Rotatech Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Rotatech Polska Sp. z o.o.

KOZIK85 2013-06-05 13:38:32
Ja, pracowalem w tej firmie i nie moge zlego slowa powiedziec o pracodawcy. Firma rodzinna, mila atmosfera pracy. Pracowalem tam jako student i odszedlem poniewaz po skonczeniu studiow znalazlem nowa prace w swojej branzy. Pracuje sie 5 dni w tygodniu, soboty najczesciej wolne,a jesli sobota jest pracujaca to jest dodatkowo platna. Nie ma mowy o jakims wyzysku i pracy 7 dni w tygodniu. Kto takie bzdury pisze, to z pewnoscia sie msci za cos. Idz do pracy na okres probny to sie sam przekonasz, ze nie jest zle. Jak cie sie nie spodoba, to zawsze mozesz odejsc.
1
KOZIK 85 2013-06-05 14:46:27
Pracowalo sie zawsze tylko od poniedzialku do piatku, sobota byla tylko pracujaca przy duzej liczbie zlecen, zawsze ekstra platna i dobrowolna, tzn. przychodzil ten kto chcial sobie dorobic. Idz na okres probny, sam zobaczysz jak jest.
KOZIK 85 2013-06-05 16:58:28
Stawka zalezna byla od umiejetnosci i szybkosci w ustawianiu maszyn. Nie zwalniali za to jak sie nie przyszlo w sobote do pracy.
wieteska 2014-03-15 14:34:43
może wszystko jest w normie, nie ma na co narzekać, albo po prostu dostali zakaz wypowiadania się o firmie ;)
fajans 2014-04-01 17:03:21
nie no takie sytuacje to chyba obecnie nie występują. Kto po za tym sprawdzi pracowników. Za dużo zachodu
bolo 2014-04-05 13:17:00
Przecież forum jest anonimowe, to nie rozumiem dlaczego nikt z drukarni rotatech nie napisze nawet krótkiego komentarza, że poleca lub nie.
Sams 2014-04-09 20:55:28
Anonimowe? Przecież każdemu użytkownikowi przypisane jest IP. Chociaż obiektywna krytyka czy opinia jest jak najbardziej adekwatna. Też jestem ciekaw tego co słychać w rotatechu..
sudy 2014-04-10 00:03:36
może po prostu pracownicy z Rotatechu nie trafili jeszcze na to forum, w końcu nie jest ich tam zbyt wielu
lenny 2014-05-02 02:34:51
mam w takim razie do tych którzy jednak pracują w rotatechu i może tu jeszcze trafią: chcę porównać zarobki w drukarniach, jak to wygląda u Was w tej kwestii?
michal 2014-05-07 12:23:14
Kiedys pracowalem tam, placili wtedy niezle i zawsze na czas. Teraz nie wiem jak jest, slyszalem tylko, ze sie teraz do jakiejś nowo wybudowanej siedziby przeprowadzili...
ok 2014-09-22 12:49:41
jest dobrze nowa hala pracy jest bardzo dużo można sobie dorobić na nad godzinach atmosfera ok ja pracuje już kilka lat nie narzekam
Bałwanek 2014-11-29 15:06:28
Będę wdzięczny komuś, kto powie mi czego można się spodziewać po firmie. W jaki sposób najlepiej się do nich dostać i jakiej kasy się spodziewać. Jestem po poligrafii i pewne umiejętności posiadam. Chciałbym być doceniony również w kwestii finansowej. Czy pracując z nimi można na to liczyć? Dzięki za info.
edek 2015-11-06 10:49:27
Witam odwiedzających forum. Czy ktoś wie ile jest zmian w firmie? Konkretnie o 4 brygady mi chodzi :)
edek 2015-11-06 10:49:31
Witam odwiedzających forum. Czy ktoś wie ile jest zmian w firmie? Konkretnie o 4 brygady mi chodzi :)
kandydat 2016-06-09 21:43:38
Witam,
Słyszałem od kolegi o podwyżkach w Rotatechu ? ktoś może to potwierdzić ?
Ponawiam pytanie o terminowość wypłat, pracuje w podobnej firmie i mam już dosyć proszenia się co miesiąc o pieniądze...
Dajcie szybko znać bo się zastanawiam nad przejściem.
1
John 2016-11-21 20:37:13
Są 3 zmiany w tygodniu + sobota kto chce
Zostaw swoją opinię o Rotatech Polska Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rotatech Polska Sp. z o.o.