znajomym wstyd opowiadać... Zdecydowanie nie polecam !!!
pracownik 2014-10-27 16:02:51
wpisy takie jak powyżej to opinie sfrustrowanych, byłych pracowników. Brak obiektywizmu. Przeważa jad i złość. Szkoda, że nie spojrzysz przed dokonaniem wpisu we własne lusterko. A co ty zrobiłeś dobrego dla tej firmy gdy byłeś pracownikiem? wymień kilka swoich sukcesów !! Czy oprócz pobierania wynagrodzenia dałeś coś konkretnego od siebie? Nie pisz ogólników tylko pochwal się konkretami. Pracowałem w tej firmie wiele lat i był to ważny etap w moim życiu. Nie zawsze rozstanie się z pracodawcą wynika z "wojny". To normalna część życia dla normalnych ludzi. Weź coś na uspokojenie, bo chyba masz kłopoty...
1
Uwaga Zło:) 2014-11-17 19:47:41
Ludzie !!
Omijacie Habasa z dalaka , to leśny dziadek który oszczędza nawet na papirze toaletowy dla pracowników. Wystarczy pojechać i zobaczyć jak wygląda "siedziba" tej pseudo agencyjki . Wszystko co jest napisane wyżej to prawda ale tylko jej część. Atmosfera rodzainna faktycznie ale jak w rodzinie patologicznej , ojciec tyran i wszyscy tańczą jak im zagra nawet żona i średnio rozgarnięci synkowie. Szkoda czasu na pracę tam chyba że szukacie "przygody" jak nie powinno być w pracy to dobra szkoła. Mówiąc któtko syf brud i tragedia a wizerunek agencji to jak własciciel SKARPETY W SANDAŁACH.
6
i doczekał się 2015-01-23 20:08:28
Wreszcie prawie wszyscy odeszli od tego oszołoma , znaleźli nowe prace i widzą że może być normalnie. Myslę ze teraz mają pole do popisu jego "genialni" synowie, jak rodzinna firma to rodzinna nie trzeba będzie płacić za urlopy i ogrzewanie mozna zakręcic na maksa same plusy. Omijajcie to miejsce z daleka!!!!!
2
i doczekał się 2015-01-23 20:09:42
Wreszcie prawie wszyscy odeszli od tego oszołoma , znaleźli nowe prace i widzą że może być normalnie. Myslę ze teraz mają pole do popisu jego "genialni" synowie, jak rodzinna firma to rodzinna nie trzeba będzie płacić za urlopy i ogrzewanie mozna zakręcic na maksa same plusy. Omijajcie to miejsce z daleka!!!!!
6
X 2015-01-31 13:48:17
Siewco kłamstwa i nienawiści. Człowieku podły. Nie wszyscy odeszli sami tylko dostali wypowiedzenia. Nie masz prawa nazywać lizusami tych co nadal pracują bo to świństwo. Pracujemy bo tak chcemy. Kłopoty zdrowotne właściciela o główny powód . Ile musi być w tobie zła jeżeli od tak długiego czasu pod różnymi nickami
Tak plujesz. Daruj sobie
1
f2f 2015-03-06 11:25:40
firma pełna hipokryzji i pustych obietnic. przywłaszczanie pomysłów, brak ciągłości działań. pracowałam tam jakiś czas i wspominam to jako najgorsze miejsce pracy... może i jest to subiektywne, ale jeszcze nigdy nie widziałam tylu negatywnych opinii o jednej firmie, więc coś w tym musi być.
1
wtf 2015-03-07 09:06:14
Zgadzam sie w 100% z powyższą opinią, niestety tak jest, obietnice w stosunku do pracowników, dostawców, wszystko bez pokrycia i przy domaganiu się ich spełnienia odwracanie kota ogonem. A pracownik to zło, darmozjad, który domaga się kasy na koniec miesiąca. Sądzę, ze gdyby tam się dobrze pracowało i własciciel by godnie postępował z załogą, to mogła by to być fajna firma, fajni ludzie sie tam przewinęli, ale każdego traktuje sie jak złodzieja. Ludzie oczekują innych standardów, a nie dziadowszczyzny i podc
ierania tyłka dwa razy tym samym papierem.
1
A 2015-03-07 20:20:14
Prawie wszystkie opinie pod różnymi nickami są napisane przez tą samą osobę z tego samego IP. Żenada. Awanturnictwo. Zajadła nienawiść
f2f 2015-03-19 10:45:13
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest przekonanie o własnej nieomylności właścicieli. cała masa pracowników która się tam przewinęła nie odeszła z firmy z powodu "przejedzenia" się dobrobytem czy ilością rozwijających obowiązków a brakiem perspektyw i atmosferą jaka została zbudowana. jak nazwać sytuację kiedy mając dwóch spadkobierców człowiek nie jest w stanie przekazać nikomu schedy? mimo sporych możliwości nic się nie rozwija, a nazywanie na nowo starych rzeczy (wystarczy zobaczyć stronę, wszystko nazwane inaczej a żadnych nowości) nie da efektów. pracuję obecnie w innej firmie o charterze rodzinnym i widzę jak może być fajnie. jako była pracownica tej firmy życzę im żeby się trochę ogarnęli. i radzę jednak właścicielom spojrzeć na siebie a nie tylko doszukiwać się "zajadłych nienawiści" i "awanturnictwa"
1
Ufo 2015-03-30 08:32:17
Lokaj kłamie, na stronie w zakładce kontakt i kariera jest informacja że szuka...
Nie przestajemy poszukiwać nowych talentów, aby móc na co dzień budować zgrany zespół. Jeśli jesteś osobą ze zmysłem marketingowym, rozumiesz potrzeby klientów, znasz sposób pracy w naszej branży – podkreśl to w liście motywacyjnym.

Jeżeli pragniesz rozpocząć swoją karierę i dostrzegasz potrzebę dalszego dokształcania się w kwestiach merytorycznych, jak i zdobywania obycia na rynku B2B – prawdopodobnie to Ciebie wybierzemy, abyś wspierał nas, dążąc do wspólnych sukcesów i osiągnięć.



Dział Handlowy
Junior Account Manager
WYMAGANIA:
- doświadczenie w agencji reklamowej na podobnym stanowisku (min. 1 rok)
- doświadczenie w sprzedaży B2B (min. 3 lata)
- znajomość zagadnień poligraficznych
- bardzo dobra organizacja pracy pod presją czasu
- dobra znajomość pakietu MS Office
- umiejętność obsługi klienta
- doświadczenie w tworzeniu ofert i prezentacji produktowych
- dobre umiejętności prowadzenia rozmowy telefonicznej
- dobra znajomość topografii Warszawy i prawo jazdy kategorii B
- wykształcenie wyższe
itd
1
Piotr 2015-04-22 19:32:11
Studio nie prowadzi obecnie rekrutacji.

"była pracownica " 2015-05-04 18:39:48
nie polecam!!! choroba która dotknęła szefa utrudnia z nim kontakt i chwieje procesami w firmie, przez co nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz wymówienie, tak jak stało się niedawno.. a i następcy średni, bo Paweł, mimo że miły i do dogadania, nie jest w stanie przebić się z pomysłami (przynajmniej tak było kiedy pracowałam), a Sebastian to zwykły cham. Zero doświadczenia i wiedzy, uważa że darcie gęby to sposób na zarządzanie... ODRADZAM
1
była pracownica 2015-07-14 15:24:58
Niestety ja tez miałam kiedyś przyjemność tam pracować...dramat, dramat i jeszcze raz dramat!!! Właściciel faktycznie na początku przemiły i naobiecywał tyle, że można było skakać z radości, że się pracę u niego dostało...a później wyszło wszystko! Obiecanki cacanki i jeszcze jakie cyrki się działy!..to co Ci ludzie piszą to ja w 100% potwierdzam!!!! Ale dla mnie najgorszy był Gestapo(Sebastianek)! Totalny brak doświadczenia w tym co robił i jeszcze zmuszał do pracy w jego działalności, mimo że umowa była podpisana tylko ze studiem reklamy.
do: jogna 2015-07-22 13:02:50
zgadzam się w 100%, ale jak nie znajduje się pracy w dzisiejszych czasach często i łatwo, to bierzesz co jest, a pracodawcy to wykorzystują, tak jak w tym przypadku... ale z tym dałoby się żyć, jeśli atmosfera jest ok a szef traktuje Cię jak człowieka a nie kobyłe do orania, którą możesz zmienić jak zaczyna domagać się swoich praw,
A w Habasie panuje atmosfera zakłamania i chamskie kierownictwo...
do: jogna 2015-07-22 13:04:11
zgadzam się w 100%, ale jak nie znajduje się pracy w dzisiejszych czasach często i łatwo, to bierzesz co jest, a pracodawcy to wykorzystują, tak jak w tym przypadku... ale z tym dałoby się żyć, jeśli atmosfera jest ok a szef traktuje Cię jak człowieka a nie kobyłe do orania, którą możesz zmienić jak zaczyna domagać się swoich praw,
A w Habasie panuje atmosfera zakłamania i chamskie kierownictwo...
hardhitachi 2016-01-03 22:02:39
jeśli ty uważasz że w Habasie był/jest "natłok umysłów oryginalnych i indywidualistów" i "wielkie osobowości" (bezjajeczny Paweł, chamski Sebastian, apodyktyczny szef) to albo znaczenie tych określeń się zmieniło ostatnimi czasy albo nie rozumiesz co się za nimi kryje... że o wysokim wynagrodzeniu nie wspomnę...
Dariusz 2016-05-16 21:21:10
jak na studio reklamy przystało, wszystko zależne jest pewnie od stanowiska. Zwykły Key Acoount pewnie więcej jak 2,500-3 tys. nie wyciągnie. Ale każde wyższe stanowisko może być o wiele bardziej opłacalne.
Zostaw swoją opinię o HABAS Studio Reklamy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HABAS Studio Reklamy