logo Perfect Consulting

Perfect Consulting

Gdynia

Opinie o Perfect Consulting

xenia 2015-02-27 16:37
pisaliście że firma jedzie na praktykantach, to poniekąd mnie bardzo cieszy bo ja obecnie w trakcie ostatniego roku studiów chciałabym bardzo załapać się na jakieś praktyki zawowodowe. oczywiście mam na myśli tylko płatną formę współpracy. a to nie ma żadnych możliwości żeby po praktykach zostać w firmie na jakiś lepszy kontrakt?
jasiek 2015-06-05 16:35
jak szefowa może liczyc na kase? chyba raczej liczy na zysk i wymierne korzyści dla firmy, a nie na kase. Chyba, ze na tą, która dl firmy zarobi pracownik to co innego. Poza tym mają mase ofert, nparawde i do Gdyni i Tczewia, Gdańska i Wejcherowa, wszędzie tam nad morzem obecnie szukaja ludzi do pracy.
1
Miśka 2015-07-31 17:50
Ogromna rotacja pracowników.
2
54 2016-05-05 19:48
tez tak uwazam @Chill teraz widze ze poszukuja samodzilnego ksiegowego w Gdansku oferuja m.in. możliwość rozwoju zawodowego,niezbędne narzędzia pracy.
OLX 2016-11-18 14:20
Odbyłam praktyki. Był bardzo fajnie.
kamcie 2016-12-13 08:29
Jasne, że jest taka możliwość. Sama zaczynałam na praktykach, później przeszłam na UoP.
Marek 2016-12-13 08:32
Jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją. Profesjonalne podejście do kandydata, szczegółowa rozmowa kwalifikacyjna, potrafili odpowiedzieć na wszystkie moje pytania dotyczące pracy.
Uzer 2017-01-05 10:04
Chcę aplikować do firmy w Warszawie jako specjalista ds. sprzedaży. Może ktoś wie czy jest taka możliwość. Jeszcze ważne dla mnie są zarobki, jaki jest ich poziom. Może są jakieś bonusy? lub dodatki socjalne? A jak jest z atmosferą w pracy, to jest bardzo ważne.
Iza 2017-03-13 10:59
Czy coś więcej na temat oferty pracy dla specjalisty ds. techniczno-projektowych – Instalacje wewnętrzne?
Marta 2017-03-13 13:48
Pani Izo proszę o numer tel - oddzwonię z informacją
Marta : 602 480 170
Iza 2017-03-16 11:13
Czy praca dla specjalisty ds. obsługi Klienta to jeszcze aktualna oferta? Zależy mi na pracy dla Perfect Consulting .
Marta 2017-03-16 14:16
Bardzo dziękujemy!
Marta 2017-03-16 14:21
Niestety ta oferta jest już nieaktualna. Zachęcamy do śledzenia naszych ofert na naszej stronie i na fb.
Natalia 2017-04-06 08:58
Perfect Consulting świetnie sprawdza się świadcząc usługi doradztwa personalnego. Cieszę sie , że tu pracuję i rozwijam sie jako pracownik. Doświadczenie, wysokie umiejętności oraz elastyczność to podkreślają klienci.
Paweł 2017-04-06 09:42
Ostatni byłem rekrutowany przez Perfect Consulting - pełna profeska, dzieki za wsparcie i
Monik 2017-04-20 12:48
Pracuję tu od niedawna ale jestem mega zadowolona z pracy, z ludzi w firmie i ogólnie jest t super.
Karolina 2017-06-19 15:30
Dostałam pracę, dziękuję za motywację:)
Uzer 2017-06-20 13:51
Fajnie, że firma ma tak długą listę ofert pracy. Z takiej listy zawsze uda się coś wybrać i dopasować do indywidualnych umiejętności. Słyszałem zresztą, że Perfect Consulting to całkiem fajna firma.
Marta 2017-07-03 23:46
Zostałam zatrudniona mimo baku statusu studenta. Pani Dyr napawdę daje szansę każdemu i nad każdym przypadkiem się pochyla. Dlaczego kogoś dziwi fakt, że przykłada uwagę do wymiaru korzysci ..nie rozumiem. Nie miałabym problemu z tym, gdyby mi powiedział, że czas sie rozstać bo nie przynoszę zysków. Taki los rekrutera. Na szczęście potrafię generować zyski. A obiady w towarzystwie PC team są dla mnie chwilą relaksu.
Pamiętajcie - hejt w necie jest częsty. Trudniej o wiarygodną opinię. W razie co - pytajcie 501 751 705
i tak - zapraszam na paraktyki i staże. Napawdę można poznać jak działa busines na pomorzu od kuchni. Cenne doświadczenie. Każdemu na starcie polecam1
Marta
Mądrala 2017-07-04 15:07
Przeczytałam opinie i widzę, że firma jest fajna. Może ktoś podpowie dlaczego tak dużo ofert pracy mają?
Iza 2017-08-03 09:09
@Marto a możesz tutaj na forum napisać czy takie staże są płatne? Myślę, że dla osób, które szukają pracy to pierwszy warunek, który rozważają.
Andy 2017-09-02 13:25
Andy.

Jestem bardzo zainteresowany jedną z ofert rekrutacyjnych z PC.
Chodzi o stanowisko Plant Managera.
Czy można dowiedzieć się w jakiś sposób o szanse złożonej aplikacji ?
Ogólnie jak długo należy czekać na ewentualny sygnał zwrotny po złożeniu aplikacji do PC ?
Będę zobowiązany za jakąś odpowiedź.
Iza 2017-09-02 13:33
@Andy akurat w tej chwili nie widać konkretnie takiej rekrutacji do Perfect Consulting, natomiast jest szereg innych, w których mógłbyś wziąć udział. Czy inne rekrutacje nie wchodzą dla Ciebie w grę?
Andy 2017-09-02 14:13
Jak najbardziej jest taka rekrutacja na witrynie Perfect Consulting jak również na indeed.
Olek 2017-09-05 14:46
Czy stanowisko regionalnego przedstawiciela handlowego to w miarę dobra prac? Jestem świadom, że na początek jest kiepsko ale jak się ma wyniki to można godziwie zarobić? Co jeszcze się dostaje z wyposażenia?
Hanna 2017-09-05 15:31
Standardowe narzędzia pracy: auto, tel kom, laptop plus wynagrodzenie ( pytanie co oznacza godziwe?) zgodne z raportem wynagrodzenia.pl
Hanna 2017-09-05 15:32
Standardowe narzędzia pracy: auto, tel kom, laptop plus wynagrodzenie ( pytanie co oznacza godziwe?) zgodne z raportem wynagrodzenia.pl
Iza 2017-09-10 12:34
@Andy bardzo dziękuję za informacje! Na pewno jest ważna również dla innych osób, które poszukują ofert pracy do Perfect Consulting tylko na portalach z ofertami pracy, a nie zaglądają na te strony. Wziąłeś może już udział w rekrutacji?
Zostaw swoją opinię o Perfect Consulting - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Consulting