brak logo

Aginus

Warszawa

Opinie o Aginus

anonim 2008-11-12 13:39:40
Firma dobra dla kogos kto zaczyna prace w tej branzy.
Zdobyc jakies doswiadczenie i szukac czegos innego.
ja 2009-02-01 18:07:46
nie polecam, brak slow :(
anonim 2009-02-26 16:40:30
Przpracowałem w tej firmie kilka lat. Złego słowa nie powiem - wszystko było OK. Wiadomo - nie jest to jakiś koncern i zbyt wiele oczekiwać nie można. Ale jak na małą firmę śmiało mogę każdemu polecić.
Praca 2010-06-30 06:40:24
Pracowałam kilka lat. Moja ogólna ocena: 8/10
X 2010-08-21 20:39:16
Lepszy Aginus niż siedzieć w domu na bezrobotnym :)
^gość 2011-12-08 20:23:23
Mój staż pracy w Aginusie - prawie 2 lata - pracownik biurowy. Atmosfera była przyjazna, mała rotacja pracowników - raczej stały skład. Totalny brak możliwości rozwoju. Wynagodzenie pozostawiało wiele do życzenia, ale przynajniej szef nie miał wygórowanych oczekiwań, pamiętam też, że zawsze kupował zupki chińskie, colę i inne przekąski dla pracowników.
ben 2016-03-23 18:45:22
Firma Aginus tylko wyciągają pieniądze a nie znają się na swojej pracy zrobili mi stronę internetową która raz działa a raz nie.
Strona zrobiona przez firmę AGINUS raz była dostępna w przeglądarce google a raz nie i stwierdzili żebym sobie wykupił pozycjonowanie strony.
Straciłem 350zł netto
Nie polecam tej firmy
dora 2016-04-23 19:07:22
nie wiem skąd przyjacielu bierze się twoja opinia. jeśli chodzi o hosting i projektowanie to mają bnardzo dobrą opinię, sam osobiście znam osoby z firm gsdzie były robione firmy przez własnie aginusa i były bardzo zadowolone, geneza twojego pesymizmu jest mi nieznana
Zostaw swoją opinię o Aginus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aginus